Last news in Fakti

25 Април, 2021 09:30 6 204 127

Хаджигенов: Без съдебна реформа имаме Борисов, Гешев и бухалки

  • николай хаджигенов-
  • съдебна реформа-
  • избори-
  • герб-
  • иван гешев-
  • бойко борисов-
  • бухалки

По думите му натрупване с президентските избори през есента е казус, който изисква много внимателна преценка

Хаджигенов: Без съдебна реформа имаме Борисов, Гешев и бухалки - 1
Снимка: БГНЕС

Когато казаха “подкрепа по определени политики”, неколцина от нас разбраха какво точно казват и те го демонстрираха онзи ден - тутакси мнозинството преля в нужната посока. Всички те имат нужда от Гешев и прокуратура, която пази модела. Има теми, по които всички бягат с писъци, точно като темата за Гешев. На едно мнение сме само опозиционните партии. Останалите образуват едно твърдо статуквено ядро и не мърдат от там, защото знаят, че това ще ги закачи.

Това заяви пред "Дарик радио" адв. Николай Хаджигенов, депутат от групата на "Изправи се! Мутри вън!" в 45-тото Народно събрание, предаде FrogNews.bg. Хаджигенов визира скандала, разиграл се преди няколко дни. Става дума за решението "тримата големи" в съдебната система да бъдат привиквани на всеки три месеца в парламента, където да се отчитат. Първоначалната идея бе това да е валидно само за главния прокурор, но впоследствие бяха пришити и фигурите на председателите на ВАС и ВКС. Решението бе прието, а за него гласуваха и трите "системни" партии - ГЕРБ, БСП и ДПС. Остро реагира Борисов, който заяви - адвокатите на мутрите искат съдиите да им се отчитат по дела. Важно е да се отбележи обаче, че това не е съвсем така, а две адвокатски колегии реагираха остро срещу изказването и излязоха с позиции.

"Партиите на статуквото”, както са известни в пространството тутакси се обединиха и прегърнаха идеите на Борисов и ГЕРБ, че видите ли “тримата големи - председателите на върховните съдилища и главния прокурор, са заедно. Не са. Съдът е арбитър, а прокуратурата - страна. Доколкото главният прокурор носи отговорност за разследвания, с негов подпис става всичко в прокуратурата и без негово знание не се случва нищо. Шефовете на ВАС и ВКС са администратори, какво ще ги питаш? Питай си конкретния съдия. Освен това е разписано в Конституцията - главният прокурор е длъжен да дава отчет, председателите на главните съдилища не са", обясни и самият адв. Хаджигенов. Той определи казаното от Борисов като "примитивна пропаганда" и обичайна лъжа, която е напълно целенасочена - това е удар срещу адвокатите и е категорично невярно.

По отношение формиране на бъдещо правителство около мандата на "Има такъв народ" Хаджигенов посочи - формацията би подкрепила три простички неща - правосъдие и върховенство на закона, свобода и демокрация. "Въртя се винаги около съдебната реформа, защото без нея имаме Бойко, Гешев и бухалки. Това е", коментира още Хаджигенов. "Мажоритарните избори ги подкрепяме и се знае от самото начало. Още тогава се разбрахме, когато си говорихме, че на това не му е момента. Според мен президентът не каза, че няма да бави, а точно обратното: Ще ви дам време, за да може да си говорите спокойно и да се разберете. За първите няколко дни в парламента успяхме да завъртим машината и лека полека новите ще осъзнаем, че имаме нужда от някакво време, защото не става веднага. Има срокове, които трябва да се спазват", посочи Хаджигенов.

По думите му натрупване с президентските избори през есента е казус, който изисква много внимателна преценка. "Не съм сигурен колко печеливш ход би било. От друга страна - колкото повече работим, толкова повече неща можем да свършим. За 5 месеца можем да свършим немалко неща. Бих предпочел, не че от мен зависи, един прозорец до края на годината. Ако правителство се състави, би могло да се прецени обективно има ли смисъл да продължи, или не. Да се направят спокойно нови избори", смята още Хаджигенов. "За промените в Изборния кодекс има неистови писъци, които се видяха и вчера при гласуването на проектите. Когато се говори за поща, става дума за пощенски оператор. Само в България имаме сигурно няколкостотин. Не става дума за “Български пощи”, но те не работят никак лошо. Те работят достатъчно добре - бавно, но сигурно. Видеонаблюдението е адски важно. Реват от статуквото, защото с гласуването по пощата не могат да влияят, с видеонаблюдението приключват изборите измами. Имаха хакери… плакаха на Правна комисия, а вчера късаха ризи от трибуната на Народното събрание", коментира депутатът.

Той заяви още, че работата на парламентарната комисия по ревизия на управлението на Борисов е важна, но каквото и да се установи, всичко трябва да отиде в прокуратурата, а тя има нужда от реформа. "Това е причината, поради която искаме повече време - не, защото няма да влезем в новия парламент", обясни още адвокатът. Хаджигенов коментира и вчерашната акция в "Булгартрансгаз", която предизвика остра реакция от страна на ГЕРБ, продължила и през днешния ден. Борисовите депутати поискаха оставката на Манолова като председател на Комисията по ревизията.

"Това вчера в “Булгартрансгаз” трябваше да бъде направено. Мая Манолова, разбира се, се носи отпред като герой на Дьолакроа, но след нея е цялата комисия - тоест има хора от БСП, ДБ, ИТН. Тоест - отново върховна форма на граждански контрол. Да, има елемент на цирк, но той е неизбежен за съжаление. Бих предпочел ефективна демокрация, но ние още нямаме такава. И ако трябва да има някой, който да вее байрака най-отпред, значи това е вариантът, дори това да е Мая Манолова", заяви Хаджигенов. По отношение на мораториума и намерението на ГЕРБ в понеделник да отправят искане до КС решението на Народното събрание да бъде обявено за противоконституционно, Хаджигенов посочи: "Не е ясно дали мораториумът ще падне. Щеше, ако беше направен така ad hoc от трибуната първия ден. Това, което направихме онзи ден, би трябвало да издържи. КС не е истински съд по смисъла на съдилищата. Тия политически квоти е следващото, което трябва да променим, защото това не е безпристрастен съд".


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 58 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Севда

    81 51 Отговор
    Пестете парите си. Идват трудни времена! Откажете платения абонамент за ТВ 7/8. Гледайте безплатно "Шоуто на Слави" в НС, всеки делничен ден по БНТ!

    Коментиран от #7, #76

  • 2 Хасан Азис

    95 17 Отговор
    То май само Хаджигенов и Май-чето имат желание да управляват, другите се изпокриха ?!

    Коментиран от #46, #47, #95, #108

  • 3 Феникс

    97 40 Отговор
    Тук е прав много адв.Хаджигенов

    Коментиран от #8, #112

  • 4 ристю

    33 21 Отговор
    Имаме си и каскет. Каски и маски.

    Коментиран от #127

  • 5 пенчо

    55 94 Отговор
    Хаджигенов и Мая Галева (със смешните си 4% процента гласове) големи политици станаха,че и правосъдие почнаха да раздават.

    Коментиран от #12, #124

  • 6 !!!?

    33 62 Отговор
    И със съдебна е без съдебна реформа имаме тебе защото според тебе: Законите не са Закони защото Конституцията е над тях и Конституцията не е Конституция защото не е писана от Фигуранта !!!?

    Коментиран от #81

  • 7 Мдаа

    74 23 Отговор

    До коментар #1 от "Севда":

    Ще гледаме, за добро или лошо. Шоуто на Боко ни струваще 30 милиарда нов външен дълг.

    Коментиран от #27, #82

  • 8 Гост

    24 21 Отговор

    До коментар #3 от "Феникс":

    Прав е като 2-ма седнали и един в Дубай.
  • 9 GTR

    49 20 Отговор
    Такава агресия, която виждам в парламента, няма и в състезанията по ММА
  • 10 Име

    41 51 Отговор
    Хаджигенов иска да промени системата защото изпълнява поръчката на Васил Божков
  • 11 ннтг

    39 48 Отговор
    Опитва се да махне Гешев защото така се надява да паднат обвиненията на шефа му в Дубай

    Коментиран от #22

  • 12 GTR

    48 11 Отговор

    До коментар #5 от "пенчо":

    Що не си пишете в сайта БлиЗ, а идвате тук ?

    Коментиран от #28

  • 13 Пернишка секта

    27 19 Отговор
    Аз седя като затворник в дома си поради заплахи за живота ми от мутри близки до Гешев и Борисов заради критики срещу тях! Скоро ще стане 1 година терор, а според некорумпираната полиция и Прокуратура няма престъпление!
  • 14 Бай Събин

    37 16 Отговор
    Откакто управлява ппГРОБ вече 15 години не съм виждал родното ни черноморие :\
  • 15 Нороде

    31 41 Отговор
    Хаджигенов иска да промени законите за да вкара мутрите на Божков във властта
  • 16 Бай Събин

    47 17 Отговор
    Това, което виждаме в парламента, за мен е обнадеждаващо, защото най-накрая той започна да си изпълнява функцията – водят се ожесточени дебати и се вижда кой колко струва.

    Коментиран от #29

  • 17 Има факти

    22 20 Отговор
    Абе къв е тоя Гешев да поръчва убийства срещу неудобни на режима "Борисов" !? Господ ли е какъв е!?
  • 18 Нет

    36 34 Отговор
    Адвоката на Васил Божков тръгнал да променя съдебната система в услуга на престъпниците
  • 19 мръсни

    30 5 Отговор
    Театърът на статуквото: ДПС са света вода, неопетнена от "токсичната партия" ГЕРБ, а БСП са в ролята праведната опозиция.
    Колко бързо забрвиха различията си, когато се заговори за Гешев. Морално пропаднала измет.
  • 20 Прост народ

    24 15 Отговор
    800 000 явно много обичат бухалки
  • 21 ТаУмВзе

    21 34 Отговор
    Нищо няма да се промени тиняци крадливи. Бетонирахте Диктатурата на мутропитека с лаене. С простата идея и вие да Крадете. На 2рия ден си избучихте над 10 бона заплата. Добре е.

    Коментиран от #88

  • 22 опитва се щото

    29 16 Отговор

    До коментар #11 от "ннтг":

    Ако не свали Гешев трябва да връща парите на дубайския.Затова е толкова настървен.Оня може и да го шатне.

    Коментиран от #39, #41

  • 23 Що е Диктатура

    14 25 Отговор
    Знаете ли, че Главният Прокурор Гешев е въвел смъртна присъда срещу критици на Борисов! Върнахме се във времената на инквизицията!
  • 24 Хаджи

    21 27 Отговор
    Мачкай Хаджи.
    Като не разбират от приказки щще ги боли.
    Мачкаййй.
  • 25 ГОРСКИ

    27 22 Отговор
    Колкото по бързо извадите герб от държавата толкова по добре за хората!!!!!
  • 26 заплес

    6 6 Отговор
    Мая да го съди за неправомерно сексуално поведение.

  • 27 гост

    18 16 Отговор

    До коментар #7 от "Мдаа":

    Къде това бе? Дай данни за този външен дълг , иначе си ЛЪЖЕЦ !

    Коментиран от #31, #122, #123

  • 28 Е как що

    8 1 Отговор

    До коментар #12 от "GTR":

    За да ни забавляват! Стотинки получават да са шутовете по форумите! Уважавай ги! Все пак са нечии дами! Макар и на някой подлец, дами са! А те трябва да се уважават! Бъди кавалер и ги остави да си драскат простотията и да излагат подлеца на който са дами! 😂

    Коментиран от #32

  • 29 нннн

    7 6 Отговор

    До коментар #16 от "Бай Събин":

    Съгласен съм. Но е добре да се съсредоточат първо към няколко най- важни неща - най- вече касаещи изборите.
  • 30 КАКВО ЩЕ СТАНЕ

    9 0 Отговор
    На следващите избори.
    Колко ще са гласовете от Турция ?
    Колко ще са от другите страни по света?
  • 31 Имал е предвид

    11 14 Отговор

    До коментар #27 от "гост":

    Държавен дълг! Баце го е напомпал яко!
  • 32 Абе що

    3 4 Отговор

    До коментар #28 от "Е как що":

    Не се качите на някоя сграда и си представите че сте птица

    Коментиран от #37

  • 33 леон

    17 7 Отговор
    А ти чия бухалка си -на василев или на божков
  • 34 Начо

    18 3 Отговор
    Даже имаме и партия на мутресите в парламента
  • 35 Реформа задължителна в Съдебната

    10 5 Отговор
    Система!!! Не забравяйте недосегаеми те, Ч СИ и Колектори!!! Узаконени бандити!!!
  • 36 Българка

    14 10 Отговор
    Най важно е отстраняването и разследването на Гешев за неговата продажна "слепота" в делото КТБ за Пеевски, отказ за разследване кюлчетата и пачките в чекмеджето на Борисов, къщата в Барселона и милионите за мис гащи, осемте джуджета, намесат в делото Иванчева и т.н. Трябва ни нов ВСС. Ако се пребори истинската, голямата корупция, парите, които не се крадат ще стигат до обикновените хора и това ще подобри стандарта на живот.
  • 37 Е как що

    6 1 Отговор

    До коментар #32 от "Абе що":

    Защото не съм с твоите умствени възможности скъпа! 😂
  • 38 Съзебна Реформа, задължително!!!

    13 4 Отговор
    Не забравяйте и Мафията на ЧСИ и Колектори!!! Шефа на ЧСИ 15милиона Евра в Овшорка!!??? ЧСИ новите Мутри, с бели Якички и писалки, вместо бухалки!!! Окрадоха стотици милиони с 10кратно занижаване на продаваните от тях имоти, после препродавани по 2-3 пъти!!! Не забравяйте недосегаеми те Ч СИ??!!!! Криейки се зад Лобиски закони, Мафия, ОПГ. Ч СИ!!! Предприятия взеха на фирми с измами и фалшиви документи!! За сведения Фидосова и Ч СИ Мая Иванова Монтана!!! Мафия

    Коментиран от #85

  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Червени боклуци.

    19 9 Отговор
    ХаджиГейов-адвокатчето на мутрите вика: "-Мутри вън."
  • 41 Кож

    16 11 Отговор

    До коментар #22 от "опитва се щото":

    Точно така.

    Главна цел на Дубайския е да свали Б орисов и Г ешев

    Хаджигенов и Христо И ванов са инструментите му
  • 42 Тоя адвокатин

    12 11 Отговор
    е най-големият враг на промяната.С това самопредлагане за премиер и хленченето за правителство кара огромен брой хора да сравнят тая нова Тиква със старата и да изберат старата.
    Тоя работи повече за герб, отколкото 20 мисирки.
  • 43 Очевидно

    18 7 Отговор
    този кандидат за КОКАЛА е наясно, че при едни нови избори, най-вероятно ще му остане само гушкането с мая ма.
  • 44 кой си ти

    10 8 Отговор
    или слави да решавате , че на мажоритарния вот не му било сега времето !!! на референдума НАРОДА се произнесе , че иска СЕГА мажоритарни избори а партиите на УЖ промяната или по-точно депутатите назначени от партийните централи ОТКАЗВАТ да изпълнят искането на СУВЕРЕНА...бе тоя адвокат ли е или аптекар !!
  • 45 СЕВЕРОЗАПАДА

    11 4 Отговор
    Много точно казано! Съдебната реформа е много нужна, за да в нея параграфче по което този мушмурок да отиде при бай Ставри и да бъде обслужен подобаващо!
  • 46 Не толкова,

    7 8 Отговор

    До коментар #2 от "Хасан Азис":

    че „яхнаха“ протеста – двамата от триото, кюстендилската вечно искаща, и морския пехотинец от „Росенец“, колкото страхът на нейното превъзходителство американканката с гад жалското име, вкараха тия измисленяци в Парламента! Структурата му можеша да бъде толкова ясна и чиста, че на първо място щеше да има полза за България и на второ от „Козяк“ кр ъв щяха да п и каят!
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 пак реформи

    6 5 Отговор
    А оставете тия съдебни реформи.

    Прокуратурата, полицията да си върши работата, щото съда как да съди, без достатъчно събрани процесуално доказателства.

    Променете лобистките закони от последните 30 години, дето си ги приемаха депутатите за да защитават всякакви олигарси, гилдиите им, дето вързаха на държавна хранилки от частни болници до държавни субсидии и задължителни такси плащани на олигарси, чси и т.н.

    от 30 години само реформирате по директиви и указания на чиновниците в ек, бундестага, сащ и албионското посолство, нпо-та на олигарха спекулант шорош, олигарха от сзо бил гейтс, олигарха от давос швааб, олигарсите от мвф, сб и гоните българите от държавата да стават евтини гастербайтери по западните плантации, строежи и тирове, а нея я разсипвате и разграбвате.

    Коментиран от #59

  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 чекмедже 2

    4 4 Отговор
    позор ,защо изтривате информация за хаджигенов..колко ще ви струва покриване на истината..
  • 52 ГЕРБ=БСП=ДПС

    7 2 Отговор
    Г-н Хаджигинчев Български пощи работят ужясно. Пращат ми по 2-3 хвърчащи бележки за една и съща пратка. На които нищо смислено не пише, освен, че има някаква пратка. Не пише нито кой е изпращача, нито номер на пратка нито дата на изпращате или пристигане.
  • 53 Герб- гепи - гроб

    8 8 Отговор
    Вие, НАЧЕЛО С ДИКТАТОР бойко методиев борисов и коалиции престъпници пеевски и бухалка гешев сте организирана престъпна групировка, създадена само да краде и лъже НАРОДА. ЗАТВОРА ВИ ЗОВЕ ВСИЧКИ ДО ЕДИН БЕЗБОЖНИЦИ ТАКИВА НАГЛИ ЗА СЪСИПВАНЕТО НА БЪЛГАРИЯ!!!!
  • 54 100%

    7 12 Отговор
    Те покрепяме! Пак ще гласуваме за теб! Няма и една дума излишна или, с която не бих се съгласил!
  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Истината

    10 7 Отговор
    Прав е, "тримата конника на апокалипсиса" в България са полиция, прокуратура и съд, докато няма чистки и реформи нищо хубаво у нас няма да стане, повярвайте аз съм в системата и знам...
  • 57 чекмедже 2

    7 7 Отговор
    този на снимката горе соросоид първа котегория ,гледайте ютюб ..как той спори с костадинов и нарича българи търско племе...
  • 58 ИСМВ LOS ÁNGELES

    8 9 Отговор
    Давай адвокате ! Бий ги по главите !
  • 59 и как

    5 2 Отговор

    До коментар #49 от "пак реформи":

    полицията и прокуратурата да си върши работата когато са на подчинение на депутатите с техните лобиски закони ??? явно не ти е ясно , че дори някой от органите ДА ИМА ЖЕЛАНИЕ няма да позволят да си върши работат. а съдиите както са безотчетни решават както им е изгодно-платено

    Коментиран от #74

  • 60 Пророк

    13 7 Отговор
    Гърбавите гробари са обречени .
    Те дърпат назад цялата държава.
    Разлагат ценностите. Народа се задушава от тях.
    Но кой гласува за тях.
    Тези които гледат , но не виждат ,
    слушат , но не чуват.
  • 61 фурми 2020

    10 5 Отговор
    хаджигенов иска власт...няма лошо, но все пак трябва да има хигиена при избор на хора в държавни структури..адвоката нарича българи тюрско племе..без коментар..
  • 62 Хаджиментов

    12 14 Отговор
    Светила по право казаха за този измислен адвокат, че е абсолютна калинка в тази професия и не разбира нищо.
    Освен това неговата "реформа" цели едно единствено нещо - отърваване на големи престъпници като В. Божков, Митьо Очите, Баневи, Арабаджиеви, Цв. Василев, Бобокови и т.н. от правосъдието. Тактиката му е елементарна като самия него - иска делото да се гледа най-много 2 години след повдигане на обвинението. Ясно е, че при големите престъпници делата са сложни, свъразни са със събиране на много доказателства, експертизи, съдебни поръчки до чужди страни и т.н., което отнема много повее от 2 години. При вкарване на делото в съда до две години няма да има достатъчно доказателства и престъпника ще бъде оправдан. Хитричко, нали.
    Ако съществуваше такъв закон убиецът на сестрите Белнейски нямаше да бъде наказан, убиецът на момчето от Борисовата градина от Борисовата градина щеше да бъде безапелационно оправдан, убиецът на Яна от Борисовата градина също щеше да е оправдан и т.н.
    Ясно ли е за кого работи Хаджиментов и защо са съучастници с адвокатаката на Галеви и тази на ВИС, вкарвали в Парламента подобен законопроект за отърваване на сексуални престъпници и търговци на бяла плът.
  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Най качествените 4% в парламента !

    11 11 Отговор
    Изправи се ! Мутри вън ! Напред ! И всички
    Гербави бастуни наред !
  • 65 Бели страни

    9 4 Отговор
    Там където бягат децата ни има и законност , има бързи дела , има осъдени .
    И става по демократичен път.
    Без диктатура .
    Просто е. Другите могат. Ще се научим и ние.
    Само че трябва знание на чужди езици.
    Само с гегата не може.
  • 66 Алинейчо

    12 9 Отговор
    Хаджигенов е печен.Ще изчегърта ХУНТАТА
    от съда и прокуратурата. Ще му помогнем.

    Коментиран от #73

  • 67 Мухльо

    7 5 Отговор
    Ти като чуеш имената на Гешев и Борисов веднага цапаш килотите си направо тече по краката ти, да ти е сладко

    Коментиран от #68

  • 68 Трудно

    6 3 Отговор

    До коментар #67 от "Мухльо":

    Кой го е страх от продажни подлоги? Смешко!
  • 69 ха ха ха

    9 5 Отговор
    По-лошото идва с теб - джендъри, гейши и прайдове! 😁😉
  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 Гост

    12 8 Отговор
    Да, а с вашата смешна реформа и на бойкикев в това число, прокуратурата ще е избира и маха от НС , тоест ще е под контрола на нирдното събрание . Нали ви е ясно защо се прави това- за да не може главният прокурор, който и да той да надига главичка срещу властта и свързаните д нея структури. Затова се прави- да се сложи намордник на главният прокурор. Явно Гешев доста ги притеснява щом вместо а се занимават с благодемствието на хората искат да го махнат на всяка цена, че мутрите на ми половината са адвокати на разни олигарси, а обществена тайна е свързаността на Дебъ с Прокопиев , Сл. Христов и останалите още от костово време олигарси! Хайде със здраве и започвайте да цъкате минуси, колкото и да цъкате това е истината

    Коментиран от #78

  • 72 чистка

    10 6 Отговор
    ВСС трябва незабавно да бъде сменен. Също ЦИК, после промени в закона за съдебната власт и други. Да се разчистят калинките- евентуално от служебно правителство- и тогава чак нови избори. Да се прочистят администрацията, държавните фирми, агенции, Информационно обслужване, дружества, комисии, комитети, даже и университети.
  • 73 Много пекън

    3 1 Отговор

    До коментар #66 от "Алинейчо":

    Питай десито
  • 74 основинаправото

    4 2 Отговор

    До коментар #59 от "и как":

    Съдебната власт( прокуратура и съд) не е на подчинение на депутатите.

    Не познаваш държавното устройство. Какво е закконотворческата власт, съдебната власт и изпълнителната власт.

    Ако почнат в парламента да се приемат закони, които са без лобистки вратички и процедури, от наказателно до административно право за прокуратура, съд, държавни администрации, частни олигарси, тогава ще имаш реформа- съдебна и обществена.

    А 30 години парламента прехвърля проблема на съда, съда на прокуратурата, прокуратурата на парламента, а олигарсите и политиците им си живуркат чудесно, подкрепяни от чиновниците в ек, посолствата на сащ, албионците и т.н.

    Пращат от ек, посолство на сащ и албиона, мониторинг доклади, но в същото време подкрепят реално статуквото на олигарсите и политиците им, дават им еврофондове и проекти от мвф, сб, за усвояване и т.н.
  • 75 Абе

    6 6 Отговор
    Кво му харесвате на този борисофффф.
    Той си свърши работата.вече се нуждаем от друг. Има други работи за вършене.
    За тях се иска друг акъл.
  • 76 Шляхтиц

    3 3 Отговор

    До коментар #1 от "Севда":

    Поздравления !!!!!!! Моите почитания. !!!!!!!!!!!
  • 77 Политолог

    12 5 Отговор
    С РЕФОРМИ имаме адвокати-лобисти, алчни за големи заплати, министерски длъжности. Цинизъм: адвокатите на осъдените мутри братя Галеви и мутренската Мултигруп ще ни учат на демокрация и ще упрекват други в корупция-ЦИНИЗЪМ
  • 78 Дали това

    3 8 Отговор

    До коментар #71 от "Гост":

    е истината? Дали не видяхме как избраха Гешев? Или не видяхме чия подлога е? Или чии интереси обслужва! Айде немаме нужда от подобни словоизлияния като твойте!

    Коментиран от #106

  • 79 ило

    3 5 Отговор
    Сега трябва главната мутра да си изплати греховете
  • 80 Бъбу

    14 4 Отговор
    Манолова с голямото пазаруване на гласове /за справка вижте ден преди изборите циганите от столипеново как повтаряха като папагали името и и издигнаха еднакви плакати в нейна подкрепа/, та тази психясала лелка успя да докара до 4-те % и сега вилнее като пощуряла крава. На хаджигенов и на нея добре са им платили, Божков яко е заложил на тях. Ясно е трябват им промени за да си изберат удобен прокурор, промяна на закони за да дойде престъпника череп на бял кон. Е иска ми се да им размажа мутрите на този розов пеликан и на леките в парламента около него. Ако ги друса климактериума да си пият хапчетата а не да вилнеят, защото и аз мога да издивея и тогава....
  • 81 ххх

    5 4 Отговор

    До коментар #6 от "!!!?":

    Какво има в объркания ти гербаджийски мозък?

    Коментиран от #83

  • 82 Верно ли

    3 2 Отговор

    До коментар #7 от "Мдаа":

    Много ниско съдържание на сиво вещество имаш.

    Коментиран от #98

  • 83 Нищо

    3 1 Отговор

    До коментар #81 от "ххх":

    Е нищо е отговора! Като на всеки, който може да подкрепи, лъжа, манипулация и кражба! А и да се продаде! 😂
  • 84 РИО

    5 2 Отговор
    Не само съдебна реформа, реформа във следствието в МВР и във службите.
  • 85 Ессерем

    0 3 Отговор

    До коментар #38 от "Съзебна Реформа, задължително!!!":

    ЧСИ какво общо има със съдеббната реформа?Те са придатък!
  • 86 азимази

    12 3 Отговор
    Това адвокатче не става, за нищо - просто стремежа му е да папка народна пара по 10 - 20 и нагоре хиляди лева на месец, без да прави нищо! Ясни сте на всички вече!
  • 87 неКомунист

    11 1 Отговор
    А със съдебна реформа ала Х.Иванов ще имаме "най-качествените" юристи в държавата- , Н.Хаджигенов, М.Манолова ,Т.Дончева от Мутрите и в добавка Х.Иванов и Ат.Атанасов от ДБ, които събрани накуп Ше се изпокарат за постове!
  • 88 Зайко Байко многознайко

    5 2 Отговор

    До коментар #21 от "ТаУмВзе":

    Fake News, стига глупости, попрочети, огледай се и тогава пиши!

    Коментиран от #90

  • 89 Аз Негодника

    12 4 Отговор
    Какво СЪВПАДЕНИЕ...Същото го искаше и Божков чрез съдебни промени, да направим Гешев. Фигурант КАТО президента...Хаджи Генов изглежда си изтъркал печелившия билет от лотарията,остава ти само да го ОСРЕБРИШ. Нали така ЮДА ИСКАРИОТСКИ
  • 90 ТаУмВзе

    0 8 Отговор

    До коментар #88 от "Зайко Байко многознайко":

    Дочети си Винету и продължи да се оглеждаш, като зайче пред фарове. И като се оглеждаш и си попрочел, какво стана? Хахха
  • 91 Въпрос

    7 1 Отговор
    По повод на изключително глупавата идея за гласуване по пощата (без значение кой е пощенският оператор) в законопроекта е записано, че в плик 1 е бюлетината, а в плик 2 се слага копие на лична карта, респ. Плик 1 се запечатан е в плик 2). Доколкото знам, лични документи е забранено да се изпращат по пощата, защото при погубване, това си е своего рода кражба на лични данни. Как се предвижда решението на този въпрос, ако разбира се, надделее глупостта да се приеме този вариант за гласуване?

    Коментиран от #94

  • 92 АМОН

    5 4 Отговор
    КЪСНО ГО РАЗБРАХТЕ ЗА СЪДЕБНАТА РЕФОРМА.

    ТРЯБВАШЕ С ТОВА ДА ЗАПОЧНЕТЕ - СЪС СВАЛЯНЕ ИМУНИТЕТА НА СЪДИИ И ПРОКУРОРИ, СЪС СМЯНА НА ВИСШИЯТ СЪДЕБЕН СЪВЕТ И С ИЗБОР НА НОВ ГЛАВЕН ПРОКУРОР.

    ИСКАНАТА ОСТАВКА НА ГЕШЕВ МИНАВА С НЕГОВОТО ПРЕСТЪПНО БЕЗДЕЙСТВИЕ ПРИ ОТКРАДНАТИТЕ ОТ БЮДЖЕТА 700 МИЛИОНА ЛЕВА ЗА КОИТО ПЕРСОНАЛНА ВИНА НОСИ ВЛАДИ ГОРАНОВ.

    ВЛАДКО Е ЖИВ И ЗДРАВ И БЕЗПРОБЛЕМНО СЕ ПОМЕНУВА , А ГЕШЕВ ГОНИ КОКОШКАРИТЕ ПО СЕЛАТА.

    А ВИЕ ЛЪЖИГЕНОВ ВЕЧЕ СЕ ИЗТЕКОХТЕ ВЪВ ФИКАЛНАТА ЯМА.

    ВЗЕМИ СИ ТРИТЕ ГОРГОНИ - СЕСТРА ГАРЕВА , МАРИЙЧЕТО КАПОН И РАЗБИРА СЕ АДВОКАТКАТА НА ВИСАДЖИЙСКАТА МАФИЯ ТАТЯНЧЕТО ДОНЧЕВА.

    ДРУГ ПЪТ ЩЕ ЗНАЕТЕ, ЧЕ ТРЯБВА ДА СПАЗВАТЕ ОБЕЩАНОТО ОТ ПРОТЕСТА : СВАЛЯНЕ НА КАСКЕТА , а не циркове с ПРОВЕРКА НА ДЪРЖАВНИ ФИРМИ !!!

    ТОВА С ПРОВЕРКАТА НА ДЪРЖАВНИТЕ ФИРМИ ИЗОБЩО НЕ Е РАБОТА НА ПАРЛАМЕНТА И НА ТЪПАТА СЕСТРА ГАЛЕВА.

    ТОВА Е РАБОТА НА ПРОКУРАТУРАТА КОЯТО ПЪРВО ТРЯБВА ДА БЪДЕ ПОДМЕНЕНА ВОГЛАВЕ СЪС СЛЕДСТВИЕТО И СЪДА.

    САМО, ЧЕ ВИЕ РЕШИХТЕ ДА СЕ НАПРАВИТЕ ГЛАВНИ ГЕРОИ В ЕДИН ОБРЕЧЕН НА ПРОВАЛ ФИЛМ.

    В СЛЕДВАЩИЯТ ПАРЛАМЕНТ НЯМА ДА ВИ ИМА !!!
  • 93 Мечо Кух

    10 4 Отговор
    Лъжигейов, с неговите си мижави 4 процента, изобщо да не се гласи да управлява! Още по-малко пък Мая, която предложи шиши за шеф на дан3 и Татяна - адвокат на галеви и на черепа?! Вие хората за луди ли ги взехте? това че трябва мутро-статуквото на герб-дпс трябва да се счупи е повече от ясно.. но не значи че трябва да сменим чумата с холера!! Така че това човече ако ще и по 10 интервюта да дава - след изборите наесен ще е АУТ! Единствено им остава до тогава да покарат уставите и законите, които чуждите нпо-та и посланици са им връчили
  • 94 В този смисъл

    5 0 Отговор

    До коментар #91 от "Въпрос":

    Посолствата и консулствата не случайно, за кореспонденцията си, използват дипломатическа поща, а не пощенски оператор или куриер.
  • 95 АМОН

    5 1 Отговор

    До коментар #2 от "Хасан Азис":

    ПРОБЛЕМА Е КОЙ ОТ ДВАМАТА ЛУДИ ЩЕ Е МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛЯ - СЕСТРА ГАЛЕВА ИЛИ ЛЪЖИГЕНОВ.

    СЕСТРА ГАЛЕВА Е ПО ШОУ ПРОГРАМИТЕ.
    С БЕЗСМИСЛЕНОТО СИ ТЪРЧАНЕ ПО ВЕДОМСТВА И МИНИСТЕРСТВА, МАЙЧЕТО ПОЗАБРАВИ, ЧЕ ПЪРВО ТРЯБВА ДА СМЕНИ ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР , А ПОСЛЕ ДА МУ ДАВА МАТЕРИАЛИТЕ СЪБРАНИ ОТ ПЛАТЕНАТА КОМИСИЯ.

    СЕСТЪРЧИТО ЗАБРАВИ, ЧЕ ИМА КОМИСИЯ ПО ДЪРЖАВЕН И ФИНАНСОВ КОНТРОЛ, НА КОЯТО НЯКОЙ ПЛАЩА ПАРИ ЗА ДА ПРАВИ ТОВА КОЕТО МАЙЧЕТО В МОМЕНТА ИЗВЪРШВА ХВЪРЛЯЙКИ ТОЛКОВА ПОТ НАПРАЗНО.

    АМИ ГЕШЕВ УТРЕ ЩЕ ТИ МЕТНЕ В КОША ВСИЧКИ ТВОИ СЪБРАНИ "ДОКАЗАТЕЛСТВА" МА СЕСТРА ГАЛЕВА!!!

    НЕ ТЕ РАЗБИРАМ - тъпа ли си, че не осъзнаваш какво правиш или нас ни приемаш за тъпи наблюдатели на шоуто което правиш.
    ЗАЩО СЛАГАШ СОЛАТА ПРЕД КОНЯ СЕСТРА ГАЛЕВА!!!
    ЗАЩО ТИ Е ГЕШЕВ И КОМПАНИЯ!!!!
    ЗАЩО Е ТОЗИ ВИСШ СЪДЕБЕН СЪВЕТ КОЙТО СЪЗДАДЕ И ГЕШЕВ И ЦАЦАРОВ И ЦЯЛАТА ТАЗИ НЕРАБОТЕЩА ПИРАМИДА ОТ СЪДИИ И ПРОКУРОРИ!!
    Защо не желаеш да ги бараш??
  • 96 Лъжигенов

    5 1 Отговор
    Как ще ви се отчита Гешев, и защо на три месеца?
    Не е ли по добре на всяка седмица.
    Божков може да ви обясни как става отчитането.
    Съветваме ви да не слагате парите в шкафчета и любовниците ви да ги щракат и показват.

    Нещо позабравихте, че щяхте да сваляте главния прокур??
    Системата на отчитането е по правилна - може и в кеш , може и в кюлчета злато!
    В следващият парламент няма да ви има алчини задници!
  • 97 колега

    8 2 Отговор
    Този едно спечелено дело няма :) и затова се огледа у сигурната пара народната!
  • 98 Чичо

    1 7 Отговор

    До коментар #82 от "Верно ли":

    Ма за сметка на това оцели десетката, бацо остави дългове и срутища, кой взел шкаф взел, друготе ще плащат
  • 99 Ами като се замисля

    10 3 Отговор
    На мен Гешев не ми пречи.
    Гешев подхвана Арабаджиеви, Баневи, Божков и т.н
    На вас какво ви пречи?

    Коментиран от #103

  • 100 Гост

    3 1 Отговор
    Точно ти нямаш капацитет да я направиш
  • 101 ГЕРБ

    3 3 Отговор
    Мерзавец
  • 102 Извинете

    9 2 Отговор
    "Да, има елемент на цирк, но той е неизбежен за съжаление. "
    Напротив, Хаджигенов! Не е неизбежен! Още повече, че вие успяхте да убедите някаква минимална част обществото, че носите промяна, уж към по-добро. Ако тази промяна олицетворява циркаджийски изпълнения, отивайте в цирка и не стойте в Парламента!
  • 103 Ами

    3 4 Отговор

    До коментар #99 от "Ами като се замисля":

    Ако ги беше подхванал, щеше да си прав! Ама да ги "подхванеш" по нечия поръчка и всички ние да плащаме золумите, някак си ставаш смешен! И да, тези милиарди от тези золуми, можеха да вдигнат жизненият стандарт на Българина, а те вдихнаха на поръчителя! И много жалко за теб, че това не ти пречи!
  • 104 макробиолог

    5 2 Отговор
    Ако ще и всеки ден да викат Гешев на отчет това не е нужната реформа и Хаджи.. би трябвало да го знае.....какво като не му аресат отчета?м?ще последват циркове и полит пиар и дотам,и?....добре известно е,гл прокурор коли и беси в държ обвинение и се отчита в ВСС пред такива,като ония член на същия съвет,дето сина му е милионер с сметки в чужбина....я да се сетим дали гл прокурор няма данни за него и за повечето от другите също.....тъй че Хаджи или орежете правомощията му да контролира работата на всички други прокурори,или въобще премахнете такава длъжност или натиснете ВСС да ви го смени с някой удобен на вас и да мирясваме..
  • 105 Тъпанар

    9 1 Отговор
    Събоди се, те не те искат в селото ти за къщата на попа питаш. Много си скромен готов бил да стане премиер, ти сам не си вярваш на глупостите които плямпаш. Вие мутрите сте много гнусни люде.
  • 106 гост

    9 2 Отговор

    До коментар #78 от "Дали това":

    Колега, не знам какви са моите словоизлияния, но въпросът ми към тебе е, ако Гешев или който и да е друг го избира народното събрание, а не ВСС по-независим ли ще бъде според теб? Та твоят кумир Хаджигенов, заедно с мутрите на Мая и ДЕБЪ това искат да направят и тогава обвинени олигарси и бандити не само, че няма да има, а даже и ще се завърнат да бял кон. Конституцията от 71 година по Живково време гласи в часта на главният прокурор , че се избира от НС - същото което и в момента се опитват да направят. Ето заради това няма да законност никога. ПРочети малко и тогава дрънкай опорките

    Коментиран от #107

  • 107 Дали това

    2 4 Отговор

    До коментар #106 от "гост":

    Ами смешно е да говориш по опорки и да обвиняваш останалите в това! Също не съм видял и да съм споменал, че Хаджигенов ми е кумир! Изразил съм мнение по повод твоята простотия за Гешев, която беше надраскал! И която драскат във всички жълто-кафяви медии за глупаци! Сега да ме вкараш в диалог с новите ти простотии? Ами айде нема нужда! Глупости не ми се обсъждат!
  • 108 Дебилчев

    2 2 Отговор

    До коментар #2 от "Хасан Азис":

    Има нещо такова, ами да им дава мандат
  • 109 bbndnd

    1 1 Отговор
    Те за какво ьса ни за какво важат тикватаоще малко за спасителя на нациите като супергерой ще го изкарате а спрете се и с вас нищо няма да се получи същите дол дренки сте единствено празни приказки глупости ръсете всеки ден и за това ли ви избират на заплати и приказки
  • 110 ПЕНКО

    6 3 Отговор
    КАКВА Е РАЗЛИКАТА МЕЖДУ ЖАДЖИГЕНЧО И ХАДЖЕГЕНОВ ????!! ЕДИНИЯТ Е "АБОКАТ "- ПРЕЗ КОЙТО ВЛИВАТ В КРЪВОНОСНАТА СИСТЕМА НА БЪЛГАРСКЯ НАРОД --- МЯУАЙА- ТЯ ТЯ ТЯНА -ТОЧНО МУТРИ ОТ "ПРЕХОДА" !!!!! Х. - НАМИРА СЕ ОТ СМЪРТТА -НА ЕДИН ПЕСНИК ОТ НАРОДА !!!!!!!!!!!!
  • 111 юрист

    3 1 Отговор
    Уффф, пак ли ти, ве, темерут- ти, който твърдиш, че в България имало корпоративни и съдебни адвокати, въпреки, че такова делене в България не съществува, а ти си адвокат от 15 години в АК Монтана...Наяде ли се с власт, вече повръщаш ли власт или си във фазата на опиянението от упражняване на властта, та си толкова отвратителен и всяка твоя дума е неистина.....
  • 112 Феномен

    3 1 Отговор

    До коментар #3 от "Феникс":

    Това може да се случи а в българия Хем не искат борисов Хем не го махат/ все едно му казват -ще стоиш защото поумен нямаме Да си осигурим следващите избори пък народа да мре
  • 113 юрист

    1 1 Отговор
    'АджигеЙов да остави големите приказки, а да обЯсни с думи прости на електората си що е туй нещо съдебни и корпоративни адвокати специално в България;D Кажете си, г-н депутатин- кажете си, не се притеснявайте, кажете си, че дори и досега да не са е съществувало такова делене в българската адвокатура от 1879г. до наши дни, ей сегичка ще промените Закон за адвокатурата и вече ще има съдебни и корпоративни адвокати;D
  • 114 юрист

    4 2 Отговор
    Малко факти от недалечното минало;
    България 31.08.2020 09:18 Хаджигенов: Като вземем властта, всичките ни противници ще встъпят в еднополови бракове
    Грозни закани към неодобряващите протеста изсипа Николай Хаджигенов от „Отровното трио“. „12-17 души... Ако случайно решим да отидем, дали ще си опазят поне гащите чистички?“, написа той във Фейсбук в отговор на покана за дебат от страна на контрапротестиращите. Отговори му един от лидерите на акцията срещу протеста – Станислав Недков-Стъки.„На поканата ми за дебат, отровЕния адвокат отговори със заплаха към тези храбри и борещи се за правата си българи! Отдавна стана ясно, че тези, които с високо вдигнат юмрук викат мутри вън, са истинските мутри в България! Съветвам адвоката, борещ се за гей браковете, да не си и помисля да се появява там!!! #КатуниВън“, отвърна Стъки.
    Хаджигенов се хвана за думите му и се закани:
    „След като вземем властта, всичките ни противници ще встъпят в еднополови бракове по между си“./tribune.bg'

    Аз не съм лицето стъки и дори не зная кое е това лице, но АЗ СЪМ ПРОТИВНИК НА ИДЕОЛОГИЯТА НА ХАДЖИГЕЙОВ- е ХАДЖИГЕЙОВ ВЗЕ ВЛАСТТА- ДЕПУТАТ Е В 45 НС. КОГА ДА ОЧАКВАМ ШПИЦКОМАНДИТЕ МУ ОТ КРИМИЕЛЕМЕНТИ ДА ЩУРМУВАТ ДОМЪТ МИ, ЗА ДА МЕ ПРИНУЖДАВАТ ДА ВЛИЗАМ В ЕДНОПОЛОВ БРАК...
  • 115 Народът

    6 1 Отговор
    Тоя още ли е на свобода?!Вие от отровното трио,които издигахте бесилки,носехте ковчези,осквернявахте националните символи на България,замеряйки герба на България с боя,яйца ,домати и какво ли още не.Ние Българите се срамуваме от вас и сте за съд и оттам за затвора!

    Коментиран от #116

  • 116 Ами

    3 2 Отговор

    До коментар #115 от "Народът":

    Кои сте тия вие, като 70% подкрепяха протестите, докато не бяха осквернени от един глупак, плащащ на други глупаци! И тия тролски опорки за бесилки и ковчези до кога? Ние все едно сега пристигаме от Марс и си нямаме на идея, че бесилките и ковчезите бяха символ на убиването и погребването на демокрацията! Тая платена простотия само вреди на глупака!

    Коментиран от #118

  • 117 Gen Gurko

    4 0 Отговор
    Този е соросоид. Не се лъжете.
  • 118 Истината

    3 1 Отговор

    До коментар #116 от "Ами":

    Протестите,но вашите протести подкрепяха едва 0,01% от имащите право на глас.

    Коментиран от #119

  • 119 Ами

    0 0 Отговор

    До коментар #118 от "Истината":

    Като се кръстиш "истина", си заслужи и ника! С лъжи няма да стане! Иначе да ти е спокойно, си сложи и още нули след запетаята! Не ни пречиш! Забавляваш ни! 😃

    Коментиран от #120

  • 120 Гост

    1 2 Отговор

    До коментар #119 от "Ами":

    Блаженни са вярващите г-лупаци!

    Коментиран от #121

  • 121 Ами

    0 0 Отговор

    До коментар #120 от "Гост":

    За кое блажен "умник"? 😂 Че не повярвахме на простотията на някой кръстил се "истина ли"? Ами извинявай! Не сме толкова блажено "умни", че да вярваме на лъжи! 😂 Но не спирай да ни забавляваш! Да не се откажеш! Отдава ти се! 😂
  • 122 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 123 има от къде

    1 2 Отговор

    До коментар #27 от "гост":

    провери в нси
    2010 дълг 5856 млн евро
    2020 дълг 15 187 млн евро
    разликата си е приблизително 20 милиарда причини ББ да не е повече в управлението на страната.
  • 124 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 125 Зайко Байко многознайко

    1 1 Отговор
    Боли ли? Боли ли? Крадци беэподобни , ще ви вадят эъбките един по един беэ упойка! Адмирации эа Хаджигенов, макар эаради иэкаэа си да не ми е особено симпатичен!
  • 126 МИМИКРИИ

    1 0 Отговор
    МИРИЗЛИВЕЦ, ПРОВАЛЕН МИЗЕРНИК, БЕЗДЕЛНИК,ЗА НИКАВ ГРЕЗДЕЙ НЕ СТАВАШ ..ОНАЯ ОТ ОКОЛОВРЪСТНОТО ПЪК ХИЧ Я НЯМА ..ТЕ ЩЕЛИ ДА ОПРАВЯТ ПРАВОСЪДНАТА СИСТЕМА.....ЕЙ ТАКИВА НЕКАДЪРНИЦИ ЛЕНТЯИ ,СВИКНАЛИ ДА ЛЕЖАТ И ДА ПОЛУЧАВАТ ГОЛЕМИТЕ ЗАПЛАТИ,НАУЧЕНИ ОТ ВРЕМЕТО НА КОМ.РЕЖИМ ,ЛИЧЕН ПРИМЕР ТАТКОВЦЕТЕ И МАЙКИТЕ ИМ..
    АМИ ЛОШОТО Е , ЧЕ ИМА БЕЗХАБЕРНИ МАЛОМНИЦИ ,КОИТО ИМ СЕ ВЪРЗВАТ.
  • 127 Мунчо

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "ристю":

    И аз ли ще ходя с каска и зелени чорапи Ще се провежда строева подготовка и научен комунизъм
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове