5 Май, 2021 17:17 4 523 58

Тошко Йорданов нападна БСП: Не си плащате наема на "Позитано"

  • тошко йорданов-
  • бсп-
  • наем-
  • партийна субсидия

Депутатите се скараха за партийните субсидии

Тошко Йорданов нападна БСП: Не си плащате наема на "Позитано" - 1
Снимка: БГНЕС

Депутатите се заеха с намаляването на партиите субсидии. Предложението на "Има такъв народ" бе те да паднат от 8 лева на 1 лев за глас.

БСП, ДПС и ДБ обявиха, че няма да подкрепят такова предложение. Заради това председателят на ПГ на ИТН Тошко Йорданов нападна левицата като я обвини, че не си плаща наема.

"Не стига, че имате такова голямо държавно финансиране, ами вие към 1 март 2021 г. за централата ви на "Позитано" 20 не сте си платили наема в размер на 148 180 лв. Към общината задължения имат и НФСБ, и "Воля", каза той, цитиран от dnes.bg.

Според него се пренебрегва волята на 2,5 милиона българи, които на референдума поискаха субсидията за партиите да паднат на 1 лев.

"При нас членският внос е 10 лева на месец, някои от вас имат 2 лева на година и се издържате от парите на хората. Харчите субсидиите за глупости – едни ги държат на влог, други правят партийни телевизии", посочи още Йорданов.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 40 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 700

    60 12 Отговор
    То това да беше, Тошеее, ти намери за какво да се хващаш, дай нещо по-сериозно
  • 2 налюдател

    24 14 Отговор
    ЗА ТОВА СЕ ПРЕНЕБРЕГВА А ЗА МАЖОРИТАРЕН ВОТ ?
  • 3 Фикус

    46 8 Отговор
    Щели да избират Ципов да е председател на ЦИК!!! Какъв Ципов,бе луди хора,неориентирани?!

    Коментиран от #32, #48

  • 4 Иван

    57 13 Отговор
    Нищо няма да стане и с тез новите партии пълен цирк
  • 5 Майна

    55 25 Отговор
    Абе , нещастник, оставихте ПЕНСИОНЕРИТЕ ДА НЕ БЪДАТ АКТУАЛИЗИРАНИ ПЕНСИИТЕ, КОЕТО ВНЕСОХА БСП И МАЯ С ОНОВА ЧУЧЕЛО ИВА МИТЕВА....ГОЛЕМИТЕ,,БОРЦИ,, В ЕДИН ОТБОР С ДПС, ГРОП , ДБ ПЛЮХТЕ НА РОДИТЕЛИТЕНИ, БАБИ И ДЯДОВЦИ....МИЗЕРНИЦИ!
  • 6 Бившгербер

    47 14 Отговор
    Мутрите от герб също никога не плащаха наемите.Затова 90% от членовете напуснахме още преди вторият им мандат,когато разбрахме,че са мутри и всичко е измама.Останаха само лизачи да се надяват на някакви постчета в администрациите и общините.Вече 2 мандата управляват без членска маса и показват списъци на членската маса от първия мандат
  • 7 Хубав лош

    33 28 Отговор
    Тошко Йорданов е прав. Къде ги издухаха тия милиони и гербавите и дпс , бсп , нфсб , къде? За децата няма кувьози те още искат да получават за съмнителна политическа дейност.....
  • 8 честен ционист

    38 20 Отговор
    БСП финтираха много хитро ИТН с проектозакона за пенсиите и ги изобличиха като част от ГЕРБ-ДПС-ДБ групироката.
  • 9 Майна

    42 31 Отговор
    БТАВО НА БСП И МАЯ, КОИТО СЕ БОРЯТ ЗА ЖИВОТА НА НАШИТЕ ВЪЗРАСТНИ БЪЛГАРИИ...ПЛЮЯ НА ТРИФОНОВ И ПОДЛОГИТЕ МУ
  • 10 Майна

    9 23 Отговор
    Аз винаги си гласувам за БеЦеПету , другите окрадоха хората , 130 години комунисти не стигат!!!! Поздрави от ГЕРМАНИЯ!

    Коментиран от #22

  • 11 КОЛЬО НАЗДРАВЕ

    24 1 Отговор
    МАЙМУНИИИИИИИ
    ДО ЕДИН
  • 12 069

    29 1 Отговор
    Те за какво ли не се скараха. Сега се скараха пък за пенсиите. Видно е, че няма разбирателство в този парламент. Да ги разпуска Президентът и да назначава служебното правителство. Пилците ще се броят на лято на 11-и юли.
  • 13 СЛУЧАЕН ЧИТАТЕЛ

    25 16 Отговор
    Не ме интересуват тези профани в парламента, но Тоя - Тошко, ямболското циганче вече прекалява с моралните поучения. Толкова се е вживял, че е парламентарист за един месец и се надява да забогатее.Колкото и да се надява и колкото и да вземе, тези пари няма да му стигнат да си направи погребението, неговото и на родаата му.
  • 14 Дядо Добри

    41 10 Отговор
    Тоше, я спомени вашата партийна телевизия с какво се издържа! Да не е с парички от едно дебело момче в сянка, да се свети името и маслото му Пеевско, разбира се след нареждане на султана от сараите? Срама нямате!

    Коментиран от #16, #20, #47

  • 15 Маргинал

    23 2 Отговор
    От доводите на партиите против намаляне на субсидиите чух, че трябвало да се сметне какви им били разходите и така да се реши каква да е сумата. Интересно по същата методика ли са изчислили 300 лв. Пенсия?
  • 16 тиквата краде

    12 15 Отговор

    До коментар #14 от "Дядо Добри":

    и що Пеевски да финансира враговете си и тези на Бойко? А и е лесно да проверите. СТРАХ ТРЕСЕ КОЧИНАТА ОТ ГЕРБ , ИТН ИМ Е ОСНОВЕН ВРАГ , НЕ вярвай на мен , а на фактите от ежедневието ни.
  • 17 АНТИ ЧАЛГА

    10 5 Отговор
    Т.п клон.
  • 18 Сетил

    12 6 Отговор
    се Тошко !
  • 19 като пишете

    16 12 Отговор
    минуси не от обективност , а от пристрастност, замисляли ли сте се кой ще плати този наеми защо не се плаща при субсидия от 8 лв. Ами защото още предходната година я бяха опапали и имаха затруднения, които щяха да разсрочено да плащат. Ама не ги платиха. Да не говорим, че е само наемът. Ами консумативите - ток, вода, парно, интернет и още, и още. Кога, бе, другари!
  • 20 нали ти

    3 9 Отговор

    До коментар #14 от "Дядо Добри":

    обясниха от трибуната, бе, глухтар!

    Коментиран от #23

  • 21 Пръц

    25 11 Отговор
    “Има Такива Талибани” ще задминат ГЕРБ с два обиколки по гьонсуратлък.ДПСарският проект “Трифонов и Сценаристите” няма да бъдат “Снежанка и седемте джуджета” а чалгаджии и в червата.
  • 22 Майна

    20 7 Отговор

    До коментар #10 от "Майна":

    Гербаджийски или учендолски трол си..май няма разлика...ПОДКРЕПЯМ ТЕЗИ ,КОИТО ЩЕ СЕ БОРЯТ ЗА НАРОДА...

    Коментиран от #39

  • 23 Врачка

    14 7 Отговор

    До коментар #20 от "нали ти":

    След ОПГ ГЕРБ ЕООД идва ред на ДПС 7/8 ТВ да управлява територията
  • 24 А бре Тошко

    7 16 Отговор
    кога си видял комунист,да плати нещо????Те и любовта измислиха,да не плащат....
  • 25 БУДЕН ГРАЖДАНИН

    19 10 Отговор
    КАКЪВ НАЕМ МА ПОЗИТАНО БЕ??Я ВИЖ КОЙ Е ШЕФ НА ЦИК!!!!!!НАЕМА НА ПОЗИТАНО ЛИ Е ПРОБЛЕМА БЪЛГАРИТЕ
  • 26 вертеп

    20 4 Отговор
    А стига с тоа"риферендум"К,во броиш като първолак?Аз гласувах пък и родата ми САМО за мажоритарен вот!!Защо се отказахте от него,А?Май не Ви стиска да излизите срещу БСП на мажоритарен вот защото:"Ще Ви бият като маче в дирек"!!Днес те гледах по ТВ!Ми ти си бил като Мунчо идиота от Иван Вазов!!Само,че него турците са го обесили,а тебе няма кой да си изцапа ръцете с ДЖУДЖЕ КАТО ТЕБЕ!!!
  • 27 ментета сте май

    23 5 Отговор
    Тоше , май не си наясно с приоритета към момента и с каква първостепенна задача сме ви пратили в Парламента. Със същата тежест същото се отнася и за БСП-то и за останалите . Не да се дрънгарите , а да демонтирате режима на Тулупа , да доведете нещата до разследването му и изправянето му пред съд. После си ги мерете на кой колкав му е калибърът. Вие се захапахте по между си и изтървахте глигана , такива ловни кучета на ставате за работа .

    Коментиран от #42, #55

  • 28 Мазен ГЗ

    20 3 Отговор
    А пък 7/8 не си плаща данъците. Хубаво е да си офшорка и да даваш акъл, де гиди мазни кре*тени.

    Коментиран от #44

  • 29 пройчо

    7 2 Отговор
    ".... Харчите субсидиите за глупости – едни ги държат на влог, други правят партийни телевизии",..."******до тук е прав от
    там нататък дрънка като Бою
  • 30 Майна

    19 4 Отговор
    ИВА МИТЕВА СРЕЩУ НАШИТЕ ВЪЗРАСТНИ , В ЯРОСТНА ЗАЩИТА НА ИТН, ДПС, ДБ И ГРОП....ЛЪСНАХТЕ, ТРИФОНОВ, ОТ ТЪМНОТО КЪДЕТО СИ СЕ ЗАВРЯЛ....
  • 31 вертеп

    13 3 Отговор
    Тошко!Жив да те оплаче майка ти!Много насериозно се взе!А щях да забравя!!Ами Вие що нямате телевизия?Май и Вие нямате парички!!ДПС няма вече да дава!!И сега к,во!"Ще духате супата"!

    Коментиран от #43

  • 32 Ами

    19 4 Отговор

    До коментар #3 от "Фикус":

    след като ИТН няма самочувствието да излъчат председател, а може би и капацитет!!! Гласувах за тях, но като гледам как Слави се изживява като японски император и говори чрез посредник и не намери кураж да излезе и от трибуната в народното събрание барем едно благодаря да каже, все пак гласувалите за него заслужават това уважение да чуят от него, а не от говорителя си Тошко (започващ да ми прилича все повече на малко фюрерче ), почвам да си мисля, че са същите боклуци! Ако искаха можеха да бавят седем дена мандата, за да може да се приемат нормално закона за изборите, за ЦИК, да спечелят някой ден за комисията за ревизия на управлението, за пенсиите и т.н. и т.н.! С рогите напред не става! Нови революционери не ми трябват!Народа иска стабилност, иска правене на разумна политика, измитане на ГЕРБ, а не перманентна криза!
  • 33 Караколю

    10 4 Отговор
    Е нема що! Прелива от справедлив гняв Тошко, но нека тия да погледнат и себе си! Освен това нека не ни пробутва тоя референдум, щото въпросите в него бяха висша форма на популизъм, без почти никакво разумно искане...
  • 34 ПЕНСИОНЕР

    15 3 Отговор
    ВМЕСТО ДА ВДИГАТ ПЕНСИИТЕ, ИТН И ТЯХНАТА ПРЕДСЕДАТЕЛКА ОСУЕТИХА ГЛАСУВАНЕТО? ЧАЛГАРИТЕ СИ ИМАТ ПАРИ - ДРЕМЕ ИМ!
  • 35 КОЙ ГИ ИЗБРА

    12 3 Отговор
    УЖ МИСЛЯТ ЗА НАРОДА? БОРЕХА СЕ ДА ЗАХАПЯТ КОКАЛА! ПЪРВО СИ ГЛАСУВАХА 10 000 ЛВ. ЗАПЛАТА, А ПЕНСИОНЕРИТЕ ГО ИЗДУХАХА!
  • 36 Жорж

    15 1 Отговор
    Днес на следобедното заседание на парламента стана ясно кой иска да направи нещо реално за хората в малкото оставащи дни за работа. В искането за преизчисляване на пенсиите спрямо осигурителния доход не се защитават само интересите на възрастните,но се стимулират работещите хора да се осигуряват,защото един ден това ще бъде справедливо овъздезмено.
  • 37 Слави

    14 3 Отговор
    много те моля прибери си вересията Тошко!!!
  • 38 свет ви се зави

    9 5 Отговор
    Тоше , Тоше и теб освен за тъп сценарии на чалгарско шоу за друго не те бива . Кой те прати Тоше сценарии на държава да праиш ?! Дакато кучетата се лаете , керванът на разБойковците си отпраши към пещерата на съкровищата с ограбеното.
  • 39 Слави нямат

    0 8 Отговор

    До коментар #22 от "Майна":

    тролове! Може би са единствените! А по тъях най много плюят троловете на Божков, възраждане, БСП и герб!
  • 40 оня с коня

    13 4 Отговор
    Куриозното е че в това НС НИКОЯ Партия не желае да се коалира с Никого и са Диаметрално разделени .АКО ВЛЯЗАТ обаче в Следващият Парламент Обединените Патриоти + Воля/вероятността за това е почти Гарантирана/ на мястото на "Мутри вън",просто няма как да не управляват с ГЕРБ.При това Всичките им Предложения и Решения ще минават Безпроблемно,защото останалите Партии няма да могат посмъртно да изградят Общ Фронтза Противодействие/бламиране/.

    Коментиран от #54

  • 41 комай

    10 3 Отговор
    ИТН да се не окажат белият катър на който Тулупът се гласи да се върне във властта.
  • 42 прост народ

    6 0 Отговор

    До коментар #27 от "ментета сте май":

    Мечтателлллл, спомни си Борисов как дойде на власт,щеше зандани да строй за да може всички управлявали преди него да пребере
  • 43 Реденето

    4 2 Отговор

    До коментар #31 от "вертеп":

    на плюсчета, не прави лъжата истина и простотията, на умнотия! Но не се отказвай! 😂
  • 44 За 20 ст

    4 2 Отговор

    До коментар #28 от "Мазен ГЗ":

    кажи толкууу моем да лажем! Евтина лажа, ама и евтино ми плащат, кът на мурзилка!
  • 45 Texas

    4 2 Отговор
    Тоа голем домоуправител стана.
  • 46 РЕСПЕКТ

    3 7 Отговор
    УВАЖЕНИЕ КЪМ ИТН ,ПАРЛАМЕНТА ВЕЧЕ НЕ Е С ПЛЮСКАЩИ КЮФТЕТА ПО 38 СТОТИНКИ
  • 47 Така ли

    1 6 Отговор

    До коментар #14 от "Дядо Добри":

    каза Нинова! А с какви пари ви е активирала? Данъци платени ли си? Така ли действат "честните" от бсп! Като плащат на глупаци за лъжи и простотия! Срам! Затова ше губите и ще ви падат процентите!
  • 48 Млад протестиращ

    5 1 Отговор

    До коментар #3 от "Фикус":

    Ципов шеф на ЦИК?? Хи хи хи! Тоя ли, който беше замерян с найлонови торбички пълни с лай....на на митинг на Бареков?? Ха ха ха ха!!!
  • 49 Млад протестиращ

    3 1 Отговор
    Ципов шеф на ЦИК?? Хи хи хи! Тоя ли, който беше замерян с найлонови торбички пълни с лай....на на митинг на Бареков?? Ха ха ха ха!!!
  • 50 Млад протестиращ

    2 1 Отговор
    Ципов шеф на ЦИК?? Хи хи хи! Тоя ли, който беше замерян с найлонови торбички пълни с лай....на на митинг на Бареков?? Ха ха ха ха!!!
  • 51 Самуил

    7 4 Отговор
    БСП не могат да управляват парите на партията си, а пък искат да управляват парите на цяла държава. Е тогава какъв фалит ни очаква ...
  • 52 Мери

    4 2 Отговор
    Е, Тошко, Тошко, ако имаха вашите спонсори със сигурност щяха да си плащат наема.
  • 53 УМЕН

    3 0 Отговор
    АМИ КАТО НЕ СА ПЛАТИЛИ ДА ФАЛИРАТ И ДА СЕ МАХАТ КАТО СЪБЕРАТ ПАРИ ДА ЗАПОВЯДАТ ПАК. ПАРТИИ С ДЪЛГОВЕ СЕ ЗАЧЕРКВАТ ОТ ИЗБОРИТЕ ТОЛКОВА. ЯВНО ТИЯ СЕ КРАДАТ И ПОМЕЖДУ СИ.
  • 54 Ха ха

    1 2 Отговор

    До коментар #40 от "оня с коня":

    Патреоти + Воля ?!?!?! Кой ще води бащина дружина? Толупа от Банкя ,разбира се . Айде нема смисъл.Гледахме го този филм .
  • 55 Май много

    0 0 Отговор

    До коментар #27 от "ментета сте май":

    Сънуваш.Знаеш ли кога ще осъдят "толупа."На върба в сряда.
  • 56 Бай Курти

    3 1 Отговор
    Сега стана ли ви ясно на всички, че без Боко сте гола вода.Май пак на него ще се наложи да му целувате ..........
  • 57 Чичо от село

    1 1 Отговор
    Аз искам да попитам тоя Тошко,който толкоз бързо се вживя в ролята на голям политик,ако приемем,че партийната субсидия е не един,а нула лева ,тогава с колко стотинки ще ми се вдигне пенсията
    ?Абе тия келеши не разбраха ли,че от тази субсидия нищо не зависи?Не разбраха ли ,че е време да спрат да предъвкват този референдум и да измислят нещо по-умно!Ако този референдум беше проведен самостоятелно,а не заедно с президентските избори колко гласа щеше да спечели,ама на-едно си баба знае,едно си бае!нищо ново не предлагат!
  • 58 стария КУРТИ

    1 0 Отговор
    ...тоо па КОРНИШОН току се ОБАДИ от ЕКВАТОРА !
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове