11 Май, 2021 19:26 2 053 48

Делийски: От служебния кабинет зависи втория мандат на Радев

  • румен радев-
  • служебен кабинет-
  • страхил делийски

Политологът напомни, че основната задача на служебния кабинет все пак ще бъде да организира и проведе следващите предсрочни парламентарни избори

Делийски: От служебния кабинет зависи втория мандат на Радев - 1
Снимка: БГНЕС

Ако служебният кабинет тръгне самоцелно да търси скелети в гардероба и да дискредитира управлението на Бойко Борисов, няма да спечели много. Ще си изгуби енергията, с която би могъл да свърши някои позитивни неща. Това заяви пред БГНЕС политологът Страхил Делийски.
„На първо четене ми се струва, че става въпрос за опит за някакъв тип консенсусно правителство. Вътре има хора с различни профили, с различна биография, идващи от различни политически сили“, смята той за обявените днес от президента състав и структура на служебното правителство, оглавявано от досегашния секретар на държавния глава по сигурност и отбрана Стефан Янев.

„Едновременно имаме Янаки Стоилов от социалистическата партия, имаме Асен Василев, който беше в служебното правителството на президента Плевнелиев, както и знакови лица като министъра на вътрешните – Бойко Рашков. Можем да споменем още Стойчо Кацаров, който е свързан биографично и управленски със СДС, изобщо една много пъстра палитра. Това е опит за търсене на ценностен и идеен политически консенсус, при това в много общ план. Има представители на различни партии и идеологически течения, което е интересно. С оглед на това, че кабинетът ще работи 2-3 месеца, няма такова значение, че са толкова различни хората вътре. Те няма да правят кой знае какви политики, те ще администрират“, смята Делийски.

„Това е и знак на президента с оглед на неговата предизборна кампания. Един път е консенсус, за да бъде прието от различни политически сили и групи служебното правителство, както и да работи в относително спокойна обстановка и втори път – отваряне към различни групи в обществото с оглед на предстоящите избори. С други думи – опит на президента, през този кабинет, да консолидира една много широка подкрепа зад себе си. Така го разчитам аз“, допълни той.

Политологът напомни, че основната задача на служебния кабинет все пак ще бъде да организира и проведе следващите предсрочни парламентарни избори, насрочени за 11 юли.

„Няма да му е лесно в основната му задача с новия Изборен кодекс. Има много нови неща, има голямо очакване, както и очевидна нагласа са проблематизиране на изборния процес, не дай си Боже и на изборния резултат. От тази гледна точка служебният кабинет ще бъде поставен в тежка ситуация, именно по отношение на ключовата си функция“, коментира още анализаторът, но припомни, че служебните министри трябва да поставят като акцент и управлението на COVID кризата, която все още не е отминала, както и преодоляването на икономическите последици от нея.

Политологът акцентира и върху друг основен момент – резултатите от управлението на служебния кабинет, въпреки че сме тепърва ще встъпва в длъжност. „Освен, че сме в режим на предсрочни парламентарни избори, ни сме и в режим на предстоящи президентски избори. За президента ще бъде много важно какво ще бъде отношението към онова, което е свършил неговият служебен кабинет. Вече в центъра на очакванията и обществения интерес няма да бъде Борисов и хората около него, а ще бъде Радев и хората около него. Друг е субектът на отговорност. Тези хора могат да свършат и добра работа, но могат и да не свършат добра работа, а това ще се отрази на президента. Той трябва да бъде много внимателен в това отношение, както и какви цели ще бъдат поставени, за да бъдат те реалистични и изпълними. Една евентуална интерпретация за провал на служебния кабинет няма да се отрази добре в надпреварата му за втори мандат“, смята Делийски.


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 От баба ти

    14 6 Отговор
    Зависи.

    Коментиран от #31

  • 2 Маргинал

    16 7 Отговор
    Ами няма логика в мислите на това момче.
  • 3 КОТарАК

    21 9 Отговор
    точно ако служебният кабинет ревизира тиквата , ще спечели най-много , герберска подлого

    Коментиран от #44

  • 4 БСП и ДПС КОАЛИЦИЯТА

    16 24 Отговор
    НЯМА ДА ИМА ВТОРИ МАНДАТ ЗА ФИГУРАНТА. НАРОДА ЩЕ ГО ОТВЕЕ КАТО ПЛЯВА.

    Коментиран от #27, #42

  • 5 12345

    10 8 Отговор
    Поредния платен. Как служебния кабинет ще направи Радев президент. По тази логика до сега Герб правеха изборите и явно затова са печелили.

    Коментиран от #35

  • 6 КОМУНИЗМА ПО ОПАСЕН ОТ КОВИД19

    8 11 Отговор
    Момчето си отива, на есен с песен, право от където е дошъл.
  • 7 Протестърът.

    13 26 Отговор
    НАЙ СЛАБИЯТ ПРЕЗИДЕНТ НА БЪЛГАРИЯ.

    Коментиран от #28

  • 8 Тома неверни

    17 5 Отговор
    Поредният измислен политолог!Байгън от такива
  • 9 Ганчо

    17 4 Отговор
    Страхиле, върви се прегледай моето момче. Ти вярваш ли на това, което го казваш или така ти се иска...
  • 10 СМЕРШ

    22 3 Отговор
    От днес Еднокнижният е вече редник Райън!
  • 11 чичо скрюч

    16 3 Отговор
    Още един плъх изпълза,няма спиране.

    Коментиран от #36, #37

  • 12 именно

    16 6 Отговор
    служебния кабинет може най-добре и безпристрастно да ревизира боко защо...защото той е подчинен САМО на радев и не може парламента да му иска вот на недовериеи да прекрати предсрочно работата му. значи ако радев наистина иска промяна трябва здараво да настъпи мафията от статуктвото-герб,дпс,бсп
  • 13 ПРОСТ

    7 14 Отговор
    СЛУЖЕБНИЯТ КАБИНЕТ НЯМА ШАНС /НОВИЯТ ИЗБОРЕН КОДЕКС ЩЕ БЪДЕ ОТМЕНЕН КАТО ПРОТИВОКОНСТИТУЦИОННО НЕДОРАЗУМЕНИЕ, ПЛАНА ЗА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ПРЕРАБОТЕН И ЩЕ БЪДЕ ВНЕСЕН КАКТО Е,БЮДЖЕТА ЩЕ СЕ ИЗДЪНИ НЯМА ДА ИМА 50 ЛВ ЗА ПЕНСИОНЕРИТЕ И ВЕРОЯТНО 1000 ЛВ ЗА ХОРАТА НА ПЪРВА ЛИНИЯ, А НЕДАЙ СИ БОЖЕ И ПАНДЕМИЯТА ДА ПРОДЪЛЖИ

    Коментиран от #16, #19, #21

  • 14 Врачка

    13 5 Отговор
    Глей сега бай Страхиле,тия лакърдии ги разтягай в Софийски зоопарк при клетката с макаците. Толупа трябва да се отстреля а не да се гласи за Президент.
  • 15 Ша повърна

    8 11 Отговор
    ДА СТЯГА БАГАЖА И БЕЖ ДА ГО НЯМА РЕЗИДЕНТА.

    Коментиран от #29

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 БСП и ДПС КОАЛИЦИЯТА

    5 9 Отговор
    МНОГО ЛЪЖЕ ТОЯ, ПОВЕЧЕ ОТ НИНОВА ДЕТО ГО НАЗНАЧИ.
  • 18 Паринакоча

    10 4 Отговор
    Искаме от служебният кабинет поголовна сеч на престъпните елементи,дето са крали за да гледаме сеир!!!
  • 19 а бе ейй

    8 3 Отговор

    До коментар #13 от "ПРОСТ":

    стига с тия трохи които подхвърля боко на народа...нямало да има по 50 лв ...нямало да има по 1000 лв. важното е да има РЕФОРМИ, да се намали дрстично корупцията ,кражбите на бюджета и НЗОК и тогава ще има...и то по 150 лв на пенсионер и по 1000 лв за всички лекари а не само за тези на първа линия. а плана ще се преработи защото асфалта и лепенето на стиропор НЕ СЪЗДАВАТ работни места с висока добавена стойност за квалицирани специалисти а просто от там най-лесно се краде
  • 20 Да,бе

    9 4 Отговор
    Какво стана с кандидатурата на хирургчето за президент.Нещо се умълчаха по въпроса.Дано се кандидатира,че да гласувам срещу него.Много противно човече.
  • 21 ЧОБАН

    6 6 Отговор

    До коментар #13 от "ПРОСТ":

    ДОВЪРШВАНЕТО НА МАГИСТРАЛИТЕ ЩЕ СПРЕ ,60/40 ЩЕ СТАНЕ 0/0, ПУТИН ЩЕ ИСКА РУСКИТЕ ТУРИСТИ В РУСИЯ/ТОВА СА ПАРИ/ ЕРДОГАН МОЖЕ ДА РЕШИ ДА СЕ ПРАВИ НА ПИЧ И ДА ПУСНЕ МАЛКО СКАКАЛЦИ МАКЕДОНЦИТЕ ЩЕ ПОЧНАТ ДА ПЛЮЯТ ЯКО ,НАТО ЩЕ ИСКА ТВЪРДА ПОЗИЦИЯ СРЕЩУ РУСИЯ И СПИРАНЕ НА ГАЗОПРОВОДА И КО ПРАЙМ СЕГА /НЕ ЕЛЕСНО ДА СИ ТЪП ШАПКАР ПОД ЧЕХЪЛА НА ЛЮБОВНИЦАТА СИ/
  • 22 аха

    11 4 Отговор
    Спокойствие ли купуваш на Боко! Управлението му трябва да бъде дискредитирано и точно тогава Президентът ще спечели втория си мандат. Този елементарен човек разруши и окраде държавата ти си тръгнал съвети да даваш. Аз пък чух, че още тези дни Бойко Рашков ще изгони главсека на МВР Ивайло Иванов. Да не искаш кротичкото правителство на Герджиков.
  • 23 Софиянецо

    3 1 Отговор
    Бойко знае как да оцелява.
    Оцеляване І - преди 89-та е комунист и завършил школата в Симеоново.
    Оцеляване ІІ - през 90-те е в охранителния бизнес /мутра/.
    Оцеляване ІІІ - след 2000 г. е демократ в политиката и антикомунист.
    Оцеляване ІV - сега е минал на дюшеци /справка „Кръстника“/.
    Винаги в правилното време на правилното място.
  • 24 Скоро

    8 3 Отговор
    ГЕРБ ще изчезне като НДСВ.
  • 25 ФАКТ

    3 2 Отговор
    АКО НЯМА ВТОРИ МАНДАТ ПРЕЗИДЕНТА, ЩЕ ИМА ПЪРВИ МАНДАТ ПРЕМИЕР !!! ХА ХА ХА . И ТОГАВА ЩЕ Е КРАЯТ 30 ГОДИШНИЯ БАРДАК.ЗАТОВА СЕ СТРОИ И НОВИЯ ВИП ДЗАНДАН. И ЩЕ ИМА ЕЛАТЕ ПИЛЕНЦА НА БАТКО. А И ИЗПЪЛНИТЕЛЯ С МИТНИЧАРКАТА СИ Е ЗА ТАМ.
  • 26 мда

    3 2 Отговор
    тоя боклук политолог е от гроп, призоваваше на предишните избори да не се гласува.
  • 27 СЕВДА

    3 3 Отговор

    До коментар #4 от "БСП и ДПС КОАЛИЦИЯТА":

    ФИГУРАНТА ВИ СЪСИПА ШАЙКАТА ОТ ГРОБ. НЕ ЧЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА ТОЙ. ВАЖНО Е ВАС ДА ВИ НЯМА И ДА ВИ ИЗЧЕГЪРТАМЕ. НИКОГА ПОВЕЧЕ КРАДЛИВАТА И ПРОСТА ШАЙКА ОТ ГРОП.
  • 28 ДА СЕ ЗНАЕ

    3 5 Отговор

    До коментар #7 от "Протестърът.":

    МНОГО ВИ БОЛИ РАДЕВ ВИ СЪСИПА КРАДЦИ ГНУСНИ.
  • 29 ИВАН

    3 1 Отговор

    До коментар #15 от "Ша повърна":

    ВАЖНО Е ЧЕ ПРЕМАХНАХМЕ ГРОП. СЕГА ТРЯБВА ДА ПРЕМАХНЕМ ПРОСТИТЕ И КРАЗЛИВИТЕ ИЗБИРАТЕЛИ НА ГРОП.
  • 30 ИВАНКА

    4 2 Отговор
    ПРОСТИ МРЪСНИЦИ ИЗБИРАТЕЛИ НА ГРОП. ВИЕ СТЕ АУТ.
  • 31 Още след

    3 3 Отговор

    До коментар #1 от "От баба ти":

    встъпването си като държавен глава, Румен Радев започна да дава сигнали, че търси постепенна, но крайна еманципация от хората и партията, които го поставиха на една от най-високите длъжности в държавата. С времето, а и особено през последната една година, този факт стана видим за почти всички наблюдатели, с изключение единствено на твърдите привърженици на БСП. Те и до днес убедено вярват, че Радев е техният президент, че той е ляв човек и русофил, че той е страстно загрижен за бъдещето и просперитета на левите хора в България.

    Да, ама не! Истината е съвсем друга, като, за съжаление, за някои тя ще стане видима с просто око едва когато вече е късно. Или поне, когато е късно за БСП.
  • 32 Истината

    3 3 Отговор
    всъщност е многопланова, а президентът Радев умело жонглира с нея пред очите на хората, които го избраха за президент. Защото фактите са красноречиви сами по себе си.

    На първо място Радев не е русофил, както мнозина си мислят. Тук трябва да отбележим, че проправителствените медии вършат огромна услуга на Румен Радев, като постоянно го заклеймяват за „човек на Москва“, за „защитник на славянството“, за „руски генерал“.

    Нищо от въпросните твърдения обаче не е истина. Радев е всеотдаен защитник на концепцията „Три морета“, която пък по философия е една от най-антируските инициативи в Европа днес.

    Второ, няма руски генерал, завършил висше военно американско училище. Или дори да има такъв, нашите американски партньори никога нямаше да позволят той да стане президент.

    Трето, любовните заигравки и евтини флиртове между Румен Радев и десните у нас вече са напълно прозрачни и само човек, който ползва бинокъла наобратно, така както го ползваше доскорошният ни министър на отбраната Красимир Каракачанов, може да бъде сляп за този факт.
  • 33 Анализатор

    3 3 Отговор
    Нещо повече, кристално ясно е, че на последните парламентарни избори, както и на тези, които предстоят през юли, Радев откровено симпатизира и защитава всички политически формации с изключение на БСП и на ГЕРБ, разбира се.

    Далеч обаче не така стоят нещата с другата системна партия ДПС, към която в последно време Румен Радев тихомълком направи серия от реверанси, може би разчитайки, че с тях ще умилостиви партията на Ахмед Доган и съответно – ще получи подкрепата на нейните привърженици на задаващите се наесен президентски избори.

    В същото време вече е кристално ясно, че в политиката Румен Радев разпознава като „свои хора“ аморфната маса от избиратели, подвизаващи се днес под името „Има такъв народ“. Нещо повече – според хора от близкия кръг на президента, Радев не крие тази своя симпатия, а дори разказвал, че на последните парламентарни избори не бил гласувал за БСП, а за партията на Слави Трифонов.

    Коментиран от #34

  • 34 Време е

    3 3 Отговор

    До коментар #33 от "Анализатор":

    за проглеждане. Радев не е и никога не е бил президент на БСП. Радев е един неопитен в политиката мъж, който се бори за власт и всячески бленува за втори мандат. И това не е гледната точка, от която идват атаките към Радев от страна на ГЕРБ. Там „играта“ е друга и в някакъв смисъл дори логична. На фона на Борисов и ГЕРБ Радев би могъл да изглежда като морален и загрижен за всички български граждани политик. От гледна точка на БСП, обаче, неспиращите предателства и интриги на Румен Радев към социалистическата партия го карат да изглежда единствено като поредния властолюбив предател.

    В този ред на мисли, пред БСП стои огромно предизвикателство, а то е да успее да постави точните и ясни граници между себе си и действията на президента Румен Радев и да убеди своя електорат, че Радев е мимикрия, но не и истина. Време е симпатизантите на БСП да излязат от паралелната реалност на това какво искат и на това какво действително имат. Именно от това действие ще зависят и резултатите на предстоящите парламентарни избори, и резултатите от последващите президентски избори, и бъдещето на БСП като партия, и нормалното развитие на България като суверенна държава.
  • 35 Запомнете

    4 2 Отговор

    До коментар #5 от "12345":

    всеки, който отиде служебно за повече от един месец при краварите облъчват го психотронно съгласно програмата им „контрол на мозъка“. Какъв русофил какви шест пет е президента Радев той се подчинява на Мустафата и от там идва депешата да разцепи БСП. Грешката на тупаните от БСП е че недопуснаха формирането на една свясна Комунистическа партия, а пращаха там разни старци. Така че тупаните са днешните капиталисти, които залъгват възрасните хора

    Коментиран от #38

  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Колев

    5 0 Отговор

    До коментар #11 от "чичо скрюч":

    Има само един прост въпрос, Господа. Ако националните ни интереси не съвпадат с тези на САЩ, а те няма как да съвпадат, защо да се кълнем във вечна вярност на НАТО ( разбирай на САЩ)? Защо трябва да си предоставяме територията за вра.дебни към Русия действия?Защо да държим чужди военни бази като ок уп ирана страна без никаква необходимост? Кой ни накара да си ун ищожим ракетите, военната авиация, кой?
    И учиндолският мъдрец заключи, като много други, че щом са ни вкарали в нато като го.еда в об ор, трябва там да си стоим докато ни хвърлят в огъня.
    Аз искам МИР, искам децата на България да живеят в мир. Не мразя никого, ни най-малко, но не искам да съм по.лога, безгласна човешка тв.р, която може да бъде обект на презрение.
    Някой мисли ли и очаква ли друго от англичани и германци????
  • 38 Всички ръфат

    3 3 Отговор

    До коментар #35 от "Запомнете":

    БСП, защото защитава нашите майки и бащи – пенсионерите !

    И триморския ПРОамерикански генерал и зидарина Св.нар Гочето, да не говорим за хун тата и за Боко Прос.ака, всите вкупом са врагове на България и затова БСП им е трън в задника .

    Коментиран от #39

  • 39 Избирателите

    3 2 Отговор

    До коментар #38 от "Всички ръфат":

    още когато видяха семейно-приятелското позициониране на Радев с Гергов, им светна сигнална лампичка. Дори още по-рано, когато състави ско пеното служебно правителство, което уж щеше да изкара кир ливите ризи на хун тата. Така ги изкара, че им припра якичките. Тези същите избиратели чакат пет години президента си да подкрепи морално, един път поне, неистовата борба в парламента на единствената опозиционна партия с пипалата на мафията. Но не би. Не са му позволили задокеанските му ментори. Същите, които сега са си харесали нови представители на колониалната си власт. И които същият този президент ухажва без свян, без да отчита пълната им некадърност и безпомощност. Дали, в такъв случай, е загрижен за народа си, или само изпълнява разпоредби, без дори да се прикрива. А когато хукна към Прибалтика, с риск да си счупи краката, вече ясно се позиционира срещу тези хора, повечето русофили, за разлика от него. Така че май редовите социалисти и симпатизанти трябва да внушават нещо на ръководството си, а не обратно.

    Коментиран от #40, #41

  • 40 Иван

    3 2 Отговор

    До коментар #39 от "Избирателите":

    Мисля,че се опитаха да изнудят Нинова и да заяви подкрепа за рр, но ако се окаже, че е била подведена, това няма да рефлектира върху нея и не само защото е с решение на Националния съвет, а защото и членовете зад нея, и голяма част от народа ни не приемат предателството и подлостта.

    Коментиран от #43

  • 41 Най-сетне

    4 2 Отговор

    До коментар #39 от "Избирателите":

    на някой да се светне на кого служи Хвърчило то. Не и на България...
  • 42 Радев

    4 3 Отговор

    До коментар #4 от "БСП и ДПС КОАЛИЦИЯТА":

    е един неопитен в политиката мъж,
    който се бори за власт и всячески бленува за втори мандат.
    Обобщено, както вървят работите, Радев ще се запомни повече не като президента, а като вторият съпруг на Десислава.
    Подозираме, че „бленуванията и борбата за власт“ са повече нейни активности.
    Ако има „лице“ за втори мандат – трябва да даде ОТЧЕТ:
    Как с правомощията си, които имаше успя да ПОДОБРИ живота на българския народ!
    С „атаките и очернянето“ на Борисов – НЕ се подобрява живота на българите!
    Но за съжаление Радеви изглежда НЕ го разбират, въпреки магистратурата „Политическа патология на глобания свят“ или нещо от сорта…
  • 43 Не е луд този,

    3 2 Отговор

    До коментар #40 от "Иван":

    който яде баницата, а този, който му дава. Всеки на гъл демагог, какъвто е радев, ще се възползва от ситуацията, че наивните избиратели на бсп не проумяват, че партията им е прелъстена и изоставена.Морал при него няма, не само че не е благодарен на бсп, че единствено заради нея стана президент, а подло й заби нож в гърба, самоиздигайки се за втори мандат и вбивайки клин между членовете й.
    Та поведението на радев си е съвсем нормално, но тия от началниците и избирателите на бсп, които боготворят един измамник, са напълно побъркани.
    Льотчикът убива партията им, те му помагат в това.
    А ако бяха нормална партия, щяха да си номинират за кандидат президент нинова или някой друг, да изхвърлят радев и да се покажат достойни.
  • 44 Служебен

    3 1 Отговор

    До коментар #3 от "КОТарАК":

    Премиер е ген. Стефан Янев – масон от ложата “Софийски приятели”, докато Радев е от ложата на Георги Гергов – “Слънце Ориент”.От 2011 до 2014 г. е военен аташе в САЩ.
    Ментор по масонска линия на Стефан Янев е Николай Цонев.
    А земеделският министър проф. Христо Бозуков е личен избор на Георги Гергов, с който той се хвали още преди два дни. Впрочем, Бозуков бе също министър на земеделието и по времето на “герджиковското” правителство.
    Правосъден министър е Янаки Стоилов от БСП, избран вероятно заради “баланса” Радев, който упорито работи против БСП, да не до вбеси партията преди президентските избори, които всъщност са му най-важни.

    Коментиран от #45

  • 45 Министър

    4 1 Отговор

    До коментар #44 от "Служебен":

    на транспорта е Георги Тодоров – който беше заместник министър на транспорта в правителството на Орешарски от квотата на ДПС. Очевидно, Радев се е договорил със Сараите, а проекта за плавателния път от морето до пристанището на почетния лидер на ДПС Ахмед Доган във Варна, ще процъфтява.
    Поведението на Румен Радев и решенията му показват, че нищо повече няма да сътвори освен ремикс на “герджиковско” правителство с уж някои “по-твърди” нюанси, ама уж.
    Отделна тема за анализ са лупингите в действията на Румен Радев от времето на протеста досега, проиграването на куп шансове от негова страна, клякането му хем към Мустафа, хем към Сараите, и всичко в името на заветната му цел – втори мандат.
    Е, след “надграждането” на Герджиковото правителство, сега ще се нагледаме на “балансово” правителство, което ще пусне някоя и друга пушилка за да потуши очакванията на обществото за истински круто служебно правителство, но никога няма да стигне дотам докъдето трябва.

    Защото схемата не я реди Радев, той е просто пионка местена от янките и определени кръгове, които му обещават подкрепа за втори мандат.
  • 46 ЗАЩО

    1 1 Отговор
    В САЩ НЯМА МИНИСТЪР, ЗАВЪРШИЛ СОФИЙСКИЯ УНИВЕРСИТЕТ, ГОСПОДИН РАДЕВ ?
    В ПОЛИТИКАТА ТРЯБВА ДА ИМА ПАРИТЕТ И БАЛАНС.
    НЕ ЗНАМ ЗА ЛЕТЕЦ ДАЛИ СТАВАТЕ, НО ЗА ПОЛИТИК СЕ СЪМНЯВАМ.
    КАЧВАЙ СЕ НА САМАЛЬОТА И ДИМ ДА ТЕ НЯМА !
  • 47 В Троят снощи е имало Заря, в чест

    1 1 Отговор
    На гражданина Борисов!!! Явно Посещенията в тоя, град не са били за Добро!!!
  • 48 ГЕРОВ

    0 0 Отговор
    НА ПРЕДСТОЯЩИТЕ ИЗБОРИ ЩЕ СТАНЕ ЯСНО С КОЛКО Е ИЗЛЪГАЛ ГЕРБ В РЕЗУЛТАТИТЕ И КОЛКО ПРОТОКОЛИ СА БИЛИ ГРУБО ФАЛШИФИЦИРАНИ!!!

    ВСИЧКИ СЕКЦИОННИ КОМИСИИ СЪС ОГРОМНА РАЗЛИКА В РЕЗУЛТАТА СПРЯМО ПРОВЕДЕНИТЕ ИЗБОРИ И ТЕЗИ КОИТО ЩЕ СЕ ПРОВЕДАТ ДА БЪДАТ ПОДВЕДЕНИ ПОД НАКАЗАТЕЛНА ОТГОВОРНОСТ И ПРАВО В ЗАТВОРА!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове