Last news in Fakti

15 Май, 2021 19:16 9 949 32

Тежка катастрофа уби трима

  • катастрофа-
  • видин-
  • монтана-
  • загинали

Трагедията е станала на пътя Монтана-Видин

Тежка катастрофа уби трима - 1
Снимка: БГНЕС

Тежка катастрофа на пътя Монтана – Видин преди разклона за село Долна Вереница. По първоначална информация са загинали трима души. Сигнал за тежкия пътен инцидент е подаден днес към 16:10 часа.

По първоначални данни, поради влажна настилка, тир е ударил с ремаркето си движещия се в насрещната лента лек автомобил, който бил притиснат и от товарен камион, пътувал зад него, съобщават от МВР. Според информацията да момента, от удара на място са починали шофьорът и двамата пътници в колата.

Движението и в двете посоки по пътя Монтана – Видин е изцяло затворено. Моторните превозни средства се отклоняват по обходен маршрут.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 9 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 налюдател

    39 9 Отговор
    ТУРСКИ ТИР

    Коментиран от #8, #26

  • 2 ИМА

    10 18 Отговор
    И Б.Д.Ж.ТРАНСПОРТ!

    Коментиран от #5

  • 3 Тираджията

    52 1 Отговор
    призна по БТВ -"Моят камион занесе..." Ама там има ограничение 60 - пита се - щом с 60 занася тир, какво става с повече? Или просто лъже...

    Коментиран от #19

  • 4 Катастрофално

    53 1 Отговор
    Бог да прости жертвите ! И марсиански да е ТИР–ът –все тая! Преди всички избори обещават тунел под Петрохан, но...до следващите. АПИ, мапи и сие дремат, а народът гине.

    Коментиран от #29

  • 5 Не разбирам

    11 6 Отговор

    До коментар #2 от "ИМА":

    Има и авиолинии и какво от това?
  • 6 Чудя се

    62 4 Отговор
    Крайно време е тировете да спрат да се движат по нашите пътища и да се превозват на вагони с БДЖ от едно място до друго или от граница до граница. Тировете потрошиха пътищата и погубиха толкова човешки животи. Докога ???
    Защо правителствата не направят така, че тировете да се товарят на вагони и превозват от БДЖ. Така хем ще се спасят пътищата ни от разрушаване, хем БДЖ ще печели.

    Коментиран от #10, #11, #12, #25

  • 7 Финансова криза и колапс

    42 2 Отговор
    Не може селски път да води до дунав мост при видин borisov e виновен и росица кирова. Да бъдат подведени под отговорност. Само тирове и то в събота когато хората трябва да си ходят на село при роднини и приятели и близки хора.
  • 8 Пурко

    6 12 Отговор

    До коментар #1 от "налюдател":

    Български ТИР е виновен!
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Онзи

    38 0 Отговор

    До коментар #6 от "Чудя се":

    Другарят Т.Живков и БКП така са планирали БДЖ,но вече релсите са димонтирани и върнати на скрап от демократичните сили!!
  • 11 Сори

    26 2 Отговор

    До коментар #6 от "Чудя се":

    За тази работа трябва развита и ефективна железопътна компания, вкл. мрежа, състав и т.н.. Сегашното състояние на нашето БДЖ е повече от плачевно.

    Коментиран от #13

  • 12 Емил Боев

    32 0 Отговор

    До коментар #6 от "Чудя се":

    Поздравления за идеята ,да се върне статута на БДЖ като главен доставчик на стоките по вътрешно направление и от чужбина .Както беше навремето . Вярно тогава имаше икономика и държавата имаше какво да продава и да купува .Но и сега може да се помисли тировте да се намалят като преминават по разбитите републикански пътища на България .

    Коментиран от #14

  • 13 Чудя се

    20 0 Отговор

    До коментар #11 от "Сори":

    Вярно е, че сегашното състояние на нашето БДЖ е повече от плачевно, но нали трябва отнякъде да се започне. Няма да се случат нещата изведнъж, ама все трябва да се започне и така малко по малко и ще стане. Като започнат да постъпват финансови постъпления в БДЖ от превозените тирове е парите започнат да се влагат, я за нови локомотиви, вагони или релси и ще станат нещата. Ако само ревем, че това е зле и онова е зле никога няма да ни се получат нещата.

    Коментиран от #16, #21

  • 14 Горчив смях

    13 1 Отговор

    До коментар #12 от "Емил Боев":

    Приятелю, беше но преди 1989г. Да не говорим за последните 10–12год. И не обиждай "творецът на магистрали и сие магистралки"
  • 15 Камионджия

    20 0 Отговор
    Всеки, който е карал по този път знае, че на всеки завой има разсипвано гориво по завоите - дали е случайност не мога да кажа. Пътя е ужасно хлъзгав.

    Коментиран от #17

  • 16 Сори

    25 0 Отговор

    До коментар #13 от "Чудя се":

    Човеко, това може да стане само при стабилно и мислещо за народа и държавата правителство и политици въобще. На този ден се навършват 67г. от смъртта на великия българин Атанас Буров– политик, банкер, родолюбец. Днешните управници само могат да се учат от него, но не желаят.

    Коментиран от #24

  • 17 Северозапад

    22 0 Отговор

    До коментар #15 от "Камионджия":

    Пътят е потресающ, да не говорим за състоянието на къщите и здравето на хората, живеещи в селата, откъдето преминават ТИР–овете. Протести–бол, реакция и подобрение – НУЛА!
  • 18 един от многото

    5 0 Отговор
    Снимката е от катастрофиралото вчера "Субару"

    Коментиран от #27

  • 19 СтарТИРаджия

    16 0 Отговор

    До коментар #3 от "Тираджията":

    Точно там асфалта е "дран" за по-добро сцепление уж, а не е ясно кой баш как е карал; по този участък на мокро "падат като гнили круши" рейсърите! И пак там преди 4 год. за части от секундата се виждах в ковчега. Един състезател на мокро поднесе с доста сериозна скорост и, след няколко секунди "лупинги" вкл. надлъжно вретено (!!!) си викам "край, шибна се (горе долу) в средата на кабината и ме..."! Пред камиона се натърти по гуми в асфалта и, като коркова тапа излетя от дясно в полето! И си падна пак на гумите!!! Аз колкото можах го бягах в ляво - късмет че нямаше коли зад него!!!
  • 20 Любо

    19 0 Отговор
    Постоянно гледам в ю тюб , различни канали на тираджии чужденци .Бях попаднал на едун шофьор от Литва.Човека има товар от Литва за Турция , и през всяка страна където преминаваше правеше отделен епизод.Дойде редът и епизода му през България.Познайте как беше озаглавен и какво коментираше в началото- от какво са направени нашите пътища , от какви материали, пътищата ти са хлъзгави , с малко сцепление.И снимаше точно този участък между Видин и София , и как не реално се отразяват стоповете на предния автомобил в асфалта , нощно лятно време сухо, а все едно пътя е мазен .Е щом на него е направило впечатление , значи не са само шофьорите виновни.
  • 21 Шофьор

    5 11 Отговор

    До коментар #13 от "Чудя се":

    Колкото повече света се дигитализира и всичко е на клик разстояние, толкова повече понятието "ТИР на влак" се отдалечава в миналото. Решението е само едно - модерна шосейна инфраструктура и кадърно организиране на трафика. Няма колега с опит, който да избере двулентов път пред магистрала или напук да кара из разни села. Човече, знаеш ли у нас какви са масово товаро-разтоварните адреси? Карат ни да се навираме в дворове и паркираме на рампи мислени преди 50 год. за жукове и газки. Слезте на земята бе хора. Не се опитвайте да слагате каруцата пред коня!

    Коментиран от #30

  • 22 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    2 1 Отговор
    Прилича на постановка за убийство чрез ПТП!!!Кои са загиналите???
  • 23 Boris

    11 1 Отговор
    Гласувайте пак за гроп и гнилата Тиква, щот прави най добрите пътища в Европа
  • 24 ТОЯ МИ Е КАТО УЧИТЕЛ В ЖИВОТА!!

    4 0 Отговор

    До коментар #16 от "Сори":

    ИМАМ МУ КНИГАТА..ЧЕТА И ПРЕПРОЧИТАМ!!ЗНАЕ ВСИЧКО ТОЧНО ЗА ЖИВОТА..И ПАРИ И ЖЕНИ!!

    Коментиран от #28

  • 25 народ

    1 2 Отговор

    До коментар #6 от "Чудя се":

    Това беше идеята на Николай Василев по време на царското управление... Но тогава скочиха сдс, бсп и дпс срещу идеята и всичко умря .....
    Това сме българите...
  • 26 Без майтап

    5 2 Отговор

    До коментар #1 от "налюдател":

    Бисери за короната на "Буда"

    Вицове за "Буда" Борисов

    Попитали Радио Ереван:

    -Защо в България магистралите и улиците
    са осеяни с дупки?

    Радио Ереван отговорило:

    -Това е световният принос на Борисов
    за намаляване на катастрофите!

    Дупките в асфалта
    не позволяват на шофьорите
    да заспиват!
  • 27 Простю

    1 0 Отговор

    До коментар #18 от "един от многото":

    Не се знае дали снимката е от катастрофиралото вчера Субаро. Вярно, че я бяха сложили същата, но май слагат каквито им падне.
  • 28 Сори

    5 0 Отговор

    До коментар #24 от "ТОЯ МИ Е КАТО УЧИТЕЛ В ЖИВОТА!!":

    Доста книги има. Буров коментира и народа, политиката и политиците, писателите и поетите. Аз лично смятам, че всеки инелигентен българин трябва да прочете неговите виждания и разсъждения, записани предимно от Михаил Топалов– Памукчиев, а за политиците и кандидат такива, това е задължително.
  • 29 сектант

    4 0 Отговор

    До коментар #4 от "Катастрофално":

    Не, че не си прав ама на българина все оправдание му трябва. Най-честата причина за птп е несъобразена с пътя скорост това и баба ми го знае.

    Коментиран от #31

  • 30 Чудя се

    3 0 Отговор

    До коментар #21 от "Шофьор":

    Да така е рeшeниeтo e да има мoдeрнa шoceйнa инфрacтруктурa, НО НЯМА. И, сега какво предлагаш да продължават ТИРовете вървят по нашите тесни, разбити и двупосочни пътища и българите да продължават да мрат заради заспали, пияни или дрогирани шофьори ли?
    Не разбирам какъв ти е проблема ТИРовете да пътуват с железницата?
  • 31 Катастрофално

    6 0 Отговор

    До коментар #29 от "сектант":

    Скоростта –едно на ръка. Ами пияните, дрогираните и младите водачи, дето мама и тате им купили играчка, а те нослето не могат да си избършат? Причините са много и комплексни, но най– важното, което зависи от самите нас е Без/Отговорността.
  • 32 Доктор ДЖАГЕРС

    1 1 Отговор
    НЯМА НИКАКЪВ КОНТРОЛ ОТ ПОЛИЦИЯТА и ДАИ . КАРАТ ТИЯ ТИРАВЕ С НАД 100 км. в час
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове