24 Април, 2021 19:15 4 291 48

Калоян Методиев: Новите депутати се изложиха отвсякъде

  • калоян методиев-
  • парламент-
  • народно събрание

Наблюдаваме едноседмична пародия – вместо градация имаме деградация, смята бившият началник на кабинета на президента Румен Радев

Калоян Методиев: Новите депутати се изложиха отвсякъде - 1
Снимка: БГНЕС

Новите формации в парламента започнаха да правят серия от гафове. В момента наблюдаваме едноседмична пародия. Вместо градация имаме деградация. Това заяви в студиото на "Офанзива" по NOVA News Калоян Методиев, бивш началник на кабинета на президента Румен Радев.

"Можем само да гадаем какви са му намеренията на г-н Трифонов. Но все по-малко очаквам да се състави правителство с мандат на "Има такъв народ". Смятам, че след отказа им от мажоритарното гласуване вече няма какво да предложат на избирателите, което да ги привлече, защото музиката е до едно време", сподели Методиев.

Той смята, че новите депутати "са се изложили отвсякъде", приемайки решението да вдигнат възнагражденията си и да се возят в нови автомобили. Методиев допълни още, че ангажимент на държавния глава, в случай че не се формира кабинет, е да назначи служебно правителство и да стабилизира държавата, започвайки да разгражда модела ГЕРБ.

На въпрос на коя партия президентът Радев би връчил третия мандат за съставяне на правителство Методиев отговори, че това може да е БСП, "Демократична България", както и "Изправи се! Мутри вън!".


Поставете оценка:
Оценка 2 от 26 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 007

    19 14 Отговор
    Cкoрo щe ce oтчeтe, чe зa дa имa възхoд пocлeднитe 10 гoдини eдинcтвeнo e зaрaди oтcтрaнявaнeтo нa диктaтурaтa нa прoлeрaтиaтa и нa рeлигиoзнaтa, eтничecкa диктaтурa, a нe личнocттa Бoриcoв. Oтнoвo нe cмe рaзбрaли и EC щe трябвa oтнoвo дa ни гo кaжe c икoнoмичecки oгрaничeния и изoлaция. Ceгa щe ce прoбвa упрaвлeниe c клoуни, вoeннa хунтa и oтнoвo в изхoднa тoчкa.
  • 2 Тази вечер

    22 21 Отговор
    Мая Манолова събра тесния си кръг от изборите в скъпарски хотел в Банско.

    За лектор-консултант е поканена бившата началничка на кабинета на Сергей Станишев – Таня Буруджиева. Сбирката продължава и в момента.

    Темата на обсъждането е дали да се прави партия и с каква насоченост да е.

    Организационният мотор на новата формация е Кирил Добрев. В изминалата кампания цялата организация на „Мутри вън“ е негово дело.

    Той е най-близкият до Манолова още от миналата година и заедно кроят как да цепят от БСП.

    Според осведомени той вече наредил и евентуални министри в бъдещо правителство от квотата на Манолова, които да обслужват бизнес интересите му в търговията с горива, строителство, обществени поръчки и ВЕЦ-ве.

    Коментиран от #9, #32, #33, #34, #41

  • 3 Домашната

    13 4 Отговор
    свиня е бозайник от разред чифтокопитни. Поради религиозни причини тя е слабо разпространена в някои части на света. Напоследък представители на някои породи Капунети и Татунети придобива популярност като примитивни, преходни и нископродуктивни. При съвременните порода свине са се запазили някои биологични особености характерни за дивата свиня. Това са слабо зрение, слух, добро обоняние да лапа кинти и високи заплати с други привилегии като държавна кола и шофьор. Способността за бавно развитие умствено изостанали и нарастване на подкожна мазнина. Зъбната формула на домашната свиня е 4% . Лабораторни животни за медицински и изследователски цели. Търсят компанията на себеподобни като чалгари, комунета, чалми , леви сектанти токсичните отпадъци. Свинете да вдеядни и са много гъвкави по отношение на храненето. Разгонеността при свинете може да се прояви по два основни начина.
    Нормална разгоненост свинете са неспокойни , а апетита им се увеличава.
    Шумна разгоненост скачат, викат, крещят , ненаситна лакомия. Шопари угоени прасета.

    Коментиран от #17

  • 4 Просто човек

    26 12 Отговор
    Тоя откакто го изгониха от Президентството, не спря да плюе...

    Коментиран от #16

  • 5 Hello Mod

    12 5 Отговор
    Ало, може ли някой мод да изтрие глупостите на трола, дето ги пуска под всяка статия? Сега е под номер 2 за тази.

    Коментиран от #14, #30, #35, #39

  • 6 MGewehr

    8 1 Отговор
    Тоя па откри числото "Пи"3,14 след 2000 години!
  • 7 Българка

    21 7 Отговор
    Този бивш отп @дък още ли не е разбрал, че опорката за увеличените депутатски заплати се сгромоляса? И не е ли прочел, че от новите партии ще предложат замразяване, дори и намаляване. А сложеният праг и намалението на допълнителните бонуси е намален от 60 на 25%.
    Голямо лаеене и рИване!

    Коментиран от #15

  • 8 НАЛИ

    6 9 Отговор
    ГЛЕДАТ ОТ ПАРАШУТИСТА.

    Коментиран от #36

  • 9 Българка

    18 4 Отговор

    До коментар #2 от "Тази вечер":

    А ти да не си от обслужващия персонал на безименния хотел? Или ти се обади Станишев, Кирил Добрев....?

    Коментиран от #31, #37

  • 10 ГЕРБ=БСП=ДПС

    9 6 Отговор
    Платен манипулатор.
  • 11 Платен

    19 4 Отговор
    Гъзоблизането явно е национален спорт за Гробарите

    Коментиран от #44

  • 12 007

    8 2 Отговор
    Cкoрo щe ce oтчeтe, чe зa дa имa възхoд пocлeднитe 10 гoдини eдинcтвeнo e зaрaди oтcтрaнявaнeтo нa диктaтурaтa нa прoлeрaтиaтa и нa рeлигиoзнaтa, eтничecкa диктaтурa, a нe личнocттa Бoриcoв. Oтнoвo нe cмe рaзбрaли и EC щe трябвa oтнoвo дa ни гo кaжe c икoнoмичecки oгрaничeния и изoлaция. Ceгa щe ce прoбвa упрaвлeниe c клoуни, вoeннa хунтa (хунта е само военна) и oтнoвo в изхoднa тoчкa.
  • 13 Валя

    10 7 Отговор
    Г н Калоян, най се изложи кънтри клюкарката, корнелия нинова. С методите на интриги и селинджър номерца може в бсп, но в народното събрание така се отива към нов, исторически провал
  • 14 стоян

    8 5 Отговор

    До коментар #5 от "Hello Mod":

    До 5 ком -защо бе другарю да го търкат -лъжа ли е като галевица е там и тази информация трябва да я прочетат повече хора

    Коментиран от #26

  • 15 Ще,ще,ще.....

    3 4 Отговор

    До коментар #7 от "Българка":

    Кога ма п...ко
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Биология

    2 1 Отговор

    До коментар #3 от "Домашната":

    👍👍👍👏😂👌
  • 18 СТРАШО

    6 4 Отговор
    От къде го изкопаха пък тоя.Плещи глупости съвсем неподготвен.Изобщо не е в час.
  • 19 Калоян не не не

    6 1 Отговор
    Според мен ти се излагаш, гроб пуснаха лъжата че се вдигат заплатите повтаряйки я 100 пъти ,тя истина няма да стане. Много демократично се държаха старите депутати, когато ревяха, като магарета от банките за да не може да да се изслуша министър на финансите за състоянието на хазната или когато ГЕРБ ДПС и БСП се обединиха около защитата на безотчетноста на Гешев. Апомниш ли кой предложи да се изрушват и съдии и по този начин, точката стана противоконституционна. За да не илъжеш пак Хамид от Дпс. Пак са си заедно Герб и дпс, колкото и да говорят друго.
  • 20 хихихо

    6 0 Отговор
    Нека се излагат, сега започва истинското филтриране кой кой е.
  • 21 www

    5 0 Отговор
    Нова конституция, писана на коляно, беше апогей в предишния парламент. Всички гафове бледнеят пред него!
  • 22 Някой си

    6 0 Отговор
    “Бивш“.......това изчерпва всичко..........повече не е нужно!
  • 23 Чичо

    6 0 Отговор
    Гласувам пак за ИТН, щом не е в коалиция с бацон
  • 24 Господин БИВШ? Кой си сега?? Господин

    7 0 Отговор
    Никой,!! Сега си гражданина Методиев!!! Толко си!!
  • 25 Ташунко сапа

    4 3 Отговор
    Абе Калояне. Ти какво искаш друго от театъра на Мъпетите. Остана и всяко заседание да се открива от Магаданс и шоуто ще е пълно. И сал една баба Зайка не стига да им влее акъл в чутурите на тия селски бекове. Жалко за България..много жалко.
  • 26 Hello Mod

    3 4 Отговор

    До коментар #14 от "стоян":

    Не ме другаросвай, ако обичаш. Пускайте си листовките по пленумите на герб/сдс и бсп и си вярвайте.
  • 27 Центрл Скалд за Картофи и Арпаджък

    6 1 Отговор
    Аз съм доволен как притискат Тквата! Само така и Напред..!
  • 28 Иван Матев

    4 1 Отговор
    То се видяло че чалгаря стар ерген се уплаши, защото едно е да управляваш държава а съвсем различно и най вече да правиш чалга шоу.....!!!
    Оставете го бате ви Бойко,не съдете за да не бъдете съдени!!!!
    За него историята ще се произнесе,те всички които управляваха България след 89 година я разсипаха и също крадоха на поразия ама той е най грешният....!!!!!
    PS, Единствено само Жан Виденов си тръгна без да се е облажил от баницата!!

    Коментиран от #29

  • 29 Ташунко сапа

    3 1 Отговор

    До коментар #28 от "Иван Матев":

    Даааа, Иване. Истината казваш, ама тия днешните нямат срам И задръжки. Кокала, батка..кокалааааа.Па народа кучета го яли.Нали виждаш каква бе една от първите им работи.Заплатките, бонусите и мерцедсите. Абе докато народа не хване тоягата, няма да има оправия. Ташко на Слави ще оправя държавата. Голем смех. Статуквото ще бори статуквото.Айде бе...Повервах.
  • 30 И защо

    4 0 Отговор

    До коментар #5 от "Hello Mod":

    са глупости, като това е самата истина?
  • 31 Браво

    3 0 Отговор

    До коментар #9 от "Българка":

    Позна.
  • 32 Много

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "Тази вечер":

    им пречи тая БСП ,ЕЙ! Много съм я критикувал ,но друга соц-партия си нямаме.А тия се опитват да я похабят още повече,да и отмъкнат от избирателите.Мая пак много деятелна ,без нея манджа не става,прави завера в тузарски хотел в Банцко.Не успяха с гергов да разбият соц-партията,но негативния отпечатък остана и затова бсп се срина така на изборите.
  • 33 Кирето

    6 0 Отговор

    До коментар #2 от "Тази вечер":

    Милионера е ударната сила на Гочето Свинара и пробивния юмрук на педито сериГей .

    След като ги изрита КУРнелата орат и плюят, плащат и вербуват куцо и сакато да е срещу столетницата .
    А Кирето Далаверата е прочетен вестник, но си върти далавери и мръсотии из Пиринско .

    Коментиран от #38

  • 34 Пък Майчето

    4 2 Отговор

    До коментар #2 от "Тази вечер":

    всеки знае – раз гонена ма.тия, заляга и по.яга като всяка разбес.вала се к.чка .
  • 35 Току що

    5 1 Отговор

    До коментар #5 от "Hello Mod":

    прочетох, че понеже слави ще откаже мандата, радев щял да го даде на мутрите на мая и да издигнат за премиер маяма, тя нали много го обича.
    Правителство на Мая Манолова – по-голяма отврат не може да има.

    Коментиран от #43

  • 36 Самата Мая

    3 1 Отговор

    До коментар #8 от "НАЛИ":

    от няколко дни тръбяла из София, че се е сговорила с Румен Радев да бъде издигната за министър- председател“.
    А радев не може в момента да връчи мандат на ИТН, защото те не са излъчили кандидат за премиер и няма на кого да го връчи.
    Ако наистина даде третия мандат на мутрите, ще покаже ясно кой е.
  • 37 Ето ви го

    3 1 Отговор

    До коментар #9 от "Българка":

    името на партията –Падни ! Легни ! Стани ! Изправи се ! НаД.ПиСе на Д.ПиСе !
  • 38 Маяма

    2 0 Отговор

    До коментар #33 от "Кирето":

    трябва да си направи партия с насоченост към к*р а на Киро.
    Даже името на новата партия ще е романтично „Изправи се на к*р а на му трата Киро“.
  • 39 Костадин

    6 0 Отговор

    До коментар #5 от "Hello Mod":

    Паскалев беше един от хората на заверата (Гочето Свинския, Педито сериГей…), който настояваше КУРнелата да си подаде оставката а той макар и в националното ръководство – за оставка си трае като бълха в гащи .
    Защо ? Ами защото Гоце Делчевския, Кире Корпорацията го гласял да „овладее“ партията …

    Коментиран от #40

  • 40 Oт пaртиитe

    5 1 Отговор

    До коментар #39 от "Костадин":

    Aнтигeрб, eдинcтвeнo БCП нe ca били в кoaлиция пoд някaквa фoрмa c Бoйкo Бoриcoв. Мaя Мaнoлoвa му прeтъркa прaгa, зa дa cтaнe oмбудcмaн. Хриcтo Ивaнoв и Aтaнac Aтaнacoв му бяхa кoaлициoнни пaртньoри. И рeвнocтнo гo брaнeхa. Cлaвчo му бeшe пръв приятeл. Cкaрaхa ce зa eднa грaдинкa.Тoвa нe пoпрeчи нa Cлaвчo дa прoбутa рeфeрeндум c нeгрaмoтнo фoрмулирaни въпрocи, кoитo прeдпoлaгaхa oтгoвoри изцялo в пoлзa нa ГEРБ.
  • 41 Великден

    4 0 Отговор

    До коментар #2 от "Тази вечер":

    Идва !!! За колко сребърника Мая…продаваме България??? Няма нужда от повече коментари за тези М ъ р т в и души!!!
  • 42 БОКО Е ГЪРМЯН ЗАЕК

    4 2 Отговор
    Герб ще доубие иономиката на държавата
  • 43 Попитали

    3 2 Отговор

    До коментар #35 от "Току що":

    радио „Ереван“ каква е актуалната обществено-политическа обстановка в България. След кратко радиомълчание последвал лаконичен отговор: Всички очакват Мая Манолова да млъкне, а Слави Трифонов да проговори!
  • 44 ФАКТ

    3 3 Отговор

    До коментар #11 от "Платен":

    ГОСПОДИН "ПЛАТЕН",,НИКЪТ ТИ ОТ КОЙТО ПИШЕШ ТОЧНО И ЯСНО ПОКАЗВА КАКВИ СТЕ ХОРАТА ТУК КОИТО ПЛЮЕТЕ СРЕЩУ ГЕРБ....НЯМА ТАКАВА ГУЗ-ЛИЗЦИ НА ГЕРБ...ОТ КАКЪВ ЗОР ДА ГЛАСУВАМ ЗА ПАРТИЯ АКО СМЯТАМ ЧЕ НЕ Е НАПРАВИЛА НИЩО ЗА ДЪРЖАВАТА...???КОГАТО НАВРЕМЕТО ГЛАСУВАХМЕ ЗА БСП..ДА НИ УПРАВЛЯВА ..СЛЕД КАТО НЯМА И ГОДИНА ФАЛИРАХА ДЪРЖАВАТА..СЛЕД ТОВА НА ИЗБОРИТЕ НЯМАХА И 100 ХИЛЯДИ ГЛАСА..СЪЩОТО СТАНА И СЪС СДС..И СЪС НДСВ....ИЗБИРАХМЕ ГИ..И СЛЕД КАТО НИ ФАЛИРАХА ..НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ МАКСИМУМ 100 ХИЛЯДИ..ДО КАТО ГЕРБ НЕ СЛЕД 2 ИЛИ СЛЕД 4..А СЛЕД 10 ГОДИНИ УПРАВЛЕНИЕ..ИМА МИЛИОН НАРОД КОЙТО Е ДОВОЛЕН ОТ УПРАВЛЕНИЕТО ИМ.....ТАКА ЧЕ ТРЯБВА ДА ПРОУМЕЕТЕ ЕДНО НЕЩО...НАРОДА НЕ ГЛАСУВА НА ПРИНЦИПА КОЙ КОЛКО Е КРАСИВ..ИЛИ КОЙ МИ ДАВА 50 ЛВ И КОЙ НЕ..ГЛАСУВА МЕ НА ПРИНЦИПА ДОВОЛНИ ЛИ СМЕ ОТ УПРАВЛЕНИЕТО ИЛИ НЕ..И ИЗБОРИТЕ ПОВЕЧЕ ОТ ЯСНО ПОКАЗАХА ЧЕ ПОВЕЧЕТО ХОРА СА ДОВОЛНИ...ПОВЕЧЕ НЕ ЗНАМ КАКВО ДА ВИ КАЖА...АКО НАРОДА НЕ БЕШЕ ДОВОЛЕН КАКТО БЕШЕ ЕДНО ВРЕМЕ С ГОРЕ СПОМЕНАТИТЕ ПАРТИИ..СЕГА И ГЕРБ ЩЕШЕ ДА ИМА 100 ХИЛЯДИ ГЛАСА..И ДА СА НА ГРАНИЦАТА С 4-5 ПРОЦЕНТА....А ВИЕ СТЕ БОК-УЦИ....ВИЕ НЕ СТЕ НОРМАЛНИ ХОРА..ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ ТВЪРДЯХТЕ ЧЕ БОРИСОВ Е ПОЛИТИЧЕСКИ ТРУП ЧЕ НИКОЙ НЯМА ДА ГЛАСУВА ЗА НЕГО..А ТОЙ ВИ СМАЧКА ВСИЧКИ С 10 ПРОЦЕНТА...Е КАК ТАКА ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ ГОВОРЕХТЕ ЕДНО..ЧЕ ГЕРБ НЯМА ШАНС ДА СПЕЧЕЛИ..А ТЕ ВИ СМАЧКАХА ПО ВСИЧКИ ПРАВИЛА..ПРАВОТО НА ГЛАС НАРОДЕН ЧРЕЗ ИЗБОРИ..И СЕГА ВИЕ СЕ ОПИТВАТЕ ДА НИ ОБЕДИТЕ ЧЕ НИЕ 1 МИЛИОН ГЛАСУВАЛИТЕ ЗА ГЕРБ.. СМЕ ГЛАСУВАЛИ ЗА ТЯХ ЗАЩОТ
  • 45 ФАКТ

    3 3 Отговор
    ...............И СЕГА ВИЕ СЕ ОПИТВАТЕ ДА НИ ОБЕДИТЕ ЧЕ НИЕ 1 МИЛИОН ГЛАСУВАЛИТЕ ЗА ГЕРБ.. СМЕ ГЛАСУВАЛИ ЗА ТЯХ ЗАЩОТО НЕ СМЕ ДОВОЛНИ ОТ УПРАВЛЕНИЕТО ИМ..ТОВА ЛИ ВИ Е ЛОГИКАТА..ЧЕ СМЕ ГЛАСУВАЛИ ЗАЩОТО СА НИ КУПИЛИ..Е КОЙ НОРМАЛЕН ЧЕ СЕ ПРОДАДЕ ЗА 50 ЛВ..АКО НЕ СИ ДОВОЛЕН ОТ ТЯХ...ТЕ С 50 ЛВ НЯМА ДА МИ ОПРАВЯТ ЖИВОТА..НАЛИ..ТАКА ЧЕ ДАЛИ ЩЕ МИ ДАДАТ 50 ИЛИ 100 ИЛИ 1000 ЛВ..МИ Е ВСЕ ТАЯ..АКО НЕ СЪМ ДОВОЛЕН ОТ НЯКОЯ ПАРТИЯ АКО СМЯТАМ ЧЕ Е СЪСИПАЛА ДЪРЖАВАТА..ПРОСТО НИКОГА И ЗА НИЩО НЯМА ДА ГЛАСУВАМ ЗА НЕЯ,...СТИГА С ВАШИТЕ ГЛУПОСТИ КУПИЛИ СИ ИЗБОРИТЕ..ЩО НЕ ОТИДЕТЕ ВИЕ ДА КУПИТЕ 1 МИЛИОН ГЛАСА....И КАЖЕТЕ МИ КАК СТАВА ДА ИДА ДА ГИ КУПЯ И АЗ..,И КОЛКО ДА СА ТЕЗИ ХОРА КОИТО ДА СЕ ПРОДАДАТ ЗА 50 ЛВ..1000 И 5000 ЧОВЕКА ДА СА..ПРИМЕРНО ПРОДАЛИ СА СЕ ....АМИ ДРУГИТЕ 900 000...И ТЕ ЛИ СА СЕ ПРОДАЛИ ЗА 50 ЛВ..НЕДОВОЛНИ НО СА СЕ ПРОДАЛИ..АЙДЕ ДЕ...НИЕ ДА НЕ СМЕ ЛУДИ НЕЩО..ИЛИ НА ВАС ТАКА ВИ СЕ ИСКА...
  • 46 Добър вечер

    1 0 Отговор
    И ти ли не разбра,че ще има служебно правителство.
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 46789

    0 0 Отговор
    Те си вярват, че велики, незаменими, не могат да се погледнат отстрани
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове