Last news in Fakti

3 Май, 2021 14:41 5 239 101

Десислава Ахладова: Видяхме юридическа неграмотност, която ще се отрази на следващите избори

  • десислава ахладова-
  • избори-
  • герб

Основна парадигма на политическия дискурс сега е, че партиите на промяната са спечелили изборите

Десислава Ахладова: Видяхме юридическа неграмотност, която ще се отрази на следващите избори - 1
Снимка: Архив

"Докладът на ЕК за върховенството на закона основните критики бяха, че парламентът приема законите прибързано без оценка за въздействие", припомни Десислава Ахладова – министър на правосъдието в оставка по време на брифинг на ГЕРБ.

"В този парламент обаче видяхме нещо нечувано – закон за съдебната власт, наказателно процесуален кодекс и изборен кодекс, се приеха за първи път без да се питат ресорните министерства и ВСС. За първи път видяхме, че нито заинтересованите лица, нито гражданите можеха да участват в обществените консултации за изборния кодекс", коментира Ахладова.

Според партийния лидер Бойко Борисов, отговорен за хаоса, който ще се създаде, е Румен Радев, а депутатът Слави Трифонов е инструментът. "Видяхме една юридическа неграмотност, която няма как да не се отрази в следващите избори", добави Ахладова. Според нея в изборното законодателство има противоречиви текстове, които се бият и не е ясно как ще бъдат разтълкувани при едно обжалване пред съда.

"Новите варвари погазиха не само Конституцията, правилника и законите, но и превъртяха времето. Никога до сега не се е случвало за една нощ да се приема кодекс, в случая изборен, и той да бъде обнародван с по-ранна дата от деня на приемане и оповестяване в държавен вестник. Говоря за указа, който подписа президентът Румен Радев на Разпети петък с дата 1 май", заяви и Десислава Атанасова, председател на парламентарната група на ГЕРБ.

Оказа се, че въпреки обичайните ни възприятия, 1 май може да се равнява на Разпети петък и обратното, каза и Томислав Дончев.

"Основна парадигма на политическия дискурс сега е, че партиите на промяната са спечелили изборите. Да приемем, че е така и защо не ни пуснаха да си ходим. Да управляваш не е да смениш Фейсбук с парламентарната трибуна. Да управляваш е да носиш отговорност и да вземаш решения", подчерта той. Според него се оказва, че краткият живот на този парламент е, за да промени изборните правила.


Поставете оценка:
Оценка 1.9 от 60 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Браво

    21 94 Отговор
    Ахладова!! Ритайте безпомощния пингвин..

    Коментиран от #88

  • 2 ГЕРБ ВЪН

    157 18 Отговор
    А, АЗ ВИДЯХ, ЧЕ ГЕРБ СА ВЪН НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ!

    Коментиран от #81

  • 3 Врачка

    151 15 Отговор
    Каза ГЕРБавото юридическо чудо завършило Благоевградската школа за юристи,където Прокурор Иван е почетен майстер.

    Коментиран от #6, #94

  • 4 Наско

    140 15 Отговор
    Калинките на неукия шофьор и мутрагеньо от Банкя , говорят за некомпетентност?! Нагли гербави .....и аз не знам какви?!!
  • 5 Още

    108 12 Отговор
    една от люпилнята за "грамотни юристи" мъдрува !
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 БЪЛГАРИН

    116 12 Отговор
    АХЛАДОВА, ТОЧНО ВИЕ ЗА ЮРИДИЧЕСКА ГРАМОТНОСТ НЕ МИ ГОВОРЕТЕ. СМЕШКА НЯКАКВА
  • 8 xaxaxaxaxaxaxa

    87 6 Отговор
    ... речИ пернишкия винкел...

    („Право“ в Югозападен университет „Неофит Рилски“ в Благоевград)

    ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА

    Хем калинки, хем толкова са тъпи , че чак нагли!

    Коментиран от #48

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 РЕАЛИСТ

    87 8 Отговор
    Аууу, какъв интелект! " Основна парадигма на политическия дискурс". Зашеметен съм.
  • 11 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    7 31 Отговор
    дО ТУК бе григор димитров....макар да се мъчи дълго,накрая си загуби и не ме изненада с нищо!Дано ,като ви писах реди 2дена,че Харис ще го отнесе ,като куцо пиле домат,един от вас бе решил да играе за григор....Дано си е спестил парите и друг път,като залага да слуша батковците!
  • 12 Какви

    56 6 Отговор
    са тези прозиращи блузи , през които прозира бельото ?
  • 13 Миризлив пор

    10 67 Отговор
    Не знам колко са некадърни ГЕРБ но каката в случая е права. Лошото е, че някой взе парите но ще плаща цялата държава.

    Коментиран от #46

  • 14 Свети Мукавей

    68 7 Отговор
    То па сякаш по време на вашето управление нещо зависеше от парламента. Един бабаит с джипка нареждаше еднолично какво да се приеме.
  • 15 ла верита

    51 6 Отговор
    нещо за гешев да беше казала,че не прочетох?
  • 16 Българка

    55 7 Отговор
    На тая калинка-подлога даже името не искам да помня. Гробари, Пеевски и Доган и правосъдие? Дани Кирилов- Барни Ръбъл поне ме забавляваше, докато тая сугине буди само отвращение и гняв
  • 17 Чичо Гошо

    65 5 Отговор
    Смях. ГЕРБ говорят за юридическа неграмотност. Абе, къде е Барни Ръбъл???
  • 18 Българка

    52 7 Отговор
    Не е необходимо да се питат структурите на мафията как да се борим срещу мафията и върховенство на закона
  • 19 Коста

    3 3 Отговор

    До коментар #6 от "Данъкоплатец":

    Хубаво си го написал , но е полуистина и полулъжа. Не знам дали си го направил налочно или яко си се омотал в нещата.
  • 20 гадно

    52 7 Отговор
    Досещам се за едни гербави "експерти" като Ръбъла и Дуловското недоразумение които написаха нова Конституция за има няма три дни сигурно ще да са мноооо грамотни.
  • 21 Лейка

    42 5 Отговор
    Куха лейка си ти и продължавате с краденето. Май и ти ще се числиш към. ОПГ. Помни какво направи Кьовеши и се замисли поне малко и ти!
  • 22 цумбрум

    28 6 Отговор
    Ето защо температурата навън спадна и се появиха облаци. Показа се госпожа Охладова.
  • 23 потребител

    47 6 Отговор
    Циничното безочие на тази Ахладова може да се конкурира само с интелектуалния капацитет на предшественика ѝ Дани Острото.
  • 24 Деси

    33 6 Отговор
    от вас по некомпетенти нема!
  • 25 Чики-Рики

    38 5 Отговор
    За два дни направо се изумявам! Вчера здравния министър Ангелов каза,че новият изборен кодекс бил ,, заченат в грях,, !Днес тази ,,кокошка,, Ахладова ми говори за ,, юридическа неграмотност,,!Абе ма.ка му с**ра ,само тия ,,будисти,, ли са грамотни и знаещи?! Айде стига вече Бойкоборисовщини от типа ,, Няма да внасяте в Конституционния съд промените,, ....,,Е добре, айде внесете ги!,,Щот,пък да не кажат,че им помагаме!Слушай думи и пълней!
  • 26 истината

    44 4 Отговор
    Драга г-жо Алхадова, Докладът на ЕК за върховенството на закона основните критики бяха към вас от ГЕРБ, които оправлявате почти 12 години некомпетентно и погазващи законите и Конституцията на България. Толкова много години управление НЕ ви стигна да реформирате Съдебната власт в страната, каквито са изискванията на ЕС. Толкова много години не въведахте електронното правителство, въпреки милионите от ЕС, толкова много години не ви стигнаха да направите здравната реформа и електонни здравни карти на пациентите и да демонополизация и частни здравни каси .... 12 години от ГЕРБ тъпчете на едно място и саботирате и най-добрите реформи, които се предлагат ...
  • 27 Долби гербаджии

    39 4 Отговор
    Продажници и престъпници, народа български не ви иска! Лъжите и пропагандата ви, не важат. Ставате жалки.
  • 28 Тия

    25 5 Отговор
    Много са "грамотни" !!!!
  • 29 Българка

    32 5 Отговор
    А нали точно ГЕРБ одобри чрез подчинената си ЦИК да внесе тези машини и този софтуер. Не разбирам сега за какво вдигат врява?

    Коментиран от #30

  • 30 кмн9и9

    29 5 Отговор

    До коментар #29 от "Българка":

    Ами вдигат врява, защото няма как техни хора да манипулират вече хартиените бюлетини като драскат по тях и ги правят недействителни при броенето. Про масово машинно гласуване няма как да има НЕдействителни бюлетини.
  • 31 ежко

    30 4 Отговор
    Поредната мисирка на хранилката!Я Десислава Ахладова да ни обясни нормално ли е да се краде и пълни шкафчето?Това ще да е от юридическата грамотност.Откога правото стана наука?Не били питали министерствата!Ами ако искат ще ги питат!Министерствата са изпълнителна власт.Законодателната казва как ще е ,а изпълнителната -изпълнява!
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 ухуиух

    26 4 Отговор
    При машинното гласуване избирателя се вижда дали прави нередни неща, като да се снима с вота, който са му поръчали например, но какво гласува не се вижда от страничните прегради. Машинното гласуване намалява десетки пъти купения вот, явно партията, от която е тази госпожа се страхуват от това, че ще се затрудни купуванете на гласове и ще се намалят недействителните бюлетини.
  • 34 круша

    31 5 Отговор
    "Ахлади" на гръцки означава круша. Значи тази круша ще говори за "юридическа неграмотност", след като тя е пример за такава. Завършила в югозападналаия университет в Благоевград, едно време там записваха студенти така, както през комунизма записваха за нафтови печки и цветни телевизори.
  • 35 Мим33

    22 8 Отговор
    Ахладова ли си Ахмакова ли си,ама и ти си пееш,една вече умряла и изпята песем.А.ми като бяхте толлова време на власт ,какво направихте,освен да грабите и корупцията да процъфтява.Само с магистрали счупени се хвалехте,дето байТошо полвината ги беше направил,а и тунелите за метрото бяха изкопани доста от тях.Айде бегай и се скрий....
  • 36 винкел

    24 6 Отговор
    Вижте им кадрите на ГЕП. И тази другарка от Перник говори за право. Тя разбира от право, колкото свиня от кладенчова вода.
  • 37 реш

    17 5 Отговор
    Чудя се как, тези които продават вота си доказват за кого са гласували, някои казват, че се снимали с вота си в тъмните стаички. Затова трябва да се премахнат тъмните стаички. В цивилизованите държави няма тъмни стаички, а ниски прегради.
  • 38 ФЕЙК

    22 4 Отговор
    Връх в световната юридическа мисъл бе проектът за конституция сътворен само за една нощ от корифея на конституционализма Барни Ръбил, с помощта на другарката Ахладова и "други видни юристи у нас и чужбина". Толкова блястящ проект, че ГЕРБ и присъдружните му го приеха без да са го чели заслепени от словата и делата МУ, БУ, БУ !
  • 39 Сандински

    17 5 Отговор
    Тази пернишка мислителка и прочута интелектуалка да каже по-добре кой я уреди за зам.министър, а после и за министър ?
  • 40 ТИКВИЧКИ,

    12 4 Отговор
    Сган продажна,нищо не става от вас.
  • 41 машинно

    14 4 Отговор
    В Калифорния и други щати се гласува машинно, в Сингапур, в Холандия отново ще гласуват машинно, във Франция също на общинско ниво, референдуми се провеждат машинно, в Португалия, Аржентина, в Англия изборите за кмет машинно ...
  • 42 Мъка, Мъка Гербаджии!!! Къде са

    18 4 Отговор
    Професорите и доценти те, които Опсихясваха ежедневно Народа!! Бяха стотици, Мазните Политолози се изпокриха, като мишки в Дупките!!! Витанов, Лъчезар Томов, Балтов, Минчев, политическия Анализатор,??? Не ви се затваряха устните да Нагнетявате страх в Народа!!! Умряха много хора от тази Психоза, която Създадох те, тяхните близки ще ви съдят, Запомнете!!!
  • 43 опсааа

    21 4 Отговор
    Поне млъкнете за малко, че всичко, което показвате е страх, страх, страх! По ваше време никакъв закон не влизаше в полезрението ви. Погазвахте ги всичките. Конституцията?! Че някой чел ли е основния закон на държавата и спазвал ли я е. Защо така напирате да си ходите, бе. Ами ще си отидете след 2-3 дни, ами къде ще се криете?! И накрая - дали наистина мислите, че ЗАКОНЪТ за изменение и допълнение на Изборния кодекс е изработен без знаещи юристи!
  • 44 искания

    19 4 Отговор
    При машинното гласуване НЯМА недействителни бюлетини и се намалява десетки пъти купения вот! Явно ГЕРБ не ги устройва това.
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 за какви

    9 3 Отговор

    До коментар #13 от "Миризлив пор":

    пари говориш пък ти, бе! Това гърбавите все пари са ви в мозъците.
  • 47 Алдахова, много" Купешки" думи използваш

    12 4 Отговор
    Давай с Български такива за да може да се разбираме, слез от "облаците"!!!
  • 48 NikNay

    20 5 Отговор

    До коментар #8 от "xaxaxaxaxaxaxa":

    Това югозападният университет е нещо като модерен вариант на Рабфак с разликата че втория изкарваше по-подготвени кадри !
  • 49 яяя не

    9 3 Отговор
    прехвърляй от болната на здравата глава! Кога излезе този доклад и за кого беше! Стига с тези лъжи и кражби, бе. Оказа се даже, че думите на Онуй за Юда и Пилат са откраднати едно към едно от поста на един монах. Пфуууу!
  • 50 Гост

    20 5 Отговор
    Тая ли ще говори за неграмотност!? Министър на правосъдието била. Един студент, първи курс, разбира повече от тая П не знам си от къде е П!!!

    Коментиран от #78

  • 51 хеееей

    15 5 Отговор
    Изборният закон беше променен бързо, за да спрат манипулациите на герберите, с които печелеха изборите последните години. При истинската демокрация е нужна прозрачност и морал, а не машинации, манипулации и лъжи.
  • 52 Абе колеги

    12 5 Отговор
    Какво е това? Ахладова.Захариева.Чобанов Свинаров Чорбанов Дариткова Сачева Горанов Ананиев Рашидоф Това помашко племе край няма!!
  • 53 Фрао

    8 4 Отговор
    Новите варвари ли каза тази?!А вие кви сте?Ей, кукумявке!
  • 54 ИСТИНАТА

    3 4 Отговор
    На следващите избори партиите на протеста ще имат 125 депутати а тези на ГЕРБ БСП И ДПС 115...Искам да попитам? Как за 20 дни Слави стопи 8% и вече стигна Герб и как БСП бяха 10% зад Герб а вече са само 4? Вярно Маркет Линкс е коректна агенция и позна резултатите на 4 април , но новото й проучване от петък е изумително: Проучване на "Маркет Линкс"- 0.8 % разлика между ГЕРБ и ИТН. Електорални нагласи- ГЕРБ -21%, ИТН= 20.2%, БСП- 16.7%, ДБ-11.9%, ДПС-9.2%, ИСМВ-5.9%, Обединени патриоти( ВМРО+НФСБ+ВОЛЯ)- 3%. В момента има висока политизация на обществото а доверието в новия парламент е два пъти по високо от стария. Проучването е направено по поръчка на БТВ и финансирано от двете организации

    Коментиран от #60

  • 55 Пешо от блока

    8 3 Отговор
    Тази да отива да търка гърба на Валери Далавери, да не ръси мозък.
  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 Алдахова, къде е Барни Ръбала, Фидосова

    7 4 Отговор
    Извикайте, тези Чудеса на Юридическата мисъл, тези Титани(особено Фидосова) казват чее Ударила 205кг!!!Тези двамата трябваше да бъдат Вашите остриета, да консултират останалите Юристи!!! Късно каза Алдахова.....!

    Коментиран от #82

  • 58 Темида

    11 5 Отговор
    Ахладова,Ахладова от коментарите можеш да видиш какво е общественото доверие към институцията която управляваш.Рекет изнудване и удобни на изпълнителната власт съдии и прокурори.Седни си -2.

    Коментиран от #59, #96

  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Бат Валъо

    11 3 Отговор

    До коментар #54 от "ИСТИНАТА":

    Питаш се къде са отишли 200 хиляди гласа за Герб спрямо 4 април? 6% вече са надолу а това са 200 хиляди гласа. Ами вече не ги броят купените гласове. Скоро и мъртвите няма да броят от избирателните списъци и Герб се свива до 10%
  • 61 пижо

    9 2 Отговор
    А при вас беше поне интересно - законът за атома в междуредието на закона за спанака и после в заключителните му разпоредби - закона за тиквите.
  • 62 Име

    9 3 Отговор
    Хахаха, ще се отрази да, няма да може изборната мафия да действа.

    Коментиран от #67

  • 63 Иван

    11 3 Отговор
    Щом има писъци значи нещо се случва хубаво

    Коментиран от #65

  • 64 Темида

    5 3 Отговор

    До коментар #59 от "NeXu s":

    Приятел,даже няма и да те коментирам.Отивате в историята.Точка.
  • 65 bul

    4 8 Отговор

    До коментар #63 от "Иван":

    ХУБАВОТО е че ГЕРБ ПРОДЪЛЖАВА ДА УПРАВЛЯВА иначе ще е ТОТАЛЕН ХАОС !!!
  • 66 Именит

    3 3 Отговор
    Така ще се отразят промените, че при честни избори ще имате максимум 20%
  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Виолета

    4 3 Отговор
    Щото па ти си много грамотна! От кой креват те измъкнаха, рошава и гурелива, да те направят министърка, и за какви качества?+ Ама след Дани Ръбъла все е по-добре, така поне смятаха.
  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 Какво ще правим сега

    4 4 Отговор
    В ГЕРБ са всички знаещи и можещи от махалите.
  • 71 Гост

    3 3 Отговор

    До коментар #59 от "NeXu s":

    Я да бягаш, ама бързо....
  • 72 И така...Точно, Бавно'умнико?

    1 2 Отговор

    До коментар #67 от "И как...Точно, Мало'умнико?":

    Като го няма поправката "фидосова"
  • 73 Василева

    3 3 Отговор
    Ще се отпечатват ли протоколи от машините за всеки от СИК?Бюлетини от машините няма да се броят.В РИК няма да се носи протокол от машините,а само записващите устройства.Къде е гаранцията,че тези устройства няма да бъдат манипулирани .

    Коментиран от #80, #83, #85

  • 74 възпитаник

    2 2 Отговор
    Барни Ръбал беше много юредически грамотен всички закони ос---те и на МВР и пенсионата система герберски бокл--и
  • 75 мислещ

    1 2 Отговор
    Ще се отрази, ама само на комунягите - ГРОБ/ДПС/БСП. Затова и вият по цял ден с по 1-2 брифинга всеки ден и десетки мисирски стонове ежедневно из "медиите".
  • 76 Стоян

    2 4 Отговор
    Народния представител от ДБ от днес започва действия с една -едничка цел спрямо Бойко Борисов : Имаме още много работа докато стигнем до момента, в който този лъжец и национален вредител бъде изхвърлен от обществения ни живот, а за действията си бъде разследван и съден!"
     
    Ивайло Мирчев
  • 77 Деймос

    1 3 Отговор
    Рев, рев ...:))
  • 78 ЮЗУ то

    3 2 Отговор

    До коментар #50 от "Гост":

    От Перник е. Известен културен, интелектуален, модерен, мисловен център от времето на Просвещението. "Завършила" в Благоевград в прочутия "университет", който няма равен на никой друг, даже по-прочут от най-стария в света - Болонския Университет.
  • 79 Маргинал

    2 3 Отговор
    Затвор за Тиквата и всички Тиквеници. Очаквам Достоини Присъди.
  • 80 Василева, василева

    1 2 Отговор

    До коментар #73 от "Василева":

    То вожа ви каза какво се набива и какво не. Наистина ли имаш нужда от набиване или просто си тролиш?
  • 81 Ти го плюеш, то си мисли, че

    2 2 Отговор

    До коментар #2 от "ГЕРБ ВЪН":

    Вали. Античовеците са настръхнали нещо.
  • 82 кръчмар

    3 2 Отговор

    До коментар #57 от "Алдахова, къде е Барни Ръбала, Фидосова":

    Фидосова е станала кръчмарка в родния си град Монтана, същевременно и нотариус. Преди време не знаеше, че Римско право не значи италианско право. Ха-ха-ха-ха. И Деса от Дулово, и тази от Перник са на същото "ниво".
  • 83 И кой

    1 2 Отговор

    До коментар #73 от "Василева":

    ще ги манипулира, то трябва акъл за тая работа.
  • 84 Прокурор от Народа

    5 2 Отговор
    Ахладова,дай да ти видим ЮрЕдическата диплома,колко стаж имаш,колко имоти и скъпи коли! Притесни ли се,подлого на ГЕРБ??? И твоето време ще дойде-бъди сигурна!
  • 85 Преливаше от знание васке

    1 2 Отговор

    До коментар #73 от "Василева":

    Но да те светна, едно устройство (флашка) когато е само за четене, всички части си съдери половин знак не можеш да добавиш, също и на EXEL'ска таблица. Но от къде да знаят умните гребери

    Коментиран от #89

  • 86 chi

    3 3 Отговор
    Това не е политическа неграмотност а политическо тъпоумие!
  • 87 Република

    2 4 Отговор
    Следващите месеци ще ядем много хубав дебел и сух бахур само дето още не го знаем.
  • 88 Хохохо

    5 3 Отговор

    До коментар #1 от "Браво":

    Засега виждам само Ахладова и ГЕРБ да ритат, което показва, че това е правилния път. А под безпомощния пингвин, Борисов ли имаш предвид?
  • 89 Да добавя

    0 3 Отговор

    До коментар #85 от "Преливаше от знание васке":

    Да допуснем че някой успее, но тогава се променя кеша при съпоставяне се разбира че е манипулирано.
  • 90 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 91 СЕВДОКИЙ

    3 3 Отговор
    НЕ ЗНАМ ДАЛИ СА НОВОТЕ ВАРВАРИ АМА СА МИЛИОН ПЪТИ ПО УМНИ ОТ ВАС СТАРИТЕ КРАДЦИ
  • 92 ПИПОТ

    4 3 Отговор
    И ТИ ИМАШ КАФЯВА ДУПКА И ПУСКАШ СОСЧЕ ПРЕЗ НЕЯ И МИРИШЕ ДА ЗНАЕШ ВМИРИСАНА СЛИВО
  • 93 Наивници

    5 2 Отговор
    ТИ ГОСПОЖО МИНИСТЪР СИ НЕ ГРАМОТЕН ЮРИСТ И НЕ ПРАВИ ОЦЕНКА НА ДРУГИТЕ. КЪДЕТО СИ ЗАВЪРШИЛА НЕ ЮРИДИЧЕСКИ УНИВЕРСИТЕТ И НЕ ГОВОРИ ЗА ПРАВО
  • 94 моля-моля

    3 2 Отговор

    До коментар #3 от "Врачка":

    да не забравяме и корифея Свилян Пеевски, бит юридически-съобразно пред асансьора, не на Цвък, а в хотела у Дубай...
  • 95 Много тъпи герберски тролчета

    2 2 Отговор
    Като гледам къде са поставили минусчета, за тях земята сигурно е плоска.
  • 96 NeXu s

    1 6 Отговор

    До коментар #58 от "Темида":

    90% от коментарите са на тролове като теб и това не е критерий за вота на хората. Вотът ясно показа хората кого искат да е начело.
  • 97 така

    3 1 Отговор
    с мазният аш да си затвори чофката!..
  • 98 Меги

    3 1 Отговор
    Разкарайте се най-после! Спрете да дрънкате!
  • 99 SubaruSTI

    3 1 Отговор
    Да кажеш нещо за бухалките на ОПГ ГЕРБ (спец/прокуратура, спецсъда) за "смазване" и "изгаряне" на опонентите или отказа от правосъдие спрямо бандита Борисов? А?
  • 100 Пешо

    3 0 Отговор
    Добре подготвили са изборен кодекс за три дни, а кой сглоби "конституция" за два дни за да се спаси от предсрочни избори.
  • 101 9-ти септември

    0 0 Отговор
    Разберете хора в момента се подготвя смяна на политическата система в България
    Ще ходим пак на манифестации но на 4 април
    Като нещо по свежо ще търкаме билетчета
    Дори може и още по свежо пенсиите да ги раздават в търкащи се билетчета .
    Ама няма страшно то вече съд и прокуратура са
    Затварят и всеки да се оправя ако може няма кой да му прави проблеми
    Бог да пази България. Амин
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове