Last news in Fakti

9 Май, 2021 15:09 5 237 123

Руският посланик: След американска визита в България започна гоненето на дипломати

  • русия-
  • шпионаж-
  • митрофанова

„Първо трябва да се разследва и тогава да се правят изводи”, настоя Митрофанова

Руският посланик: След американска визита в България започна гоненето на дипломати - 1
Снимка: БГНЕС

След американска визита в България започна гоненето на дипломати. Разбира се, не познавам тези хора. Какво и как са правили, прокуратурата не ни е казала. Не са отправяни въпроси към посолството. Това заяви руският посланик в България Елеонора Митрофанова.

Митрофанова заяви, че „съпругата”, появила се в информацията на прокуратурата при арестите на българи, срещу които са повдигнати обвинения за шпионаж в полза на Русия, идвала само три пъти в руското посолство и оформяла документи за пенсия.

На България ѝ се налага да маневрира като неголяма държава, посочи Митрофанова пред bTV. Според нея, „чешкият случай” (взривовете във Врбетице) бил приключен и на чешкия президент (Милош Земан). Всичко стана доста банално – от обществената поръчка за строеж на АЕЦ беше изгонена „Росатом” и там се появи „Уестингхаус”, която е пред фалит и американците се опитват да я пробутат навсякъде, обясни Митрофанова.

„Първо трябва да се разследва и тогава да се правят изводи”, настоя тя. Мисля, че отказът от „Белене” не е най-правилен, продължи руският посланик – вие вече загубихте 3 млрд. от неустойки и други, а „Козлодуй” – там се предлагат американски технологии за съвместяване с руско оборудване. Опасно е да съвместяваш несъвместявани неща, предупреди Митрофанова.

Митрофанова отрече, че някой е искал да трови Сергей Скрипал. Мисля, че това е операция в духа на английските спецслужби, за да почне дискредитация на Русия, заяви руският посланик и заяви, че след отравянето веднага се появили британски военни лекари.

Трудно ми е да кажа дали присъдата на Навални е справедлива, но е за икономически престъпления, заяви Митрофанова, която посочи, че Навални предизвикал симпатия и у нея. Тя определи Навални като "нарцис" и заяви, че не разследванията на Навални го вкарали в затвора – „когато се почувства зле, го пуснаха в Германия”. Освен това, понеже бил "нарцис", Навални си мислел, че с тези разследвания ще направи политическа кариера, но "хората обичали хляб и зрелища", обаче не значело, че ще гласуват за Навални.

На въпрос не беше ли Навални отровен в Русия, Митрофанова се оправда, че германските лекари не дали информация и затова трябвало да се разследва. "И вие ако правите гладна стачка 20 дни, ще се почувствате зле", каза руският посланик за сегашното състояние на Навални в наказателната колония, където излежава ефективна присъда по стар случай, по който беше осъден условно и решението беше променено след разкритията за Двореца на Путин.

За ситуацията с Украйна и Донбас, Митрофанова призна, че ученията при границите били „демонстрация на сила”, за да бъде спрян „обстрелът”. На въпрос дали Руската федерация ще направи в Донбас това, което в Крим, отговорът беше, че „Крим де факто е руски по своя състав”.

Не съм се ваксинирала срещу коронавируса, защото го преболедувах. В Русия са ваксинирани 20 000 000 души, посочи Митрофанова.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 71 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГОСТ

    138 39 Отговор
    ТЕ КРАВАРИТЕ ДРУГО ОСВЕН ИНТРИГИ НЕ ЗНАЯТ.

    Коментиран от #49, #83

  • 2 ТаУмВзе

    88 21 Отговор
    Шиши вече плака от СПЕЦНАЗ! Сега изнендка и за мутропитека долен.
  • 3 буци шоу сме

    72 21 Отговор
    Така си беше , Буцката преди това искаше твърди доказателства и се праеше не разбрал , но след като му обясниха , фана ''правилния ''път . Малко си е шубелия и трябва някой да му даде начално ускорение в ''правилната'' посока =
  • 4 Майна

    98 32 Отговор
    ПРОДАДЕНИ СМЕ НА КРАВАРИТЕ, ЗАТОВА НИ ИНСТРУКТИРАТ...ДАНО ПУТИН ПОЩАДИ БЪЛГАРИТЕ, КАКТО РУСНАЦИТЕ ПОЩАДИХА КЬОЛНСКАТА КАТЕДРАЛА...
  • 5 Лошият материал

    47 21 Отговор
    То това не е никаква новина,...
  • 6 Сандо

    67 20 Отговор
    Хубаво ги приказва Митрофанова,но е вече късно.Докато Русия градеше приятелство със Запада,предавайки своите съюзници и приятели,хитрите англосакси създадоха и отгледаха политици /а и не само политици/ каквито са им нужни,зададоха дневния ред на територията и сега берат плодовете от труда си.А историята сочи,че тия наглеци само с бой могат да бъдат изгонени.
  • 7 Чичак

    22 46 Отговор
    Агентурата действа! Охранявайте Козлодуй, че тая нещо ми казва тука.

    Коментиран от #39

  • 8 АМОН

    53 29 Отговор
    Нещастната и мила българска държава и народ.

    Превърна се в плячка и на американци и на руснаци и на турци и на европейци.

    НА КОГО НЕ НИ ПРОДАДЕ ТИКВАТА?!!

    На другарите мога д кажа сами, че за американската УЕСТИНГХАУС го игра техният заместник министър председател, който пет минути преди приключването на мандата си подписа с американците договора за АЕЦ Козлодуй. Предполагам, че Стойнев добре помни това което сътвори. Не по различен от него е и ОРЕШАРСКИ с прекратяването на ЮЖЕН ПОТОК.

    УПРАВЛЯВАТ НИ МАЙКОПРОДАВЦИ И ОТ ЛЯВО И ОТ ДЯСНО.
    АБСОЛЮТНИ БОКЛУЦИ СА И ОТ ГЕРБ -ДПС И ОТ БСП И ОТ РАЗНИТЕ ТАМ "ПАТРИОТИ" !!
  • 9 Доцента

    29 65 Отговор
    На тая баба прическата е като на руски колхозник

    Коментиран от #27

  • 10 другарят

    79 21 Отговор
    В колонията Булгериа, не е нужна американска визита другарко Митрофанова! Достатъчно е да позвънят от посолството на фашистка Америка и нашите аборигени с робски душици започват да скачат като маймуни в цирка!

    Коментиран от #57

  • 11 Турист

    47 25 Отговор
    Ваше Превъзходителство,моля обещайте Руски туристи да не стъпват в България.Нека БГ туризмът да фалира бавно и мъчително.
  • 12 стоян георгиев

    29 58 Отговор
    тая лъже наи-безсрамно и плитко.после ше чуди що не я искат никаде?от нея разбрахме че всички европеиски държави лъжат за шпионските руски афери ,а навални се е самоотровил за да го пуснат в германия ама понеже бил нарцис се върнал.поне да бе прочела за кво го вкараха в затвора навални,а не да говори глупости за икономически престъпления.навални е в затвора със смехотворно обвинение за нарушена гаранция .икономическото му престъпление също е смешно.обвинен е че е ощетил фирма която отрича да е ощетена от навални!та после що никои неще в русия .ами кои читав човек ще е приеме тази женица насериозно?

    Коментиран от #70

  • 13 мдда

    33 51 Отговор
    Таварищ Митрафонова пак е къркала водка до късно снощи и днес е пияна по случай празника!!
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 тоя с магарето

    25 46 Отговор
    Млъкни ма!!! Отивай и ти да лижеш титомакедонците и да ги настройваш срещу нас. Лицемерни ватенки. От 150 години винаги сте били срещу нас.
  • 16 Професора

    46 24 Отговор
    Посланнк Митрофанова е Танк направо гази всичко по пътя си без да се церемони много, сороснята е на колене!
  • 17 KAVKAZ

    42 20 Отговор
    Соросоидните европейски колонни се кланят на фалиралите си господари!
  • 18 Човека Коза

    53 20 Отговор
    България- верен пудел на САЩ! /за жалост/
  • 19 гейпарад

    34 11 Отговор
    Обявете им война, победете ги/нали сте победители/ и ни освободете отново от омразните американци.
  • 20 ponti

    36 18 Отговор
    Само нашите политици могат да си плюят (та даже да се изпикаят) в канчето си. Жалки, Прости, Късогледи и Подли. Съжалявам, защото болшинството от Българския Народ не е такъв!

    Коментиран от #28

  • 21 Българин

    26 5 Отговор
    Българският език нито е негърски, нито е англосаксонски ! И е достатъчно богат. Няма нужда от оскатяване с хермафродитни съществителни.
    Правилно е : РускаТА послаНИЧКА!
  • 22 не го ли знаете

    19 14 Отговор
    Буци иска и може всички да гушка и Байдън и Путин , и Тръмпи , и Хилърито , и Меркел , и Макрон , и Урсула , и Мата Хари , и Юнкер, и кмета на Симитли дори , само мира да е , да си е на власт , да си гепи , да се хили , да си брущолеви глупостите .
  • 23 Енергетика

    30 18 Отговор
    Уестнхаус не са сглобявали реактори от 2007 г защито са некадърни. Това което рсзправят бг соросите за нови мощности на площадката на АЕЦ Козлодуй са абс. глупости там няма вече място за нови реактори. Заради българското слгуване на западните сороси България скоро остава без атомни мощности и става зависима от Турция и Румъния за внос на ток.
  • 24 Доцента

    21 42 Отговор
    Русия не Е държава а една терористична организация.Митрофанова трябва да бъде изгонена с тояги от България

    Коментиран от #29

  • 25 1234

    23 20 Отговор
    Ние сме васали и каквото ни нареди господаря, това вършим. Всички обвинения срещу Русия са смешни, лишени от всяка логика. Това показва и безпомощността на запада срещу Русия. Нямат лостове за въздействие и прибягват до долни постановки.
  • 26 БЪЛГАРИН

    24 24 Отговор
    Е, НЯМА ПО-ТЪПИ И НАГЛИ ОТ РУСКИТЕ МАТРЬОШКИ.

    Коментиран от #77, #103

  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 изцеление

    17 8 Отговор

    До коментар #20 от "ponti":

    Генадий Малахов каза, че пикнята е целебна и понеже книгите му са им настолни четива за това пикаят и пият. /Това от камчийския комплекс ли се публикува/
  • 29 Професора

    17 23 Отговор

    До коментар #24 от "Доцента":

    Първо ще ви ометем целия соросоиден слугинаж с лопатитедето цял ден слуги дрънкате за Европа, а мниго услижливо забравихте, пе в тази Европа половинара бяха на станата на човеконенавистниците от нациска Германия вкл България, Чехия, Унгария, Румъния. Другия път руските танкове ще орат до Атлантическия океан!

    Коментиран от #36

  • 30 гост

    25 22 Отговор
    Много руски подлоги в този форум. Нищожни малки робски душици, винаги готови да лазят и целуват г... на някой, но де са изправени и горди хора които се гордеят с произхода си.
  • 31 Haufman

    22 21 Отговор
    БЪЛГАРИЯ И ЧЕХИЯ РИСКУВАТ НАЦ СИ ИНТЕРЕСИ И СИГУРНОСТА НА ЕВРОПА КАТО СЕ ЗАБЪРКВАТ С НЕГРАМОТНИ ФИРМИ ЗА ПРОИЗВОДСТВО НА АТОМНА ТЕХНИКА КАТО УЕСТНХАУС
  • 32 Чегевара

    23 22 Отговор
    Мутрафонова,че те вашите дипломати от всякъде ги гонят.

    Коментиран от #43

  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Gost

    11 10 Отговор
    Точно. Нашите "елити" са д у п е д а в ц и.
  • 35 да да да

    20 19 Отговор
    Накрая Америка, ще ни направи плацдарм на 3-та световна война!
    Това го прогнозирах, още като влизахме в НАТО!
    Нашата дружба с Русия датира много по-отдавна.
    Много по-близки сме с Руснаците и по манталитет и по възприятия от колкото с Американци и Англичани!

    Коментиран от #45

  • 36 може

    19 7 Отговор

    До коментар #29 от "Професора":

    Жалко, защото някъде по средата на океана ще им свърши кюмурът и ще трябва да дрейфат докато дойдат китайците да ги извлекат.
  • 37 Aмии

    17 14 Отговор
    Тая тьотя да вземе да се погледне в огледалото...
  • 38 гост

    19 22 Отговор
    Умряха тъпите селяндури комунисти които харесваха завоевателя Русия . Новите поколения ви се присмиват само. Прост народ, избиращ диктатурата и ставащ все по-беден и необразован.

    Коментиран от #44

  • 39 Наблюдател

    20 17 Отговор

    До коментар #7 от "Чичак":

    Колко да се наблюдава Козлодуй ?

    Първо атлантическите слуги докараха Уестингхаус - фирма изгонена от Азия след ядрената катастрофа Фокушима. После Б Борисов пусна Уестингхаус да си експериментира с ново ядрено гориво в Козлодуй.

    Върха беше когато ББ докара лейди Мустафа от щатското посолство в Козлодуй. Там тя го инструктира, че няма бъдеще за България и да спре да строи АЕЦ Белене.

    Колко още могат да навредят американците на АЕЦ Козлодуй ?
  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Уди Кълвача

    12 15 Отговор

    До коментар #32 от "Чегевара":

    От колониите на Чичо Сам ги гонят, то затова и колонии са най бедните в Европа!

    Коментиран от #46, #115

  • 44 шашкън

    7 14 Отговор

    До коментар #38 от "гост":

    Къде вида ти по Света днес демокрация бе , ако случайно ти е известно понятието ?
  • 45 другарю

    16 12 Отговор

    До коментар #35 от "да да да":

    Не знаех, че дружеството за политпросвета Г. Кирков съществува още! Хвала на идиотията, която сеете навред!
  • 46 стоян георгиев

    18 12 Отговор

    До коментар #43 от "Уди Кълвача":

    бедни ,колко да са бедни?я провери кви са заплатите в чешката колония спрямо свободната русия.даже и у нас дето сме наи-зле от европа няма ни един дето да е отишъл при свободните в крим или челябинск.що така бе дрогар?

    Коментиран от #61, #62

  • 47 Gowo

    4 3 Отговор
    А какво наистина стана.?Ами елементарно.Казахс му на Бойко че е на прицел от службите и че обслужва неНатовски интереси.И той погна кокошкарите.За които отдавна му е предизвестено.Но това е само пушек
  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Фрникс

    14 19 Отговор
    Ей комунистическа па-чавро , България обича ХИТЛЕР и тук сме НАЦИОНСЛСОЦИАЛИСТИ . Ако имаш проблем с това те хвърляме на Ци-ганите които са ви любимци

    Коментиран от #68, #71

  • 53 Нашите Чорбаджии винаги са били

    13 12 Отговор
    Западни ЛАКЕИ ! За Чорбаджията Бог , Морал и Съвест и Грях няма ! Чорбаджията е от България но за него НАРОДА НЯМА !
  • 54 Димитров

    13 12 Отговор
    Много точен коментар
  • 55 no name no face no number

    16 18 Отговор
    Ами то всичко лошо на тази планета обикновено се случва след американска визита :)))))
  • 56 Павел пенев

    18 19 Отговор
    Браво г-жо Митрофанова. Защитавайте интересите на Русия и когато е възможно интересите на България,защото нашите управници са платени подли национални предатели-лакеи на САЩ и ЕС.
  • 57 Хаха

    17 7 Отговор

    До коментар #10 от "другарят":

    А като се появи бивша разведка и президент ни назначават в бившата 16-та република.
  • 58 молотов

    6 10 Отговор

    До коментар #51 от "НАЦИОНСЛСОЦИАЛИСТ":

    Комрад не викай, че се ожълтиш изотзаде!
  • 59 Последния софиянец

    15 11 Отговор
    Амчи то май вас от всякъде ви гонят боклуци мръсни!
  • 60 no name no face no number

    6 10 Отговор

    До коментар #51 от "НАЦИОНСЛСОЦИАЛИСТ":

    Ти не си националист, а долен фашист. Егати и наркомана

    Коментиран от #63

  • 61 Уди Кълвача

    14 14 Отговор

    До коментар #46 от "стоян георгиев":

    Я провери в чешкат колония колко са данъците и цената на тока и водата после филосифствай! Те чехите и през соца си бяха добре само че, не бяха колония!
  • 62 Бесен Язовец

    7 17 Отговор

    До коментар #46 от "стоян георгиев":

    Не ходят в Русия защото в Русия си имат достатъчно шофьори и миячи за да ги събират от източна Европа!
  • 63 Националсоциалист

    7 12 Отговор

    До коментар #60 от "no name no face no number":

    Аз съм НАЦИОНАЛСОЦИАЛИСТ такива каквито са в цяла Европа България и башите деди ма-мка ти терористична колхозна да е-Б-а чу-футска. Фашистите са в Италия неграмотна тв-ар със синя манта и каскет

    Коментиран от #72, #84

  • 64 РЕКАТА

    1 5 Отговор
    Ще дойде време (съвсем скоро) звезди ще обсипят свода небесен, гора ще зашуми, И самодиви в червена премена,

    чудни, прекрасни, песен поемнат, –

    тихо нагазят трева зелена

    и при юнакът дойдат, та седнат.

    Една му детектор на лъжата върже,

    друга го пръсне с вода студена,

    третя му белезници връже бърже, –

    и той я гледа, – мила, зесмена и недоумява!?
  • 65 НАЦИОНАЛСОЦИАЛИСТ

    15 19 Отговор
    ИЗЧЕЗВАЙ ОТ БЪЛГАРИЯ МРЪ-СНА КОМУНИСТИЧЕСКА ТЕРОРИСТИЧНА ШЛЮ-ХА !!! ВЪН ОТ НАЦИСТКА БЪЛГАРИЯ МА-МКА ТИ РУСКА ДА Е-Б-А И ЖИВО-ТНОТО ГА-ДНО

    Коментиран от #73, #74, #78, #79, #85

  • 66 Лили

    20 16 Отговор
    ЧЕСТИТ ДЕН НА ПОБЕДАТА , ВАШЕ ПРЕВЪЗХОДИТЕЛСТВО . БЪЛГАРИЯ Е ОБРЕЧЕНА , КОЛОНИЗАЦИЯТА Е ТОТАЛНА , НО РУСИЯ МОЖЕ ДА СЕ СПАСИ . ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ.
  • 67 Значи си ФАШИСТ !

    13 13 Отговор

    До коментар #51 от "НАЦИОНСЛСОЦИАЛИСТ":

    А фашизма е СМЪРТ , която следва да се КОСИ и изкорени ! Ти си ОБРЕЧЕН , за теб бъдеще тук няма , сам го разбираш и затуй ЗЛОБЕЕШ ! Малко ти остава , лодката у нас започна да се клати !
  • 68 Човека Коза

    8 11 Отговор

    До коментар #52 от "Фрникс":

    Ти и ника ли даже не можеш да си напишеш като хората, пич? "Национал"-какви сме били тук, жумелче? Ш.бан фашист...
  • 69 Стефко

    0 19 Отговор
    Велика Чехия и България, дано братушските имат храна

    Коментиран от #80, #119

  • 70 ррр

    14 11 Отговор

    До коментар #12 от "стоян георгиев":

    Присъдата следва да се изпълнява както в САЩ! Осъдените престъпници си търпят 200 годишните присъди!А Джулиан Асанж дори няма присъда а е тюрмата!Защо бе Стоене?!
  • 71 Неграмотник

    4 9 Отговор

    До коментар #52 от "Фрникс":

    От кофа Факултета сте България хахаха хохохо смех смех Адем и родата станали България хахаха
  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 Симо

    14 16 Отговор
    СЛАВА НА РУСИЯ , ВЕЧНА ДРУЖБА .

    Коментиран от #81, #90

  • 76 VAIPER

    12 13 Отговор
    Ректорите на Дженерал илдктрик и Устинхаус са абс скрап, след Фокушима 1 никой не поръчва от Обора реактори!
  • 77 Българин

    16 15 Отговор

    До коментар #26 от "БЪЛГАРИН":

    За тъпотия не знам. За наглост първи са американките. Американската посланичка безцеремонно заяви на Боко, че не иска АЕЦ Белене да се строи.
  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 Оръфлек !

    16 1 Отговор

    До коментар #69 от "Стефко":

    Фукария и невежество ! Мърсиш Земята !
  • 81 дедо благой ев

    15 16 Отговор

    До коментар #75 от "Симо":

    ВИКАЙ ПО-СИЛНО, ЧЕ НЕ МИ РАБОТИ СДЕЛАНОТО В СССР АПАРАТЧЕ И НЕ ТЕ ЧУВАМ!
  • 82 Мила

    16 14 Отговор
    ЛИЛИ, ПРАВА СИ НИЕ СМЕ ОБРЕЧЕНИ. НАЦИОНАЛНИТЕ НИ БОГАТСТВА СА В ЧУЖДИ РЪЦЕ ,МЛАДИТЕ СПЕЦИАЛИСТИ СА В ЧУЖДИ ДЪРЖАВИ .ВСЕКИ СЕ СПАСЯВА КАКТО МОЖЕ . НО РУСИЯ МОЖЕ ДА СЕ СПАСИ , БОРИ СЕ РУСИЯ ЗА НЕЗАВИСИМОСТТА СИ .
  • 83 Кравар

    5 15 Отговор

    До коментар #1 от "ГОСТ":

    По добре с краварите, отколкото с рашките
    Всъщност ти искаш да си част от съвременния свят , ама на двата бряга
    Булгари скапани
  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 Вдигна ми адриналина !

    5 6 Отговор

    До коментар #65 от "НАЦИОНАЛСОЦИАЛИСТ":

    Не бих ти се замислил и чиста съвест греха пред Бога поел, но от Раз бих те поел ! С желание бих те срещнал , ще усмислиш живота ми .
  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 no name no face no number

    3 3 Отговор
    Националиста в моше
  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 Водолей

    5 11 Отговор
    Останах засрамен от това интервю. Засрамен от опро-стачването, което е настъпило в България. Нивото на репортерката на една от най-гледаните телевизии и като на улична Куч-ка. ПЪЛНО ПРОПАДАНЕ.
    Може ли на национален празник да се задават такива въпроси ?!?
    Келнерките з- вън !
  • 90 324

    15 11 Отговор

    До коментар #75 от "Симо":

    Каква дружба бе. Като искаш дружба, бегай у рашата да другаруваш.
  • 91 Пенковски

    12 15 Отговор
    България е малка страна. Тя винаги е била свързана към някоя от великите държави. Грубо казано, от 1878 до 1885 г. към Руската Империя, от 1885 до 1944 г. към Германия, от 1944 до 1989 г. към СССР, от 1989 г. към САЩ и ЕС. Последната зависимост може да се окачестви като КОЛОНИЯЛНА ЗАВИСИМОСТ. Грабене, грабене и пак грабене! Но освен грабене, сага България е МАРИОНЕТКА на САЩ. Управлението на Република България се осъществява от Американското посолство. А там е взето решение: България да стане ФРОНТОВА ДЪРЖАВА срещу РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ. Представяте ли си уважаеми българи, до къде докараха народа продажните и лакейни правителства след 1989 г. Все повече млади хора стават русофоби, защото пропагандната машина "промива" мозъците на младите хора. И ако не беше спомена за Руско-Турската освободителна война (1877-1878) и останалите паметници, процентът на русофобите щеше да е значителен. Срамота е българи на 3-ти март да се говори само за някакво НЕОПРЕДЕЛЕНО ОСВОБОЖДЕНИЕ, но от кой е постигнато, отново пропагандата заявява, естествено от ОПЪЛЧЕНЦИТЕ. Нищо не се споменава кой е водил тази война, нищо не се споменава за руските генерали от тази епична война. Нация, която няма БЛАГОДАРНОСТ рано или късно ще бъде заличена.

    Коментиран от #98

  • 92 УРА ДРУГАРИ

    6 7 Отговор
    СЛЕД ТУРСКОТО И РУСКОТО РОБСТВА, НАЙ-ПОСЛЕ ПАДНАХМЕ ПОД АМЕРИКАНСКО РОБСТВО! УРА ДРУГАРИ. СВЪРШИ СЕ С ВЕФ, ЗАЗ,ИЖ, МАСКВИЧ,ВОСТОК, ПОБЕДА, ПАЛЬОТ, РУБИН,СПУТНИК, МАЗ, ЗИМ, ЗИС, КАМАЗ, КРАЗ, УРАЛ, ИЛ, ТУ И ДРУГИ ТАКИВА "СВЕТОВНИ" МАРКИ! ИЗЧЕЗНАХА НА ВТОРИЧНИ СУРОВИНИ?

    Коментиран от #97

  • 93 Давид

    4 5 Отговор
    Всеки ще ни помага, откакто е милионер :) много е важно, който ни помага да е милионер ! И Русия и САЩ го разбраха. Чорбаджиите са си чорбаджии :) тъпи ганйовци измамиха ви народи на които вие създадохте държавите :)
  • 94 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 95 УРА ДРУГАРИ

    5 7 Отговор
    СЛЕД КАТО СМЕ В ЕС И НАТО ВЕЧЕ 17 ГОДИНИ, ТРЯБВА ДА ЗАБРАВИМ ЗА ПРЕДИШНИТЕ СИ ОБВЪРЗАНОСТИ. НЯМА Я СССР, НЯМА ГО ВАРШАВСКИЯ ДОГОВОР, ВЕЧЕ СМЕ ЕВРОПЕЙЦИ И БОГАТА, РАЗВИТА ОТ "ПЪРВИЯ СВЯТ" ДЪРЖАВА.
  • 96 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 97 СОРОСОИДНА РАЯ В ОВУЛАЦИЯ

    8 11 Отговор

    До коментар #92 от "УРА ДРУГАРИ":

    Сега, България е друга, вехти трошки от западна европа ГМО храна българите в черевената книга на изчезващите видове урааа ЕС и САЩ икономиката е мираж малцинствата се въдят урааа урааа..
  • 98 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 99 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 100 УРА ДРУГАРИ

    4 5 Отговор
    НЯКАДЕ ПО-ГОРЕ ПРОЧЕТОХ, ЧЕ СЕГА ЖИВЕЕМ С 10 ГОДИНИ ПОВЕЧЕ ОТ ПРЕДИ.

    Коментиран от #106

  • 101 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 102 !!!?

    15 6 Отговор
    А преди американската визита защо пратихте терористи и шпиони в България !!!?
  • 103 До антиБЪЛГАРИНа

    1 1 Отговор

    До коментар #26 от "БЪЛГАРИН":

    Правиш ли разлика между Матрьошка и Неваляшка?
  • 104 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 105 УРА ДРУГАРИ

    7 9 Отговор
    НАТО, ОТ КОЯТО СМЕ ЧАСТ Е В ПЪТИ ПО БОГАТА, ПО СИЛНА ВОЕННО, ИКОНОМИЧЕСКИ, ИНТЕЛЕКТУАЛНО, ТЕХНОЛОГИЧНО, ЯДРЕНО И В ЖИВА СИЛА ОТ РУСИЯ ИЛИ КОЯТО И ДА Е ДРУГА ДЪРЖАВА ИЛИ СЪЮЗ. ЗА ТОВА ЩЕ ТРЯБВА ДА НИ ВЪЗПРИЕМАТ ВЕЧЕ КАТО ПО-СИЛНИ И ПО-МОГЪЩИ ОТ ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ И ТЕ ДА СЕ СЪОБРАЗЯВАТ С НАС!

    Коментиран от #108

  • 106 До дeбuлa

    6 15 Отговор

    До коментар #100 от "УРА ДРУГАРИ":

    През соца бабите и дядовците ни доживяваха до 90+ години. Дано да живееш сегашна пенсия(68г).

    Коментиран от #109

  • 107 пише

    1 13 Отговор

    До коментар #96 от "Русоробе":

    И взел та застрелял петнадесет годишния Стойчо, ратайче в дома на Денчо Халача в Ловеч.

    Коментиран от #120

  • 108 До дeбuлa

    4 5 Отговор

    До коментар #105 от "УРА ДРУГАРИ":

    Като гледам "интелектуалното" ти "богатство", по-добре да сме извън нато.
  • 109 ти май

    14 3 Отговор

    До коментар #106 от "До дeбuлa":

    Само ако са били АБПФК! Останалите трудно го докарваха до 65-70г.
  • 110 Неблагодарност

    17 1 Отговор
    Крепостните празнуват Няма лошо ама милиони хора от целия свят дадоха живота си за победата над нацизма и запазването им от унищожение
  • 111 Биби Кинг

    13 5 Отговор
    Мутрофанова па се е заоправдовала. Нема нужда госпожо посланик! Само едно че ви припомниме- посланика,вашиа кольега предшественик од времето на великата отечествена 41-45 не бе изгонен од вражеска Бойковина и дипломатическите одношения междо царство Бойковина и савецката ви родина не беха прекаснати Бойковина не испрати ни един кофти матреал на источниа фронт. Бай ганювците в састав од општо 550 иледи воюваха за вас последните седем месеци на вашата отечествена вайна! Така че тавариш посланик не нас теа шпиони! Оважението треба да е взаимно, инак другото си е привеждане с преклекане , кое може за пемберугите да е естествено ма у нас не сме сичките пембенокожи, имаме и бели ора среди нази! Вниатен ли сам?
  • 112 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 113 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 114 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 115 стоян

    13 4 Отговор

    До коментар #43 от "Уди Кълвача":

    До 43 ком -другарю -на теб известно ли ти е че в любимата ти Русия минималната работна заплата се равнява на 250 лева -и бедните руснаци нямат пари за истински алкохол а пият препарати за почистване на вана и одеколон
  • 116 Конник

    3 12 Отговор
    Май суверенна България няма. Не ни трябват нито американски нито руски заповеди. Да гониш дипломате е като скарани деца: нати си куклата, дай си ми парцалките. Наш мафиот продава оръжие за д аима война и някой го наказал. Защо не е осъден в България и не седи в затвора?
  • 117 Luci

    7 15 Отговор
    Честит Деня на Победата!!!
    Освен руснаците, никой не го празнува. Действително, как ще го празнува Европа, та тази война била война на целия Запад против СССР и това е тяхното поражение, за което не искат да си спомнят.
    На русофобите ще припомня, че докато България била членка на Варшавския договор, тук нямаше руските военни бази. Сега имаме две американски бази. Нямаме военни самолети и искаме Румънските самолети да охраняват нашето небе от руснаците. Смешно!!! Тъкмо при военен конфликт ще отнесем заедно с всички останали продажници.
    Що се отнася до Навални - този агент на ЦРУ, който със куп лъжи и триста зора искат да качат на президентского място. Уж бил отровен с "Новичок". Пълен идиотизм. Ако го беше налапал, нямаше да остане жив. При това, той летял със самолет, но там никой не се е отровил, а би трябвало всички за хвърлят топа заедно с Навални. Немските лекари също са живи и здрави. Спомняте ли си, как обеззаразявали къщатаи всичко около нея на 1 км на Скрипал в Англия. Дори изгорили котарака му. Всички били облечени в костюмите за химичната защита. А при Навални нямало такова нещо. Правете си извод. Защо Навални се е върнал в Русия, знаейки, че ще го арестуват? Защото Запад очаквал, че ще го арестуват и неговите поддръжници ще се вдигнат и извършат преврат. Но не са познали. Номер не минал.
    Докато се стелим под Америка и слушаме нейните съвети, останахме без "Южния поток" , без АЕЦ и без вакцина. Ше ни ваксинират с Астра зенека и ще мрем о
  • 118 фгпр

    6 11 Отговор
    Странно американците уж са ни приятели, а ни искат визи.
  • 119 посэрефко

    16 4 Отговор

    До коментар #69 от "Стефко":

    Немат, олгинский, немат за тех си даже. От 7 години са на купони извън маЦква и Петербург, ма мутрофановна забрави да ви каже.
  • 120 лъжешподлог@

    15 0 Отговор

    До коментар #107 от "пише":

    не го е "застрелял", пробол го е с камата си, щото в тремчето е било полутъмно. Показателно е, че момчето, макар и да го познало, до края си не казало името му. Не е било подлог@ на Незабравка, види се!
  • 121 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 122 Политолог

    4 3 Отговор
    ПО-ТОЧНО: след идването на власт на потомствения шпионин Путин, агентите-шпиони на Москва се увеличиха в България
    Путин не може да си прости, че България е в НАТО
  • 123 Болгария

    0 0 Отговор
    Ние отдавна сме със САЩ - аз дори им се чудя, защо досега не са катастрофирали всеки, който само погледне към Русия. Помните ли ЗИЛ-а за Людмила, а - помните ли?
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове