Last news in Fakti

7 Май, 2021 08:24, обновена 7 Май, 2021 08:57 8 646 144

Румен Радев: Бойко Борисов предаде симпатизантите на ГЕРБ

  • румен радев-
  • консултации-
  • цик

Мустафа Карадайъ: ЦИК може да работи с и без председател

Румен Радев: Бойко Борисов предаде симпатизантите на ГЕРБ - 1
Снимка: БГНЕС

Бойко Борисов абдикира от отговорност и предаде хилядите си симпатизанти. Това каза президентът Румен Радев по време на допълнителните консултации за излъчване на председател на ЦИК, предаде „Фокус“.

„Г-жо Атанасова, искам да поздравя специално вас за усилията ви да наложите кандидатурата на Красимир Ципов. Точно така трябва да се бори лидерът на всяка партия. Но за съжаление и вие и хилядите ви симпатизанти бяхте предадени от г-н Борисов, който абдикира от отговорността, под която се огъна. Остава ни някоя от по-малките партии да поеме отговорност и да не се води от тесни партийни сметки, за да избегнем хаоса, който влиза отново от вчера“, заяви президентът.

От своя страна председателят на ПГ на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова посочи, че вчера лично Борисов е оттеглил кандидатурата на Ципов по молба на Ципов. „Имаше лични нападки към кандидатурата му и персонално към личността му. Считам, че е некоректно да ползвате мен по отношение на твърдения за отговорността. Единствено ГЕРБ-СДС представи не само състав и структура на МС, но и кандидатура за председател на ЦИК. Той обаче ще трябва да работи с Изборен кодекс с противоконституционни текстове“, посочи тя.

Според Тошко Йорданов от „Има такъв народ“ Десислава Атанасова леко е поизлъгала, че Ципов е решил сам да напусне.

Иван Иванов от БСП заяви, че поддържат свое становище, че е неприемлив кандидат от ГЕРБ за председател на ЦИК, но обстоятелствата са били такива. „За нас е неразибираемо и нелогично оттеглянето на неговата кандидатура. Отчитаме го като опит за саботиране на изборния процес. Имаме решение за неиздигане на кандидат“, коментира той.

ЦИК може да функционира и без председател, докато се назначи такъв – ние ще се съгласим с каквото и да е предложение. Това каза лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ по време на допълнителните консултации за излъчване на председател на ЦИК.

„Ситуацията е доста странна, защото имаше заявка от ГЕРБ да заеме председателското място. Притеснителни са мотивите за оттеглянето на кандидатурата. Правомощията на председателя на ЦИК са определени от закона, но той е един от колективния орган, ние ще се съгласим с каквито и да е предложения да има председател, но ЦИК може да функционира и без такъв, докато се назначи“, коментира Карадайъ.

Лидерът на „Демократична България“ Христо Иванов посочи, че всяка такава процедура трябва да се използва, за да се осъзнае нашата демокрация. „ГЕРБ след изборите се опитва да твърди, че има определени права, които се следват за тях. Днес виждаме, че демокрацията е въпрос на количество, но не само. И качествата имат значение. Това не са нападки. Качествата на един или друг човек за заемането на такава отговорност имат своето значение. Това, че една партия е получила много гласове съвсем не отменя факта, че може да има такова ниво на токсичност, че с нея не може да се работи. Когато виждаме, че ГЕРБ се държи като фактор, който създава хаос и бламира процесите, нещата трябва да се назовават с ясните имена“, каза той.

Ситуацията има и добрата страна - очевидно лидерът на ГЕРБ се съгласи с мнението на останалите парламентарно представени партии, че кандидатурата на Ципов е неподходяща, каза Мая Манолова. ГЕРБ показват липса на уважение към институциите, и към правилата, и към останалите партии. Депутатите на ГЕРБ доброволно са се превърнали в заложници на своя лидер. Вие нарушавате правилата, подавайки друго име. Трябва да си понесете последствията заради бламирането на ЦИК, каза Манолова.

Ако комисията бъде назначена без шеф, тя трябва сама да си избере такъв. Кодексът обаче не предвижда такава възможност. Длъжността на конкретния кандидат трябва да бъде посочена, обясни експертът проф. Емилия Друмева.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 79 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ами

    100 9 Отговор
    Сложете Мика Зайкова

    Коментиран от #111

  • 2 Бацо

    64 14 Отговор
    Днес назначавам Деса Дуловска

    Коментиран от #143

  • 3 Президентът

    138 34 Отговор
    Бацо го е страх да дойде на консултации, той е силен само да хвърля чужди пари пт жипка и да пълни шкафчета разни

    Коментиран от #16

  • 4 Сестра Галева

    61 136 Отговор
    Спокойно мунчо знаем че ти пречи Бойко на тебе и много искаш да го смачкаш ама не се нерви не можеш и на малкия пръст са му стъпиш
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 бушприт

    71 3 Отговор
    В бара казах на една мацка:
    - Красавице, да ти платя ли сметката?!
    И тя като започна да вади от чантата си за телефон, за ток, за вода...

    Коментиран от #15

  • 7 Gowo

    91 38 Отговор
    Бойко Методиев не само предава избирателите си.Ами и скоро го виждам да бега в Латинска Америка при Мадуро.Пазен от тамошните комунистически другари

    Коментиран от #144

  • 8 Браво. С техните камьни по техните

    106 29 Отговор
    Чутури. Вече кво то и да направят г. н. Радев ги затапва с две приказки.....

    Коментиран от #59

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 И Томова е права

    45 28 Отговор

    До коментар #9 от "Веселина Томова -Афера":

    13 години това което каза Илчoвски бе ЕЖЕДНЕВИЕ! Но всички мълчаха ! Сега " когато кучетo умира му вадят нож

    Коментиран от #54

  • 11 Тъп си като псе

    44 84 Отговор
    бе мухъл комунистически!!!Продажник руски!!! Нали взе мечтаната власт,а сега оправяй държавата,ама това не е да измучиш две думи на гамените по площада,и да се скриеш...Тъ.па.нар

    Коментиран от #23, #55, #72, #106

  • 12 Потресен

    92 24 Отговор
    Известен български бизнесмен е споделил в комисията за ревизия,че Борисов чрез институциите преразпределя пазари, диктува цени и използва прокуратурата за разправа с неудобни! Всички знаехме,че Борисов използва прокуратурата за „бухалка” за да се разправя с „неудобни” !Подкупва и рекетира! По този начин управлява, но времето му свърши!Вече прокуратура и полиция не могат да му помогнат! Ще бъде запомнен в историята на България като най-големия диктатор под чието ръководство мафията се срасна с държавата

    Коментиран от #17, #71

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Да знаеш

    9 0 Отговор

    До коментар #6 от "бушприт":

    И ние сме го чели този виц!
  • 16 Пенсионер

    29 21 Отговор

    До коментар #3 от "Президентът":

    И що трябва да му ходи на крака? Нека се оправя сам.То работата не е като да четеш или да рецитираш докато ти говорят в слушалката, да даваш интервю на запис и да вдигаш юмрук.
  • 17 Хахаха

    32 25 Отговор

    До коментар #12 от "Потресен":

    "свидетеля" инчовски има няколко дела за организиран побой, малтретиране и рекет над бедни селяни, отказващи да продадат земите си.
    Маяма пак е в мърсотията.

    Коментиран от #20

  • 18 ГУЖУ

    28 11 Отговор
    миризливката лъже - ципата каза -ГАТОВ СЪМ ДА СЪМ ПРЕДСЕДАТЕЛ НО .....ТЮФЛЕКА НЕ ДАВА /ПОСЛЕДНОТО Е МОЕ/
  • 19 Миризлив пор

    32 2 Отговор
    Така като гледам, се сещам за една българска класика от Алеко Константинов "Бай Ганьо прави избори". Май всички го ползват това за да правят тези избори.
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Gowo

    50 15 Отговор
    Докато ДжипкоБибитко раздава пари от прозореца на джипката си, като латиноамерикански наркобос, не виждам да сме достойни за европейска държава.Рмен Радев е един стожер на правовия ред.Добре че е той.Затова и ХУНТАТА най много го атакуват Ежедневно Бойко Методиев не забравя да го спомене.
  • 22 Сух

    8 26 Отговор
    Да разбираме ли, че Радев поддържа еврогейщината с поздравяването на Атанасова?.
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Защо на

    25 38 Отговор
    Празната грозна,и неприятна кратуна,и викат "държавната глава"???? Червена чугунена петолъчка...Рогоносец при това....
  • 25 Бездарници

    20 7 Отговор
    Разбрахте ли сега Какъв е сценарият при президента.

    Коментиран от #39

  • 26 Лъжец

    28 16 Отговор
    Пилота как ги подхлъзна само герберистите. Цирк Буш.
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Българка

    45 20 Отговор
    ГЕРБ, начело с мутрата Борисов, са последователни в цинизма си. Дни преди консултациите при президента те твърдяха, че Радев си избира и назначава ЦИК, реваха, че по право председателят на ЦИК трябва да е от ГЕРБ. И какво направиха? Предложиха неприемливата кандидатура на Ципов- два пъти за. министър ма МВР, пряко участвал в шайката, която разсипа България. И когато все пак той остана единствена кандидатура за председател на ЦИК, Борисов, верен на шизофреничните си действия, разпореди кандидатурата да бъде оттеглена. Това си е явно бойкотиране на изборния процес, проява на страх и отказ от поемане на отговорност

    Коментиран от #77

  • 30 Лъжец

    9 10 Отговор
    Тя се бяха наговорили предварително.

    Коментиран от #31

  • 31 Мутри вън

    20 4 Отговор

    До коментар #30 от "Лъжец":

    Да надявам се умните хора да го видя това нещо.
  • 32 Лъжец

    11 18 Отговор
    Признавам си наистина пилота печелил оскар .
  • 33 АМОН

    30 5 Отговор
    НЯМА НИЩО СТРАННО В СИТУАЦИЯТА.

    РАЗПРЕДЕЛИТЕЛЯТ НА ПОРЦИИТЕ В ДЪРЖАВАТА ДЪРПА КОНЦИТЕ И НА БОРИСОВ И НА ГЕШЕВ И НА ШИШИ И НА СЪДА И ПРОКУРАТУРАТА.

    ЗА ДА СПАСИ СЪЗДАДЕНАТА ОТ НЕГО СИСТЕМА Е РЕШИЛ ДА ЖЕРТВА БОРИСОВ !!

    СТИГА ТОЛКОВА!!! РАЗСЛЕДВАНЕ НА ДОГАН ЗА ПРИДОБИВАНЕТО НА ТЕЦ ВАРНА. Прокуратурата да си размърда задника и да види събраните в Чехия материали за извършеното от ДОГАН и СИЕ престъпление по придобиване на ТЕЦ ВАРНА.

    СЪД ЗА ДОГАН , ЗА ПЕЕВСКИ , ЗА ДОМУЗЧИЕВ , ЗА ЦЯЛАТА ТАЗИ ДЕПЕСАРСКА ИЗМЕТ ОПИТВАЩА СЕ ДА СЕ СПАСИ С ЖЕРТВАТА НА БОРИСОВ!!
  • 34 Лъжец

    22 22 Отговор
    Написано от сценаристите и изпълнено от пилота
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Sieg

    21 21 Отговор
    Никога повече ГЕРБ!
  • 38 Решетников

    21 22 Отговор
    Не , не е предал никого , просто реши да не влиза в поставения капан от новите маймуни . Предателите са славчовците , те трябва да си носят отговорността за новия закон който вкараха за два дни в парламента , те трябва да си ручат жабетата , сумати глупости вкараха като закони , само мажоритарния вот който ги направи депутати не. С пръдня боя искат да правят , нещасници.
  • 39 гост

    2 5 Отговор

    До коментар #25 от "Бездарници":

    Не какъв е просветли ни за да не тънем в невежество.
  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 3.14К

    28 15 Отговор
    Толупа в интервю пред Любен Дилов е казал , че никога през живота си не е лъгал. А има присъда като лъжец.

    Коментиран от #60

  • 45 Илхан

    22 21 Отговор
    Браво на Мая Манолова пое отговорността за председател на ЦИК,
    понеже герб се отметнаха за пореден път.
  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Мислещ

    11 12 Отговор
    Абе така е, ама трябва да признаем, че на пръв поглед и другите направиха същото като не излъчиха кандидат. Друг е въпросът, че може да е било схема да прецакат тиквата, но за много гласоподаватели сигурно няма да изглежда така.
  • 48 гост

    25 21 Отговор
    Мачкай Румба. Сега е момента.

    Коментиран от #51

  • 49 324

    26 20 Отговор
    По броя на гербоидните тук коментатори явно има стягане на редиците в бой последен! За щастие на тези, които ненавиждат простотията и чиито брои е значително по по голям.
  • 50 Пак повтарям ! Млък ! Гербави !

    20 12 Отговор
    .Марш веднага при ПКП-ТО ! Марш !
  • 51 Хихихихии.. хихихихии

    15 13 Отговор

    До коментар #48 от "гост":

    Не, РУМБАТА а....ДЕСА мачка.... чаршафите на БАЦЕ!
    Хихихихии.......
  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 фигурант

    15 16 Отговор
    Ти много оценки взе да даваш бе. И на правителството оценка дава, сега на партията. Президента няма такива правомощия. На теб скоро ще ти дадем.

    Коментиран от #57

  • 54 А знаеш ли що мьлчаха

    10 5 Отговор

    До коментар #10 от "И Томова е права":

    Ааааа?!?? Явно не. Имаше пидслушване следене термоз от полицайки и даньчни. Познати им заведоха 15 дела за кво ли не...... Нямаха дело ЗА дет ходят голи в БАНЯТА.......
  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 MGewehr

    17 7 Отговор
    Типично и без изненади за един бивш кръглак от БНА "изхождане", на който в биографията за "член" на БКП е отбелязано, "произхожда от работническо-селско семейство"!
  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Нено

    21 10 Отговор

    До коментар #44 от "3.14К":

    Само ти не разбра ,че ББ НЯМА присъда като лъжец , а че създал нерви на Ленчето. Всичко казано от него е документирано и вярно, а именно , че е получила 700 000 лева от БНТ за филмите си, а БНТ се издържа от нашите данъци, т.е, от бюджета. Четете ги тия работи и не пишете глупости ,още повече повтаряте като папагал .А Добрев я осъди за 7 лъжи, т,е. Ленчето е 7 пъти лъжкиня.

    Коментиран от #62

  • 61 Стълбата

    11 1 Отговор
    Се мете отгоре:)))))))))
  • 62 Ама ти

    7 6 Отговор

    До коментар #60 от "Нено":

    Верваш ли си или главанака така каза?
  • 63 Мммммм

    17 9 Отговор
    Той и Слави предаде симпатизантите на ИТН!
  • 64 Много

    13 7 Отговор
    Гърбав трол тука бе! Що ли? Щото са в канала при гумната! Ха ха ха ха ха

    Коментиран от #94

  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Демократична България

    14 10 Отговор
    За пореден път прокуратурата мълчи и бездейства след безпрецедентни свидетелства на бизнесмен, давал подкупи на политици, рекетиран и притискан от министри. Отговорност трябва да понесе и г-н Илчовски, както и замесените министри, чиновници и самият премиер Борисов.
    Гешев, обаче доказва ролята си на милиционерската калинка на Пеевски в прокуратурата и бездейства. Мълчи, както мълча и досега за чекмеджетата, кюлчетата, скандалните записи, в които Борисов нарежда да се "опраскат" конкретни компании.
    Ето затова прокуратурата трябва да бъде реформирана, а слугата на мафията Гешев да бъде свален от поста на гл. прокурор.
    Свидетелствата на Илчовски показват как парите на данъкоплатците се трансформират в кюлчета и пачки в чекмеджетатата на сикаджията Борисов.
    Очакваме прокуратурата да започне незабавни действия по разкритията на Илчовски, като си припомни и за свидетелствата на Васил Божков, който също призна, че е плащал подкупи на Борисов, Горанов и пиарката му.
  • 67 Subaru STI

    16 13 Отговор
    Змията ГЕРБ умирайки хапе. Тази група бандити няма и да стигне до предсрочните избори. Тряба възмездие за извратеното им и уродливо управление. Това са изроди.
  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 Здрав разум

    10 13 Отговор

    До коментар #12 от "Потресен":

    Пълна лудница. Никой не иска да е на кормилото ида поеме отговорност. Шефовете са платили за насаждане на хаос. Радев е поредният инструмент за ерозията на българската държавност. Тогава криминалният капитал ще папка безнаказано. А цялата гюрултия с папки, снимки и доблест и,, свидетели,, е еквивалент на Костинбродската афера. Това са политически инсинуации, които нямат никаква тежест пред съд.
  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 БУДЕН ГРАЖДАНИН

    10 12 Отговор
    ТОЙ ЦЯЛА ДЪРЖАВА И ЦЯЛ НАРОД ПРЕДАДЕ ВИЕ ЗА ЕДНИ СИМПАТИЗАНТИ ГОВОРИТЕ!!
  • 74 Голем си

    8 11 Отговор

    До коментар #68 от "Бегай":

    другарю Крадев!! Бай Тошо може само вода,да ти носи..да не сте нещо роднини???
  • 75 Импийтчтмънт

    17 16 Отговор
    Фигуранта на божков пак злобее
  • 76 То е ясно

    3 14 Отговор
    След 2 месеца,Тиквун-Бей се завръща с 200 депутата ! Така наредиха от "Козяк" !
  • 77 Здрав разум

    8 6 Отговор

    До коментар #29 от "Българка":

    До анти българката:не си присвоявай това гордо име, ами се наречи Пена, Мара, Зюмбюла или както са те кръстили мама и тате. Поне плащат ли ти за опорки те, които прокарваш или си демократокомунист-утопист?

    Коментиран от #97, #137

  • 78 Кого ли

    9 5 Отговор
    не предаде ? Включително България и нейния народ !

    Коментиран от #84

  • 79 Subaru STI

    13 10 Отговор
    Борисов и сие отиват в затвора, необратимо е. Жалък е!
  • 80 Гост

    13 6 Отговор
    Веднага да се назначи служебен прокурор. И тотално разследване за последните 15 години. След това и за другите 15. Конфискация на имуществото, и при бай Ставри.

    Коментиран от #89

  • 81 До Радев

    12 11 Отговор
    Ей комунист долен, да идва по-скоро есента, за да си отидеш от президентския пост! Толкова си червен, че ти личи от далече! Никой не иска да ни тласкате към братушките! А твоята политика е насочена натам, колкото и умело да го прикриваш!
  • 82 АУУУУУ

    12 11 Отговор
    Ей тъп фатмак, запази си мнението за себе си! Ако си мислиш че така ще повлияеш на симпатизантите на ГЕРБ.... НЯМА ДА ТЕ ОГРЕЕ ДА ПОЛУЧИШ ПОДКРЕПА НА ИЗБОРИТЕ 🤮🤮🤮🤮

    Коментиран от #92

  • 83 БАЙ Х@Й ‼

    6 3 Отговор
    ‼‼‼‼‼‼ Вчера получих писмо, подписано лично от Бойко Борисов, че се отказва и изтегля кандидатурата н Красимир Ципов за председател на ЦИК. Г-жо Атанасова, искам да поздравя специално Вас за усилията Ви да наложите именно кандидатурата на г-н Ципов. Точно така трябва да се бори лидерът на всяка парламентарна група, да отстоява интересите на своята партия.‼‼‼‼‼‼
  • 84 Ево

    1 2 Отговор

    До коментар #78 от "Кого ли":

    За кого става дума?
  • 85 аз съм Веска

    7 1 Отговор
    ДА.ПРЕДПОЧЕТЕ СОБСТВЕНИЯТ СИ КОМФОРТ , ПРЕД ОПАСНОСТТА ДА ПРЕДИЗВИКА БЕЗРЕДИЕ .
    А ВСИЧКИ ПАРТИИ ЗАЕДНО , ПРЕДАДОХА ИНТЕРЕСИТЕ НА БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД, КАТО ВЗАИМНО СИ ПРЕДИЗВИКВАТ ТРУДНО ПРЕОДОЛИМИ ПРЕПЯТСТВИЯ .СТРАДА СУВЕРЕНА .
    ПРЕДИ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ , ИЗЧЕЗВАТ ПАРИТЕ В ОБРЪЩЕНИЕ .КАКЪВ Е МЕХАНИЗЪМЪТ НЕ Е ЯСНО , НО ИЗЯСНИ ЛИ СЕ , МНОГО ОТГОВОРНИ ПЕРСОНИ , ТРЯБВА ДА ПОНЕСАТ НАКАЗАНИЕ .КАТО НЯКАКЪВ ЗАЛОЖНИК Е ЦЕЛИЯТ БЪЛГАРСКИ НАРОД , НА ПАРТИЙНИ ИНТРИГИ И МАШИНАЦИИ .
    КОЙ ЩЕ ВИ ТЪРПИ .
  • 86 ШАПКИ ДОЛУ ПРЕД

    14 10 Отговор
    ПРЕЗИДЕНТА И ЧОВЕК РУМЕН РАДЕВ, НАЙ ДОСТОЙНАТА ЛИЧНОСТ . ЖИВ И ЗДРАВ БЪДЕТЕ ГОСПОДИН ПРЕЗИДЕНТ ВИЕ И ВАШЕТО СЕМЕЙСТВО.
  • 87 стереотип

    11 5 Отговор
    Сложете Мишо Константинов.Той отговаря на всички изисквания и има опит във фалшифицирането на избори :))
  • 88 124

    14 3 Отговор
    Сийка: "Г-н Гешев е зает в момента с крадец на 2 кокошки, не го занимавайте с някакъв свидетел"....
  • 89 По-добре

    9 3 Отговор

    До коментар #80 от "Гост":

    Да чукат камъни доживот!
  • 90 Червени боклуци.

    7 16 Отговор
    Фигурантът на черепа влиза в пандиза.
  • 91 коко

    7 2 Отговор
    Преодоля се тази спънка - така ще е с всяка подобна - и така стъпка по стъпка напред. Успех !
  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 шефиор на дрон

    9 12 Отговор
    Мен ме е срам, че имаме такъв президент, който се подава от дупката си като змия за да захапе и пак се скрива.

    Коментиран от #100

  • 94 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 95 АУУУУУ

    8 8 Отговор

    До коментар #92 от "Аууууууу":

    Виж сега, твоята сексуална ориентация си я остави за "приятелите"..... АЗ СЪМ СИПАТИЗАНТ НА ГЕРБ, И СМЯТАМ ЧЕ БАЦЕ ПОСТЪПИ АБСОЛЮТНО ПРАВИЛНО!!! А ТВОЯ ФАТМАК СЪВСЕМ ВЕЧЕ ЗАПОЧНА ДА НИ СЕ ПОДМАЗВА С НАДЕЖДА ДА ПОЛУЧИ ГЛАСОВЕТЕ НИ..... НЯМА ДА ГО ОГРЕЕ 🤮🤮🤮🤮

    Коментиран от #101

  • 96 Кой68

    9 11 Отговор
    Летеца се загрижил за симпатизантите на ГЕРБ !!
    Опит за летене ли е това?!
  • 97 Gowo

    4 1 Отговор

    До коментар #77 от "Здрав разум":

    Ако имаш разум колкото на доктор Гълъбов , за психиатрията си.Но не за негов колега....
  • 98 Тошко

    7 10 Отговор
    Зеления чорап тепърва ще съжалява защо Решетников го насади на тези полози!
  • 99 Додо

    7 6 Отговор
    Омерзен съм от Министър председателя , омерзен съм от хората , които го защитават .
  • 100 Импийтчтмънт

    5 9 Отговор

    До коментар #93 от "шефиор на дрон":

    Тоя е толкова т/ъ/п, че ако му размениш обувките няма да разбере. Някой друг му пише репликите, а той колкото е запомнил това казва и бяга да не му зададат въпрос, че какво ще прави. С това минимално IQ толкова.
  • 101 Gowo

    9 2 Отговор

    До коментар #95 от "АУУУУУ":

    Кое е правилно.Че веднъж казва че председател на ЦИК трябва да е от най голямата парламентарна партия.И на другият ден точно обратното.Ти , тоя шизофреник за нормален ли го взимаш.То и ти си колкото него нормален

    Коментиран от #105, #109

  • 102 чичо

    12 9 Отговор
    За престъпник президент,предал цялата държава,който всъщност създаде този хаос,при това,предумишлено,да учи на морал другите си е по-трагично и от „шъ ви скъсъм г--ъ нананайна".Осъзнай се НАРОДЕ,щото децата и внуците ви ще са със „скъсан г--.
  • 103 Мирослав

    3 7 Отговор
    Така е господин президент. Всички от ГЕРБ сме зад вас
  • 104 четящ

    8 9 Отговор
    Борисов вече е напълно аут от всякъде! видя се, че е един страхливец, човек без морал и помисъл за народ и държава!
  • 105 АУУУУУ

    10 3 Отговор

    До коментар #101 от "Gowo":

    Благодаря за ЕНТЕЛЕГЕНТНОТО определение! Щом червен трол ме обижда и крещи от безсилна злоба, значи съм постъпил правилно! ВСЯКА ПСУВНЯ И ОБИДА ИЗРЕЧЕНА ОТ ВАС КЪМ МЕН Е НАИСТИНА ГОЛЯМ КОМПЛИМЕНТ! ПОЗДРАВИ И МНОГО ВИ БЛАГОДАРЯ!!! 😂😂😂😂
  • 106 Перо

    4 1 Отговор

    До коментар #11 от "Тъп си като псе":

    Написъл си CVто с последната дума.
  • 107 Тошко

    5 5 Отговор
    Следващите избори ще бъдат КАСИРАНИ заради противоконституционни правила в избирателния кодекс!

    Коментиран от #112

  • 108 Го4о

    9 8 Отговор
    ГЕРБ и Борисов са готови за сразяваща победа на следващите избори и да управляват самостоятелно!
  • 109 Мухаха

    9 7 Отговор

    До коментар #101 от "Gowo":

    И аз смятам, че постъпи Бойко правилно. И всички хейтъри знаете, че е така, но нали трябва да хейтите. Като ни управляват бспето и ще запеете друга песен, дано да не направят много бели, ама нейсе...

    Коментиран от #124

  • 110 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 111 Реалист

    2 9 Отговор

    До коментар #1 от "Ами":

    Искаме Зайкова за президент!!! Чу ли Слави, знам че четеш, защото висиш по цял ден във фейса
  • 112 Избирател

    2 6 Отговор

    До коментар #107 от "Тошко":

    Следващите избори ще бъдат касирани и от това,че само с машини в България ще могат да гласуват 1 000 000 гласоподаватели.Една секция с една машина може да обслужи за 13 часа 300-400 гласоподаватели.

    Коментиран от #127

  • 113 хахаха

    11 6 Отговор
    Той Борисов не знае на кой свят е вече, такава паника го е обзела.
  • 114 Перо

    8 6 Отговор
    Пука му на толупа за ГРОБ. Тази партия е само средство за големите кражби и узконввснето им с колективната безотговорност,чрез послушните безгръбначни членове.
  • 115 !!!?

    10 11 Отговор
    Радев не се държи като президент, а като треторазряден депутат от отровната партия на Бабикяните !!!?

    Коментиран от #118, #129

  • 116 хтнп

    5 4 Отговор

    До коментар #110 от "Само казвам":

    Ей герберски трол, с обидни етикети излагаш себе си. Обидите не са аргументи, а безсилие.и злоба.
  • 117 Перо

    7 3 Отговор
    Пука му на толупа за ГРОБ. Тази партия е само средство за големите кражби и узаконяването им с колективната безотговорност,чрез послушните безгръбначни членове.
  • 118 хтнр

    9 11 Отговор

    До коментар #115 от "!!!?":

    Радев се държи достойно като истински президент, а не като ония шофьор на джипка, дето се крие от половин година от журналистите и неудобните им въпроси и от Парламента да не дава отчет за безумните си действия. Твоят вожд Боко едно смислено изречение не може да съчини на правилен литературен български език, само жаргон и объркана реч бръщолеви, как си е взел образованието не ми е ясно.
  • 119 Плевнелиев

    2 5 Отговор
    Бойко добре върви с оставка. Радев-цар
  • 120 ПКП

    6 0 Отговор
    А аз сега каква ще съм

    Коментиран от #121

  • 121 Росица Кирова

    3 0 Отговор

    До коментар #120 от "ПКП":

    Като мен. Само красива
  • 122 Шофьор на джип

    5 1 Отговор
    Тия ми взеха колата.......
  • 123 Шофьор на джип

    5 2 Отговор
    Тия ми взеха колата.......
  • 124 хтррп

    6 4 Отговор

    До коментар #109 от "Мухаха":

    Нито ГЕРБ ще управлява, нито БСП. Хората ясно изразиха волята си - искат нови и неопетнени лица, искат морални и добре образовни политици със съвремменно мислене, а не с такова от комунистическото минало и с доскорошни червени партийни книжки като Боко фалшивия демократ.

    Коментиран от #128

  • 125 гражданин

    7 3 Отговор
    ГЕРБ и патериците им като ВМРО съсипаха държавното управление и унижаваха и унижават, не само Парламента , но и другите държавни институции!
    ГЕРБ страхливо избягаха от отговорност и се опитват да създават хаос и масови безредици, да съботират изборите и изпълнението на законите.
    За радост ГЕРБ върви твърдо надолу и съвсем скоро ще се борят да бъдат не 1ва, а 2ра политическа сила!
    Патерицата им ВМРО, дори да се съешат с останалите им патерици пак няма да прескочат бариерата и на тези избори и остават да врякат и зяпат Народното събрание само по канал 1 на БНТ !
  • 126 Шофьор на джип

    3 1 Отговор
    Тия ми взеха колата.......
  • 127 Dkjrhe

    8 3 Отговор

    До коментар #112 от "Избирател":

    Кой е казал че ще има само по една машина в секция - къде го прочете това бе герберче.
  • 128 Истината за

    6 6 Отговор

    До коментар #124 от "хтррп":

    Е видяхме ги тия образованите с улично възпитание и с нисък морал "политици",които превърнаха 45 Парламент в цирк с рейтинг "ОО".

    Коментиран от #132

  • 129 Антитрол

    6 7 Отговор

    До коментар #115 от "!!!?":

    И как според герберчетата трябва да се държи един президент - да се крие като вожда ви ли по села и паланки с джипката, да се прави на болен с менискуса, да краде и да пълни шкафчетата.

    Това ли е достойно държание според гербавите.
  • 130 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 131 Дрю

    7 5 Отговор
    Долу Радев и б.с.п.....
  • 132 Антитрол

    5 4 Отговор

    До коментар #128 от "Истината за":

    Той цирка беше до сега в парламента където единодушно гласуваха поредната простотия на вожда ви като при бай Тошо - сега имаме вече истински работещ парламент.

    Е не е добре за герберите и вожда им че не е по тяхната ама да реват тихичко.
  • 133 Дани

    3 2 Отговор
    Първа,втора...Задна. Голям смях.

    Коментиран от #134

  • 134 итн

    2 1 Отговор

    До коментар #133 от "Дани":

    и т.н. стигнаха седем-осма и тогава задна
  • 135 Излъган

    8 2 Отговор
    Импийчмънт и затвор за предателя
    Всичко се разпада под краката на предателя
  • 136 Аз Негодника

    1 1 Отговор
    И как беше избран ЦИПОВ...ГЕРБ като пръв,предложи своя кандидат...А всички останали отказаха да излъчат свой кандидати,и така беше избран първия и ЕДИНСТВЕН кандидат...БСП и Костов искат да влязат в управлението на държавата с измама...Няма друг начин...Хората не искат да гласуват за тях...А има едни 63 милиарда...
  • 137 чичо

    1 1 Отговор

    До коментар #77 от "Здрав разум":

    Ако не е платена,нещата са много позорни,за „нея".
  • 138 шопендар

    1 3 Отговор
    борисов и герб свършиха толкова работа,че радев няма да успее да я критикува през целият си мандат,но в едно успя-създаде хаос и разедени нацията-комунистите в това са най добри,нооо идат избори
  • 139 Протестиращ

    3 2 Отговор
    Каун ти пък предаде цяла България, за което ще гниеш в Ада.
  • 140 Евро Дикоф

    2 2 Отговор
    Що на заминавате с тоя гнусен утю Маренкин, скоро ще го изритаме от България в Сибир.
  • 141 Петко

    0 1 Отговор
    Дванадесетия кръг на ада е запазен за предатели и родоотстъпници
  • 142 леле КАКО

    1 0 Отговор
    Президентът се ГАВРИ по фин и елегантен начин с Тиквата и Бостана , наречен ШАЙКА и ХУНТА ! Ирония и сарказъм , а не дебелашките и просташки тиквени шеги !
  • 143 Фатмак

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Бацо":

    Може генерал деси
  • 144 Гласуващ

    0 0 Отговор

    До коментар #7 от "Gowo":

    За председател на НС наи голяма партия не може но за хаоса в изборите може Другите лидери защитиха хората като отказаха да представят кандидати и правителство Нещо и радев не му се иска
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове