Last news in Fakti

4 Май, 2021 12:10 3 804 171

Борисов: Можем да кажем с чест, че сме приключили третата вълна

  • бойко борисов-
  • трета вълна-
  • проф. костадин ангелов

Премиерът в оставка цитира и данни на института „Роберт Кох”

Борисов: Можем да кажем с чест, че сме приключили третата вълна - 1

Премиерът в оставка Бойко Борисов посочи, че в България и третата вълна на COVID-19 е приключила. Той се позова и на данни на института „Роберт Кох”, според които страната ни вече не сред тези с висок риск за коронавирус.

„Има няколко вида риск. Ние досега бяхме в зона с държави с висок риск - Франция, Унгария, Хърватия, Словения. От тази нощ сме при нискорисковите, където са Гърция и Малта”, обясни той.

Борисов призова критиците му да погледнат с какви мерки останалите държави са на нивото на България.

„Ние сме заедно с Австрия, в която от октомври има пълен локдаун. Можем да кажем, с чест, че сме приключили и третата вълна с намаляването на заболелите”, каза още той.

Премиерът в оставка обърна внимание и на доставките на ваксините срещу коронавирус.

„Да извадиш от другите държави тези ваксини, за да дойдат за българите, ми струва много бели коси, докато стане”, сподели Борисов.

Относно „зелените коридори” за ваксиниране здравният министър в оставка каза, че организацията ще продължи, както до момента. В началото на следващата седмица ще се направи анализ на необходимите бройки за фазите и за личните лекари.

„Ако имаме достатъчно количество ваксини, което да обезпечи ваксинирането по фазите и остават бройки ваксини, „зелените коридори” могат да бъдат удължени”, обясни той.

По думите на проф. Ангелов към препаратите срещу COVID-19 има „огромен” интерес в големите населени места. В малките градове обаче той бил по-нисък.

Здравният министър в оставка обяви, че от 10 май в информационната система стартира модул, с който личните лекари ще могат да подават заявка за желаните от тях ваксини и така ще се състави график за получаване.

Пратката с ваксини на Pfizer, която пристигна тази сутрин на Летище София, ще бъде разпределена до всички здравни инспекции в страната по изготвено предварително разпределение.

По думите на проф. Ангелов на ден ваксинираните могат да достигнат и 50 000. Според него е важно да се осигурят достатъчно количества препарати срещу коронавирус за личните лекари, които да имунизират.

„Считам, че проведохме достатъчно силна комуникационна кампания за ваксините. Когато започнахме процеса по ваксиниране, ние бяхме с един от най-ниския процент желаещи да се ваксинират в Европа. Сега се видя, че повече от 65% от българите желаят да се имунизират”, уточни здравният министър в оставка.


Поставете оценка:
Оценка 1.5 от 55 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 choko

    186 14 Отговор
    Отново е без хапчета. Велик лъжец и манипулатор

    Коментиран от #37, #164, #166

  • 2 Васил

    117 8 Отговор
    И чакаме четвъртата.
  • 3 1618

    163 10 Отговор
    Много забавно беше да гледаме как Борисов и ГЕРБ се гърчат и агонизират в ефир от Новия изборен кодекс и предстоящото служебно правителство! Наруши се спокойния сън на Борисов!И кюлчетата и пачките до леглото му не могат да го успокоят? Ден и нощ мисли как да заложи капани на всички партии,какви лъжи и манипулации да измисли,кого да заплаши и рекетира, кого да подкупи? Какво ще прави като остане без власт?Че и джипката ще му вземат! Това го побърква! Та извика на помощ Стъки, който е още по- зле с главата и той да поизсипе в ефир лъжи върху изтормозения български народ на когото не дадоха почивка дори и по празниците!

    Коментиран от #22

  • 4 choko

    118 9 Отговор
    Дойде ли Юли няма да ти е толкава за приказка !
  • 5 Българин

    95 8 Отговор
    Чешмата да пуснеш (ГЕРБ²О) тече...
  • 6 Пепи

    103 8 Отговор
    На лъжата (ББ) менискусите са скъсани!
  • 7 choko

    99 9 Отговор
    ппГрабим Европа,Рушим България - егаси и името на партия!

    Коментиран от #83

  • 8 Б.Х

    111 9 Отговор
    Тъкмо си мислех , че днес ще го пропуснем този . И , ей го пак. Аман
  • 9 Панделата те чака.

    100 9 Отговор
    Ще се криеш и ще бягаш.

    Коментиран от #170

  • 10 El boko

    98 8 Отговор
    Изборите няма да доведат до криза, както каза нагли лъжец Тулуп!
  • 11 Хаха

    89 9 Отговор
    Каква "вълна" бе, безкнижник!? Не разбра ли, че ти приключи и е наред бай Ставри...
  • 12 Анонимен

    96 8 Отговор
    Дано Господ ви накаже за геноцида на здравната система над семействата на всички загинали от болестта!В десетката на света и се хвали.Гнус ме е от тези хора!!!

    Коментиран от #20

  • 13 гост

    73 8 Отговор
    Стига с тази му ра!
  • 14 Уфффф

    89 9 Отговор
    Тя, третата вълна си приключи и без вашата чест, г-н Борисов! Приключи и без вашата помощ. Просто защото това си е закономерност-вирусите си отшумяват през пролетта и лятото, а се активизират през есента и зимата. Както се случва всяка година с грипния вирус. Така че, моля, не си приписвайте заслуги, които не са ваши.

    Коментиран от #35

  • 15 народа

    74 8 Отговор
    а пък ние ще приключим с чест боковизма и герберщината
  • 16 ПСР

    72 10 Отговор
    "Третата вълна",успешно беше приключена,лично от Бойко Борисов.
    Ако не беше Той,нямаше да е вълна-цунами щеше да бъде.
    Спасител наш!
    Здравният Министър беше традиционно изпотен.Посрещането на кашоните е отговорна и тежка,потна задача.
    Астрата щяла да дава фира.Стъки нямало да води хоро.Президентът е лош човек.Другите спАт поне до 10.30ч.За Вожда,7.30ч.,сутрин,вече било средата на деня.Такива ми ти работи днес.Пропуск в изявите борисови-нЕма.
  • 17 БОЗА

    51 8 Отговор
    По празниците бацко взе да посещава и куриерски фирми ли...па и със сако...браво.. ;-)
  • 18 Българка

    67 9 Отговор
    Главният еднокнижен лечител май по-скоро трябва да бъде разследван и съден за смъртта на стотици българи, заради безумните политически решени приуправлението на здравната криза като ластик. За неадекватната поръчка и отказ от такава за ваксини също е виновен. България е последна по ваксинирани . До кога провалът е успех и повод за хвалби на мафиоти?
  • 19 Пучо Капучо

    60 9 Отговор
    С чест тоа тиквеник не даде нито лев на народа по време на пандемията. Единствено той. Така, че с чест аз също викам да му тегля една дълга, тиквенишка...
  • 20 Никога герп

    67 8 Отговор

    До коментар #12 от "Анонимен":

    Хвърляме милиарди другаде, а имаме най-окаяните и мизерни болници!
    По-зле сме от Албания.............
    Хората имират в болниците!
    Нема такава държава!
  • 21 Ланс Линк

    46 8 Отговор
    Ако перефразирам велик БГ филм- Борисов,аз и на война съм бил-гръмнат,гръмнат па спрат при теб спиране няма

    Коментиран от #93

  • 22 Естествено

    51 7 Отговор

    До коментар #3 от "1618":

    Точно това прави. И за жалост, много хора ще се вържат на тези манипулации. Просто защото хората са доверчиви, някои са наивни, лесно се лъжат. Към тях са насочени тези дни приказките от 1001 нощ, облечени като брифинги по два пъти за ден.

    Коментиран от #89

  • 23 Ахасх

    54 7 Отговор
    Можем да кажем с чест, че не сме дебили и тулупи като теб! Отрепляк!
  • 24 вервайте ми

    44 7 Отговор
    Интересното е,че като лъже сам си вярва.И той тренира за утре танц със саби по Хачатурян за хорото пред президентството.
  • 25 хаберих

    51 7 Отговор
    Ма да,приключили сте и още как?!Съвсем приключихте с България. Обрахте я и изгонихте половината българи в чуждите държави.
  • 26 Гошо

    48 7 Отговор
    Това недоразумение е крайно време да отиде при бай Ставри. Кое не разбра проста Тиква? Изчезни с 200 от живота ни боклук безмозъчен!
  • 27 Мата Хари

    55 8 Отговор
    Незнам защо, но имам чувството, че Боко готви някаква голяма мръсотия срещу държавата и народа, само и само за да оцелее. Дано греша.

    Коментиран от #123

  • 28 Ганчо

    44 8 Отговор
    Баце още малко и може да ни убеди, че слънцето изгря благодарение на него. Така и за вируса, какво по-нормално от това лятно време вирус да затихва...
  • 29 хах

    42 6 Отговор
    Чест и тиква са несъвместими понятия
  • 30 124

    40 7 Отговор
    По-малки държави напревиха по 5 милиона ваксинации за 3 месеца, а ние ... Тотално некомпетентни са бг властите - хаос и неодобства за желаещите да се ваксинират, липса на ваксини. Никога повече срутището ГЕРБ и понасяне на отговорност за престъпленията.
  • 31 Кочо

    36 7 Отговор
    Както каза доцент Мангъров - няма смисъл от затваряне! Ако нямаше избори и трета вълна нямаше да има. Пика бе точно на 4 април!

    Коментиран от #122

  • 32 Трета Предизборна Вълна!!! Народа е

    27 8 Отговор
    Чакаше, знаеше кога"ще Дойде," и кога ще си Отиде!!! Никой НЕЕ Изненадан!!! А вие е Наблюдавахте!!! БАЛТОВ ОБЕЩА ЗА ЕСЕНТА 4 ВЪЛНА, НО СЕ СКРИ, НЕ ЗНАЕ КОГА ЩЕ СА ПРЕЗИДЕНТСКИТЕ ИЗБОРИ!!! СКРИ СЕ, НО 4 ВЪЛНА Е ПРИ НЕГО, ТОЙ Е Пази???!!!
  • 33 вярно

    39 6 Отговор
    Третата вълна на геноцида ГЕРБ приключи.
  • 34 Някой си

    15 6 Отговор
    Де да можеше да се оттеглиш с чест от жипката....
    Може би тогава и гроб щеше да го има.....
  • 35 Да бе да

    8 8 Отговор

    До коментар #14 от "Уфффф":

    те така си отшумяват и в Индия, че там лято не са виждали.

    Коментиран от #80

  • 36 прост

    35 3 Отговор
    Този простия, дето всеки Божи ден се прави на мъдрец, заедно с калинките си някой хубав ден би било добре да бъдат съдени, за съсипването на здравната система на България. Разделиха се със земния си живот към 16500 българи, а този примат отчита успех.Народе такива некадърници, не бива да се допускат до управлението на България. Срам и позор е да го гледаш и слушаш.
  • 37 АнтиГЕРБ

    12 4 Отговор

    До коментар #1 от "choko":

    4-ти май,
    1872-ра година.

    Завършва първото общо събрание на БРЦК, на което инициатор е Васил Левски.

    Печатът и устава на БРЦК са изработени от забравеният днес Данаил Попов –
    „първата ръка“ на Апостола и най-доверен човек на Левски.
  • 38 любопитен

    22 4 Отговор
    a тия вaкcини нe трябвaшe ли дa ce cъхрaнявaт нa – 60 грaдуca...? Кaтo глeдaм кaк ги рaзнacят из цялa Бългaрия c лeдaрки в чaнти зa пикник oт Мeтрo зa пo 20лв имa ли някoй кoйтo cи миcли, чe тoвa чудo щe имa eфeкт? Тo бирaтa в тия чaнти нe мoжe дa ce зaдържи cтудeнa тe вaкcини рaзнacят... cмeх
  • 39 Борисов, знаеме, че тие трудно, но си

    27 4 Отговор
    Почини, изглеждаш Зле!!! Падение, надсмиваше се на всички около теб и на цял народ, сега дой де време на теб да се Смеят!!! Всеки по Реда си!!!
  • 40 отчето

    16 4 Отговор
    дегенерат,троглодит,социален скудоумник и...все още премиер в оставка.Записал се е в семинарията задочно за свещеник,но в метоха със симпатичните монахини на 80 плюс.
  • 41 Нагъл

    18 4 Отговор
    убиец и лъжец. Внушения нон стоп. Комунист
  • 42 глупости

    15 9 Отговор
    Глупости на търкалета. 10% положителни проби и > 500 новозаразени, не ми взучи, като да е преминала. Ако бяхме в пълен локдаун 2 седмици (като Гърция или Турция) щеше да се осети промяна. С политиката си, Борисов и КО оставят българите сами да си се борят с вируса. (т.е. да се постигне маймунския имунитет)
  • 43 Само

    20 4 Отговор
    Фалби , като че ли хората са улави !
  • 44 факт

    21 4 Отговор
    приключи вълната и България е с най-голям брой починали като процент от заразените от всички държави в ЕС. Браво г-н Чекмедже ....
  • 45 Въпрос

    10 8 Отговор
    Искам да попитам? Как за 20 дни Слави стопи 8% и вече стигна Герб и как БСП бяха 10% зад Герб а вече са само 4? Вярно Маркет Линкс е коректна агенция и позна резултатите на 4 април , но новото й проучване от петък е изумително: Проучване на "Маркет Линкс"- 0.8 % разлика между ГЕРБ и ИТН. Електорални нагласи- ГЕРБ -21%, ИТН= 20.2%, БСП- 16.7%, ДБ-11.9%, ДПС-9.2%, ИСМВ-5.9%, Обединени патриоти( ВМРО+НФСБ+ВОЛЯ)- 3%. В момента има висока политизация на обществото а доверието в новия парламент е два пъти по високо от стария. Проучването е направено по поръчка на БТВ и финансирано от двете организации

    Коментиран от #47, #88

  • 46 Редв

    26 4 Отговор
    Разкарайте тази мръсна гад, бе!
  • 47 Отговор

    25 4 Отговор

    До коментар #45 от "Въпрос":

    Питаш се къде са отишли 200 хиляди гласа за Герб спрямо 4 април? 6% вече са надолу а това са 200 хиляди гласа. Ами вече не ги броят купените гласове. Скоро и мъртвите няма да броят от избирателните списъци и Герб се свива до 10%

    Коментиран от #77

  • 48 хан крум

    14 5 Отговор
    И как бързо сметна 65%,много надарени ,че може и проценти да пресмята.
  • 49 ИСТИНАТА

    9 5 Отговор
    Какво се учудвате че разликата между ГЕРБ и БСП паднала от 10 на 4 %? Малко факти: Преди 25-26 години БСП имаше твърд електорат от 30% от всички гласоподаватели. Тогава България беше 8 млн.души и гласуваха на избори 60% от тях тоест около 5 млн.30% тоест 1 млн.и 500 хиляди от тези 5 млн.винаги гласуваха за БСП без значение как е управлявала и ако ще и страната да запали. За тези години твърдия електорат на БСП намаля поради няколко причини. Много от тях си заминава по естествен път , други се ориентираха към други леви формации и гласоподавателите за БСП паднаха 3 пъти , тоест около 500 хиляди. На изборите преди месец БСП имаше 485 хиляди гласа , двойно по малко от 2017 г. когато имаше 960 хиляди. В проучването преди няколко дни на "Маркет Линкс" БСП си стои на същото ниво. За нея биха гласували същите хора твърд електорат които гласуваха преди месец. А че разликата с Герб е паднала до 4 % е затова че Герб се свлича и затова БСП ги доближава с разлика между двете формации около 100-на хиляди гласа.
  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Станислав Георгиев Недков -Стъки

    6 29 Отговор
    Не забравяйте датата и часа колеги членове , активисти и симпатизанти на Герб - 5 май от 10.30 часа. Обсаждаме президентството с настояване да се върне стария състав на ЦИК и срещу подготвяната съдебна реформа срещу Иван Гешев. Ако каyня не наложи вето , влизаме в сградата и го изнасяме с фотьойла и в близкия шадраван. Всички държавни служители, учители и администрация апелираме също да бъдат в 10.30 часа

    Коментиран от #52, #54, #70, #98, #134

  • 52 Стойко

    21 4 Отговор

    До коментар #51 от "Станислав Георгиев Недков -Стъки":

    Ек мутант празна безмозъчна тиква. Иска ти се и занапред 3 милиона всяка година държавна субсидия , тоест пари от нашите данъци които ти даваше другата по голяма тиква и Праceн Крадлев. Свърши се вашата и ще връщате всичко заграбено до стотинка
  • 53 чобан гатю

    12 4 Отговор
    ей гуй на ,яви са ва паткана са яви тъкму си рекох - ПОЧИВКАААА
  • 54 Учител

    7 21 Отговор

    До коментар #51 от "Станислав Георгиев Недков -Стъки":

    Господин лидер Недков! Аз ще бъда там рамо до рамо с Вас! Сега сме в платена пролетна ваканция и сме свободни. При победител Генерал Борисов нашите заплати станаха нето над 2 000 лв. А при Станишев преди 13 години бяха 360-400 лева. Затова масово от нашия бранш ГЕРБ имат 108 хиляди гласа. Ние сме доволни от господин победител Борисов. Имаме платени пролетна , коледна и лятна 3 месеца ваканция. Получаваме бонуси за 24 май , за първия учебен ден и за Коледа. През пандемията бяхме разпуснати , но си получавахме пълните заплати. А при Станишев стачкувахме тогава като искахме заплати 1300 евро колкото във Франция , но той ни нарече "Непроизводителна прослойка" и ни прати в производството като искаме по високи заплати. Бойко като кмет на София тогава ни подкрепи и за 11 години мандати ни увеличи 5 пъти заплатите ! Ще бъда и аз пред Президентството ! Всички колеги учители призовавам също да дойдат защото заплатите ни при ГЕРБ станаха почти 1300 евро колкото във Франция!

    Коментиран от #90, #136

  • 55 безпартиен

    6 4 Отговор
    С чест????????Ко?Не!
  • 56 123

    13 5 Отговор
    НАЙ ПОДГОТВЕНИЯ НАЙ УМНИЯ НАЙ ЧЕСТНИЯ НАЙ КРАСИВИЯ КОЙ Е ТОЙ?

    Коментиран от #59

  • 57 Еееее!

    23 4 Отговор
    Имам чувството, че той перманентно е в предизборно състояние. Непрекъснато хвалби към себе си и партията си, непрекъснато критики към опонентите и президента. Нон стоп. Ваксините пък ги посреща лично на летището, сякаш някаква международна делегация пристига и той е длъжен по протокол да е там! Пак пи ар, пак да е под прожекторите, нищо друго не го интересува. Прозрачен до втръсване
  • 58 Бай курти 45 год.сгоден- 21 г. Ваш Лидер

    12 9 Отговор
    Приятели ! Учителите са наши избиратели на ГЕРБ и напълно заслужават хилядарките , макар и да не правят нищо по цял ден! Имат 5 - дневна работна седмица по 4-5 часа на ден! Има и много млади учителки които ме харесват! Е разбира се няма да харесат такъв като Козлонадуйййй с 270 лева пенсия защото те вземат 8 пъти повече от него. Няма да издържат я подобен голтак! Аз с моето ИНФИНИТИ Q30 което си взех с комисионната от купуване на гласове за ГЕРБ , спирам винаги пред едно училище в старата столица СОУ "Емилиян Станев" да си харесам някоя ученичка. И започва часа по физическо , младата учителка хвърля една топка на келешите да се занимават с нея и започва да говори по телефона с гаджето за да мине часа! Само отвреме на време когато някой кeлeш я ритне по силно младата учителка спира да говори за 3 секунди и му подвиква "Иване не я ритай толкова силно че ще прескочи оградата". Аз само това чакам за да се запозная с младата учителка. Да, тя взема 2 бона месечно да си клaти краката, но пък аз си правя 5 пъти месечно защото не само купувам гласове по избори а и пиша фалшиви фактури по ДДС. Така че ние сме прекрасно. Вие му мислете !

    Коментиран от #68, #91

  • 59 Бъки

    6 4 Отговор

    До коментар #56 от "123":

    На Баце песа
  • 60 Човек

    23 4 Отговор
    Прасунгер гнусен!
  • 61 Moй

    23 4 Отговор
    Мръсник. Лъжец. Подлец. Крадец. Лицемер.
  • 62 ИСТИНАТА

    24 5 Отговор
    Лицето Бойко Методиев Борисов преди няколко месеца бе в 1 Пловдивско училище! Посрещна го целия личен състав на училището начело с директора ! Овациите и поклоните бяха няколко минути! След това думата взе директора който благодари на Борисов и информира че заплатите в училището вече са над 1800 лв.и с добавките за стаж и клас вземат над 2000 лв.чисти . Като се има предвид че от юни до септември имат 3 месеца платена лятна ваканция. Имат коледна от 21декември до 4 януари ! Пролетна от 30 март до 11 април . А сега бяха разпуснати заради пандемията но си получаваха пълните заплати ! За Коледа с делегираните бюджети на училищата получават между 1000 и 1500 лв бонус. За първия учебен ден и за 24 май между 500 и 700 лв. А вие блъскайте и с вашите данъци , глоби и осигуровки им осигурявайте високите заплати . И сега разбирам колко е бил прав Станишев когато стачкуваха за заплати -"Обществената нетърпимост към тази непроизводителна прослойка се увеличава което лично мен ме притеснява! Като не са удовлетворени , имат избора да си потърсят работа в производството ! " И тези над 100 хиляди търтея и техните близки масово ще гласуват за кликата ГЕРБ ! Тях не ги интересува че народа и държавата се натоварват със заеми от МВФ и СБ. Те си искат високите заплати без да произвеждат! А ти обикновен работнико превивай гръб само за храна,отопление,вода,телефон,интернет ,транспорт и за друго са не ти остава! И като си траете така ще е ! Всекиму своето !

    Коментиран от #84, #144

  • 63 БОКО УНИЩОЖИ

    18 4 Отговор
    Здравната каса и фалира болниците сега ще ги продаде за жълти стотинки
  • 64 Иван Ставрев

    10 6 Отговор
    Ма вие не разбрахте ли, че олигархията (масонията) трябва да държи 100% от средствата на производство?
  • 65 СЪС ДУЕНЕ

    15 4 Отговор
    И СТЪКМИСТИКА НЕ СТАВА ПАША..
    ЩЕ СЕ РАЗБЕРЕ ДО ТРИ СЕДМИЦИ.
    ЩЕ СЕ ВИДИ КОЛКО ПОЧИНАЛИ
    КОЛКО ЗАРАЗЕНИ И КОЛКО СТЕ
    ЛЪГАЛИ НАРОДА. ВСИЧКО И
    ДАЛАВЕРИТЕ И КРАЖБИ И МАНИПУЛАЦИЯТА НА НАРОДА
    АКО ИМА ЧЕСТНИ И СМЕЛИ МЪЖЕ
    ЩЕ СЕ РАЗБЕРЕ.

    Коментиран от #75

  • 66 Да,бе

    16 4 Отговор
    Сложете снимки на гробищните паркови да видят всички колко са се разрастнали при "справянето" на тия тулупи с третата вълна.Стига сме гледали само тулупски физиономии.
  • 67 069

    18 4 Отговор
    Я, Боцо се появи пак и днес да ни обяснява как стоят нещата. На снимката ми изглежда като уплашен човек, който започва да осъзнава, че "лошия матр'ял" сега ще му обясни как стоят нещата. COVID-19 е фон на пародията и ми звучи като бла-бла-бла.
  • 68 маймуно ти

    6 4 Отговор

    До коментар #58 от "Бай курти 45 год.сгоден- 21 г. Ваш Лидер":

    Бай Курти, откога си минал от млади ученички на млади учителки?
  • 69 Гошо

    18 4 Отговор
    Борисов: Можем да кажем с чест, че сме се приключили.Кражбите ни изядоха ушите.За мен беше чест, ще се видим в Барселона.Всичко хубаво и довиждане.
  • 70 д р фройд

    15 4 Отговор

    До коментар #51 от "Станислав Георгиев Недков -Стъки":

    грездей,пак ли те удариха с чорапа спясък по главата?Да не си в епилептичен статус?

    Коментиран от #94

  • 71 офицер

    21 4 Отговор
    Наглец. Приключил си живота на 16 000 българи с погрешни политически решения и гърчеща се в агония здравна система.
    Кой, аз ли трябваше 10 години да реформирам системата. ТОВА Е ЦЕНАТА НА КРАЖБА, КРАЖБА, КРАЖБА и НЕКАДЪРНОСТ.
  • 72 ПРОФЕСОР ИЛЧЕВ

    20 4 Отговор
    С ЧЕСТ МОЖЕМ ДА КАЖЕМ ,ЧЕ ГЛЕДАХМЕ ПОСЛЕДНАТА СЕРИЯ НА ЖИПКА ТВ,СЕРИАЛА ОСТАВА В МИНАЛОТО
  • 73 хммм

    16 4 Отговор
    Каква чест бе, Лъжец, добре че се стопли времето и идва лято, тогава вирусите сами си отшумяват. Справил се бил, вярвай си.
  • 74 Коляча

    10 4 Отговор
    Прасенцето боби ...
  • 75 Въпрос

    9 4 Отговор

    До коментар #65 от "СЪС ДУЕНЕ":

    Имаш предвид че умишлено намалят бройката починали и заразени или умишлено ги увеличават?

    Коментиран от #115

  • 76 аюрведа

    16 4 Отговор
    болен човек
  • 77 ресто

    22 4 Отговор

    До коментар #47 от "Отговор":

    От всеки 10 българи, 9 псуват Гепи и простия им вожд, и на едни честни избори, може да не минат 4%- бариера. Този без фалшификации щеше да е на боклука много отдавна.
  • 78 айдедеее

    23 4 Отговор
    А ние се радваме, че ти приключи с управлението, защото хич не те биваше за този пост.
  • 79 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    16 4 Отговор
    В бг на практика нямаше нито една вълна!Със силата на медиите успяха да направят 3.....Ако,продължат дадават такива пари за ковид ще има още много години да го гледаме този театър!
  • 80 Много чудно

    21 4 Отговор

    До коментар #35 от "Да бе да":

    Как управляват вирус, който се разпространява по въздушно-капков път, основно през зимния сезон- специално в нашата географска област и поредна вълна, която не е управляема по принцип???? Индия са на друг континент, толкова гъсто населени, друг им е щама, друга им е расата, други са им придружаващите заболявания . Още да изброявам ли? Не може да управляваш неуправляеми неща. Единствено си приписват заслуги, които в никакъв случай не са техни
  • 81 България

    12 4 Отговор
    Сиреч МУТРАТА.
  • 82 .......

    15 4 Отговор
    ЩЕ ТЕ ЗАПОМНИМ СЪС СЪДРАНИ КЪСИ ГАЩИ ,НАКУЦВАЩ НА БОЛЕН КРАК
  • 83 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    6 5 Отговор

    До коментар #7 от "choko":

    Браво,много точно,отлична мисъл!Браво,вие сте стойностен човек!
  • 84 1618

    19 4 Отговор

    До коментар #62 от "ИСТИНАТА":

    Вярно е! Борисов действа на принципа "Разделяй и владей",Подкупвай и рекетирай"! Но времето му вече свърши! В момента злобее и агонизира! Борисов и ГЕРБ падат от власт завинаги! Борисов излиза от политиката - само този ход му остана!Шах и Мат!
  • 85 Сърп и чук

    20 4 Отговор
    Нормално - с Герп си отива и вируса! Есть Герб - есть вирус! Нет Греб - нет вируса!
  • 86 Зайко Байко многознайко

    18 4 Отговор
    Сега гледаме третата вълна на малоумните монолоэи на еднокнижният крадец в три тома, по Карл Май! В эатвора мръсни крадци, там ви е мястото!
  • 87 ДЪНКАН МАКЛАУД

    17 4 Отговор
    КАК 11ГОДИНИ УПРАВЛЯВ БЕЗ ГРАМ ИНТЕЛЕКТ С ЖИПКА
  • 88 Сърп и чук

    8 4 Отговор

    До коментар #45 от "Въпрос":

    Това проучване бе от 16 до 23 април! Сега вече е съвсем друго. Динамика!
  • 89 1618

    17 4 Отговор

    До коментар #22 от "Естествено":

    За това трябва да се даде решителен и съкрушителен отпор на диктатурата на Борисов!И това ще стане- бъдете сигурни, Борисов пада от власт завинаги!
  • 90 логика

    18 4 Отговор

    До коментар #54 от "Учител":

    Ти ако наистина си учител, трябва много бързо да те изгонят от училище, за да не повредиш децата. Много си прост. А понеже си гледаш уж заплатата, Румъния с която през 2009 г. тръгнахме заедно, заплатите им са + 30%. Ние имахме нещастието с крадеца и лъжец от Банкя, който на гърба на българите взе и 29 милиарда заеми, прахоса ги и пак сме последни.

    Коментиран от #102, #133

  • 91 ПЛАЧЕШТА ЕТЪРВА

    5 4 Отговор

    До коментар #58 от "Бай курти 45 год.сгоден- 21 г. Ваш Лидер":

    БАЙ КУРТИ МОЛЯ СПРИ ДА ДЕПРЕСИРАШ ЛУЗАРИТЕ И „ЛАЗАРКИТЕ”😂😂😂
  • 92 .......

    11 4 Отговор
    СЕРИАЛА ЖИПКА НА ЖОРО БЕКЪМА СЪС СЪДРАНИ КЪСИ ГАЩЕТА
  • 93 Зайко Байко многознайко

    13 4 Отговор

    До коментар #21 от "Ланс Линк":

    "Оркестър беэ име", точно! Кокошките спряха да носят!!!!
  • 94 Станислав Георгиев Недков -Стъки

    6 16 Отговор

    До коментар #70 от "д р фройд":

    Господин "НИКОЙ! Може да се срещнем и да ме ударите и ВИЕ! Ама колкото сила имате може да ме ударите! Аз няма да Ви удрям! Само ще Ви вдигна и пусна и после никога няма да вдишaте и глътка въздух! Може да ми звъннете или пишете на Вaйбър да се разберем! Ако не го направите значи сте от многото зaдмониторни бойци тук. Очаквам- 0886999444

    Коментиран от #100, #109, #112, #145, #167

  • 95 Бойко тиквений

    16 5 Отговор
    е б.о.к.л.у.к.
  • 96 😁😁😁😁

    5 4 Отговор
    ...😁... Иван Славков Батето: "Ти си един пръдлю"...😁...
  • 97 Благодаря

    6 18 Отговор
    Г-н Министър председател че ни преведохте през това изпитание с минимални щети въпреки простотиите на олигарси , протестъри и други злобни и теваншистки групи. Един ден историята ще отсъди и ще изпрати на бунището тези дребни души. Още веднъж благодаря и бъдете здрав.
  • 98 нагльо

    13 5 Отговор

    До коментар #51 от "Станислав Георгиев Недков -Стъки":

    А бе нагльо, ти наистина си много прост бре. Свърши вече тая, да получаваш пари за да "обичаш" вожда. Сега вече за да имаш пари, ще трябва да бачкаш.

    Коментиран от #107

  • 99 Тоя

    9 5 Отговор
    пропусна да каже,че сме приключили третата вълна благодарение на него.
  • 100 фройдист

    14 5 Отговор

    До коментар #94 от "Станислав Георгиев Недков -Стъки":

    звъннах, но казаха,че е клиниката в карлуково!
  • 101 биби се появи

    8 4 Отговор
    Всичко можеш да кажеш , но от дека пусто чест у теб да се найде . А понеже там за чест не става дума , приключи държавата ни напълно.
  • 102 До лъжльо

    6 5 Отговор

    До коментар #90 от "логика":

    Питай ги румънците в Банско за заплатите. А не да говориш дивотии и да си вярваш. Аман от фалшиви новини.
  • 103 chi

    7 4 Отговор
    Разбойник!
  • 104 Добре че има !?

    8 4 Отговор
    Вълни дави отнесат . Сега ще дойде и вълната на РАЕТАТА ...
  • 105 вълноразбивача

    16 4 Отговор
    Буцито има пейзаж на дълбоко стресиран борсук.
  • 106 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 107 Гербер- Богаташ

    15 3 Отговор

    До коментар #98 от "нагльо":

    Ти не го мисли Стаската!!!!! За 4 години получаваше по 3 млн.лв държавно финансиране от ММС. Половината връщаше в нашата черна каса а с другите си купи имоти по черноморието ! С Гошкaта Валентинов и откриха заведение в студентски град "Сандвичарница за шампиони" се казва. Там се разпределя за дискотеките в студентския град ( досещате се какво) под охраната на МВР. По 15 бона на вечер си правят ! Със зетя на бившия вътрешен министър Младен Маринов Даниел Илиев ( този на снимката с БОрисов когато излезе от болницата с тениска с неговия лик) утре ще бъдат пред президентството и подчинените им ММА бойци. Прав бе БОрисов като каза че има кръвожадни симпатизанти които ще преследват народа като чакали

    Коментиран от #169

  • 108 Херо Мустака

    7 4 Отговор
    Дон дупход се превърнал на Дон васикнокуп!
    Купувач на портрети от дъвки Турбо !
  • 109 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 110 пройчо

    8 4 Отговор
    ".... „Да извадиш от другите държави тези ваксини, за да дойдат за българите, ми струва много бели коси, докато стане”, сподели Борисов...."******Кви коси ?!:))
  • 111 Народът на Бг

    15 4 Отговор
    COVID-19 губи силата си, епидемията си отива.
    Заедно с нея си Отива и Вожда на Шайката ГЕрП борисоф!
  • 112 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 113 ох боже

    18 4 Отговор
    Сега пък се изявява като главен вирусолог ! Приберете го, бе! От сутринта беснее като изоглавен за ЦИК, за изборите, за вируса. Изтрещя тотално.
  • 114 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 115 КАКТО

    8 4 Отговор

    До коментар #75 от "Въпрос":

    ИМ ДОЙДЕ.. ДНЕС ТАКА КЕФ УТРЕ
    ДРУГО КЕФ. ЩО КАЖЕ ПАДИШАХА.
    И НЕ СМО ТОВА АКО СЕ ХВАНЕ ЯКО
    ЩЕ ИЗЛЕЗНАТ МНОГО КРАЖБИ МАНИПУЛАЦИИ. ЩЕ БЪДЕ ИНТЕРЕСНО И ИСТИНСКО. САМО
    ТРЕБЕ ЮНАК МЪЖ. И НЕ САМО ТОЯ.
    ЦЕЛИЯТ ПРЕХОД. Всичко ЗА НАРОДА ОБРАТНО.
  • 116 Четете внимателно

    16 4 Отговор
    Силвия Маринова ( дъщеря на бившия министър на МВР а сега депутат от ГЕРБ Младен Маринов бивш шофьор на Мето Илиенски) открадна гаджето на Гери -Никол, ММА боеца Даниел Илиев, верния на президента на федерацията си Станислав Недков -Стъки получаващи по 3 млн.лева годишно държавна субсидия от ММС, тоест пари на Българския данъкоплатец ! Да припомним че Даниел Илиев заедно с други двама бе обвинен за побоя на журналиста Слави Ангелов , като про-правителствените медии афишираха че побоя е поръчан от Васил Божков. След като тайната падна за рoдствената връзка между министъра и обвиняемия , обвиненията за участие на Божков тихомълком излязоха от медиите и също толкова тихомълком и Даниел Илиев и останалите двама бяха освободени.
  • 117 dfu

    13 4 Отговор
    "Публикувано във факти.бг: Ние сме заедно с Австрия, в която от октомври има пълен локдаун."

    Значи според Биквата няма файда от мерки. :D
  • 118 болнавият

    17 4 Отговор
    Борисов върви като кон - нито физиотерапия, нито рехабилитация. Възстановяването е около месец-два при операция. Аз продължавам да се питам защо имаше лепенка и на коляното на другия крак!
  • 119 Тиква

    18 5 Отговор
    Идиот на който да благодарим че няма ваксини, Курц му го наби в 400 като бяха двамата и нашия се сви като Гнида. Да ти благодарим Бойко за всички починали. Да ти благодарим че даде помощи и не се видя нищо реално. Да Ви благодарим на цялата шайка и на теб, които ще ходите в затвора в скоро време.
  • 120 Румпелщилцхен

    21 5 Отговор
    Борисов говори като изтърван от психиатрична клиника.
    Не знаех, че така ще избие жалкия му и комичен образ и то по новините. Тресеше се, дрънка несвързано, налудничав поглед.
    Все още не е видял реалноста, но и това ще стане.
  • 121 Обожавам "бисерите" от простотии

    23 4 Отговор
    На тоя психопат.Аз съм на 61 бивш офицер служил вярно 20 години и уволнил се след срока на службата позволяващ пенсиониране.Деполитизирал се за да си работя професията.За разлика от тоя крадец отказал да се деполитизира за да бъде уволнен (по взаимно съгласие с държаната така да се каже).И после станал Мутра. И бил антикомунист....и ...и ...и то глупостите му нямат край.Живея в чужбина. Видях що е демокрация и как работи.Борисов съсипа всичко.Слушах днес за някакъв "пръст отзад"...ама що за език?Научете го да говори като държавник.Не като мутра.Той каруцарят една време имаше по умерен речник в предвид професията му сравнен с Тиквата. И заплахи, лъжи, простащина....това ли е България?Срам.....тоя си е за затвора поне по 3 обвинения.
  • 122 Тиква

    2 5 Отговор

    До коментар #31 от "Кочо":

    Ти Мангъров ходи го цуни по чайчето. Явно не си загубил близки????
  • 123 слава

    10 5 Отговор

    До коментар #27 от "Мата Хари":

    Богу, че или има хора, които му разгадават ходовете и ги провалят /а той беснее/ , или има къртица в ГЕРБ, която спокойно и необезпокоявано снася информацията, където трябва.
  • 124 Пенчо

    13 5 Отговор
    По-скоро третата вълна ни приключи ...

    А утре нищо чудно ББ и за изгрева да се похвали
  • 125 гост

    11 4 Отговор
    Ти нямаш чест . Ти си със диагноза . Постоянното плачене е вече много . Напаст .
  • 126 Георги Марков пред ПИК

    5 19 Отговор
    България утре е под президентски юмрук! Друг ход на Герб не остава! Протест му е мaйkaтa! Подкрепете Стъки и бригадите му!

    Коментиран от #130, #142

  • 127 Кой те

    9 4 Отговор
    пита за каквото и да е. Натрапник долен!
  • 128 Пак

    8 4 Отговор
    Хвалипръцковщини!
  • 129 Начо

    4 4 Отговор
    Моля ти и чест
  • 130 Бай курти 45 год.сгоден- 21 г. Ваш Лидер

    5 9 Отговор

    До коментар #126 от "Георги Марков пред ПИК":

    Приятели! Аз преди 10 дни като писах и ви информирах че създаваме Герберско въстание и опълчение и партизанско движение сигурно мислехте че се шегувам???? 50 здрави биячи от ММА се включват и са заявили участие. Ние от старата столица също се включваме да подкрепим Стъки и биячите му! Аз , заедно с Таньо рекета, Нацо грабежа и останалите се вливаме в мобилизираните Герберски отряди! Нямате шанс срещу нас и както бе казал Бойко " ще ви преследваме като чакали. На война като на война". Много от Вас са взели сигурно думите му на шега но вече сте се уверили безспорно че празни приказки не говори. ПОБЕДА

    Коментиран от #157

  • 131 Герб

    3 1 Отговор
    Симпатичен млад мъж е малко лошо гледа, но при тоз ковид ко да прай. Жалко за избирателите не са гласували за него сега ще им е тежко. Но така е другия път ако не гласуват правителство нанайци.
  • 132 Колко

    14 4 Отговор
    отвратителна мутра има. Докога ще го показвате?

    Коментиран от #141

  • 133 никакъв учител

    8 5 Отговор

    До коментар #90 от "логика":

    не е! Нетна заплата от 2000 лева е мечтата му вероятно. Сега, ако го попиташ колко е брутната му заплата, няма да може да ти каже. Та така - при това положение брутната му заплата трябва да е 2577.38 лева. НЯМА учител с такава заплата! Към настоящия момент брутната заплата на учител с /примерно/ 20 години стаж и прослужено време е около 1546. Чистата заплата остава 1200 лева. Слаба марка бира! Не го слушай този прошляк. Нито е учител, нито умее да смята.

    Коментиран от #139

  • 134 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 135 112 място

    8 4 Отговор
    Кога този лъжец и престъпник ще бъде в затвора.
  • 136 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 137 Третата вълна дойде по график, така си

    10 4 Отговор
    Отиде по График!! Трета Предизборна вълна, само че ви "отнесе"!!!! 4та която е държи Балтов, ще ви Размие в Океана на Народното Недоволство и презрение към Вас!! Ти до следващите Избори ще се" промениш" много психически, няма да Издържиш!!! Няма да го понесеш, това, което ще се случи!!! Там на шкафчето имаше един Глог, помисли, изпий 2 бутилки Чивас и пробвай,,!!!
  • 138 д р фройд

    4 5 Отговор

    До коментар #112 от "д р фройд":

    Да добавя,преди 40 дни почина жена ми и сега съм много мераклия да и направя курбан от тебе плужек.Тамам си ме намерил на кеф да те разфасовам.
  • 139 Методи

    5 7 Отговор

    До коментар #133 от "никакъв учител":

    Ти не си никакъв учител или се правиш на такъв? И не знаеш че полицаи и учители и държавни служители са освободени от осигуровки а им ги поема държавата! Така че е прав онзи Гейберастки даскал че тиквун им направи заплатите 2000-2200 лв.нетни , тоест чисти.

    Коментиран от #147

  • 140 ЧОБАН ТОМА

    6 4 Отговор
    ОБЯВА : ТЪРСЯ ПОМОЩНИК ОВЧАР И ХИГИЕНИСТ ЗА ОБОРА ,ПКП И КЮЛЧЕТО СА ПОДХОДЯЩИ
  • 141 гост

    2 4 Отговор

    До коментар #132 от "Колко":

    Тя само за него пише .
  • 142 стига с този

    7 4 Отговор

    До коментар #126 от "Георги Марков пред ПИК":

    Стъки, бе! Кого плашите , жалки отрепки и нима не знаете, че ако излязат 50, тутакси срещу тях ще излязат пет хиляди. Бързо забравихте миналото лято.
  • 143 N.S.D.A.P.

    11 4 Отговор
    КОЛКОТО ПОВЕЧЕ КОМЕНТИРА ТОЯ ШИЗОФРЕНИК,ТОЛКОВА ПО-МАЛКО ГЛАСОВЕ ЩЕ ИМА НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ! ТОВА Е ЧОВЕК АЛЧЕН ЗА ВЛАСТ,ПРОСТ,НЕУК,ОЗЛОБЯЛ,МРАЗЕЩ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД! СЪД-НЕ САМО ЗА НЕГО,А И ЗА ВСИЧКИТЕ МУ ПОДЛОГИ!
  • 144 ти на оня

    8 5 Отговор

    До коментар #62 от "ИСТИНАТА":

    измислен "учител" ли вярваш за заплата от 2000 лева. Мираж! Учител с 20 години стаж получава чисти 1200 лева.
  • 145 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 146 бухал каджията

    9 4 Отговор
    тури си маска бе другарю некадърник
  • 147 в грешка си

    6 6 Отговор

    До коментар #139 от "Методи":

    Учителите се самоосигуряват. Те не са държавни служители. Справка - КСО!
  • 148 АЙДУЦИИИ

    11 4 Отговор
    11 години ни мори тая крадяща герберастка ПРЕСТЪПНА БОРИСОВА ШАЙКА ИЗРОДИ !
  • 149 Наблюдател

    12 4 Отговор
    Изключително зловредното и вонящо от всякъде на корупция лице Бойко Методиев Борисов ако не се изцепи с някоя лъжа очевидно неможе да спи спокойно! Психиатрите трябва да допишат към своята специалност Нов Раздел с по-горното име! Това лице от Банкя просто е патологичен случай и задължително трябва да бъде озъптен или в Карлуково или в Централния затвор!! Спешно!!
  • 150 аз съм Веска

    1 4 Отговор
    Пробутваш си спомените от дискотека " Кобра " .Не нам ....
  • 151 Проклет бъди Бойко Методиев Борисов

    5 4 Отговор
    БОКО, КАКТО СИ ТРЪГНАЛ, СКОРО ЩЕ СЪОБЩИШ РАДОСТНАТА НОВИНА В ОРЛАНДОВЦИ.
  • 152 Молба

    6 4 Отговор
    Доктор Гълъбова, молим ви, намесете се, спрете го, защото някой друг ще го спре!
  • 153 Един

    6 4 Отговор
    Верно ли бе? Значи чакаме следващата!
  • 154 цар тиква

    5 4 Отговор
    На Буци тиквата му хлътва от горе , а мандибулата му увисва надолу , едното е от вакуума , второто от шубето. Подпухнал , отекъл с празен поглед.
  • 155 adgel

    6 4 Отговор
    ИДИОТ и срам за човешкия род .
  • 156 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 157 324

    2 4 Отговор

    До коментар #130 от "Бай курти 45 год.сгоден- 21 г. Ваш Лидер":

    А ние вас като хиени, тъпоумници!
  • 158 евалата буци

    6 4 Отговор
    И благодарение на какви умели действия приключи , това е по-интересно в контекста на словоизлиянията. Ония предприемали по-радикални действия ама били по-назад с материала , вие лично как прецакахте вируса тогава , споразумение ли подписахте , рушвет ли ме дадохте , как да го разбирам . Всъщност вие пазехте най-зорко здравните заведения , или това дето е останало от тях от вещото ви разграбване , от болните и все пак измряха някои на стълбищата пред болниците , ама не достатъчно та да можете да замажете и пратите в забвение нещата , както обикновено правите когато работата се обърка яко , другите си умираха вътре , или по домовете , където ни затваряхте спорен определени неща свързани с интереса ви и касаещи съвсем друго , нямащо никакво медицинско естество , слагахте ни и ни сваляхте маски къде трябва и къде не трябва . Правихте някакви списъци в които кой от какво умрял пишехте COVID-19 и всичко това безумие , некадърност , на моменти престъпно спрямо хората поведение искаш да ми го изтъкнеш като едва ли не лична заслуга в преодоляване на някаква криза с някакъв си вирус , за който все още сами казвате , че нищо не знаете , нито какъв е произходът му , нито какъв е начинът за заразяване от него , нито как се лекува , нито как се профилактира срещу него , примерно с ония ваксини дето се експериментират върху човечеството и които не се знае всъщност какво са. Хвала , чест и почитания теб Тъпако.
  • 159 ПАНДИЗ

    7 4 Отговор
    ПРИКЛЮЧИ ТРЕТАТА ВЪЛНА НА КРАДЕНЕ , ДАНО НЕ ПРЕДСТОИ ЧЕТВЪРТА ЩОТО ТАЗИ БОЛЕСТ НЕ СЕ ЛЕКУВА , ОСВЕН БОЙКО И ГЕРБ ДА СА НА ОТГОВОРНО ПАЗЕНЕ В ЗАТВОРА !
  • 160 Цар Вул

    6 4 Отговор
    Евалла на Винету! - за пореден път приключи петилетката за три години! И благодарение на действията на ГРОП, но най-вече лично на неговите намеси и решения - народът е жив, здрав и честит! А държавата уверено крачи към прогрес и благополучие.
    Представете си какво щеше да е, ако не беше той...

    Коментиран от #171

  • 161 Тиквоний

    2 4 Отговор
    Записите и снимките с Боко Зенеката трябваше да се пуснат сега, за Гергьовден, а не за Петровден
  • 162 чекмедже 2

    2 4 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Можем да кажем с чест..ако имаш такава..
  • 163 Gowo

    2 4 Отговор
    Това което искам да кажа на Бойко Ментарджиев Борисоф е че...откакто ГЕРБ падна от власт , и коронавирусът си отиде.Случайно ли е?.Дали, щото те го ,,контролираха"?
  • 164 Мразим комунета

    0 1 Отговор

    До коментар #1 от "choko":

    тоЯ е МЕГА ЛЪЖЕЦ.
  • 165 ТОЧКАТА

    2 1 Отговор
    ...,,ПРИКЛЮЧИЛИ...ТРЕТАТА ВЪЛНА,,!!!!!!!Така казано излиза ,че ТЕ СА Я ПУСНАЛИ!!!!!!
  • 166 Паламар

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "choko":

    Само един остана за приключване: Барба Ганьос му викат..
  • 167 Ех, Стъки,Стъки

    1 0 Отговор

    До коментар #94 от "Станислав Георгиев Недков -Стъки":

    От обикновен крадец се издигна до отговорник на дрога в някои райони и лихвар. Но това е върха на твоята "кариера". Ще падне Боко, ще ти падне полицейския и престъпен чадър и ще си последна дупка на кавала. Тогава ще ти се иска да си смениш и телефона, и името, и прякора и пола, ако можеш дори. Ама те чака не лека съдба. Лаладжий и позьори не ги обичат в твоите среди. А относно "бойните" ти умения, само във България има хиляди момчета и няколко момичета, които ще те ошамарят като стой та гледай.
  • 168 Рудолфина

    0 0 Отговор
    Ама все още не сте накарали Дунава да потече от морето към Виена а не обратното.
  • 169 пръжки с лук

    0 0 Отговор

    До коментар #107 от "Гербер- Богаташ":

    пиши по-често, ти си култов коментатор
  • 170 Шекспир 1

    0 0 Отговор

    До коментар #9 от "Панделата те чака.":

    Докато каскетите са в Прокуратурата,пука му на сайдера на Боко.Не го подценявайте,вече си е подготвил бази по света за сладък живот.Ще ни се присмива отдалеч,докато гледа следващия,назначен от Херо Мустафата,как ни яха.
  • 171 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове