4 451 101

Десислава Ахладова: Видяхме юридическа неграмотност, която ще се отрази на следващите избори

Основна парадигма на политическия дискурс сега е, че партиите на промяната са спечелили изборите

Десислава Ахладова: Видяхме юридическа неграмотност, която ще се отрази на следващите избори
Снимка: Архив

"Докладът на ЕК за върховенството на закона основните критики бяха, че парламентът приема законите прибързано без оценка за въздействие", припомни Десислава Ахладова – министър на правосъдието в оставка по време на брифинг на ГЕРБ.

"В този парламент обаче видяхме нещо нечувано – закон за съдебната власт, наказателно процесуален кодекс и изборен кодекс, се приеха за първи път без да се питат ресорните министерства и ВСС. За първи път видяхме, че нито заинтересованите лица, нито гражданите можеха да участват в обществените консултации за изборния кодекс", коментира Ахладова.

Според партийния лидер Бойко Борисов, отговорен за хаоса, който ще се създаде, е Румен Радев, а депутатът Слави Трифонов е инструментът. "Видяхме една юридическа неграмотност, която няма как да не се отрази в следващите избори", добави Ахладова. Според нея в изборното законодателство има противоречиви текстове, които се бият и не е ясно как ще бъдат разтълкувани при едно обжалване пред съда.

"Новите варвари погазиха не само Конституцията, правилника и законите, но и превъртяха времето. Никога до сега не се е случвало за една нощ да се приема кодекс, в случая изборен, и той да бъде обнародван с по-ранна дата от деня на приемане и оповестяване в държавен вестник. Говоря за указа, който подписа президентът Румен Радев на Разпети петък с дата 1 май", заяви и Десислава Атанасова, председател на парламентарната група на ГЕРБ.

Оказа се, че въпреки обичайните ни възприятия, 1 май може да се равнява на Разпети петък и обратното, каза и Томислав Дончев.

"Основна парадигма на политическия дискурс сега е, че партиите на промяната са спечелили изборите. Да приемем, че е така и защо не ни пуснаха да си ходим. Да управляваш не е да смениш Фейсбук с парламентарната трибуна. Да управляваш е да носиш отговорност и да вземаш решения", подчерта той. Според него се оказва, че краткият живот на този парламент е, за да промени изборните правила.

Поставете оценка:
Оценка 1.9 от 60 гласа.

Подобни новини

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • 1 Браво

  21 94 Отговор
  Ахладова!! Ритайте безпомощния пингвин..

  Коментиран от #88

 • 2 ГЕРБ ВЪН

  157 18 Отговор
  А, АЗ ВИДЯХ, ЧЕ ГЕРБ СА ВЪН НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ!

  Коментиран от #81

 • 3 Врачка

  151 15 Отговор
  Каза ГЕРБавото юридическо чудо завършило Благоевградската школа за юристи,където Прокурор Иван е почетен майстер.

  Коментиран от #6, #94

 • 4 Наско

  140 15 Отговор
  Калинките на неукия шофьор и мутрагеньо от Банкя , говорят за некомпетентност?! Нагли гербави .....и аз не знам какви?!!
 • 5 Още

  108 12 Отговор
  една от люпилнята за "грамотни юристи" мъдрува !
 • 6 Този коментар е премахнат от модератор.


 • 7 БЪЛГАРИН

  116 12 Отговор
  АХЛАДОВА, ТОЧНО ВИЕ ЗА ЮРИДИЧЕСКА ГРАМОТНОСТ НЕ МИ ГОВОРЕТЕ. СМЕШКА НЯКАКВА
 • 8 xaxaxaxaxaxaxa

  87 6 Отговор
  ... речИ пернишкия винкел... („Право“ в Югозападен университет „Неофит Рилски“ в Благоевград) ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА Хем калинки, хем толкова са тъпи , че чак нагли!

  Коментиран от #48

 • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

 • 10 РЕАЛИСТ

  87 8 Отговор
  Аууу, какъв интелект! " Основна парадигма на политическия дискурс". Зашеметен съм.
 • 11 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

  7 31 Отговор
  дО ТУК бе григор димитров....макар да се мъчи дълго,накрая си загуби и не ме изненада с нищо!Дано ,като ви писах реди 2дена,че Харис ще го отнесе ,като куцо пиле домат,един от вас бе решил да играе за григор....Дано си е спестил парите и друг път,като залага да слуша батковците!
 • 12 Какви

  56 6 Отговор
  са тези прозиращи блузи , през които прозира бельото ?
 • 13 Миризлив пор

  10 67 Отговор
  Не знам колко са некадърни ГЕРБ но каката в случая е права. Лошото е, че някой взе парите но ще плаща цялата държава.

  Коментиран от #46

 • 14 Свети Мукавей

  68 6 Отговор
  То па сякаш по време на вашето управление нещо зависеше от парламента. Един бабаит с джипка нареждаше еднолично какво да се приеме.
 • 15 ла верита

  51 6 Отговор
  нещо за гешев да беше казала,че не прочетох?
 • 16 Българка

  55 7 Отговор
  На тая калинка-подлога даже името не искам да помня. Гробари, Пеевски и Доган и правосъдие? Дани Кирилов- Барни Ръбъл поне ме забавляваше, докато тая сугине буди само отвращение и гняв
 • 17 Чичо Гошо

  65 5 Отговор
  Смях. ГЕРБ говорят за юридическа неграмотност. Абе, къде е Барни Ръбъл???
 • 18 Българка

  52 7 Отговор
  Не е необходимо да се питат структурите на мафията как да се борим срещу мафията и върховенство на закона
 • 19 Коста

  3 3 Отговор

  До коментар #6 от "Данъкоплатец":

  Хубаво си го написал , но е полуистина и полулъжа. Не знам дали си го направил налочно или яко си се омотал в нещата.
 • 20 гадно

  52 7 Отговор
  Досещам се за едни гербави "експерти" като Ръбъла и Дуловското недоразумение които написаха нова Конституция за има няма три дни сигурно ще да са мноооо грамотни.
 • 21 Лейка

  42 5 Отговор
  Куха лейка си ти и продължавате с краденето. Май и ти ще се числиш към. ОПГ. Помни какво направи Кьовеши и се замисли поне малко и ти!
 • 22 цумбрум

  28 6 Отговор
  Ето защо температурата навън спадна и се появиха облаци. Показа се госпожа Охладова.
 • 23 потребител

  47 6 Отговор
  Циничното безочие на тази Ахладова може да се конкурира само с интелектуалния капацитет на предшественика ѝ Дани Острото.
 • 24 Деси

  33 6 Отговор
  от вас по некомпетенти нема!
 • 25 Чики-Рики

  38 5 Отговор
  За два дни направо се изумявам! Вчера здравния министър Ангелов каза,че новият изборен кодекс бил ,, заченат в грях,, !Днес тази ,,кокошка,, Ахладова ми говори за ,, юридическа неграмотност,,!Абе ма.ка му с**ра ,само тия ,,будисти,, ли са грамотни и знаещи?! Айде стига вече Бойкоборисовщини от типа ,, Няма да внасяте в Конституционния съд промените,, ....,,Е добре, айде внесете ги!,,Щот,пък да не кажат,че им помагаме!Слушай думи и пълней!
 • 26 истината

  44 4 Отговор
  Драга г-жо Алхадова, Докладът на ЕК за върховенството на закона основните критики бяха към вас от ГЕРБ, които оправлявате почти 12 години некомпетентно и погазващи законите и Конституцията на България. Толкова много години управление НЕ ви стигна да реформирате Съдебната власт в страната, каквито са изискванията на ЕС. Толкова много години не въведахте електронното правителство, въпреки милионите от ЕС, толкова много години не ви стигнаха да направите здравната реформа и електонни здравни карти на пациентите и да демонополизация и частни здравни каси .... 12 години от ГЕРБ тъпчете на едно място и саботирате и най-добрите реформи, които се предлагат ...
 • 27 Долби гербаджии

  39 4 Отговор
  Продажници и престъпници, народа български не ви иска! Лъжите и пропагандата ви, не важат. Ставате жалки.
 • 28 Тия

  25 5 Отговор
  Много са "грамотни" !!!!
 • 29 Българка

  32 5 Отговор
  А нали точно ГЕРБ одобри чрез подчинената си ЦИК да внесе тези машини и този софтуер. Не разбирам сега за какво вдигат врява?

  Коментиран от #30

 • 30 кмн9и9

  29 5 Отговор

  До коментар #29 от "Българка":

  Ами вдигат врява, защото няма как техни хора да манипулират вече хартиените бюлетини като драскат по тях и ги правят недействителни при броенето. Про масово машинно гласуване няма как да има НЕдействителни бюлетини.
 • 31 ежко

  30 4 Отговор
  Поредната мисирка на хранилката!Я Десислава Ахладова да ни обясни нормално ли е да се краде и пълни шкафчето?Това ще да е от юридическата грамотност.Откога правото стана наука?Не били питали министерствата!Ами ако искат ще ги питат!Министерствата са изпълнителна власт.Законодателната казва как ще е ,а изпълнителната -изпълнява!
 • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

 • 33 ухуиух

  26 4 Отговор
  При машинното гласуване избирателя се вижда дали прави нередни неща, като да се снима с вота, който са му поръчали например, но какво гласува не се вижда от страничните прегради. Машинното гласуване намалява десетки пъти купения вот, явно партията, от която е тази госпожа се страхуват от това, че ще се затрудни купуванете на гласове и ще се намалят недействителните бюлетини.
 • 34 круша

  31 5 Отговор
  "Ахлади" на гръцки означава круша. Значи тази круша ще говори за "юридическа неграмотност", след като тя е пример за такава. Завършила в югозападналаия университет в Благоевград, едно време там записваха студенти така, както през комунизма записваха за нафтови печки и цветни телевизори.
 • 35 Мим33

  22 8 Отговор
  Ахладова ли си Ахмакова ли си,ама и ти си пееш,една вече умряла и изпята песем.А.ми като бяхте толлова време на власт ,какво направихте,освен да грабите и корупцията да процъфтява.Само с магистрали счупени се хвалехте,дето байТошо полвината ги беше направил,а и тунелите за метрото бяха изкопани доста от тях.Айде бегай и се скрий....
 • 36 винкел

  24 6 Отговор
  Вижте им кадрите на ГЕП. И тази другарка от Перник говори за право. Тя разбира от право, колкото свиня от кладенчова вода.
 • 37 реш

  17 5 Отговор
  Чудя се как, тези които продават вота си доказват за кого са гласували, някои казват, че се снимали с вота си в тъмните стаички. Затова трябва да се премахнат тъмните стаички. В цивилизованите държави няма тъмни стаички, а ниски прегради.
 • 38 ФЕЙК

  22 4 Отговор
  Връх в световната юридическа мисъл бе проектът за конституция сътворен само за една нощ от корифея на конституционализма Барни Ръбил, с помощта на другарката Ахладова и "други видни юристи у нас и чужбина". Толкова блястящ проект, че ГЕРБ и присъдружните му го приеха без да са го чели заслепени от словата и делата МУ, БУ, БУ !
 • 39 Сандински

  17 5 Отговор
  Тази пернишка мислителка и прочута интелектуалка да каже по-добре кой я уреди за зам.министър, а после и за министър ?
 • 40 ТИКВИЧКИ,

  12 4 Отговор
  Сган продажна,нищо не става от вас.
 • 41 машинно

  14 4 Отговор
  В Калифорния и други щати се гласува машинно, в Сингапур, в Холандия отново ще гласуват машинно, във Франция също на общинско ниво, референдуми се провеждат машинно, в Португалия, Аржентина, в Англия изборите за кмет машинно ...
 • 42 Мъка, Мъка Гербаджии!!! Къде са

  18 4 Отговор
  Професорите и доценти те, които Опсихясваха ежедневно Народа!! Бяха стотици, Мазните Политолози се изпокриха, като мишки в Дупките!!! Витанов, Лъчезар Томов, Балтов, Минчев, политическия Анализатор,??? Не ви се затваряха устните да Нагнетявате страх в Народа!!! Умряха много хора от тази Психоза, която Създадох те, тяхните близки ще ви съдят, Запомнете!!!
 • 43 опсааа

  21 4 Отговор
  Поне млъкнете за малко, че всичко, което показвате е страх, страх, страх! По ваше време никакъв закон не влизаше в полезрението ви. Погазвахте ги всичките. Конституцията?! Че някой чел ли е основния закон на държавата и спазвал ли я е. Защо така напирате да си ходите, бе. Ами ще си отидете след 2-3 дни, ами къде ще се криете?! И накрая - дали наистина мислите, че ЗАКОНЪТ за изменение и допълнение на Изборния кодекс е изработен без знаещи юристи!
 • 44 искания

  19 4 Отговор
  При машинното гласуване НЯМА недействителни бюлетини и се намалява десетки пъти купения вот! Явно ГЕРБ не ги устройва това.
 • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

 • 46 за какви

  9 3 Отговор

  До коментар #13 от "Миризлив пор":

  пари говориш пък ти, бе! Това гърбавите все пари са ви в мозъците.
 • 47 Алдахова, много" Купешки" думи използваш

  12 4 Отговор
  Давай с Български такива за да може да се разбираме, слез от "облаците"!!!
 • 48 NikNay

  20 5 Отговор

  До коментар #8 от "xaxaxaxaxaxaxa":

  Това югозападният университет е нещо като модерен вариант на Рабфак с разликата че втория изкарваше по-подготвени кадри !
 • 49 яяя не

  9 3 Отговор
  прехвърляй от болната на здравата глава! Кога излезе този доклад и за кого беше! Стига с тези лъжи и кражби, бе. Оказа се даже, че думите на Онуй за Юда и Пилат са откраднати едно към едно от поста на един монах. Пфуууу!
 • 50 Гост

  20 5 Отговор
  Тая ли ще говори за неграмотност!? Министър на правосъдието била. Един студент, първи курс, разбира повече от тая П не знам си от къде е П!!!

  Коментиран от #78

 • 51 хеееей

  15 5 Отговор
  Изборният закон беше променен бързо, за да спрат манипулациите на герберите, с които печелеха изборите последните години. При истинската демокрация е нужна прозрачност и морал, а не машинации, манипулации и лъжи.
 • 52 Абе колеги

  12 5 Отговор
  Какво е това? Ахладова.Захариева.Чобанов Свинаров Чорбанов Дариткова Сачева Горанов Ананиев Рашидоф Това помашко племе край няма!!
 • 53 Фрао

  8 4 Отговор
  Новите варвари ли каза тази?!А вие кви сте?Ей, кукумявке!
 • 54 ИСТИНАТА

  3 4 Отговор
  На следващите избори партиите на протеста ще имат 125 депутати а тези на ГЕРБ БСП И ДПС 115...Искам да попитам? Как за 20 дни Слави стопи 8% и вече стигна Герб и как БСП бяха 10% зад Герб а вече са само 4? Вярно Маркет Линкс е коректна агенция и позна резултатите на 4 април , но новото й проучване от петък е изумително: Проучване на "Маркет Линкс"- 0.8 % разлика между ГЕРБ и ИТН. Електорални нагласи- ГЕРБ -21%, ИТН= 20.2%, БСП- 16.7%, ДБ-11.9%, ДПС-9.2%, ИСМВ-5.9%, Обединени патриоти( ВМРО+НФСБ+ВОЛЯ)- 3%. В момента има висока политизация на обществото а доверието в новия парламент е два пъти по високо от стария. Проучването е направено по поръчка на БТВ и финансирано от двете организации

  Коментиран от #60

 • 55 Пешо от блока

  8 3 Отговор
  Тази да отива да търка гърба на Валери Далавери, да не ръси мозък.
 • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

 • 57 Алдахова, къде е Барни Ръбала, Фидосова

  7 4 Отговор
  Извикайте, тези Чудеса на Юридическата мисъл, тези Титани(особено Фидосова) казват чее Ударила 205кг!!!Тези двамата трябваше да бъдат Вашите остриета, да консултират останалите Юристи!!! Късно каза Алдахова.....!

  Коментиран от #82

 • 58 Темида

  11 5 Отговор
  Ахладова,Ахладова от коментарите можеш да видиш какво е общественото доверие към институцията която управляваш.Рекет изнудване и удобни на изпълнителната власт съдии и прокурори.Седни си -2.

  Коментиран от #59, #96

 • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

 • 60 Бат Валъо

  11 3 Отговор

  До коментар #54 от "ИСТИНАТА":

  Питаш се къде са отишли 200 хиляди гласа за Герб спрямо 4 април? 6% вече са надолу а това са 200 хиляди гласа. Ами вече не ги броят купените гласове. Скоро и мъртвите няма да броят от избирателните списъци и Герб се свива до 10%
 • 61 пижо

  9 2 Отговор
  А при вас беше поне интересно - законът за атома в междуредието на закона за спанака и после в заключителните му разпоредби - закона за тиквите.
 • 62 Име

  9 3 Отговор
  Хахаха, ще се отрази да, няма да може изборната мафия да действа.

  Коментиран от #67

 • 63 Иван

  11 3 Отговор
  Щом има писъци значи нещо се случва хубаво

  Коментиран от #65

 • 64 Темида

  5 3 Отговор

  До коментар #59 от "NeXu s":

  Приятел,даже няма и да те коментирам.Отивате в историята.Точка.
 • 65 bul

  4 8 Отговор

  До коментар #63 от "Иван":

  ХУБАВОТО е че ГЕРБ ПРОДЪЛЖАВА ДА УПРАВЛЯВА иначе ще е ТОТАЛЕН ХАОС !!!
 • 66 Именит

  3 3 Отговор
  Така ще се отразят промените, че при честни избори ще имате максимум 20%
 • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

 • 68 Виолета

  4 3 Отговор
  Щото па ти си много грамотна! От кой креват те измъкнаха, рошава и гурелива, да те направят министърка, и за какви качества?+ Ама след Дани Ръбъла все е по-добре, така поне смятаха.
 • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

 • 70 Какво ще правим сега

  4 4 Отговор
  В ГЕРБ са всички знаещи и можещи от махалите.
 • 71 Гост

  3 3 Отговор

  До коментар #59 от "NeXu s":

  Я да бягаш, ама бързо....
 • 72 И така...Точно, Бавно'умнико?

  1 2 Отговор

  До коментар #67 от "И как...Точно, Мало'умнико?":

  Като го няма поправката "фидосова"
 • 73 Василева

  3 3 Отговор
  Ще се отпечатват ли протоколи от машините за всеки от СИК?Бюлетини от машините няма да се броят.В РИК няма да се носи протокол от машините,а само записващите устройства.Къде е гаранцията,че тези устройства няма да бъдат манипулирани .

  Коментиран от #80, #83, #85

 • 74 възпитаник

  2 2 Отговор
  Барни Ръбал беше много юредически грамотен всички закони ос---те и на МВР и пенсионата система герберски бокл--и
 • 75 мислещ

  1 2 Отговор
  Ще се отрази, ама само на комунягите - ГРОБ/ДПС/БСП. Затова и вият по цял ден с по 1-2 брифинга всеки ден и десетки мисирски стонове ежедневно из "медиите".
 • 76 Стоян

  2 4 Отговор
  Народния представител от ДБ от днес започва действия с една -едничка цел спрямо Бойко Борисов : Имаме още много работа докато стигнем до момента, в който този лъжец и национален вредител бъде изхвърлен от обществения ни живот, а за действията си бъде разследван и съден!"   Ивайло Мирчев
 • 77 Деймос

  1 3 Отговор
  Рев, рев ...:))
 • 78 ЮЗУ то

  3 2 Отговор

  До коментар #50 от "Гост":

  От Перник е. Известен културен, интелектуален, модерен, мисловен център от времето на Просвещението. "Завършила" в Благоевград в прочутия "университет", който няма равен на никой друг, даже по-прочут от най-стария в света - Болонския Университет.
 • 79 Маргинал

  2 3 Отговор
  Затвор за Тиквата и всички Тиквеници. Очаквам Достоини Присъди.
 • 80 Василева, василева

  1 2 Отговор

  До коментар #73 от "Василева":

  То вожа ви каза какво се набива и какво не. Наистина ли имаш нужда от набиване или просто си тролиш?
 • 81 Ти го плюеш, то си мисли, че

  2 2 Отговор

  До коментар #2 от "ГЕРБ ВЪН":

  Вали. Античовеците са настръхнали нещо.
 • 82 кръчмар

  3 2 Отговор

  До коментар #57 от "Алдахова, къде е Барни Ръбала, Фидосова":

  Фидосова е станала кръчмарка в родния си град Монтана, същевременно и нотариус. Преди време не знаеше, че Римско право не значи италианско право. Ха-ха-ха-ха. И Деса от Дулово, и тази от Перник са на същото "ниво".
 • 83 И кой

  1 2 Отговор

  До коментар #73 от "Василева":

  ще ги манипулира, то трябва акъл за тая работа.
 • 84 Прокурор от Народа

  5 2 Отговор
  Ахладова,дай да ти видим ЮрЕдическата диплома,колко стаж имаш,колко имоти и скъпи коли! Притесни ли се,подлого на ГЕРБ??? И твоето време ще дойде-бъди сигурна!
 • 85 Преливаше от знание васке

  1 2 Отговор

  До коментар #73 от "Василева":

  Но да те светна, едно устройство (флашка) когато е само за четене, всички части си съдери половин знак не можеш да добавиш, също и на EXEL'ска таблица. Но от къде да знаят умните гребери

  Коментиран от #89

 • 86 chi

  3 3 Отговор
  Това не е политическа неграмотност а политическо тъпоумие!
 • 87 Република

  2 4 Отговор
  Следващите месеци ще ядем много хубав дебел и сух бахур само дето още не го знаем.
 • 88 Хохохо

  5 3 Отговор

  До коментар #1 от "Браво":

  Засега виждам само Ахладова и ГЕРБ да ритат, което показва, че това е правилния път. А под безпомощния пингвин, Борисов ли имаш предвид?
 • 89 Да добавя

  0 3 Отговор

  До коментар #85 от "Преливаше от знание васке":

  Да допуснем че някой успее, но тогава се променя кеша при съпоставяне се разбира че е манипулирано.
 • 90 Този коментар е премахнат от модератор.

 • 91 СЕВДОКИЙ

  3 3 Отговор
  НЕ ЗНАМ ДАЛИ СА НОВОТЕ ВАРВАРИ АМА СА МИЛИОН ПЪТИ ПО УМНИ ОТ ВАС СТАРИТЕ КРАДЦИ
 • 92 ПИПОТ

  4 3 Отговор
  И ТИ ИМАШ КАФЯВА ДУПКА И ПУСКАШ СОСЧЕ ПРЕЗ НЕЯ И МИРИШЕ ДА ЗНАЕШ ВМИРИСАНА СЛИВО
 • 93 Наивници

  5 2 Отговор
  ТИ ГОСПОЖО МИНИСТЪР СИ НЕ ГРАМОТЕН ЮРИСТ И НЕ ПРАВИ ОЦЕНКА НА ДРУГИТЕ. КЪДЕТО СИ ЗАВЪРШИЛА НЕ ЮРИДИЧЕСКИ УНИВЕРСИТЕТ И НЕ ГОВОРИ ЗА ПРАВО

 • 94 моля-моля

  3 2 Отговор

  До коментар #3 от "Врачка":

  да не забравяме и корифея Свилян Пеевски, бит юридически-съобразно пред асансьора, не на Цвък, а в хотела у Дубай...
 • 95 Много тъпи герберски тролчета

  2 2 Отговор
  Като гледам къде са поставили минусчета, за тях земята сигурно е плоска.
 • 96 NeXu s

  1 6 Отговор

  До коментар #58 от "Темида":

  90% от коментарите са на тролове като теб и това не е критерий за вота на хората. Вотът ясно показа хората кого искат да е начело.
 • 97 така

  3 1 Отговор
  с мазният аш да си затвори чофката!..
 • 98 Меги

  3 1 Отговор
  Разкарайте се най-после! Спрете да дрънкате!
 • 99 SubaruSTI

  3 1 Отговор
  Да кажеш нещо за бухалките на ОПГ ГЕРБ (спец/прокуратура, спецсъда) за "смазване" и "изгаряне" на опонентите или отказа от правосъдие спрямо бандита Борисов? А?
 • 100 Пешо

  3 0 Отговор
  Добре подготвили са изборен кодекс за три дни, а кой сглоби "конституция" за два дни за да се спаси от предсрочни избори.
 • 101 9-ти септември

  0 0 Отговор
  Разберете хора в момента се подготвя смяна на политическата система в България Ще ходим пак на манифестации но на 4 април Като нещо по свежо ще търкаме билетчета Дори може и още по свежо пенсиите да ги раздават в търкащи се билетчета . Ама няма страшно то вече съд и прокуратура са Затварят и всеки да се оправя ако може няма кой да му прави проблеми Бог да пази България. Амин

Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa или ca нaпиcaни изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg ще бъдат премахнати.