Last news in Fakti

30 Април, 2021 07:33 4 653 16

Белянова: В рамките на конкурсните процедури са отстранени истински енергетици

  • адвокат албена белянова-
  • булгартрансгаз-
  • проверка

Адвокатът говори по повод проверката на „Булгартрансгаз“

Белянова: В рамките на конкурсните процедури са отстранени истински енергетици - 1
Снимка: 7/8 TV

"Теменужка Петкова се кара на хората, вижда се, че трудно се овладява. Самата комисия по ревизия в НС ѝ създава проблеми. Петкова много се интересуваше кои ще са експертите в комисията. Начинът да саботираш една проверка е да изсипеш безкрайно много документи".

Това каза адвокат Албена Белянова по 7/8 ТВ по повод проверката на „Булгартрансгаз“, цитирана от Фрог нюз.

"Тези хора са загубили преценката, че срещу тях има грамотни хора. Не виждам нищо лошо да се оповести една проверка или договор. Ако няма нещо нередно, защо се крие.

10 години съм работила за енергетиката и БЕХ. Реагирах относно определяне на членовете на съвета на директорите на Холдинга. Един от тях не е избран от министъра на енергетиката. Той дори не се е явил на конкурс. Има граници, които са фрапиращи.

По същество не се е случило нещо кой знае какво. Имам предвид, че имаме едни и същи хора, които са подменени. Новите са като старите. Колкото и това да е арогантно, не е чак толкова неочаквано.

Смисъла е да са послушни и да изпълняват нареждания. Винаги става въпрос за пари, за много пари. В случая бъркат с тези назначения. Ако има нов министър, който изисква те да си свършат работата, няма да им е лесно. В „Булгартрансгаз“ е назначен мъжът на пиарката на Бойко Борисов. Не е вярно, че не назначават хора с опит, както твърди Теменужка Петкова. Самата идея за конкурсите е добра, но изпълнението им е трагично.

В рамките на конкурсните процедури са били отстранени истински енергетици. Без обяснение защо и на какво основание. Ако изпитаме публично назначените, ще е изключително забавно.

Казват, че новите назначени са били бетонирани. Какво значи да бетонираш някого? Железобетонната конструкция на АЕЦ „Белене“ се пропука, та какво значи другото?!", допълни адвокат Албена Белянова.


Поставете оценка:
Оценка 4.9 от 55 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 истина е

    64 2 Отговор
    Мафията си назначава калинки а кадирните хора бягат като чумави от тук
  • 2 Точен изстрел

    62 2 Отговор
    Гербаджийското "бетониране" е като Боковите магистрали - днес режеш лентата,утре пълниш дупката.Силата на герб е като гръцките митове,плаши гаргите и хората с ЕГН,но не и младите,жизнените хора.Картинката е ясна - служебен кабинет,предсрочни избори и всички читави българи пред урните - колебанията свършиха,знаем за кого..

    Коментиран от #3

  • 3 qwerty

    24 0 Отговор

    До коментар #2 от "Точен изстрел":

    Не е точно така - познат се завърна лятото от щатите за постоянно в БГ. Човека не е живял около 12 години тук и е позабравил как стават нещата. Обажда се и казва: Хей по ТВ казаха това или онов. Тук ще става страшно ако ....
    Моят отговор беше кратък: Информирай се от алтернативни медии.
  • 4 цербер

    9 0 Отговор
    Адвокатката говори по повод проверката на „Булгартрансгаз“.
  • 5 въпросче

    2 11 Отговор
    Какво значи да бетонираш някого? Железобетонната конструкция на АЕЦ „Белене“ се пропука, та какво значи другото?!", допълни адвокат Албена Белянова. ОЗНАЧАВА ДА МУ НАЛЕЕШ ОТГОРЕ БЕТОН С МАШИНА,КАКТО БЕ НАЛЯТ НА ПЛАЖА ОНЗИ ДЕН. КОЯ ЖЕЛЕЗОБЕТОННА КОНСТРУКЦИЯ В АЕЦ-А СЕ Е ПРОПУКАЛА,ГОСПОЖО?НА КОМИНА ЛИ?
  • 6 Българка

    13 0 Отговор
    На нагласените от шайката конкурси не се явяват кандидатити, които отговарят на правилата. Гробарите прекрояват изисквания и правилата според конкретния, правилния техен човек, така че да е сигурно, че ще бъде вкопан на това място.
  • 7 Мдааааа

    10 1 Отговор
    Тиквите и клинките каскетурата и сие, страх ги тресе от тези проверки щото скоро ще излезе истината колко милиарда за откраднати от еврофондове и от нашите данъци а развитие нямаме никакво. за 11 години безумно управление и кражби идва ред да си платят сметката.
  • 8 Васил

    6 0 Отговор
    А какво ще кажете за енергийната борса поредната далавера на Герб това звено трябва да бъде премахнато
  • 9 хаберих

    1 0 Отговор
    Инструкторът сяда в колата и казва: - Погледнете в огледалото за обратно виждане! А блондинката: - Защо? Да не ми се е размазал гримът?
  • 10 Ганьо

    4 0 Отговор
    Ами то отдавна във всеки завод с БГ управление така стоят нещата. Некадърен изпълнителен директор, оттам надолу всичко на по-ниско ниво от послушковци и няма кой да работи.
  • 11 КуКу Къш

    1 9 Отговор
    "Начинът да саботираш една проверка е да изсипеш безкрайно много документи".
    Хаха.
    А пък ако "изсипеш" малко документи, ще те обвинят, че криеш информация.
    А бе я се скрий някъде, Белянова такава!

    Коментиран от #13

  • 12 chi

    5 1 Отговор
    Теменужка много е крала и много е обещавала за това е нервна, мястото и е в сливенския.
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Реалиста

    3 0 Отговор
    Енергетиката е съсипана тотално и безвъзвратно.На нея управляващите гледат единствено и само като идеална възможност за лично облагодетелстване.Теменужка Петкова по прякор Снежанка е само една една изпълнителна нищожна пионка.От нея неща не зависи.Тя е там изпълнява стриктно дадените указания.
  • 15 възпитаник

    1 0 Отговор
    Такива са долните и гадни мутри от герб 2009г.депутатите работиха цяла седмица сега направиха сряда и четвъртък а в петък контрол,само да имат електорат промениха закона на МВР и оставят след пенсия дърти пияндета който сутрин вонят,и вземат пенсия и заплата около 3000-4000лв.затвор за мутрата с чекмеджето и МАТА ХАРИ
  • 16 В бранша

    1 0 Отговор
    съм .г-жа. БЕЛЯНОВА е много права.Махнаха и назначиха калинки в енергетиката -некадърни и тъпи .оставят цели области без електричество за часове от некадърнос .На какви елементарни грешки съм бил свидетел на енергетици -и му казваш какво да направи .а той ти се сопа .щото е от ГЕРБ -естествено ме забутаха в отдел като за чистач -но онзи ден направиха поредната грешка.която замалко да си замине един човек и щети за десетки хиляди лева -сега шефа чака рапорт .и му съобщих че .ще се обърна и до полицията .Сега се мазнят и са по -ниски от тревата.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове