Last news in Fakti

8 Май, 2021 12:38 4 100 80

Мика Зайкова: ИТН ще спечели изборите

  • мика зайкова

Тя коментира, че е безкрайно възмутена от отношението на цялото правителство на Бойко Борисов към върховния орган на властта

Мика Зайкова: ИТН ще спечели изборите - 1

Не искам да употребя думата цирк, защото в цирка хората се трудят, работят, това е изкуство и ние им се радваме. Там е лудница. Там хората не работят. Това заяви пред БНТ депутатът доайен от "Има такъв народ" Мика Зайкова, която имаше честта да открие 45-ото Народно събрание.

На въпрос дали ще бъде и в следващия парламент, тя отговори: "Ако е рекъл Господ. Ще помагам на колегите и в следващия парламент". Според нея ИТН ще бъдат първи на 11 юли. Попитана защо от "Има такъв народ" не направиха правителство, тя заяви, че няма как да имат доверие на партиите на статуквото, защото още на другия ден, след като са върнали мандата, тези партии са потвърдили думите на Слави Трифонов.

"За да направиш нещо, трябва да имаш стабилно правителство. Иначе ставаш зависим от тях - каквото ти кажат, иначе не става. Ето затова не направихме правителство. Защо не го направи Корнелия Нинова? Преди това тя говори как ние сме предатели, как не поемаме отговорност, а тя защо не пое? Защото не може", каза още Мика Зайкова.

Според нея ГЕРБ няма да бъдат първа политическа сила на следващите избори.

Тя коментира, че е безкрайно възмутена от отношението на цялото правителство на Бойко Борисов към върховния орган на властта.

"Един министър не можах да чуя там. С изключение на Теменужка Петкова, чието поведение беше просто скандално. Когато на нея депутат ѝ задава въпрос, тя стоеше в гръб в една много неприлична поза и си шушукаше нещо с Десислава Атанасова. Кирил Ананиев пристъпваше като ощипана госпожица, дойде и избяга", коментира Зайкова.

Тя каза, че е имала мечта, искала да направи поне едно нещо за хората, свързано с преизчисляването на пенсиите.

"ДПС измисли врътки и фитки. Има ли предложение, при наличие на предложение не можеш да гласуваш в същия ден, а трябва след три дена да гласуваш на второ четене закона. Това го направи ДПС. Всички гласуваха "за", но едни гласуваха лицемерно, а други наистина от сърце.

Според нея на всеки пет години трябва да се преизчисляват пенсиите, трябва актуализация на бюджета, защото по думите ѝ пари винаги има.

"В бюджета не са предвидени 50-те лева на Бойко, нали, ама ги даваше. Ние викахме финансовия министър да дойде и да каже има ли, няма ли, колко не стигат, защото трябваха за половин година 185 милиона на месец или 1 110 000 лв. Фискалният резерв той каза, че е пълен - 8 милиарда и половина. Ама не дойде", коментира още Зайкова.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 48 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 898011

    41 42 Отговор
    Горката!!!
  • 2 Илхан

    64 42 Отговор
    Браво Мика, РЕСПЕКТ!!!

    Коментиран от #78

  • 3 Избирател

    56 55 Отговор
    Говориш глупости , госпожо.Гледай си правнуците ,не се занимавай с неща които отдавна ти е минало времето. Не се излагай. Ще ти го кажа!ИТН до тук беше. Ще го видиш на изборите.

    Коментиран от #23

  • 4 Майна

    45 22 Отговор
    Вие сте онтелигентен човек, но не забравяйте, че човек никога не е късно да стане за резил....ДОЛУ, МУТРИТЕ...,ВКЮЧВАМ И СЛАВИ, КОЙТО СЕ Е ОПИТВАЛ ЦЯЛ ЖИВОТ ДА ИМ ПОДРАЖАВА...САМО ЧЕ , ТЕ ПАК СИ ПОСЛУЖИХА С НЕГО КАТО...ОБСЛУЖВАЩ ПВРСОНАЛ
  • 5 Да,бе

    29 30 Отговор
    Но ББ ще спечели изборите за дежурен по коридор на етажа на бай Ставри,южното крило.

    Коментиран от #34

  • 6 Не думай

    19 11 Отговор
    госпоДжа Мика таквиз работи !
  • 7 Избирател

    37 31 Отговор
    Гocпoдин Дoн Cлaвуцa -Учиндoлcки. Дa cи шoумeн e eднo, нo дa cи oтгoвoрeн пoлитик, държaвник и дa ръкoвoдиш Нaрoд и държaвa e cъвceм другo. Нe ce зaнимaвaй c нeщa, кoитo нe ca пo cилитe ти. Нe лъжи бълг.Нaрoд, зaщoтo eдин дeн тoй щe хвaнe лъжaтa. Пocлушaй мe, AЗ cъм чoвeк c МOЩНA ИНФOРМAЦИЯ и нямaм интeрec дa тe лъжa. Пocлушaй мe, нямa дa cбъркaш.
  • 8 ПулеФ

    35 28 Отговор
    Милата възрастна женичка!!! Като остареят хората колко наивни стават
  • 9 РЕАЛИСТ

    26 19 Отговор
    Стига се хвалете, като Бойко, че ще спечелите изборите. Въпроса е ще можете ли да измъкнете България от мизерията и бедността в която ни вкара ГЕРБ. Кога ще ги стигнем..... румънците. Ама там Кьовеши не се шегуваше и натика министри в затвора. Сега им дишаме прахта.

    Коментиран от #12, #14, #27

  • 10 Говорит Москва

    15 12 Отговор
    Същество неразбрано.
  • 11 bxbxh

    10 13 Отговор
    То ясно като бял ден и те ако не са предварително манипулирани всичкото ни е такова Герб нямаха от 5% повече сигурност но с минте избори и тези си мечтаят да се докопат до властта кокъла не пускат не става нищо и от тях а тиквата а тоя едно и също

    Коментиран от #24

  • 12 Избирател

    29 16 Отговор

    До коментар #9 от "РЕАЛИСТ":

    България не е в мизерия. Не лъжи хората. Хората живеят сравнително добре. Лятото дългите колони почиващи българи в Гърция, Турция се виждат с просто око. Големи лъжци сте.

    Коментиран от #25, #30

  • 13 бкп баба

    24 10 Отговор
    Баба Мика си каза в шоуто на славчовите сценаристи - баща й е евреин с фамилия Бехар, била е член на БКП.

    Коментиран от #18

  • 14 Именно!

    24 7 Отговор

    До коментар #9 от "РЕАЛИСТ":

    Кат гледам кви пъзльовци са в ИТН като г-н Тошко,едва ли ще направят нужното и полезното ,за да може некой управляваш сегашен да бъде осъден!!!Г-н Тошко клекна пред някаква си дребна риба като жената на снимката,Ко остава за едрите риби?!
  • 15 зъл пес

    33 7 Отговор
    Ми и аз съм възмутен че Славуца си взе заплатата,но даже и носа си не показа в сградата на Парламента.Някой каза че сигурно той е едниствения в света депутат който не е бил на работното си място нито за миг.Ще влезне в Гинес.
  • 16 Що така бе, Миме,

    14 4 Отговор
    не знаеш как се изписва 1 млрд. и 110 млн. изцяло с цифри? Резил! 😄😆😂🤣
  • 17 Плампалото,

    16 10 Отговор
    Зайкова, през целият си трудов стаж, е омайвала работниците, че се грижи за тях. Много безкритичен, неуважаващ себе си поне, човек да й вярва, възхищава...
  • 18 шалом

    14 3 Отговор

    До коментар #13 от "бкп баба":

    Мика Зайкова е Мириям Бехар.
  • 19 Мим33

    23 6 Отговор
    Мика, за тебе може човек пенсионер да гласува,но не и за оная кресливата и истерична утка,. митева.Тя заедно с дпс ,провалиха преизчисляването.Ти наистина искаше това да стане,но първо трябваше да убедиш тази крясла или да отстъпи председателството или да приеме гласуването,но уви,не я убеди и ти.Тска че гонете я защото на следващите избори,ще загубите всички пенсионерски гласове.Помни ми думата,че ще сте най много 3 то или 4 то място...

    Коментиран от #29

  • 20 кака Пена

    27 8 Отговор
    Бабо Мъке,няма кой да осигури тоя комфорт на Слави.Да има пълно мнозинство не е заслужил с нищо.Нито каза дума,нито за миг не влезна в парламентарната зала.Питам кои са мотивите му да иска това от народа???
  • 21 БАС

    19 8 Отговор
    Уважаева госпожо, никога повече ИТН няма да спечели избори. Слави след изборите стана болен, след това не се показва и нищо не казва за болните проблеми на страната. Защо не актуализирахте старите пенсии? Защо сте заедно с ГЕРБ и ДПС? Повече няма да гласумав за ИТН. НИКОГА!
  • 22 Българка

    16 16 Отговор
    Шапка свалям пред мъдрите и точни думи на Мика Зайкова. В годините тя е доказала своята експертност . Това, че иска само да помага, не иска постове, които трябва да са за младите специалисти, буди само възхищение

    Коментиран от #31, #32, #33, #44, #46

  • 23 Пенсионер

    21 7 Отговор

    До коментар #3 от "Избирател":

    Направо глупости на търкалета. Кирил Ананиев отговаря на десетки въпроси, дори повторно за неразбралите. Този парламент беше пълен с некомпетентни хора изживяващисе като политици. Говорят общи приказки, че и ги повтарят. Мика Зайкова е една от тях..
  • 24 учителя

    8 2 Отговор

    До коментар #11 от "bxbxh":

    Евала за българският ти език,бравоооо,такова изречение изпълнено със смисъл,без запетайки и точки не бях чел отдавна.
  • 25 хихи хаха

    12 4 Отговор

    До коментар #12 от "Избирател":

    Какво ти лято!Застани всеки ден по кръстовищата със задръстванията и гледй в каква беднос и мизерия живеят българите!!!!И то в повечето коли има по 1 човек.

    Коментиран от #26

  • 26 Избирател

    18 5 Отговор

    До коментар #25 от "хихи хаха":

    Да, знам, повечето български семейства имат по 2 коли, а някои по 3, че даже 4 коли. Много българи познавам такива. Бедни сме били ...а? Я влезте във Фантастико, Лидъл, Кауфланд и Била и гледайте какво става. Майко мила, пазарува Народа не се шегува. Ей много лъжци много нещо. Държавата стана добре и сносно се живее, обаче лъжците са си лъжци. Абе Учиндолски приказки.

    Коментиран от #58

  • 27 И д и о т

    16 4 Отговор

    До коментар #9 от "РЕАЛИСТ":

    и какво ти попречи Герб да се реализираш? Да учиш, работиш или чужбина? Бизнес...! Само с плюене не става иска се и работа!
  • 28 Гост 0

    17 2 Отговор
    СлавУн, НЯМА да бъде първа политическа сила, ще ПАДНЕ в класиранети, защото, той НЕ РАЗБИРА ОТ ПОЛИТИКА, а от шоу, тип цирк! СалвУне, ВЪН от парламента, ти излезе ЛЪЖЕЦ!
  • 29 Гост

    18 2 Отговор

    До коментар #19 от "Мим33":

    E....., излъгaхa пeнcиoнeлитe. Тoвa нaпрaвихa и нямa дa им ce прocти. Нe мoжeлo билo дa имa 2-рo глacувaнe пo прeизчиcлявaнe нa пeнcиитe. Крecливaтa Прeдceдaтeлкa кaтo нaдaдe индиaнcки вик, чe нe мoжe и зaлaтa зaмръзнa. Aбe шoу, тoвa e...
  • 30 РЕАЛИСТ

    3 11 Отговор

    До коментар #12 от "Избирател":

    И прасенцето в кочината се чувства добре, защото не знае , че има друго. От 20 години съм в чужбина и като прекося Европа и стигна България , осъзнавам , че първото име на Славчо вата партия" Нема такава държава" е било много подходящо.

    Коментиран от #39

  • 31 АУУУУУ

    8 1 Отговор

    До коментар #22 от "Българка":

    Експертност по... Точене на локуми 😂😂😂😂
  • 32 Каква

    13 2 Отговор

    До коментар #22 от "Българка":

    Експертност?! Плановик е по образование! Знаеш ли колко часа работи годишно един плановик и как се прави насрещен план? А държавен, през соца! Зайкова и това не е правила! Профсъюзен деятел не е икономист, не е специалист, камо ли доказан.
  • 33 Американец

    4 0 Отговор

    До коментар #22 от "Българка":

    Няма за кога да иска постове!:) Парите и стигат да помогне и на правнуците!:) Постовете са младежите, или ненаялите се като Бай Дън!:)
  • 34 Пандизчия

    2 1 Отговор

    До коментар #5 от "Да,бе":

    Ти, ще си дежурен в южното!
  • 35 Дядото

    4 0 Отговор
    Още дълги години ще сме кенефа на ЕС
  • 36 Гадател

    12 2 Отговор
    МИКА , НЕ МИ СЕ ПРАВИ НА БАБА ВАНГА , ЗАЩОТО ....НЕ СИ !!!!
  • 37 Ташо

    10 3 Отговор
    Баба Мика е новата Цола Драгойчева. Навярно е с памперси в парламента.И тя щяла да помага ,милата.Старостта и деменцията не прощават.Лошото в случая ,че не може да прецени ,че мястото и не е там.Камо ли да твори закони и да управлява.
  • 38 !!!?

    6 1 Отговор
    "Промяната" не иска Мика, а мотика. С комсомолски заклинания и патос - на Позитано !!!?
  • 39 Стой си

    5 0 Отговор

    До коментар #30 от "РЕАЛИСТ":

    Там и си мий чиниите. И не ни мисли нас,които сме тук.
  • 40 Трифон

    12 2 Отговор
    Те ИТН и сега спечелиха изборите и се видя какво направиха, още в първият ден гласуваха ЗА вдигането на заплатите си, след това ЗА увеличаване на секциите в чужбина (Турция).......
  • 41 МАФИ

    3 5 Отговор
    По какво се различават ГЕРБ и ИТН. Те са заедно, видя се на практика.
  • 42 Никой

    12 0 Отговор
    Зайкова,видяхме ви какво,,работихте" в парламента.НИЩО! ЕДНО ГОЛЯМО НИЩО! Като производителност сте произвели една голяма нула.Би следвало да не вземете нито лев заплата,но ще се наредите естествено. Нито 50 те лева гласувахте,нито преизчисляване на пенсиите, радвайте се гад...ни,че повечето възрастни няма да могат да гласуват. Щяхте да сте на бунището,без да се усетите.
  • 43 ГОСТ 1

    7 3 Отговор
    Цирк е появата на тази, как да я нарека за да не я обидя никаквица.Тази женица, която не е произвела и за пет лева обществен продукт и която цял живот, или поне 30 години от трудовия си стаж е била на хранилка не е компетентна да дава каквото и да било становище. Тя вероятно и една бръснарница не може да ръководи а дава акъл за бюджета. Дотам я докараха гласувалите за галфони като Трифонов, Манолова и ДеБъ да слушаме пелтеченето на сенилни старици.
  • 44 Сдд

    6 2 Отговор

    До коментар #22 от "Българка":

    И по какво е експерт? Приказки от ПОДКРЕПА
  • 45 неутрален

    8 2 Отговор
    ГОСПОЖАТА ЗАЩО НЕ СИ ГЛЕДА СТАРИНИТЕ И НЕ СИ СТОИ В КЪЩИ АМИ СЕ ЗАНИМАВА И ГОВОРИ САМО ГЛУПОСТИ!? ДОБРЕ ЩЕ БЪДЕ ДА СИ СЛОЖИ НЯКОЛКО ПАМПЕРСА В ЧАНТАТА. ВИДЯ СЕ ЩО ЗА ОРИСНИЦА Е!!! ДОПЪЛНИТЕЛНО НАБУТА СТРАНАТА НИ В КАЛТА... САМО ,ЧЕ ВТОРИ ПЪТ НЯМА ОТКРИВАНЕ НА НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ. ЩЕ ГО ГЛЕДА ОТВЪН ПРЕЗ ПРОЗОРЕЦА
  • 46 РЯЗАН ТУРЧИН

    3 0 Отговор

    До коментар #22 от "Българка":

    ОТ КОГА ТЕ ТЪРСЯ ???
  • 47 Обективен

    4 0 Отговор
    ИТН ЩЕ СПЕЧЕЛИ ИЗБОРИТЕ КОГАТО С.Т. СПЕЧЕЛИ ТИТЛАТА" МИСТЪР СВЯТ" !
  • 48 Зайкучкова

    6 0 Отговор
    Славчо Доганоглу ще ги спечели когато ти станеш на 20гд, до тогава ще гледа ГЕРБ с Борисов като печелят. Не се знае баща му Доган до кога ще му търпи глупостите
  • 49 Петър Жеков

    4 0 Отговор
    Хубаво би било, да има повече смислени изказвания и повече памперси!
  • 50 КуКу Къш

    7 1 Отговор
    Навремето ВИИ "Карл Маркс" беше ковачницата за идеологически кадри на БКП. Оттам излизаха всички преподаватели по Научен Комунизъм и други подобни, какъвто беше и Иван Костов до преди да стане политик, уж от СДС.
    И тази женица, обучавана в социалистическата планова икономика и комунистическата идеология, ще оправя демокрацията в България.
    Едва ли!
  • 51 5иция

    4 0 Отговор
    Има лоши неща в политикара едното е коалиционното правителство а другото още по лошото е и тскова да не можеш да стъкмиш. България на изминалите избори гласува за второто.
    Да видим сега за кого пак ще се гласува
  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 ПиПи

    3 0 Отговор
    Митева не е утка,а е тутка с титки. Утка на руски език е патка.
  • 54 666

    7 0 Отговор
    Ще има Мумията се завръща 2. Мика президент. Това ще е пълната победа на Сатаниста Чалгар. 👿👿👿👿☠️☠️☠️☠️☠️
  • 55 Бабо Мика

    10 0 Отговор
    Кой защитавате? Трифонов със своя популизъм обра пртестния вод. Той е също отдавна в политиката, от статуквото. Очевидно има същите качества като Борисов, дори в някои отношения по-лоши. Той е вреден, алчен, несериозен, деспотичен, мнителен, самовлюбен, нарцис и вече доказано компроментиран като политик. Не си жертвайте честта и достойнството като го защитавате.
  • 56 ТУК няма значение кой !

    4 0 Отговор
    След 10 години (който е жив) ще гледа история-фарс, тип СДС и другите до ГЕРБ. Дали ще е НЯма-ИМа ТН очакват ни нови 10 години да търпим някой си. Лошо, не можеш да избереш, къде да се родиш. Протести, понякога дори смехотворни поради брой на протестирращите "изплюха" нов "спасител", а той "плюнка", чака СУВЕРЕНА да го качи "по стълбата" - чети Хр. СМИРНЕНСКИ.
  • 57 ЕЕЕХ

    6 0 Отговор
    лельо Мико.,...изпуснахте пиленцето веднъж, а сега се надявате да ви кацне повторно...
  • 58 БЕДЕН И БОС

    4 0 Отговор

    До коментар #26 от "Избирател":

    Ами да погледнем назат в'' празниците'' весело съобщават по БНТ, че над 300 хиляди коли напускат София, около 35-40 хил са е запътили към Гърция,... Е, ТОВА НЕ Е НЕДНОТИЯ,...кой какво яде не знам, но констатацията за пълни супермаркети и колички с продукти е факт
  • 59 ПЕНКО

    3 0 Отговор
    ТЯ Е БЪЛГАРСКИ "ИКОНОМИСТ" ---СЪУЧАСТНИК В СЪСИПИЯТА НА ИКОНОМИКАТА НИ СЛЕД 1991 ГОДИНА !!!! ДНЕС Е ВАМПИРЯСАЛ БАБИШКЕР - ИКОНОМИСТ ОТ МИНАЛОТО С ВАМПИРСКИЯ МЕРАК НА ПОЛУУМРЕЛЯКА- СЛАВИ ТРИФУНОВ И СИЕ - ИТН !!!!!!!!!!!!!!!НО КОНЦЕРТИТЕ НА СЛАВИ БЯХА -НАРОД И НАЦИЯ И ГОРДОСТ И ОБЕДИНЕНИЕ И РАДОСТ И КЕФ !!!!!!!!!!!
  • 60 Само казвам

    4 0 Отговор
    Я стига с тия бабички!Оставете ги да си гледат старините.Омръзнаха ни тия склерози!
  • 61 Гешева

    7 1 Отговор
    Понеже 50 лв на пенсионер са подигравка,се взе решение тази подигравка да спре.

    Коментиран от #64

  • 62 КуКу Къш

    4 0 Отговор

    До коментар #52 от "Биби Кинг":

    То и ГЕРБ спечелиха, но не успяха да стъкмят правителство. Тези искат поне 121 гласа, което няма да стане. Според мен ще се борят с ВМРО някъде около 10-те %.
  • 63 Дон Корлеоне

    5 0 Отговор
    Дон Славуца- Учиндолски. Добре дошъл сред нашите редици.
  • 64 Пенсионер

    8 0 Отговор

    До коментар #61 от "Гешева":

    Ааааа, така ли незнаех. С тази "подигравка" всеки месец си подпомагах в закуруването на лекарства от аптеката. 70 лева струват месечно, с тези 50 лева давани от ГЕРБ ми беше помощ. Вярно малка помощ, но си е помощ. Който епенсионер ,той знае какво е.

    Коментиран от #65

  • 65 Гешева

    5 1 Отговор

    До коментар #64 от "Пенсионер":

    Може би не схвана иронията.Да,заедно пенсионерска двойка 100лв са пари.

    Коментиран от #66

  • 66 Пенсионер

    8 0 Отговор

    До коментар #65 от "Гешева":

    Разбрах, като прочетох поста отново.Поднасям извинение. Така е с моята съпруга, месечно вземаме 100 лева. Нейните лекарства струват 90 лева. ПОВТАРЯМ ЗА ВСИЧКИ, КОИТО СЕ ГАВРАЯТ С ВЪЗРАСТНИТЕ ХОРА: - ЗА ПЕНСИОНЕРИТЕ ТОВА Е ГОЛЯМА ПОМОЩ.
  • 67 Гост

    2 0 Отговор
    Пенсионерите си имат деца в НС Мика, в общини, нои, нап, а не са бедни мика. Имат над 10 жилища. Не ги мисли номенклатурата бкп Мика. Има зле, но те са безпартийни и ударени от бога. Всички сте навързани от 44-та до днес като свински черва и от 1989 дпс яко краде, назначаваха си техни хора и ще искат директори на мвр, не зная, но виждам, как старите им родители от бкпдс се подмазват на дпс. Много е сложно мика и интелигенцията ще си гласува за Бойко Методиев Борисов. Защо ли. За да не влезете и вие да крадете. Знаем им далаверите в последните 12 години дпс и герб, но знаем и дпс с бсп преди 2009. Как трепереха да ни ги пандизят, но бб нищо не им стори. Всичко е бляблябля. Мика има хора не си збаят жилищата, земите, парите. По 3 хил от пенсии, по 5 жилища, земи от общини, един адвокат честен живее по зле от измамници и далавераджии. Било е преди 1944,след 1944,след 1989. Кой нахален печели в живота. До човек. Нали ги наблюдавам до вчера бяха с бб и кога ги подкача наглите.. Ние не сме от герб, а от дпс, не сме.. А зенята що е купи за ниски цени, на ум, не на тях. Продават земи, но им искат 100 хиляди лева идват.. И дай на мен да не си правим мръсно. Ако е на моето место. С комунист на глава не се излиза. Все те прави. Все те акъл ни дават, и ни поучават, а прости, израснали в едни села, нъде оет къщи. Без покритие самочувствие. Нямат си на представа живот, хора на запад. Нашите деца не искат на запад, що да искат, там се иска акъл, по улици, банки кола, шоф
  • 68 Извъртане

    2 0 Отговор
    Всичко е не както е било. Протести по някога дори смехотворни "изплюха" "спасител" "плюнка". Защо написах последните три епитета? Да има някой с ясна ЦЕЛ? ГЕРБ, ИТН, БСП, ДПС, ДБ, ИМВ, пове една от тези ПП да е с половината гласове на СУВЕРЕНА, сиреч хората - аз, ти, той, всички? Има да патим, дано не са нови 500 години. Отново се "СДУШАВАТ" та да се доберат до софрата на ВЛАСТТА. ЛОЩА СЪДБА не се избира място на раждане. ЖАЛКО
  • 69 Анонимен

    0 0 Отговор
    Мика, човек може с 2 и 200,но който и да дойде, чипа. Мика. Има заможни и един ден заспал нашия човек и животинчето го няма. Досетил се, а цял ден викал и търсил. Скрил се и животното с тяхните. Извикал на животното.. Но останало накрая и не иска в кошарата.. На име.. Животинчето при стопанина, заколи го и яде еко пенсионера. Как ще оправуш. Много богати. Не българи но и те не знаят какви са, алчни. Не стига че е крадец, а казва че той е. А не е. А синовете му на запад, бензиностанции, къши на пет ката, ресторанти. Как ще се сорави Слави Мика. Всичко е добре, но много неща не са само приказки, иска се работа и да не ти крадат труда мика, а мвр е на определени хора в някои градове, всички мика сте навързани и има хора теб ще те искарат, а крадците велики и затова народа мълчи и с наведена глава и чакат пебсия час по скоро да се махнат. В близките 50 години може, но не и след 11 юли. Много се краде. Ще окрадат. Ще им купят в сащ нъщи за милиони, всичко друго е лъжи и измами, празни приказки от 1001 нощ.
  • 70 Нерегистриран

    2 0 Отговор
    Мика е брошката на слави. В края на живота сте. Кво ще направите. То всичко е изчислено от матиматика Константинов от живково време до днес. Бащата у мвр, жената у съда, всички и деца със средно, да не сме луди за висше пари, децата едното и той мвр, голяма работа и кола полиция, другото и там у мвр но не успяха, но в банка пазач, и кво ще им вземеш бе мика, плащат си, по живково и след живково, дойде от пд директор и го управиха синчето. Мазен като бойко да си, с много лица, за да успеел, и кво като си умен като рр, нали слушаме нбългари, кво говорят. И мвр взе от един старец безпаричен земя за 2 хил. И построи вила, къща, кой го умее умее, не е нужно ум, а подмазване и плашане кеш.. И много се уредиха покрай калин димитров нотариус и брат му във варна. Те винаги ще отричат, но го казват техните хора българските помаци. И корва отричав бг не е място за хора с морал. Трябва да си перде
  • 71 Истина

    1 0 Отговор
    Зависи. Ако си прост. Ти е окей. Но ако си мислеш човек, по на 35,36,38,а бяха 2009 на 24,25. Поогледаш се и виждаш, че твоите съученици отидоха навън, след завършване на езиковата и останаха завинаги, кой в Берлин, Кьолн, Франкфурт на Майн и кво като имаш работа, като няма с кого една дума с личности да си продумаш. И затова си казваме, не всичко е пари, като я няма средата ти. А дали ще си роб с бг образование или на заоад по окей навън, но пандемията ще обърка на много хора изсън бг. Тези завършили на запад, никога няма да се завърнат, лекари, адвокати, айти, инженери, архитекти, дори някои си взеха родителите при тях, както и в Белгия, медици. В бг количество има, но качество втора употреба и пълно е с Мики и Никифоров завършили в Русия, умни, но без внуци. Семейство, деца, внуци, но няма. Имат ориближените ви бкп бсп дпс герб
  • 72 Пази Боже

    2 1 Отговор
    Само тази напаст ни липсва.

    Това ще е краят на България.

    Мюрето Славуца на Мустафата от Вашингтон

    е примамката, с която ви мамят, за да ви отстрелят.

    Мика е лошата орисница, по нейното собствено признание.

    Не ни трябва нито мюрето, нито лошата орисница на България.

    Народът е казал: "От трънка на глог, та по-висок."
  • 73 батко ти

    5 1 Отговор
    Тая дъртата чанта е яко изкуфяла .
  • 74 мани мани

    3 1 Отговор
    Мике и ти си част от лудницата!Най-добре си стой у вас и срещи с бабите от квартала!Все сте с мераци да оправите България,а се оказва,че не ставате!
  • 75 ИМПЕРИАЛИСТ

    3 1 Отговор
    Тази снимка, кадър от филмовата поредица "Планетата на маймуните" ли е???
  • 76 Роза

    3 1 Отговор
    ИТН няма да спечели изборите през юли,г-жо Зайкова,защото Слави и неговата партия разочароваха хиляди избиратели,които вече няма да гласуват за тях.Всичко минава и отминава,на стари години Слави ще се утешава със спомена,че макар и за кратко, се е мярнал и той в голямата политика....

    Коментиран от #79, #80

  • 77 123

    4 1 Отговор
    Блаженни са вярвашите, освен излъгания вчра да е забравил днес кой го е излъгал вчера, и пак да се хване на лъжата.
  • 78 Млад човек

    2 2 Отговор

    До коментар #2 от "Илхан":

    Тая Баба Яга е тотално изкукала!!!
  • 79 Грешиш за няколко монети!😂

    1 1 Отговор

    До коментар #76 от "Роза":

    Не само, че не ни излъгаха Слави и ИТН, ами напълно оправдаха очакванията ни! Така, че се успокой и не се напъвай излишно! Пак за тях ще гласуваме! Всеки достоен и интелигентен човек, ще подкрепи едни достойни Българи!
  • 80 РОКИ

    1 1 Отговор

    До коментар #76 от "Роза":

    А ГЕРБ не те ли разочароваха или си от тези ,налапалите се с по хилядарки на месец за първа линия? Докторите ги заслужават но администрацийките като РЗИ -тата - категорично не.ББ НЕ СПРЯ ДА ГИ УХАЖВА И ДА ИМ НАЛИВА ПАРИЧКИ.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове