10 Май, 2021 07:44 3 229 94

Ева Майдел: Членството ни в ЕС е най-положителното събитие за последните 30 г. у нас

  • ева майдел-
  • ес

Трябва разговорът да стигне и отдалечени места, хора които не се интересуват ежедневно от ЕС, смята тя

Ева Майдел: Членството ни в ЕС е най-положителното събитие за последните 30 г. у нас - 1
Снимка: БГНЕС

Членството ни в Европейския съюз е най-важното и положително събитие за България в последните 30 години. На днешния Ден на Европа трябва да си дадем сметка, че сме част от най-доброто място за живеене в света, каквото е ЕС, и не съществува по-добра алтернатива. Както знаем, този процес не е необратим, и затова е важно да продължим по пътя на европейска интеграция, който започнахме през последните години, като влизане в Еврозоната и в Шенген. Днес даваме старт на разговора за бъдещето на европейската интеграция. В следващите месеци е важно българите да не сме само зрители, а активни участници в него. Това заяви българският евродепутат Ева Майдел, която беше говорител в събитието на Европейския комитет на регионите за началото на Конференцията за бъдещето на ЕС, съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ.

Сред участниците бяха зам.-председателят на Европейската комисия по демокрация и демография Дубравка Шуица, португалският министър на Европейските политики Ана Паула Закариас, председателите на Европейския комитет на регионите Апостолос Цицикостас и на Европейския съвет на общините – Стефано Боначини, както и други представители на националната и местна власт от Европа.

„До вчера говорихме, че е нужно да имаме официален разговор накъде искаме да поеме ЕС. От днес той е факт и трябва да започнем да обсъждаме практически решения на конкретни проблеми, които европейската интеграция може да предложи. В кои сфери искаме повече интеграция и в кои по-малко, как да се взимат решенията и т.н. Най-важното е да не превръщаме този няколкомесечен дебат в серия от събития в Брюксел между политици и про-европейски организации. Трябва разговорът да стигне и отдалечени места, хора които не се интересуват ежедневно от ЕС. Искам да се чуят и критични, но градивни гласове“, заяви Ева Майдел, която е председател на Международното Европейско движение от 2017 г. и участва в работната група на Европейската народна партия в Европарламента по Конференцията за бъдещето на ЕС.


Поставете оценка:
Оценка 1.5 от 48 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Верно

    155 10 Отговор
    Брюкселската снаха се изказа !

    Коментиран от #10

  • 2 Ха ха ха

    24 145 Отговор
    абсолютно самата истина, която сАвеЦките тролове не могат да понесат ! Вчера са гледали маневрите на червения площад и са пълнили памперсите от кеф, макар средностатистическият руснак да е олицетворението на колхозник в 21век !

    Коментиран от #13, #76

  • 3 Последния Софиянец

    102 11 Отговор
    За българския бизнес е много лошо.

    Коментиран от #25

  • 4 Bai Nudals

    119 10 Отговор
    И хунтата какво общо има с това Калинке.

    Коментиран от #41, #72

  • 5 Дельо Хайдутин

    122 9 Отговор
    Върни парите от Астра Зенека ей!
  • 6 Псевдоним

    119 8 Отговор
    За Ева Майдел е положително събитие без съмнение. Смее ли да каже друго?
  • 7 Анонимен

    132 8 Отговор
    Ох заради тая кикимора ли се поръчаха от Астразенека 4.5 милиона ваксини, които бавно отиват в кофата, че и за чужденец се омъжила да има модерна фамилия.

    Коментиран от #14

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 КОТарАК

    130 13 Отговор
    членството ни в ЕС и НАТО е едно от най-пагубните ни решения , което ще имат вековни последствия за развитието ни. давам само Сърбия за пример-независима икономика и политика ,със запазено жиотновъдство и земеделие , построи без евросредства повече магистрали от тиквата ! докато ние ядем боклуци от ;ЛИДЛ при тях храната е естествена...във всички показатели ни бият!

    Коментиран от #31, #68, #74, #92

  • 10 бл.134 в Зап. парк

    38 4 Отговор

    До коментар #1 от "Верно":

    Ева, Ева ....
  • 11 Вади от шкафа

    86 4 Отговор
    Тази Флигорна от ГЕПИ и тя се изказа.

    Коментиран от #69

  • 12 Хеле

    88 4 Отговор
    за теб и майка ти другарката Зоя Паунова , внесла Аастра ваксините и други прескъпи боклуци , за семейния ви от години приятел , курдисан от панелкавв апартамент с вътрешен апартамент от няколко стотин квадрата и други от ДС и издънки на номенклатурчици от соца !
  • 13 БАЙ Х@Й ‼

    74 6 Отговор

    До коментар #2 от "Ха ха ха":

    Мама БГ шеф за Астра Зенека я нареди в ЕП , а Всичките уреди евроснаха и ни набутаха ваксинката‼
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Съд за астрите

    75 5 Отговор
    Съд и да връша парите астразенеката и нейната мама
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Деймос

    43 3 Отговор
    И за Майдълките :) Плейметките може да са и такива ..., защо очакваме само участнички по конкурси :)
  • 18 глоги

    73 4 Отговор
    Eвa Мaйдeл: Члeнcтвoтo ни в EC e нaй-пoлoжитeлнoтo cъбитиe зa пocлeднитe 30 г. у нac.
    Трябвa рaзгoвoрът дa cтигнe и до oтдaлeчeни мecтa, до хoрaта кoитo нe ce интeрecувaт eжeднeвнo oт EC, cмятa тя. ЕВЧЕ,БУБЧЕ,БЪЛГАРИЯ Е В ЕС,КАКТО И В НАТО САМО НА ХАРТИЯ. СМЯТАШ ЛИ,ЧЕ НА ХОРАТА В МАЛКИТЕ НАСЕЛЕНИ ВСЕ ОЩЕ МЕСТА ИМ Е ДО ЕС ВСЕКИ ДЕН? ХОРАТА СИ ИМАТ ПРОБЛЕМИ,ГЛЕДАТ КОКОШКИ,ОВЦЕ,КРАВИ,КОПАЯТ ЗЕМЯТА ЗА ЕДНО ПАРЧЕ ХЛЯБ. БЕДНОСТТА Е ОБСЕБИЛА ГЛАВИТЕ ИМ И СЪВСЕМ НЕ ИМ Е ДО НЯКАКВА СИ ТАМ ЕВРОПА И ЕВРОСЪЮЗ. ТАКА Е ПИЛЕНЦЕ,ТАКАВА Е ДЕЙСТВИТЕЛНОСТТА В ГАСНЕЩАТА НИ РОДИНА.
  • 19 ДОКО

    23 5 Отговор
    АДИ БЕ..
  • 20 кокала

    13 54 Отговор
    Тази герберка може да не я понасям ,НО за жалост на всички рашки у БГ е права. Заради крадливите комунета във всички партий затриха икономиката ,а държава с алъш вериш само не върви.
  • 21 Иван Грозни

    61 4 Отговор
    За Маймундел мястото е най-хубаво. Аз, ако вземам такава заплата ще пея същата песен. То и ГЕРБ бяха незаменими, но реалността показа друго. Така, че щи ви намалее броят на евродепутатите и ще кацнеш на земята.

    Коментиран от #83

  • 22 Сандо

    54 5 Отговор
    Очаквам привържениците на членството ни в ЕС да докажат поне 5 неоспорими ползи от това.Срещу тях аз ще назова поне пет вреди,които са довели страната ни до това положение и които винаги ще ни държат там.
  • 23 Бойко я избра

    76 4 Отговор
    На 28 години-евродепутат! След това -втори мандат! И тя се омъжи "европатриотично" за австриец и не иска и да чуе вече за Дупница!
  • 24 Шопо

    46 4 Отговор
    Е как?! Кинти, лимузини, далавери...
  • 25 КРОКОДИЛ

    35 4 Отговор

    До коментар #3 от "Последния Софиянец":

    За какъв бизнес? Търговия или производство, че второто го няма.
  • 26 Ходи са ...

    53 5 Отговор
    Майдел, Майдел, Ево ! Колкото, членството ни във ФИФА, ни прави футболна държава, толкова и това в ЕС, европейци .
  • 27 Българина

    34 5 Отговор
    Този позитивизъм не се връзва с тоталната емиграция и последна позиция по всички показатели държа да подчертая, че до 2007 не беше изобшо така!!!!! Така че не осреднявай периода..
  • 28 324

    52 3 Отговор
    Алооу, я кажи майка ти с колко се облажи чрез опасната ваксина, от която Толупа закупи най много? А какво е най хубавото, което се е случило на българите през последните 30 години ще преценят самите те,.
  • 29 на село

    43 4 Отговор
    След като си има чичко-паричко и добре платена еврослужбица,за к ъФ дедов й е България? Приказки,приказки.....
  • 30 dfер

    43 4 Отговор
    Ева тъпото ,соросоидка та се къса !
  • 31 анти-Шкембето

    27 3 Отговор

    До коментар #9 от "КОТарАК":

    Поздравляваме мнението Ви от Македония!
    ЗА ТОВА сме гласували срещу НАТО на референдума и срещу меняването на името ни, искаме да имаме и по-нататък хубаво овчо кисело мляко, първокачесвено овчо сирене, да вариме ракия в мазетата си по зима и в дворовете си... Сърбия е отличен пример как може да не си в ЕС и НАТО а да изваксинираш населението си преди тези по ЕС и НАТО, хем да имаш най-хубавата скара на света. Същата имаме я и в Македония. Никой не заплахва българите в Македония нито в Сърбия и МНОГО ни е по-хубаво извън ЕС. Там ни бута хазяина ни общ, бутна ни и в НАТО НА СИЛА! - НИКОЙ не гласуваше за това. Иска и в ЕС да ни набута по неговите рецепти. Единствено което ни пречи е скъп пцр и границата с България. Към Сърбия почти я нямаме. Не се търси нито паспорт. Така че Шкембето ни направи голяма помощ да се понаслаждаме на ефтин тютюн още някоя годинка.
  • 32 Васил

    37 2 Отговор
    Добре че беше диктатора иначе нямаше да помиришеш Брюксел
  • 33 Ева

    40 4 Отговор
    На тази простачка майка и колко пари отчисли за да я набута на длъжността, мръсно същество и твоята ще свърши некадърница
  • 34 chi

    7 3 Отговор
    Да, ама не!
  • 35 Сланина и Зурла

    32 3 Отговор
    ЕВА МАЙДЕЛ?!??!И Това българка ли е бе?!????Чифутскаа пача!!!Ей сега ще.си приготвя кашерна закуска в газовата фурна по случая!!!
  • 36 ‼- Искаш да ме биеш ли? 'Айде, набий ме!

    31 2 Отговор
    ‼- Искаш да ме биеш ли? 'Айде, набий ме! Ела, де!‼
    ⚠️Това изрича бившият министър на вътрешните работи Младен Маринов, заставайки срещу протестиращи в стойка тип "бияч в селска дискотека".
    ☢Нито скъпият костюм, нито скъпите очила, нито високите постове могат да скрият истинската същност на човека.
    ✅Жалко за нас, че търпяхме това и продължаваме да го търпим.
  • 37 ТаУмВзе

    27 2 Отговор
    Съществото съзнава ли какво дудне? Силно се съмнявам.
  • 38 Ева Зенека!! Вървете с майка си и

    28 2 Отговор
    Зенека та на Райната си Майна!!
  • 39 Антимафия

    33 2 Отговор
    Днес ,трябва да си дадем сметка ,
    че Ева Майдел, от кръгла нула,
    направи на" гърба на ценностите" в ЕО,
    не само себе си,
    но и "цялата и челяд", милионери с нашите пари??
    Тя Депутат ," майчето" оправя бизнеса с ваксини?
    Перверзия на Европейска "мушенгия "за десетки милиони левове?
    Говорим за превзетата ЕО ,
    от малки , Бойкови , крадливи свраки?
    Майдел, скрий се и не се показвай, да дразниш хората??
  • 40 АМОН

    27 3 Отговор
    ЕС показа, че е една НЕГОДНА КОРУМПИРАНА организация, на която не и прави впечатление как се харчат държавни средства , как се пълнят шкафчета с пари и къде отиват парите на европейския данъкоплатец.

    ФАКТА, ЧЕ СЕ ДЪРЖАТ ЛЕЖЕРНО С ХОРА КАТО БОРИСОВ ПОКАЗВА ТЯХНАТА ОБВЪРЗАНОСТ С ТОЗИ НЕДОСТОЕН ЧОВЕК.

    ДА КОМУНИКИРАШ С ХОРА КАТО БОРИСОВ ОЗНАЧАВА ДА НЯМАШ ЧУВСТВОТО ЗА ХИГИЕНА НА МОРАЛА.

    ЖАЛКО ЗА ЕВРОПА, ЖАЛКО ЗА БЪЛГАРИЯ.
  • 41 Антимафия

    15 3 Отговор

    До коментар #4 от "Bai Nudals":

    Общото с Хунтата е , че такива като , тази пи-ла,
    са От обоза на Хунтата!
    Те са "Бойковчетата" ,
    без които "Толупа" щеше да е умрял!
    Всичко се краде ,в името на ЕО,???????????????????????
    ?
  • 42 пешо

    14 2 Отговор
    хум хау, мадам. хум хау... както рекъл оня нашенец в ландън.
  • 43 другарят

    23 2 Отговор
    Верно ли ма кифло!? ЕС ще ни храни, а НАТО ще ни пази!? "Положителното е че взимат за черната си работа два милиона клети българи, иначе ако се върнат тези два милиона тук трябва да ви строшат главите, защото не можете да им осигурите препитание!
  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 оня

    20 2 Отговор
    ева мин.дил
  • 46 Сух

    22 2 Отговор
    Ква е таз къде ми приказва кое е най-добре за българите, а дори името и не е българско..
  • 47 Ккк

    15 2 Отговор
    Майка ти колко кешира от астра зенеката? Колко души починаха заради вашата арогантност и алчност? Коя си ти изобщо?
  • 48 Kkkkk

    11 3 Отговор
    Сладка е. Дали обслужва потребностите на тулупа?
  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Биде

    16 2 Отговор
    Евче, в твоя свят и партийния ви мир може да е така, но обикновенния човек нито му пука, нито видя нещо реално от вашия прехвален ЕС, с изключение на малцината които се нагушиха яко!
  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 123

    16 2 Отговор
    Колко пари взе мама за геноцида в бг с отровата дето продава скрий се бе бо.... К
  • 53 Нямам срам

    7 2 Отговор
    Заплатата в ЕС трябва да еднаква за всички хора няма значение кой от къде е .Нали това е идеята на съюза .Всеки си кара по своему уж се намира в някви пародия на съюз .След като си в съюза е редно заплащането да е еднакво за всички .Една валута но различен начин на плащане .Та какво една чистачка в Германия е по специална от България Румъния работата е еднаква
  • 54 Мн ясно

    13 2 Отговор
    Мъж си намери тая.... Пари гушна тая.... Ем как няма да е доволно от ЕС...
  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 ъъъъъъ

    4 2 Отговор
    Ева Майдел да не е бившия на Жорж Майкъл?
  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 ЖУЧА

    6 2 Отговор
    егати колко е грозна - тази човешко същество ли я е раждало....
  • 59 дофтор Енчев

    12 2 Отговор
    Уреди се таа невзрачна женица. Сресаха я, облякоха я, бучнаха и ботоксче, въобще заглади косъма.

    Коментиран от #61

  • 60 Дани

    13 1 Отговор
    Права е, за нея си е супер оферта - втори пореден мандат, солидна заплата в ойро, далеч от Дупница, далеч от умираща България, заобиколена от евроценности, австрийска фамилия, бизнесът на семейството й върви и тн.
  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 лапкаш ли

    12 1 Отговор
    И с какво по-точно , че съм дълбоко непросветен по темата . Може би със сладките постове за десетки хиляди евра заплатки дето ви се подсигуряват , може би с това , че можете да си шляете задничетата и да си купувате скъпи имоти и други апетитни благинки далеч от хорските очи - Сори лейди , ама за мен няма таквиз ''най-положителни събития '' , все пак някой трябва да плаща сметката , а аз се паднах от страната на тези дето я плащат с мизерията си. Thank you от иначе безсмисленото ви ЕС .
  • 63 VVVVVVVVV

    10 1 Отговор
    Това девойче, подпомагано от майка си я е срам, че е българка, но е евродепутат от шайката. Срам и позор са такива хора, опитващи се да пренапишат историята.
  • 64 НИК

    9 1 Отговор
    Най- положителното нещо е за теб дето успя да се набуташ в Евроинституциите и не се и връщаш в страната, успя май да си намериш и евробюрократ за съпруг, а така също и да се ползваш от благинките на ЕС парламента. За обикновенните хора в България не последва нищо добро от членството в ЕС, тъй като фондовете се усвояват от близки до вашата партийка, господа и фирми.
  • 65 гражданин

    2 0 Отговор
    не сме ползвали и 10% от това членство, с тази политическа класа, и това общество, което имаме у нас, виж снахите се ожениха добре, идват тук само за по ден два, за някой ПР тур и после бързо обратно при мъжете си, има и една мъжка евро снаха, дето факти ми пускат и в момента видеото и, без да ме питат
  • 66 Да ама при други

    5 1 Отговор
    беше приета, преговорите също бяха водени от предходните от вас правителства. От вас се искаше само да се набутате на еврофондовите кранчетаи да смучете фондове, да пускате доноси за спиране като не управлявате вие и да виете на умряло като не ви искат вече.

    Коментиран от #73, #91

  • 67 оня с коня

    4 2 Отговор
    Има предложение Ние да излезем от ЕС и на освободеното място да влезе Сърбия,а на нейно място БГ да може да влезе в Рускоазиатския съюз за Безмитна търговия.По тоя начин и Проблемите ни със Македония отпадат,щото вече няма да има кой да я спира да влезе в ЕС.
  • 68 Пфф

    2 9 Отговор

    До коментар #9 от "КОТарАК":

    Като даваш за пример Сърбия , защо не правиш сравнение с държавите от СФРЮ ? Обясни на хората , с какво Сърбия е по-добре от Словения , Хърватия или Босна , че нещо ми овисваш , като прани , оцапани гащи с тия празни от съдържание заучени фразички !
  • 69 а хти

    4 1 Отговор

    До коментар #11 от "Вади от шкафа":

    Мутрата д лна
  • 70 впечатли ме яко

    8 1 Отговор
    Толкова ти е убаво , че чак и на мен трябва да ми стане убаво , така ли ? Да , ама не , както казват , ЕС е една напълно паразитна администрация и нищо друго , за това , защото папкате яко благинки срещу нищоправене ни проглушават ушите с празни приказки.
  • 71 Идиотщина

    8 2 Отговор
    Това е най калпавото нещо което се е случило за последните 30 години у нас ...като цяло нищо добро не се е случило ...30 години мазаляк, кражби, убийства, лакоми управници, къщи за гости ....
  • 72 Кикор

    2 4 Отговор

    До коментар #4 от "Bai Nudals":

    Къде направи връзка в статията с любимата ти "хунта"? Въобще мисля че 80%нямат представа какво значи думата но е Модерно да се използва понеже някакъв тип я е използвал някъде

    Коментиран от #90

  • 73 Пфф

    1 2 Отговор

    До коментар #66 от "Да ама при други":

    Беше при други , но при тях парите от фондовете не влизаха в България , защото еврочиновниците не виждаха добре направени проекти , а само корупционни практики . Това май много бързо го забравяте ?
  • 74 069

    6 3 Отговор

    До коментар #9 от "КОТарАК":

    И ние бяхме така до 2007 г., предш да ни приемат. Бяхме работливи, сами си изкарвахме всичко, нещата вървяха добре. После настъпи момента на влизането ни и изведнъж нещата се промниха. Решихме, че някой друг трябва и е длъжен да ни издържа и го удярихме на айляк. Някои тулупи дори решиха, че им дават малко, и че им е законно право да си откраднат повече. Та така до ден днешен.
  • 75 Дърт пее..раст...

    7 2 Отговор
    Oooххх,дано цялживот да трае този ,сладък плен,,,,!!!!НАТО,ни пази ЕС, ни храни.. Заплати, растат,,пътища,море,вода. ,лекари,всичко е на евро нива..Корупция,няма...На теория е изчезнала.И американците ни предпазват от всички лоши действия...Разширяват се ...Толкова е хубаво...Шиъъът..!!!
  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 БОРИСОВ УМЕН

    5 1 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Меркел казала на Путин, че няма да идва на Парада.
    „Няма проблем – отвърнал той – не се предвижда участие на пленници“. ДРУГО ЗНАЧИТЕЛНО СЪБИТИЕ Е ЗАКУПУВАНЕТО НА ВАКСИНАТА С НАЙ МНОГО ПРОБЛЕМИ ОТ ГЕРБ И МАЙДЕЛ ПОД ВЕЩОТО РЪКОВОДСТВО НА МУТРАТА !
  • 79 Варна

    6 1 Отговор
    Ева е на 35 години но пък обяснява за събития от 30 години насам...
  • 80 Може и го казва, но може и да не е така

    4 1 Отговор
    Това си е нейно лично мнение, което не е мое. Ева Майдел: Членството ни в ЕС е най-положителното събитие за последните 30 г. у нас. Доказано поне с РЕФЕРЕНДУМ?. ЖАЛКО, че не сме Македония. Те могат да избегнат ЕС благодарение на България. Набутаха ни Паси, Кобурга и Първанов, та НАТО да е около ЧЕРНО МОРЕ.
  • 81 Един българин

    8 2 Отговор
    А ти откъде знаеш ма пииикло.България от както съществува планетата земя и българската държава винаги е била в Европа.Когато бяхме в СИВ(в момента ЕС е копие на СИВ)имахме най развитата икономика и най големите квоти за всичко от СИВ.Бяхме независима държава,която освен че се самозадоволява за изхранване на населението изнасяше и половината от селскостопанската продукция в Европа и Азия.Единствения внос ни бе-е петрол и то го получавахме почти без пари.ЕС ни превърна от индустриялна държава в икономическо джудже за ишлеме.Няма индустрия,няма армия.Най бедния народ и най бедните пенсионери.С това ли ще се хвалите.Единственияв плюс от ЕС са еврофондовете но те напълниха джобовете на мафията и назначиха калинки като теб,които не знаят историята на собствената си държава,а до обикновенния човек не е пристигнало нищо положително.Ами вие не можете да измиете това което беше построено до 90-те години,а камо ли да построите нещо ново.Всичко построено от 30-те години двемокрация,се руши още при пускане в експлоатация.Използвайте историята за база за сравнение на не приказки от торбата с лъзите.Ние сме се върнали в сравнение с 90*-те години 200 години назад.Само новото надрусано джендър поколение може да ви повярва,но аз не ви вярвам,защото знам какво беше преди и какво е сега.

    Коментиран от #82

  • 82 Един българин

    8 2 Отговор

    До коментар #81 от "Един българин":

    И да допълня с факти а не с празни приказки.На първо мяато в света по износ на Ел.и мотокари.На първо място в света по износ на косерви от селскостопанска продукция.На първо място в света с най голямата транспортна фирма за международни превози-СОМАТ(10 000 камиона,последна дума на техниката).На първо място в Европа,по износ на електроенергия(за Турция,Гърция и Югославия).На първо място в Европа по износ на цигари.Цяла източна Европа и СССР пушеха български цигари а в Ирак и Иран специално направените за тях Азади и Багдад.На първо място в СИВ по износ на селскостопанска продукция.На първо място в Европа по износ на оръжие(след СССР).Цели държави като Куба,Никарагуа,Сирия и Ирак,бяха въоръжени с оржие произведено в завод-10.Имахме 4/тата по сила армия в Европа.Произвеждахме и военни фрегати,от които сме продали 6 на САЩ и 14 на Бразилия,2 на зап.Германия и т.н.,а сега ще купуваме две на старо са 1 600 000 000 евро.Списъкът е дълъг и няма да ми стигне нито време нито място да го изброявам.Сега лъжете новите генерации колко сме напред и добре....За 30 години България се срина от 30 икономика в света на 212 място в момента,а от гордия българин е останала една сянка,която се бори да преживее днескашния ден.

    Коментиран от #93

  • 83 Олаф събуди се

    6 1 Отговор

    До коментар #21 от "Иван Грозни":

    Заплатата е" гелди кяр"?
    Майка й, вместо нея,
    е представител на Астра Зенека,
    за България?
    Така се придобива бизнес ,
    от европейски депутат и от от ГЕРБ!
  • 84 Грую

    1 0 Отговор
    Класирането ни на първо място по бедност в Европа , а пък и не само е най-отрицателното та дори и най-позорното!
  • 85 гост

    2 2 Отговор
    Хубава жена.
  • 86 smeh

    2 1 Отговор
    мда, много хубаво нещо е за нея понеже като върла герберастка и лапачка доста се нагушиха и доста понатрупаха за векове напред. За съжаление обаче няма да векуват и от тази гледна точка сами се обрисуваха като пълни дебели.
  • 87 Еврогейландия

    0 0 Отговор
    Кaуфлaнд игрae курвягин. Днec нa рaфтa c винa нa Търгoвищe ca нaмaлeни чeрвeнo, бялo и рoзe c цeнa 4.99лв и oбoзнaчeни c eтикeти - кaктo в брoшурaтa. Нo мeжду вcичкитe нa рaфтa зa нaмaлeниe e нaврянo и бялoтo винoтo Трaминeр ! Бeз eтикeт c цeнa 5.89лв. Бaлъцитe дa кълвaт, a мoшeницитe дa пeчeлят чрeз търгoвcки нoмeрa !

    Кoгa тия мaгaзини щe ги пaлним и дa cи oбирaт пaрцaлитe към тaм oт дeтo ca дoшли.
  • 88 САЩ

    1 3 Отговор
    На снимката виждам една красива умна млада жена, много секси и сладка , да е жива и здрава
  • 89 Гост

    3 0 Отговор
    Верно ли е, че мейделката въртяла масово свирки в европарламента и заработвала още две еврозаплати?
  • 90 Bai Nudals

    2 0 Отговор

    До коментар #72 от "Кикор":

    Слушай сега мой. Тя не казва че най хубавото нещо което ни се е случило е Боко ти а това че сме влезли в ЕС. Та питам след като бяхме приети в ЕС при друго правителство,и преди изобщо да е имало хунтата ГЕПИ. Дали тя не иска да внуши че сме в ЕС благодарение на тях.
  • 91 ИМПЕРИАЛИСТ

    0 2 Отговор

    До коментар #66 от "Да ама при други":

    Ако не беше Н.В. Цар Симеон Втори щяхме да гледаме Европа през крив макарон, както сега ни пързалят с Шенген и Еврозоната, но НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО!
  • 92 ИМПЕРИАЛИСТ

    0 1 Отговор

    До коментар #9 от "КОТарАК":

    Любeзний мнeниeдaтeлю, Виe кoгa хoдихтe зa пocлeднo в Cърбия?
    Нaвcякъдe cи личи, чe cирoмaшиятa ги e cтиcнaлa якo зa шиятa...Мъкa ми e кaтo ги глeдaм кoлкo ca зaкъcaли...Туриcтитe oт Бългaрия, в пoчивнитe дни, тaм ca "ГOЛЯМA РAБOТA"...Нo пък имa и нeщo пoлoжитeлнo, cръбcкитe цигaни чувcтвитeлнo ca ce рeдуцирaли нa тaзи тeритoрия...
  • 93 ИМПЕРИАЛИСТ

    0 2 Отговор

    До коментар #82 от "Един българин":

    УМОПОМРЪЧЕНИЯ, малко сте избързал, ОЩЕ СМЕ ЖИВИ ТЕЗИ КОИТО ПОМНИМ ТОВА: елитни ферми за породисти животни и птици…., но и опашки от тъмни зори ЗА САЛАМ, в провинциалните градове.
    ……………С институти по растителна защита и агротехника.С хидромелиорации и т.н……, но и задължителните ДВЕ ЕДНОМЕСЕЧНИ комсомолско-измекярски БРИГАДИ- ангария, ЛЯТНА И ЕСЕННА за всички учащи. Т.н……,а изкупна цена на житото от селяните-кооператорите беше едва 3 стотинки/кг.
    ………..Цели кораби с агнета, а чистката в софийските „Централни хали” за сложения през нощта срещу Гергьовден плакат, „БЕЗ ТОДОР ЖИВКОВ МОЖЕМ, БЕЗ АГНЕШКО НЕМОЖЕМ” . Мощна консервна индустрия…………за да се позапълнят полупразните магазини на „ПЛОД-ЗЕЛЕНЧУК”. Винопроизводство, ама за износ или за под тезгяха.
    За плачевното състояние в промишлеността, която изоставаше бавно и необратимо под мъдрото ръководство на „РАБФАКОВЦИ”, не е нужно да споменавам.
    След 10.11.1989г. за да не може народът да потърси сметка от комунистическите дерибеи, държавата бе съвсем организирано и по план, тотално разсипана.
  • 94 Кравария

    0 0 Отговор
    мърша
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове