14 Май, 2021 09:06 10 096 31

Проговори съпругата на стрелеца от метрото

  • летище софия-
  • метро-
  • максим петров

Бившият военен Максим Петров простреля четири пъти 55-годишната Соня Павлова, а след това се самоуби

Проговори съпругата на стрелеца от метрото - 1
Кадър бТВ

Никой не е имал проблем с мъжа ми. Това заяви пред бТВ Мая Петрова - съпругата на 62-годишния бивш военен Максим Петров, който простреля с 4 куршума 55-годишната Соня Павлова в мотриса по линия 1 на столичното метро, а след това се самоуби.

Петрова лаконично допълни, че няма обяснение за случилото се. По думите ѝ, с мъжа ѝ никога не са имали проблеми. Мая Петрова допълни, че съпругът ѝ притежавал оръжие отдавна.

На въпрос дали той е бил агресивен или нервен, жената отговори "Нормално". Съседите обаче определят стрелеца като изнервен и особен човек.

"Агресивен човек е. Странен тип е. С всеки буйства, с всеки има напрежение, скандали и разправии", казва един от комшиите на Максим Петров - Емил Глухов.

Максим е стрелял седем пъти в метрото с личния си пистолет "Макаров". Засега не е ясно дали го е направил от ревност, че Соня заминава, или от гняв, че го е отхвърлила.

55-годишната жена, която сега се бори за живота си в реанимацията на УМБАЛ "Света Анна", работела от 8 години в Австрия, грижела се за възрастни хора и именно там се запознала с бившия военен. Максим Петров също работил в Австрия, но от началото на май започнал работа в столична охранителна фирма.

По думите на съпруга на Соня - Богомил Павлов, тя и Максим Петров са пътували заедно от Виена до София с автобус няколко пъти. За притесненията си жената обаче споделила не с него, а с дъщеря им.

"С нищо пред мен не е показала, че има проблем. Може би е решила, че сама ще го реши. Но е споделила с дъщеря ни, че някакъв много я харесвал, че много я такова, че тя го отблъсквала, той бил нахален. Ма, кажи ми, бе, душичко. Кажи ми. Аз ще намеря начин да организирам хората и да го сгънем на четири, примерно ти казвам. Проблемът е бил с този мъж, който вчера я простреля в метрото", допълни Павлов.

Обяснява си стрелбата с яростта на настоятелен, но отхвърлен обожател.

"Мъжът може да го направи. Мъжът е болен, когато се чувства отритнат", казва Богомил Павлов.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бай Ставри

    43 3 Отговор
    Мале тая като е видях така лъха от злоба от нея ... Има нещо неприятно в нея
  • 2 Дайте да видим

    15 33 Отговор
    Надупчената дали поне става ...
  • 3 И тя

    42 3 Отговор
    със семейство , и той също...... Гурбетчии в Австрия , тя гледа стари хора , той вместо да си гледа пенсията и жената "любов върти"....
  • 4 Пич

    45 11 Отговор
    Курваросват се , без морал , без мисли за деца и семейството, па после олеле... Когато е вирила краката , и тоя и е плащал сметките , не се е сетила , че небесният келнер вижда всичко , и накрая дава касовата бележка на който заслужава , и според каквото е заслужил.

    Коментиран от #12, #24, #28

  • 5 Психиатъра

    47 1 Отговор
    Поредния луд с пищов в служба КОС си правят пас и не ги минават на психо.
  • 6 Farenhait

    58 5 Отговор
    Докато не им съберат оръжията на вс. бивши военни и бивши полицаи, и настоящи охранителчета ще е така. Оръжие само когато изпълнава служебните си задължения, после в касата на фирмата /службата.
  • 7 дърта комуняга

    22 7 Отговор
    тоя данее партизанин, с макаров, типична комуняга !!
  • 8 324

    24 0 Отговор
    Брей на дърт г$з бъз! Нещо ми се струва много изсмукано от пръстите! Той 62 годишен, тя 55 и сексуални мераци от негова страна, а дали е така аз се съмнявам, по вероятно е да са фин проблеми

    Коментиран от #10

  • 9 АБВГ

    24 6 Отговор
    Авторке, има си дума СЪСЕД, защо ползваш турцизми???
  • 10 Меракът

    15 2 Отговор

    До коментар #8 от "324":

    последен умира !

    Коментиран от #11

  • 11 324

    13 7 Отговор

    До коментар #10 от "Меракът":

    Е за мерак да беше булката по млада да, ама при тази възраст се съмнявам в мерака му?
  • 12 Непич

    27 5 Отговор

    До коментар #4 от "Пич":

    Само дето удобно си пропуснал, че вирене на крака не е имало, защото тя го е избягвала всячески. А той като типичен пишман мачо не е преживял, че го отхвърлят. Нарича се тормоз и преследване и в белите страни се наказва със затвор.

    Коментиран от #15, #21

  • 13 докторХаус

    24 3 Отговор
    Абе за неуспяло ухажване не убиват. Познавали са се добре и връзка са имали, иначе нямаше да ги има тия дълбоки емоции.
  • 14 Много

    9 1 Отговор
    странно той от къде е знаел че тя ще пътува?Ако е бил нахален и я е претеснявал толкова би трябвало да сподели със съпруга си а не с дъщеря си.Когато имаш семейство трябва да си много честен в отношенията.
  • 15 Патето Яки

    9 1 Отговор

    До коментар #12 от "Непич":

    съпруга на простреляната казва -----Публикувано във факти.бг: че някакъв много я харесвал, че много я такова

    Коментиран от #16

  • 16 И какво от това?

    9 3 Отговор

    До коментар #15 от "Патето Яки":

    И бедният речник трябва да се тълкува непременно като сексуални отношения? Познавали се, защото тя е работила в Австрия, той също. И ако има нещо, никоя жена няма да каже на детето си.
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Леле,леле

    6 3 Отговор
    Тази е грозна като смъртта .Жената мъж.За това оня ненормалник е стигнал до тук.
  • 19 сметало

    6 2 Отговор
    до къде води съжителство с години с грозна женка
  • 20 дио

    13 4 Отговор
    Тея на по 1000 години се излагат, да беха на 20 - 30 бих ги разбрал ма на 60-70г да правиш такива неща е срам за децата и внуците ти!
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Пич

    11 9 Отговор
    Няма да ти попречи да се замислиш , и да се сетиш , че го е избягвала тука , за да не се разчуе за падението и. В чужбината се е съдирала направо , с мисълта че е далече , и няма да се разбере. За съжаление , онзи се е влюбил , и тя тогава се е сетила да бяга , защото както всяка к...ва , иска да изглежда почтена , а не да стане за резил , особено на тези години. Ако не знаеш какви са българките , особено омъжените , и особено когато минат 40 г. значи си голям новобранец.

    Коментиран от #29

  • 24 Булаир Фружин

    7 3 Отговор

    До коментар #4 от "Пич":

    Много рязко съдиш, без да си запознат. Каквото и да е, тук се касае за човешки живот. Дано се оправи жената.

    Коментиран от #27

  • 25 Авторка

    5 1 Отговор
    Който и каквото да говори, да знаете че в крайна сметка става въпрос за пари.
  • 26 Айайай

    4 1 Отговор
    Във всяка афера търсете жената.Дано да се оправи в което се съмнявам.Тази жена ще е половин човек.Господ да пази от такива неща.
  • 27 Пич

    6 5 Отговор

    До коментар #24 от "Булаир Фружин":

    И аз и пожелавам от все сърце да се оправи , но.... Много добре познавам жените. Понеже сме анонимни , не го възприемай като хвалба , а като информация. Освен че изглеждам добре , и материално ме бива . Жените , които ме атакуват , са 80 и повече процента омъжени. От тях 80 и повече процента , казват , че искат нещо неангажиращо , и стигат до момента в който искат да зарежат мъж и деца . Това е отвратително . Още по отвратителното е , че 100 процента от тях , разказват едно и също. Т.е . ако преспиш със 100 омъжени жени , ще чуеш само една единствена история , разказана по 100 начина - че мъжът им е виновен , а те по принцип не били такива. Аз разбира се им говоря готини работи , защото ги ползвам , но не ги уважавам.
  • 28 ИМПЕРИАЛИСТ

    4 2 Отговор

    До коментар #4 от "Пич":

    Мнoгo прoблeми идвaт oт мoнoгaмиятa..., нo тaкa cмe възпитaни, чe дoри дa мoжeш дa ocигуриш дoбър живoт нa някoлкo жeни, трябвa дa ce зaдoвoлиш c EДНA, тъй кaтo мнoгoжeнcтвoтo в Бългaрия e нeзaкoннo. Cтaритe мoми пък нaпрaвo къcaт cърцeтo...
    Проблемът е в МОНОГАМИЯТА. Жена ти знае, че тя официално е единствената и си вдига "акциите"....

    Коментиран от #30

  • 29 Луди всякакви

    4 2 Отговор

    До коментар #23 от "Пич":

    И така да е, никой не му дава право да посяга на живота й. Ама ония, дето са научени с оръжие да си осигуряват предимство, не приемат "не" . Имаме си такъв най- отгоре: хванаха му съветниците в прегрешения, той вместо да ги освободи, тръгна да буни държавата и да командори: "Кръгом и вън"! Ама като си го харесвате...

    Коментиран от #31

  • 30 Пич

    3 2 Отговор

    До коментар #28 от "ИМПЕРИАЛИСТ":

    Правилно господине. Като допълнение , жените се възползват от моногамията когато е в техните интереси , ама считат че за тях не важи . Или поне не се бори докато не ги хванат де . По опитните от вас са чували с какви добродетелни тиради започват , и ги знаете и как свършват.
  • 31 Пич

    2 2 Отговор

    До коментар #29 от "Луди всякакви":

    Прав/а сте за човешкия живот . Но истината е в поговорката : да ни мирно седяло , не би чудо видяло .
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове