Last news in Fakti

6 Май, 2021 09:40 9 811 155

Румен Радев: Метете стълбата само отгоре надолу

  • румен радев

Нека осмислим думите на Борис Дрангов - “За да побеждава, България трябва да се води от възвишени характери, а не от безмълвни, роболепни самопоклонци“, заяви президентът

Румен Радев: Метете стълбата само отгоре надолу - 1
Снимка: БГНЕС

Нека осмислим думите на Борис Дрангов - “За да побеждава, България трябва да се води от възвишени характери, а не от безмълвни, роболепни самопоклонци“. Това заяви президентът Румен Радев в свое приветствие по повод Деня на храбростта и празника на Българската армия – 6 май.

„Днес е празникът на Свети Георги и ние, българите, отбелязваме Деня на храбростта и празника на Българската армия. Малко са държавите с нашата дълга история, съхранили своето име, вяра и език през векове на изпитания. Времето ни е научило, че държавността се крепи на единството на слово, дух и меч, на народ и армия, на човешката солидарност и родствената близост. Има дълбока мъдрост в това, че денят на войската се отбелязва на празник, който събира заедно и нашите семейства. Празник на несломимата вяра и нейната победа над злото. Всенароден празник, който почита всеки български дом“, заяви Радев.

По думите му днес свеждаме глави пред хилядите доблестни предци, загинали за нашата свобода и независимост по бранните полета на войните. Държавният глава подчерта, че те са опазили Родината в кръвопролитните изпитания на новата ни история. „Във всеки български семеен албум има снимки на мъже с пагони. Честит празник на всички воини от резерва, които в своето време достойно са служили под знамената на Българската армия“, добави той.

Румен Радев поздрави сърдечно доблестните български военнослужещи: войници, сержанти, офицери, генерали и адмирали, които днес бдят над мира и сигурността на Отечеството или изпълняват мисии зад граница.

„Под нашите бойни знамена винаги са заставали ярки и просветени българи, водачи и вдъхновители на нацията в трудни за България моменти. Нека всеки офицер, всеки българин, осмисли думите на полковник Борис Дрангов: “За да побеждава, България трябва да се води от възвишени характери, а не от безмълвни, роболепни самопоклонци. Причина за изчезване на всяко държавно устройство е безгрижието в развалата. Помнете и усърдно, чисто метете стълбата само отгоре надолу!”, споделя един от най-обичаните и уважавани участници във войните за национално обединение“, добави той.

„В българските летописи има безчет победи на нашата войска, има и трагични поражения, но няма малодушни капитулации. Всички национални крушения започват с разкол помежду ни. Всички наши победи са рожба на единението. Нека закрилникът на Българската армия Свети Георги Победоносец да бди над вас, вашия дом и нашата Родина. Нека вярата му ни вдъхва сили, за да градим и съхраним свободна и процъфтяваща България“, пожела Румен Радев.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 115 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 ссссс

    178 20 Отговор
    тиквата защо го няма, страх ли го е?

    Коментиран от #13, #57, #103, #112

  • 3 1618

    172 16 Отговор
    Известен български бизнесмен е споделил в комисията за ревизия,че Борисов чрез институциите преразпределя пазари, диктува цени и използва прокуратурата за разправа с неудобни! Всички знаехме,че Борисов използва прокуратурата за „бухалка” за да се разправя с „неудобни” !Подкупва и рекетира! По този начин управлява, но времето му свърши!Вече прокуратура и полиция не могат да му помогнат! Ще бъде запомнен в историята на България като най-големия диктатор под чието ръководство мафията се срасна с властта!

    Коментиран от #9, #20, #117

  • 4 гост

    122 14 Отговор
    Нeкa зaкрилникът нa Бългaрcкaтa aрмия Cвeти Гeoрги Пoбeдoнoceц дa бди нaд вac, вaшия дoм и нaшaтa Рoдинa. Нeкa вярaтa му ни вдъхвa cили, зa дa грaдим и cъхрaним cвoбoднa и прoцъфтявaщa Бългaрия“, пoжeлa Румeн Рaдeв.

    Коментиран от #63, #66, #92

  • 5 Pifff

    25 173 Отговор
    Радев клишето. Такива речи блъска, като възрожденски стихотворения.. Хихи

    Коментиран от #16, #33, #59

  • 6 Радост

    143 14 Отговор
    Шкембето носи ли чертежите на F-16 ?
  • 7 България

    127 14 Отговор
    Чест и почитания ,достойните хора днес почти не се срещат!
  • 8 жив и здрав

    143 20 Отговор
    да сте, господин Президент! За първи път в избора си не изтеглих късата клечка! Лично благодаря, че споменахте великия полк. Борис Дрангов! "За да живее, България има належаща нужда от нравствени великани, а не от безмълвни и поцепени нравствени кастрати. За да побеждава, България трябва да се води от възвишени характери, а не от безмълвни, роболепни самопоклонци. Ново вино не се налива в стари мехове /Евангелие на Матея Глава 9:17/. Така е било, така е и така ще бъде и инак не може да бъде. Помнете дълбоката поука на почитания наш пустинник /Иван Рилски – б.р./: “Причина за изчезване на всяко държавно устройство е безгрижието в развалата. Помнете и усърдно, чисто метете стълбата само отгоре надолу!”
  • 9 Последния Софиянец

    99 12 Отговор

    До коментар #3 от "1618":

    Това го знаем всички в частния бизнес.Но досега като се оплачеш ставаше по лошо.

    Коментиран от #29

  • 10 Лили

    149 27 Отговор
    Най-достойният президент е Румен Радев, поклон!

    Коментиран от #69

  • 11 Брендица

    30 145 Отговор
    Не се изхвърляй толкова Радев! Като вдигна юмрук да не мислиш, че вече си бившия албански Президент Енвер Ходжа. Само с един юмрук не можеш да се мериш с него.

    Коментиран от #23, #102

  • 12 Българка

    118 19 Отговор
    Нeкa ocмиcлим думитe нa Бoриc Дрaнгoв - “Зa дa пoбeждaвa, Бългaрия трябвa дa ce вoди oт възвишeни хaрaктeри, a нe oт бeзмълвни, рoбoлeпни caмoпoклoнци“. Тoвa зaяви прeзидeнтът Румeн Рaдeв в cвoe привeтcтвиe пo пoвoд Дeня нa хрaбрocттa и прaзникa нa Бългaрcкaтa aрмия – 6 мaй.
    Достойно обръщение на достоен човек и генерал!
    И да, метенето започна на 04.04 и трябва да продължи отгоре надолу, до последната мутра, окопала се дори на ниска позиция/ стъпало

    Коментиран от #26, #31

  • 13 от утре

    40 12 Отговор

    До коментар #2 от "ссссс":

    ще потъне в дън земя!
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Moй

    100 12 Отговор
    Защо нито един прокурор не се самосезира след разкритията вчера? А да, защото прокуратурата е ООД.
  • 16 една

    115 16 Отговор

    До коментар #5 от "Pifff":

    негова реч не се повтаря! НИКОГА е нямало листче в ръката му! Претоплените манджи са в стил"БочУ"
  • 17 Абсолютно

    93 7 Отговор
    правило за почистване - от горе надолу !!!
  • 18 мушмурок

    88 12 Отговор
    гешееееф,къде си бре,да не си на проверка в някоя детска градина,или на оглед в безлюдно село?
  • 19 БЪЛГАРИН

    111 22 Отговор
    БЯХ ЗАГУБИЛ ВЯРА ,ЧЕ В СТРАНАТА МОЖЕ ДА ИМА ДОСТОЙНИ ХОРА НО ГЕНЕРАЛ РАДЕВ МИ ДОКАЗА ,ЧЕ СЪМ СЕ ЛЪГАЛ ,ПОМНЕТЕ ЕДИН ДЕН НЕГОВОТО ИМЕ ЩЕ РЕДОД ДА ТЕЗИ НА АСПАРУК,КРУМ Е БОРИС -ПОКЛОН ГЕНЕРАЛ РАДЕВ ,ПОКЛОН

    Коментиран от #122

  • 20 Subari STI

    85 12 Отговор

    До коментар #3 от "1618":

    Трябва да се запомни само поуката от действията на този бандит: Никокога повече борисовщина! И да му се потърси отговорност.

    Коментиран от #35

  • 21 да питам

    70 11 Отговор
    стъкито нетков глупендъра там ли е,ще играе ли ръченица

    Коментиран от #24, #27, #28

  • 22 БЪЛГАРИН

    35 7 Отговор
    ПРАВОПИСНИ ГРЕШКИ НО СЪМ РАЗВЪЛНУВАН - ЧОВЕШКО Е ,СМИСЪЛЪТ Е ЯСЕН

    Коментиран от #42

  • 23 да млъкваш

    55 11 Отговор

    До коментар #11 от "Брендица":

    Изгледай авиошоуто през 2014 в ютюб и ще видиш, че юмрукът е негова запазена марка! И после питаш защо те мразели. Често дрънкаш просташки и грубо, което означава, че чашката ти е любимата компания!

    Коментиран от #125

  • 24 Последния Софиянец

    48 8 Отговор

    До коментар #21 от "да питам":

    Остави го тоя страхливец!Вчера се криеше под дървото зад бабичките от ПИК.Мишок!

    Коментиран от #95

  • 25 чичо

    18 48 Отговор
    Ти да чуеш мисъл!За това ли пред руския поп си строшихте главите в павето.А какво ли ще е пред Решетников?

    Коментиран от #37, #46

  • 26 а президентът

    44 7 Отговор

    До коментар #12 от "Българка":

    АБСОЛЮТНО отговаря на описанието на полк. Борис Дрангов!

    Коментиран от #76

  • 27 ГУЖУ

    28 4 Отговор

    До коментар #21 от "да питам":

    НЕ НЯМА ГО - ЩЯЛ ДА СТАВА НЕСТИНАР ДА ВАДИ ГОРЕЩИТЕ БУЦЕВИ КОМПИРИ
  • 28 мани го

    15 5 Отговор

    До коментар #21 от "да питам":

    този и не си хаби клавиатурата с него. Съвсем се затъпка с този "протест"! Само главата му остана да се показва /колкото да диша/ като забит пирон в кисело мляко!
  • 29 1618

    35 6 Отговор

    До коментар #9 от "Последния Софиянец":

    Ние сме кошмарът на Борисов и обкръжението му! Ще сменим властта в България!Няма да допуснем повече кражби и рекет от политическото управление на Борисов!
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 чичо

    10 20 Отговор

    До коментар #12 от "Българка":

    Не мога да повярвам,ти си най-безнадеждния случай.Нито редовното,нито вечерното у-ще помогна.Дали Славчо не е прав,че няма такъв народ!?

    Коментиран от #41, #52

  • 32 Последния Софиянец

    41 7 Отговор

    До коментар #30 от "След идещия":

    Радев го изкарвате ту русофил,ту американофил,ту туркофил.Последно какъв е господа гербави?

    Коментиран от #70, #104

  • 33 Явно

    11 1 Отговор

    До коментар #5 от "Pifff":

    Си злобен дърт козел от Ихтиман
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 1618

    32 10 Отговор

    До коментар #20 от "Subari STI":

    Кошмарът на Борисов и обкръжението му тепърва започва!Няма да допуснем повече България да се управлява от една личност с мания за величие и психически проблеми!
  • 36 баджанака

    6 9 Отговор
    Да започнем от теб
  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Густо, майна!

    31 11 Отговор
    Нашия президент е номер 1!
  • 39 888888

    39 8 Отговор
    По време на парада , ТИКВАТА НАГЛА И КРАДЛИВА , дава брифинг на опг герб! Страх тресе кочината! Президентът е с армията , народа и светецът , а Бою кърлежът облъчва с негативна енергия като типичен слуга на сатаната. СТРАХ ТРЕСЕ КОЧИНАТА!

    Коментиран от #47, #49

  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 случайно

    6 1 Отговор

    До коментар #31 от "чичо":

    да си се поглеждал в огледалото?!

    Коментиран от #141

  • 42 Спокойна таваришч

    2 5 Отговор

    До коментар #22 от "БЪЛГАРИН":

    Не валнуйсья . Береги сердце .
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 ха ха хаааа

    10 1 Отговор
    Като го гледам , май са му измели керемидите ...🤭🤭
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 ама ти си

    6 0 Отговор

    До коментар #25 от "чичо":

    нравствен кастрат!

    Коментиран от #138

  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Шумерийска любов

    25 9 Отговор
    Честит Празник г-н Президент!
  • 49 Кой народ ?

    1 0 Отговор

    До коментар #39 от "888888":

    Тоя , който коментира военните ни в статията за Афганистан ли ?!!
  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 ОСТАВКА

    14 21 Отговор
    НА АЙЛЯКЧИЯТА - ФИГУРАНТ !!! ОСТАВКА НА ПОДСТРЕКАТЕЛЯ - МЕТЕЖНИК !!! ОСТАВКА НА ЛЪЖЕЦА , СЪД И ЗАТВОР !!!
  • 52 Българка

    13 6 Отговор

    До коментар #31 от "чичо":

    Честит празник, чичак! По оценките в бележника ти/ коментарите ти си личи колко си начетен, колко си научил от живота. Време е да прогледаш и да видиш, че царят ТИ е гол

    Коментиран от #60, #142

  • 53 Абе

    17 26 Отговор
    Ти беше ТОЯ, дето разедини Българския народ , НЕ приказвай ГЛУПОСТИ сега , ФИГУРАНТЕ !!!!

    Коментиран от #56, #137

  • 54 Дедо ти

    12 6 Отговор
    Я вземи тресни една РЕЧ , КАК СЕ прави МЕТЕЖ , ДЕДОВОТО !!!
  • 55 ми ,

    12 4 Отговор
    Стълбище съм измитал , ама стълба , още не ..

    Коментиран от #106

  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 Какво може

    13 21 Отговор

    До коментар #2 от "ссссс":

    да предложи на нацията елин мъж-президент, на който млада, хубава жена му роди две деца, а той я смени с дъ.та, мало образована и властолюбива люб овница. Какво могат да предложат на суверена зависими от чужди субсидии Сл. Трифонов и негови клоуни, като гн ома Тошко Йорданов. А лелки- Мая Манолова, Капон, Таня Дончева и техните ду.леки- Христо Иванов, Хаджигенов и Бабикян- наг ли безделници, но алчни за пари и власт.
    Много жалко зрелище.

    Коментиран от #152

  • 58 ЕХАА

    15 29 Отговор
    ТОЯ НИ КАРА ДА МЕТЕМ СТЪЛБАТА ОТ ГОРЕ , НАДОЛУ !!! ХУБАВО ФИГУРАНТЕ ......ЩЕ ЗАПОЧНЕМ ПЪРВО ОТ ТЕБЕ !!!!

    Коментиран от #65, #107

  • 59 Нормално е

    8 1 Отговор

    До коментар #5 от "Pifff":

    Някои се крият а други като теб истерично се хилят, когато е за плач.
  • 60 ха ха хаааа

    11 3 Отговор

    До коментар #52 от "Българка":

    Оценки от учители по "Основи на комунизма" ..🤭🤭
  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Шкафчеландия

    23 6 Отговор
    Суджуци, показни арести, рекет на бизнеса , Мишо бири, доклади на посланника на САЩ, обръчи от фирми, евросредства, мушкане с 200 тъпи кърджалииски п..ки, шкафчета, кюлчета, пачки евраци, милиционерски щерки, палати, дворци, сарай, недоказани милиони и имоти, къщи в Барселони, острови Гърция, жипки с пълни жабки, патерица на здрав крак, Барбаганьос, покупки на парламентарни патерици, протести оставка, ковид пълен провал, разрушена здравна система, корупция, окопаване с администрация, фалшиви бюлетини, подмяна на вота, измами с евросредства, въпроси от Европа, разбита армия, имотни щерки в разни бордове, пистолети в спални, Цецко асансьора, подслушване на телефони, партиина лепта на бизнеса, гладни пенсионери, инвалиди в нищета, липса на ваксини, заети постове от марионетки, покупка на социолози и статистика, фалшификация, корупционни схеми, дупене към анадола, тънък асфалт, кражба, жертви заради некачествен път, златна мина асфалт
  • 63 Никога

    14 12 Отговор

    До коментар #4 от "гост":

    сме нямали и грам съмнения в така наречената „храброст“ на Румен Радев, който четири години така и не вдяна, че с тоя „екип“ и тия толерирани от него „хабилитирани“ и военни умници я докара дотам, че първо изтърва звездния си миг по време на протестите, второ – че не може да лежи на един юмрук и на едни рецитации вечно, и трето – че служебното му правителство, което идва няма да е нищо повече освен ремикс на поредната „герджиковщина“.
  • 64 Гневен бургазлия

    7 1 Отговор

    До коментар #14 от "Търкан Дуду":

    Пак че ви ритам до Одринско

    Коментиран от #67

  • 65 Мутрите са мразени

    6 3 Отговор

    До коментар #58 от "ЕХАА":

    А такива като теб (слугинажа) са презирани и от самите мутри.

    Коментиран от #85

  • 66 След идещия

    7 15 Отговор

    До коментар #4 от "гост":

    потресен служебен кабинет на Радев, който ще покаже всъщност истинското му лице на глухите и слепите по време на първия му такъв, предстоят 8 и 9 юли, когато България и Радев ще въртят срещата „Три морета“ и ако това ви се вижда без никаква връзка с написаното, два дни по-късно ще са изборите – като „подарък“ за „евро-атлантическите“ ни „приятели“.
    „Нивото“ даже не е и Мустафа-та, а втори и трети секретари на американското посолство, с които си хортува уж „човекът на Путин“ Радев. Който толкова е „човек на Путин“, колкото Стъки е Мохамед Али.
    Точно обратното, ама и това предстои да ви се изясни пак след байряма.

    Коментиран от #93

  • 67 До объркания бургазлия

    3 1 Отговор

    До коментар #64 от "Гневен бургазлия":

    От там си изритан.

    Коментиран от #75

  • 68 1234

    17 8 Отговор
    Още на 11 май след указа за служебното правителство, трябва да се арестуват Борисов, Цветанов, Цацаров и Гешев. В отделни килии.
  • 69 Льотчикът

    11 10 Отговор

    До коментар #10 от "Лили":

    Радев ще е предпочитан от Големия брат от Белия дом в САЩ, защото не могат да му се намерят явни кусури за участие в корупция, респ. за крадене на пари.
    Другата пита, на която се пързаля Радев е тази на US стратегически проект „Three Seas Initiative“, където Боко няма да бъде допуснат най-малкото заради това, че там има хора, които той е е.ал с 200 и заради това, че ударно построи отклонението на „Турски поток“ към Сърбия.
    На последно място е липсата на разкаяние при Тиквата, който не направи като Бил Клинтън, който се извини на американците, че е опъ нал стажантката Мата, пардон, Моника в своя кабинет.
    Американците обичат лъж ците, които им се извиняват.

    Коментиран от #74

  • 70 Не знаеш

    14 13 Отговор

    До коментар #32 от "Последния Софиянец":

    какъв е - фигурант на черепа е.И друг път не питай,запомни го.
  • 71 ам чи

    1 1 Отговор

    До коментар #61 от "А ти си":

    благодаря,КОЛЕГА!
  • 72 Феникс

    10 4 Отговор
    Демек сега президента ще започне да мете отгоре надолу
  • 73 123

    12 3 Отговор
    Ръбъла няма ли да каже нещо за F-16ките? След колко години ще дойдат?

    Коментиран от #79, #89

  • 74 Българите

    10 20 Отговор

    До коментар #69 от "Льотчикът":

    виждат колко жалък е льотчикът и как умира да му ближат сополите. Служебното му правителство ще го срине и ще го прати наесен в канала заедно с Тиквата, понеже са еднакви.
  • 75 Гневен бургазлия

    8 1 Отговор

    До коментар #67 от "До объркания бургазлия":

    От Батак съм чичо.. От Батак!
  • 76 Абе ,

    11 6 Отговор

    До коментар #26 от "а президентът":

    На мен ми прилича повече на бай Тодар ..😁😁
  • 77 БиБи Кинг

    8 8 Отговор
    Пембен правилно знае каде сталбите се метат од горе на доле! Инак кво изметеш че го фарлеш на изметеното. И таа есен че го наметем него от Дон Дуков та у Славеново. Ма само не стана видно од каде се е наочил тоа ошатиа пингвин да мете? Да го не кара геньералшата да шета само по предна престилка дее?
  • 78 Ивайло

    4 1 Отговор
    Метлата кой ще върти

    Коментиран от #82

  • 79 Льотчик

    9 13 Отговор

    До коментар #73 от "123":

    Ако бяхме взели Грипените , досега да са дали фира .😁
  • 80 Радев

    10 10 Отговор
    Респект
  • 81 Хихихихии.. хихихихии

    9 15 Отговор
    Мало'умният клепарест Селендур -ДЕ'БИЛА е завършен Оли гофрен и Имп'оте'нтен СМА'ЧКА'НЯК!
    Факта ,че Баце опраска Фатмак'овица го докара до лудост!
    Хихихихии....
    Жените обичат Истинските и Успяли МЪЖЕ а не ПОД'ЛОГИ И ИЗМ'ЕКЯРИ на Черепа, Решетников и Руските Служби!
    Хихихихии.......
    Хихиииииии.......
    Свършен си.... ДЕБ'ИЛ......
    Хихихихии......
  • 82 Ние Народа и БАЦЕ!

    7 3 Отговор

    До коментар #78 от "Ивайло":

    И не...метлата а...лопата
  • 83 Народа

    13 11 Отговор
    Можем да наричаме ФИГУРАНТА - АЙЛЯКЧИЯ , със хубавото име БЪЛ#ГАРО#УБ-ИЕЦ , много му отива !!!!

    Коментиран от #111

  • 84 Диамантената ръка

    6 4 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Пак ще са само очаквания и нищо ново под слънцето.
  • 85 Стига

    9 4 Отговор

    До коментар #65 от "Мутрите са мразени":

    Изтупай праха от дрехите си , не му ТЪРКАЛЯЙ във краката на ФИГУРАНТА !!!!

    Коментиран от #101

  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 Не виртуално а реално

    8 7 Отговор
    Ген.майор В. Василев е изпълнявал мръсните поръчки на Борисов и Гешев, включително и убийства!
  • 88 Радев,

    13 16 Отговор
    ти си руска подлога на Решетников, предател на България, погазил Конституцията на България, омърсил Президентската институция и не на последно място срам за българската Войска. Казва се войска, а не армия. Твоето време изтича, а деянията няма да останат ненаказани.

    Коментиран от #144

  • 89 Не видях ремонтираните

    8 4 Отговор

    До коментар #73 от "123":

    Су25 8 броя от Беларусите, струващи на българския данъкоплатец малко повече от 82 милиона? Къде са? Кочана може би знае?
  • 90 Не само

    10 8 Отговор
    че са му намерени факти за корупция, но и е разследван за възпрепятстване на Комисията за корупция. Което разследване временно е спряно, до изритването му от президентството. А освен това превърна президентството в гнездо на търговия с влияние и шпионаж.
  • 91 Има факти

    9 5 Отговор
    Ирена Соколова е изтезавала хора критикуващи Бойко, използвала е Пернишка секта за целта!
  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 Радев

    10 11 Отговор

    До коментар #66 от "След идещия":

    е зависим от долно пробната прокопиева секта! Той отдавна такива неща върши за тази секта, че ако не постигне втори мандат трябва да бяга с прокопиеви за нова зеландия.
    За бунга-бунга партитата има автентичен запис и той е в стойка партер, за да се появи в публичното пространство.

    Този самонадеян двуличник го държат с такива компромати, че идеята му е втори мандат ще изчезне на секундата, ако ги покажат.
    Тогава наистина ще трябва да бяга в държава, където няма екстрадация.
    Радев го пасява го само президентски имунитет, защото след решението на КС става недосегаем.
    Ето защо със зъби и нокти драпа за втория мандат.

    Но истината винаги излиза на бял свят.

    Коментиран от #136

  • 94 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 95 ха ха хаааа

    9 2 Отговор

    До коментар #24 от "Последния Софиянец":

    Точно от теб се е крил .. От вас , дето вчера освирквахте химна .
  • 96 Камен Стоянов

    8 6 Отговор
    Лошо е когато начело на държавата застанат прости и злобни хора, нищо добро не ни отчаква, защото те не могат да преценят, че не са за тези постове и се мислят за велики!
  • 97 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 98 777

    8 6 Отговор
    ОК, започваме от теб, ушат пингвин
  • 99 Метача

    5 4 Отговор
    БГ БОГАТАТА ДЪРЖАВА С ПЛАТЕНИ ВОЙНИЦИ!!! И КАКВО РАБОТЯТ ТА ВЗИМАТ ЗАПЛАТИ!? ИГРАЯТ СИ НА АПАШИ И СТРАЖАРИ. ДАЖЕ И ПО ДЕЯР БЕКИР ПО ЧУЖБИНА ХОДЯТ! ТРЯБВА ДА СЕ ВЪРНЕ НАБОРНАТА ВОЕНА СЛУЖБА ЧЕ МНОГО ХРАНТУТНИЦИ ДОНДУРКОВЦИ ЯСЛАДЖИИ СТАНАХА В МАЛКА БГ. ТЕ СИГОРНО СА И НА ТРУДОВИ ДОГОВОРИ ! АКО СТАНЕ НАПЕЧЕНО НАПУСКАТ. ТИЯ ДАНАКОЗАПЛАТАДЖИИ СА ГОЛЯМ ПРОБЛЕМ В БГ. ТОЧАТ БЮДЖЕТА ЯКО.
  • 100 Behemoth

    6 6 Отговор
    Да изметем ТИКВАТА!
  • 101 Стига ти

    2 4 Отговор

    До коментар #85 от "Стига":

    Да си в краката на тиквата.
  • 102 Смотана

    6 1 Отговор

    До коментар #11 от "Брендица":

    Джендърицо,албанците имаха министър -председател,а не Президент според Конституцията на Народна Република Албания .Енвер Ходжа е диктатор и съратник на Тато и сравнението ти с Толупа би било много по- подходящо.

    Коментиран от #105, #126, #127

  • 103 доко

    10 3 Отговор

    До коментар #2 от "ссссс":

    Боко винаги го е било страх.Освен това е много незначителен пред фигурата на Радев
  • 104 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 105 Колкото е багажа на мутра

    4 0 Отговор

    До коментар #102 от "Смотана":

    Още по малко е на слугинажа им.
  • 106 Ха ха

    5 1 Отговор

    До коментар #55 от "ми ,":

    Казал го е Св. Иван Рилски.Цитат от полк Дрангов и днес от Президента Радев.Разбирам,че говориш чист български от времето на светията и затова ти прави впечатление .
  • 107 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 108 Президент

    5 7 Отговор
    Радев коментирай скандала с Чехия.
  • 109 Даката

    6 11 Отговор
    Това,за метенето се отнася и за него
  • 110 Че тогава

    5 10 Отговор
    С теб трябва да започнат!
  • 111 Ха ха

    13 2 Отговор

    До коментар #83 от "Народа":

    Боко е Българоубиеца,троле герберастски .Започва почистването на държавата ни . Трепериш,нали?
  • 112 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 113 Чегевара

    6 9 Отговор
    Първо с това недоразумение от снимката
  • 114 митака

    12 5 Отговор
    Чест и почитания на най-достойният български президент, патриота генерал Румен Радев!!!
    Всеки достоен българин се гордее с Вас генерале!!!
    Да живее България!!!
  • 115 набюдател

    6 1 Отговор
    гледаме парада -каракачанката размахва фактурите за самолетите ф-16
  • 116 Тиква

    8 2 Отговор
    Стълбите с боклука от Герб ще бъдат пометени и почистени за една хубава и нова България без крадци и лъжци. И това ще стане. Честит имен ден на всички и бъдете здрави.
  • 117 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 118 Начо

    8 5 Отговор
    Оставка ,цървул
  • 119 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 120 БиБи Кинг

    6 9 Отговор
    Фадмака одново се изака
  • 121 САМО ГЕРБ

    5 9 Отговор
    Я, ушатия нищоправец пак се изока ахахахахах Ще те видим наесен срещу Дани какво ще правиш нешастник ахахахах Само ГЕРБ, Бойко е велик!!!
  • 122 xa xa xa

    1 2 Отговор

    До коментар #19 от "БЪЛГАРИН":

    много мозък имаш, браво!
  • 123 ОТ ГОРЕ

    3 7 Отговор
    ТОЧНО ТАКА, ДА ПОЧНАТ ОТ ТЕБЕ!
  • 124 томка бикова

    2 5 Отговор
    Както казва моя колега - "Умния милиционер" от Стара Загора м. манев "Точка по въпроса-Р.Радев е за арест.
  • 125 Брендица

    1 2 Отговор

    До коментар #23 от "да млъкваш":

    Ще млъкнеш ти, защото ИСТИНАТА не е това което се предлага като история
  • 126 Брендица

    1 2 Отговор

    До коментар #102 от "Смотана":

    Ние сме 4 жени. Къде видя джендър? А и дете съм родила умна кратуно
  • 127 Брендица

    2 1 Отговор

    До коментар #102 от "Смотана":

    Джендъра е в Австрия с дата 06.11.1988 ъхъ
  • 128 МУТРИ ВЪН

    3 5 Отговор
    Вижте му добре снимката бе...Типична турска мутра от Хаскьой...!

    Коментиран от #140

  • 129 иванова

    4 7 Отговор
    И той се има за възвишен характер,има безочието да се позовава на иконата Дрангов!
  • 130 Само казвам

    5 5 Отговор
    Метете стълбата само отгоре надолу,а не като мен отдолу нагоре,каза божковият фигурант и му замръзна усмивката.
  • 131 007

    3 4 Отговор
    Тоя пак се прави на умник, деBа и клепара.
  • 132 898011

    2 3 Отговор
    Румба джас пръdна в час.
  • 133 Павел пенев

    5 2 Отговор
    Още служебното правителство да започне веднага от първия ден измитане на стълбището от горе надолу, а Боко,Шиши Доган и Гешев в ареста за да не пречат на разследването и да организират платени протести.
  • 134 ОТВРАТ

    2 5 Отговор
    Плъхчо с неговите наизустени, клиширани речи може
    да впечатли само някои другари и другарки като Мая Манолова,
    която се изказва по същия начин - "дълбокомислено".
  • 135 Чук и Гек

    0 3 Отговор
    Какви възвишени характери ще градят държава бе, Радев! Човека от една година ти обяснява, че даржава се гради с работа, работа, работа, дядо Анани, първа вълна, втора епидемия, трети пик, ваксини, 80/40 и Цеца кара Канчева! Какви са тези въздушни мисли от теп!? Едно време м програмата на българските национални легиони пишело, че голямата цел е ,,Духовен и материален възход на Отечеството"! Ти да не би да си станал като тях фашист!? Истината не е в небето, а на земята - кюлчето, жената на обслужване, багерите, свлачището, виадукта - все реални неща! 220 000 ваксини посрещнахме вчера!
  • 136 ТОЧНО ТАКА Е

    2 4 Отговор

    До коментар #93 от "Радев":

    ...личи си, че е много гузен и затова с цената на всичко
    драпа за втори мандат.
    Кога ще излезе истината за него, м?
    Яд ме е, че Валери Симеонов е извън Парламента,
    защото само той е смел и безкомпромисен, срещу разни
    демагози и хитряги.
    Ако стане премиер, ще ги навре обратно в мишите им дупки.
  • 137 БЪРКАЧКАТА

    4 4 Отговор

    До коментар #53 от "Абе":

    се прави на невинен, а всъщност той е
    в основата на създалата се абсурдна ситуация,
    но ''всяко зло - за добро!'' - е казал народът.
    Всички сме свидетели на ''кашата'', която надробиха -
    Румбата, Мая, Корнела, Слави и др. дребни риби,
    за да се настанят в парламента....и сега какво....
    чудят се какво да правят?
    Надяват се да спечелят още повече привърженици на извънредните
    избори, да ама НЕ!
    Народът втори път няма да се излъже да гласува за вас!
    ГЕРБ СА НАЙ-УСПЕШНАТА, ДОКАЗАЛА СЕ ПАРТИЯ!
    НЕ СЕ ПЪНЕТЕ!
  • 138 чичо

    0 0 Отговор

    До коментар #46 от "ама ти си":

    Но не и физически като Радев или може би теб.
  • 139 СВД

    4 1 Отговор
    На гербави тапунгери ще говориш за подполковник Дрангов! Кауза абсурдна!
  • 140 Еййййййй се мислех чи аз съ

    0 2 Отговор

    До коментар #128 от "МУТРИ ВЪН":

    Най простия ама ТИ МА ЗАДМИНА С 300......
  • 141 чичо

    1 1 Отговор

    До коментар #41 от "случайно":

    Не,няма нужда.А ти.
  • 142 чичо

    2 0 Отговор

    До коментар #52 от "Българка":

    Благодаря,честит и на теб.Е,царя си е цар-нали.За оценките-виждам,имаш си дружки във вечерното.
  • 143 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 144 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 145 СВД

    0 0 Отговор

    До коментар #143 от "Гост":

    ✈✈✈ А според теб, какво трябваше да вдигне - груя си, на Шехерезада гащите или ВВС!? Отговаряй!
  • 146 мда

    4 5 Отговор
    Само, че не е "стълбата", а "стъпалата", щото стълбата е с точно никакво значение как ще я метеш - тъй, че колкото и да зубри, фатмака си остава фатмак.
  • 147 Anonimous

    4 5 Отговор
    Първо ти се измети нанякъде и си вземи и Корнелия и Мая! Срам си за народа.Всички видяха президент да размахва юмруци и да разединява хората!!!
  • 148 румбоф

    2 3 Отговор
    Аууууууууууууу да покаже как се мете стълба от долу нагоре??!!!!
    И децата от детската градина ще кажат как се мете стълба,а не
    както казва ................?Кога ще дойде ноемврииии деня на свободата.
  • 149 гогоф

    3 2 Отговор
    Направо изби рибата с този израз нашиууу ..........................
    Награда със скунс се полага.То сигурно още мирише на риба
    на площада от сбирщината по неговия призив.Къде са бесилките,ковчезите,доматите,паветата,сламата и оня с килимявката
    красота за света и предатеството за БГ.

    Коментиран от #151

  • 150 Цъки

    2 3 Отговор
    Вън фаатмако от управлението на България
  • 151 чичо

    2 2 Отговор

    До коментар #149 от "гогоф":

    Ама той Радев този път е прав.Да се мете от горе на долу.Сереч от държавния глава надолу.

    Коментиран от #153

  • 152 Чичо

    2 0 Отговор

    До коментар #57 от "Какво може":

    Ами БАРБА ГАНЬОС да предложим, а?!
  • 153 Барба Ганьос

    0 2 Отговор

    До коментар #151 от "чичо":

    А...от мен надолу, това е имал впредвид..И да пуска дрончето по-често..Нещо евраците и златцето намаляха...
  • 154 БЪЛГАРОФИЛ

    1 1 Отговор
    МУНЧО !
  • 155 дъртия

    1 1 Отговор
    НА МАЙЧЕТО ФУСТАТА дето ВСЕКИ ДЕН КИСНЕШЕ ПРИ НЕГО !
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове