Last news in Fakti

8 Май, 2021 08:26 11 863 43

Тодор Байчев, БСП: Илчовски е решил да запали къщата и да бяга

  • тодор байчев-
  • бсп-
  • депутат-
  • светослав илчовски

Ще си върнем част от избирателите, убеден е депутатът

Тодор Байчев, БСП: Илчовски е решил да запали къщата и да бяга - 1
Снимка: duma.bg

"Можеше поне един от разглежданите законопроекти да е в полза на хората. Междувременно се оказа, че грешката с машините във Велико Търново по време на изборите е човешка, а не в софтурера".

Това каза за "Денят ON AIR" депутатът от БСП Тодор Байчев.

"45-ото НС е началото на края на ГЕРБ. Ние ще си върнем част от избирателите, въпросът е каква част", подчерта още той.

Според него, при нас броят на сгрешените бюлетини достига до около 7%, което е кошмарно, за разлика от по-малкия брой в някои други държави.

"ЦИК ще даде указания какво да се прави при вот с машините. Няма да има разлика с промените в гласуването. Избирателите в чужбина бяха излъгани. Това, което не отпада е, че секциите в чужбина трябва да са разкрити на територията на посолството, което няма да е с толкова много повече", подчерта Байчев за Bulgaria ON AIR.

По думите му бизнесменът Илчовски с години си е плащал данък "спокойствие".

"Решил е - образно казано - "да запали къщата и да бяга", посочи събеседникът.

От думите му стана ясно, че лесно, чрез проверка на документи, може да се установи кой лъже по този казус.

"Счетоводните документи трябва да се съхраняват 5 г. Лесно може да се проверят камиони, шофьори, сделки. Едва ли заседанията на тази комисия се следват точно от Лаура Кьовеши", допълни Тодор Байчев.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 53 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 1618

    113 12 Отговор
    Схемата на Борисов- информация + дезинформация! След разкритията на българския бизнесмен,Борисов трябва да бъде разследван за злоупотреба с власт , рекет и заплахи,изнудване с такса „Спокойствие”- която е характерна за мафията, за умишлено съсипване бизнеса на „неудобните” Светослав Илчовски разкрива , че всеки „неудобен за Борисов”може да бъде арестуван по скалъпено обвинение и след това заплашван и рекетиран за пари! Ужаса е пълен! Потресаващо! С каква наглост Борисов продължава да се появява в ефир!
  • 2 Gowo

    38 7 Отговор
    Андрешковия синдром е типичен за българското правораздаване За жалост Като нема справедливост

    Коментиран от #33

  • 3 Ти боб

    11 31 Отговор
    ли хвърля или това ти измъти главата ?

    Коментиран от #16

  • 4 лоол

    113 8 Отговор
    Пилето се издъни за фурмите и за свинското и за норките....излиза,че Илчовски казва истината!
  • 5 Gowo

    85 5 Отговор
    Ако това се бе случило в Италия нямаше да протече по тоя начин.Щеше да е защитен свидетел и не така .А месеци щеше да е разпитван и проследяван по схемите.И накрая поне дузина политици и министри и уважавани бодове на строителния, хранителния и те подобни браншове щяха за една нощ да ги опандизят.Погледнете в Италия с какъв замах се работи срещу мафията

    Коментиран от #19, #22, #24

  • 6 гласуването

    35 7 Отговор
    на избори ТРЯБВА да е поименно !! така избирателя ще носи отговорност заедно с политика който избира и то мажоритарно.глупаво е да се позволява на хората да избират анонимно политици за които е ясно , че са мошенници и престъпници . само който иска да е отговорен трябва да може да гласува...и при това да плаща данъци...т.е да не е държавен служител или дълготрайно безработен
  • 7 Отвратен

    87 12 Отговор
    Борисов няма мозък в главата си, той е мутра, рекетьор и диктатор. Той съсипа РОДИНАТА И НАРОДА!!! Трябва да бъде арестуван и въдворен в ЦСЗ ЗАЕДНО С НЕГОВИТЕ ПОДЛОГИ. Това ще бъде СПРАВЕДЛИВОСТ ЗА ВСИЧКИ НОРМАЛНИ БЪЛГАРИ.

    Коментиран от #9

  • 8 Ни думай ва!

    51 11 Отговор
    Вие запалихте 2,5 милиона българи и те емигрираха, че сега се уплашихте да не се наложи да емигрирате и вие ли? Вие поне имате народни пари, няма да ви се налага да чистите тоалетни, да гледате болни, и да спите в камиона! А къщите в направени с толкова "труд" ще дадете под наем и ще си живеете охолно и в чужбина! Живи и здрави да сте, и все така "на всеки километър" крадец до крадеца, бандит до бандита!
  • 9 а някакво

    30 9 Отговор

    До коментар #7 от "Отвратен":

    възмездие за хората гласували за боко 10 години с ясното съзнание , че той е вреден за България ?? не е луд който яде баницата а който му я дава !! докато избирателя не носи отговорност за избора си винаги ще има политици които ограбват държавата
  • 10 джаба

    18 37 Отговор
    БСП МИ БЕШЕ БЕЗРАЗЛИЧНА ПАРТИЯ , ПРОСТО НЕ ГИ БРОЯХ ЗА ЖИВИ НО СЪМ ГРЕШАЛ - КОРНИ И ДРУЖИНА СА Д0ЛНИ П0ДЛИ АЙДУЦИ ВРЕМЕ Е ДА ПОЕМАТ ПЪТЯ КЪМ АДА ЗАЕДНО С ГЕРБ НАЛИ СА СИ БРАТЧЕТА - ДА МРЪТ ЗАЕДНО
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Смешник

    17 8 Отговор
    Този е пълен ид-от,ако искате ла-ната да излезнат натиснете Михал Тиков.Народа няма и престава за каква корупция и за какво въобще става въпрос.Всичко друго бързо ще отшуми без нищо да се случи.
  • 13 ХАН КРУМ

    28 13 Отговор
    БАЙЧЕВ,ЗАЩО СЕ ПРАВИТЕ НА ИЗНЕНАДАНИ?ПОКРИВАТЕ СЕ ЕДНИ ,ДРУГИ ГОДИНИ НАРЕД.ВСИЧКИ СТЕ Е ЕДНИ И СЪЩИ.СЕГА СЕ ЗАПОЧНА ОТ ГЕРБ,НО СЛЕД ТОВА СТЕ ВИЕ И ДПС.ИЛЧОВСКИ ПЛАЩАЛ–ЧЕ КОЙ ПЛАЩА, АКО НЕ Е ПРИНУДЕН БЕ, ШМАТАРОК?СЪЗДАДЕНИ НИ СА ВХОДА И НА ИЗХОДА КОНСУЛТАНСКИ ФИРМИ И БЕЗ ТЯХ НЕ МОЖЕШ ДА МРЪДНЕШ.СХЕМИТЕ СА НАВСЯКЪДЕ–ГЕРГОВ ДЪБОВ,ДОБРЕВ,ОВЧАРОВ,ИЛИ ОНЗИ В БУРГАС С ПЕЧАТНИЦАТА–ХОРАТА НЕ СА СЛЕПИ ,ОЩЕ ПО –МАЛКО ГЛУПАВИ.ВРЕМЕТО Е РАЗДЕЛНО ИЛИ ВИЕ ИЛИ НИЕ!!!!

    Коментиран от #20

  • 14 Тодор Байчев?? Това, че не желаят да

    26 9 Отговор
    Гласуват в чужбина за БСП, не означава, че са излъгани,!!! Част от тези Мигранти ви помнят като бяхте на власт, родителите на Тези Мигранти ви помнят още по добре!!! Докато има Вечните, Стари Играчи, да дърпат Конците в БСП, ЩЕЕ така, ще се топите като сняг през май!! Цели фамилии са се Окопали в БСП, новите, млади в в БСП за второ-трето поколение Червена номенклатура!! Топите се, това е!!!
  • 15 Васил

    12 9 Отговор
    Как ще ги върнете от оня свят нови нямате електората ви е само застаряващи пенсионери като си отидат сте на нула.
  • 16 Лупи от снимката

    0 10 Отговор

    До коментар #3 от "Ти боб":

    Резултата ни е зле, казвам на каалта, че ще ги оправим пак, само да ни цъкнат на машинките. Ша кандишат, винаги минава;)
  • 17 Последния Софиянец

    24 5 Отговор
    И аз затворих заведение заради чиновнически рекет и отворих в друг квартал.На човек му писва да плаща с трудно изкарани пари.А и рушветите стават все по непосилни.
  • 18 Ъхъъъ

    20 4 Отговор
    За неразбралите до този момент. Бибитко Борисов е от етноса затова е пребит и дядо му в Хераково и не е от конунистите а от съселяните щото ги е лъгал и крал.
    ГЕРБ си е една етническа партия инсталирана за да граби нормалните, честните и предприемчивите. Вижда се от километри, че всички по крупни бизнеси са под атака в последните години и това не е случайност. По същия начин Борисов отстраняваше неудобни конкуренти на дрогата му като гл. сек. на МВР и като кмет на София …
  • 19 Made in Bulgaria

    19 4 Отговор

    До коментар #5 от "Gowo":

    Ама в Италия имат прокурори като Джовани Фалконе, взривен от мафията заедно с мост от магистрала, а тук имаме "мои" и "наши" и "ваши" прокурори и съдии с тефтерчета и списък кой да се удари, кой да се "опраска" и кой да не се закача!
    "Ти си го избра", нали помните? Така каза Кокинов на мутрата-премиер за Цацаров!

    Коментиран от #31

  • 20 Добре, де,

    13 5 Отговор

    До коментар #13 от "ХАН КРУМ":

    нали затова ги изритаха от партията си социалистите - всички мафиоти - герговци, станишевци и тия, които си цитирал.
    Сега оттук нататък трябва да се даде шанс на БСП.
    Всички други "политически субекти" в партии еднодневки са омазани до уши, но нямат желание да се очистят.
  • 21 ЛАУРА КЙОВЕШИ

    10 12 Отговор
    Г-Н ТОДОР БАЙЧЕВ , КОЛКОТО ДА НЕ ВИ СЕ ВЯРВА ФАКТИТЕ СА НА ЛИЦЕ , ВИЕ КОГО ЗАЩИТАВАТЕ В МОМЕНТА ?, НЕ МЕ КАРАЙ ТЕ ДА СЕ ВРЪЩАМ ПО ВРЕМЕТО ВИ С ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ ,КАКВИ КАШИ СТЕ ЗАБЪРКВАЛИ , ЗАЕДНО С НДСВ И ДПС , ТАКА ЧЕ НЯМА СМИСЪЛ ДА СЕ НАПЪВАТЕ И ВТОРАЧВАТЕ В НЕЩАТА , ЗАЩОТО СНОЩИ ВСИЧКО СЕ ВИДЯ ПРОЗРАЧНО ВСИЧКО ,И ВСИЧКО МИ Е ДОКЛАДВАНО ПО ТОЗИ КАЗУС И ОЩЕ КУП ДРУГИ 59 КАЗУСА ЗА КОЕТО Е СЕЗИРАНА ЕВРО КОМИСИЯТА , ОЩЕ НЕЩА ЩЕ ИЗЛЕЗНАТ НА СВЕТЛО , ЗА КОЕТО ДОСТА ГЛЕМ КРЪГ ОТ ХОРА ГИ ГРОЗИ СТРОГ ТЪМНИЧЕН ЗАТВОР , ТОЧКА !!!🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬❤️❤️❤️!!!.

    Коментиран от #26

  • 22 Луд

    7 8 Отговор

    До коментар #5 от "Gowo":

    Първо трябва да се докаже ,че не лъже.То всеки задлъжнял със заеми може да почне да приказва така.Въпроса е дали е истина.Ами,ако за твоята жена кажат ,че е била на мястото на плеймейтката. А точно пък в Италия колко работят срещу мафията не знам ,но всички знаем за Италианската мафия.Щом в Япония не могат да смажат мафията ,значи никъде не могат.И не ми говорете за Северна Корея.Там мафията си е самата държава.И те така.
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Българка

    7 11 Отговор

    До коментар #5 от "Gowo":

    Без да искаш уцели истината. Точно така се прави, сега идва въпроса, ЗАЩО Галевица не направи така , както се прави в "бяла" Европа, защо???? Отговори много, но най-близкия до акъла е , защото знае , че това не е вярно, скалъпено е , с една дума активно мероприятие. Ако имаше и малко истина , сигурно щеше да опита да направи това което казваш, а сега единственото което ще направи е да пусне л*ното във вентилатора.

    Коментиран от #27, #29

  • 25 прехода

    6 10 Отговор
    1989г-имаме прасе майка/бкп/! Тия прасенца:бсп.герб и дпс квичат като майка си, но не се усещат ,че все по-малко хора им вярват!
  • 26 Явно

    16 6 Отговор

    До коментар #21 от "ЛАУРА КЙОВЕШИ":

    не си прочел коментар 20.
    Ако имаш проблеми с четенето, накарай някой да ти го прочете.

    Не знам от коя боя си, но още въднъж подчертавам - всички, ВСИЧКИ без идключение са омацани до уши, но само социалистите се очистиха от едрите герговски хищници и игнорираха тези, които продадоха партията и народа си - най-вече престъпникът станишефф.

    Коментиран от #30

  • 27 Gowo

    3 4 Отговор

    До коментар #24 от "Българка":

    Искам да ти напомня ,драги ,че във всяка една професия е така.Ако не искаш да свършиш една работа има хиляди начини това да не я свършиш.Нали така.Бременността и израждането може да си сигурен чак след осми девети месец.И когато бебето проплаче.А не когато загубиш родилката,доктора си изпореже пръстите, а пък анестезиолога вместо на родилката бие инджекцията на доктора....хихихи.Точно това се случва. В по нашите ширини.
  • 28 ЛАУРА КЙОВЕШИ

    9 4 Отговор
    ДОКЛАДВАНО МИ Е ОТ ТАЙНИТЕ ВАШИ СЛУЖБИ ЧЕ , БОРИСОВ Е УГОВАРЯЛ С ЕРДОГАН , ДА НАХЛУЯТ СИРИЙСКИ ГРАЖДАНИ В СТРАНАТА ВИ , С КАКВА ЦЕЛ СЕ ПРАВИ ТОВА НЕЩО , БОРИСОВ ДА ГИ ПУСНЕ И ПОСЛЕ ДА СЕ ПРАВИ НА ОСВОБОДИТЕЛ СПАСИТЕЛ , ТОЕСТ ПУСКА ГИ В СТРАНАТА ВИ И ПОСЛЕ ЩЕ СЕ ПРАВИ НА ВЕЛИК СПАСИТЕЛ ДА ГИ ИЗГОНИ , ТОЗИ КАНАЛ ЩЕ ТРЯБА ДА СЕ ПРЕСЕЧЕ НЕЗАБАВНО , ЗАЩО СПИ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД , ЗАДАВАТЕ ЛИ СИ ВЪПРОСА КАКВО ЩЕ ВИ ОЧАКВА С НАХЛУВАНЕТО НА СИРИЙЦИТЕ , ВЕДНАГА ЩЕ СЕЗИРАМ ЕВРО-ПАРЛАМЕНТА ЗА ТОВА ПРЕСТЪПНО ДЕЯНИЕ , И НЕЗАБАВНО ТРЯБВА ДА СЕ ПРЕКРАТИ , ТОЧКА , НЕ ОЧАКВАХ БОРИСОВ ДА Е ТАКАВА МУТРА В ЛИЦЕТО НА ЕВРОПА , НЕ ОЧАКВАХ ТОВА !!!🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬❤️❤️❤️!!!.
  • 29 Gowo

    10 2 Отговор

    До коментар #24 от "Българка":

    Разбирам ти вълненията.И ти отговарям разбираемо...Ако имахме правова държава, читава прокуратура,европейска съдебна система ...нямаше да се налага Мая Манолова да инициира такива публични мероприятия от рода на комисията за разследване.А щеше да си мине хем навреме, хем по надлежния ред.Казвам навреме не случайно.Защото хиляди такива бизнесмени стоят уплашени и невярващи в БГ правораздаването.Това е истината.Другото е кьорфишеци на Хунтста

    Коментиран от #34

  • 30 ЛАУРА КЙОВЕШИ

    5 6 Отговор

    До коментар #26 от "Явно":

    ТИ ЯВНО СИ ЗАСЛЕПЕН , ЗА КАКВА БОЯ МИ ПРИКАЗВАТЕ , АЗ РАБОТЯ С ФАКТИ И КОМПРОМАТИ ТОВА КОЕТО МИ СЕ ДОКЛАДВА В ПРАВ ТЕКСТ , И СЕ СТАРАЯ ДА ВИ ОТВОРЯ ОЧИТЕ НО ЯВНО ОЩЕ НЯКОИ КАТО ВАС СПЯТ ДЪЛБОК СЪН !!!🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬❤️❤️❤️!!!.
  • 31 Gowo

    6 2 Отговор

    До коментар #19 от "Made in Bulgaria":

    Точно това е разликата между борбата с мафията в Италия и борбата със задкулисието на Бойко Методиев Борисов.
  • 32 Рап

    6 3 Отговор
    Изобщо никой не се интересува от подобни новини! Важното е,че оставиха пенсионерите на произвола.... Никой ли не вижда какво става с цените на всичко? Нито една партия не мисли за хората! Всичко е популизъм!

    Коментиран от #35

  • 33 Манолова

    6 6 Отговор

    До коментар #2 от "Gowo":

    наистина е ненадминат майстор в превъплъщенията си на политическата сцена.
    Беше „сестра“ по времето когато вътрешният министър Румен Петков си контактуваше с „братята“ Галеви. Беше „аферистка“ по време на Костинбродската далавера. Беше „острие“ в парламента, когато предложи Пеевски за шеф на ДАНС и „пчеличка“, когато с тихо жужене търсеше подкрепа от Борисов за да стане омбудсман. Смирена е като Майка Тереза, когато пали свещ преди да влезе в сградата на „Народното събрание“ и изпада в транс като нестинарка когато трябва да люшне хорце сред народа. Сега „пчеличката“ е в ролята на оса.
    Сега сме свидетели на поредната нейна метаморфоза - да нищи аферита на мафията в България. С увереността на знаеща фактите от първа ръка, ясно защо.
    Въпросът е къде е истинската Манолова? И за чии интереси се хвърля на амбразурата - съвсем безрезултатно, впрочем.

    Коментиран от #36

  • 34 Българка

    6 5 Отговор

    До коментар #29 от "Gowo":

    ДрагА , виждам че самата/ия ти не си разбираш какво си писал/а в коментар 27, та ти се налага да поясняваш. Не съм глупава и разбирам какво става. Предизборна кампания , това е. Балканска предизборна кампания, всички средства са позволени. В момента Галевица използва положението си за да трупа точки пред лум*ените които и вярват. Дело за клевета срещу тоя бизнесмен ще се точи години, а калта е хвърлена. Той разпродава бизнеса си, защо, нали сега го няма Боко да го рекетира?!?? Защо изнася "много законния" си бизнес и "много чистите" си пари в САЩ?!?!? В нормална държава, тоя първо щяха да го разследват , преди да му дават думата.

    Коментиран от #39

  • 35 ЛАУРА КЙОВЕШИ

    3 0 Отговор

    До коментар #32 от "Рап":

    ТОЧНО ЗАРАДИ ТОВА ТРЯБА ДА СЕ СПРЕ ТОВА ЗАДКУЛИСИЕ КОЕТО ПРЕЧИ НА БЪЛГАРСКИЯ ВИ НАРОД ВЕЧЕ 31 ГОДИНИ , С РАЗНИТЕ КЪРТЕЛИ И ВНОС НА ХРАНИТЕЛНИ СТОКИ И ЛЕКАРСТВА И КЪРТЕЛИ НА ГОРИВА , ЗА ТЕЗИ ПРОБЛЕМИ , БЪЛГАРСКИЯ ВИ Я НАРОД НЕ МОЖЕ ДА ЗАЖИВЕЕ НОРМАЛНО , ДА НЕ КАЖА И ВАЩЕ ПЕНСИОНЕРИ , В ЕДН ДАДЕН МОМЕНТ ТОВА ТРЯБВА ДА ПРИКЛЮЧИ , КОЛКОТО ПО СКОРО , ТОЛКОВА ПО ДОБРЕ ЗА ВАС САМИТЕ !!!🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬❤️♥️❤️!!!.
  • 36 ХРИСТО СТОИЧКОВ -КАМАТА

    3 1 Отговор

    До коментар #33 от "Манолова":

    ЧОВЕК СЕ ПРОМЕНЯ С ГОДИНИТЕ СИ , ВИЗУАЛНО И УМСТВЕНО , КАКВОТО Е БИЛО , БИЛО , НАЗАД НЕ СЕ ВРЪЩАЙ , НО НЕКА ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ И ХУБАВИТЕ СПОМЕНИ !!!🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🏆🏅🎖️🏆🏆🏆⚽⚽⚽⚽⚽⚽⚽⚽🎖️🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️!!!.
  • 37 Анонимен

    0 2 Отговор
    Щом стоичков се обади, то има ли смидъл на тях да итговаряме. Ако не е бил бай тошо и стоичков нямало е да е това, което е. И пари да имаш зетчето паляка побегна и си взе от тяхните. Всички са виновни, от бай Тошко до днес, приближени до тях, дс, бкп, данс, кгб, цк на бкп. Бъди кама здрав и раздай парите си на ромите, че идват машалла футболисти, полицаи. Ти пенционер, в деменция ще ти казват те. Родителите им няма да работят ще раждат, а децата им, те на 30,а деса на 15 ще ги подфържат. Не се захващай къде не ти е работата. Харчи си милионите на село и не се пъхай, поне научи български че си зле с родния селски езък

    Коментиран от #38

  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Сиганка

    3 2 Отговор

    До коментар #34 от "Българка":

    Пишете от свое име и престанете да крадете чужди никове за прикритие като партизани. Но това си е типична черта на всички разновидности на комунистичедсоно котило - БКП, ДПС и ГЕРБ.
    Всъщност това Пиле ли беше , Градус ли беше си е от стар комунистически род, а сега пръв приятел на "синьо-червения" бос на ГЕРБ.

    Коментиран от #40

  • 40 Българка

    1 2 Отговор

    До коментар #39 от "Сиганка":

    Имаш някакви претенции за ника ли? Има една, която се опитва да пише с тоя ник, платен трол, без собствени мисли. Истинската Българка не се отказва, защото някаква си "Сиганка"и нарежда.
  • 41 сороснерес

    1 0 Отговор
    Унгaрия изритa coрoc ..A кoй щe гo ритнe в Бългaрия.Дaли прoкурaтурa нe трябвa дa ce caмoceзирa cлeд признaния нa Румeн Вoдeничaрoв - първият прoгрaмeн дирeктoр нa „Oтвoрeнo oбщecтвo“ в Бългaрия, прeд „Труд“: Coрocoидитe мoгaт дa рaбoтят зa вcякa кaузa, нe и зa бългaрcкaтa...Финaнcoвaтa кризa прeз 1996-1997 г. бeшe изкуcтвeнo прeдизвикaнa личнo oт Coрoc. Тoвa Ивaн Кocтoв гo знae мнoгo дoбрe. Тoвa, чe бългaрcкoтo прaвитeлcтвo изцялo зaвиcи oт вaлутни cпeкулaнти кaтo Coрoc, e cтрaшнo. Coрoc първo e eврeин, пocлe e шaхмaтиcт и нeгoвитe хoдoвe ca тoчни. Тoй нe caмo игрae - тoй нe игрae никoгa тaм, къдeтo нямa пeчaлбa. Тoвa нe мoжe дa cтaнe caмo aкo нaциoнaлнитe държaви уcпeят дa ce мoбилизирaт. Тoгaвa Coрoc caм щe ce oткaжe. Дoри ceгa кaзвa, чe в нeгoвaтa пoлитикa тoй e зaпoчнaл дa губи..
  • 42 чекмедже 2

    0 0 Отговор
    Тези от БСП като на амбразурата срещу машино,срещу проверките..защото те са вътре в играта, като свински черва са свързани с всички корупциони схеми..бандити-мутри..
  • 43 САМО ГЕРБ

    1 0 Отговор
    БРАТЯ БЪЛГАРИ, НА КОГО ВЯРВАТЕ, НА МРЪСНИТЕ ПОДЛИ КОМУНИСТИ, КОИТО НИ ФАЛИРАХА И СА ГОТОВИ ДА НИ ИЗКАРАТ ОТ НАТО И ЕС ЗА КОИТО ВСЕКИ БЪЛГАРИН ГЛАСУВА ДА СТАНЕМ ЧЛЕНОВЕ. НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ КОЙ ВИ СПАСИ ОТ ОМРАЗНИТЕ КОМУНИСТИ, КОЙ ВИ ПОСТРОИ ДЪРЖАВАТА ОТНОВО, КОЙ ДОКАРА ВЕИЛКАТА АРМИЯ НА САЩ ДА ВИ ПАЗИ ОТ КОМУНИСТИТЕ, КОЙ СПРЯ ЕМИГРАНТИТЕ ЗАЩОТО Е ОРТАК С ЕРДО, КОЙ ВИ ДОКАРА ПРЕДСЕДАТЕЛСТВО НА ЕС В БЪЛГАРИЯ. ГЕРБ!!! ГЕРБ!!! ГЕРБ!!! САМО НИЕ МОЖЕМ ДА СПРЕМ КОМУНИСТИТЕ, САМО ГЕРБ МОЖЕ ДА УПРАВЯЛВА И ДА СЕ ГРИЖИ ЗА ВАС!!! ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ГЕРБ, ЗА ДА ИМАТЕ КАКВО ДА ЯДЕТЕ И ДА СТЕ ГОРДИ ЧЛЕНОВЕ НА ЕС И НАТО!!! АКО ГЕБР НЕ Е НА ВЛАСТ БЪЛГАРИЯ ФАЛИРА, САМО БОЙКО МОЖЕ ДА ИВ СПАСИ!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове