1 Май, 2021 12:43 10 063 136

Румен Радев: Доживяхме ГЕРБ да зове държавния глава да наложи вето

  • президент-
  • румен радев-
  • цик-
  • мандат-
  • бсп-
  • предсрочни избори

Инсинуациите, че президентът избира ЦИК и придобива над нея права са евтина пропаганда, коментира държавният глава

Румен Радев: Доживяхме ГЕРБ да зове държавния глава да наложи вето - 1
Снимка: БГНЕС

Надявам се, че българските социалисти ще оползотворят тази възможност в опит да съставят кабинет на демократичната алтернатива заедно с другите партии, които изразяват очакванията на хората за промяна. Това го очакват избирателите вляво и всички демократи", каза държавният глава Румен Радев и посочи, че днес е важен ден за социалистичеката партия, защото трябва да реши как да процедира с връчването на третия мандат за съставяне на правителство. Президентът е в Първомай по случай празника на града. Пред журналисти той коментира актуалната политическа обстановка.

Дали е готов със състав на евентуално служебно правителство, Румен Радев не каза и добави, че това ще стане ясно след като мине конституционната процедура за съставяне на кабинет и ако парламентарно представените партии не успеят да сформират правителство.

Държавният глава обясни, че е издал указа за обнародване на изборните промени, тъй като кабинетът на Борисов "дълго е пречел на машинното гласуване и вота на българите в чужбина.

"Доживяхме ГЕРБ да призовава държавния глава да наложи вето. Инсинуациите, че президентът избира ЦИК и придобива някакви права над нея, са евтина пропаганда. И преди, и сега президентът не избира, а назначава с указ членовете на ЦИК, посочени от Народното събрание. Като президент не мога да избера когото и да било за член на ЦИК. Това е отговорност на парламентарните групи, които номинират и председателя, и заместниците и секретаря на ЦИК. Разликата е в обществените консултации. По новия закон те ще се провеждат не в Народното събрание, а в президентската институция. Така беше по закон и до 2014 г. Няма никаква драма, а просто евтини спекулации“, коментира още Радев.

На въпрос ще се справи ли новият състав на ЦИК за евентуални избори през лятото, Радев заяви: „Не мога да тълкувам, длъжни са да се справят. Затова действам толкова бързо. Ако има предсрочни избори, за да се справят, трябва тази нова ЦИК да встъпи в своята роля от първия ден след разпускането на парламента. Това е залогът за успех".

На въпрос кога би насрочил избори, той заяви: „Това не зависи от мен, а от хода на конституционната процедура за съставяне на правителство. Чакаме развоя, всичко ще се реши тази седмица".


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 107 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Един

    55 191 Отговор
    МУНЧО ДРОНОВ ГРИПЕНАВ!!!

    Коментиран от #61, #67, #68

  • 3 не четат

    138 20 Отговор
    не искат да четат или наистина са тъпи. Такива му трябват на онова за повтарят измислиците му. Его го Законът за изменение и допълнение на Изборния кодекс. Пресен, пресен!: § 6. В чл. 46 се правят следните изменения и допълнения:
    1. Алинея 3 се изменя така:
    „(3) Комисията се състои от 15 членове, включително председател, заместник-председатели и секретар, които се предлагат от парламентарно представените партии и коалиции.“
    2. Алинея 4 се изменя така:
    „(4) Централната избирателна комисия се назначава с указ на президента на републиката след публични консултации и процедура, определени от президента, въз основа на предложение на парламентарно представените партии и коалиции. Предложенията се обявяват на интернет страницата на президента на републиката.“ Нататък пълен игнор на Боко и неговете тролове. Да са слушали заседанието на НС. Сега пък да четат!Точка по въпроса!

    Коментиран от #60, #132

  • 4 Българин

    152 20 Отговор
    Браво! А ако машинното гласуване е противоконституционно, защото изисква компютърна грамотност - тогава и гласуването с бюлетини също - защото пък изисква образователен ценз.

    Коментиран от #10, #17, #51

  • 5 само така

    129 29 Отговор
    герб трябва да се обижда и да не се уважава

    Коментиран от #9

  • 6 КПСС БКП

    46 177 Отговор
    БОКЛУКА СИ Е БОКЛУК ... МУНЧО , ДРОНОВ , ГРИПЕНОВ ...

    Коментиран от #22, #126, #136

  • 7 Миг 29

    202 42 Отговор
    Личи си, че Радев е човек на честта и мъж на място, който е абсолютно неподвластен на манипулации и провокации от мафията и смело застава срещу тях! Определено заслужава нашето уважение и доверие!

    Коментиран от #74, #133

  • 8 ШАПКИ ДОЛУ ПРЕД

    164 40 Отговор
    ПРЕЗИДЕНТА И ЧОВЕК РУМЕН РАДЕВ, НАЙ ДОСТОЙНАТА ЛИЧНОСТ. ГОСПОДИН ПРЕЗИДЕНТ, ПОЖЕЛАВАМ ВИ КРЕПКО ЗДРАВЕ И УСПЕХИ В ВСЯКО ЕДНО НАЧИНАНИЕ.

    Коментиран от #14

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 русенец

    149 18 Отговор

    До коментар #4 от "Българин":

    Банкоматите изискват ли компютърна грамотност? Ти навит ли си хора, които са толкова тъпи, че да не могат да се справят с машината за гласуване да определят бъдещето ти, а и на децата ти?

    Коментиран от #87

  • 11 БУДЕН ГРАЖДАНИН

    92 17 Отговор

    До коментар #1 от "Патриот":

    ВСИЧКИ ЛИДЕРИ НА "ПАТРИОТИЧНИ ОРГАНИЗАЦИИ"ОТ 1989г. ДО ДЕН ДНЕШЕН СА КОМУНИСТИ ИЛИ ШПИОНИ НА ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ!!СПРАВКА-ШКЕМБЕ ВОЙВОДА!

    Коментиран от #29

  • 12 Тессс

    106 22 Отговор
    Мачкай гербаджийски мутри.
  • 13 Става страшно

    40 44 Отговор
    Преди няколко дни граждани водени от ММА бияча Станислав Недков - Стъки и собственика на сайта на ГЕРБ ( ПИК) Недялко Недялков Йорданов основаха Консервативно - Патриотичен фронт . На сбирката присъстваха и ММА биячите Георги Валентинов и Даниел Илиев ( тези на снимките с Борисов преди няколко дни), Юлий Москов , Виктор Димчев ( изгонения преди година от ДБ), журналиста и собственик на друг финансиран от Герб сайт ( Трибуна) Стефан Ташев, председателят на движение в подкрепа на ГЕРБ " Хан Кубрат" Веселин Костов и други. Те заявиха : " Готови сме на всичко , протестни и твърди действия и уличен натиск срещу подмяната". Тези дни според Недялков ще се опитат да привлекат идейни съмишленици и най вече от Държавните и общински администрации чийто доходи са застрашени при управление в което не участва ГЕРБ .Конкретните " твърди и безкомпромисни " действия на новата гражданска структура ще бъдат обявени в най скоро време.

    Коментиран от #18, #42, #91

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Да,бе

    81 21 Отговор
    За такава трътка,такъв тръткоплясник.Нека вият гербавите.
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 ти правиш

    62 11 Отговор

    До коментар #4 от "Българин":

    ли разлика между компютър и машина?! Изумен съм. Машината е по-елементарна и от банкомат. Банкомат ползваш ли? Едва ли като задаваш този въпрос!

    Коментиран от #32

  • 18 ИСТИНАТА

    66 23 Отговор

    До коментар #13 от "Става страшно":

    Тази сутрин осъждания криминал е призовал на 5 май всички членове на Герб, общински и държавни служители да подкрепят от 10.30 часа въстанието на биячите от ММА които ще бъдат пред президентството. Начело със Станислав Недков -Стъки, Георги Валентинов, зетя на бившия вътрешен министър Младен Маринов Даниел Илиев също биячи, ще бъдат там и Таньo рекета , Нaцо грабежа и много други биячи. Чакалите на Бойко излизат на 5 май на въстание срещу народа

    Коментиран от #38

  • 19 Бай курти 45 год.сгоден- 21 г. Ваш Лидер

    12 64 Отговор
    Приятели! Аз преди 10 дни като писах и ви информирах че създаваме Герберско въстание и опълчение и партизанско движение сигурно мислехте че се шегувам???? 50 здрави биячи от ММА се включват и са заявили участие. Ние от старата столица също се включваме да подкрепим Стъки и биячите му! Аз , заедно с Таньо рекета, Нацо грабежа и останалите се вливаме в мобилизираните Герберски отряди! Нямате шанс срещу нас и както бе казал Бойко " ще ви преследваме като чакали. На война като на война". Много от Вас са взели сигурно думите му на шега но вече сте се уверили безспорно че празни приказки не говори. ПОБЕДА

    Коментиран от #44, #47, #73, #115

  • 20 Ха-ха-ха

    78 24 Отговор
    Страх тресе кочината. Долу ГЕРБ
  • 21 Иван

    58 19 Отговор
    Журналиста Сашо Диков в предаването "Делници" по телевизия Евроком каза че : " Борисов заплашва типично в стил Сикаджийска мутра. Това са действия на човек притиснат до стената за когото става въпрос за оцеляването му във всякакво естество. Друг ход няма"...Преди няколко дни афишира близост с криминалните елементи с множество регистрации Георги Валентинов и Дани Илиев. Биячи от ММА федерацията подчинени на друг осъждан индивид Станислав Недков - Стъки. Въпросните лица са и от тарторите на фракцията фен клуба на Левски - София Запад! Странно ,защото именно при 12 годишното управление на Борисов ФК ЛЕВСКИ изпадна до треторазряден отбор и загуби почти всичките си фенове. Последната им титла е от месец май 2009 г. 3 месеца преди да дойде Борисов на власт. Оттогава 2 пъти стана шампион ЛИТЕКС ( 2010 и 2011 г.) и 10 пъти Лудогорец. Именно Борисов закри отбора на народа. Но въпросните лица уж фенове на Левски това не ги интересува, тях ги интересува да им се заплаща и да имат чадър над криминалните си прояви. Та именно с тях Борисов заплаши населението с " едвам спирам моите силни и буйни привърженици на ГЕРБ да не ви подкарат още сега". Мисля коментара е излишен
  • 22 вчера не

    19 6 Отговор

    До коментар #6 от "КПСС БКП":

    можеше, ама днес марш да копаш в градината. Няма да ти го зачитаме за грях!
  • 23 MGewehr

    17 23 Отговор
    Така ще е и занапред докато народ от ceлaци избира ceлaци да го "оправят"!
  • 24 Само питам

    51 23 Отговор
    Джипко Бибитков няма ли да се изкаже от кухненската маса, събрал мисирките?

    Коментиран от #27

  • 25 Бай курти 45 год.сгоден- 21 г. Ваш Лидер

    7 41 Отговор
    От формацията "Изправи се! Мутри вън" са внесли резолюция в НС да се разследват полицаите които са нанасяли побои и използвали сълзотворен газ срещу протестиращите миналата година. Приятели! Съмишленици от Герб! Наши полицаи! Нема се плашите! Преди малко моя приятел Станислав - Стъки е излязъл с нова декларация! Успокоява полицейските служители! Като равносметката е че в побоите са участвали между 500 и 700 униформени. А останалите хиляди са били само наблюдатели. Та Стъки призовава тези 500-700 полицаи да не предават своите оръжия когато бъдат изправени на съд. А с тях да излизат и да се включат в Герберското въстание и опълчение. Заедно с него , с мен , с верните му биячи от ММА като Георги Валентинов ,Дани Илиев ( вчера дето посрещнаха Бойко и се снимаха заедно с тениски с неговия лик под мотото вечните победители се подкрепят), с Таньо рекета, с Нацо грабежа и останалите. Няма място за страх и паника наши верни полицаи. Подготвяме въстанието и вие се включвате! ПОБЕДА
  • 26 1212

    5 4 Отговор

    До коментар #9 от "КПСС БКП":

    Абе ти си със сигурност :-D
  • 27 Бойкоооооо

    31 16 Отговор

    До коментар #24 от "Само питам":

    Излез, не се крий като мишка. Комсомолците стоят ли отвън да де пазят? Коя е Мата Хари?
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Хуарбуса

    29 21 Отговор
    Мутрата осъждан ефективно за рекет и побои Станислав - Стъки преди часове е излязъл с нова декларация. В нея се подиграва с " немитата коса на Тошко Йорданов " от ИТН и сипе заплахи отново! Ако не се съставело правителство на ГЕРБ и ако не продължавал да получава Държавна субсидия " ще станело страшно в страната". Зад ГЕРБ и биячите му от федерацията стоял " целия демократичен свят и САЩ" и да приемат правителството на ГЕРБ в което отново бил спортен министър неговия приятел Красен Кралев ! И да действат бързо за да не се " налага скоро да излизаме и по друг начин да принудим да се гласува правителство от ГЕРБ"....Коментара е излишен наши?
  • 31 Аз не съм тулуп

    34 13 Отговор
    а ужас на герберастите, които започнаха да активират своите тролчета и избирателите на ромската кметица, партийката на семейство Марешки, патриотарчето Симеонов и шкембето-войвода.
    Герберчетата не могат да проумеят поради липса на работещи мозъчни гънки че по същество МАШИННОТО ГЛАСУВАНЕ ДЕ ФАКТО Е ГЛАСУВАНЕ С ХАРТИЕНА БЮЛЕТИНА! НО ЗА ЖАЛОСТ НА КОРУМПЕТО И НЕГОВИТЕ СЛУГИ ТАЗИ БЮЛЕТИНА СЕ ГЕНЕРИРА МАШИННО ЗА ДА НЕ СЕ ИЗКУШАВАТ СЛУГИТЕ НА ГЕРБЕРАСТКАТА ИЗМЕТ ДА ДРАСКАТ ПО БЮЛЕТИНАТА ЗА ДА СТАНЕ НЕВАЛИДНА!
    Според мен всяка "мислеща тръстика" го проумява за разлика от интелектуалните запъртъци или хорица, доболни от мижитурското си ежедневие на бедняци. И неразбиращи защо европейските граждани ни се подиграват в лицето, че толкова години се примиряваме измет да ни управлява и краде!
  • 32 Българин

    7 6 Отговор

    До коментар #17 от "ти правиш":

    Защо не прочетеш внимателно какво е написано?
  • 33 Тиква

    33 18 Отговор
    Браво на нашия Президент Радев. Тииквите крадци, мишки, плъхове и калинки трябва да бъдат под отговорност! Мишока Константинов и тези около него да бъдат дадени под съд.
  • 34 Стойко

    36 17 Отговор
    Всички сайтове гърмят и публикуват снимките в които след като Борисов излезе от болницата е посрещнат от мутрите - Президента на БФ ММА Станислав Недков - Стъки получавал по 3 млн.лв.от ММС , тоест от нашите данъци и от подчинените му биячите Георги Валентинов и Даниел Илиев , всички с криминални регистрации за рекет и наркоразпространение ! След това Борисов си прави общи снимки с тях и коментар под снимките :" Победителите се подкрепяме и сме силни" . Сега става напълно ясно кои е имал предвид Борисов след като заплаши след изборите " Ще намеря 20-30-50 млади , силни и буйни симпатизанти на ГЕРБ които ще ви преследват като чакали . На война като на война" .На другия ден осъждания криминален елемент Недков - Стъки е публикувал че ако не участва ГЕРБ в новото управление излизал с хората си на улицата на протести. Вече напълно ясно става колко е бил прав президента като каза " Мутри вън". Борисов вече дори не се опитва и да прикрива че разчита явно на мутрите да го върнат на власт . Как не допря до подкрепата на трудещи се граждани работещи за 1000 лева а до завършени мутри осъждани и с криминални регистрации. И ще завърша с думите на бившия председател на Софийски Градски Съд и сега общински съветник от ДБ Методи Лалов " Няколко треторазрядни улични гангстери ще пазели Борисов от хората. Прибери си мутрите и не дразни народа защото отговора му ще бъде страшен и безмилостен . Позор тиква ,позор и затвор"
  • 35 Мутри ВЪН!!!

    40 16 Отговор
    Браво господин ПРЕЗИДЕНТ!!! Достойния президент Генерал Румен Радев ще спечели втори мандат на първи тур на президентските избори и след това още 5 последователни мандата МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ ( докато престъпника Тиквоний и неговата пасмина ПКП-та лежат в ПАНДЕЛАТА). Мутри СБОГОМ!!!
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 ИСТИНАТА

    24 14 Отговор
    Сега малко факти за тия тримата биячи и мутри от федерацията по ММА! Станислав Недков - Стъки! Криминално проявено лице , осъждано ефективно за рекет и побои ! Заловен с белязани пари от първия транш от изнудването на търговка от Д.Оряховица. При ареста в него са намерени ножове, боксове и списък с имена на търговци за изнудване и рекет! Няма да ми стигне полето да изброявам всичките му криминални регистрации и за какви прояви! Следващия от снимката прегърнат с Борисов - ММА-ееца Даниел Илиев ! Член на фракцията от фен клуба на Левски "София запад". Помните ли преди година когато пребиха журналиста Слави Ангелов ? Бяха арестувани 3 лица от тази фракция и единия същия този Илиев! Медиите гърмяха че побоя е поръчан от Божков. След известно време в ареста въпросните лица бяха освободени поради липса на доказателства а и досега биячите не са открити. Явно е че са пуснати по нареждане "отгоре". Сега третия с множество криминални регистрации Георги Валентинов. Това е същото лице заради което стана расисткия скандал на срещата България -Англия и заради който Англичаните искаха да напускат терена и заради който президента на БФС Михайлов бе принуден да подаде оставка ! Въпросния Валентинов с качулка и с нож издаваше мaймyнски звуци и който бе подведен под разследване! Същото лице заедно със Стъки имат заведение в студ.град с името "Сандвичарница за шампиони". В същото заведение се разпределя..( досещате се какво) за нощните заведения и дискотеки във въпросния студ
  • 38 Феликс Дж

    29 13 Отговор

    До коментар #18 от "ИСТИНАТА":

    Другари, положението не е за подценяване. МВР все още е в гербаджийски ръце. Да призовем извънинституционалните революционни сили, за да защитят постигнатото на 4 април.
  • 39 ИСТИНАТА

    25 15 Отговор
    Продължавам....В същото заведение се разпределя..( досещате се какво) за нощните заведения и дискотеки във въпросния студ.град под чадъра на МВР. Предния ден в болницата Борисов отново заплаши с протести и че има " млади и буйни Гербаджии които ще действат". Досещате се кои има предвид! И при излизането от болницата им се обажда, правят демонстративни снимки с намек (досещате се какъв), въпросните криминали са с тениски с неговия лик. Без съмнение Борисов е готов на всичко ..Знаете мъдростта - Змията най много хапе когато умира
  • 40 нека ви

    8 7 Отговор
    кажа: един и същ боклук с ник "истината" и "става страшно" спами форума под всяка публикация. Дали да го кръцна това раздвоение на личността!

    Коментиран от #41

  • 41 Стойко

    24 10 Отговор

    До коментар #40 от "нека ви":

    Борисов от болничната стая каза че " спирал гневни Гербаджии да не обсадят президентството и да не влязат в него". Cмешкo , ти от тези Гербаджии ли си дето ще обсаждат президентството ? От тези гневните ааа хахаха. Шоуто е на макс
  • 42 тртр

    25 8 Отговор

    До коментар #13 от "Става страшно":

    ДЪРЖАВНИТЕ ЧИНОВНИЦИ СЕ СТРАХУВАТ, ЧЕ ЩЕ ОСТАНАТ БЕЗ ЗАПЛАТИ- ПРИЗНАХТЕ СИ ГО!
    Заради сладките, айляшки службици се тресете от страх, че някой ще катурне статуквото. И "патриоти" се наричат безсрамниците.

    Коментиран от #112

  • 43 Бай Събин

    36 9 Отговор
    Преди 1 година никой не вярваше освен мен, че ГЕРБ ще са притиснати в ъгала.
  • 44 какви

    9 7 Отговор

    До коментар #19 от "Бай курти 45 год.сгоден- 21 г. Ваш Лидер":

    приятели сме ти, бе, куриловец!
  • 45 Бай курти 45 год.сгоден- 21 г. Ваш Лидер

    9 28 Отговор
    Миналия ден нашия сайт на ГЕРБ е призовал лидера ни Бойко заедно с хората си " да напуска парламента и да тръгва из страната за организиране на съпротива срещу новата власт". Аз напълно подкрепям призива за създаване на партизанско движение от нашата партия ! Създаваме Герберски партизански отряди! Който желае може да се включи до пълната победа и връщане на Бойко за премиер!

    Коментиран от #72

  • 46 Чук и Гек

    8 17 Отговор
    Заглавието Ви е гавра с Политическа партия Греб! Веднага го премахнете като много неуместен коментар!
  • 47 Бай Събин

    23 5 Отговор

    До коментар #19 от "Бай курти 45 год.сгоден- 21 г. Ваш Лидер":

    Курти жив ли си, бе ? хаха
  • 48 Хора бдете

    15 12 Отговор
    Извънредно!!!! Борисов и Марешки плащат по 200 лв.за протести ! Бойко Борисов и Веселин Марешки са развързали кесиите и са в готовност да плащат по 200 лв.на човек за масови и кървави протести срещу евентуалното анти - ГЕРБ правителство ! Такава информация изтече от службите! За Марешки битката е на живот и смърт , защото в противен случай ще бъде принуден да излежи ефективната си 4-годишна присъда! Първия транш от 500 хиляди лева вече е преведен към осъждания криминален елемент Станислав Георгиев Недков, известен като Стъки! Президент на Българска федерация по ММА! Неговата задача е да активира криминално проявени лица като него , които на бъдещите протести да предизвикат кървави сблъсъци с полицията и мирните граждани! Въпроса е ние обикновените, работещи и честни Българи ще позволим ли това да се случи?

    Коментиран от #122

  • 49 069

    11 7 Отговор
    Как ще се ориентирате, че сме на прав път и става нещо неугодно за статуквото? Когато много калинки изпълзят от дупките си и започнат да плачат как им пречат изборния кодекс, българите в чужбина, депутатите, машините, прогнозата за времето и космоса.
  • 50 ПКП

    19 9 Отговор
    А аз си мислех че цел живот ша съм на власт и ша цицам държавната каца!
  • 51 4️⃣4️⃣5️⃣5️⃣

    18 9 Отговор

    До коментар #4 от "Българин":

    Какво не ти е ясно? Както сам виждаш, и в двата случая трябва да си грамотен! Има ли човек без GSM? А пък не искат машинно гласуване. Беше толкова жалко и смешно данните от машините да се преписват на хартия, само и само да може да се фалшифицира! Патент на ГЕРБ.
  • 52 питам

    16 5 Отговор
    Факти май стана място за призоваване на биячи, мутри и сие да се организират в сговор с цел саморазправа и размирици... Публикуват един след друг коментари- призиви към агресия.
  • 53 СЕВЕРОЗАПАДА

    14 24 Отговор
    ТОЗИ ИДИОТ, РАДЕВ ЩЕ ДОНЕСЕ ПРОЛИВАНЕТО НА КРЪВ В БЪЛГАРИЯ!!!
  • 54 Колко е прост човека

    11 22 Отговор
    Държавният глава налага вето, ако открие несъответствия в закона, нещо като контролен орган, защото се предполага че е независим, ама той си е на Божков зове ли, зове
  • 55 АМОН

    11 10 Отговор
    БСП да съставят правителство на КОМПРОМИСА е не това което очакват честните хора.

    ЧЕСТНИТЕ ХОРА ОЧАКВАТ ВЪЗМЕЗДИЕ.
    Тези които ни крадоха и принудиха ДВА МИЛИОНА БЪЛГАРИ да напуснат РОДИНАТА се трябва да влезнат в затвора.

    Необходима е не имитация на промяна , а ПЕРЕСТВОЙКА която да смени тази от продължилата вече 32 години горбачова перестройка.

    ВРЕМЕ Е ЗА ПРОМЯНА , А НЕ ЗА ПОДМЯНА НА ЦЕННОСТИТЕ!!

    Коментиран от #59

  • 56 Доживяхме

    12 11 Отговор
    Националсоциалист да е главнокомандващ в БГ. Та този фатмак е позор за българите не на мафията която влезе в парламента. Аз предлагам за да има някой повече гласове от ГЕРБ, то тя да бъде забранена както е правил Хитлер, Сталин идолите на фатмака иначе нямат шанс
  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Само респект пред Президента

    14 14 Отговор
    Защитава националните интереси

    Коментиран от #64

  • 59 Българин в БГ

    9 5 Отговор

    До коментар #55 от "АМОН":

    Бeз мaжoритaрнa избoрнa cиcтeмa никoгa нямa дa прoмeнитe cиcтeмaтa.Вcички кaндидaт дeпутaти oт дaдeн МИР дa ca caмo мecтни кaдри и дoбри cпeциaлиcти,бeз coфийcки пaртийни пaрaшутиcти!
  • 60 Ха ха

    5 10 Отговор

    До коментар #3 от "не четат":

    Не четът😄😄😄😄ало 7 правописни грешки имаш 😄😄😄. Вземи един буквар и се научи първо да пишеш.

    Коментиран от #93, #94

  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Така е

    9 3 Отговор

    До коментар #61 от "Ха ха ха":

    Който се смее последен най добре се смее!!!!
  • 64 Защитава

    11 10 Отговор

    До коментар #58 от "Само респект пред Президента":

    Нарушава закони, конституция за да се подсигури за изборите!!!! Сам знае, чее вън кукловод.

    Коментиран от #69

  • 65 Другарю

    14 13 Отговор
    От село Славяново разкажи ти взел ли си апартамент в Пловдив, държавен платил ли си този апартамент с жълти стотинки, а само след 1гд си го продал за 100000 Евро. Ти да ни кажеш плаща ли на Деса Свиленска втора заплата и квартира за да спиш с тази жена много ми е интересно.

    Коментиран от #79

  • 66 Anonimous

    17 13 Отговор
    Това НЕ Е държавен глава. Президентът не може да взима страна!!!Хайде скрий се някъде
  • 67 Шуши

    12 11 Отговор

    До коментар #2 от "Един":

    Грипените бяха готови и са по-добри от ефките дето ги няма
  • 68 Чичо

    9 7 Отговор

    До коментар #2 от "Един":

    Айде дай ми 20 бона за кола, пък ще ти я доставя след 5 години
  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 Станислав Недков -Стъки

    8 8 Отговор
    Виждам много тук ме подкрепят и излязат с нас на 5 май. Казвам се Станислав Недков известен като Стъки! Президент на ММА федерацията в България. Двата наши сайта на ГЕРБ са публикували че уверявам на 5 май излизам с хората си пред президентството. Сега за мен - Започнах в Търново към местни лихвари като събирах парите им. След това се ориентирах да изнудвам местни търговци да ми плащат месечен рекет. Никой не ме закачаше защото по това време Бойко бе гл.секретар на МВР. Но 1 депутатка от Търново Мариана Костадинова заплаши че ако МВР не вземе мерки срещу мен ще направи питане по парламентарен контрол. Преди това бях изнудвал и фолк певицата Вероника за 2 хил.лв и за да разбере че не се шегувам отрязах главата на бялото й кученце. Но след акция на МВР когато изнудвах търговка от Г.Оряховица ме хванаха с 500 лв.белязани и нож и боксове в мен. Осъдиха ме и лежах в ареста. След време рекетирах и караваните по морето да ми плащат. Преди 5-6 г.бях охрана и на Бареков. В момента съм президент на ММА федерацията и приятел на мин.Красен Кралев и получавам по 40 х.лв.месечно финансиране от министерството. Така че днес както ме цитираха нашите сайтове на ГЕРБ скоро с хората ми също криминални трошачи излизаме да махнем Радев от президентството.
  • 72 От банкя

    11 6 Отговор

    До коментар #45 от "Бай курти 45 год.сгоден- 21 г. Ваш Лидер":

    Герберастките партизани ще излязат на 10 Юли по мандрите. А на 11 Юли ще слязат като активни MMA борци, начело със Стъки...

    Коментиран от #75

  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Тъп

    3 4 Отговор

    До коментар #7 от "Миг 29":

    Ти си най интелигентния в България.
  • 75 Прав си

    9 6 Отговор

    До коментар #72 от "От банкя":

    Случва се нещо много странно! Баце опира до една отявлена криминална мутра която ще хвърли срещу народа. Вариантите са 2- Или все още смята народа за много тъп който не знае биографията на криминала или е в безизходица и просто друг или други няма! Стъки освен с присъди за рекет и побои, през 2013 г.когато ГЕРБ бе изритан с масови протести реши да участва в политиката. Включи се в коалиция ГОРД на друга мутра Слави Бинев която участваше на изборите с ОБТ на Кръстьо Петков. Стъки водеше листата за Търново. И на изборите ГОРД+ОБТ получиха...0.04%! Дори роднините им не гласуваха за тях. Бинев изгони Стъки с мотив че е отблъснал хората и се вля в коалиция ПФ а Стъкито отиде при Бареков в ББЦ защото тогава боравеха с парите на КТБ. Неизменно до Бареков с групата си ММА бойци заплашваха из страната обикновените хора.След като КТБ бе разгромена и парите секнаха Стъки почна да краде и от горивото на служебните автомобили на ББЦ и бе изритан от Барека с мотив че е " криминален елемент и отявлен престъпник" . И от няколко години е на хранилка при ГЕРБ , спортното министерство на Кралев и му е предоставена и фирма за саниране на жилищни сгради. Та Баце толкова ли не може да намери човек с чисто минало и обществено положение та опря до този политически хамелеон и осъждана криминална мутра!
  • 76 Бивш ГЕРБер

    13 6 Отговор
    В каква жестока безизходица трябва да си за да активираш и разчиташ на един фалирал ,несъстоятелен уличен гангстер като Станислав Недков -Стъки?!?! Рекетьор и крадец за който няма ценностна система и би тръгнал срещу всеки достатъчно да му платят за да преживява! Борисов да не забравя че същия този треторазряден гангстер когато ГЕРБ бе свален 1-ия път този бандит се заканваше да му реже ушите когато със Слави Бинев с ГОРД вземат властта! Да не забравя 2014 г.когато бе васал на Бареков ходеше с други платени дегенерати от сутринта да обгражда къщата на Борисов в Банкя и според Боко дъщеря му бе вдигнала кръвно от стреса!!?!? Утре когато падне ГЕРБ същия този гангстер за да няма саморазправа с него ще се предложи да кълца Борисов на парчета! На ренегати и такива безмозъчни индивиди не може да се разчита Бойко запомни го?!?! За твое добро е!
  • 77 БОГОМОЛКА ЛАЗИ ПОД МАСА С МУШАМА

    6 4 Отговор
    ...ДНЕС МНОГО ОТ КОМЕНТАТОРИТЕ РАНО РАНО СА ПРЕКАЛИЛИ С „КОЗУНАКА ”И ДВЕТЕ ЯИЙЦА😬😬😬😬😬
  • 78 Търновец

    11 3 Отговор
    Сега да ви разкажа за Станислав -Стъки. През 2013 год.бе водач на листата на коалиция ГОРД -ОБТ на проф.Кръстьо Петков ( бог да го прости). ГОРД на национално ниво бе с лидер Слави Бинев. Преди изборите бяха изкарали около 5 хил.човека на протест срещу ГЕРБ и Борисов с искането му за незабавен арест и съд. И понеже излязоха доста хора разбира се финансово стимулирани вярваха че ще влязат в парламента. Ако ли не влязат поне ще имат над 1% и държавна субсидия по 12 лв.на глас 4 г.1% е 40 хил.гласа по 12 лв.е близо половин милион годишно. И Стъки донесе 1 чанта с пари около 100 хил.евро за кампания и билбордове които бе спестил от рекета и няколко състезания. Казваше- и да не влезем за 4 г.ще вземем минимум 2 млн.субсидия по милион за мен и Слави Бинев и пак съм отгоре. И о изненада..На изборите имаха под половин процент 0.04%. В централата им бях( лепях му плакатите срещу 80 лв.на ден) и като съобщаваха и скочи и пита професора - Бай Кръстьо влизаме ли? И когато научиха 0.04% и че не само не влизат а и 100-те хил.евро му заминаха направо полудя..
  • 79 Айайай

    10 5 Отговор

    До коментар #65 от "Другарю":

    А ти зададе ли този въпрос на Бибитко че ако не знаеш да ти кажа че с Плевнелиев си направиха цяло луксозно градче с всички екстри в голяма близост до Камбаните в кв Младост.

    Коментиран от #121

  • 80 Народът на Бг

    15 12 Отговор
    Браво г-н Президент!
    Възмездието никога не закъснява!
    С 2ОО му го таковахте на мутрата борисоФ
  • 81 БЛАГОДАТНИЯ ОГЪН ОТ БАНКЯ

    4 9 Отговор
    АБЕ ХОРА ТИЯ ЦЪКИ МЪКИ И СИЕ СА ВАШИ БРАТЯ И СЕСТРИ.....УВАЖАВАЙТЕ ГИ!!!!
  • 82 NeXu s

    11 15 Отговор
    Нагъл, по-нагъл, най-нагъл, комунист! Вместо да се засрами, Мунчо отново плюе, след като одобри закона на мутрите! Няма начин вече да не бъде изритан на президентските избори!
  • 83 Стъки

    5 8 Отговор
    да си стъкмисва ъкъла,само като се сетя че си взе бабичка за съпруга ми е повече от ясен.По делата ще ги познаете.
  • 84 Моканина

    4 6 Отговор
    Боже,колко много си т-ъп,Боже!
  • 85 гербо тулуп

    10 4 Отговор
    Радев , пусни им едно вето бе , тия тулупи по инерция ще го отхвърлят.
  • 86 стария КУРТИ

    6 14 Отговор
    ...ало ФЪРЧИЛОТО ! ЩО НЕ СЕ УСЕЩАШ ЧЕ ТЕ БЪЗИКАТ !
    ...ама КАК ДА СЕ УСЕТИШ като си ФАТМЕ !...
  • 87 гост

    7 4 Отговор

    До коментар #10 от "русенец":

    Не се тревожи,от една южна държава ще ти определят бъдещето на децата ти. Идея си нямаш как знаят да чета и пишат.
  • 88 Тираджия

    11 13 Отговор
    Абе фатмаков ти кога ще отлиташ някъде на далеч? И да спреш веднъж завинаги да настройваш хората един срещу друг боклук мръсен!
  • 89 Истината за

    7 12 Отговор
    Слуги на олигарсите атакуват устоите на държавата, така, както замерваха сградите й с боклуци.

    България потъва в политически и конституционен хаос. Случващото е предварително обмислено и дирижирано. Авторът на добре организирания хаос е президентът Румен Радев. С него той има две цели. Първата е след дълга и продължителна борба да сломи и компрометира ГЕРБ и Борисов. Ако трябва с „избори до дупка“.

    Слабият в политиката бивш военен видя, че с юмруци, уличен натиск и погазване на законите и конституцията няма да стане. Затова мина на втория вариант.Радев вече има своя партия-“Има такъв народ“. Партийците на Чалгаря, също толкова слаби и некадърни политици, изпълняват повелите на обитателя на „Дондуков“№2 и прокарват неговите тези в парламента.
  • 90 bul

    4 11 Отговор
    МУНЧООО, МУНЧО !ЩО СИ МИСЛИШ ЧЕ като РАЗДЕЛЯШ НАРОДА ЩЕ СПЕЧЕЛИШ ВТОРИ МАНДАТ ! САМО МУНЧОВЦИ ЩЕ ГЛАСУВАТ ЗА ТЕБЕ !
    ВЯРНО НЕ СА МАЛКО но до изборите на някой току виж им ДОШЪЛ АКЪЛА и ПРОУМЕЯТ че си МУНЧО антиБЪЛГАРИН !!!
  • 91 Перо

    8 3 Отговор

    До коментар #13 от "Става страшно":

    Гледай да не стане страшно,ако отново се отвори Белене за криминални и държавни престъпници от групата на толупа!
  • 92 Избирател

    4 9 Отговор
    Сега „мутрите“ са в парламента. И приемат закони, с които вече разбиват и рушат държавността отвътре.

    Целенасочено. Така са се разбрали с президента Радев, който е кукловода на Хаджигенов, Манолова, Бабикян, Христо Иванов, Атанасов-Гнома, Капон и всички останали измислени герои. Затова в момента президентът умишлено, чрез тези маши, предизвиква хаос в държавата.

    Втората цел на обитателя на „Дондуков“№2 е служебна победа на президентските избори. Тя трябва да бъде изкована точно в този хаос. В който се лови риба в мътна вода.

    Коментиран от #98

  • 93 Хохо

    8 1 Отговор

    До коментар #60 от "Ха ха":

    Преди някого да поправяш, ти се научи да пишеш грамотно. Няма дума "четЪт". Ха сега отивай отново при Шехерезада да се ограмотиш как се пише правилно.
  • 94 Фирма Боков Трън!

    2 1 Отговор

    До коментар #60 от "Ха ха":

    Ти ако напишеш толкова дълъг текст не 7, а 70 грешки ще имаш.
  • 95 Само казвам

    4 8 Отговор
    Напомням само СРС-та с Божков за „президента-фигурант“ и есемесите на Бобокови с „Деси“ и съветниците на Радев. И още „шпионският скандал“ и връзките на хора от „Дондуков“№2 с руските разузнавателни служби.
  • 96 сис

    6 7 Отговор
    вмирисана ватенка с 2 гънки в главата.на тези безмозъчни същества бивши военни със закон трябва да им се забрани да работят нещо друго от охранител
  • 97 Лъжец

    6 6 Отговор
    Пилото не требе ли да е безпристрастен. Само питам
  • 98 Лош ход

    5 6 Отговор

    До коментар #92 от "Избирател":

    Въпросните олигарси инвестираха първо в протестите, а после в „партиите на протеста“. И сега те им се отплащат. Като блокират КПКОНПИ, прокуратурата и съдилищата. В които по една случайност са подсъдими и разследвани. Играта не е никак сложна, напротив. Играчите дори не се крият. Очакваме да видим финалът и последното раздаване. Обяснения и оправдания защо се стигна до тук има много.
    Задават се страшни времена. Идва ред на наистина „пленената държава“. Скоро ще стане ясно от кого и как.

    НО ЦЕНАТА ЩЕ ПЛАЩАМЕ НИЕ!

    Коментиран от #113

  • 99 Мутри вън

    8 7 Отговор
    Прост шапкар.Така казваше баща ми едно време.

    Коментиран от #109, #110

  • 100 Василева

    4 9 Отговор
    Радев е избран на фалшифицирани избори,защото са организирани от правителството на Борисов.Борисов 3 е избран на избори организирани от служебното правителство на Радев.Сега ми отговорете кои избори са фалшифицирани и кои не.С новият ИК ограничавате правото на глас на много възрастни хора.За да не загуби парите си този които купува гласове ще обучи хората на които плаща, как да гласуват.
  • 101 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 102 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 103 заката

    7 0 Отговор
    ДАНО ГОСПОД НАКАЖЕ ТЕЗИ КОЙТО ОТКРАДНАХА ДЪРЖАВАТА
  • 104 баба мара

    3 1 Отговор
    абе той не наказва тях а наказва децата им които не са виновни
  • 105 тошо бруса

    8 3 Отговор
    герб копуваха яко гласове по селата и аз взех 60 лева от герб ама гласувах за да България
  • 106 Чудещият се

    4 11 Отговор
    Смятам да инициатирам подписка за отстраняване на Радев за антидържавна дейност.Утре започваме.След това съд и спокойствие.
  • 107 МИМИ НИКОЛОВА

    6 2 Отговор
    10 години се краде якоооо от еврофондове общински поръчки ,субсидий в земеделието къщи за гости и разни други далавери
  • 108 до 106

    6 3 Отговор
    да ти го набутам, ти си на яслата на суджуците нали и ти крадеш нали
  • 109 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 110 Пълноистинов

    7 9 Отговор

    До коментар #99 от "Мутри вън":

    Той не е прост шапкар.За да е прост,трябва да е човек.Той е у.р.о.д.
  • 111 Гоце

    5 13 Отговор
    Г-н Президента пак е засънувал розови сънища. С този изборен закон единствената партия, която ще си вдигне резултата е ДПС. Ще спечелят най-малко 2/3 от новия многомандатен район “Чужбина”. И най-вероятно “патеиотите” ще заменят “Мутри вън”. Къде го чукаш, къде се пука! Жалко!
  • 112 3333

    1 3 Отговор

    До коментар #42 от "тртр":

    Ти що не учи да станеш държавен чиновник
  • 113 тъпоумни

    10 3 Отговор

    До коментар #98 от "Лош ход":

    Цената ще я платите вие Гробарите ... а народа ще заживяеят като бели хора , както е в Европа.
  • 114 ваню

    8 15 Отговор
    РУМЕН РАДЕВ ЛЪЖЕ НАЙ-НАГЛО. ОПИТВА СЕ ДА ВНУШИ НА ХОРАТА, ЧЕ СА ОТКРАДНАТИ МИЛИАРДИ. ВСЪЩНОСТ Е ТОЧНО ОБРАТНОТО. ПРЕДИШНИТЕ УПРАВНИЦИ ОГРАБИХА НАРОДА НИ. АКО БОРИСОВ Е ОТКРАДНАЛ МИЛИАРДИ, ПЪРВИ ЩЯХА ДА ГО ЗАБЕЛЕЖАТ ЕВРОПЕЙЦИТЕ И ВЕДНАГА ДА СПРАТ ФОНДОВЕТЕ. СПОМНЕТЕ СИ АФЕРАТ ПРЕДИ 2 МЕСЕЦА С ПОЛИЦЕЙСКИТЕ КОЛИ. СТАВАШЕ ВЪПРОС ЗА 7 МИЛИОНА ЕВРО И ТЕ ГО ЗАСЯКОХА ВЕДНАГА. КАКВО ОСТАВА ЗА МИЛИАРДИ. РУМЕН РАДЕВ Е ДОЛНОПРОБЕН ЛЪЖЕЦ И ТОВА ИМЕННО Е ПРИЧИНАТА ДА НЕ БЪДЕ ПРИЕТ ПО ЕВРОПА. 2 ГОДИНИ ВЕЧЕ МИНАВАТ ОТКАКТО РАДЕВ НЕ Е ПОКАНЕН НИКЪДЕ. НИТО ОФИЦИАЛНО, НИТО НЕОФИЦИАЛНО ПОСЕЩЕНИЕ, НИТО ПРИЯТЕЛСКО, БИЗНЕС ИЛИ КАКВОТО И ДА Е. ВСИЧКИ ЕВРОПЕЙСКИ ЛИДЕРИ ОТКАЗВАТ ДА СИ СТИСНАТ РЪЦЕТЕ С ТОЗИ КОМПРОМЕТИРАН ТЕМЕРУТ. НИКОЙ НЕ ИДВА И ТУК НА ПОСЕЩЕНИЕ. ПРЕВЪРНАХМЕ СЕ В ИЗОЛИРАН ОСТРОВ ОТ АБОРИГЕНИ. ТОВА Е ИСТИНСКАТА ОЦЕНКА ЗА МАНДАТА НА ТОЗИ ПЪЛЕН ДИЛЕТАНТ. ЗА ДА ГО ЗАБЕЛЕЖАТ МУ СЕ НАЛАГА ДА САДИ ДЪРВЕТА И ДА РЕЖЕ ЛОЗИ. И ЗА ТОВА НЕШО, НИЕ, БЪЛГАРИТЕ МУ ПЛАЩАМЕ 15 000 ЛВ НА МЕСЕЦ. МЕН МЕ Е СРАМ.
  • 115 И ще

    6 1 Отговор

    До коментар #19 от "Бай курти 45 год.сгоден- 21 г. Ваш Лидер":

    Ядете дебели хуйове!
  • 116 Гост

    5 11 Отговор
    Радев като Турска подлога веднага обнародва тази пародия на закон, която позволява в Турция да има 1000 урни за гласуване, а сега излиза и маже с други мотиви.
    Истината е, че Радев за да угоди на Доган, който да накара мохамеданите да гласуват за Дьомнето Радев за втори мандат, направи няколко крачки, България да стане турски васалитет.
  • 117 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 118 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 119 ЕХАА

    3 2 Отговор
    А НИЕ ЩЕ ДОЖИВЕЕМ ДА ОТЛЕТИШ ОТ ТАМ ОТ КЪДЕТО ДОЙДЕ !!!
  • 120 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 121 БАЛАНС

    1 1 Отговор

    До коментар #79 от "Айайай":

    АМИ ЕДИНИЯТ Е КОКОШКАР ПРЕЗИДЕНТ А ДРУГИЯТ ИМА РАЗМАХ ДА ЖИВЕЯТ КОКОШКАРИТЕ
  • 122 ПРАГМАТИК

    1 0 Отговор

    До коментар #48 от "Хора бдете":

    ПИЧОВЕ КЪДЕ ДАВАТ ПАРИТЕ АЗ И ТАКА ЩЯХ ДА ИЗЛЯЗА НА ПРОТЕСТ ЗА ДА ИЗРИТАМЕ СОФИИСКО ВРАЧАНСКАТА ПОМИЯ НО АКО ИМА И НЯКОЙ ЛЕВ ЩЕ СЕ ПОЧЕРПИМ
  • 123 МАЯ

    0 0 Отговор

    До коментар #120 от "Що бе":

    НЕ Е ТОЙ АЗ СЪМ КАЗА МИ ЧЕ ТОВА Е Х Й А НЕ МОРКОВ
  • 124 Нека ти кажа

    2 4 Отговор
    ДО КОМЕНТАР#79 АИАИ
    АЗ ДА ТИ КАЖА ОТВОРКО. ПЛЕВНЕЛИЕВ ВЛЕЗЕ В ПОЛИТИКАТА С 10000000 ЕВРА, А ФАТМАКА С ЕДНИ КЕРЛИВИ ЗЕЛЕНИ ЧОРАПИ. ДА ВИДИМ С КОЛКО ЛИМОНА ЩЕ ИЗЛЕЗЕ ОТ ПОЛИТИКАТА. ТОЙ ЗАПОЧНА С 5 ЛИМОНА ОТ ГРИПЕН.
  • 125 Го4о

    2 5 Отговор
    Доживяхме да видим президент - разединител на който никой не му иска мандата и го връщат , все едно е прокажен!!!!

    Коментиран от #127

  • 126 Избирател

    4 1 Отговор

    До коментар #6 от "КПСС БКП":

    По-точен и независим от управляващите Президент,България не е имала никога...,а и едва ли някога ще има...!!!
  • 127 Пройчо

    2 0 Отговор

    До коментар #125 от "Го4о":

    Връщат му мандата,щото никой не иска да упраевлява с ГЕРБ,БСП и ДПС...

    Коментиран от #129

  • 128 Андрешко

    0 0 Отговор
    Ако нападне, някой, нещо нашата държава.
    Там ще остане. И паметник няма да му направим.
  • 129 57899

    1 3 Отговор

    До коментар #127 от "Пройчо":

    Това да не е концерт по желание, сега ли са разбрали някои, че са избрани да управляват или избори докато получат 3,4-то място да лаят безотговорно, държавата се държи заложник на желанията на някой си, е това какво е ми кажете?
  • 130 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 131 Ей фатмак

    1 2 Отговор
    Зелен чорап ти знаеш ли че Каракачанов не е от ГЕРБ, то се иска малко акъл, но от каде у един фатмак акъл
  • 132 Явно си глупак

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "не четат":

    Ами до сега какъв беше Същия ама ние го предлага ме Защо си губят времето като не могат да измислят нещо ново Явно и те са глупациДепутатите с нового изменение ще се накричат « депутати» това искаш да кажеш
  • 133 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 134 1356

    0 1 Отговор
    Прав е Радев тои е господин никои. Куха леика.
  • 135 Радев

    0 0 Отговор
    Фатмако верно ли си казал като обнардват новия ИЗ да запишат с дата 31-04-2021гд верно умен фатмак не съм чувал
  • 136 4INGIZ

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "КПСС БКП":

    Добре че имаме такъв президент-иначе всичките щяхме да сме "мунчовци"..е "ЕФ-шестнайстаци де..
    А ти ГРОБ-аджия нещаст
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове