Last news in Fakti

10 Май, 2021 19:09 2 777 29

Боршош става зам.-кмет по образование, култура и спорт на София

  • заместник-кмет-
  • софия-
  • мирослав боршош

Бившият директор на НДК ще заеме мястото на Тодор Чобанов, който бе освободен от кмета Йорданка Фандъкова заради забавяне на ремонта на минералната баня в "Овча купел"

Боршош става зам.-кмет по образование, култура и спорт на София - 1
Снимка: БГНЕС

Мирослав Боршош ще бъде новият зам.-кмет по образование, култура и спорт на София, пише "Монитор".

Бившият директор на НДК ще заеме мястото на Тодор Чобанов, който бе освободен от кмета Йорданка Фандъкова заради забавяне на ремонта на минералната баня в "Овча купел".

От поста шеф на НДК Боршов бе уволнен през 2017-а от тогавашния министър, отговарящ за българското председателство на Съвета на ЕС, Лиляна Павлова.

В края на март той бе оправдан по делото за ремонта на НДК. Той беше обвинен в нецелево изразходване на 3,5 милиона лева, отпуснати от бюджета във връзка с подготовката на България за председателството, за умишлена безстопанственост и за сключване на неизгодни сделки.


Поставете оценка:
Оценка 1.1 от 12 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Оставка на

    42 0 Отговор
    Крадлата

    Коментиран от #10

  • 2 Мафията ГЕРБ

    54 0 Отговор
    са като свински черва. Все крадливи калинки се назначават.

    Коментиран от #4

  • 3 честен ционист

    47 0 Отговор
    Този беше хвърлил такива числа в новите тапети на НДК, колкото и по висша математика не се учат.
  • 4 Ааа не

    48 0 Отговор

    До коментар #2 от "Мафията ГЕРБ":

    Ааа не така, Боршош има много добра експертиза в кражбите. Доказал се е че може да краде. Лява ръка, десен джоб е мотото на всеки гербер.
  • 5 Награда от ГЕРБ

    35 0 Отговор
    Спазвал е омертата !
  • 6 Сатана

    36 0 Отговор
    Софийска община е свърталище на всякаква паплач изпаднала от копанята.Фон Дъкова може да назначи Баце за охрана някой пролетен ден.
  • 7 Афера

    33 0 Отговор
    Ааааа а, сега това ли леке ще лапка от софрата. Позор
  • 8 sagittarius

    39 0 Отговор
    Уволнен, осъден, оправдан и вече "просветен". Наглост!
  • 9 Боримечката

    30 0 Отговор
    Оневиниха го за едни милиончета - дребна работа. Тоя е човек на Румито Бъчварова, дето е в Израел! И тя наш човек!

    Коментиран от #11

  • 10 Онемях

    28 0 Отговор

    До коментар #1 от "Оставка на":

    Това е подигравка с правосъдието на България?
    Най- крадливите , най -отпред?
    Може ли такъв крадец, да бъде зам. кмет??????????????
  • 11 Интересно

    6 0 Отговор

    До коментар #9 от "Боримечката":

    Но , на Павловото мазно ду-пе?
  • 12 Да,бе

    23 0 Отговор
    Явно Софийска община е приют за всякакви криминални елементи.Осъдени,неосъдени все са си от кол и въже.
  • 13 така така

    4 0 Отговор
    Барсала...
  • 14 ГЕРБ

    16 0 Отговор
    Шорош, пардон, Боршош е крадец, но наш крадец. И толкова добре се отчита, че още ще го повишим. Такива кадри са безценни за ГЕРБ.
  • 15 България

    8 1 Отговор
    се нуждае от спешно изчегъртване на всеки един държавен служител в момента на какъвто и да е минимален ръководен пост! Каква е тая орисия във всеки сектор: съдят ги, уволняват ги, ханджакламосват ги от там насам и отсам на там! Черен гологан в България на държавна служба май не се губи от 1878ма насам, вкл. и родата. Докато няма максимално честни и конкурентни назначения, като започнем от ръководител на звено чистачки нагоре, никога няма да станем стойностно общество! Самовлюбени "шмекери" - това сме ние.
  • 16 БРАВО

    7 1 Отговор
    ЧЕРВЕН БОКЛУК И КРАДЕЦ ! ОЩЕ ЕДИН НА ХРАНИЛКАТА
  • 17 Гост

    10 0 Отговор
    Тоя не беше ли и той някъв далаверажия!?
  • 18 Брендица

    2 0 Отговор
    "Божанствена жено свечу да ти дам" а бре Миро ох какъв си симпатяга
  • 19 123

    5 0 Отговор
    Фандъкова се обгражда с аидуци като нея пач..... ра
  • 20 Във България

    4 0 Отговор
    За да си уважаван и просперираш трябва да лъжеш и крадеш, колкото си кадърен в лъжи и кражби толкова в по висши етажи на власта ще си.
  • 21 Да,бе

    4 0 Отговор
    Във Франция бабкоебеца стана президент,а тук ..взели го в кметството!!!Дано си е струвало,но едва ли.
  • 22 Кольо

    3 0 Отговор
    А новият министър на спорта ще плаща ли милиони на бойните клубове с мутри ,както го правеше дебелия бизнесмен от Варна. Милиони на ММА бойци и на Бахчевановци , Стъкита и Питбули депутати. Сега болонки ли ще развъждате или и "новите" ще купуват силоваците улични ,римляните да плашат и държат народа в подчинение и страх заедно с партийната милиция ?
  • 23 нямат срам

    4 0 Отговор
    Поредният "храненик - любовник" на една баба, както се вихреха слуховете по време на управлението му в НДК , който явно е останал без оборот в частните си клубове и трЕбва народа да храни отново от бюджета....А иначе, доскоро обвиняем за безстопанственост ..Сами си направете изводите...Не знам Фандъкова не я ли е срам да назначава подобни типове с излъчване на "селски "ергени?
  • 24 Хамсалаций

    3 0 Отговор
    Оневинили са го щото е крал милиони. Ако беше свил само 100 000 щеше да е увиснал в затвора . Нямаше какво да му вземе Лилянка комсомолката . Ей как я забравяте тая от която започна най-голямото ограбване на народа. За една прегръдка от Царство Му вдигна от 70 на 100 лв винетните такси без никакъв мотив. направиха и и министерство и после в Европата я пратиха да доугоява любимката Варненска. Така всички от гробарската партия подеха нейния почин- ограби народа за да си добре с Началника . С Оня гален от трима Папи. Горе като крадът ,що пък и местните кметове и администрация да не може . За 8 години кметовете им феодали местни станаха милионери в имот и пари и бизнеси. С 400 лв до 1200 лв заплата за 10 -тина години и елате ги вижте по селата . всички кандидат управляващи правят една огромна грешка -БЪЛГАРИЯ НЕ Е САМО ТРИ ГОЛЕМИ ГРАДА.
  • 25 Българка

    3 0 Отговор
    Заместник кмет,този крадец не е ли в затвора????Наистина живеем в абсурдна държава.....затвор!!!!

    Коментиран от #27

  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 гост

    1 0 Отговор
    Голяма крадла назначава малък крадец!!
  • 29 До прокуратурата (прокурор Гешев)

    0 0 Отговор
    Г-Н ПРОКУРОР, ПРОТЕСТИРАХТЕ ЛИ РЕШЕНИЕТО НА СЪДА ЗА ОПРАВДАВАНЕТО НА БАНДАТА БОРШОШ? ПОТЪРСИХТЕ ЛИ ИЗЧЕЗНАЛИТЕ МИЛИОНИ? МИЛИОНИТЕ, ДРАГИ ГЕШЕВ, СА ПО ВИЛИТЕ И АПАРТАМЕНТИТЕ НА НЕГОВИТЕ ОРТАЦИ И ТОЗИ ФАКТ Е ПУБЛИЧНА ИСТИНА. ТОВА НЕ ЗНАЧИ, ЧЕ ГОСПОДИНЪТ Е НЕВИНЕН (ПАЗИ БОЖЕ!), ПРОСТО ТРЯБВАШЕ НЕ ДА СЕ РОВИТЕ В ДОКУМЕНТИТЕ, А ДА ИЗВАДИТЕ НА ПОКАЗ РАЗПЛАЩАТЕЛНИТЕ СМЕТКИ! ВПРОЧЕМ Г-Н ПРОКУРОР, ВРЕМЕ Е ДА СЕ ЗАНИМАЕТЕ И С ФАНДЪКОВА, ЗАЩОТО ТЯ ОТДАВНА ЗАМИТА СЛЕДИТЕ СИ, КАТО НАЗНАЧАВА КОРУМПЕТА!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове