Last news in Fakti

9 Май, 2021 19:40 4 626 58

Парламентът свърши работа и това не се хареса на досегашните управляващи

  • петър чолаков-
  • парламент-
  • стойчо стойчев

Коментар на Петър Чолаков

Парламентът свърши работа и това не се хареса на досегашните управляващи - 1
Снимка: Фрогнюз

„Според мен този парламент определено свърши работа. Тази работа със сигурност не се хареса на досегашните управляващи”. Това заяви в студиото на „Неделята нa NOVA” политологът Петър Чолаков.

По думите му в ревизионната комисия са възникнали много интересни въпроси и е добре, че започват да се разплитат скандалите, в които е замесено управлението на Бойко Борисов. „Много е вероятно на изборите на 11 юли в парламента да влязат същите политически сили”, заяви той.

„Този парламент пренесе митинговата демокрация от площада на фонтана пред президентството в Народното събрание. Същите хора, същите тези – малко по-пъстро, разбира се, защото там има някакъв вид съпротива на тезите. Когато е пъстър парламентът, когато няма една доминираща сила, каквато беше до момента партийната система в България, сега имаме равнопоставени няколко политически сили, които са от равен калибър – електорално”, заяви от своя страна политологът доц. Стойчо Стойчев.

„Прецедент е в съвременната българска демократична история да не се излъчи кабинет. Изненадан съм от липсата на всякаква идея какво да се прави между така наречените „партии на протеста”, подчерта той.

По думите му тези партии са били изненадани и не са имали предварителен план как да реагират при ситуация, в която трябва да се поеме отговорност при наличието на малък брой депутати.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 28 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Уплашен

    84 20 Отговор
    Георги Марков: "Гербери умрете, излезте и въcтанете ! Помeтете и Герб на власт върнете "...Такъв призив отправи към членовете на Гeрб бившия им депутат и агент на зловещата Държавна сигурност с агентурен псевдоним "Николай" -Георги Марков. По рано същия ден собственика на спонсориранатa от Герб жълтa агенция ПИК офшорния журналист Недялко Недялков Йорданов заплаши че " Ако Бойко бъде арестуван и дори косъм падне от главата му излизат на гражданска война и този път няма да играем само хоро пред Президентството"...Сега разбирам колко е важно да излязат Герберските мутри и "чакали" за да приключим един път завинаги с тях!

    Коментиран от #2, #4, #6, #7

  • 2 Гербер -Коляч

    6 24 Отговор

    До коментар #1 от "Уплашен":

    Този коментар е премахнат от модератор.
  • 3 Не сме слепи

    41 77 Отговор
    Да този парламент т.е. цирк определено свърши работа - да ни отврати от безхаберието на 'протестиращите' псевдо-политици. Определено тези няма да влязат в следващия.

    Коментиран от #38

  • 4 Гербер - Коляч

    12 79 Отговор

    До коментар #1 от "Уплашен":

    Защо и в другата статия и в тази ми изтрихте коментара под #2??? В който отговарям на "уплашения" че ние Герберите сме богати и сме готови за въстанието да излезем въоръжени. Може да сме по малко но сме богати с модерно смъртоносно въоръжение а вие може да сте много но бедно,гладни, боси цървyлaни които за 12 години геноцид и чатал на врата ви докарахме да блъскате само за оцеляване! Кой ще победи питам както попита Бойко преди месец? На война като на война! Бойко идва с 200 за четвъртия си мaндат!

    Коментиран от #30, #34, #36, #44

  • 5 КОТарАК

    63 18 Отговор
    президента може да удължи работата на комисията на Мая между другото при желание. тя самата го намекна

    Коментиран от #55

  • 6 Да,бе

    52 9 Отговор

    До коментар #1 от "Уплашен":

    Кой ще излиза на война,тия двамата смешковци и бабето ягето ли?Тия и за оплаквачки не стават.
  • 7 Стойко до 1

    62 11 Отговор

    До коментар #1 от "Уплашен":

    До "Уплашения" : Нема се плашиш. Нека излязат няколкото улични герберастки мутри и треторазрядни гангстери с които заплаши населението главатаря на тежката организирана престъпност в България. Известния като Буда от картончето му на доносник на зловещата Държавна сигурност и в мутренските среди просто като тиквата! Ще ни плаши с треторазрядни мутри като осъждания криминален индивид за изнудване и побои Станислав Недков Стъки, като лицата с криминални регистрации Георги Валентинов,Даниел Илиев,Таньо рекета, Нацо грабежа и подобни! Васил Крумов Божков уверява че структурите му ще смажат престъпната шайка и грабителска хунта! С тази задача се е заел бившия началник на охраната му Веселин Балтов бивш началник и на НСБОП. За мутрите МИЛОСТ НИКАКВА! : Една година от интервюто ми, което събуди България. Бухалките все още са в ръцете на #хунтата. Нанесохме им тежък удар. Няма да им разрешим да се окопитят. След два месеца ги приключваме!
    Васил Божков

    Коментиран от #50

  • 8 РЪМПЕЗИ

    58 12 Отговор
    НОВИЯТ ВЪТРЕШЕН МИНИСТЪР ДА НАМЕРИ НЕЗАБАВНО БОРИСЛАВА ЙОВЧЕВА И ВСИЧКО СВЪРШВА...

    Коментиран от #18

  • 9 Танцуващ от радост

    68 12 Отговор
    Борисов евоюлира от уплашен човек криещ се от протестиращия народ и протестните партии в Парламента в озлобен,атакуващ с всички възможни средства! Впрегнал е цялата машина на властта в своя защита!Знае-изпусне ли властта , свършено е с него! Ще има пълно разследване,последвано от възмездие!Толкова много е опротивял, че вече с визията и поведението си вбесява! Ще последват нови разкрития! Свършено е с него и цялото му противно, некадърно обкръжение!
  • 10 Светослав

    34 25 Отговор
    Каква работа свърши_доходите ли нараснаха, с престъпността ли се справи, някой важен закон ли приеха-това, че искате да узаконите парите на баш мафиотите на прехода, или 9 дни бяхте на селския пазар в София! То циганите не викат колкото Вас! Ако се погледнете отстрани всички 240 чакала, колко сте гладни!!!
  • 11 ГОРСКИ

    59 4 Отговор
    Трябва да има ревизия на виртоалните овце и ниви, защото кражбите от субсидиите са огромни!!!!!

    Коментиран от #16

  • 12 124

    67 10 Отговор
    Борисов и шайката ще бъдат съдени, необратим процес! Видя се същността на мафиотското им управление.
  • 13 Много работа

    25 30 Отговор
    свърши парламентът. Като кучето на нивата-отишло там и легнало да спи. Но тези кучета преди това успяха да си вдигнат заплатите и да задължат 80 годишните си баби да гласуват с машини. Честито.
  • 14 Бай кyрти 45 г.Сгоден- 21 г.Ваш Лидер

    8 58 Отговор
    Ей гoлтaци! И да злобеете и завиждате на Генерал Бойко Борисов никога няма да сте като него. Бойко си изживя живота в лукс и разкош. А вашите минаха в бедност , нищета и празнота! Нито сте на жените му,на парите му ,на общественото му положение и на уважението! Бойко е на 62 г почти .а има млада жена на 30 г. Красива,млада,чаровна,сексапилна ,модел !!! Има прекрасна дъщеричка от нея с прекрасното име Ема която му е одрала кожата!!! А вие се свивайте в панелните коптори при вашите пацулани вмирисани на манджа!!! Разпплути и дърти и антипатични!!! Така че ГОЛЬОВЦИ нормално е да завиждате на Бойко,на жените му,на парите му и на общественото му положение! Богат , млада красива жена,с прекрасна дъщеричка ,със луксозна къща в Испания ,с бутици в същия град ! А вие блъскайте за храна и оцеляване! И срещу него да тичате никога няма да го стигнете!

    Коментиран от #15, #17, #21, #23, #24, #27, #31, #45, #48

  • 15 Да,бе

    47 9 Отговор

    До коментар #14 от "Бай кyрти 45 г.Сгоден- 21 г.Ваш Лидер":

    За какво да му завиждаме,че живя като Мусолини и отива към неговия финал,ли?По-скоро е за съжаление,ама хич не заслужава.
  • 16 Светослав

    5 13 Отговор

    До коментар #11 от "ГОРСКИ":

    То акъл всеки дава, върви го направи! Искаш да им се доспи на данъчните ли-като си приспивам детето го карам да брои звездичките и то заспива, а ти цели стада искаш да броиш=)))
  • 17 оня с коня

    37 6 Отговор

    До коментар #14 от "Бай кyрти 45 г.Сгоден- 21 г.Ваш Лидер":

    Прав си Кyрти! Метресата на Борисов Борислава Йовчева през 2006 година спечели конкурса МИС БИКИНИ на който присъстваше столичния кмет тогава Бойко Борисов. След това Йовчева стана манекенка към модна агенция ИНТЕРМОДЕЛС. През 2012 година внезапно изчезва от модните подиуми и минава в неизвестност. През 2013 година на въпрос към Борисов има ли жена до себе си той отговаря- " Да имам една много красива и неповторима жена. Когато спра да се занимавам с държавните дела ще отида при нея и ще си бъдем вечно заедно. Няма да казвам коя е защото ще я разкостят милата"..След няколко месеца на футболна среща в Пловдив между ветераните на Витоша Бистрица и младежите на Локомотив Пловдив вестник Марица излезе със статия- " Премиера Борисов на футболното игрище срещу шурея си Станко Йовчев"..Станко Йовчев е брат на Борислава Йовчева. Мисля фактите са категорични и едва ли има вече някой да се съмнява кой е купил къщата в Барселона за 5 милиона евро,кой е купил бутиците и Порше-то на Борислава!

    Коментиран от #33

  • 18 Нено

    35 5 Отговор

    До коментар #8 от "РЪМПЕЗИ":

    Вярно, какво стана с къщата в Барселона ? Я раздуй нещо по въпроса,какво казва барцелонският каскет !
  • 19 Маргинал

    45 6 Отговор
    Затвор за Тиквата и неговите Тиквеници ВЕДНАГА.
  • 20 Георги И

    33 9 Отговор
    Признавам си че последните избори гласувах за Герб, но след всичко това което се видя последните 5-6 месеца никога няма да гласува за тях. Съжалявам бях излъган и подведен от Б Борисов и компания.
  • 21 РАДЕВ КОШМАРА НА ТИКВИТЕ

    38 5 Отговор

    До коментар #14 от "Бай кyрти 45 г.Сгоден- 21 г.Ваш Лидер":

    Скрит зад клавиатурата мишок си ,на 11 ти приключваме с теб и Питека както и с Шайката му !!!!
  • 22 Другия с коня

    12 33 Отговор
    Хунтата от Протеста били изненадани,че са в Народното Събрание където не могат да носят ковчези и бесилки,да хвърлят домати и да лежат по коридорите в палатки....Не могат да изчегъртат най голямата Партия...Не могат да забранят партията на Верска основа въпреки плен 11 на Конституцията ...Не искат да направят Лустрация на Комунистическите партии и Правоориемници - БСП и БКП....Изненадата е голяма за всички Избиратели,че са избрали Хунта в Парламента!!!!

    Коментиран от #25

  • 23 Бибитко

    26 6 Отговор

    До коментар #14 от "Бай кyрти 45 г.Сгоден- 21 г.Ваш Лидер":

    Не си прав изобщо не завиждаме на твоя оперетен милиционерски "генерал" Борисов за това какво го чака оттук нататък!
  • 24 хаха

    28 7 Отговор

    До коментар #14 от "Бай кyрти 45 г.Сгоден- 21 г.Ваш Лидер":

    Коментара ти буди смях и отвращение!
    Кой ще се прежали да легне с Бойко? Луд ли си? Че той физически е отвратителен. Затова си плаща на проститутки.
  • 25 Бибитко

    26 4 Отговор

    До коментар #22 от "Другия с коня":

    Тролче на ГЕРБ тази изтъркана плоча не ти ли омръзна да я въртиш? Внимавай, защото твоят фюрер после теб ще обвини, че си се провалил в гьобелсовата пропаганда и ГЕРБ е изчезнала в небитието партия!
  • 26 АТИЛА

    26 2 Отговор
    ДА СЕ ЗНАЕ!!! ГЕРБ е истинския наследник на те-рористите от БКП!!! 75% от Изпълнителното бюро на ГЕРБ са бивши членове на БКП срещу 40% от уж наследницата на БКП-БСП!!! Когато и да ут-репете ГЕРБер винаги е късно!!! За 12 години опоскаха страната като термити! Главатарите на шайката скоро ще висят по yгоени стълбове а низшите гербаджии ще оставим живи за да ни забавляват като мaймyни !!!!
  • 27 Чувство за мяра

    28 2 Отговор

    До коментар #14 от "Бай кyрти 45 г.Сгоден- 21 г.Ваш Лидер":

    И още нещо.
    Хората не са голтаци, голтаци ги направихте вие, защото над 10 години, вместо развитие на държавата,частния дребен и среден бинес, както и грижа за населението,защото има демографска катастрофа ,вие ограбвахте народа по всякакви начини и дори се радвахте,че по този начин убивате държавата ни,като типични врагове на държавата ни!
    Амнатема!
    Да горите в ада всички откраднали държавни пари или пари чрез рекет,като така сте лишили хората в държавата да живеят нормален живот! Единствената държава в Европа от бившите социалистическите държави, която продължава да бъде ограбвана и унищожавана по варварски начин е България!
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Чичак

    5 18 Отговор
    Виждам все по "умни" люде публикуват простотии, разделението се задълбочава, червената хайка преписва всички свои грехове на управлявалите. Аз обаче знам, кой кое "бизнесменче" е създал, с какви пари, и трудно ще ме врътнете.
  • 30 бат Питю

    15 1 Отговор

    До коментар #4 от "Гербер - Коляч":

    Ти с тези глупави приказки си за прокуратурата и съда. Не рипай много, че да няма после: ма аз друго исках да кажа или само се шегувах. После да няма приложение 2 с дървената дръжка?
  • 31 пропуснах

    19 1 Отговор

    До коментар #14 от "Бай кyрти 45 г.Сгоден- 21 г.Ваш Лидер":

    А и пропуснах да спомена, че "генерал" Бойко е фалшиф генерал,
    а не реален,той не си е заслужил генералската титла с труд,
    а си я е изпросил като махленско циганче!
  • 32 жжжжжж

    6 17 Отговор
    така е . парламента свърши "голямата работа" . после се закри щото не се трае от воня.
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Gowo

    12 1 Отговор

    До коментар #4 от "Гербер - Коляч":

    Отговор е дал Апостола преди 260 години....,,докато вие се избивате, те да трупат богатство"...Кой чете Левски какви послания ни оставя

    Коментиран от #35

  • 35 Gowo

    9 1 Отговор

    До коментар #34 от "Gowo":

    Грешката е моя 160 години
  • 36 Анонимен

    20 4 Отговор

    До коментар #4 от "Гербер - Коляч":

    Най-добрия гербер е мъртвия гербер!За каква гражданска война говориш,бе цървул? Твоята партия се превърна в най-антибългарската партия,задминавайки дори комунистите.
  • 37 Къде са парите

    15 1 Отговор
    Къде са парите на хунтата,ограбени от България?
  • 38 123

    12 1 Отговор

    До коментар #3 от "Не сме слепи":

    В едно посолство не мислят като теб
  • 39 Истина

    12 2 Отговор
    Тиквата ще повръща кюлчета , добра работа на парламента, смели хора
  • 40 Истина

    11 1 Отговор
    Тиквата ще повръща кюлчета , добра работа на парламента, смели хора
  • 41 Хххххп

    8 1 Отговор
    Политическата каста в БГ сигурно разбра какво голямо лай....но изс...ра. И сега ГО гледа и се чуди какво да ГО прави. Най добре е да си ГО яде.
  • 42 НА КРАДЕЦЪТ НЕ МУ

    10 0 Отговор
    ХАРЕСВА КОГАТО ГО ХВАНАТ НА ТЯСНО....КРАДЛИВА ЗГАН...МУТРИИИИИ...ВЪЪЪУННН
  • 43 Браво Данчо

    11 2 Отговор
    Йордан Лечков призова прокуратурата да си свърши най-сетне работата с Бойко Борисов! Лечков към Борисов: Ще ти махам като те карат към килията! Как пък едно добро не направи от кумова срама?!


    Най-после прокуратурата да се размърда и да си свърши работата с премиера Бойко Борисов. За това настоява легендата на родния футбол Йордан Лечков. Човекът, който преди години подкрепяше на сто процента Борисов и ГЕРБ, днес се срамува от този факт.
    „Как пък едно добро не направи за България и за народа този наш премиер?! Ей така, както се вика „от кумова срама“. Една магистрала, бе! Поне една магистрала да имаше готова и като за пред света – нали само с тях се изтъква десет години?!
    Магистрали, та магистрали… Къде ги?! С какво пътува той по тях, защото нашите автомобили буквално „подскачат“ по некачествено и некадърно поставената настилка“, гневи се Йордан Лечков
  • 44 оня

    13 0 Отговор

    До коментар #4 от "Гербер - Коляч":

    Мутро долна, господ забавя, но не забравя:))
  • 45 голтак си ти

    9 0 Отговор

    До коментар #14 от "Бай кyрти 45 г.Сгоден- 21 г.Ваш Лидер":

    хахаха да завиждам на тиквата мръсна мутра дето е лежал в затвора и всички го мразят бил съм с по-хубави от него и то безплатно хахахахха

    Коментиран от #49

  • 46 Цитирам

    8 0 Отговор
    Ердоган и босът на турската мафия Седат Пекер е партньор на "Бойко" и "Дидо".
    Бойко Борисов може да загуби истинската символна власт на силата, ако загуби същинската - икономиката и парите. Това може да стане, ако партньорите му в икономиката го извадят ог играта и "партията" му отнеме финансовия ресурс.

    Засега никой от "партията" не е поставил на дневен ред същинската власт на Борисов - финансовия ресурс,
    с "Къде са парите?"
  • 47 Ставро

    7 0 Отговор
    Бацо е позор ще лапа моя ор
  • 48 оня

    5 0 Отговор

    До коментар #14 от "Бай кyрти 45 г.Сгоден- 21 г.Ваш Лидер":

    Споко:)) има видов ден:)) и ти ще го усетиш:)) пий си хапчетата по добре:))
  • 49 Гербер- Богаташ

    3 12 Отговор

    До коментар #45 от "голтак си ти":

    Завиждаш чaк се oригвaш на кисело голди! Не само на манекенките и моделите му завиждаш, не само на властта и общественото му положение, не само на могъществото и всeвластието му, не само на живота ми преминала в лукс и разкош а твоя в блъскане само да си платиш разходи и консумативи, но завиждаш и на шкафчетата му дори ...И твоето и неговото са пълни..Неговите с пачки и кюлчета чисто злато и твоите също пълни...с мyxъл хахахаха

    Коментиран от #51, #52, #53

  • 50 стрина Пена

    1 6 Отговор

    До коментар #7 от "Стойко до 1":

    Абе вие тука само със заплахи ли действате бе?Я по-добре излезте на мегдана и се натепайте като хората та да ви излезнат дяволите от главата.Тук се правите на големи мъже,а кой знае наистина какви ще излезнете.Добре че съм жена и не мога да се бия:))))
  • 51 до голтака

    9 2 Отговор

    До коментар #49 от "Гербер- Богаташ":

    значи повтори го още 5 пъти , няма да стане на твоето не завиждам на дърти грозни мразени мутри дето всеки ги обижда , мен само като ме видят мацките се намокрят а ти може само да си купиш някй евтинджос аи на 45 години сигурно вече си на простамол уно хихиоххихи :)))
  • 52 Ей наглец

    7 2 Отговор

    До коментар #49 от "Гербер- Богаташ":

    Умря циганката дето те хвали,самозабравил се ,търтей гнусен!
    Я виж как сам се хвалиш и си се изпуснал даже,че сам се хвалиш:
    ".......не само на могъществото и всeвластието му, не само на живота ми преминала в лукс и разкош а твоя в блъскане само да си платиш разходи и консумативи"

    "живота ми " - !!!
  • 53 оня

    8 1 Отговор

    До коментар #49 от "Гербер- Богаташ":

    Болен мозък. Не мисли, че всички харесват това, което и ти. Малоумник. И ти си за хапчета:))
  • 54 Какви са

    9 0 Отговор
    тези простаци,дето мислят,че му завиждаме на простия толуп.Да си завре кюлчетата отзад.Един професор каза как нищожество може да е начело на държавата .Това е страшното ние сме го пратили там,защото мисирките не информират хората ,не говорят истината,добре че са интернет сайтовете,че да им лъснат осраните задници.Вече няма скрито-покрито.
  • 55 някой

    1 4 Отговор

    До коментар #5 от "КОТарАК":

    Комисията МАЯМА е парламентарна,може да работи само при действащ парламент,като в състава и влизат депутати от всички парламентарно представени партии.Същите взеха решение за създаване на тази комисия с пълно мнозинство. Така че ,можеш да си мечтаеш колкото искаш, мечтите казват били безплатни и понякога се сбъдвали. Така че продължавай да драскаш небивалици.
  • 56 Някой

    0 5 Отговор
    Според мен пък - нищо не свърши този парламент!
    Показаха главно липсата на култура и на първите 7 години.

    Не ми харесва и омразата и реваншизмът, която видях и в народното събрание, и виждам да се насажда и в обществото.

    Така далече няма да стигнем като държава и помнете ми думите, че тези, които сега недоволствате от бат Бойко, когато дойдат следващите и ги видите как управляват - ще ви се иска бат Бойко да се върне!
  • 57 ИМПЕРИАЛИСТ

    0 0 Отговор
    Някой знае ли, ще им се зачете ли за депутатска пенсия, пропиляното време от тези "народни избранници"?

    Коментиран от #58

  • 58 123

    0 0 Отговор

    До коментар #57 от "ИМПЕРИАЛИСТ":

    Да за съжаление.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове