Last news in Fakti

20 Април, 2021 16:16 9 694 87

Бабикян: Дилов на туризма е впечатляващо

  • арман бабикян-
  • правителство-
  • герб

ИТН и ИМВ отхвърлиха възможността да подкрепят кабинета „Митов“

Бабикян: Дилов на туризма е впечатляващо - 1
Снимка: БГНЕС

Малко след като беше обявен съставът на проектокабинета на ГЕРБ, а на кандидат-премиера Даниел Митов бе връчен мандата за съставяне на правителство, възможността да получи подкрепа в този парламент беше отхвърлена от депутата от партията ”Изправи се! Мутри вън!” Арман Бабикян.
„От нас ли? Шегувате ли се?! По принцип не знам, ако те имат някакви техни принципи - да ги предложат. По нашите принципи – не“, обяви той, цитиран от БНР.

„Дилов на туризма е впечатляващо, наистина. Сигурен съм, че дайвингът ще напредне в България и ще имаме сериозна школа! Калин Вельов предполагам, че господин Рашидов го е издигнал“.

От своя страна Драгомир Петров от „Има такъв народ“ коментира:

„Чудесен е! Чудесен!! Въпросът е да има кой да го подкрепи! Това са му кандидатурите - прекрасен кабинет. Нека да търси подкрепа, дано да успее“.

Бабикян пожела здраве на премиера в оставка, но отхвърли възможност проектокабинетът да получи подкрепа в този парламент.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 60 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    124 12 Отговор
    Тупанджията Калин Вельов за министър на културата е гавра с народа.

    Коментиран от #7, #14, #38, #47

  • 2 Дилов син

    57 6 Отговор
    май хе минах х тия изолираните герберахти

    Коментиран от #6

  • 3 честен ционист

    36 9 Отговор
    Ми оня де бие тъпана, за Културата? Всичките са кадри на Славуца.

    Коментиран от #8

  • 4 Арменяк

    25 45 Отговор
    Ще ги видим и вашите хубостници. МаяМа премиер, на правосъдието Хаджито и т.н. Те нашите Класици са го казали "И едните и другите са маскари"

    Коментиран от #15

  • 5 Тиква

    57 4 Отговор
    Можеше и министър на Космическия туризъм да го направят. По щеше да му ходи на акъла и друго. Егати резила. Ужаассс
  • 6 Какво

    24 6 Отговор

    До коментар #2 от "Дилов син":

    ми фъфлиш тук бе, бегай обратно в партийната централа.
  • 7 Е що бе

    22 31 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Чалгара слави премиер нали всичко е чалга дискотеката ПАРЛАМЕНТ
  • 8 Бат Бойко дъртия комунист

    22 4 Отговор

    До коментар #3 от "честен ционист":

    Като чуя за култура и се хващам за ку......
  • 9 Майко мила

    41 6 Отговор
    Супер жалък Бибитко,да се оправя че в панделата здравеопазването е лошо
  • 10 истина е

    47 5 Отговор
    Дилов министър на туризма !!!По добре ще да се върнат Ангелакова защото тоз само със словото си ще прогони даже и комарите о морето !
  • 11 юрист

    18 16 Отговор
    Депутати от „Изправи се! Мутри вън!“ с поправка тип „Ванко 1“
    Николай Хаджигенов, Арман Бабикян, Мария Капон и Валентина Василева с лобистко предложение за промяна на НПК в полза на обвиняеми Лобистка поправка от типа „Ванко 1“ в полза на обвиняеми лица, включително и за тежки престъпления, предлагат четирима депутати от парламентарната група на „Изправи се! Мутри вън!“ - адвокат Николай Хаджигенов, Арман Бабикян, Мария Капон и Валентина Василева. В понеделник в деловодството на парламента те са внесли предложение за изменение на Наказателно-процесуалния кодекс (НПК), с което се иска отмяна на Глава 26 и приемането на нови текстове за ускорено разглеждане на делото в съда по искане на обвиняемия.

    Предлага се нов чл. 368, според който, ако по досъдебното производство, от привличането на обвиняем за тежко престъпление са изтекли повече от две години или повече от една година за останалите случаи, то лицето да може да поиска делото да се разгледа от съда. В едноседмичен срок съдът се произнася, като дава на прокурора срок от 2 месеца да внесе делото за разглеждане. Ако това не стане, то съдът ще може да прекрати делото. В случай, че делото бъде внесено в този срок, но съдът установи, че са допуснати процесуални нарушения, то държавният обвинител ще има едномесечен срок да ги отстрани. В случай, че това не стане или се установят нови нарушения, то съдът да има правото да прекрати делото, гласят друга част от предложенията на парламентаристите от „Изправи с
  • 12 Кики

    30 7 Отговор
    Най тъпия Вельов министър на културата ха, ха, този човек борисов се гаври с народа. Как ли ще се изгаври онзи от горе с него. От злоба ще умре другата седмица ще си реже ръката, после главата и така докато го изнесат от БГ

    Коментиран от #21, #28

  • 13 миш

    23 7 Отговор
    Това е така,защото след ерата ББ,ПРОСТО ВСЯКА КАНДИДАТУРА Е ПОДХОДЯЩА.Абе,що пишете Любен Дилов-син постоянно не моа се сета?Тоа,само две имена ли има или така е по паспорт.То,много ора са синове,па ни не пишат така.

    Коментиран от #24, #78, #86

  • 14 Слави и сие

    8 6 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Нее ли от тоя отбор😄погледни първо ИТН и после пиши 😄😄😄😄😄😄
  • 15 Джипко

    7 4 Отговор

    До коментар #4 от "Арменяк":

    А ти си заблудена офц@

    Коментиран от #34

  • 16 324

    11 5 Отговор
    Тези предложените за шоуто "правителството" на една държава ли е? Сценаристът и режисьорът е от шоуто "една провалена съзнателно държава" с една мозъчна гънка ~Винету
  • 17 юрист

    12 3 Отговор
    В конкретния случай, един от вносителите на законопроекта - Николай Хаджигенов се намира в конфликт на интереси, тъй като в качеството му на адвокат по наказателни дела има интерес от приемането на така предложените изменения в НПК. В подобна позиция се намира и друг член от групата на “мутрите” в Народното събрание, както вече част от колегите им се обръщат към депутатите от “Изправи се! Мутри вън!”. Адвокат по наказателни дела е и заместник-председателят на парламента Татяна Дончева, която защитава обвиняеми лица, чиито разследвания продължават дълго време заради сложните финансово-счетоводни експертизи, възложени във връзка с обвиненията за укриване на данъци, пране на пари и други.Юристи коментираха, че лобистката акция на Хаджигенов, Бабикян, Капон и Василева е напълно в стила на други две депутатки от групата „Изправи се! Мутри вън!“ – Татяна Дончева и Мая Манолова. През 2006 г. в 40-то Народно събрание Мая Манолова е сред вносителите на поправка в Наказателния кодекс, която предвижда драстично намаляване на наказанието за принуждаване към проституция.
  • 18 юрист

    10 2 Отговор
    Макар да не присъства при гласуването на конкретния текст, когато той е отхвърлен, на следващото заседание на Правната комисия по инициатива на Татяна Дончева, предложението се прегласува и намаляването на наказанието за сводничество е прието. Благодарение на изменението в НК от ареста излиза рапърът Иван Главчев, известен като „Ванко 1“, тъй като съдът се опасява, че присъдата може да се окаже по-малка от задържането му под стража. Години по-късно председателят на 40-то Народно събрание и бивш съпартиец на Манолова и Дончева – социалистът Георги Пирински - ще изрази съжаление за приемането на лобистката поправка в полза на сутеньорите като ще я нарече „най-непростимият пропуск“.

    Коментиран от #62, #79

  • 19 БАЙ Х@Й ‼

    8 5 Отговор
    Ами агроном шеф на армията ‼
  • 20 Private Spaсe

    9 4 Отговор
    Това е 10 години, защо чак сега го виждате смешни министри сложени и единствено с целта да отклоняват средства от предвените им от бюджета.
  • 21 Славуц

    11 9 Отговор

    До коментар #12 от "Кики":

    Нее ли гавра с народа!!!!! Отказа мажоритарен вот, субсидии не се показва от 4.4 а и най големият ЧАЛГАР НА БАЛКАНИТЕ🙊🙊🙊
  • 22 Джони ринго

    13 8 Отговор
    Армен дудуто на който и министерски пост да го предложат от Мутри Вътре!Надупи се ! все ще е огромен резил, за Мая галевата, мария тапон и лумпена адвокат , за тях пък ще е всемирен резил. същото важи и за ИТН.
  • 23 Иван Грозни

    9 7 Отговор
    Туквуний не прави разлика между Англия и Холандия. По повод на това къде е учил предлежения за министър на културата тъпанар, че и бил и най-добрия според музикалното образование на великия вожд. Впечатляващи познания във всички области на живота.
  • 24 324

    10 3 Отговор

    До коментар #13 от "миш":

    Ами ако не знаеш баща му беше известен писател фантаст, а този със това син си изкарва прехраната, че работа е не помирисвал

    Коментиран от #57

  • 25 RINGO STAR& PHIL COLLINS

    6 2 Отговор
    Вельов,дай ТаДум Дум Прас !
  • 26 Критичен

    4 7 Отговор
    хахаха, журито на плеймейтките и барабаниста на слави, хамелеона, министри, смех другаре, смех, мухахаха
  • 27 Живо тегло

    9 7 Отговор
    Вярно ли е че Мастикян бил любовник на гжа Прасон?
  • 28 324

    2 4 Отговор

    До коментар #12 от "Кики":

    Ааа, недей така след веждито няма накъде!
  • 29 Поп Кръстю

    13 8 Отговор
    Ако предложеният кабинет не бъде подкрепен сега, това ще стане лятото или на есен, свиквайте с новите имена. 840000 гласа не са за подценяване така, че...

    Коментиран от #40

  • 30 Не се чеши - къпи се!

    11 7 Отговор
    Мастикян - министър на хигиената, обществените бани и ароматизаторите. Да живей!
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    2 4 Отговор
    Някой да ми обясни....След,като имат парламентарно мнозинство над -гРоб,защо не приемат правителство на гроб.....И Да му дадът това,което те ще направят,то новото правителство да ги свърши!Политическата ситуация е такава,че Гроб им е в ръцете и те могат да си играят,като Младия ДООктор Роналдо 2-Късметлията Професор по Мишите Науки ,с някоя полска мишка??Къде Греша!Убеден съм,чегроб не трябва да допуска гласуване на негово правителство.....Защото,има опасност да гласуват за Него!!!
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Арменяк

    2 2 Отговор

    До коментар #15 от "Джипко":

    Ха ха по-безсмислен и неаргументиран отговор не можа ли да измислиш Симпатяга
  • 35 Ангел

    11 11 Отговор
    Бабикян е срам за България и народа-вън от Парламента гнило,нечистоплътно същество.
  • 36 Правителство от кратуни

    9 6 Отговор
    Все гербави муцуни....
    Подбрани с калцуни...
    Мале мале цуни гуни...
  • 37 зъл пес

    12 13 Отговор
    Армане,много си противен.Сигурно се ненавиждаш.
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 СЕВЕРОЗАПАДА

    10 7 Отговор
    КАРАКАЧАНОВ ПРЕДЛАГА ХИМИЧЕСКА КАСТРАЦИЯ ЗА ЦИГАНИТЕ ИЗНАСИЛИЛИ МОМИЧЕ. АЗ ПРЕДЛАГАМ В ПРЕДЛОЖЕНИЕТО СИ ДАА НЕ ВКЛЮЧВА СЦЕНАРИСТИТЕ ОТ 7/8, БАБИКЯН, ЧАЛГАРОВ, ХАДЖИЯН ЗАЩОТО ТЕЗИ И СЕГА СА СИ ИМПОТЕНТНИ.

    Коментиран от #50

  • 40 МИШ

    7 10 Отговор

    До коментар #29 от "Поп Кръстю":

    До края на есента половината от ГЕРБ,СА НАПУСНАЛИ ПАРТИЯТА И ЩЕ ДИРЯТ ДРУГА.А,тия гербаджии на държавна хранилка нема да са там,има малко разлика нали?

    Коментиран от #46

  • 41 Правителство на Софиямед

    8 7 Отговор
    С БИБИТКО най отпред !
    Вельов бие тупани,а Дилов фъфли
    думи подбрани ! Мани Мани Мани !
  • 42 Ще го дават пряко по останкино

    7 5 Отговор
    Чакаме с нетърпение да видим предложенията на И така нататък. Обявяването щяло да бъде голямо шоу. Резидента щял да даде мандатя на фона на руския химн, Магаданс ще извъртят по един гюбек, докато сценаристите начело с Тошко щели да гледат лошо с хирургични ножовки в ръцете, да не би някой журналист да, сбърка нещо. На края на церемонията двамата солисти щели да изпълнят рапсодия за Славуцин и Догано в ДС минор.

    Коментиран от #51

  • 43 Нямам думи !

    3 5 Отговор
    Фъфляка и наркомана с тупана !
  • 44 Да припомня

    14 6 Отговор
    Бабикян, НИКОГА В ТОЗИ ЖИВОТ ( Дай Боже да е дълъг) няма да забравя как по време на протестите миналата година ТИ държеше мегафона в момента, в който някакви започваха да нападат полицията, която СИ ВЪРШЕШЕ РАБОТАТА, и един човек от тълпата ТЕ МОЛЕШЕ да призовеш по мегафона КЪМ НЕНАСИЛИЕ и ТИ НЕ ГО НАПРАВИ!
    Познай дали ми пука какво мислиш, казваш и т.н.

    Коментиран от #84

  • 45 СЕВЕРОЗАПАДА

    9 12 Отговор
    ТОЯ НЕЧИСТОПЛЪТНИК ЗАЩО НЕ СИ ОТИДЕ В АРМЕНИЯ, А ТУК СЕ ПРАВИ НА ГОЛЕМИЯ УМНИК? САМО ЩЕ ПРИНУДИ НЯКОЙ НОРМАЛЕН ЧОВЕК ДА ГО СВИТНЕ, А ВСЪЩНОСТ НИКОЙ НЕ ЗАСЛУЖАВА ДА ИМА ПРОБЛЕМИ ЗАРАДИ ТАКЪ ИДИОТ
  • 46 Поп Кръстю

    4 5 Отговор

    До коментар #40 от "МИШ":

    Като напуснат ГЕРБ къде ще отидат? Във фалиралата БСП, която няма да прескочи 4-те процента. Или при Чалгарите, а може би Дъ? Предполагам си имал предвид ципокрилото и розовия. Бу-ха-ха-ха.
  • 47 Алфа Чакал

    12 1 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Ами да сложим Божков ,понеже има колекция с антики.Кой трябва да е министър на културата.Слави ще издигне Краси Радков.
  • 48 лекар

    4 6 Отговор
    Впечатлен съм от старата-нова кандидатура за министър на здравеопазването
    - хомосексуалистът от Нова Загора с присаден мокет на темето , ботокса и филърите , лице морално нечистоплътно с много зависимости .
  • 49 гледам

    5 3 Отговор
    Някаква ПР-ЕКСПЕР по една тв. Мале мила, все едно сме в еротично предаване. То не е охкане , пъшкане, превземане, то те са преструвки, надувки, заучени фрази, думи с които мрази и пр. Ах колко знае, ах колко познава старогръцката история, ах на колко личности е била пиар и как им е писала програмите. . Ами щом такива същества ще са водещи в утрешния ден, аз си събирам багажа. То не се диша. Смрад.

    Коментиран от #55

  • 50 Въпросче

    6 3 Отговор

    До коментар #39 от "СЕВЕРОЗАПАДА":

    Шкембе войвода защо сега се сети, а не гогато беше на власт и ромите пак така вилнееха?
  • 51 Арменяк

    7 2 Отговор

    До коментар #42 от "Ще го дават пряко по останкино":

    Те няма да предложат нищо защото идея си нямат какво да правят. Уж щяха само да дуднат в парламента а то какво стана трябва да поемат отговорност. Ама от страх да не им избяга публиката от концерти нищо няма да предложат

    Коментиран от #52

  • 52 Предречено от Пагане

    6 4 Отговор

    До коментар #51 от "Арменяк":

    Така е ама за съжаление фатмака и соколя ще им подшушнат. Трябва им време да направят мракобеснически промени в изборното законодателство, за да могат да действат като Гочоолу, Дочоолу и Данко Хаирсъзина ама облечено в законна форма. Целта е вся власт съветов. Разбирай ГРУ. После с Референдуми популистите ще саботират членството в ЕС, ще искат за еврото, за смъртно наказание, за нато и в крайна сметка ще ни извадят и харижат на източната сатрапия. Бягайте дорде може. После знаем изходни визи, затвор за невъзвращенство...
  • 53 Да,бе

    6 2 Отговор
    Целия проектокабинет на "мъдрия" Тулуп е за туризма,щото са пътници.Всичките заедно.
  • 54 мат и пат

    5 3 Отговор
    Какъв опит пък има Калин Вельов с културата в България, културология ли е завършил, опит има ли? Поредните "калинки на бай ви Борисов. Ужас!
  • 55 Откъде такова самочувствие се чудя

    6 1 Отговор

    До коментар #49 от "гледам":

    А джуките, очилата и чупките? 😂
    И аз я гледах. Стартира със самочувствие, но един Президент доста финно я смаза, та в резултат на това, накрая едвам се обаждаше.

    Ако става на въпрос за същата, де.
  • 56 хтвлр

    5 3 Отговор
    Дилов пък и той от шоуто България търси талант и хоп министър на туризма. Какво е образованието и опитът му и има ли връзка с туризма? Аман от измислени полетици и неопитни министри, които се учат и се упражняват в управление, което нито им е специалност, нито имат понятие от него. То затова сме в това положение на криза.
  • 57 Ааа не така

    4 3 Отговор

    До коментар #24 от "324":

    -човекът си изкарваше добра биография ката Първи секретар на УК на ДКМС в СУ - ама като станаха промените, се обяви за антикомунист и забрави за този период от живота си. Вече ще се казва не син /каквито бяха от СДС/ - а "ГЕРБ"...
  • 58 така така

    5 2 Отговор
    Пълни смешници и пионки и Дилов, и Вельов. Това е пародия на парламент от неподготвени кадри и позор за България.
  • 59 Перо

    4 2 Отговор
    Съдбата на новия бардак със старите к—-и е ясна!
  • 60 как може

    4 2 Отговор
    Първо беше това недоразумение Вежди Рашидов, а сега Калин Вельов. Ама с какъв конкурс ги избирате тези недоразумения.
  • 61 как може

    3 2 Отговор
    Къде ги намира Борисов такива неподходящи за министри като Дилов и Велльов. Митов става.

    Коментиран от #64

  • 62 До юрист

    3 0 Отговор

    До коментар #18 от "юрист":

    Ами това просто трябва да влезе като тема за обсъждане в националните медии, преди да се гласува, защото практически, ако правилно го разбирам ( без да съм юрист) практически ограничава времето на разследващите и реално може да се окаже, че докато Прокуратурата търси солидни доказателства, времето може да свърши и какво става след това, ами май нищо.
  • 63 ГЕРБ

    3 1 Отговор
    А ти за депотат още повече.СМЕШНИК
  • 64 един друг

    2 2 Отговор

    До коментар #61 от "как може":

    Виж, че ги бачка с 200.
  • 65 Георги v.

    4 4 Отговор
    По-голяма гавра от това турчина Рашидов да бъде Министър на културата няма. Всезнайко, на който всяка втора дума е "Аз" и всички останали за него са некадърници.
  • 66 ЗАРАЗНО ЗЛО

    5 5 Отговор
    Ха ха тоя опулен арменец Ян Бибиткян, е от най гнусната част от човечеството. Не случайно навремето Султана е искал да изжагърка тази смърдяща раса , от снагата на империята си.

    Коментиран от #68

  • 67 Електра

    8 2 Отговор
    Събудих се, и о какъв прекрасен пролетен ден. Но сгреших, че пуснах БНТ и о ужас, мутрата Хаджигенов ме учи на морал, веднага включвам БТВ и пак ужас, Костинбродската мутреса Мая Манолова “Сетра Галева“, се пени там. Не се реших да пусна НОВА ТВ, защото я на онова БСПелерастче Тошко Африкански, я на старата мома Дончева, щях да се натъкна. Денят ми вече не е хубав, щом мутрите победили само с 4%, са превзели целия ефир, какво ли щеше да е, ако имаха не 4% а 5%. Да гледаш другарката Мая Манолова как ти говори за морал, все едно пор-но звездата Чичолина, да разказва приказка на дечицата в някоя детска градина. Гнусно и нехигиенично нали...

    Коментиран от #74

  • 68 Катюша

    6 5 Отговор

    До коментар #66 от "ЗАРАЗНО ЗЛО":

    Прав си тоя опулен лъжлив и крадлив смърдящ арменец, и за бибитки не става. Все е имало измет в парламента, но тоя би всякакви рекорди.
  • 69 справедливия

    3 3 Отговор
    Това на снимката човек ли е? Скрийте го че плаши децата.
  • 70 гошо

    2 4 Отговор
    Стани му секретарка та да не те е яд, арменски охлюв.
  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 справедливия

    2 3 Отговор
    Каква е разликата между Тасманийския дявол и бабекоф-в имената.
  • 73 Бум- бум- бум

    3 0 Отговор
    Аз си купих барабан за следващия протест. Надявам се новият министър на Халтурата да оцени старанията ми.
  • 74 СПАМ

    0 3 Отговор

    До коментар #67 от "Електра":

    Стига си спамила, МА, Десо! Не се хаби, пази се за довечера!
  • 75 Истина е

    0 3 Отговор
    Ние, платените тролове н герб, получихме последната инжекция финанси, ако не успеем да оцърнем нещата, си гответе CV за друга работа. Кокво мога да работя, нищо само ме клатят!
  • 76 Биби Кинг

    2 1 Отговор
    Бибиткеан ако земе туризама нема да остане даржавна торестическа сопцтвенос у Бойковина после! Шо он е спецеалис по раздръжевяването у таа облас на преватезациата с две раце и две ноги! Питайте радио Ереван ако ми не вервате,ма парво наочете ерменцки!
  • 77 Анонимен

    6 3 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Бабикян: Дилов на туризма е впечатляващо
    А Капон върху Бабикян в басейна е изтрезвяващо!
  • 78 Гад

    3 0 Отговор

    До коментар #13 от "миш":

    Защото и баща му се казва Любен Дилов. И понеже и двамата са публични личности да става ясно за кой се говори. Съвсем друг е въпроса какъв нарцис трябва да си да кръстиш детето си със своето име.
  • 79 Непознат

    4 3 Отговор

    До коментар #18 от "юрист":

    Прав си. Тези които съсипаха България, сега са новият ОФ. Нищо добро не ни чака. Кои от тях ще бъдат приети на запад. Целта е да си прокарат лобистките закони. При Бойко Борисов това няма как да се случи.
  • 80 Мария

    6 1 Отговор
    Най-безопасно е да обиждаш интелигенцията. В интерес на истината Калин Вельов завърши магистърска степен с пълно отличие в Национална Музикална Академия. През годините приемате всякакви измекяри да ви управляват, а сега не давате никакъв шанс на нови хора!
  • 81 Геро

    2 1 Отговор
    Бибитко го е страх да влезе в парламента и умишлено се втурна да се състезава с професионални футболисти. Можеше да получи и по тежка контузия. Жалко че го няма. Сега ще ни липсва неговия простолюден хумор.
  • 82 Пенев

    1 1 Отговор
    Бабикян, що не отиде доброволец в Армения? Подскачаше като маймуна по жълтите плочки и ревеше като вдовица за х... ако няма полиция да те пази от любовта народна.
  • 83 същата

    1 0 Отговор
    До коментари #49 и #55
    Хора, ние тук една компания още я коментираме тази. Как изглеждаше само и какво самочувствие я тресе е, направо смях.
    Дори връщахме записа , за да сме сигурни, че сме видяли и чули правилно. Но какъв ПР-ЕКСПЕРТ, кой ще и се довери ? Друг е въпросът - защо по телевизиите канят някакви хора само да запълват бройката. Няма ли професионалисти, които като кажат нещо, то да има стойност, значение, да внушава респект. Не и беше мястото там, но грешката явно не е нейна.
  • 84 Хаджиментов

    1 1 Отговор

    До коментар #44 от "Да припомня":

    Този и Хаджиментов трябва да са в затвора, а не в Парламента.
  • 85 chi

    3 1 Отговор
    Тоз Дилов е едно сташно голямо нищо!
  • 86 По паспорт е Любен Дилов - меланж

    0 0 Отговор

    До коментар #13 от "миш":

    Защото баща му беше известен писател. Този син е крадец на идеи - преписвач. На времето го бъзикаха заради прескачането от партия в партия от син, зелен, червен ..и накрая стана известен като Любен Дилов - меланж.
  • 87 аз съм Веска

    0 0 Отговор
    МНОГО ИНТЕРЕСНО ... ЕДНИТЕ СА МЪЛЧАЛИВИ АГНЕТА ..
    ДИЛОВ Е ОТ ГЕРГЬОВДЕН , И СЕГА Е В ГЕРБ .
    АКО НАПРАВЯ ОКУЛТЕН МИКС , КАКВО ИЗЛИЗА :
    НЯМА ЗНАЧЕНИЕ , КАКВО ИМА В ОСНОВАТА НА СЪГРАЖДАНЕТО НА ИТН.
    СТАВАТ ЖЕРТВА НА НОВИЯТ АДРЕС НА ДИЛОВ ,ЗАЩОТО Е ИМЕ
    НОСИТЕЛ НА ЖЕРТВОПРИЕМАТЕЛЯТ.
    ЩЕ ДОЧАКАМ ОЦЕНКА " ОТЛИЧЕН " ... И ЩЕ Я ДОЧАКАМ .
    НЯМАМ РАВНА .
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове