29 302 113

Алгафари към Слави: Не си доблестен политик

Жал ми е, че за пореден път се появяват хора, които мислят, че светът започва и завършва само с тяхната правда

Алгафари към Слави: Не си доблестен политик
Снимка: БГНЕС

Глуповитият израз "изчегъртване", когато не е обяснен правилно, остава усещането, че някой иска да "изчегърта" почти седемдесет процента от участвалите избиратели на последните избори.

Това пише в профила си политическият пиар Нидал Алгафари. Той добавя, че това изчегъртване явно е насочено към почти 70% от избирателите на партиите на статуквото.

"Толкова са активните избиратели на трите системни партии, наричани "статукво". Жал ми е, че за пореден път се появяват хора, които мислят, че светът започва и завършва само с тяхната правда. Неприятно е да чувам стари плочи, че всичко е преди тях е било от лошо, та по лошо", пише още той.

Ето и точните думи на Алгафари, публикувани без редакторска намеса:

"Приятели,

от няколко дни се сменят, къде правилно, къде не чак толкова, най-различни чиновници в държавата ни. Логично е. Нова политика да се прави с нови политически кабинети.

Логично е да има викащи "Осанна", както и неодобряващи случващото се. Със сигурност има много неща, които могат да се изпишат и в едната и в другата посока, но не бих приел за нормално да се сочи с укорителен пръст на физиката на новоизбраните.

За човек се съди по делата му, според християните и по намеренията му, според мюсюлманите. За сега чувам и чета за намеренията, които са ми странни, но пък пътят към ада е осеян с добри намерения. Нека видим и делата им.

Глуповитият израз "изчегъртване", когато не е обяснен правилно, остава усещането, че някой иска да "изчегърта" почти седемдесет процента от участвалите избиратели на последните избори. Толкова са активните избиратели на трите системни партии, наричани "статукво".

Жал ми е, че за пореден път се появяват хора, които мислят, че светът започва и завършва само с тяхната правда. Неприятно е да чувам стари плочи, че всичко е преди тях е било от лошо, та по лошо.

Как пък не се намери доблестен политик, който да признае и доброто свършено до сега и след това да посочи несвършеното. Нямам предвид само последното управление, а и предишното и по-предишното.

Всеки нов, застанал на по-първа линия, като очерня изцяло предишните, забравя, че самият той не е бил на каторга или крепостен селянин. Всеки един от новите в управлението, било той президент, бил министър-председател или министър са хора загладили косъма.

Нямат вид на каторжници или да са с посивели лица на живели в затворнически изолатор. За намеренията и делата им на 11-юли ще дадем оценката ни. След това ще потвърдим преценката ни и през ноември."

Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 204 гласа.

Свързани новини

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • 1 Бацо

  275 59 Отговор
  С шкафа повече ли ти даваше?

  Коментиран от #82, #97

 • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

 • 3 .......

  212 50 Отговор
  НИДАЛ ТИ ПРАВИ КАМПАНИЯТА НА БСП С ЧАЛГА КОНЦЕРТ ,ТОЛКОВА СИ ДОЛЕН
 • 4 Последния Софиянец

  246 58 Отговор
  Избирателите на партиите на статуквото са виртуални и в гробищата.Мъртви души.Има ги само в компютъра на Мишо Константинов.От цяла България Стъки събра само 100 човека на протест срещу 30 лв и китайско.

  Коментиран от #112

 • 5 Продуцентъ

  267 46 Отговор
  Политическият пиар Алгафари захлебва здраво, също като Дилов.
 • 6 Слави не е политик

  177 73 Отговор
  Той сега се учи! Но по-добре той, отколкото другите, изпечени далавераджии, дето ни докарахте до просешка тояга! Да не искаме ни къща да правим ни деца! И само да мечтаем да изчезнем в чужбина!

  Коментиран от #79, #98


 • 7 🐞Алгафари🐞

  135 35 Отговор
  Ще видим на Юли кой ще е пръв хихи
 • 8 Алгафари🐞

  125 29 Отговор
  и ти слушаш чалга знаем те и теб!
 • 9 Гост

  194 44 Отговор
  И на тая МАЗНА,ПРОДАЖНА ПОДЛОГА и дойде времето да ДАВА МНЕНИЕ...........ТОЛКОВА ГОДИНИ ДРАПА ДА СЕ ,,ХАРЕСА,, НА ПРИМАТА ОТ БАНКЯ,ДА ВЛЕЗЕ НА ХРАНИЛКАТА....И СЕГА ДОЙДЕ ВРЕМЕ ДА СЕ ,,ДОКАЗВА,,.....ОТВРАТ...
 • 10 Българка

  184 44 Отговор
  Алгафари явно е имал двойка по математика. Как изчисли, че "изчегъртването" на ГЕРБ засяга 70 от избирателите. Като махнем купения, подменения и анулиран с недействителни бюлетини вот, герберите нямат повече от 12-15% макс. И за да си освободим държавата от мафията, трябва всички герберасти да се отстранят от държавната хранилка, а много от тях разследвани, съдени и осъдени!
 • 11 choko

  114 77 Отговор
  Слави и компания са доблестни политици, аз ако бях сигурно щях да се подведа, но те си държат на думата и това е.
 • 12 Дааааа

  123 43 Отговор
  Кавалгафари да си гледа политиката в Армения. Много взе да се отваря по въпроси, отнасящи се, към страната дала му подслон. Айдеееее

  Коментиран от #15, #29, #32, #110

 • 13 АЛГАФАРИ ЛАЛЬООООООООООО

  114 31 Отговор
  Остъй хората да разровят малко БАКИИТЕ ВИ!?!!!!!!! МИ ТЯ ПАРТИЙКАТА НА СЛАВИ Е СУКАЛЧЕ НЯМАЩА И МЕСЕЦ В ПАРЛАМАМЕНТА....А ВИЙ. С ГУДИНИ ЦУЦКАХТЕЕЕЕЕЕ.......
 • 14 Дельо Хайдутин

  118 36 Отговор
  Алгафари да прояви доблест и да си ходи в ивицата Газа.
 • 15 този е

  105 23 Отговор

  До коментар #12 от "Дааааа":

  сириец и подкрепяше главорезите срещу Асад
 • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

 • 17 ⚜️Илюминат⚜️

  96 23 Отговор
  А ти не си си мил косата и си душевно и физически нечистоплътен отпадък, чието мнение не е важно за никой!!!
 • 18 ЦИОН

  89 25 Отговор
  А ТОВА ПСЕ АЛГАФАРИ Я МАРШ У СИРИЯ БЕ ШМ0К0 Я МАРШ ДА РУПАШ ОВНЕШКО ЧАЛМАР
 • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

 • 20 Герб гепи борисофф

  86 23 Отговор
  Алигатори, ти си платена подлога на БЪЛГАРОУБИЕЦА от Банкя Бойко Паша Борисов. Свърши ващта, време е за присъди и затвор.
 • 21 choko

  78 20 Отговор
  Мoжe би вeчe Бoриcoв знae, чe тoрбaтa c лъжитe e прaзнa или пък ce нaдявa и ce гoтви дa ce върн oтнoвo. Рaзчитa дo тoгaвa въпрocитe дa бъдaт зaбрaвeни. A някoи въпрocи ca тoлкoвa oбикнoвeни. Нaпримeр: Пoлучaвaтe ли кюлчeтa и мoмичeтa зa рoждeния дeн и кaквo ви кaрa дa хoдaтaйcтвaтe прeд чуждитe cлужби зa вeтeринaрнитe ceртификaти нa eдин oт пaртньoритe cи нa кaрти. Кaзвaт, чe в игритe нa кaрти Бoриcoв нe умee дa губи. Щe видим cлeд двa мeceцa дaли щe трябвa дa ce нaучи дa губи нa избoри.
 • 22 choko

  80 17 Отговор
  Бoриcoв, ocвeн c пocтa, ce рaздeли oкoнчaтeлнo и c oбрaзa cи. Oбрaзът нa oнзи, кoйтo винaги уcпявa дa прeвърнe дeфeктa в eфeкт. Oнзи, умeл cлaдкoдумeц, кoйтo уcпя дa прeвърнe дeceтки врaгoвe в пoчитaли. Oнзи, кoйтo нe ce cтрaхувaшe дa зacтaнe прeд кaмeрa и микрoфoни, зa дa cпoдeли пoрeднaтa грубa или укрaceнa лъжa. Бoриcoв нaпуcнa прeз зaдния вхoд, кoгaтo прeдaдe влacттa нa cлужeбния кaбинeт. Oтидe cи c мoнoлoг, зa дa нe чуe въпрocи.
 • 23 1234

  79 14 Отговор
  Алгафари, а на мен ми е жал , че ти подкрепяш бандитите в Сирия и не отиваш доброволец да защитаваш народа на Сирия.

  Коментиран от #69

 • 24 Малееее

  67 19 Отговор
  Този и останалите като него, въобще не осъзнават, че са бити карти. Промяна започва, харесва ли им или не. Какво ще направи Слави и компания, само времето ще покаже.
 • 25 Нидалчо

  62 13 Отговор
  А досега ГЕРБ с колко процента "изегъртваха". Боооклукккк си ти.
 • 26 Демократ

  58 14 Отговор
  Ал гафари да не е некои патреот от - ал каида или хизбула Звучи ми много терористично фамилията му
 • 27 На много хора

  55 33 Отговор
  Ви бърка Слави в з........Само той успя да започне промяната.Не ламти за власт и пари.Просто иска да помогне на народа си.На бас,че на следващите избори ще е първи.Доказа,че не е предател и му е мило и болно за българите и Родината

  Коментиран от #75

 • 28 Ахахах

  62 13 Отговор
  Голям вой, голям рев в последно време от калинкотулупите. Змиите преди да измрат яко хапят.
 • 29 Георгиев

  67 12 Отговор

  До коментар #12 от "Дааааа":

  Той е сириец. Баща му е бил главен редактор на вестника на управляващата партия в Сирия, която е била оглавявана от бащата на сегашния президент. Баща му изпада в немилост и за това ето този сега подкрепя бандитите в Сирия.
 • 30 ПРЕДАТЕЛ

  62 15 Отговор
  АЛГАФАРИ , ПОДЛОГАТА НА БОЙКО , ДЕЗЕРТЬОРА ОТ АРМИЯТА НА АСАД
 • 31 Перо

  46 10 Отговор
  Дрън,дрън,дрън... не знам от къде дойде тов и коя е майка му,но той какво иска,едни бандитски селтици,да бъдат заменени с други прости селтици.това вече го преживяхме! Явно има далавера с мутренския режим!
 • 32 ужас

  52 8 Отговор

  До коментар #12 от "Дааааа":

  Този е сириец. Арменец е Халваджан и брат му Бозаджан.
 • 33 така така

  36 12 Отговор
  Това е водачът на берачите на ягоди и аспержи. Отнасяйте се с уважение!!
 • 34 Милия ми той

  22 13 Отговор
  Арменец да се обажда. Ей подлого, оди при попа си веее.
 • 35 ТОКСИЧЕН ГЕРБ

  47 17 Отговор
  ИЗЧАГЪРТАЙТЕ ГЕРБ В ЗАТВОРА , ДЕЗИНФЕКЦИРАЙТЕ ПОСЛЕ - ДА НЕ ЗАБРАВИТЕЕЕЕЕ !
 • 36 КРАДЕЦО

  47 17 Отговор
  БОЙКОООО , ЩОУТО ТЕПЪРВА ЗАПОЧВА И ЗАВЪРШВА В ЗАТВОРА ПРЕСТЪПНИКО !
 • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

 • 38 Антимафия

  55 19 Отговор
  Алгафари ,Алгафари ! Като си толкова " вкиснат" от интелигентност , защо не вземеш и ти да направиш една партия , така, както Слави Трифонов я направи ? Взе учебника ,отвори го и започна, от а... до... я? Не си почтен Алгафари , ти не си почтен! Почетните хора , уважават труда на другите , ти Нидал Алгафари , си се изтопорил, като надут мисир, и се чудиш , къде са тези , които ще те заобичат? Няма да ги намериш , от теб лъха студ и надменност, такива никой не ги обича? Ти от себе си, не даваш Надал ,има нещо Персийско в твоята неразкрита душа , не типично за хората от нашите Тракийски земи? Това е разликата, между теб Нидал и Слави! И затова го обичат Слави и затова, гласуват за него, защото хората уважават идеите и труда му, на него, и неговата партия ИТН .
 • 39 Жив е той жив е изградил килия за Боко

  17 51 Отговор
  Този път София ще бъде изцяло за Д Б ! Всички интелигентни и мислещи хора ще гласуваме за тази партия ! Успех на г-н Христо Иванов на изборите ! Само ЛЕВСКИ !

  Коментиран от #47, #49, #85, #89

 • 40 ПРАВОВЕРЕН

  38 13 Отговор
  Арапиноооо, затвори си устата десарска !
 • 41 Без майтап

  25 16 Отговор

  До коментар #2 от "смок с 1 око":

  Бисери за короната на "Буда" Вицове за "Буда" Борисов -Мата Хари, я кажи ни, премиерът във леглото колко чини? -Супер! Вечер не му става! Сутрин с пачки утешава!
 • 42 100

  29 6 Отговор
  Ма той политик ли е?
 • 43 помним: Лукановата зима;помним заплатите

  39 20 Отговор
  помним: Лукановата зима;помним заплатите от 5 долара;помним и Виденовите опашки за хляб;помним изкуствено създадените и фалирани банки и ограбването на спестяванията на хората по този начин;помним и боновата приватизация,също оставила без пари обикновенния човечец;помним заменките на принципа “Батко на братко”;помним обръча от фирми на ДПС,изсякъл българските гори;помним хотелите на червените магистрати по морето;помним тузарските къщи и имоти на “другарите” в Панчерево,Бояна,Драгалевци и още незнайно къде;помним стачките на учители,лекари и миньори при Тройната Коалиция;помним откраднатите пари от Емел Етем,отпуснати за подпомагане на населението,пострадало от бедствията.Всичко помним!Така,че,драги комуняги и вся подобна сволач-Господ да ви накаже или както казваше една моя стара съседка/лека й пръст на жената,нищо хубаво не видяла от комунистите ГЕРБ/-Чумата да ги тръшне!

  Коментиран от #46

 • 44 Гост

  25 10 Отговор
  Последният софиянец и Българка - най-компетентни по всички въпроси!!!!На всяка манджа мерудия.

  Коментиран от #101

 • 45 Зноете ли че

  32 11 Отговор
  Бащата на братята Алгафари е терорист? Заченати са, когато той е бил в България, на обучение от ДС/КГБ. След 10-ти ноември бащата забягва и изоставя синовете си и жена си! Бащата е главен редактор на печатният орган на терористичния БААС? /БААС е арабският терористичен Коминтерн!

  Коментиран от #68

 • 46 1234

  22 4 Отговор

  До коментар #43 от "помним: Лукановата зима;помним заплатите":

  А помниш ли Мавъра.

  Коментиран от #52

 • 47 ИСТИНАТА

  14 33 Отговор

  До коментар #39 от "Жив е той жив е изградил килия за Боко":

  Честно казано, единствен Христо Иванов нарита Доган на "частния" му плаж на сараите в Росенец! Нали?

  Коментиран от #60

 • 48 Говориш Смешки

  31 21 Отговор
  Алгафари, изгкеждаш пошло... точно за Слави не тр да го казваш... нито трол нито съм маняк на тема политика.. ИТН ще спечели изборите на 11.05, защото народа иска така!
 • 49 всички

  9 14 Отговор

  До коментар #39 от "Жив е той жив е изградил килия за Боко":

  "интелигенти", мислещи не с глава а с г*з , ще гласуват за плажния циркаджия, когото видимо боготвориш. "Интелигенти" бе госпожа Петрова, к'во да ги пра'иш.
 • 50 Малии

  29 13 Отговор
  Тия алгафарита, магардичи, сонита и пАдобни Славито ги прави за смях, слагаше ги в джоба си, хи хи.. Освен това пред Трифонов те са бедняци.. Ач копеци демек хи хии хи
 • 51 Кажи си неуважаеми троле

  21 32 Отговор
  От всичките плювачи, хайде поне един да докаже с факти, какво лошо му е сторил Борисов? И да даде пример, през тези години КОЙ, ако беше на власт, би направил по-добър живота му?! Щом си беден значи не си образован, щом нямаш работа си некадърен.Ако тук не ти изнася научи руски или английски и иди там, където ти харесва! Остави нас, които си обичаме родината да си избираме този, който прави нещо за нас този който, ако сгреши се поправя. Разбира се, това едва ли е славуца или румения, те мислят единствено как да се харесат на спонсорите и господарите си😂😂😂

  Коментиран от #55

 • 52 Мата Хари

  35 14 Отговор

  До коментар #46 от "1234":

  И мавъра помним, и шкафчето с пачки на Борисов! Едва ли комунистите от ГЕРБ ще прескочат 4%! ГEРБ щe ce утeчe при НДCВ! Пoмнeтe ми думaтa! Това е началото на края на държаваната комунистическа мафия в България! Тормозеща българите до днес от 9-ти септември 44г. Всички български граждани да гласуват на 11-ти юли!
 • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

 • 54 Счупи тъпомера

  28 6 Отговор
  Ни дал, ни взел, той затова се пени, като бебешки шампоан.
 • 55 КАЗВАМЕ

  17 9 Отговор

  До коментар #51 от "Кажи си неуважаеми троле":

  Гатанка: -На стената виси, щрака, кука, пърди и смърди. Що е то? Отговор: -Стенен часовник с кукувица. -Но защо пърди и смърди? -Защото е подарък от Путин на Борисов. Заслужил си го с безплатният руско турски газопровод за Сърбия.
 • 56 Тоз Алгафари...

  25 6 Отговор
  Само да не ме завари ... Че ще отнесе шамари...
 • 57 е понеже

  22 9 Отговор
  тоя няма смелост да посочи положителното постигнато от боко да кажа аз накратко ако въобще е положително- никаква борба с корупцията , раздуване на администрацията при намаляване на населението,източване на бюджета , ежегодно увеличение на заплати на администрация,полиция,учители и то НЕЗАСЛУЖЕНО ,подчинение на прокуратурата и съда за поръчкови изпълнения,. а слави правилно използва изчегъртване защото кърлеж се изчегъртва а кърлежи са избирателите на статуктвото вкопчили се в държавната хранилка
 • 58 Се таа

  20 4 Отговор
  Нидал се римува с..... !
 • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

 • 60 То бяха

  18 3 Отговор

  До коментар #47 от "ИСТИНАТА":

  ритници, шутове и "чудеса от героизъм", абсолютен майтап. То България отдавна е една от водещите сцени на театъра на абсурда, само дето актьорите са твърде слаби, понякога смешни, друг път жалки.
 • 61 българка

  29 9 Отговор
  Хайде, хайде, много ви бива в преиначаване на казаното! Смисълът на "изчегъртването" е, че ГЕРБ така са обсебили и са се срастнали с всички сфери на живота ни, че са като загоряло на дъното на тенджера! Сега ясно ли ти е, господин ГЕРБ???

  Коментиран от #74

 • 62 Янчо

  13 18 Отговор
  Музикант къща не храни камо ли цяла държава
 • 63 Чочо

  21 21 Отговор
  Че Алгафари е подлога - подлога е, но че слави е търгаш - търгаш е!!! Той не желае да управляв, той и неговите идиоти ще подкрепят този или онзи срещу пари и влияние.
 • 64 Аз Негодника

  11 2 Отговор
  Робът не мечтае за свободата си,а за свой собствени роби...Епиктет. Морал и Етика...
 • 65 Деймос

  22 9 Отговор
  Скрий се МИСИРКО .... Няма добро нещо направено от ГЕРБ, чегъркане
 • 66 Явор

  28 7 Отговор
  Безсрамно е поведението на Нидал Алгафари. Угодничи на компрометирания ББ и предава някогашния си съдружник Слави. Безсрамник и безпринципен човек е Алгафари. Интересчия, властолюбец, славолюбец и неблагодарник. Слави сигурно му е помагал навремето в „Ку-Ку“. Така е, така е, така е в живота. Злобни, отмъстителни, предатели, изменящи на принципите си хора, вгледани в политиката стъпкват приятелството като хлебарка. Тоя интересчия беше ПР на БСП, натрупа пари и после започна да злобее. Какво нещо само: Ставаш политически ПР на партия, забогатяваш и после злобееш и отмъщаваш. Ти, Алгафари, от седем-осем години преподаваш на младите, а и не само на тях урок по непочтеност. Момчетата, ако те четат и слушат, няма да станат мъже. Ти не си никакъв мъж, защото мъжете не злословят и не интригантстват. Такива като тебе правят пари, натрупват финансово състояние и после стават противници на тия, които са им давали пари. Ценностите са важни. Нямаме ли ги, загубени сме.

  Коментиран от #86

 • 67 Алгафари !

  20 3 Отговор
  Нема вече пари....за сафари !
 • 68 Антимафия

  17 10 Отговор

  До коментар #45 от "Зноете ли че":

  Не знаех ,това за баща му , сега знам повече, пък и Слави Трифонов, няма никакава лична вина? Знам ,че по онова, комунистическо мръсно време , много наши Български момичета, се женха за араби, заради 5-10 долара, за найлонови чорапи и дънки? Днес виждаме резултатите , от наследството?
 • 69 Антимафия

  16 3 Отговор

  До коментар #23 от "1234":

  Александър Македонски на такива , като него, първо им реже ушите и носовете? А на доблесния противник, му оставя държавата , която е завладял да я управлава!
 • 70 Тоз БСП го изрита...

  15 8 Отговор
  Сега за БИБИТКО Банкянския рита...
 • 71 АлГАФари

  17 6 Отговор
  Направих голям гаф с това изявление
 • 72 Българин

  5 6 Отговор
  Нищо доблестно е е тоя.
 • 73 Дебилчев

  12 3 Отговор
  Този израз е на Манолова от лятото, а тя го е чела по форумите, "изчегъркаха ли македонците де що има български надписи", изобщо плагиатстват
 • 74 Тапата

  17 13 Отговор

  До коментар #61 от "българка":

  Що за гладиаторски ген носим ние българите - зада докажем себе си, задължително е да убием/изчегъртаме/ съперника си. Ако не осъзнаем, че трябва да надграждаме постигнатото, а не да го рушим и всеки път да започваме отначало, то лазенето по социалното дъно ни е гарантирано.

  Коментиран от #100

 • 75 От вал

  1 4 Отговор

  До коментар #27 от "На много хора":

  Ха ха ха смешни сте. Я слезте на земята малко.
 • 76 Доротея

  11 0 Отговор
  Правителството ново, тук там някоя калинка е уволнуна от едно място и прелетяла на друго, но аналлизаторите по медиите са все същите! И избирателите сте същите! Няма да се оправите! Единствено се появи за малко позабравената Стояна Георгиева и всичко друго - стари лизачи на Тикватурата на форсаж - този тук, Мира, Борджиева, Антони Гъ, Антонела, Пуйконела, Колю Ко и цялото ято....
 • 77 Кака Сийка

  16 1 Отговор
  Нидал, ни взел. Досега само доблестни политици бяха на сцената. Б.б., пкп, Лъчко мозъка, ц.ц., цв.цв и много други. За 12 години се наслушахме все на ЕнтелЕгентни изрази, "конграчулейшън", "Оди пеша', "лош мат'риал'... Па сега едно "изчегъртване" не можете да разберете! Или те е яд, че бившите ти колеги са принципни и стойностни хора?
 • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

 • 79 Приятел пита

  5 2 Отговор

  До коментар #6 от "Слави не е политик":

  Имаше една градинка до Японския за застрояване - дали е първоптоходник в таз септична яма?
 • 80 погербен

  9 1 Отговор
  сириеца е прихванал доста от гнусното ченгеджийско мислене на гербавите!
 • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

 • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

 • 83 Джон Ленин

  8 1 Отговор
  АЛГАФАРИ , ТОЯ НЕ Е ПОЛИТИК .... ТОЗИ Е ...КЛОУН ...
 • 84 Агент

  7 0 Отговор
  "Наско"-марш в Сирия.
 • 85 Лупи

  4 6 Отговор

  До коментар #39 от "Жив е той жив е изградил килия за Боко":

  Хахаха смешник! Гласувате за Херо Мустафа, а Хр. Иванов е само нейния глашатай. А Херо го е грижа за българите и България, колкото за уличните котки или не чакай, за котките я е грижа повече. Ти на ясно ли си, че за господарите на Хр. Иванов няма значение хора от каква националност живеят на тая територия стига да им ходят по гайдата?
 • 86 Селянин

  8 1 Отговор

  До коментар #66 от "Явор":

  Сега разбираш ли защо е прогонен от Сирия? Подлогите не ги искат никъде!
 • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

 • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

 • 89 Прокопий

  8 0 Отговор

  До коментар #39 от "Жив е той жив е изградил килия за Боко":

  Ако Алгафари е вашия "Аватар ", ще ядете тоягата на Велизарий? "Нашите хора ,по тези земи, " не гласуват за Варварски интереси!
 • 90 Този коментар е премахнат от модератор.

 • 91 Този коментар е премахнат от модератор.

 • 92 Пепи

  6 0 Отговор
  Педал Алгафари
 • 93 Mario Almaleh

  8 0 Отговор
  Нидале що така всички коментиращи са срещу това което пишеш? Редно е да се замислиш и да преосмислиш действията си за в бъдеще.
 • 94 Този коментар е премахнат от модератор.

 • 95 любител

  8 0 Отговор
  алги пак се изказваш неподготвен.може ли без мнозинство и окупирана от герберчета администрация в цялата страна да правиш правителство. ами номенклатурата на боко ще те прецаква и ще ти пречи за всичко.
 • 96 факт

  9 0 Отговор
  ЕЙ ОТ ТАКИВА БСП ОТИДЕ У КАНАЛА!
 • 97 Този коментар е премахнат от модератор.

 • 98 Само стой и гледай

  4 4 Отговор

  До коментар #6 от "Слави не е политик":

  Какви ще ги забърква слави, дълги години ще ги сърбаме ,защото за 30 години не се научихме да разпознаваме лаладжиите от хората на действието !
 • 99 Скумрия

  0 0 Отговор
  Този нидал сал вз
 • 100 хе хе

  3 0 Отговор

  До коментар #74 от "Тапата":

  Най-добрият гладиатор е бил българин. А за врага нищо друго освен изчегъртване!
 • 101 Драйфус

  1 0 Отговор

  До коментар #44 от "Гост":

  Ти си ненадминат,успокой се и продължавай с упорство и настойчивост!
 • 102 МДА

  3 0 Отговор
  НИДАЛ ИСКА ПОСТОВЕ, АМА НИКОЙ НЕ ГО ЗАБЕЛЯЗВА. ДАЙТЕ ПОСТ НА ПОМАКА ТОЙ Е ГОТОВ НА ВСИЧКО. ХА-ХА
 • 103 А бе

  2 0 Отговор
  Алге гафари . Кой ВИ подаде "микрофона " а ? Не умесное сравнение .КоЙ ли е подал микрофона на ... ? Пример : държавата е лош стопанин или държавата е лош стопанин :при корумпирани мними полотици(абе баз политици исамо с пози заставлячи ) !
 • 104 Херо Мустака

  2 0 Отговор
  Аль де Фанфари изпусналь Уздите !
 • 105 Aйша

  4 2 Отговор
  Давай Слави ! Раздавай оръжие ,че никой иностранец да не подава "глава "(да се мисли над закона и то чужденец)!Аль де САБЯкоФ !

 • 106 Aйша

  0 0 Отговор
  Ал де го хване ,яко да подава у ... !
 • 107 възпитаник

  4 0 Отговор
  сиреч по ли ти харесва ти май мина през всички партии бе г-н алгафари
 • 108 Нидалчо, няма тяхна правда

  7 2 Отговор
  Има права и задължения към народа . Ясно ли ти е. Нищо не си направиш ти в тая посока ,така че вземи млъкни и не си показвай гроз- ната мутра .
 • 109 100perа

  5 0 Отговор
  Господине Наско (нали това ти беше псевдонима като агент на 6-то управление на ДС - политическата полиция на БКП), защо не престанеш да ни поучаваш? Да ръсиш морални постулати, да даваш оценки на хора - точно ти?! При това по начин, очевидно подобен на този в доносите ти навремето. Нима мислиш, че сме го забравили ли? Нима си мислиш, че сме забравили изявите ти преди няколко години, когато агитираше за война срещу диктатора Асад? И за подкрепа на ислямистите и терористите в Сирия? Нима мислиш, че не помним как правеше предизборните кампании на БСП, а когато те отсвириха от тази хранилка, ти се обърна срещу тях и се постави в услуга на ГЕРБ? Точно ти ли "съжаляваш хората"? Точно ти - професионален предател и абсолютно безскруполна личност? Жалък си в напразните си опити.
 • 110 Хамди

  0 1 Отговор

  До коментар #12 от "Дааааа":

  Сирия
 • 111 Наделчооо Неделчооо

  2 0 Отговор
  Плюеш срещу тези които разказват как картоиграчи на белот си пипват от пенсийте на баба и дядо. За това което ПИЛЕТО е правил в САЩ се лежи 10 години в затвора. Запомни това ПИЧ. В Румъния отдавна 1000 политици търкат наровете в кауша за къде по малко. Нужни са други партий , други политолози , други социолози , и всякакви други лози.
 • 112 Ъъъ

  1 1 Отговор

  До коментар #4 от "Последния Софиянец":

  Много си умен бе последния.Всички гласувахме за Славчо.Но още от сега съм забранил даже да се споменава неговото име.Е,заради оня нефелник Тошко.И защото това е ход на партиите от статуквото да се организират.И трите партии ще имат по-висок резултат от сега+Патриотите за сметка на пчеличката Мая.
 • 113 Аз Негодника

  1 0 Отговор
  Чалгаря е един робот, с две програми...Пари, и кариера...Нищо повече...Придворния шут на ОЛИГАРХИЯТА...

Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa или ca нaпиcaни изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg ще бъдат премахнати.