Last news in Fakti

13 Май, 2021 16:13 3 795 23

Асен Василев: Работим в посока да подпомогнем целия български бизнес

  • бизнес-
  • асен василев

Нови мерки за икономиката

Асен Василев: Работим в посока да подпомогнем целия български бизнес - 1

Работим в посока да подпомогнем целия български бизнес, за да излезе от икономическата криза. Това каза на брифинг служебният финансов министър Асен Василев.

„Мярката за българските пенсионери е насочена към хората, които са най-ударени от кризата. Що се отнася до мерките за бизнеса, работим с министъра на икономиката и туризма, за да видим по какъв начин не само към фирмите в пострадалите сектори, но и като цяло към целия български бизнес да може да тръгне подкрепа за излизането от икономическата криза. Също така, да видим по какъв начин може да се помогне на самонаетите лица, доколкото това е възможно“, допълни той.

Василев помоли за 7-10 дни толеранс и подчерта, че ако бизнесът заработи, ще има пари за всичко, а в противен случай – няма да има за нищо, каза Асен Василев.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 22 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Много време трябва

    9 2 Отговор
    Да се оправат работите.
  • 2 !!!?

    8 10 Отговор
    "ако бизнесът заработи ще има пари за всичко, а в противен случай - няма да има за нищо" - велика мисъл директно от Харвард !!!?

    Коментиран от #4

  • 3 3.14К

    8 11 Отговор
    За съжаление този една от черните дупки в правителството.
  • 4 Голяма мисъл

    10 4 Отговор

    До коментар #2 от "!!!?":

    каза пък ти! Е какво като е от Харвард , как да назове аксиоматичен факт?! Нормално е с адекватен и точен речник да каже истината , от Харвард му е умението да работи и да взима смислени решения. Ами то поне 40 000 думи в родния език се водят обикновени.....на какъв език да говори човека? Има хора просто трябва да пишете по форумите , без значение дали има смисъл.

    Коментиран от #10, #20

  • 5 !!!?

    3 6 Отговор
    Радев каза, че хазната е празна, а финансовия му министър защо крие това - или Радев лъже или Василев крие !!!?

    Коментиран от #8

  • 6 работите

    7 2 Отговор
    ударно! Браво и дано имате време да поразчистите тези Авгиеви обори!
  • 7 Браво

    10 2 Отговор
    Той е първият, който казва това. Че ако икономиката върви пари ще има за всичко. Ако не върви няма да има.

    Коментиран от #9

  • 8 напротив

    3 1 Отговор

    До коментар #5 от "!!!?":

    Преди малко го каза, ама като висиш по форумите и не гледаш телевизия.

    Коментиран от #11

  • 9 !!!?

    4 5 Отговор

    До коментар #7 от "Браво":

    Този е открил топлата вода - "ако нямаш пари ти си нищо" !!!?

    Коментиран от #12

  • 10 за какъв

    5 0 Отговор

    До коментар #4 от "Голяма мисъл":

    смисъл говориш, колега, от безсмислени хора! Нали, за да се напише нещо смислено трябва първо мозъкът да го роди!
  • 11 !!!?

    1 4 Отговор

    До коментар #8 от "напротив":

    Ами ще го каже...иначе ще има нипоряд от фатмака !!!?
  • 12 Имам предвид

    6 1 Отговор

    До коментар #9 от "!!!?":

    Говоря, че никой преди него, като Боко, не е подчертавал важността на една развита икономика, за да има пари за всичко.
  • 13 Истината

    0 3 Отговор
    Само ' Димитър Канев '
    Успех. Елитна гимназия Езикова в Хасково. Много наши познати от Харманли завършиха, дойде майка им и в САЩ продължиха образованието си, на приятелката ми Йорданка, баща й известен по Живково художник Митко, Димитър, внук му завърши Езиковата с Отличен успех и го приеха в Стара Загора хуманна медицина, но е по млад, на 34 години е, но не съм идвала в родният си град и ми е любопитно, къде е на Данчето сина й, Доктор. Елитна езикова в цяла българия бе преди 30 години. Сега от селата, но на тях им вървят езици, немски пивече, сходни са. Хасково не е това, което оставихме през далечната 1977. Стари хасковлии сме и Делян от село Скобелево, трябва да се премири, защото ние зрителите по можем да кажем, кой, кой е. Конкуренция Делянчо и много си надигал глава, кога си ходил в Хасково. Виж на какво прилича Хасково, дожре, че беше Христо Иванов да реставрира града, от вас чалъмите ви са в пивече. Борисов бе е слънце да изгрее навсякъде. Пине да бяхте довършули запичната болница в Хаскови. В остров Куба е всучко старци. Добре че в нощния магазин, другото е стока, не за пебсионер джоб. Имаше италиански магазин булфанко ли бе. Но наки си от другаде. Те република и куба ще изкупят и виж са се настанили в бойкова къща, в Банкя. До кривата круша на село Скобелево я докарахте всички, за милиони. Само за орфей ли тролеи. То хора няма в Куба. Много знаеш, къде е Куба, ама претенции, кой бил. Свиквайте. След Асен може да се яви по-голям гений след 10 г
  • 14 гост

    0 3 Отговор
    Хасково инфо. По-добре на хората в устата, отколкото в краката. Хасковлии са били и пак ще са това, което са : умни и красиви. Успех, моето Момче! Желая ти всичко най-добро и много Здраве. Кой не те харесва, няма вкус.
  • 15 мдда

    3 5 Отговор
    Тоя плъх ще подпомага...
  • 16 Ала Бала

    2 2 Отговор
    Този е голяма соросоидна калинка.Малко не е вред момчето,личи му по погледа.Щеше да закрива АЕЦ и да инсталира термопомпи,да тества населението с автомати за тестери,да води китайци от Хайнан за Пловдивското летище /дадоха му и концесията,ама се уплаши и се отказа/.Малоумна работа...
  • 17 охХХХХ

    2 0 Отговор
    АМА ТОЗИ ПРИЛИЧА НА БАРНИ
  • 18 Разследване

    1 1 Отговор
    Но какво прави впечатление още от пръв поглед?
    * В официализираната биография (1) е завършил образование (бакалавър) в Харвард колидж и специализации по бизнес и право.
    * В професионалните сайтове за работодателите (5) е уточнено, че е прекъснал специализациите си.
    * В пълния му профил в Linkedin (4) годините на образованието му се разминават с тези години, които е извадила търсачката от същия профил на този човек(3), преди да започне сформирането на ново правителство у нас.
    * В страницата от 25 февруари е посочено само Harvard Law School, (правото), в последния вариант, когdто вече стана публична личност фигурира и Harvard Business School (икономиката)
    Този човек изглежда не си знае детайлите за образованието си, нито дори годината, когато е завършил/незавършил специализациите си – 2007 ли е или 2008, нито кога е с право, а кога - и с бизнес, и с право, нито кога пък е без тях!За мен истината за Асен Василев е в професионалните сайтове за работодатели (5), в които ясно е посочено, че е прекъснал и следователно в официалната си биография е излъгал за специализациите си. Кашата с Linkedin потвърждава тази лъжа.
    Понеже разследването ми е на прима виста, няма да се учудя, ако след седмица изскочат и др. факти за ученето му в Харвард колидж, който е завършил като подготовка за образованието си.
    facebook
  • 19 грозно

    1 1 Отговор
    Не зная нищо за този човек, но ми направи изключително лошо впечатление , когато си предаваха министерството с Кирил Ананиев. Толкова нагло и високомерно се държа пред камерите, че каквото и да направи за тези броени месеци, изобщо няма да може да изтрие тези няколко минути на погнуса, които предизвика с поведението и излъчването си.
  • 20 Мунчо Данчев

    1 1 Отговор

    До коментар #4 от "Голяма мисъл":

    Тази фалирала мазна физиономия , която ни разправяше глупости ни го тапосаха на главите.Асенчо, я кажи как Франция била взела заем от България в златни левчета.
  • 21 Санитар

    1 1 Отговор
    Това си е жива КАСЛИНКА или казано на прост български ПАРАШУТИСТ.
  • 22 васик атанасова

    0 1 Отговор
    ТОЗИ ПСИХИАТРИЧЕН ПЕНДОЛИН ДА СИ ХОДИ НЕМЕДЛЕНО !
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове