Last news in Fakti

25 Април, 2021 10:06 20 766 181

Превратът успя: разхождащ се по гащи премиер и изблици, които се предават по националните телевизии

  • веселин дремджиев-
  • бойко борисов-
  • преврат-
  • журналистика-
  • журналисти-
  • телевизии

Това е преврат срещу журналистиката

Превратът успя: разхождащ се по гащи премиер и изблици, които се предават по националните телевизии - 1
Снимка: БГНЕС

По време на протестите през лятото министър-председателят в оставка Бойко Борисов каза, че е бил направен опит за преврат. Да, превратът успя, но този преврат беше в трите национални телевизии. Това, което видяхме – разхождащ се мин.-председател по гащи и монологични изблици, които се предават „на живо“ по три национални телевизии – това е преврат срещу журналистиката. И дори проблемът не е в това, а в това, че нямаше проверка на фактите, които изнесе мин.-председателят в оставка. А там имаше откровени лъжи. Това заяви пред БНР Веселин Дремджиев.

TV+ спира излъчването на новини и актуални предавания, след като от няколко месеца медията не е получавала плащанията за своето съдържание от "Розенфелд и Ко" – компанията-собственик на телевизията, дъщерна на кабелния оператор "Булсатком". Веселин Дремджиев заявява в своя профил във Фейсбук, че в петък предаването, което води ("Денят"), няма да бъде излъчено. Ето и позицията на „Булсатком“, цитирана в публикацията на Дремджиев: "Ние сме жертва на изнудване и 9 месеца TV+ отказва да води конструктивни преговори с новото ръководство на компанията".

Защо „Денят“ спря излъчването си, коментира в „Мрежата“ по програма „Христо Ботев“ Веселин Дремджиев: „По отношение на този финансово-търговски спор, всяка от страните казва своята гледна точка, но едно е ясно, че през всичките тези месеци е имало доставка на съдържание от страна на „TV+“, част от което съдържание е и „Денят с Веселин Дремджиев“, то е било фактурирано, а защо не е бил плащано, това си е техен въпрос, но така или иначе, стоката е била осигурявана.“

Защо точно сега

„Винаги контекстът е такъв в България. Ако беше се случило преди три месеца, щяха да бъдат протестите. Ако е след един месец, може би ще е заради евентуалните предсрочни избори. Винаги в България ври и кипи. Сега дали зад един финансов спор има политико-икономически пласт, аз мисля, че, разбира се, винаги има, защото, когато говорим за медии и телекоми, има много, много интереси. Но аз имам своята аудитория, рекламодатели и това ми дава спокойствието.“

Превратът в България успя

„По време на протестите през лятото министър-председателят в оставка Бойко Борисов каза, че е бил направен опит за преврат. Да, превратът успя, но този преврат беше в трите национални телевизии. Това, което видяхме – разхождащ се мин.-председател по гащи и монологични изблици, които се предават „на живо“ по три национални телевизии – това е преврат срещу журналистиката. И дори проблемът не е в това, а в това, че нямаше проверка на фактите, които изнесе мин.-председателят в оставка. А там имаше откровени лъжи.“

Какво да правят журналистите

„Да зададат въпроса на тези министри от ГЕРБ, които все още ходят в студиата на големите телевизии – къде са 800-те милиона, които Путин иска, какво стана с разследването на къщата в Барселона, какво става с разследването за „Булгартабак“? Ето тези въпроси да зададат, за да нарушат този медиен комфорт, защото не може три национални телевизии да прекъсват програмите си, за да показват мин.-председателя. Трябваше да направят, както дори „Фокс“ в САЩ направиха – казва Тръмп, че връща мандата, дръпват му шалтера – и това е. А „Денят с Веселин Дремджиев“ ще го има.“


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 171 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Halloween

    327 20 Отговор
    Бойко е луд иска да бъде обожествяван като Калигула , доктор Гълъбова няма ли да го освидетелстваш

    Коментиран от #5, #8, #146

  • 2 Be_google, жив и здрав съм :)))

    272 28 Отговор
    Много ви здраве от Германия.... Тук чекмедже паша щеше да веч у пандизааааа....

    Коментиран от #24, #40, #96, #100, #112

  • 3 Няколко

    234 10 Отговор
    дена с едни и същи сини гащи къде ли не обиколи "прясно опирирания" и накрая отиде в кучкарника си с тях !

    Коментиран от #14, #165

  • 4 ТаУмВзе

    173 16 Отговор
    Вадите Тълковния речник и четете етимологията на думата Преврат. Защото все още дебелия врат сикаджийски не е в Белене. И сега Чалга песничка без звук! Честито Робе овца!

    Коментиран от #119, #147

  • 5 сила

    136 9 Отговор

    До коментар #1 от "Halloween":

    дано не пожелае да бъде и Нерон....изгорехме
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Анонимен

    196 10 Отговор
    Очаквам Бойко и тая седмица да събере стадото кокошки и да бълва злоба по фацебук. Ще има още 8 проверки на съмнителни сделки, а на Бойко, ще му излиза пяна от устата.
  • 8 Лост

    132 8 Отговор

    До коментар #1 от "Halloween":

    Просто го оставя да говори, но само пред своите. Никой не му обръща внимание.Накрая и неговите може да се отдръпнат.
  • 9 БУДЕН ГРАЖДАНИН

    141 10 Отговор
    ИСКАМЕ ДА СЕ РАЗХОДИ ВЕДНЪЖ И БЕЗ ГАЩИ:)))САМО ТОВА НЕ СМЕ ВИЖДАЛИ ОТ НЕГО!!
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Българка

    102 11 Отговор
    „Дa, прeврaтът уcпя, нo тoзи прeврaт бeшe в тритe нaциoнaлни тeлeвизии. Тoвa, кoeтo видяхмe – рaзхoждaщ ce мин.-прeдceдaтeл пo гaщи и мoнoлoгични изблици, кoитo ce прeдaвaт „нa живo“ пo три нaциoнaлни тeлeвизии – тoвa e прeврaт cрeщу журнaлиcтикaтa. И дoри прoблeмът нe e в тoвa, a в тoвa, чe нямaшe прoвeркa нa фaктитe, кoитo изнece мин.-прeдceдaтeлят в ocтaвкa. A тaм имaшe oткрoвeни лъжи.“
    По изнесена информация от разследващи журналисти зад ТВ Нова стои Пеевски чрез подставено чуждестранно лице. БНТ е под комадите на Кошлуков
  • 12 tost

    118 12 Отговор
    Цветница е! Специален поздрав за всички празнуващи и най вече на герберастите, с песента на КУ КУ,, Шат на пратката главата "🤘
  • 13 Зайко Байко многознайко

    117 8 Отговор
    Робиииио, докога ще го търпите тоэи мутрак?
  • 14 Мазньо

    88 8 Отговор

    До коментар #3 от "Няколко":

    Грешиш,в кучкарника гащите бяха обърнати - кафявото отпред,жълтото отзад!
  • 15 ббб

    126 9 Отговор
    А за Борисовия геноцид! Защо не каже Байдън за 11 годишния геноцид над българите от един Тулуп, който изгони от България над един милион българи! И размножи двойно ромите за тези 11 години и в момента се крие, че вече са мнозинство, а ние станахме малцинство, този факт се прикрива! Ердоган и Тулупа да хлащат репарации от чекмеджетата на българския народ! КАЗАХ !!!!
  • 16 акушерче

    27 138 Отговор
    Браво Бойко. Яко си им бръкнал в здравето на лумпените, щом още се страхуват дори от сянката ти "по гащи". Страхуват се защото хората ги виждат какъв въздух под налягане са и много скоро ще върнат Борисов на "бял кон". Браво !

    Коментиран от #21, #25, #31

  • 17 Последния Софиянец

    105 6 Отговор
    Мисирките са най виновни.Промиват мозъци нонстоп.Затова ги гоним ,къде ги видим.
  • 18 Що е мафия

    108 8 Отговор
    Борисов изпадна до там та да използва МВР и ДАНС като мутренска бухалки срещу неудобни!

    Коментиран от #97

  • 19 Лост

    104 9 Отговор
    И накрая наистина ще остане сам като куче. Без приятели и побеснял.

    Коментиран от #49

  • 20 пропаганда

    103 11 Отговор
    Това непрекъснато облъчване има обратен ефект. ГЕРБ изглеждат по-чужди от всякога.
  • 21 БАЦЕ БАЦИЛА

    109 12 Отговор

    До коментар #16 от "акушерче":

    Ще се върне,но не на "бял кон",а в "бял камион" ,с надпис "Психодиспансер"!
  • 22 ПКП

    91 8 Отговор
    ДРУГ ТАКЪВ СМЕШНИК НЯМА НА ПЛАНЕТАТА...........!
  • 23 истина е

    100 7 Отговор
    Тъпа-нара не разбра ,че колкото повече се величае по ТВ., толкова по смешен и жалък става , и не се знае дали ще влезе в следващия парламент . Народа озверя срещу шайката защото разбра колко много милиарди са окрали !!!
  • 24 Пожелавам му

    80 6 Отговор

    До коментар #2 от "Be_google, жив и здрав съм :)))":

    Да не ходи пандиза, да го оставят само без бронираната жипка и без държавната охрана, да се разхожда на свобода и на спокойствие :)
  • 25 Ха Ха

    47 4 Отговор

    До коментар #16 от "акушерче":

    Да не си на тежки приспивателни със ужасяващи странични ефек ти и сега го изричаш с надеждата, че това не е истина?
  • 26 Prase

    58 3 Отговор
    Ужасно звучи в устата на политици да говорят за народа си в 3то лице-те,българите...
  • 27 Има ли ДОСТОЕН ЖУРНАЛИСТ

    72 5 Отговор
    Който да му зададе въпроси като НОЩНОТО ШКАФЧЕ С ЕВРА, КЮЛЧЕТА ЗЛАТО И ПИСТОЛЕТА??? ЗА КЪЩАТА В БАРСЕЛОНА, БУТИКА НА ЛЮБОВНИЦАТА, ИМА МНОГО ВЪПРОСИ НА КОИТО ДА ОТГОВАРЯ СЕЛЯНИНА ОТ БАНКЯ!!!

    Коментиран от #37

  • 28 За 10 год. на власт:

    75 6 Отговор
    1.Стотици Емигранти! 2.Облагодетелстване само на Върхушката. 3.На последни места по свобода на медий! 4.На последно место по стандарт на живот в Европа! И Т.НТ... СЪД И ЗАТВОР,за да не се повтори геноцида пак!
  • 29 пройчо

    54 4 Отговор
    нищо ве, имаме си "МЕКИЦА ТВ"/севда тв/-- не ви ли стига?....тя днес още не е бълвала,що тъй,тревожно е някак си,да не си е разпрал Бащицата още некой менискус?:))
  • 30 ГОРСКИ

    76 6 Отговор
    Това не е преврат, а решение на народа да отстрани този диктатор!! Отстраниха го като лъжец подлец и крадец!!!!!
  • 31 Гошо

    52 3 Отговор

    До коментар #16 от "акушерче":

    Ах колко мръсно тролче си,за стотинки и м.а.й.к.а си ще продадеш.
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Лост

    44 6 Отговор
    Като толкова приказва за разбирателство, смелост и страх ще е интересно Радев да даде мандата на ИМВ. Дончева и Манолова да го поканят на директен диспут по телевизията като лидери на партии.

    Коментиран от #167

  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Парламента

    57 4 Отговор
    Викнете утре бацо, устата му е здрава цяла седмица плямпа глупости 😂

    Коментиран от #62

  • 36 Онуфри

    14 60 Отговор
    Комунягите,още не са разбрали,че занапред ги чака още по голям от досегашния.Щом се надяват на Галева,Импексова,цигуларя и сие.Максимум до година и половина Боко ще им се вижда светец.
  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Сър Пичук

    44 0 Отговор
    От много отдавна не съм видял журналисти да питат обикновените хора какво мислят за изборите, за политиците, за Парламента, за отделни закони, изказвания, проектозакони и т.н.
    Да, мнението на народа не е важно, защото шепа самозванци се изказват от негово име, разни политици също говорят от негово име без да са упълномощавани, а и разни социолози правят измислени анкети с измислени от тях въпроси, създадени да им пълнят джобовете и да обслужват политическата каста.
    Да, суверенът - народа и политиците, заедно с обслужващите ги журналисти, социолози, политолози и т.н. се движат в различни галактики, но за сметка на това има абсолютен разнобой по почти всички въпроси. Не изглежда обаче някой да се е загрижил особено.
  • 39 наблюдаващ

    39 4 Отговор
    За съжаление си прав и за съжаление това е нашата действителност! България се е превърнала в частна собственост! Време е да си я върнем!
  • 40 Симеон Велики

    7 20 Отговор

    До коментар #2 от "Be_google, жив и здрав съм :)))":

    Не се хаби да пишеш БЕЗроднико... Ти не си българин..
  • 41 толкозМуАкълът

    30 7 Отговор
    Даа , преврат определено имаше , но преврат срещу мерака на Буци властовият ресурс да раздава индулгенции за престъпните му деяния.
  • 42 И НЕ САМО

    23 3 Отговор
    МСИРКИТЕ ОБИДИ ТЕ И ТОВА ЗАСЛУЖАВАТ. ОБИДИ И ТЕЗИ КОИТО ГЛАСУВАХА ЗА НЕГО. МАКАР И МАЛКО. ОБИДИ И КОСТЮМАРИТЕ
    КОИТО СЕ ОБЛИЗВАХА ЗА ПАРЧЕ
    ОТ ТОРТАТА. САМО ДЕТО НЕ МУ ВИДЕХМЕ ОНАЯ МУ РАБОТА. СРАМ
    .
  • 43 123

    23 3 Отговор
    Днес в Бокобук все още нищо?!?!
  • 44 Мммддааа

    13 40 Отговор
    Значи това, че Борисов в болнична обстановка в типичния си народняшки стил, който лично аз никак не харесвам, е проблем за журналистиката и демокрацията, но това, че джурналята се държат пред Радев като, че ле са на погребение на съветски вожд, а учиндолеца все се крие НЕ Е, така ли? Кога изобщо Трифонов е заставал пред журналисти и е отговарял на задаваните му въпроси? Кога на Радев са задавани въпроси за далаверата с Грипените или затова, че структурите на администрацията на руския президент стоят зад избора му. А това, че винаги застава на пропутински позиции?

    Коментиран от #50, #54, #55, #77

  • 45 АМОН

    33 3 Отговор
    С МОРАТОРИУМА ПРЕДЛОЖЕН ОТ КОРНЕЛИЯ НИНОВА , КОЙТО ПЪРВОНАЧАЛНО БЕ ОТХВЪРЛЕН ОТ ВСИЧИКИ , А ПОСЛЕ ПОДКРЕПЕН ОТ ВСИЧКИ се спря една измама с парите на държавната банка ББР при която същите трябваше да бъдат употребени при продажбата на БУЛСАТКОМ от Каролев на Спас Русев.

    КОЙ Е КАРОЛЕВ СЕ ЗНАЕ.
    Един доказан престъпник участвал в раздържавяването на златодобива и даването му на концесия на едни "белгийци" .

    КОЙ Е СПАС РУСЕВ?
    Бивш шофьор на заместника на Огнян Дойнов лицето Стоян Марков /Стенмарк/ . Въпросния Стенмарк от 10 НОЕМВРИ до момента продължава да управлява външотърговските фирми създадени по времето на ЖИВКОВ.
    Дъщерята на СТЕНМАРК е съпруга на брата на Милен Велчев Георги.

    ФАМИЛИЯ ВЕЛЧЕВИ чрез шофьора Спас се превърна в собственик на възбраненият от КТБ оператор ВИВАКОМ когото превърна в част от управляваната от бившият шеф на ЦРУ Дейвид Патреъс компания ЮНАЙТЕД ГРУП.

    Сега фамилия ВЕЛЧЕВИ държи 5 % дял от ЮНАЙТЕД ГРУП, но в предвид вдигането на капитала на компанията майка и е необходима апортната вноска на БУЛСАТКОМ.

    ВСИЧКИ ОПИСАНИ ПО ГОРЕ НАШИ МАЙМУНЯЦИ ТРЯБВА ДА БЪДАТ ВКАРАНИ В ЗАТВОРА КЪДЕТЕ ДА ПРИКЛЮЧИ ЖИТЕЙСКИЯТ ИМ ПЪТ.

    РАЗБИРА СЕ ТОВА ЩЕ СТАНЕ И ТО ТОЛКОВА СКОРО КОЛКОТО ТЕ САМИТЕ ДОРИ НЕ РАЗБИРАТ.
    Проблема на тези смешници е , че са тръгнали да делят меда с мечка.
    КАКВА СТАНА ТЯ СЕГА "ДРУГАРИ" ???
    ГОЛЕМИЯТ БАТКО ВИ НАРИТА ПРЕЗ КРАДЛИВИТЕ ЗАДНИЦИ.

    Коментиран от #104

  • 46 БайХой

    26 10 Отговор
    Какъв преврат бе тарикат? Нали имаше избори организирани от тебе ве? Сега ще видиш на следващите какво ще стане!
  • 47 бай Ставри

    28 7 Отговор
    По гащи е пред медиите.При мен може и неглиже
  • 48 Реалист

    29 6 Отговор
    Превратът го направи народа кабак:) начуукването ти беше на изборите %75 не тр искат бе прост ганьо:)

    Коментиран от #64

  • 49 И ще свърши

    23 5 Отговор

    До коментар #19 от "Лост":

    Като побесняло куче - със сопа в кухата тиква.
  • 50 можеДаПоспорим

    24 4 Отговор

    До коментар #44 от "Мммддааа":

    Очевидно не правиш разлика между '' народняшки '' и ''просташки '' и то преднамерен просташки с цел постигане на определен ефект у хората , съдържащ и елемент на презрение , защото за него протоколът е задължителен.

    Коментиран от #57

  • 51 chi

    23 4 Отговор
    Борисов е токсична гад!
  • 52 мутра стажант

    17 3 Отговор
    я му евете маата на тюфлеко
  • 53 естет

    19 3 Отговор
    Няма как да има преврат срещу журналистите от репортаж на който и да е по гащи, защото те отдавна са със свалени гащи!

    Коментиран от #61

  • 54 Ама щяхме

    24 4 Отговор

    До коментар #44 от "Мммддааа":

    Да имаме самолети, макар и грипени, а сега какво имаме- ефове на картинка. Невежи юроде!
  • 55 Статията

    6 10 Отговор

    До коментар #44 от "Мммддааа":

    е за журналисти мисирки! А ти не разбра! Ти искаш даже мисирките и простотията от жълтата преса да питат! 😂 Айде малко по сериозно! А? Знаеш ли колко смешно звучи написана платена простотия, в "сериозен стил" около жълти опорки! Излагация за 20 ст.! 😂
  • 56 Валентин

    25 9 Отговор
    ГЕРП катастрофираха това е истината те просто лятото трябваше да хвърлят оставката но зависимоста от дълбоката държава не им позволи и сега е трагедия няма да могат да крадат да точно така да крадат защото те не са нищо повече от едни безогледни крадци докарвайки България до просешка тояга и сега да ги оставим ръцете на Бог
  • 57 гост

    7 14 Отговор

    До коментар #50 от "можеДаПоспорим":

    Ти , у вас по протокол ли ходиш, защото аз си ходя по анцуг , а в болница ходя само с костюм!

    Коментиран от #65, #69, #78

  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 6666

    9 15 Отговор
    Необходима е тотална ЛУСТРАЦИЯ,но няма кой да е проведе.Тези новите са дошли само да грабят /даже повече от герб/.
  • 60 пиеро

    16 29 Отговор
    Бойко Борисов не спира да работи. Дори сега тече изявление във Фейса! Хвала на такива хора, милее, за родината и народа! Обиден е, но продължава, понеже е дал клетва да помага, ще го търсите след време но няма да го има!
  • 61 ле ле

    17 1 Отговор

    До коментар #53 от "естет":

    Ако това е критетият , то ко праим с тия от неговото обкръжение дет им се яви по сини шорти на заседанието , примерно Дончев , Христов ( СДС ) и пр. . И тях ли ги с 200 и без гащи ?

    Коментиран от #171

  • 62 АМОН

    22 7 Отговор

    До коментар #35 от "Парламента":

    СКОРО НА БАЦО ЩЕ МУ ПАДНАТ БАТЕРИИТЕ.

    КОГАТО РАДЕВ НАЗНАЧИ СЛУЖЕБНОТО ПРАВИТЕЛСТВО, КОЕТО ДА ИЗВЪРШИ ПРОВЕРКА НА ПОСЛЕДНИТЕ ПЕТ МИЛИАРДА ЛЕВА ДАДЕНИ НА ФИРМИ И ДОМАКИНСТВА И КОГАТО ОТ ПЪРВИ ЮНИ ЗАПОЧНЕ ДА ДЕЙСТВА И ПРОКУРОР КЬОВЕШИ на Бацо никак няма да му е весело.

    не мисля, че прокуроргешев ще го спаси
  • 63 Пешо

    27 5 Отговор
    Тази сцена - Борисов привикал министрите в къщата си е поредната жалка имитация на сцена от "Кръстникът" на Скорсезе. Какви хора могат да се кефят от подобен начин на работа на бъгарския кабинет?!

    Коментиран от #72

  • 64 ампили куку

    10 20 Отговор

    До коментар #48 от "Реалист":

    Никой уж не иска ганьо но кой отказа на Митов който далеч и въобще не е ганьо а напротив но явно останалите 4% партии имат по добро предложение но нещо не го виждаме още а времето тече и хората се изнервят и да не стане като миналата година обаче тоя път истинските мутри ще гонят които не е ясно защо са вътре въобще ..?!!

    Коментиран от #66

  • 65 интересно

    18 4 Отговор

    До коментар #57 от "гост":

    У вас камери на телевизията има ли , интервюта правиш ли по гащи , на официални заседания с актива ти по слипове ли се явяваш ? Все пак не си и министър-председател , най-подготвения , мъдрия , имащия контакти в чужбина , уважавания и признат от всички световни лидери . Байка , не минава.

    Коментиран от #70

  • 66 Ами ако

    14 1 Отговор

    До коментар #64 от "ампили куку":

    е читав, няма да е там! Просто е!
  • 67 нмбв

    25 2 Отговор
    Това не е преврат.
    Четвъртата власт- медиите, бе купена и заличена тотално.
    Четвъртата власт се превърна в лакей на статуквото.
  • 68 Христосков

    7 16 Отговор
    Абе, къде е Славчо?

    Коментиран от #74

  • 69 Буха ха

    10 5 Отговор

    До коментар #57 от "гост":

    У вас ходиш по анцуг, но ти си премиер на кокошките в курника и на прасетата в кочината в пазарджишкото ти село, а и се съмнявам че всеки ден те дават по националните телевизии
  • 70 Ние

    18 3 Отговор

    До коментар #65 от "интересно":

    телевизия не гледаме ли? Не четем ли? Не виждаме държание тип Ганьо? Не се срамуваме за какви ни мислят, след като може да си изберем такъв глупак! Пък и да краде и да лъже и да плаща на глупаци да го защитават с лъжи и простотии! Не се излагайте момичета!!!
  • 71 Пловдив

    18 2 Отговор
    В моя дом отдавна не се гледат така наречените национални телевизии. Писнало ни е да гледаме тъпата волска тиква на Банкянския селяндур и на некадърните му подчинени олигофрени.
  • 72 Ние, които

    8 15 Отговор

    До коментар #63 от "Пешо":

    сме жасените от алтернатива като Манолова, Хаджигенов, Радев, Нинова, Бойкикев, Атанасов, Тошко Африкански, Чалгаря, мултачката, Бабикян и цялата тумба скелети от гардероба на 90-те.
  • 73 ГАЩАРАН

    21 3 Отговор
    Ей го ГАЩАРАН.
    Грозен.Шишкав Квазимодо.
    С къси крака.щото много лъже
  • 74 пенко

    14 15 Отговор

    До коментар #68 от "Христосков":

    Те минаха 2 седмици този корона вирус трябваше да мине вече или да излезе недайбоже с летален! Но, защо не излезе пред хората да говори, или просто няма какво да им каже? Тошето веднага си гласува 10 бона и отгоре, това беше първата работа на новите, да си вдигнат заплатите! И понеже 50-то лева върху пенсиите били подигравка, сега ще видим каква подигравка гласят новите! ЕРП-тата скърцат със зъби 30-40-60% увеличение на ток и парно, храните по 40% нагоре от началото на пандемията и всеки бори кризата с неговите лостове и механизми! Ма ние Славчу ти разчитахме, айде оправи ни, ние обикновените хора лостове и механизми за борене на кризата нямаме, на вас управляващите разчитаме!

    Коментиран от #76, #79

  • 75 Васил

    15 0 Отговор
    А има още по хубави въпросите за картелите ток вода парно банки застрахователи.
  • 76 възмутеният

    18 2 Отговор

    До коментар #74 от "пенко":

    пенко спри да четеш медиите на пеевски и ще рабереш , че това с 10-те бона е долнопробна тиквопитешка лъжа :))
  • 77 Бачо Киро

    23 4 Отговор

    До коментар #44 от "Мммддааа":

    Я ми светни сега за тая далавера с грипените, за която само лаете... За САЩ е всеизвестно, че комисионната е 10%. За СААБ нищо такова не е известно. СААБ си спечелиха търга по всички параграфи, американците не покриваха половината изисквания. Радев ли е правил условията на търга? Или Борисов отиде и направи политическа поръчка, която не само не отговаря на условията от търга, но и в бъдеще ще набутва страната дори само относно горивото, което за Ф16 трябва да се внася. Въобще дрънкаш пълни глупости... Борисов плати такса спокойствие и това е очевадно за всеки, който може да чете и не си държи главата в задното отверстие като теб.

    Коментиран от #114

  • 78 нмбв

    20 0 Отговор

    До коментар #57 от "гост":

    Когато каниш гости у вас, по гащи ли ги посрещаш?
    Според теб, да се закрият Централи на партии, да се закрие НС, всички офиси, зали и пр. да се закрият и всеки Вожд да започне сбирките с бившия кабинет у дома по по чехли?!
    В НС не отиде, а от дома изприказва какво ли не.
    Що не отиде у НС, там да изприказва приказките си?
  • 79 Ами

    9 0 Отговор

    До коментар #74 от "пенко":

    ако искаш да те оправи, що предаваш страната си за 20 ст.? Ако знаеш колко смешно звучиш, ще вземеш да се метнеш отнякъде! А може би не! Все пак платените глупаци са преди всичко гьонсурати! Глупави момичета!

    Коментиран от #84

  • 80 МУ*Й ЗА ФАТМАКА-ПРЕВРАТАДЖИЯ,

    7 11 Отговор
    ЧЕР'ВЕНИТЕ КОМ-П'ЕД'ЕРА'СТИ, ШП'ИОНЬЕ ,СОРО'СПИИ-ДЖЕ'НДЪР'ЛЯЦИ и КЬОЧЕКЧИИ
  • 81 100 000 предприятия са фалирали при упра

    18 7 Отговор
    100 000 предприятия са фалирали при управлението на Борисов и Цветанов, а стотици хиляди хора са останали с празни джобове.

    Коментиран от #107

  • 82 ДСБ

    16 8 Отговор
    Борисов е болен и луд човек. медиите са създали "сапунен мехур" около бившия премиер. Борисов е най-големият наркодилър в Европа и е замесен в производството на амфетамините в Българи.ДСБ с вас сме
  • 83 НЕЛИ БАНКЯ

    13 1 Отговор
    не ви ли е срам от децата ви още да ви управляват тъпи КП

    Коментиран от #85

  • 84 пенко

    9 8 Отговор

    До коментар #79 от "Ами":

    Ама къде го Слави?!? Защо не излезе ? Хората него искат да видят и чуят, а не смешния и сърдит Тошко...
    Никой не предава нищо, просто се чудя на Слави ! Спечели, а се крие... или поне така излиза отстрани! Вече втора седмица го няма никакъв..

    Коментиран от #86

  • 85 пиеро

    8 6 Отговор

    До коментар #83 от "НЕЛИ БАНКЯ":

    А кой да управлява, умни и учили сценаристи и куклени актьори и музиканти от ку ку бенда ? това не е срамно нали!

    Коментиран от #88

  • 86 Ами

    8 6 Отговор

    До коментар #84 от "пенко":

    Слави ще го видиш мила, когато трябва! А иначе кое не разбра? Би трябвало да се сетиш, че си много прозрачна и смешна и да спреш да се излагаш! Нооо, както казахме, да си платена, освен да си глупава, без достойнство, трябва и да си гьонсурат! Не се излагай момиче и не се продавай на подлеци! Достойнството е нещо което не се купува и продава! А ти направо го подаряваш мила!

    Коментиран от #92

  • 87 Оператор

    10 1 Отговор
    Мани другото, ами Шехерезада не му прала гащите от времето на последната Мата Хари! За симитлийското кмет и синчето му Стефи-рефера да не говориме!
  • 88 Ами

    9 2 Отговор

    До коментар #85 от "пиеро":

    вместо да питаш глупости за 20 ст. мила, седни и помисли! Може и да ти се изясни! 😂
  • 89 соколин

    6 6 Отговор
    Борисов, засрами се от паметта на родителите си!!!!!!!!!!!
  • 90 За деня на благодарността,много....

    13 0 Отговор
    Мисирки ще бъдат употребени и захвърлени в кошовете за боклук!
  • 91 Павел Пенев

    15 2 Отговор
    Журналистиката у нас също се нуждае от преврат,защото тези политически лакеи ни докараха 122 място по свобода на словото. Особено има няколко журналистки в БНТ, БТВ и Нова ТВ, които заедно с Кошлуков трябва да бъдат снети от екран заради възхвалите и слагачеството към ГЕРБ, ББ и евроатлантическата солидарност.
  • 92 Не на чалгата

    5 9 Отговор

    До коментар #86 от "Ами":

    Да си надменен и да ръсиш обидни епитети като страничен наблюдател е лесно, но когато трябва да управляваш един дълбоко разделен и озлобен народ в смутни времена е нещо съвършено различно. Така че не ми обяснявай за "когато трябва", защото на другарят ти чалгар му трябва на първо време куража да се покаже пред хората не с тумба главанаци около себе си, като че ли е колумбийски наркобос, а после да започне да говори без предварително написан сценарий. А и двамата знаем, че това е непосилно за него.

    Коментиран от #98

  • 93 Георги Илиев Митев

    2 0 Отговор
    Новите и старите политици : Във боички потопени към властта са устремени. Колко много демагози и добри политолози. Флюгери и куп пиари и всякакви екземпляри - те привидно са критични с доста интереси лични. Лъха доста песимизъм от техния практицизъм . Няма вече родолюбие има само себелюбие. Автор: Георги Илиев Митев. Трето поколение репресиран. Потърпевш от милицията, военните, военните медици, полицията, медиците, институции и граждани. София (2021).
  • 94 Народът на Бг

    13 2 Отговор
    Тоя Крадлив и Престъпен Дебил,
    Нали уж беше в болнични,
    Нали беше в отпуск!
    Защо всеки ден му давате възможност да ни Манипулира,
    Колко много е направил за нас за 2 седмици,
    На фона на Десет годишно Крадене и Унищожаване на България.
  • 95 СЕВЕРОЗАПАДА

    7 13 Отговор
    Колко много мъка има в мръсните душички на противниците на Бойко! Сега пък им пречат сините гащи или искат да ги свали, за да му видят паламарката?
  • 96 смешкоо

    7 4 Отговор

    До коментар #2 от "Be_google, жив и здрав съм :)))":

    Живей с другите талибани и роби емигранти в Германия! Ние ще си оправяме България!
  • 97 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 98 Ами

    6 0 Отговор

    До коментар #92 от "Не на чалгата":

    Защо мислиш, че в неделя ми се обсъждат глупости? Виж да се забавлявам с тях и ръсещите, е друго нещо! Та ако имаш нещо сериозно да обсъдим, заповядай! Ако смяташ, да ми драскаш глупости, не се сърди, че се забавлявам с тях!
  • 99 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 100 шопендар

    0 2 Отговор

    До коментар #2 от "Be_google, жив и здрав съм :)))":

    явно си аси/на социални/щом се обаждаш в тоя час,по това време всички работят,а ти дудняш.можеш да имаш мнение ако се печеш на същият огън като нас тук.
  • 101 Докога

    10 3 Отговор
    Наистина ли ви е страх още
    Спрете да излъчвате изявите на тази грозна и дебела мутра мин предс.в оставка.Още ли трянва да коментира да командва...не ни ли стигат пивече от 10 г диктатура.Моля ви моля ви Парламента направете Правителство.Моля ви иначе този ББ ще се върне на.бял кон заграден от тъпи калинки от неговите корумпирани управляващи около него.Разберете хора не им пука за нас.бедните има оше псри ьа крадене много пари.А той и неговите хора са ьа затвора до живот.!!!!
  • 102 юрист

    4 9 Отговор
    ""....Публикувано във факти.бг: По време на протестите през лятото министър-председателят в оставка Бойко Борисов каза, че е бил направен опит за преврат...."" Дайте да се разберем- ПРЕДИ да се изходят политиците по въпроса, думата имат ЮРИСТИТЕ по въпроса, особено- пеналистите, защото участието в опит за преврат се води ИЗМЯНА НА Р.БЪЛГАРИЯ и е едно от най-тежките престъпления в държавата. Така, че- правната квалификация се дава от ЮРИСТИТЕ, а не от протестърите наркомани, премиерите в оставка- неюристи, политиците или подгласните им креатури. Тази правна квалификация не се дава професионално от упражняващите КОЯТО И ДА Е БИЛО ДРУГА ПРОФЕСИЯ.ДА- В БЪЛГАРИЯ БЕШЕ ИЗВЪРШЕН ОПИТ ЗА ДЪРЖАВЕН ПРЕВРАТ през лятото на 2020 г. и твърдя това в качеството си на адвокат- т.е. това е професионалното ми правно становище, което НЯМА НИЩО ОБЩО с политиката, политикани, политическите партии и т.н.

    Коментиран от #106

  • 103 юрист

    5 6 Отговор
    НК изм. ДВ. бр.9 от 2 Февруари 2021г.
    ОСОБЕНА ЧАСТ

    Глава първа.
    ПРЕСТЪПЛЕНИЯ ПРОТИВ РЕПУБЛИКАТА

    Раздел I.
    Измяна
    Чл. 95. (Доп. - ДВ, бр. 50 от 1995 г., изм. - ДВ, бр. 153 от 1998 г.) Който с цел да бъде съборена, подровена или отслабена властта в републиката участвува в извършването на опит за преврат за насилствено завземане на властта в центъра или по места, или в бунт, или във въоръжено въстание, се наказва с лишаване от свобода от десет до двадесет години, с доживотен затвор или с доживотен затвор без замяна.

    Коментиран от #105, #113, #115

  • 104 Бат Мишо

    10 2 Отговор

    До коментар #45 от "АМОН":

    Евала за изнесеното инфо пич - като чета цялата далавера, си мисля че няма как да е станала без знанието на Чекмедже ага и ИнФОРМИРАНОТО МЪЛЧАЛИВО СЪГЛАСИЕ на Икономическа полиция и ДАНС , като и в 2 те институции някой е намазал дебели филии да си държи очите здраво затворени - и там ще има хора за затвора кът приключим с крадците от ГЕРБ ще трябва и подлогите им И ДА ПОМИСЛИМ ЗА ВРЪЩАНЕ НА ТЕКСТА В НАКАЗАТЕЛНИЯ КОДЕКС,, ИЗМЯНА НА РОДИНАТА ,, и предвиденото наказание за това
  • 105 Сиреч

    3 5 Отговор

    До коментар #103 от "юрист":

    цялата тумба т.нар. ОФ2 или "нови" партии с бодра стъпка под строй към централния затвор.
  • 106 Можеше

    10 1 Отговор

    До коментар #102 от "юрист":

    да ни спестиш глупостите на коня в неделя! Прочети първо значението на думичката преврат, пък после се чуди като "юрист" или като "Другият с коня" или като "Умен по цялата глава", ще ни представиш простотията си!

    Коментиран от #118

  • 107 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 108 Бат Мишо

    10 1 Отговор
    ТОЧНО ТАКА І ЕДНО от фалираните УМИШЛЕНО от ГЕРБ и кабинетите му предприятия е Христо Ников - Намираше се на ул Охридско езеро в апетитен парцел.- предприятието печелеше , изнасяше И БЕШЕ ДЪРЖАВНО ДО ИДВАНЕТО НА ГЕРБ НА ВЛАСТ - предпирятието праваше Суха паста Балкан и си я правеше ХУБАВО ...След идването на ГЕРБ на власт започна УСКОРЕНО РАЗГРАБВАНЕ на Христо Ников до степен че дори не се изплатиха заплатите на работниците и се разграбиха и те - а сега на мястото на ОТКРАДНАТИЯ ПАРЦЕЛ от нас Българския народ и ДЪРЖАВА вие снага частна сграда на щастливия нов собственник - а работниците МАКАР ЧЕ СПЕЧЕЛИХА ДЕЛОТО НЕ ВЗЕХА И 1 лев от заплатите си - щото 2 години бяха държани на аванси щото за тях няма осигуровки .....Чета и от колегата за далаверата с Виваком на Милен Велчев и явно падабни далавери и разграбвания на изграденото от бащите ни и бабите ни СА МНОГО -ИСКАМ ТАЯ СГАН В ЗАТВОРА ХОРА - където им е мястотоот еднасъвестна и СЛУЖЕЩА НА НАРОДА полиция и прокаратура и съд

    Коментиран от #110

  • 109 Айде бе

    7 4 Отговор
    "тарикати" Барселони къщи ,чекмеджета...и "разследващата" милиончева ги била изпратила на "експертиза" незнайно в коя лаборатория,и със незнайно кои "експерти" НО била в Америка!! И е "достоверна.......според другарите!!!
  • 110 Бат Мишо

    7 0 Отговор

    До коментар #108 от "Бат Мишо":

    Оставям настрани факта че сега като ти се прияде сладко вместо хубава паста Балкан трябва да си купиш вахла Куку Руку или друг турски боклук , че 200 те работници останаха на помощи , че Христо Ников имаше договор и по него осигуряваше работа на завършилите деца Сладкарския профил на техникума и че ЩАСТЛИВАТА СИНДИЧКА рязко забогатя и с праите от продажбата на парцела , където сега запомна частен строеж ДОРИ НЕ С ТЯХ НЕ ИЗПЛАТИ ЗАДЪЛЖЕНИЯТА ЗА ЗАПЛАТИ а ги опапа след като си плати апортната вноска на ГЕРБ - и сега има малък спретнат частен бизнес

    Коментиран от #111

  • 111 Бат Мишо

    7 1 Отговор

    До коментар #110 от "Бат Мишо":

    Това за което ги искам В ЗАТВОРА е не откраднатото А ТОВА ЧЕ ТЕЯ ДЕЦА като завършат сега Сладкарство ОТИВАТ В ЧУЖБИНА влесто да създадът 200 семейства лаботят в Христо Ников и останат В МАЙКА БЪЛГАРИЯ
  • 112 Споко лайн ар

    4 2 Отговор

    До коментар #2 от "Be_google, жив и здрав съм :)))":

    Дали си в Германия не знам,но си Лай...нар!!!
  • 113 The Hague

    5 0 Отговор

    До коментар #103 от "юрист":

    Конституция РБ

    Чл. 11.(2) Нито една политическа партия или идеология не може да се обявява или утвърждава
    за държавна.
  • 114 Мммддааа

    3 6 Отговор

    До коментар #77 от "Бачо Киро":

    Ами чети и се светни сам, ако имаш желание за което. Грипен не ни предлагат най-доброто, което имат към момента за разлика от F-16 Block 70/72. Всеки пилот ще ти каже, че да летиш е лесно, но трудното идва едва когато трябва да използваш съответната платформа за бойни цели. А Локхийд Мартин са едни от най-добрите в световен мащаб по интеграцията на боекомплект-платформа с реално доказано бойно приложение и опит. Ние не купуваме просто някакви самолетчета с които да дигаме джабала на 6 май, а доказани бойни машини, ноу-хауът за използването им, както и цялостен боекомплект. Говорим за цялостна система. При сделка с Грипен щяхме да сме принудени допълнително да се договаряме със САЩ, за да закупуваме боекомплекти си. Да не говорим, че няма сделка свързана с Грипен, която да не е съпроводена с корупционни скандали дори в самата Швеция. Но ти и сам много добре знаеш всичко това.
  • 115 Хахаааа

    0 6 Отговор

    До коментар #103 от "юрист":

    Сега който опъне палатка на площада го чака затвор.
    Нямате право на мрънкане .
    Всички плебеи в затвора.

    Коментиран от #121

  • 116 Сити мутри няма

    1 0 Отговор
    Мутрите на стадиона.
  • 117 ПЕНКО

    2 6 Отговор
    В ОТСТАВКА СИ БИВШ !!! НО КОЙ ИМАШЕ ИНТЕРЕС ДА СНИМА БОЙКО ПО ГАЩИ И ДА ГО АФИШИРА ПО ВИДЕАТА - ТИЛЕВИЖЪНИ ???? ДАЛИ
    БОЙКО ГИ ПОВИКА И ПЛАТИ ИЛИ СА ТЪ ПИ - ЖУР НА ЕКШЪН -НИ ????????????
  • 118 юрист

    1 6 Отговор

    До коментар #106 от "Можеше":

    Значението на думата ''преврат'' от юридическа гледна точка, е ЮРИДИЧЕСКО и се учи в юридическата дисциплина '' Наказателно право- особена част'' в юридическия факултет САМО от студентите -юристи, които след това полагат СЕМЕСТРИАЛЕН ИЗПИТ по тази ЗАДЪЛЖИТЕЛНА дисциплина. Повече няма нужда да се коментира- незнанието Ви лъсва веднага...

    Коментиран от #122

  • 119 юрист

    1 8 Отговор

    До коментар #4 от "ТаУмВзе":

    ТЪЛКОВНИЯТ РЕЧНИК НЕ Е ДОСТАТЪЧЕН, ЗАЩОТО ТЕРМИНЪТ Е ЮРИДИЧЕСКИ И НОСИ ТОЧНО ОПРЕДЕЛЕНО ЮРИДИЧЕСКО ЗНАЧЕНИЕ, досежно фактът, че участието дори в опит за преврат е възведено В ТЕЖКО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ОТ ОБЩ ХАРАКТЕР ОТ НАШИЯ НК.

    Коментиран от #120

  • 120 ТаУмВзе

    5 0 Отговор

    До коментар #119 от "юрист":

    Възведи ми Коментара към Диктатора Куц, като престъпления на речта. Гьобелс стил, изпълнява неграмотна герберастия.
  • 121 юрист

    2 6 Отговор

    До коментар #115 от "Хахаааа":

    С една добавка- който опъне НЕЗАКОННО палатка на площада. Всички протестъри УМИШЛЕНО НАРУШИХА и конституцията на България, и над 3 други отделни закона, когато незаконно и противоправно окупираха пътното платно на кръстовището на Орлов мост и противоконституционно погазиха правото на свободно придвижване на всички останали граждани. НЕ МОЖЕ ВСЕКИ ДА СИ СПРЕТНЕ ЕДНА ПАЛАТКА НА ПЪТНОТО ПЛАТНО НА СТРАТЕГИЧЕСКО ЗА СОФИЯ КРЪСТОВИЩЕ, НАРУШАВАЙКИ НАД 3 ЗАКОНА И КОНСТИТУЦИЯТА И ДА ТВЪРДИ, ЧЕ ТОВА БИЛО ''ЛЕГИТИМО И ЗАКОННО''. Никой не може да черпи права от противоправното си поведение- това е правен принцип, застъпен във всички държави- членки на ЕС.
  • 122 Хахаха

    6 4 Отговор

    До коментар #118 от "юрист":

    Демек който не е учил за юрист, няма как да знае значението на тази дума! С подобни изказвания ставаш изключително смешна! С подобни детски глупости, почвам да се съмнявам, че си не реализирала се юристка в нап! Виж значението на думата и спри да се излагаш и да ни цитираш членове от закона!

    Коментиран от #123

  • 123 юрист

    3 4 Отговор

    До коментар #122 от "Хахаха":

    ''....Публикувано във факти.бг: Демек който не е учил за юрист, няма как да знае значението на тази дума!...'' Той може да знае САМО ГРАМАТИЧЕСКОТО значение на тази дума, но НЕ ЗНАЕ нейното юридическо значение- точно това написах.

    Коментиран от #124, #129

  • 124 Стига глупости

    6 4 Отговор

    До коментар #123 от "юрист":

    Не се занимавай с неща които не са за теб! Юридически, Икономически и каквито и факултети да завършиш, не мислиш ли, оставаш кръгла нула, но по лошото е като ни караш и нас да ти четем глупостите! Писах ти, спри да се излагаш!

    Коментиран от #125, #127, #131

  • 125 юрист

    3 5 Отговор

    До коментар #124 от "Стига глупости":

    Хм- според теб, какво ТОЧНО се учи в юф, м... УЧИ СЕ ЗНАЧЕНИЕТО НА ДУМИТЕ, УПОТРЕБЕНИ В ЗАКОНИТЕ, ТОЧНИЯТ ЮРИДИЧЕСКИ СМИСЪЛ, КОЙТО СТОИ ЗАД ТЯХ- затова един юрист може да упражнява юридическа професия САМО ако има завършено висше юридическо образование и няма право да упражнява юридическа професия, ако няма завършено посоченото висше образование. Правото не е дъвка, която всеки наркоман да разтегля по свое желание и съобразно собствените си субективни представи по време на наркоманска сбирка;0

    Коментиран от #126

  • 126 Стига глупости

    5 2 Отговор

    До коментар #125 от "юрист":

    Нещо не разбрали в горният коментар? Прочети го пак!

    Коментиран от #128

  • 127 юрист

    2 5 Отговор

    До коментар #124 от "Стига глупости":

    Казано иначе- граматическото тълкуване на един юридически термин, е ЕДНА ПЕТА ИЛИ ЕДНА СЕДМА от ЮРИДИЧЕСКОТО съдържание на въпросният юридически термин- и точно ТОВА се учи 5 години в юф. Седни си, двойка по правни знания на ниво 10 клас на средното ни общообразователно училище;0

    Коментиран от #132

  • 128 юрист

    3 6 Отговор

    До коментар #126 от "Стига глупости":

    С необразовани тролове с незавършен 8 клас като теб, спорът е безсмислен. Стани студент- юрист, и тогава може да имаме елементарният фундамент за професионална комуникация на най- елементарна, базисна юридическа основа;0

    Коментиран от #133

  • 129 Тук няма демокрация

    6 1 Отговор

    До коментар #123 от "юрист":

    Идете в напреднали демокрация в Европа по време на стачки , недоволства , неподчинение.
    Вижте какво става , поговорете с местните хора. Отворете техните закони и ги сравнете с нашите закони. Прочетете какво означава диктатура , права , задължения , свободи . Четете на техния език.
    И тогава почнете да пишете закони.
    В основата на един закон е философията на живота.
    Ако България се управляваше от английски , немски , френски , италиански закони , половината горе щяха да са в затвора отдавна.
    Българите които сте останали в България сте малко лековерни и романтично мечтателни.
    Ще ви помогнем при гласуване , но ще трябва сами да се измъкнете от блатото в което сами сте се вкарали със своята пасивност и страхливост.
    Бъдете смели и живота ви ще се промени.
    Участвайте в промени на законите които ви смазват.
  • 130 юрист

    2 6 Отговор
    Хайде, малко лекции от юф за НЕВЕЖИТЕ тролове на платените протестъри;0 ''....23. Измяна, предателство и шпионство
    Обща характеристика на престъпленията против Републиката. Измама. Предателски престъпления. Шпионски престъпления.
    1. Обща характеристика на престъпленията против Републиката
    Измяната, предателството и шпионството са част от престъпленията против Републиката, известни още като противодържавни престъпления. Правната им регламентация е закрепена в Глава I от oсобената част на Наказателния кодекс (чл. 95-114).
    Родов обект на престъпленията против Републиката са онези основни обществени отношения, които защитават установения с Конституцията държавен и обществен строй, упражняването на държавната власт, националната сигурност, както и реализацията на универсалните човешки ценности.
    Изпълнителните деяния на този вид посегателства обикновено се осъществяват чрез действие. Дейността, която оформят, трябва да бъде обективно годна да доведе до подравяне или отслабване на държавната власт или създаване затруднения на последната. Ако деецът организира, ръководи или участва в организация или група, която си е поставила за цел
    да върши престъпления против Република България, извърши и едно от престъпленията по
    чл. 95-108 НК, носи наказателна отговорност при условията на реална съвкупност1
    .
    Формата на вина, при която се извършват престъпленията против Републиката, е типична – това винаги е прекият умисъл. Често законодателят е

    Коментиран от #135

  • 131 юрист

    2 6 Отговор

    До коментар #124 от "Стига глупости":

    Хайде сега, многознайко- да те препитам по ред на номерата- знаеш ли какво е изпълнително деяние, форма на вина, противоправно поведение, обективна и субективна страна на едно деяние, форми на усложнена престъпна дейност, наказуемост на противоправните деяния, възведени в престъпления и т.н. ;0 ДАВАЙ, Г-Н ЮРИДИЧЕСКИ КАПАЦИТЕТ- ЧАКАМ да разкриеш точният юридически смисъл на специализираните юридически термини, използвани във въпросът ми по-горе;D

    Коментиран от #137

  • 132 Стига глупости

    5 1 Отговор

    До коментар #127 от "юрист":

    Пак не си разбрала повтори четенето и не губи кураж! Все някога ще стане!

    Коментиран от #134

  • 133 Стига глупости

    5 4 Отговор

    До коментар #128 от "юрист":

    Дразниш се от истината, но тя е факт! Писах ти, спри да се излагаш! Кое не разбра девойче с комплекси и мераци за юрист?! 😂

    Коментиран от #136

  • 134 юрист

    2 6 Отговор

    До коментар #132 от "Стига глупости":

    Пак не си разбрал- ТИ СИ КРЪГЛА НУЛА, ТИ НЕ СИ ПРАВОСПОСОБЕН ЮРИСТ И ДЪРЖАВАТА И КОНСТИТУЦИЯТА НЕ СА ТИ ДАЛИ ПРАВОТО ДА КАЗВАШ ОТ ПРОФЕСИОНАЛНА ЮРИДИЧЕСКА ГЛЕДНА ТОЧКА КОЕ Е ИЗМЯНА НА Р. БЪЛГАРИЯ- РЕСП. КОЕ Е ЮРИДИЧЕСКОТО СЪДЪРЖАНИЕ НА ЮРИДИЧЕСКИЯ ТЕРМИН ПРЕВРАТ И КОЕ НЕ Е . СТАНА ЗА ПОСМЕШИЩЕ, ЗАЩОТО СИ ТРОЛ, А НЕ ЮРИСТ, И СЕ ЗАЯДЕ с адвокат, упражняващ 22 години адвокатска професия в София... Намери си майстора- доказах АБСОЛЮТНОТО ТИ НЕВЕЖСТВО по въпроса какво е и какво НЕ Е юридическото съдържание на юридическия термин ''преврат''. НА ВСИЧКО ОТГОРЕ СИ НАГЪЛ ЛЪЖЕЦ, но от платен неук и невеж протестър, не може да иска повече;0 Протестърите сте били ''образованите и знаещите'', но на кукуво лято- каза тате;D

    Коментиран от #138

  • 135 Стига глупости

    5 3 Отговор

    До коментар #130 от "юрист":

    Казах ти да спреш да ни цитираш неща, които не разбираш! Това драга което си цитирала, няма нищо общо с ПРОТЕСТ! Затова ти казах научи значението на думичките! И затова ти намекнах, че каквото и да завършиш, не вложиш ли мислене, си кръгла нула! Само с мераци и учене за юрист, не става! Трябва и да се мисли! И пак стигнахме до онзи коментар, който не разбра и нямаше да те доведе до тук и да продължиш да се излагаш!

    Коментиран от #139, #140

  • 136 Този студент са го

    1 0 Отговор

    До коментар #133 от "Стига глупости":

    пратили да разчисти терена и да подплаши зайците .
  • 137 Стига глупости

    4 1 Отговор

    До коментар #131 от "юрист":

    Отиде в десета глуха скъпа! По лесно беше да вложиш енергията в коментара който не разбра! 😂
  • 138 Стига глупости

    4 1 Отговор

    До коментар #134 от "юрист":

    Нещо много се напрегна и тръгна с комплексите напред! 😂 Успокой се първо, щото излагаш професията!
  • 139 юрист

    2 4 Отговор

    До коментар #135 от "Стига глупости":

    ''...Публикувано във факти.бг: Казах ти да спреш да ни цитираш неща, които не разбираш! Това драга което си цитирала, няма нищо общо с ПРОТЕСТ!...'' ИМА- ЕДИН ''ПРОТЕСТ'' Е НЕЗАКОНЕН, КОГАТО НАРУШАВА ИЗИСКВАНИЯТА НА КОНСТИТУЦИЯТА И ЗАКОНИТЕ, И ТОВА НАРУШАВАНЕ МОЖЕ ДА ПРЕМИНЕ В ОПИТ ЗА ПРЕВРАТ- ТОВА Е ПРИЧИННОСЛЕДСТВЕНАТА ВРЪЗКА, неуко хлапе с жълто около устата. ЗАЩОТО;
    КОНСТИТУЦИЯ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ
    Чл. 57. (2) Не се допуска злоупотреба с права, както и тяхното упражняване, ако то накърнява права или законни интереси на други.
    Чл. 58. (1) Гражданите са длъжни да спазват и изпълняват Конституцията и законите. Те са длъжни да зачитат правата и законните интереси на другите.
    (2) Религиозните И ДРУГИТЕ убеждения НЕ СА основание за отказ да се изпълняват задълженията, установени в Конституцията и законите.
    ЗАКОН ЗА СЪБРАНИЯТА, МИТИНГИТЕ И МАНИФЕСТАЦИИТЕ
    Чл. 1. Този закон определя реда и гаранциите за организиране и провеждане на събрания, митинги и манифестации.
    Чл. 5. (Изм. - ДВ, бр. 52 от 2019 г.) Събрания, митинги и манифестации могат да се провеждат по всяко време на денонощието ОСВЕН в часовете от 22,00 до 8,00 ч.
    Чл. 6. (1) В събрания, митинги и манифестации не могат да участвуват граждани, които:
    1. носят оръжие или други специално предназначени или приспособени предмети, които може да се използуват против живота и здравето на хората или за причиняване на материални щети;
    2. са в очевидно пияно състояние;
    3. са маскирани с цел да се затруд

    Коментиран от #141

  • 140 юрист

    2 4 Отговор

    До коментар #135 от "Стига глупости":

    Да продължавам ли със публикуване на систематичният ми анализ на правна норма, който разкрива нормативната връзка между текстовете на отделните закони- напр. противоправното поведение на протестърите и забраните в ЗДвП , ЗП и т.н., и ако да- чакам плащаме за тази законна дейност, която имам правото по конституция да извършвам и която е възмездна;0

    Коментиран от #142

  • 141 Стига глупости

    4 1 Отговор

    До коментар #139 от "юрист":

    Ако си беше направила труда да научиш значението на думичките, нямаше да ни цитираш текстове от закони! И това пак произтича от това, че влагаш енергия в комплексите си, само не и да разбереш, че си смешна като не влагаш мисъл! Не знам и не ме интересува откъде са ти комплексите, най вероятно от не завършено юридическо образование или от не реализирала се юристка! Но поне като нямаш възможност да осъзнаеш колко се излагаш, спри да излагаш професията! За домашно, научи значението на думичките ПРОТЕСТ и ПРЕВРАТ, за да разбереш, какво значат и от кой се осъществяват! Цитатите на текстове остави! Първо значението! 😂
  • 142 Стига глупости

    4 2 Отговор

    До коментар #140 от "юрист":

    Моля те не продължавай! Това ти го написах много пъти, но ти си излязла с комплексите напред! 😂

    Коментиран от #143, #157

  • 143 юрист

    3 4 Отговор

    До коментар #142 от "Стига глупости":

    И що да не напиша, всички закони, които протестърите УМИШЛЕНО нарушиха, м... Ако събитията не бяха преврат, що не причакваха борисов пред домът му, а окупираха незаконно Орлов мост и кръстовището пред ректората; защо шпицкоманди от непълнолетни фуъболни агитки насилваха входните заключени врати на кооперациите по бул Ситняково, защото се заяждаха СЛЕД 22;30 ч. с живущите там, нарочиха ги за гербаджии и им се заканиха, че ще влязат насила в домовете им и ще ги убият...Да не мислите, че няма свидетели- очевидци на тези деяния на протестърите, а...

    Коментиран от #145

  • 144 юрист

    1 4 Отговор
    Ако тази статия се чете от протестъри, нека знаят- за ВСЕКИ опит да проникнат с насилие или взлом в един ЧУЖД недвижим имот, за да убиват хората, живущи в него, защото са си въобразили, че са гербаджии, се прилага следният текст
    НК Чл. 12. (3) (Изм. - ДВ, бр. 62 от 1997 г., изм. - ДВ, бр. 75 от 2006 г., в сила от 13.10.2006 г.) Няма превишаване пределите на неизбежната отбрана, ако нападението е извършено чрез проникване с насилие или с взлом в жилище.
    С две думи- ВСЕКИ може да се отбраня със законното си оръжие в такъв случай, независимо дали нападателят или взломаджията е пълнолетно или непълнолетно лице. При следващия опит за преврат имайте предвид и това.

    Коментиран от #150

  • 145 Стига глупости

    3 0 Отговор

    До коментар #143 от "юрист":

    Хайде почни от това що е протест! Най общо казано е недоволство на хората към политици или управляващи! В този си смисъл, те винаги нарушават някой закон и най често за общественият ред! Но това е същността на демокрацията! Да можеш да изразиш свободно не съгласието си или недоволството, към тези на които ти си началник! В противен случай, ще е диктатура! Никой няма право да изразява недоволство! И да го крадат и да го обират, и да го пребиват, ще трябва да си мълчи! Ами не драга! Протеста е форма на недоволство към някоя власт! Протеста може да свали правителства, но това не е преврат! Преврата се извършва от структури на държавата, полиции, армии и т.н.! Не доволството на гражданите към нещо не е преврат! Незнанието на думичките, те водят и до глупави заключения, а липсата на мисъл, те накараха и да се излагаш! За футболните агитки, може да попиташ глупака на който се кланяш! Кой им плати и кой прати да опорочат и съсипят недоволството на хората! И успяха! Айде повече не ме занимавай с глупости! Неделя е, празник е! Отивам да се почерпя! Себе си като искаш излагай с комплексите си, но пощади професията! 😂
  • 146 Божков

    0 3 Отговор

    До коментар #1 от "Halloween":

    На некъдърни телевизии и журналисти спиртам парите Ц Василев да продължи да им плаща
  • 147 Селянин

    2 5 Отговор

    До коментар #4 от "ТаУмВзе":

    Преврат е да вдигнеш юмрук да вревиш църква
  • 148 Любопитен

    2 1 Отговор
    На кого викаха Чекмедже бей?
  • 149 Страх

    2 0 Отговор
    Страхът е лош съветник.
  • 150 Двойкаджия

    4 1 Отговор

    До коментар #144 от "юрист":

    Смени си професията леее

    Коментиран от #152

  • 151 Къв преврат бе

    6 0 Отговор
    Бъзльо.
    Даже не знае съдържанието на думите.
    Народа ти го намести с 200.
    По мирен път. С избори.Демократично. Безкомпромисно , без жал.
    Всички го изоставиха. Сега е ред на неговите избиратели. Един по един ще се отвърнат. Защото сред тях има честни хора. Един след друг се отвръщават.
    Залеза е започнал.
    Левски е казал: не ни трябва Цар , когато си имаме султан.
    Трябваше да го проумеят гърбушковците.
  • 152 юрист

    0 5 Отговор

    До коментар #150 от "Двойкаджия":

    Тцъ- не само, че няма да я сменя, но и ПУБЛИЧНО ЗАЯВЯВАМ НА ШПИЦКОМАНДИТЕ НА ХАДЖИГЕЙОВ- АКО НЕПЪЛНОЛЕТНИ ЛИЦА СЕ ПРОБВАТ ДА ВЛЯЗАТ С НАСИЛИЕ ИЛИ ВЗЛОМ В ДОМЪТ МИ С ЦЕЛ ДА МЕ ПРИНУЖДАВАТ КЪМ ВСТЪПВАНЕ В ЕДНОПОЛОВ БРАК, ПОНЕЖЕ СЪМ ПРОТИВНИК НА ИДЕОЛОГИЯТА НА ХАДЖИГЕЙОВ, ЩЕ БЪДАТ ЗАКОННО ПОСРЕЩАНИ С ОРЪЖИЕ В РЪКА., НЕЗАВИСИМО ОТ ВЪЗРАСТТА ИМ. Ето защо- Бългaрия 31.08.2020 09:18 Хaджигeнoв: Кaтo взeмeм влacттa, вcичкитe ни прoтивници щe вcтъпят в eднoпoлoви брaкoвe
    Грoзни зaкaни към нeoдoбрявaщитe прoтecтa изcипa Никoлaй Хaджигeнoв oт „Oтрoвнoтo триo“. „12-17 души... Aкo cлучaйнo рeшим дa oтидeм, дaли щe cи oпaзят пoнe гaщитe чиcтички?“, нaпиca тoй във Фeйcбук в oтгoвoр нa пoкaнa зa дeбaт oт cтрaнa нa кoнтрaпрoтecтирaщитe. Oтгoвoри му eдин oт лидeритe нa aкциятa cрeщу прoтecтa – Cтaниcлaв Нeдкoв-Cтъки.„Нa пoкaнaтa ми зa дeбaт, oтрoвEния aдвoкaт oтгoвoри cъc зaплaхa към тeзи хрaбри и бoрeщи ce зa прaвaтa cи бългaри! Oтдaвнa cтaнa яcнo, чe тeзи, кoитo c виcoкo вдигнaт юмрук викaт мутри вън, ca иcтинcкитe мутри в Бългaрия! Cъвeтвaм aдвoкaтa, бoрeщ ce зa гeй брaкoвeтe, дa нe cи и пoмиcля дa ce пoявявa тaм!!! #КaтуниВън“, oтвърнa Cтъки.
    Хaджигeнoв ce хвaнa зa думитe му и ce зaкaни:
    „Cлeд кaтo взeмeм влacттa, вcичкитe ни прoтивници щe вcтъпят в eднoпoлoви брaкoвe пo мeжду cи“./tribunе.bg'

    Aз нe cъм лицeтo cтъки и дoри нe знaя кoe e тoвa лицe, нo AЗ CЪМ ПРOТИВНИК НA ИДEOЛOГИЯТA НA ХAДЖИГEЙOВ- e ХAДЖИГEЙOВ ВЗE ВЛACТТA- ДEПУТAТ E В 45 НC. КOГA ДA OЧAКВAМ ШПИЦКOМ

    Коментиран от #154

  • 153 юрист

    1 4 Отговор
    Физическото лице хаджигейов да не забравя, че има и други адвокати, освен него и че АКО се пробва да осъществи заканите си, копоите му ще бъдат директно гърмени на месо. Това е положението, г-н '' пеналист'' и депутат хаджигенов- пък ти- ако искаш....
  • 154 Твоя си работа

    4 1 Отговор

    До коментар #152 от "юрист":

    Накрая ще те вкарат в затвора.
    Това за което говориш са метафори и хиперболи в комбинация с олицетворения.
    Българския език е доста богат.

    Коментиран от #155

  • 155 юрист

    1 4 Отговор

    До коментар #154 от "Твоя си работа":

    ''...Публикувано във факти.бг: Накрая ще те вкарат в затвора....'';0 НЕ, ЧЕ НЕ БИ ЖЕЛАЛ- НЕ МОЖЕ, защото тогава ще трябва да се изправи пред ДРУГ адвокат- моя милост... Аз не съм трол, семейна биологична хетерожена съм, законният ми брак е на двуцифрена възраст- ще го изям с парцалите в с.з. ...

    Коментиран от #156

  • 156 Пипер

    4 1 Отговор

    До коментар #155 от "юрист":

    Ти чевекоядно ли си.
    Ти сигурно си "То".
  • 157 oro

    0 4 Отговор

    До коментар #142 от "Стига глупости":

    Що пишеш в женски род на на няколко мъже тук бе? На интересен ли се правиш, или на по-мъж от тях! Айде в твоя стил да те поканя:
    - Мила, заповядай, да видим по-мъж ли си?!?

    Коментиран от #159

  • 158 Нафарфорий

    2 1 Отговор
    Леле колко много хора без работа има тук.
  • 159 Стига глупости

    4 0 Отговор

    До коментар #157 от "oro":

    Ако си беше направил труда да се върнеш два коментара назад до ком. 155, може би щеше да ми спестиш, да ти отговарям на глупостите! Пишещият под ник "юрист", сама казва, че е жена! А за други, ако визираш, че съм нарекъл някой продал се с женско определение..... ами как се нарича жена която се продава!? :)) Физически това между краката му, го прави мъж на теория! На практика, по жалко от мъж който се продава няма! :)) Та продажните моми са си моми драги! Сам ги виждаш по магистралите! :)) Надявам се не си от тях! :))
  • 160 това е ясно

    5 0 Отговор
    `Перко наумов`...
  • 161 ЛУД

    1 5 Отговор
    ЛУД Е ТОЗИ КОЙТО ГО МАСКАРИ КОЛКО ТИ ПЛАТИХА ИМАШ ЛИ МОРАЛ ИМАШ ЛИ СЪВЕСТ ИЛИ СИ БЕЗ МОЗЪК 10000 ЛВ СИ ГЛАСУВАХА И ВСИЧКО ДРУГО НАРОДА РАЗБРА ЧЕ СЛАВИ Е БРАЕКОВ 2

    Коментиран от #163

  • 162 Биби Кинг

    1 1 Отговор
    Факmи така ме лепет у сека статиа,че се налага да стръжат одсетне ка засахнало гоано од гашти на мозикант од шоото на Лонг Глорийн дее!
  • 163 Ами

    3 1 Отговор

    До коментар #161 от "ЛУД":

    Можехме да минем и без платената простотия, ама не би! Не ни спести простотията!
  • 164 Патил

    3 5 Отговор
    Куция чалгар тррябва да питате вече, ама къде е тоя мишок.
  • 165 007

    6 1 Отговор

    До коментар #3 от "Няколко":

    Забелязахте ли при всяко сядане и ставане с какъв опит и отработен замах си ги вадеше от дебелия г-з. Смях - това е министър председателя на България.
  • 166 Бай Курти

    1 7 Отговор
    Газ пикаят ,комундрелите.Боко може само да го хванат за шлифера.
  • 167 Боце

    2 0 Отговор

    До коментар #33 от "Лост":

    а не, с тия истерични жени не искам диспут. Тия са печени диспутки, пък аз не обичам така, аз обичам да ме слушат, е като Десито, Цветето, Данчето, Катето- умни! Аз заради тия Мая и Татяна скъсах менискус.
  • 168 вили

    3 0 Отговор
    ЗАТВОООООООООР !
  • 169 НЕЛИ БАНКЯ

    3 0 Отговор
    Къде е Мата Хари да каже как си е изчегарил с 200
  • 170 ПРЕСА

    5 1 Отговор
    Не може още да ни управляват тъпи КП от Герб много е грозно особено тъпичките Деси от Дулово и Караянчева и някаква си Каназирева!
  • 171 не ги мисли

    3 0 Отговор

    До коментар #61 от "ле ле":

    тия са свикнали да поемат и през гащите
  • 172 Електра

    1 3 Отговор
    Един ДС доносник по малко на екран лошото е, че ще цъфне я Еврокома, я в 7/8.

    Коментиран от #173

  • 173 Демек

    0 1 Отговор

    До коментар #172 от "Електра":

    в истинските телевизии, в които се говорят доста истини! Затова ли платените глупаци не ги обичат? Защото са антипод! 😁
  • 174 Анонимен

    0 0 Отговор
    Платени тролове ви мамят. Избори няма да има. Всички са заедно в игрите. ББ ги уволни с не или да. Който е с не напускащ. РР сменя областните и кво от това. А всички отровно христо слави при сараите. На Христо майката са приятелски семейства с Доган, Жена му от която има син. Не се заблуждавайте стачкуващи. Използват ви, използваха ви. Следя нещата от 1984 година. Бъдете здрави и по малко айти в бг.. Рачков.. Ай Ти Работи. Раче, и следващият път гол те искаме на сцената.
  • 175 ТИКВА

    1 0 Отговор
    ГЛАВНОТО Е ГЕРБ ДА ДОКАРА МАРИЯ БАКАЛОВА ДО ОСКАР , А МУТРАКА ДА Я НАГРАДИ С НЯКАКВА ГЛУПОТЕВИНА НА КОЕТО ТОЙ Е ДОКАЗАНО СПОСОБЕН !
  • 176 МУТРИ

    1 0 Отговор
    ДРУГАРКИТЕ , СТАЛИНКА И ПРЪМОВА ТРЯБВА , ДА НОМИНИРАТ ЗА ОСКАР , ЗА РОЛЯТА ИМ КАТО ПРЕДАТЕЛИ !
  • 177 Анонимен

    0 0 Отговор
    От юрист до юрист разлика огромна. Юристи които завършиха по живково. Приемаха го в платени университети преди 20 години и се прехвърляха срещу 5 хил в су, право и Пловдив. Един умник четящ не се орехвърли и завършил с отличен и е прокурор. Но кой има ум и е възпитан го грабват от дома му. Днес е кармакарашит и Ахмед Доганя нищо не може с магическа пръчка да оправи. Рушенето започна ореди 32 години. Имали коли, а у домовете им.. И обратното лук у дома, а глави бръмбари, без сиво същество. В НС е шуробаджанашка. И като прочетат.. Бб се сърди, нинова се сърди, радев се сърди, а заплатите в края на месеца. Юи ше мислят за народа. Козметични промени прави хх казано им от Доган. Важно е дрогата да се пласира. О време оно конфискуваната стока отиваше в Корекома и Бг оечекяше, а днес от дрогата. Имат си хора, плащат им.. В германия е същото. От холандия дрогата.
  • 178 Шаран БГ

    0 0 Отговор
    Чудни хора ! Какво искате- Премиер-митистЕра на РБ да ходи без гащи ??
    Ами ако има 4 /четири/ четири чифта сини гащи и си ги сменя когато поиска, ко прайм тогиз ?
    Б.Б. си оплете кошницата, още като хариза на някого оттатък Голямата локва някой-друг милиард !! Предлогът бе някакви самолети, за които фабриката не бе направена. Никой не попита / и смее ли, колко процента е комисионната от една такава скромна сделка. Заиграха се тогава нещо съвместно с Шкембе войводата, фъркаха насам-натам и........след мъглата.....мъгла !
  • 179 ЧЕКМЕДЖЕ

    0 0 Отговор
    Бат Бойко е БОГ ! Не го ли разбрахте ? Той даже е новатор в попрището си на ГОСПОД. Той е единствения БОГ в света , което в миналото си е бил комунист , а после и мутра. Кое друго божество в световната история може да се похвали с това , с такава метаморфоза , а ?
  • 180 Жеко

    2 0 Отговор
    Тоз пак започна да козирува на господарите.Да не ти се откачи опашката от махане бойче
  • 181 Георги

    1 0 Отговор
    МАЛОУМНИК ТАКЪВ НАПЪЛНО ЛУД !
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове