8 Май, 2021 10:45 12 439 98

ИТН хвърли спасителен пояс на ГЕРБ

  • има такъв народ-
  • герб-
  • велизар енчев

Коментар на Велизар Енчев

ИТН хвърли спасителен пояс на ГЕРБ - 1
Снимка: БГНЕС

Изборния кодекс е променен в последния момент, за да гарантира увеличаване на резултата на ДПС в Турция.

Това заяви в "Денят започва с Георги Любенов" депутатът от БСП Велизар Енчев.

"Вотът от Турция може чувствително да изкриви резултатите от парламентарните избори в България в полза на ДПС", заяви Енчев.

Според него партията "Има такъв народ" е обслужила ГЕРБ, като ѝ е хвърлила спасителен пояс, отказвайки да състави правителство с подкрепата на БСП.

"В момента, в който Трифонов заяви, че не желае подкрепата на БСП, от този момент стана ясно, че правителство не може да има. Ако наистина искаше да демонтира модела ГЕРБ, трябваше да приеме протегнатата ръка на БСП, което означава, че Слави Трифонов обслужва директно партия ГЕРБ", категоричен бе депутатът.

Той заяви още, че в групата на "Има такъв народ" няма нито един човек който да става за премиер. Според Енчев това означава, че не са мислили да управляват, а да бъдат патерица на властта. Според Енчев партията "Има такъв народ" обслужва ГЕРБ и ДПС.

"Не бих искал служебното правителство на Радев да изглежда като служебното правителство на проф. Герджиков, тъй като то беше провал. Иска ми се да продължи работата на Комисията за ревизията на управлението на ГЕРБ. Прокуратурата трябва да се самосезира", заяви Енчев.

Той изрази учудването си от евентуалния министерски пост на Деница Златева в служебното правителство.

"Силно ще бъда изненадан ако президентът Румен Радев покани г-жа Деница Златева, която е приела да бъде управляващ директор на едно от най-големите енергийни дружества в България, което означава, че влиза в кохортата на партия ГЕРБ. Аз не бих приел нейната кандидатура, като кандидатура на БСП, това е лично мое мнение", допълни той.

Според Енчев в Избирателния кодекс има две пробойни, политическа и юридическа.

"Политическата е в полза на ДПС, а юридическата пробойна е, че вътре има две клаузи, които взаимно се бият. Гласува се само в посолствата на Република България, а втората, която беше приета, че може да се гласува в секции извън посолствата със заявление от 40 човека, това е юридическа пробойна. Аз съм силно удивен от реакцията на държавния глава, който пусна закона, вместо да го върне за прегласуване и да наложи вето", каза още Енчев.


Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 81 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГЛАРУСА

    129 95 Отговор
    ТОЗИ Д0Н0СНИК И ТОЙ КЪДЕ СЕ ВРЕ - ПАЛЯК МАРШ В КИРЕЧА

    Коментиран от #26, #54, #65, #80

  • 2 1618

    158 30 Отговор
    Всички заедно ще освободим България от диктатурата и тиранията от Борисов! Борисов изпада в ситуация„ Мисията невъзможна” да се задържи на власт! И да спре да се показва в ефир,защото вбесява с визията си,с лъжите и лицемерието!

    Коментиран от #55

  • 3 Последния Софиянец

    132 51 Отговор
    Защо БСП не извика Илчовски в парламента? Защото и те са в схемите.Менте опозиция.

    Коментиран от #30, #37

  • 4 ИВА ПРИЛЕПА

    91 10 Отговор
    АВЕ ДЕЙ БАЦО ДНЕСКА ,ДА НЕ МУ Е ДОШЪЛ МЕН-ЗИСА ЧЕ ТЕ МЕНИСКУСИТЕ СВЪРШИХА ТА

    Коментиран от #89

  • 5 вервайте на

    67 42 Отговор
    кадрите на дс, когато се изказват! ПФУ!
  • 6 фирма

    81 23 Отговор
    Това е лъжа. Ако това е истина защо ги струпваха с автобуси за да гласува а не гласуваха от Турция? Защото в Турция не гласуват за ДПС.

    Коментиран от #46

  • 7 ТаУмВзе

    63 19 Отговор
    Отдавна Ви написах, че те първа дългата броеница на Доган ефенди ще играйка. Щом след мутра е чалгарче, което го е крепи. Ефекта на Дефекта, както е свикнал робът овца. Честито!

    Коментиран от #77

  • 8 Дельо Хайдутин

    75 28 Отговор
    Бойко десет години си отглеждаше придворната опозиция БСП.Сега има вече истинска опозиция и му се стъжни.

    Коментиран от #40

  • 9 Изумен

    35 5 Отговор
    Случи се нещо много странно! След като на 29 април излезе проучването на агенция "Маркет Линкс" в което ГЕРБ води пред ИТН с по малко от процент , Тошко Йорданов от формацията ИТН излезе с декларация че проучването е манипулирано и според техни данни ИТН е с преднина пред ГЕРБ с 2.2% , ИТН- 21.2% , ГЕРБ -19% , БСП-16.5%, ДПС-9.4% , ДБ-9.3% ,ИСМВ-4.9%. От агенцията "Маркет Линкс" излязоха с уточнение че проучването им с данни е от всички гласуващи , от тези които са решили твърдо да гласуват, ИТН е пред ГЕРБ. Също така от агенцията напомнят че техните проучвания са най близки до реалните резултати и че според независими аналитични организации "Маркет Линкс" е доказано " политически необвързана агенция". И според Добромир Живков от социологическата агенция ножицата между ГЕРБ и БСП се затваря и разликата е в рамките на 2-3%.

    Коментиран от #11, #13

  • 10 Шумкар

    47 10 Отговор
    В ДПС е проблема а не в ГЕРБ....ДПС "управлява" от 30 години!

    Коментиран от #17

  • 11 Стойко

    65 11 Отговор

    До коментар #9 от "Изумен":

    Герболезите на изборите след 2 месеца и 1 седмица ще бъдат 5-ти. След ИТН, БСП,ДПС И ДБ. Не се знае дали няма да ги oдерe и Мая с триото защото за тези 2 месеца ще има страхотни удари с факти за кражби на Герболезите ....ГРОП са безвъзвратно пътници и вече никой не може да ги спаси!

    Коментиран от #60, #93

  • 12 бцп са герб

    38 31 Отговор
    този перхидроления ДС агент изкуфял старец спокойно межете да не го слушате :)
  • 13 Иван

    32 7 Отговор

    До коментар #9 от "Изумен":

    Искам да попитам? Как за 20 дни Слави стопи 8% и вече стигна Герб и как БСП бяха 10% зад Герб а вече са само 4? Вярно Маркет Линкс е коректна агенция и позна резултатите на 4 април , но новото й проучване от петък е изумително: Проучване на "Маркет Линкс"- 0.8 % разлика между ГЕРБ и ИТН. Електорални нагласи- ГЕРБ -21%, ИТН= 20.2%, БСП- 16.7%, ДБ-11.9%, ДПС-9.2%, ИСМВ-5.9%, Обединени патриоти( ВМРО+НФСБ+ВОЛЯ)- 3%. В момента има висока политизация на обществото а доверието в новия парламент е два пъти по високо от стария. Проучването е направено по поръчка на БТВ и финансирано от двете организации

    Коментиран от #15, #21, #63

  • 14 фирма

    37 7 Отговор
    Стига простотии. Защо в Турция не, В Англия не, В Германия не, защото от чужбина неидват никакви гласове за БСП пък камо ли за ГЕРБ. По статистика.
  • 15 Отговор

    35 3 Отговор

    До коментар #13 от "Иван":

    Питаш се къде са отишли 200 хиляди гласа за Герб спрямо 4 април? 6% вече са надолу а това са 200 хиляди гласа. Ами вече не ги броят купените гласове. Скоро и мъртвите няма да броят от избирателните списъци и Герб се свива до 10%
  • 16 Българка

    42 24 Отговор
    До скоро харесвах Велизар Енчев, но вече не! Как може да твърди, че гласовете от Турция ще изкривят вота? А гласовете от САЩ, Канада, Великобритания..? Но го разбирам. Българите от чужбина не са гласоподаватели на БСП.

    Коментиран от #27, #64

  • 17 много ясно

    14 9 Отговор

    До коментар #10 от "Шумкар":

    Искаш да кажеш-ДС ?
  • 18 Този Енчев ми

    42 24 Отговор
    Прави впечатление, че се опитва да насади омраза между българи и турци. Типично по милиционерски! Нинова трябва да го изрита иначе ще загуби едни 5% процента само заради това! С расизъм в съвременния свят политика не се прави господинчо.
  • 19 Чешмеджиев

    25 8 Отговор
    бсп гласува за цацаров заедно с гроб дпс и енчарите оп
  • 20 Тиква

    18 11 Отговор
    Зарчо, ходи и лапай мухи но не се показвай. И ти с Бойко и шайката залязваш и никой не ти иска мнението. Подлога
  • 21 Хуарбуса

    14 3 Отговор

    До коментар #13 от "Иван":

    Какво се учудвате че разликата между ГЕРБ и БСП паднала от 10 на 3 %? Малко факти: Преди 25-26 години БСП имаше твърд електорат от 30% от всички гласоподаватели. Тогава България беше 8 млн.души и гласуваха на избори 60% от тях тоест около 5 млн.30% тоест 1 млн.и 500 хиляди от тези 5 млн.винаги гласуваха за БСП без значение как е управлявала и ако ще и страната да запали. За тези години твърдия електорат на БСП намаля поради няколко причини. Много от тях си заминава по естествен път , други се ориентираха към други леви формации и гласоподавателите за БСП паднаха 3 пъти , тоест около 500 хиляди. На изборите преди месец БСП имаше 485 хиляди гласа , двойно по малко от 2017 г. когато имаше 960 хиляди. В проучването преди няколко дни на "Маркет Линкс" БСП си стои на същото ниво. За нея биха гласували същите хора твърд електорат които гласуваха преди месец. А че разликата с Герб е паднала до 3 % е затова че Герб се свлича и затова БСП ги доближава с разлика между двете формации около 70-80-на хиляди гласа.
  • 22 Веселина Томова -Афера

    35 5 Отговор
    Като гледам колко учудени, възмутени и потресени има от казаното от бизнесмена Илчовски, ще каже човек, че 15 години са живели не в България, а в Занзибар.
    15 години що сигнали и показания и то на „обвиняеми“ и щавени бизнесмени, и лица съм публикувала, ни мая, ни драгая, ни прокуратура, ни политици гъкнаха.
    Правеха се на ни чули, ни видели.
    Илчовски не казва нищо ново по същество, но сега всички потресени, айде бе. Къде бяха тия „потресените“, докато през годините това беше ЕЖЕДНЕВИЕ?
    Мая, драгая и остальная пак бяха депутати и политици, ама не свикваха тогава комисии в парламента. А на пръстите на едната ръка си преброявам журналистите, които изнасяхме подобна информация.
    Хубаво е, че истината започва вече да се чува и ушите на глухите се отпушват, но винаги съм се омерзявала от това чак когато кучето умира, тогава да вадиш нож, а докато е силен да си налягаш парцалите.
    Колкото конкретни документи и факти е публикувала АФЕРА за 13 години, досега стотици трябваше да са в затвора. Да не говорим за земеделието, понеже Илчовски говори по тая тематика, че там сме изнесли десетки документи, факти и разследвания, готови за обвинителни актове.
    Никой от сега пищящите обаче мая, драгая и вся остальная не си мръднаха пръста и мълчаха и се усукваха през цялото това време около Боко и Пасмината му.
    Тази фанфарност сега мирише на пиар, вместо да има за цел да свърши сериозна работа. Дано не съм права, но професионалната ми интуиция никога не ме е лъгала.
    Весе

    Коментиран от #24, #36, #50, #79, #92

  • 23 Енчо

    15 8 Отговор
    От такива като тебе избягаха гласоподавателите и симпатизантите
  • 24 Права е Томова

    30 3 Отговор

    До коментар #22 от "Веселина Томова -Афера":

    13 години това което каза Илчoвски бе ЕЖЕДНЕВИЕ! Но всички мълчаха ! Сега " когато кучетo умира му вадят нож"

    Коментиран от #29

  • 25 Реалист 2

    30 8 Отговор
    Видяха се колко струват и други партии , които уж бяха срещу статуквото : Демократична България ДБ на Христо Иванов например вече гласува единно с Герб и ДПС ( срещу руската ваксина за България ) .

    Време е за отрезвяване на оценката към тези партии , които само яхнаха протеста за да влезнат във властта .

    Коментиран от #51

  • 26 Що що

    19 4 Отговор

    До коментар #1 от "ГЛАРУСА":

    Нещо грешно ли казва? Ти да видя да очакваха да спечелят? Да видя, че излязоха с някакъв кабинет? А да имаха план за министър-председател? Даже и Слави се изненада, че и карантината къса остана, трябваше да кара двойна!

    Коментиран от #41

  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 123

    17 1 Отговор
    Не знам за останалото но за юридическата пробойна е прав. Президента трябваше да върне закона за да го изчистят от правни противоречия.
  • 29 Знаем, знаем...

    11 1 Отговор

    До коментар #24 от "Права е Томова":

    Сега най - боли!
  • 30 Ще се съглася

    16 2 Отговор

    До коментар #3 от "Последния Софиянец":

    с теб САМО АКО ми отговориш на въпроса "кога би било възможно такова извикване"? А и не Парламентът е място, където се извиква някой гражданин, има си Прокуратура за тая работа. В Парламента могат да бъдат извиквани най-вече управляващи - да си спомняш скоро извиканите да са изпълнявали задължението си по Конституция? Ето два примера - министър.председатерят се "разболя" и даме му правиха спешна операция без спешност, а една врачанска зам.-кметица, по волята на Вожда министър, демонстративно не зачете Парламента, поставяйки се над него /казват в тасъв случай - "на гол еди -какво си - чифте пищови..."
  • 31 уъъта

    18 7 Отговор
    БСП=ГЕРБ
  • 32 сара

    9 5 Отговор
    Някак ми е неубедителен . Харесва ми като журналист, но има един наивитет в него.
  • 33 Васил

    15 10 Отговор
    Нормално от БСП са толкова алчни колкото и Герб няма разлика между тях освен имената първата им работа беше да си вдигнат заплатите и и да си оставят субсидията без да са положили един час работа. Като включим охраната безплатните жилища транспорта искат да живеят като бохеми това ли ви е различното????
  • 34 Хайде да

    10 3 Отговор

    До коментар #27 от "Да еааа!":

    помислим - досегашната практика е показара, че гласовете от Турция са константа - и че решението на НС няма да вдигне брая им със значим брой - просто защото количеството на гласоподавателите е ясно, няма как да станат повече. Освен това - защо ви плаши вотът от Турция, та нали за него се "бориха" и "победиха" онези от СДС, които днес се претръщат с ГЕРБ...?

    Коментиран от #72

  • 35 Така е

    10 1 Отговор
    Айде, честито!

    Коментиран от #70

  • 36 То Илчовски си го

    12 3 Отговор

    До коментар #22 от "Веселина Томова -Афера":

    Каза ма, от страх! Пак си бляла..
  • 37 На БСПто им остана

    8 12 Отговор

    До коментар #3 от "Последния Софиянец":

    Само вота на пенсионерите!
  • 38 Прозорлив

    15 10 Отговор
    Герб и Борисов са козяшки проект. Новият им проект се казва ИТН! Доказа го категорично гласуването за руските ваксини вчера! Да не говорим, че Борисов и Слави доскоро всяка седмица обядваха заедно. На следващите избори Козяк ще подменят герб , за да може краварската им военна сган да продължи необезпокоявано да се разполага по нашата територия!

    Коментиран от #82

  • 39 Ясен

    12 7 Отговор
    Беше ясно, че ИТН е патерицата на

    Бойко и, че Слави и Бойко са от едно тесто мутри.
  • 40 пройчо

    9 5 Отговор

    До коментар #8 от "Дельо Хайдутин":

    "... .Сега има вече истинска опозиция и му се стъжни...."*******Тази "иснинска " опозиция----10 г. си чопли носа и де факто отгледа Бате си Бойко !!!.
  • 41 Абе

    15 7 Отговор

    До коментар #26 от "Що що":

    Дайте цялата власт на Учиндол- партия.Гласувайте масово за него.И от вън,и тук.Поне да вкара 125-130 депутаски места.Тогава ваше чудо го няма никъде.Тези- отвън,дори и да прогледнат ( а ще прогледнат) им дреме.Работят и живеят навън.При други социални и управленски модели.Тук ще ядете не хурката,а дръжката на теслата- до край.Целия едър бизнес,олигарси,латифундисти,банкови лобита,ще задръстят НС.Но тях Няма да успеете да съборите.Бъдете сигурни.Защото ще работите за тях,в техни фирми ,филиали.В тях ще е и хляба и ножа.Плюс законовата секира, която ще си изковат сами.

    Коментиран от #45

  • 42 Денис

    8 8 Отговор
    Енчев ,следващия път се присламчи към Васил Божков!
  • 43 Пълни

    7 7 Отговор
    Глупости
  • 44 Факт

    15 7 Отговор
    Абе идиот Ами то ако не бяха гласуващите извън България да не мислиш че Слави щеше да има 18 процента бе ...че половината му гласове са от там...драпал Слави за герб..а бе ти нормален ли си...човек ако ви слуша простотиите ще излезе че всички партии работят в полза на ДПС...а ДПС е просто една патерица за една или друга партия тя никога не е била на власт....освен това партията дпс е създадена от комунистите от ДС...руска партия същата като БСП..нищо по различно .просто малцинството в България което не е никак малко..я припознава като партия в тяхна подкрепа....всичко другото което казваш са пълни глупости ..
  • 45 Чакай малко

    9 1 Отговор

    До коментар #41 от "Абе":

    Слави не се знае, дали ще се кандидатира за депутат! А ти казваш, че партията била негова!
  • 46 Реалист 2

    6 5 Отговор

    До коментар #6 от "фирма":

    Не гласуват за ДПС , а за местановата Дост в Турция .

    Защото така ги кара там Реджеп Ердоган .
  • 47 Зевс

    5 14 Отговор
    Много правилно тълкуване на събитията и на следващите избори трябва да се гласува за ония от Дубай, та белкем тръгнат нещата.
  • 48 Кой

    14 7 Отговор
    чака нещо читаво от чалгари и прогнили патерици ?
  • 49 sagittarius

    7 9 Отговор
    Разочарован съм от иначе интелигентния Велизар Енчев. Това беше предизборна агитация за БСП. Няма как "Вотът от Турция може чувствително да изкриви резултатите от парламентарните избори в България в полза на ДПС". Дали ще има пет или пет хиляди секции в Турция те си гласуват за ДПС - чинно и под строй. Истината е, че статуквото се притеснява от вота на българите в чужбина, но никой не го заявява в прав текст. Единственото нещо, с което се съгласих с него е това, че Деница Златева не трябва да бъде в служебното правителство. И като депутат от БСП в предишното НС тя си беше креатура на ГЕРБ. Затова сега не беше в листите на БСП. Дано и Президентът го знае! Предполагам, че да и тя няма да е в служебното правителство.
  • 50 тази пък

    14 1 Отговор

    До коментар #22 от "Веселина Томова -Афера":

    Разкарай се! Когато напишеш една статия против ДПС, може и да ти повярвам!
  • 51 Рап

    5 5 Отговор

    До коментар #25 от "Реалист 2":

    Да,гласуваха против,защото дори и да имаме руска ваксина и тези,които се ваксинират няма да могат да пътуват в Европа,няма да има имунизационни паспорти за нея! Това не го ли разбрахте? Това е политика и никой не казва,че е най правилната!

    Коментиран от #71

  • 52 неграмотност

    3 1 Отговор
    Още в заглавието неграмотност.

    Хвръли

    Нямам думи
  • 53 с Учин дол

    8 2 Отговор
    Нормално. "Народът" идва да замести герберастите. Едни и същи сили съставят двете партии- олигархията, мафията, корупционният капитал, ДС. Пък и що издигат Нейкова от ГЕРБ за шеф на ЦИК, всичко е ясно.
  • 54 РЕАЛИСТ

    7 2 Отговор

    До коментар #1 от "ГЛАРУСА":

    Доносник ще викаш на Георги Марков от 6-то, на Бойко- Буда, предавал аверите си, а на Велизар Енчев , работил за Първо Главно- външното разузнаване, ще викаш разузнавач, служил на България. Почети Богомил Райнов. Учудващо на всяка статия гербаджиите първи реагирате с коментар.

    Коментиран от #66

  • 55 Вбесява само

    3 3 Отговор

    До коментар #2 от "1618":

    Такива кауни ,като теб.Но не и нормалните.

    Коментиран от #88

  • 56 Станко георгиев

    7 5 Отговор
    При корнелия нинова БСП е равно на ГЕРБ. Иначе нямам обяснвние защо корнелия непрекъснато тика велизар енчев и хора като него за да свалят резултата на бсп. Явно ще излезе истина че корнелия е ликвидатора на БСП
  • 57 АЙ СТИГА БЕ

    6 5 Отговор
    БСП И ГЕРБ+ДПС +ВМРО+ НФСБ+ АТАКА ТРЯБВА ДА БЪДАТ ИЗЧАГЪРТАНИ , А НЕ ДА ИМ СЕ ПРОТЯГАТ РЪЦЕ И ПАК ДА КРАДАТ -- ТОВА Е ИДЕЯТА НА СЛАВИ , НЕ СЕ ПРАВИ ЧМЕ НЕ РАЗБИРАШ БЕ ЕНЧЕВ , ВСИЧКИ ГО РАЗБИРАТ САМО ТИ СЕ ПРАВИШ НА УЛАВ , .... МИСЛИШ ЛИ ЧЕ НАРОДА Е ТОЛКОВА ПРОСТ ИЛИ ПЪК СЛЕАВЧО УМИРА ДА СКАЧА В КАПАНИ ЗАЛОЖЕНИ ОТ ЧЕРВЕНАТА СГАН !?
  • 58 Дедо ми

    6 3 Отговор
    Лъжеш, Велизаре, опитваш да прехвърлиш заблудени гласове към столетницата. Няма да стане.
  • 59 Ххх

    3 4 Отговор
    Това нее така- предполагам Енчев заиграва с тази теза от страх за разбиване на статуквото. В Турция никои не ги контролира дали гласуват или не- но в автобусите Да. Не случайно измениха заедно с Герб закона за гласуване в чужбина- така че турците да идват контролирано тук да гласуват. Ама разчитат че българският народ е прост и лесно да го манипулират с подобни лъжи- и за жалост повечето се хващат като заиграват с националната струна. Много ги е стеаг от тези над 2 милиона българи в чужбина...
  • 60 Стойка

    2 1 Отговор

    До коментар #11 от "Стойко":

    Стойко,поспри се,фантазията ти е много развинтена бе човеко:)))
  • 61 Думата е Наша, Тквите са Ваши

    2 2 Отговор
    Така милиционерче само в твойта жалка телевизия можеш да си говориш!
  • 62 Ако още

    5 0 Отговор
    Ударени от гербавата бухалка бизнесмени излязат на светло с доказателства , хунтата до новите избори ще има 8-9 % .Ако каскета най сетне се задейства и арестува Разбойко , хунтата направо изчезва по естествен път като НДСВ.
  • 63 кака

    4 0 Отговор

    До коментар #13 от "Иван":

    Пропуснали са и Черепа и Цвъки?Те също са стопили разликата с ГЕРБ?
  • 64 такамисля

    3 5 Отговор

    До коментар #16 от "Българка":

    А защо българите от чужбина трябва да решават съдбата на българите в България?Много от тях вече не знаят реалността тук.Само чрез приятели и роднини във фейсбук добиват представа за живота тук.

    Коментиран от #67

  • 65 само питам

    5 0 Отговор

    До коментар #1 от "ГЛАРУСА":

    Само питаме: Кой сте Вие?
    "Ивайло" или Иво Инджев?

    ЦЕНЗУРИРАНО В БЕСЕДКАТА

    Другарката БСП иска оставката на госпожа Захариева, господин Борисов издайнически мълчи
    08.05.2020 от Иво Инджев

    Г-н Инджев,
    Вие надминахте и Диария Велева!

    Със знанието на алфа мъжкаря Борисов, Захариева била подписала
    декларацията на външните министри на 9 източно и централно европейски държави, подкрепена и от САЩ.

    А нима без знанието на алфа женкаря Борисов
    "Иван" Каракачанов даде въздушен коридор на антинатовските руски "Панцир-1" са Сърбия?

    А нима без знанието на алфа женкаря Борисов
    Горанов покровителства Божков от проверките на държавната комисия по хазарта?

    А нима без знанието на алфа женкаря Борисов
    ЕСГРАОН изготвя вече трети мандат
    фалшиви избирателни списъци?
    С над милион фалшиви избиратели мъртви души?

    А нима без знанието на алфа женкаря Борисов ,
    издайнически мълчите по тези по-съществени въпроси?

    Прост въпрос:
    Кой сте Вие?
    "Ивайло" или Иво Инджев?
  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 Защото

    6 3 Отговор

    До коментар #64 от "такамисля":

    така на мислиш, а си кремълски Боко трол!
    Защото пращат милиарди на близките си в България,
    за да не умрат от глад на дъното на ЕС!
    С руска енергийна примка на шията!
  • 68 гражданин

    4 1 Отговор
    Нагло доносническо мекере- предател, изхвърлен от националистите и приютен от комунистите...дърт кодош.
    БСП дърпа надолу с такива мекерета, а НФСБ, Атака, ВМРО и останалите псевдопатриоти само на картинка ще гледат Парламента - чао бамбино!
  • 69 ИВАН

    5 2 Отговор
    Просто, тъпо, алчно и предателско българско племе ... още от Освобождението, докато българите се дърляме и караме за кокала, турците ни гледат сеира и си плетат кошницата - представяйки си как отново ни надяват фесове .... за съжаление - това е истината, мили българи

    Коментиран от #74

  • 70 кьорфишек

    0 0 Отговор

    До коментар #35 от "Така е":

    Ужас
  • 71 кака

    1 1 Отговор

    До коментар #51 от "Рап":

    Явно не го разбират щом все още дъвчат тоя казус.Ясно казаха че руските ваксини не са одобрени от Ес и ваксинираните с тях няма да получат сертификат за Ес.
  • 72 Гоуст

    7 0 Отговор

    До коментар #34 от "Хайде да":

    Напълно си прав. Сега се разрови в историята и виж. 1во. ограничаването на секциите в страни ИЗВЪН Евросъюза е от около 8г. Преди тази поправка ДПС имаше ТВЪРД електорат 500-600 000 гласа. След след въвеждане на ограничението за секциите има ТВЪРД електорат 300-350 000 гласа. Всички знаят, че след сегашното премахване на ограничението от Турция ще дойдат 100-150 000гласа в повече за ДПС. Друг е въпроса колко гласа ще поиска да получи(публикува) ДПС. Съмнявам се, че ДПС ще допуснат да се класират по-високо от 3та политическа сила. За съжаление имат такава възможност.

    Коментиран от #75, #85

  • 73 да бе да

    2 1 Отговор
    нали секции ще се отварят САМО в посолствата..т.е колко посолства имаме в турция?? тоест няма да могат да се отварят секции из цялата територия и пак ще са физически ограничени като бройка и съответно като гласували..тоя и той глупости говори
  • 74 Да бе да

    5 1 Отговор

    До коментар #69 от "ИВАН":

    И Самболов ли е предател?
    Като комуниста Борисов?
    Построил с български пари руско турски газопровод за Сърбия!
  • 75 Добре де

    4 2 Отговор

    До коментар #72 от "Гоуст":

    Колко са 150 000 за ДПС,
    в сравнение с над милион фалшиви мъртви души за ГЕРБ?
  • 76 Скорпи

    5 1 Отговор
    Махнете двойното гражданство....всички са като риби по този казус..
  • 77 Суеко

    4 1 Отговор

    До коментар #7 от "ТаУмВзе":

    Aбе не си сам, ама сме малко. А народеца ни е прост, та прост. И спи юнашки сън. Отдавна казвах, че Слави не е ПРОМЯНАТА, А Е ПОДМЯНАТА на едни бонзи с други. Дано се усети народа в каква люлка го люлеят...ама не ми се вярва.

    Коментиран от #86

  • 78 Шопо

    5 2 Отговор
    Па Учиндолеца и Чекмеджан са хомодвойка
  • 79 Киро Битоня

    4 0 Отговор

    До коментар #22 от "Веселина Томова -Афера":

    Абсолютно съм съгласен с тебе.Ама като знаеш какъв ни е народа. Всъщност за мен е ясно, че в момента тече процес на подмяна на неудобните и вече компрометирани до не май си къде стари''пушки'', с нови, ''неопетнени''... Тече подмяна а не промяна. И това е видно всеки ден от цирка, който се разиграва в НС. Само че..кой да мисли с главата.Старите хора казват-''Не го слушай какви ги говори, гледай какви ги вършат''. Жалко за България. ТЯ УМИРА. И НИКОЙ НЕ ГО Е ЕНЯ.
  • 80 Долу

    3 3 Отговор

    До коментар #1 от "ГЛАРУСА":

    Доносник си ти. Човекът дава блестящ анализ на ситуацията, или си корумпиран гербаджия, или сучеш пари от дпс.
  • 81 099

    3 0 Отговор
    Блестящ анализ и точно в целта. Поздравявам г-н Енчев! Да можеше такъв човек да е председател, но вмиг биха му измислили пуч.
  • 82 069

    0 0 Отговор

    До коментар #38 от "Прозорлив":

    Не знам колко си прозорлив, но си в грешка. Против Спутник-V гласуваха ГЕРБ, ДПС и ДБ и част от ИСМВ. Нека сме обективни в изказванията си, преди да ги правим. С което поначало рухва цялата ти теза.
  • 83 Бай Иван

    3 3 Отговор
    Ей тая гадна номенклатура и червен агент изключително долно манипулира и подвежда общественото мнение . Докато тия долни създания не се махнат от тоя свят България нищо добро не я чака .
  • 84 Митко

    4 4 Отговор
    Тези думи на това " човече " 100 % показват и доказват че ГЕРГ , ДПС и БСП са едно и също нещо ,една мафия .
  • 85 До Гоуст

    5 0 Отговор

    До коментар #72 от "Гоуст":

    Абсолютно сте прав в коментара.Лично за мен,от 1990 г,до момента най добрия политически играч е ДПС.Никога не са допуснали грешка при всякакъв вид избори.Винаги са трета сила,която е незаобиколим фактор.Незаобиколим балансъор , независимо кой е на власт.Крачка в ляво,и десния изпада от люлката.Или обратно.Убеден съм,че в изминалите избори,можеха да постигнат втори резултат.Но не искат.Третия,при нашата политическа конфигурация,не носи никаква отговорност политическа,икономическа,социална.Защото участва в МС с отделен министър или зам.министри.Но винаги според интересите на ДПС.Станат ли втори,или ще бъдат принудени на коалиционен модел,или сами да съставят кабинет.И в двата случая,това ще бъде самоубийство.Политическо ,и то- с необратими последици.Точно в Турция ще контролират бройката.Да им" привнесе" до необходимото трето място, или да спре опасността от евентуално второ място.
  • 86 ТаУмВзе

    0 0 Отговор

    До коментар #77 от "Суеко":

    И пак да повторя. КРУМОВИ ЗАКОНИ!

    Коментиран от #90

  • 87 UYU EU

    1 0 Отговор
    Енчев открай време е удивен , но не и разочарован .
  • 88 1618

    3 0 Отговор

    До коментар #55 от "Вбесява само":

    Борисов и обкръжението му избраха грешната страна!Тази на конфронтацията,национализма,рекета,лицемерието,лъжите, подкупите,заплахите,грабежите,изнудването,полицейщината!Времето на тези хора свърши ,колкото и това да не се харесва на неговите "дружки"!
  • 89 Дядото

    2 1 Отговор

    До коментар #4 от "ИВА ПРИЛЕПА":

    Защо все още има неразбрали българи, че създателите на Борисов са от Дс и Бсп, а не обратното. Време е всички да проумеят, че най старите и кагабейски партии Бсп, Дс и Дпс са от началото на прехода и че те винаги с в дъното на мизерията и източването на бюджет и еврофондовете. А. Доган, Пеевски и техните обръчи от фирми и подставени лица работещи заедно със руските си партньори и обръчите от фирми на бесепе Дс олигарсите също работещи заедно с руски партньори са основната причина българите и държавата да сме зле. С ниски заплати и ниски пенсии. Докато не се отървем от партийте от клуба на кагабееца Леонид Решетников, начело с най старите кагабейски партии Бсп и Дпс винаги ще сме зле и има риск за европейското настояще и бъдеще на натовска България . Защото те освен себе си обслужват и защитават интересите на Русия и нейната олигархия. Русия има регистрирани в България над 54 хиляди руски фирми, какво правят в европейска България и къде отиват печалбите, данъците и тн. Кремъл източва от България всяка година между 4 и 6 милиарда долара, а балъците българи им ръкопляскат, без да се усетят, че това е основна причина да са бедни, неграмотни и невежи. Ползата от Русия за България е отрицателна. Те хем ни продават най скъпите горива от целия Ес, хем са със ниско качество. До кога ние българите ще плащаме данък Русия? Нали уж сме европейци и в България влизат по най различни европейски програми много евросредства.
  • 90 Суеко

    2 0 Отговор

    До коментар #86 от "ТаУмВзе":

    И това не е решение. Кой да ги прилага? И сега имаме не чак толкова лоши закони, проблема е че се използват от едни за да подтискат други. Знаеш приказката- ''Законът е врата в полето''. Нужен е рестарт на държавата..от самото начало. И такъв рестарт става само по един начин. За съжаление, няма да стане. ''Свободата Санчо е на върха на меча. За нея се воюва докато човек е жив'' Колко са верни думите на Сервантес. Само че няма кой да воюва. Там е проблемът. Допълнително ще постна последното интервю на Оруел. Този човек е по-велик и от Нострадамус. Дали ще има някой наш политик, който да се вслуша в думите му. И да си направи изводите. Не вярвам..
  • 91 Суеко

    1 1 Отговор
    Дава ли си някой сметка за какво говори този велик човек?

  • 92 Чук и Гек

    1 3 Отговор

    До коментар #22 от "Веселина Томова -Афера":

    Стига се напъва вече 2 дни! Не знаеш ли, че в България новината става наистина новина, само когато я покажат по БТВ! Разните там Алфи, Афери и телевизията на оня чепкънин - телевизия Смрад, никой не ви брои за живи!
  • 93 Свен

    0 0 Отговор

    До коментар #11 от "Стойко":

    Вярвай си! Едно е да ти се иска, друго е реалността! Фантазиите са безплатни.
  • 94 РАДИО ЕЛТО

    3 0 Отговор
    Енчев – президент!!
  • 95 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 96 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 97 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 98 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове