Last news in Fakti

8 Май, 2021 21:37 22 195 168

БНТ и БТВ отричат обвиненията на Слави Трифонов по скандала с Илчовски

  • слави трифонов-
  • светослав илчовски

Целият интернет е взривен от комисията на Манолова, а националните медии се правят, че го няма, каза лидерът на "Има такъв народ"

БНТ и БТВ отричат обвиненията на Слави Трифонов  по скандала с Илчовски - 1
Снимка: БГНЕС

В неверни твърдения обвиниха лидера на "Има такъв народ" Слави Трифонов от БНТ и bTV. Повод станаха думите му пред водещия от БНР Петър Волгин, че националните медии не отразяват скандалите в комисията "Мая Манолова" и показанията на бизнесмена Светослав Илчовски.

"Медиите не са свободни. Виж последния случай. Целият интернет е взривен от комисията на Манолова, а националните медии се правят, че го няма. След като е възможно, какво да говоря на хора, които са в състояние веднага да спират, да преиначават да редактират", заяви Трифонов в интервюто си за БНР.

"Това твърдение изобщо не е вярно. Ако г-н Трифонов има предвид, че това е тема табу, не е така. И това лесно може да бъде проверено. Още при първото заседание на комисията имаше репортаж на Иво Никодимов, след това в новинарските емисии вчера в 18 и 20 часа излъчихме какво се случва, Арман Бабикян гостува по темата в предаването "Още от деня", а накрая темата бе обсъдена и в "Панорама". Всички тези репортажи и новини могат да бъдат видени и на сайтовете ни bnt.bg и bntnews.bg. Наблюдавам как напоследък в социалните мрежи фактите се подменят", коментира пред "24 часа" шефката на новините и актуалните предавания в БНТ Мариела Драголова.

"bTV следи и отразява подробно случая "Илчовски" от самото му начало, през всичките изминали дни. Специално вчера темата беше централна както в централната ни емисия новини, така и в късната такава, като продължи и днес в ефира на "Тази събота и неделя". Всичко е изчерпателно проследено и на сайта ни btvnovinte.bg, като цялата поредица от материали съответно е споделена и в социалните ни мрежи. Накратко - темата е обстойно отразена чрез всичките ни канали", коментираха от частната медия.


Поставете оценка:
Оценка 1.9 от 151 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Байко

    311 32 Отговор
    Славчо не се занимавай с мойте медии!

    Коментиран от #32

  • 2 Чичо

    476 72 Отговор
    Слави е АБСОЛЮТНО прав!

    Коментиран от #45, #90

  • 3 Да бе

    453 33 Отговор
    Двете медии отразиха скандала донякъде, но със 72 часа закъснение.

    Коментиран от #60, #115

  • 4 КОТарАК

    227 23 Отговор
    ха ха...не знам дали са показвали снимки на чекмеджето(сигурно не)-не ги гледам , но от време на време коментират тая тема пред зрителите си , които не знаят за какво става въпрос
  • 5 сссссс

    82 316 Отговор
    Славчо, ти 19г. беше в бТВ, а сега ги плюеш. Малко не е редно...

    Коментиран от #29, #40

  • 6 Пучо Капучо

    239 24 Отговор
    Малко излъчвате, подлоги, повече трябва...
  • 7 И аз да кажа

    42 134 Отговор
    .. пилето Англевов и Илчовски са продукти на герп. Протекци, рушвети, печелене на поръчки и проекти.. Няма нужда да ни занимават с тея ок луци

    Коментиран от #109, #144

  • 8 СМЯХ

    298 30 Отговор
    ДНЕС В НОВИНИТЕ ПО 1 КАНАЛ ЗА 20 МИНУТИ БАЦЕ ТРИ ПЪТИ ПО 5 МИНУТИ МИСЛОВНИ НАПЪНИ...КОШЛУКОВ ПЪТНИК СИ С ТОЯ СЛУГИНАЖ.

    Коментиран от #152

  • 9 0936

    138 15 Отговор
    "Гузен негонен бяга! Той каза: "национални медии"!
  • 10 Стига

    66 139 Отговор
    занимавахте хората с тоя с 99 зависимости , дето със себе си не може да се справи , а камо ли да оправя България и народа ѝ !
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 SDEЧЕВ

    80 17 Отговор
    НЯКОЙ СЕГА ДА ОБЯСНИ В КАКВО СЕ СЪСТОИ СКАНДАЛА
  • 13 мисирски

    112 13 Отговор
    телевизии.
  • 14 NikNay

    76 7 Отговор
    Името на лидера на ИТН по лична карта се казва Станислав Трифонов .....
  • 15 Сърп и чук

    165 16 Отговор
    Зависи и как се отразява! Например БНТ така отразиха НС, когато БСП стояха пред трибуната за преизчисляване на пенсиите, че нищо не се разбра. По скоро излезе, че Мика Зайкова настоява нещо, а БСП са против. За режисираната реклама на Борисов да не говорим.
  • 16 дааа

    123 14 Отговор
    Купено-продажни.. слугинажни мисиришки пишман медии. Журналисти с купени дипломи от БСУ или ЮУ.

    Коментиран от #51

  • 17 чичо

    47 130 Отговор
    Какво да отразяват бе чалгар,мутрогалева долнопробна чалга ли?Пусни си нананаѝна,шат на патката...,шъ ти скъсъм г--а,същото е.

    Коментиран от #23, #31, #46

  • 18 Антигерб

    148 31 Отговор
    Дa измeтeм грoб oт влacттa!!!!
    Абе трол герберски , може ли да пишеш за такива важни теми без капка мозък?
    Тоя тиквата днес говори за 19 млн на ден за парламента ? тоя луд ли е ? а за 11 години сметайте по 19 млн на ден за какви милиарди става на въпрос? Тъпатa тиква манипулра хората! СЪД И ЗАТВОР ЗА ТAЗИ КОРУМПИРАНА ИЗМЕТ!!!!

    Коментиран от #168

  • 19 Всички мисирки медии

    104 27 Отговор
    Са за герб. За слави съм. Прав е. Мисирки.
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 ОФ НА БАТЮ....ЮНАЧЕТО 😂

    6 10 Отговор
    ОЩЕ ЛИ СЕ КИПРИШ В.. РОКЛЯТА НА МА:КЯ ТИ, ПЕ'Н'ДЕЛ?😂 Ъ..?
    ОТ.. ГЕ'ЮВЕ'ТЕ ЛИ СИ ИЛИ ...ПОТЕН СЕЛСКИ П'ЕЛ'ЕР'АС?
  • 22 Кошлуков...Боклуков..всички са...

    94 19 Отговор
    Пътници!Ще има съд и много осъдени през близките месеци!Не може дванадесет години да няма вкарани министри и депутати в затвора...Сега ще има много материал за затвора от прокурори, съдии и премиери,до всякакви слуги и подлоги,банкери и полицай....Те си знаят кой са,да се готвят....
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 КОГА ПРОКУРОРА ЩЕ РАЗСЛЕДВА

    78 19 Отговор
    РЕКЕТА ЗА 67 ЧЛН ОТ БОЖКОВ ? КЪДЕ Е ШИШИ ? ЗАЩО СИ ТРАЕ ЗА ИЛЧОВСКИ , МИШО БИРАТА И РЕКЕТА ОТ МУТРАТА СРЕЩУ БИЗНЕСА ?
  • 25 Абе ,

    38 69 Отговор
    Този Слави , няма ли вече да се покаже на живо , а само се крие като свенлива ханъма ? Страх го е защото журналята ще го разкрият колко струва без ауто-кю , също като пилето Ангелов ще е .
  • 26 sagittarius

    83 10 Отговор
    Извинете, но репортаж, не означава излъчване. Коя телевизия отрази цялото заседание от час и половина. Всеки репортаж е истина наполовина, защото не могат да се чуят всички изказвания и мнения. Репортаж от НС би ли бил отразяване на заседанието на Народното събрание. Много удобно да се смесва терминологията пред мат,риЯла!

    Коментиран от #55

  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Демократична България

    88 20 Отговор
    Борисов, национална мерзост е да крадеш и плячкосваш държавата, да раздаваш плажове и концесии на хора от твоето обкръжение срещу подкрепа в парламента и на улицата, да преследваш граждани недоволни от властта ти с полиция, да щурмуваш фирми използвайки всички институции, да захранваш с вода Вецовете на твоите приближени и да вкараш във воден капан на безводие хиляди хора оправдавайки се със сушата, да раздаваш помощите по линията на Пандемията на твои приближени на властта хора, всявайки паника и страх,да обиждаш протестиращите граждани в България и чужбина на лумпени, лош материал, че били слабо интелигентни и едва ли не криминален контингент! Това е причината хората вече два месеца да искат оставката ти с разследване и затвор! Престани да изпращаш полиция, провокатори и институции с цел сплашване, уволнение, рекет и пребиване в тъмни улички и пред входове! Това е поведение на диктатор! Кадърните честните ,моралните и интелигентни премиери не се крият зад Фейсбук и в джиповете си! Инвеститорите бягат като дявол от тамян от корумпирана България , а ти се разхождаш с джипа си и обясняваш на целокупния български народ колко „качествени” пътища си направил и как заради тях ще дойдат инвеститори! Смях в залата!

    Коментиран от #39, #92

  • 29 чакай малко

    50 9 Отговор

    До коментар #5 от "сссссс":

    Едно е външно предаване, за което си плащаш, съвсем друго е да отразиш скандал от а до я!
  • 30 А..ИСТИНАТА Е ТОЛКОЗ..ПРОЗАИЧНА

    30 74 Отговор
    СТАНИСЛАВа КЮЧЕ'КЧИЙКАТА Е.. ИМП'ОТЕ'НТЕН ПЕ'ДЕ'РАС! ФАКТ.
    ВМЕСТО ДА ОТГОВАРЯ ЗА ТОВА ,ЧЕ ..ПРЕДАДЕ 2 600 000 ЧОВЕКА ОТ РЕФЕРЕНДУМА, ТОЯ ПЕД'АЛ...РЕВЕ ЗА НЯКАКЪВ...СЕЛЯНДУР НА ЧЕР'ЕПА, КОЙТО РЪСИ ЛЪЖА СЛЕД ЛЪЖА И ПОСЛЕ...СЕ ИЗВИНЯВА!
    ЕЕЕХ...ЧАЛГАРЧЕ ГНУ'СНО,..ЖАЛЪК ПЕ'ДЕ'РАС
  • 31 МУТРАТА ОТ СИК Е АБСОЛЮТНО ДОКАВАН

    56 14 Отговор

    До коментар #17 от "чичо":

    РЕКЕТЬОР И ПРЕСТЪПНИК .... ЛЪЖЕЦ И ПСИХИЧНО БОЛЕН ИНДИВИД ОТЛИЧАВАЩ СЕ С НАГЛОСТ И НЕИМОВЕРНА ПРОСТОТИЯ ... АЛЧЕН НО СТРАХЛИВ ПЛЪХ

    Коментиран от #80

  • 32 Аз съм Веска

    12 33 Отговор

    До коментар #1 от "Байко":

    Няма шанс да доят пенсионните фондове' и за мерси прокуратурата да превръща Илчовски в защитен свидетел.
    Това обслужва ОПГ.
    И за да се покрият липсите' откраднати от п фонда'всичко обратно там' откъдето е взето.
    Америка ще има да чака героите' решили да пренесат героизма си ' за сметка на изгорелият бг народ.
  • 33 СЛАВИ ТРИФОНОВ

    24 54 Отговор
    СЛЕД КАТО СТАНА МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ , УЗАКОНЯВАМ ДРОГАТА ! ТАКА ЩЕ МОГА ДА ШМЪРКАМ ДОРИ И ПРЕД БНТ и БТВ , БЕЗ НИЩО ДА МОГАТ ДА МИ НАПРАВЯТ !!!!
  • 34 20713

    64 15 Отговор
    Слави по нежно с мисирките от медиите на Боко Тиквата и ГЕРБ те са нежни, раними души, свикнали са да имат опорки от Севда тв! НТВ, БНТ и БТВ са срам и позор за обективни медии, те не излизат из под шлифера на Боко Тиквата за да видят истината и че България се променя!
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Антигерб

    14 24 Отговор
    Аз си мечтаех да стана прокурор , и само съд и затвор , съд и затвор..........ама бях мързелив и прост и не завърших . Жената ме заряза , защото не мога да изкарвам пари и сега мразя всички . Ама иначе съм ок. щото нашите още ме издържат...
  • 37 и после

    44 17 Отговор
    се чудят мутропитеците герберски защо Слави не се явява на живо. Защото са му ясни схемите на "националните" медии. Поне от профила му нищо не могат да променят, освен да изтиряса някой и да го блокира, но си знаят, че така ще му вдигнат рейтинга и не смеят.
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 РИСТЮ, ти ли си ма... П'ЕД'ЕР'УГО

    16 30 Отговор

    До коментар #28 от "Демократична България":

    ДЕ'БЕЛ'ОСЕ'РА?😂
    ЗА...ПРОКОПИЕВ С'ОР'ОС'ПИЯТА ЛИ ДУМАШ,..МА Г-ЕЙ?😂
    ДЕКА Е... РА'ДКА ДЛИБОКАТА, МА?;)))

    Коментиран от #41

  • 40 Шуши

    32 8 Отговор

    До коментар #5 от "сссссс":

    Сега е БацоТв от две години е на байо с поставени лица, иначе щяха ли да държат мялчето и цоканка
  • 41 Бацо шкафа

    27 9 Отговор

    До коментар #39 от "РИСТЮ, ти ли си ма... П'ЕД'ЕР'УГО":

    Небе онуй нящо с жипката съм
  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 смешен

    27 8 Отговор

    До коментар #27 от "Гербер коляч":

    си! Изтупай буланата от соца, че е пълна с акари и си налей още една. Да не забравиш да махнеш уплътненията от прозорците. Топло е вече, а бойлерът ти има нужда от ремонт.
  • 44 Коча

    38 8 Отговор
    Кой малоумник продължава да гледа телевизия!? 112 място...... Няма смисъл
  • 45 розово

    9 7 Отговор

    До коментар #2 от "Чичо":

    Не е важно кой е прав .Важно е къде ще бъде насочена енергията.
  • 46 Ако

    26 8 Отговор

    До коментар #17 от "чичо":

    замълчиш като няма какво да кажеш, ще си спестиш излагането! Но какъвто глупака вожд, такива и последователите! Простотии и лъжи от сутрин до вечер!

    Коментиран от #79

  • 47 ТОЧКАТА

    37 9 Отговор
    БТВ...СЛЕДИ!!!!!и ,,ОТРАЗЯВА,,!!!!подробно!!!!....То дяволът е в ПОДРОБНОСТИТЕ, а даже и отразяването е КРИВО ОГЛЕДАЛО!!!!!!!Майсторски изработено , разбира се!!!!!!!....А ФАКТИТЕ би трябвало да де ПРЕДАВАТ/НЕ ОТРАЗЯВАТ/ И съответно да КОМЕНТИРАШ!!!!!!!!ИЗРАЗЯВАШ МНЕНИЕ!!!! А не да ,,,редактираш,,,.....
  • 48 Една леля каза

    20 33 Отговор
    За всички е ясно че Илчовски; който на 20 години случайно станал милионер и едър земевладелец, играе с депутати и си променя твърденията. Ясно е че е озлобен срещу Пилето и си връща. Ясно е че не бил видял, но бил чул от една леля за едни кюлчета. Абе толкова ли лаптишарани има, че телевизиите ви виновни. Я го питайте колко евросубсидии е взел и с кои консултантски фирми ?!!!
  • 49 ОПГ

    55 11 Отговор
    Всички знаят, че почитателите на герб са бавноразвиващи се, но пак да ви кажа - с власта бяхте дотук, следва боклука от общините. Поздрави и лека нощ.
  • 50 Fenasi Kerim

    57 12 Отговор
    Слави е прав. Телевизиите прекъсват предавания и показват Борисов по гащи от хола му. Говори половин час простотии. А случая Манолова отразиха с няколко минутни репортажи след ТРИ ДНИ!
  • 51 NikNay

    19 6 Отговор

    До коментар #16 от "дааа":

    А бе казах аз че навремето РАБФАК изкарваха по-подготвени и кадърни кадри ....
  • 52 Бтв и нова

    37 9 Отговор
    Са мисирките на бибитко
  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 069

    38 12 Отговор
    Нищо не са отразили реално. Даваха сапунки. Прав е Слави. Да не лъжат по навик!
  • 55 Един888

    21 8 Отговор

    До коментар #26 от "sagittarius":

    Аз мисля, че принципно БНТ трябва по някои от каналите си да предава директно, както когато има пленарни заседания. Иначе доколкото видях в Ютуб канала на Дн.вник (.=е) има записи, а мисля, че и на сайта Биволъ качват, но не знам дали са пълни записи.
  • 56 Дедо Пене

    25 10 Отговор
    ВСИЧКО ЩЕ БЪДЕ ЗАМАЗАНО ОТ МЕДИИТЕ НА ТИКВО ПИТЕКА!!!
  • 57 ОПГ

    6 12 Отговор
    Ние , простите и неуспелите , може да сме мързеливи и да не може да изкараме 2 лв. но не сме бавноразвиващи се. Едвам завършихме средно ( не всички де ) ама може да мислим най добре от всички. Такива разни образовани и успели акъл да не ни дават. Като са глупави да работят за пари , а не да искат от мама и тате , те са си виновни. Па не се и сещат да врътнат някоя яка далавера , като оберат ягодите на англичаните. Затвор за такива , затвооор ...
  • 58 Тапата

    21 24 Отговор
    Кой си ти, че да определяш какво една национална медия трябва да отразява и какво не. "Пази Боже сляпо да прогледне"!

    Коментиран от #112

  • 59 митко

    36 10 Отговор
    В нормална държава Борисов вече щеше да е арестуван.Медиите щяха да го разкостят и разбият.Но истинските медии.А Бтв,Нова и бнт са едни мисирки е подлоги на властта.Срам и позор.
  • 60 Петър

    24 8 Отговор

    До коментар #3 от "Да бе":

    Както и за битият кмет в офис на ГЕРБ в изборната нощ преди около месец.
  • 61 Диверсант

    18 12 Отговор
    Разбира се че има цензура. Ако нямаше, щеше да бъде представен на българския избирател документален филм за италианското популистко движение Пет звезди и шоумена Беппе Грило.. Така ще може да се види откъде черпи опит тоя ШУТ.
  • 62 Славчо, Славчо

    12 14 Отговор
    Все едно някой да излезе и да кажи че си п... л и да е истина. Ама ти си такъв де излъга маса народ п... л долен.
  • 63 ужас

    17 8 Отговор
    Нищо не е осветено. Отразено е с по 1 изречение. И в нонините и в панорама.
  • 64 Сусбе

    31 10 Отговор
    Нека приемем,че казаното от Трифонов не е вярно.Тогава защо мои познати,които гледат само бтв,нова и бнт не знаят нищо по случая и трябваше да им разказвам?Абсолютно нищо освен някакъв скандал ама недоразбрали и си мислят,че от тоя парламент само скандали и виновни били новите партии.Вие мисирките това ли целите с вашата оскъдна информациика да крепите падналата тиква до нейното разлагане?Хайде спрете се,че утре и вас ще чегъртаме след като се саморазпуснете.Заприличали сте на стара кухня в китайски ресторант
  • 65 Име

    14 13 Отговор
    Какво не отразяват бе. Лай..мети, направо зацапаха екрана. Или малко ти се вижда... Омръзнахте ми. Направете политика, ако сте политици, Ма вие не сте и правите само това което можете и което до сега сте правили. Тежко и на Майка България.
  • 66 Сатана

    23 6 Отговор

    До коментар #27 от "Гербер коляч":

    Баце,ще се вееш на клона като 9томайски червен байрак.
  • 67 зъл пес

    16 21 Отговор
    Славчоу ,нуждаеш се от профилактика на мозъка.Постковид синдром,който ще продължи дълго.така че се лекувай и се откажи от политиката.Аман от пишман политици като теб.
  • 68 Мутра

    20 10 Отговор

    До коментар #27 от "Гербер коляч":

    Не се прави на интересен ей щото властта вече не е у вас и най-малкия опит да направите нещо там 20 човека на кръст облечени в тениски със задника на умиращия по лични причини ББ, ще ви вкара в най-страшния филм от ММА.Явно не сте били бити от командоси с качулки направо ще изкъртят жълтите павета с безмозъчните ви кратуни бездарници биячи от селските паланки.Вие нямате никакви бойни умения криете се зад някакъв Стъки провалил се в ММА,който няма въдух за 9 минути въргал
  • 69 Мария

    10 13 Отговор
    След мутрите е време за чалгарите в България! И е изумителен факта колко много чалгари има в тая скапана държава! Абе австралопитек, най-важното е че и Слави ще нареди България до Киргизстан с 10 % плосък данък, понеже принципно бил десен! А да не би Меркел да не дясна и федералния данък да е 60 %! С това се нареди до ДуПеСе, дето си го промотират! Само БСП и това е! Отворете си очите кой громеше в парламента години наред ГРОБ и хазартаджиите, докато Слави друсаше кючеци.....
  • 70 Котарак

    11 23 Отговор
    Слави 50 години една жена не можа да задържи, ще задържи властта,,,,,Аре стига смешки, че оня току виж ги е минал с 200...
  • 71 Диверсант

    15 9 Отговор
    По време на Римската империя, императорите са плащали на шутове да ходят по улиците и правят смешки усмиващи императора.. Но не съм разбрал още някой от шутовете да е станал император.

    Коментиран от #150

  • 72 Финал

    11 9 Отговор
    И преди подозирах,сега съм ,почти сигурен.Гешев се таи ,но не да се крие ,а крои шапка на Тиквонии.За да се отърве ,ще арестува БМБ,за да замаже очите и на ЕС.
  • 73 DrivingPleasure

    15 19 Отговор
    Славето се проявява като пълен идиот... вероятно защото е такъв.
  • 74 Моро

    16 16 Отговор
    Слави възкръсна и той за агитация преди изборите...Слави е един неграмотен мъж на 50 години и цял живот е известен с музиката на циганите! Респект! Както казва поета! И българите се интересуват дали един панаирджия човек иска или не да стане премиер! Абе говеда! Министър от Румъния отиде Главен Прокурор вина цяла Европа а премиера на Гърция е завършил Харвард! Какво ще си говори Слави съд съседите аджеба! Може само да му свири на ушенце на Ердоган, той поне е фен на тая цигания която той прави! Срам и позор!!!!

    Коментиран от #94

  • 75 Тошко &Слави кючек

    10 18 Отговор
    Аз на Слави и на неговите “депутати”, които всички до един са членували, както и родителите им в БКП, няма да дам магарето да ми гледа камо ли да гласувам за този проект на “ДУПЕСЕ”! По-инетересен е въпроса не защо медиите не присъстваха на заседанието на Комисията а защо аджеба не попита Славчо защо не участва ДПС в Комисията!? А неговите депутати в Комсиъята се държаха като патки, и не зададоха нито 1 въпрос????????? Само БСП, и това е! Няма на 3 месеца по 100 милиона да се дават за квфа на Слави от Учиндол..????
  • 76 Townboy

    14 17 Отговор
    Учиндолският помияр не е виновен че народът ни е мнозинство от тъпаци дето плащат по 78ст на месец да му гледат простотиите.
  • 77 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    17 10 Отговор
    Естественно,че Трифонов е Прецизен и Точен!Те мълчаха,като боко за шкафа!
  • 78 666

    12 12 Отговор
    Какво му се обясняват на тоя г н Никой. Що не отидоха бнт и бтв да го изкарат от боянската "дупка" и да му задават неудобни въпроси👿👿👿☠️☠️☠️
  • 79 чичо

    4 6 Отговор

    До коментар #46 от "Ако":

    И в твоя коментар-само долнопробна чалга,нананайна.

    Коментиран от #106

  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 898011

    8 7 Отговор
    Слави голи само се коколи.
  • 82 Лили

    13 11 Отговор
    Слави, много ти е слаба школата мой човек! Ще вземе накрая Ердоган да си поръча Ферари Кючек и да си берем срама докато ни дойде акъла....Аре по-добре иди да пиеш по едно с Ахмед...
  • 83 4INGIZ

    14 10 Отговор
    КоЩлуков е абсолютен слугинаж,при това в ОГРОМНА ПРОГРЕСИЯ НА същото което правеха комунягите към рашъните-а кошлучето върти св..рки на УСА-рийците и ГЕРП-аджиите..Боклук на боклуците
  • 84 Валя

    13 10 Отговор
    Абе да’ге, ти май се взе за Конрад Аденауер та даваш вече и лекции по демокрация! Когато човек 50 години се е занимавал с 1, а именно чалгата, той разбира от чалга! Too much ми идва пак един неграмотен да се прави на ощипан дали ще стане или не премиер! Къв премиер бе??????Тя Цвета е по-добра 100 пъти, поне има някакво образование! Но, скоро свидетелите ще разкажат и за теб на кого служиш и ще видим по кои телевизии ще излъчват....
  • 85 Герб , вие

    19 10 Отговор
    СТЕ НАЙ ГОЛЯМОТО ЗЛО, СПОЛЕТЯЛО БЪЛГАРИЯ В ЦЯЛАТА ХИЛЯДОЛЕТНА ИСТОРИЯ. ТАКИВА НАГЛИ И ОТВРАТИТЕЛНИ СЪЩЕСТВА СЪСИПАХА РОДИНАТА И НАРОДА. ЩЕ ВРЪЩАТЕ ОТКРАДНАТИ ПАРИ ОТ НАРОДА И ХАЗНАТА И ЩЕ ПОВРЪЩАТЕ!!!!!
  • 86 Ender

    20 7 Отговор
    Гледах БНТ тогава: "както излъчихме в късните новини ...." Това казват и не дадоха изобщо кадрите и не обясниха нищо за какво става дума. Много уважавам БНТ, но найстина ни спестят информация напоследък, ама всяка дума на Биби задължително я излъчват....
  • 87 Локо

    13 10 Отговор
    Няма ли сериозни и грамотни хора в тая държава, бе майка му стара, та опряхме на Слави след Бойко??!?!?!!!Как все имаме наклонности към панаирджии и неграмотни хора?!?!?Напраео нямам думи!!!Аз да съм световен шампион по шах ще се оставя Слави Трифонов-Чалгата да ми е шеф??????О небе, прибери някои вересии....
  • 88 Дон Корлеоне

    9 5 Отговор
    Добре дошъл сред нашите редици Дон Славуца-Учиндолски. Животът в сянка е славен ,но никак не е лек.
  • 89 Гоуст

    9 6 Отговор
    А някой замисля ли се , че това са НАЦИОНАЛНИ МЕДИИ с всичко произтичащо от това. Тях могат да ги съдят за неверна информация, клевети, обиди и т.н. А в интернет всякакви палячовци и чървули могат да си пишат каквото си искат напълно безнаказано.
  • 90 Тодоров

    16 11 Отговор

    До коментар #2 от "Чичо":

    БНТ да не се прави на вода ненапита под ръководството на прословутото седесарче Кошлуков. Бойко Василев и ПАНОРАМА само отбиха номера с Илчовски, като големият Водещ журналист Василев остави Биков от ГЕРБ да ни говори кулуарни приказки, сякаш репетирани в хола на БОрисов, и в същото време тенденциозно провокираше с други, странични въпроси представителите на БСП и ДБ. Изобщо мисля, че слугинажа на Бойковото статукво - Кошлуков, "велики" водещи като Бойко Василев и Георги Любенов - нямат вече място в не"ЗАВИСИМАТА" БНТ.

    Коментиран от #91

  • 91 Уауууу

    12 12 Отговор

    До коментар #90 от "Тодоров":

    Защо му обръщате внимание на този калъф учиндолски !
  • 92 АРЕ БЕГАЙ БЕ

    9 8 Отговор

    До коментар #28 от "Демократична България":

    дрън, дрън с развинтена фантазия.
    остави Борисов и виж Радев и Мая какви ги вършат..
  • 93 Чекмеджан

    7 4 Отговор
    Ааа ...мнооо сте "обективни"!. ама първо се загащете! ПРОДАЖНИЦИ!
  • 94 Дааа

    8 7 Отговор

    До коментар #74 от "Моро":

    А ПРЕМИЕРА ТИ ТИКВУЦИИ Е ЗАВЪРШИЛ МАГНАУРСКАТА ШКОЛА А .АЙДЕ БЕГАЙ
  • 95 Дааа

    14 8 Отговор
    А БЕ ХОРА ,КОЙТО СЕ ЗАСТЪПВАТЕ ЗА ТИКВУН,ВИЕ НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ ЧЕ ВРЕМОТО МУ ИЗТЕЧЕ,БЕЗВЪЗВРАТНО ИЗТЕЧЕ.ТОЗИ НЕ САМО НЯМА ВЕЧЕ ДА Е ПРЕМИЕР,НО ЩЕ БЪДЕ НА ЕДНО ПО ДРУГО МЯСТО.АКО СЛЕД ТОЛКОВА МНОГО КОМПРОМАТИ ВСЕ ОЩЕ ВЯРВАТЕ НА ПРЕСТЪПНАТА ШАЙКА ГРОБ ТО СИ Е ЗА ВАША СМЕТКА.СТИГА СА ВИ ВДИГАЛИ ЗАПЛАТИТЕ ПРЕЗ ШЕСТ МЕСЕЦА,НЕКАДЪРНИ КАЛИНКИ.ЖИВОТА И БЕЗ ТИКВУЦИИ ПРОДЪЛЖАВА И СЪМ СИГУРЕН,ЧЕ ЩЕ БЪДЕ ПО ДОБЪР

    Коментиран от #132

  • 96 Вальо Топлото

    10 4 Отговор
    той лидерът на ИТН навремето не обвиняваше ли лидерът на Глас Народен за едни мерцедеси пък после му се извинява?
  • 97 Тошко Африкански

    7 8 Отговор
    Много искам да се кача на Боко на джипката и да му натисна бибитката

    Коментиран от #98

  • 98 Безработен

    8 1 Отговор

    До коментар #97 от "Тошко Африкански":

    ще ти трябва малка подвижна стълбичка...според ръстта или поне касетка от кока кола
  • 99 Оня

    6 9 Отговор
    112-то място! Това казва всичко.
  • 100 СандоКандо

    7 8 Отговор
    И коиса са тия БНТ и БТВ, че да ми дават наклон на "стрелата"? Платени от сорос медии и то платени с нашите пари!
    Супата, таратора и да правят като втъра!! Чао.
  • 101 иво никудимов-зачислен на гешев

    6 4 Отговор
    нещо са заобърквахте видяхме как 3 национални телевизии прекъснаха да дават няква пресконференция то не бе през фейсбука пи разни църкви добре че още неможе да лети че тогава щяхте да гледате като обрани евреи все едно хората са слепи и глухи толкова чак да си вярвате някоя от тея телевизий да са взели интервю от илчовски да са му поискали документи невярвам дъра бъра подир бочко колкото предавХти протестите толкова и тва показахте
  • 102 номад

    11 10 Отговор
    Аз съм за Мая тя има екип - Братя Галеви !
    Слави трай си да не спечелиш пак , че тоя път треа операция от херния да си измислиш Тошко много писане ще му хвърли немое му платиш а ние знаем как обичаш да плащаш и глобяваш

    Коментиран от #103

  • 103 Дааа

    8 8 Отговор

    До коментар #102 от "номад":

    А ТИКВУН ПЪК МИНИСКУС.ТАКА Е КОГАТО НЯМА КАКВО ДА ИЗМИСЛИШ
  • 104 номад

    13 10 Отговор
    Само Чери ! Реално от ББ няма по -добър кажете кой : Галева ?! Дългия ?! Шиши ?! кажете кой
  • 105 Ама че

    10 5 Отговор
    работа. Ама как изглежда Слави на тази снимка. Нещо като... "Мухи, елате ме изяще.." Ахахсххаха
  • 106 Не схвана

    3 1 Отговор

    До коментар #79 от "чичо":

    написаното ли? Нищо не се притеснявай! Някой ден може и да се случат и при теб нещата! Жив и здрав!
  • 107 Draco

    11 11 Отговор
    Абсолютнои лъжи тип ПОПУЛИЗЪМ от плешивия !
    Аз гледам на живо комисията "МАЯ ВАНКУ 1 " по БТВ !

    На следващите избори Слави ке падне !
    Не искам ББ , но не искам тоя плужек , не искам МАЯ ВАНКУ 1 и подобни !
  • 108 шат на патката

    10 8 Отговор
    Слави се крие защото се страхува от хората.
  • 109 Да!

    8 4 Отговор

    До коментар #7 от "И аз да кажа":

    Точно така. Илчовски явно е участвал във всичко, ама не са се разбрали. А и той след като на 20 години е станал милионер през 90-те, значе добре се е разбирал с други земеделски министерства.
  • 110 шат на патката

    11 4 Отговор
    Много проста физиономия. И продължават да н занимават с тоя.
  • 111 номад

    13 3 Отговор
    след като върна мандата здравословното му състояние бързо се подобри извади строгия поглед преди това мрънкаше че здравословното състояние не му позволява да стане премиер ,май го е страх от мечки само намаса голям го вади
  • 112 някой си

    12 5 Отговор

    До коментар #58 от "Тапата":

    Тоя от снимката,даже няма да му напиша името, се правеше на голяма работа с ескорт и запушваха лявата лента,докато той си вози задника в другия джип в дясната лента. Големия,,фактор" в държавата.Аре няма нужда и от него.
  • 113 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 114 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 115 Кикор

    4 3 Отговор

    До коментар #3 от "Да бе":

    Е ти какво искаш 24 часа лайф ли? Мен не ме интересува как си вадят кирливите ризи един на друг.
  • 116 Човек от щаба

    3 6 Отговор
    Аз не знам кво я бавите четвъртата вълна на Ковид 19, Бойко е по на зор от третата??? А чакай, то Ангелов и НОЩ са в оставка и не става..... еееемммии Бойко оправяй се сега и вирус нема да ти помогнем......
  • 117 Буха ха

    7 5 Отговор
    Каскета беше много еркек, ама нещо напоследък така се сниши, че даже и кака Сийка не се показва, да не са взели отпуска, или може да си е скъсал менискус?

    Коментиран от #136

  • 118 дъртия

    12 5 Отговор
    СЛАВЧО _ ФАЛШИФ ГЕРОЙ по песента на ТОДОР КОЛЕВ !!!
  • 119 джаста праста

    4 1 Отговор

    До коментар #114 от "Мъдреца":

    много си повърхностен,брат! прехода баща ти ли го направи ,или дс !
  • 120 Народен юмрук

    9 7 Отговор
    Ама като са свободни телевизии защо не поканиха Илчовски в студиото,както направиха Евроком и Сашо Диков...всичко е от ясно по-ясно...какво се правят на ощипани госпожици...Найденов говори срещу Божков,а Илчовски не може ли да каже за алчните рекетьори от ГРОБ ?...
  • 121 Един друг

    7 7 Отговор
    Този тука е прав.Телевизиите мълчаха поне 24 часа а този никодимов коментира всичко но не и този скандал първия ден.Ще се избият на българска територия разни мафиотски групи.Лошото е че всички произлизат от изток.А една от тях я поддържат от Европа щото им върши работа.Народа глупав вълци го яли.Бяга,псува,мрази особено по- умните, страхува се и попийва.Сега харесва Слави заради простотийките.Накрая пак от същото.Трудни са ме причинно.следствените връзки.
  • 122 Колю

    14 10 Отговор
    Славиту, Бабикиянчу и всичката отровна гмеж искат да диктуват. Диктатори, пропагандатори на гнусни реформистки тъпотии.
    Дали се сещат. че на повечето народ му писва от сърдитите им мутри и скоро ще ги запука с кумъни по простите чутури?
  • 123 Пазар на пилета

    8 8 Отговор
    В стихията на пандемията Бойко изпрати самолет с Министър !!! на борда да докарат маски и дизенфектанти !
    А то било пазар на пилета !!! на г-н Пилето и фурми !
  • 124 Хаххахаа

    9 8 Отговор
    Славчо, покани го в твоята телевизия, тя е най-гледаната, четвъртата национална телевизия ще стане! Всеки си има мнение, не го натрапвай на хората твоето! По-спокойно го карай! Седи си в мишата дупка 7/8 и записвай чалга песни! Нали сте убедени, че ще спечелите изборите! Дишай спокойно!
  • 125 Мутант

    5 11 Отговор
    То и Волгин е част от статуквото. Добре че е Мая да раздруса държавата.
  • 126 Скандално

    7 7 Отговор
    Мата Хари била незадоволена казват.
  • 127 пенчо

    10 5 Отговор
    Не може всички телевизии да излъчват циркови програми.
  • 128 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 129 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 130 BAMBAM

    8 5 Отговор
    Слави в момента се държи като Борисов .....дистанционно .....и на кормилото .........някой ще отрече ли факта ???!!!
  • 131 Илчовски 2

    4 8 Отговор
    Най-големия циркаджия в България е Б.Б...неговите номера нямат край и даже ги показват по няколко пъти на ден незвисимо колко са тъпи...
  • 132 Мухаха

    10 4 Отговор

    До коментар #95 от "Дааа":

    Пич, бас ловя, че си 30годишен. Не знаеш как управляваха бесепету. Само яко крадене и нищо друго. Тия направиха пътища, градини, саниране, бизнеса е добре. Не вярвай на Божков, той как е забогатял според теб с милиарди. Ще те подсетя: като циганите- с хитрост и заплахи
  • 133 Го4о

    10 4 Отговор
    Славуцата вече гълта отровата на Мая и това ще го "убие" на следващите избори! Става зависим.
  • 134 гошо

    7 1 Отговор
    Някой прекалява с белото.
  • 135 Славчо

    12 3 Отговор
    още не е дошъл на власт и вече нарежда на медиите какво и как да отразяват. Представям си го на власт как ще ги мачка. А тук е ясно че повечето коментари са от платените тролчета на Дубайския плъх. Съд за този крадец и мошенник. Колко съдби обърка и затри с тези талони. И една стотинка данък не платил. Просто държавата стана силна и го смачка. И сега плюе с/ у Боко дружно с другите мошенници и делавераджии, клиенти на съда. Но хората имат уши и очи и ще запратят мошенниците на бунището на историята.
  • 136 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 137 Го4о

    9 3 Отговор
    Ако си въобразяваш, че костинбродската ще задава дневния ред на глав.Прокурора, означава, че си непросветен!
  • 138 Стърчипишчо

    7 9 Отговор
    Тия дни ще почне як бой по гербавите.
    Ама ще има много, много як бой !!!
  • 139 БОЖКОВ

    5 9 Отговор
    Тия дни съм в София ! И започвам да
    ИЗЧЕГЪРТВАМ герберугите....
  • 140 67889

    8 3 Отговор
    Фактите го отричат, тоя гледа само 7/8, нещо се е объркал
  • 141 хАнт

    10 6 Отговор
    До къде стигнахме? Моля спрете да показвате този череп, имаме деца, имаме кокошки. Спрете с този тормоз. Пуснеш телевизора- Тошко, пуснеш радиото- Слави. Докога?
  • 142 ЛЪЖЦИТЕ

    2 8 Отговор
    това БНТ И БТВ ДА ОТРИЧА Е СЪЩОТО КАТО ГА БОЙКО ОТРИЧА ! СЪЩОТО !
  • 143 Отврат

    10 5 Отговор
    Двама Бспарски олигарси се плюят, трети лае от Дубай!! Евала на Борисов, щом разлая олигарсите.

    Коментиран от #151

  • 144 То е ясно

    1 5 Отговор

    До коментар #7 от "И аз да кажа":

    През 1995 год герб и борисов създават фирмата или обратно фирмата създава герб Това е за идиотите Ако недёшево Борисов нямаше да има през 1954 Априлския пленум на БКП Как ще управляват хора избирали от прости хора
  • 145 От Тошко

    9 4 Отговор
    Африкански.Ти г-н чалгар си много лек в разсъжденията,ако ги имаш.Тези телевизии не трябва да отразяват жълти и фалшиви новини.
  • 146 чекмедже 2

    2 7 Отговор
    Сорос плаща..и това не са празни думи.Примерно Кошлука със спипендията от "Отровното общество" един от първите заминава за САЩ...Вижте БНТ БТВ НОВА как се отчитат пред зрителите...били отразявали те..Погледнете през годините кого сте канили най много..депутати, министри, социолози,соросоидни въшки..и ще стане ясно защо сме на 112 място по свободата на словото..Изроди.
  • 147 681

    6 6 Отговор
    що иска учиндолския демон?
  • 148 Иван

    1 6 Отговор
    Телевизията е подлога на герб .
  • 149 Who you bol

    5 6 Отговор
    Mисирките вият на умрело. Споко гербаджии, тулупа ви строи чисто нов затвор... Ха ха ха
  • 150 Свинчо

    3 1 Отговор

    До коментар #71 от "Диверсант":

    Гаргамел става за шут а си има и джуджета около него
  • 151 Who you bol

    1 3 Отговор

    До коментар #143 от "Отврат":

    А тулупа и компания крадат бизнеса им... Ха ха
  • 152 гост

    2 4 Отговор

    До коментар #8 от "СМЯХ":

    Това е точно така, а днес 09.05 в обедните новини на БНТ знайни и незнайни войни се изказват колко щял да спечели тиквата от новите избори. А за капак водещата изчете цялото словоизлеяние на вожда от фейсбук. И после ми говорят че медиите били свободни-свободни ама таратанци!
  • 153 зад кулисите

    4 2 Отговор
    циркаджилъка в Б-я дирижиран от подставени клоуни на мая мангърова продължава ,но публиката не се смее на евтиния сценарий,защото с тия артисти българите само ще съжеляват ,че са си купили скъпите билети за този цирк.
  • 154 зрител

    4 2 Отговор
    за хаоса в България-сценарий и режисура румен радев
  • 155 Lina

    1 2 Отговор
    Фактите са си факти - пред БНТ протестираха хората и искаха оставката на кошлукова, която беше програмен директор на тв7, първата телевизийка ба шишко, бтв репортечетата са на ниво 8 кл в провинцията- не могат да стичат, опитват да говорят. Но първенството се държи от гел тв , или нова тв, която и след смяната на собствеността си обслужва прототипа на Иво Андонов- бочко! Тези "медии" могат да заложат на сигурното и да си излъчват турските и индийските бози и да не се опитват да мислят.
    За журналистика се изисква много - главно независимост и капацитет.
  • 156 ivo

    2 0 Отговор
    Положението е съвсем друго. Медиите дори позволиха на комунистката Мая да нарича твърденията "факти" . Факт е нещо, което е доказано. Утре някой ще цитира "факт", че една жена видяла Мая да изкарва пари на магистралата за Благоевград. Мислех, че практиката хора да се обявяват произволно за виновни свърши с Цветанов. Той вече си има заместник.
  • 157 ФАКТ

    2 1 Отговор
    ...Нека задам един въпрос на Слави..когато каза в интервюто си че 3,5 милиона БЪлгари са подкрепили референдума..СМЯТА ЛИ СЛАВИ ТРИФОНОВ ЧЕ ВЪПРОСИТЕ НА РЕФЕРЕНДУМА..СА РЕАЛНО ПОЛЕЗНИ ЗА ДЪРЖАВАТА..ЗАЩОТО АЗ КАТО ГРАЖДАНИН СЪС ЩО ГОДЕ МАЛКО АКЪЛ..СМЯТАМ ЧЕ И ТРИТЕ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ОТ РЕФЕРЕНДУМА СА КРАЙНО ГРЕШНИ ЗА ДЪРЖАВАТА НИ..ЗАЩОТО ПЪРВО МАЖОРИТАРНИЯ ВОТ,РЕАЛНО ЩЕ ВКАРА В ПАРЛАМЕНТА САМО ИЗВЕСТНИ И БОГАТИ ЛИЧНОСТИ..ВЪТРЕ ЩЕ ИМА БОРИСОВ,НИНОВА,ЧЕРЕПА,КАРАДАЙЪ,СЛАВИ,КАРАКАЧАНОВ,...ПЕЕВСКИ...И ДРУГИ ТАКИВА МАФИОТИ..И НЯКАК СИ НЕ ВИЖДАМ КАК ТЕЗИ ХОРА "ЗАЕДНО" ЩЕ УПРАВЛЯВАТ ДЪРЖАВАТА НИ..ЗАТОВА СМЯТАМ ЧЕ ТОЗИ МАЖОРИТАРЕН ВОТ Е БРУТАЛНО ГРЕШЕН И НЕАДЕКВАТЕН..ДРУГОТО КОЕТО Е СУБСИДИИ ЗА ПАРТИИТЕ 1 ЛВ..АМИ АКО ТОВА СЕ СЛУЧИ..КОГО СМЯТАТЕ ТОГАВА ЩЕ СПОНСОРИРА ПАРТИИТЕ..??..ЗАЩОТО АЗ СЕ СЕЩАМ САМО ЗА ЕДИН ДРУГ НАЧИН..ДА БЪДАТ СПОНСОРИРАНИ ОТ РАЗНИ МУТРИ..КОИТО ПЪК ОТ СВОЯ СТРАНА ЩЕ ПРИТИСКАТ СПЕЧЕЛИЛАТА ПАРТИЯ ДА РАБОТИ ЗА ТЯХ...ТОВА СЪЩО Е КРАЙНО НЕАДЕКВАТНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ..И ТОВА ЕЛЕКТРОННО ГЛАСУВАНЕ..АМА СЛАВИ ЗНАЕ ЛИ ЧЕ ПОЛОВИНАТА НАРОД В БЪЛГАРИЯ СИ НЯМА НА ПРЕДСТАВА ОТ ТОВА КАК СЕ ГЛАСУВА ТЕЗИ МАШИНИ..И ДРУГОТО КОЕТО Е..ВСЕКИ МОЖЕ ДА ХАКНЕ ЕДНА ТАКАВА МАШИНА И ДА СИ ПРЕПРАЩА ГЛАСОВЕТЕ ЗА КОГОТО СИ ИСКА...И ЗА ВСИЧКИ ТЕЗИ НЕАДЕКВАТНИ И КРАЙНО ГРЕШНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ КОИТО НЕ 100 А 1000 ПРОЦЕНТА ЩЕ СА ВРЕДНИ ЗА ДЪРЖАВАТА..НАРОДА..Е ГЛАСУВАЛ ЧЕ Е СЪГЛАСЕН..???..ИСКАМ ДА ПОПИТАМ ТОЗИ НАРОД. И ТЕЗИ 3 МИЛИОНА...НАИСТИНА ЛИ СМЯТАТЕ ЧЕ ИСКАТЕ ДА ВИ УПРАВЛЯВАТ САМО МУТРИ С ПАРИ

    Коментиран от #160

  • 158 ФАКТ

    3 2 Отговор
    ...???..ИСКАМ ДА ПОПИТАМ ТОЗИ НАРОД. И ТЕЗИ 3 МИЛИОНА...НАИСТИНА ЛИ СМЯТАТЕ ЧЕ ИСКАТЕ ДА ВИ УПРАВЛЯВАТ САМО МУТРИ С ПАРИ,ДА ГЛАСУВАТЕ ЗА НЯКОЙ ОБАЧЕ ДА СИ НЯМАТЕ НА ПРЕДСТАВА ЗА КОГО ГЛАСУВАТЕ ТЪЙ КАТО ВИНАГИ НЯКОЙ ХАКЕР МОЖЕ ДА ВИ ПРЕХВЪРЛИ ГЛАСА ВИ КЪДЕТО СИ МУ ИЗНАСЯ,,И СЪГЛАСНИ ЛИ СТЕ НАИСТИНА ПАРТИИТЕ ДА СЕ СПОНСОРИРАТ ОТ МУТРИ..А НЕ ОТ ВАС..????..НАИСТИНА ЛИ ПОДКРЕПЯТЕ ТАЗИ ЛУДОСТ....ЗАЩОТО ТОГАВА..ОНЕЗИ ИЗРАЗИ НА ВАС ПРОТЕСТИРАЩИТЕ.."МУТРИ ВЪН",,ЩЕ ОЗНАЧАВАТ БУКВАЛНО МУТРЕ ВЪТРЕ...АМА ВСИЧКИ МУТРИ ДЕТО СИ ИМАМЕ ЩЕ СИ ГИ ГЛЕДАМЕ В ПАРЛАМЕНТА...ТА ИСКАМ ПАК ДА ВИ ПОПИТАМ..НАИСТИНА ЛИ ВИЕ НАРОДЕ,,3 МИЛИОНА НАРОД..И ТИ САМИ СЛАВИ..СМЯТАШ ЛИ ЧЕ ТОВА Е ПОЛЕЗНО ЗА ДЪРЖАВАТА НИ..???????ЗАЩОТО АЗ СЪМ СИГУРЕН ЧЕ АКО СЕГА ИМА ТАКЪВ РЕФЕРЕНДУМ С ТАКИВА БЕЗУМНИ ОТКАЧЕНИ И ТОТАЛНО ВРЕДНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА ДЪРЖАВАТА НИ..ОБЕДЕН СЪМ ЧЕ АКО ТОГАВА Е ИМАЛО 3 МИЛИОНА БЪЛГАРИ 'ЗА'..СЕГА ЩЕ ИМА НАЙ МНОГО 100 ХИЛЯДИ....ЗАЩОТО ЕДВА ЛИ ИМА НОРМАЛЕН КАЗВАМ НОРМАЛЕН ЧОВЕК И НОРМАЛЕН БЪЛГАРИН КОЙТО ИСКА ДА ВИДИ В ПАРЛАМЕНТА..БОРИСОВ,СЛАВИ,НИНОВА,ЧЕРЕПА,ПЕЕВСКИ,КА-РАДАЙЪ И ДРУГИ ПОДОБНИ ЛИЧНОСТИ..И ДА ГЛЕДА КАК ТЕЗИ ХОРА ДЕТО НЕ СЕ ПОНАСЯТ ПОМЕЖДУ СИ..ДА НИ УПРАВЛЯВАТ ДЪРЖАВАТА...????НАИСТИНА ЛИ 3 МИЛИОНА БЪЛГАРИ ИСКАТЕ ТАЗИ ПРОСТОТИЯ,,,И НАИСТИНА ЛИ СМЕ ТОЛКОВА ПР-СТ НАРОД..?...И НАИСТИНА ЛИ ИСКАТЕ ДА ЗНАЕТЕ ЧЕ ТЕЗИ ХОРА НАКУП ЩЕ ВИ УПРАВЛЯВАТ И ДА ГЛАСУВАТЕ НА МАШИНИ..КАТО ЗНАЕТЕ ЧЕ ВСЕКИ МОЖЕ ДА ГИ ХАКНЕ..????..ИСКАМ ЧЕСТНО ТУК ХОРАТА ДА МИ ОТГОВОРИТЕ..СМЯТАТЕ ЛИ ЧЕ ИСКАТЕ ТЕЗИ
  • 159 ФАКТ

    3 2 Отговор
    ....????..ИСКАМ ЧЕСТНО ТУК ХОРАТА ДА МИ ОТГОВОРИТЕ..СМЯТАТЕ ЛИ ЧЕ ИСКАТЕ ТЕЗИ ИЛИ ТАКИВА ХОРА В ПАРЛАМЕНТА..И СМЯТАТЕ ЛИ ЧЕ ИСКАТЕ ТЕЗИ ИЛИ ТАКИВА ХОРА ДА ВИ УПРАВЛЯВАТ..И СМЯТАТЕ ЛИ ЧЕ ТЕЗИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ,..ИМАТ НЕЩО ОБЩО С ИЗРАЗА "АДЕКВАТНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ"...???..И ЗА ТЕЗИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ВИЕ СТЕ ГЛАСУВАЛИ-ЧЕ СТЕ СЪГЛАСНИ С ТЯХ...И АКО НАИСТИНА ТОВА ИСКАТЕ..ТОГАВА ЗАЩОТО КРЕЩИТЕ "МУТРИ ВЪН"...КРЕЩЕТЕ "МУТРИ ВЪТРЕ"...ЗАЩОТО ТОВА Е РЕАЛНОТО КОЕТО ЩЕ СЕ СЛУЧИ ПРИ МАЖОРИТАРЕН ВОТ,ПРИ МАШИННО ГЛАСУВАНЕ..ИЛИ ПРИ СУБСИДИИ ОТ 1 ЛВ....СЪЖАЛЯВАМ НО АЗ НЕ ИСКАМ ДА МЕ УПРАВЛЯВАТ НАЙ ИЗВЕСТИТЕ МУТРИ-БИЗНЕСМЕНИ...САМО ЗАЩОТО СЛАВИ ТАКА Е КАЗАЛ...ЗАЩОТО СЪМ СИГУРЕН ЧЕ ТОГАВА ДОРИ И ТОЙ САМИЯ НЕ СИ Е ДАВАЛ СМЕТКА ЗА ТОВА..КОЛКО ВРЕДНИ И НЕАДЕКВАТНИ СА ТЕЗИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА ДЪРЖАВАТА НИ.. ....ЧУДЯ СЕ САМО КЪДЕ БИЛ АКЪЛА НА НАРОДА..ДА КАЖЕ "ДА"..НА ТЕЗИ БЕЗУМНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ...КОИТО БУКВАЛНО ДИРЕКТНО ВКАРВАТ НАЙ ГОЛЕМИТЕ КРАДЦИ В ПАРЛАМЕНТА...

    Коментиран от #166

  • 160 Толкова глупости

    1 2 Отговор

    До коментар #157 от "ФАКТ":

    и кухи опорки за няколко гроша! Ужас!!!
  • 161 Няма те ли

    2 2 Отговор
    някоя по-свястна снимка на Слави?
  • 162 Лудогорско пиле

    1 0 Отговор
    Питайте Прокопиев от Разград за пилетата,Дъ и бъ Бг и Ристьо прокурорз
  • 163 ФАКТ

    2 0 Отговор
    ПРОСТО МИСЛЯ ЧЕ Е РЕДНО..КОГАТО СЕ ПРАВЯТ НЯКАКВИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ....НЕ ДА СЕ ОБЯСНЯВА НА НАРОДА САМО ..ПОЛОЖИТЕЛНАТА СТРАНА НА ТЕЗИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ НО ДА СЕ ИЗЯСНЯТ И ОТРИЦАТЕЛНИТЕ ИМ СТРАНИ...И ТОГАВА НАРОДА ДА РЕШИ ДАЛИ Е РЕДНО И ПОЛЕЗНО ЗА ДЪРЖАВАТА НИ...ЗАЩОТО КОГАТО СЕ ПРОВЕДЕ ТОЗИ РЕФЕРЕНДУМ...С ТОТАЛНО НЕАДЕКВАТНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ..НЕ ОБМИСЛЕНИ НИТО ОТ ЧОВЕКА КОЙТО ГИ ПРЕДЛОЖИ НИТО ОТ НАРОДА..НАРОДА СИ НЯМАШЕ И НА ПРЕДСТАВА КАКВИ РЕАЛНО ЩЕ СА ПОСЛЕДСТВИЯТА ОТ ТЕЗИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ,,И ПО ТОЧНО АКО ТЕ СЕ СЛУЧАТ...АЗ ПАК КАЗВАМ..НЕ СЛУШАЙТЕ МЕН..ВИЕ САМИ ЗА СЕБЕ СИ ..СИ ЗАДАЙТЕ ВЪПРОСА..СПОРЕД ВАС КОИ ЩЕ СА ХОРАТА КОИТО ЩЕ ВЛЯЗАТ В ПАРЛАМЕНТА КОГАТО СЕ ГЛАСУВА ЗА КОНКРЕТЕН ЧОВЕК....АКО НЕ МИЛИОНЕРИТЕ"МУТРИТЕ"...КОИТО ЩЕ СИ КУПЯТ НЕОБХОДИМИТЕ ГЛАСОВЕ....ДОРИ И ДА ВЛЕЗЕ НЯКОЙ КОЙТО НЕ Е МИЛИОНЕР..ТЕ ЩЕ СА 5-10 ЧОВЕКА И ТЕХНИТЕ ГЛАСОВЕ НИКОЙ НЯМА ДА ГИ ЧУЕ ИЛИ ПРОСТО МНОГО БЪРЗО МИЛИОНЕРИТЕ ВЪТРЕ ЩЕ ИМ ЗАТВОРЯТ УСТИТЕ -ЗНАЕТЕ КАК....А НЯКОИ ОТ ТЕЗИ МИЛИОНЕРИ ДОРИ НЕ Е НУЖНО ДА СИ ГИ КУПУВАТ..СЛАВАТА ИМ СИ Е ДОСТАТЪЧНА..,,КОЙ ДРУГ МИСЛИТЕ ЧЕ ЩЕ ВЛЕЗЕ В ПАРЛАМЕНТА..??ПРОСТО ПОМИСЛЕТЕ САМИ....КОГАТО ГЛАСУВАТЕ НА МАШИНА..СЛЕД КАТО ВСИЧКИ ЗНАЕТЕ ЧЕ МАШИНИТЕ СА КОМПРОМЕТИРАНИ И ВИНАГИ Е ВЪЗМОЖНО НЯКОЙ ХАКЕР ДА ГИ ХАКНЕ..И ДА СИ НАГЛАСИ ГЛАСОВЕТЕ КОЙ КАКТО ИСКА..ЗА МНОГО ХАКЕРИ ТОВА Е ИГРАЧКА РАБОТА..ТАКА ЛИ ИСКАТЕ ДА СЕ ПРИЕМЕ ВАШИЯ ГЛАС..ВИЕ ДА ГЛАСУВАТЕ ЗА ЕДНИ..ОБАЧЕ НЯКОЙ ДА СИ ГО ПРЕНАСОЧИ КЪДЕТО СИ ИСКА....АЗ НЕ ИСКАМ ТОВА..ДА И С КНИЖНИТЕ БЮЛЕТИНИ МОЖЕ ДА СЕ ПРАВЯТ ИЗМА
  • 164 ФАКТ

    3 0 Отговор
    ...........ДОРИ КАТО СЕ ЗАМИСЛИ ЧОВЕК..ЩЕ УСТАНОВИ ЧЕ ВСИЧКО КОЕТО СЕ ПРАВИ В МОМЕНТА..Е ТОЧНО С ЦЕЛ МУТРИТЕ ДА СИ ВЛЯЗАТ В ПАРЛАМЕНТА..СЪВСЕМ ЗАКОННО И ИЗБРАНИ ОТ НАРОДА..И ТО ОТ НАРОД..КОЙТО УЖ ИСКА ДА МАХНЕ МУТРИТЕ ОТ ТАМ...Е ДА ДЕ...АМА С МАЖОРИТАРНИ ИЗБОРИ ..ВИЕ ДИРЕКТНО ДАВАТЕ НА МУТРИТЕ КАРТ-БЛАНЖ ДА ВЛЯЗАТ В ПАРЛАМЕНТА..И ТОГАВА ВЕЧЕ НАИСТИНА ДА ВИ УПРАВЛЯВАТ ТЕ.....ТАКА ЧЕ..ПАК КАЗВАМ..НЕ Е НУЖНО ДА СЕ СЪГЛАСЯВАТЕ С МОЕТО МИСЛЕНЕ..ПРОСТО ПОМИСЛЕТЕ САМИ ЗА СЕБЕ СИ....КОЙ ДРУГ ЩЕ ВЛЕЗЕ В ПАРЛАМЕНТА ПРИ МАЖОРИТАРНИ ИЗБОРИ..АКО НЕ БИЗНЕСМЕНИТЕ-МУТРИТЕ-И ХОРАТА С ВЛИЯНИЕ..???..МИСЛИТЕ ЛИ ЧЕ ДРУГ ИМА ШАНС..И АКО ПРЕДПОЛОЖИМ ЧЕ СЛУЧАЙНО ВЛЯЗАТТ 10 ЧОВЕКА..РАЗЛИЧНИ ОТ ГОРЕ-ПОСОЧЕНИТЕ....КАКВО МИСЛИТЕ ЧЕ ТЕ ЩЕ МОЖЕ ДА ПРОМЕНЯТ ...???..СПОРЕД ВАС МНОГО ТРУДНО ЛИ ЩЕ Е НА МУТРИТЕ-МИЛИОНЕРИ..ДА ГИ КУПЯТ С ПО НЯКОЕ МИЛЛИОНЧЕ....И ДА ИМ ЗАТВОРЯТ УСТИТЕ..БЪРЗО БЪРЗО..АМИ НЕ НЯМА ДА ИМ Е ТРУДНО ..НИКАК ДАЖЕ..
  • 165 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 166 Слави Номер 1

    2 3 Отговор

    До коментар #159 от "ФАКТ":

    Смея ти се с глас на простотиите.
    Слави е единствен от рода си. Феномен, фактор. Най - достойният българин и човек. Най - прекрасната личност. Слави е олицетеорение н думите свобода и истина.. Заради хора като него аз съм горда, че съм българка.
    Обичам те, Слави! Ти си всичко това, което ме държи...
  • 167 Karina

    1 0 Отговор
    Аз друго си мисля като гледам снимката на Слави.То като му видиш вечно смръщената и дори плашеща физиономия, се чудиш, как това лице може да стане символ на промяната, и недай си боже да ни представлява и навън.То за страх да го гълташ :)
  • 168 Do Antigerb

    1 0 Отговор

    До коментар #18 от "Антигерб":

    ... 'що четеш и плещиш глупости, така като дявола чете Евангелието ... питам и отговор не искам ... той, твоя чалгарски дявол, си го е татуирал на гърба, и т.н. ... да не разводнявам темата, 'щото една шепа чалгарски тролове сте оревали интернета - Ей, сладки са парите на мутрите, които лапате всеки ден ... дано ви приседне!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове