16 Май, 2021 10:44 5 629 114

Вежди Рашидов: Корабът на ГЕРБ не потъва

  • вежди рашидов-
  • герб-
  • политика

Аз не съм предател. В момента има национален блок против партията.

Вежди Рашидов: Корабът на ГЕРБ не потъва - 1
Снимка: БГНЕС

Корабът на ГЕРБ не потъва. Аз не съм предател. В момента има национален блок против партията. Затова в трудния момент аз оставам в ГЕРБ. Не става въпрос само за премиера Борисов. Там видях едни изключително умни и интелигентни хора. Това коментира в ефира на bTV Вежди Рашидов, който обаче отказа да коментира новите лица в партията. Не било негова работа.

„ГЕРБ пак си е първа политическа сила. ГЕРБ е жива организация – понякога качва, понякога сваля доверие. Дългото седене във властта е като дългата женитба. Понякога може би е хубаво да има отстъп, но в ГЕРБ нито са нароиха мравки, нито нищо. ГЕРБ е една сплотена монолитна партия“, смята той. Според него партията на Борисов отново щяла да глътне въздух. Просто правителствата на Борисов понесли много тежки отговорности през трите си мандата.

Не стана ясно дали името му ще присъства в листите на ГЕРБ на предстоящите избори през юли месец. „Ще помисля. Това би било последният ми шанс да ударя звънчето“, уточни той.

Рашидов беше лаконичен за новия министър на културата проф. Велислав Минеков. „Не мога да давам оценки. Нека минат тези 2-3 месеца. На добър час“, пожела му той. „Платил съм толкова данъци, колкото пари някои от вас не са спечелили. Само за 3 години съм си платил данъците за 400 000 лв. Спокоен ли е Минеков?“, коментира Рашидов по повод обвиненията на служебния културен министър към него.


Поставете оценка:
Оценка 1.4 от 60 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Културовед

    202 33 Отговор
    Позор беше турчин да бъде министър на културата в България позор!

    Коментиран от #27, #58, #99

  • 2 РЪМПЕЗИ

    183 14 Отговор
    АМА ВИЕ И КОРАБ ЛИ ИМАТЕ...ЩЕ ГО КОНФИСКУВАМЕ И НЕГО...

    Коментиран от #91

  • 3 един от многото

    209 19 Отговор
    Много правилно , не потъва , а потъна!

    Коментиран от #77

  • 4 Така е

    172 17 Отговор
    Верно е , кораба на гроб вече потъна
  • 5 ТаУмВзе

    142 14 Отговор
    Любимият ни трезве мултак Едно се изрезва Пак. Щом герберастия е такъв вой, Паника и страх има шанс нещо да се получи.
  • 6 Пучо Капучо

    133 12 Отговор
    Да, корабът на ГЕП не потъва, той направо лети към бай Ставри, там с всичките му пирати...пардон - айдуци.
  • 7 моряка

    97 10 Отговор
    Бре , че кога Боко си купи и яхта?
  • 8 Да бе

    110 13 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Вежди Рашидов: Корабът на ГЕРБ не потъва

    Не, корабът на ГЕРБ потъна завинаги. Ако герб не се разпадне, може да е около 4% или по-малко на следващите парламентарни избори.
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Българка

    99 7 Отговор
    Когато корпоративна ОПГ работи против народа си- стриже го, дои го, щави го, то най-естественото нещо е тормозените от ГЕРБ да се обърнат срещу инквизитора си
  • 11 Софиянец

    100 12 Отговор
    Този е утайката на българина, просто Долно и елементарно турче с кръстче татуирано на ръката
  • 12 Жълтата подводница

    68 6 Отговор
    Гребците си поемат въздух в момента.
  • 13 1618

    106 10 Отговор
    ГЕРБ са силно компроментирани и до такава степен са срутени надолу, че сами не мага вече никога да спечелят изборите! За това се коалираха с още по- силно компроментиранаи и разпаднала се партия СДС.Борисов и неговото обкръжение настаниха целите си семейства на висши административни длъжности. Ярък пример за това е Десислава Трифонова –сестрата на близък до Пеевски.Раздуха щатовете на администрацията, без никакви административни реформи като за 12 години лъжеха и манипулираха общественото съзнание!Да не говорим, че излъгаха и за електронното правителство , което не направиха през цялото си управление ,но откраднаха и похарчиха 12 милиарда предназначени за създаване на електронно правителство! Цялото правителство и обкръжение на Борисов трябва да бъдат махнати незабавно ,безкомпромисно и съдени! За това трябва да се изчисти и Прокуратурата като се започне от Гешев!
  • 14 Бай Ставри

    84 8 Отговор
    То и Титаник беше непотопяем ама ....
  • 15 Мой

    100 6 Отговор
    Добре де, как един от гроб не се замисли, защо им се случва това? Защо се изкарват жертви? Наистина ли си мислят, че всичко е било прекрасно и неблагодарният народ иска да ги накаже за добрините им?
  • 16 Ива

    80 8 Отговор
    Потъва потъва мишки мръсни
  • 17 Салама

    62 5 Отговор
    Долу бтв!
  • 18 Царо

    75 8 Отговор
    Като приберат на топло вожда, или ако той изчезне някъде по топлите страни преди това, Герб ще последва НДСВ към небитието

    Коментиран от #45

  • 19 Българка

    86 7 Отговор
    Вежди Рашидов по-добре да даде обяснения младежът негов син от къде има милиони, за да закупи хотел в Алпите. Да каже синчето какви доходи и колко данъци е платил. И защо ако това не е скритата корупция на баща ми и пране на пари, Рашидов дълго и напоително лъжеше и отричаше имотните придобивки в семейството му.
    В.Рашидов да обясни колко скъпи имоти е закупил в София и страната . Да обясни това, че той повече е строител и дилър на недвижими имоти, отколкото деец на изкуството? Колко дейци на изкуството се замогнаха като него с десетки милиони за отрицателно време?
  • 20 сори

    71 7 Отговор
    Платил 400хил лева данъци . Доста обществени поръчки за дялкане на камъни . Не знам един паметник да е направил . Иначе в пиенето е ненадминат .

    Коментиран от #24, #48

  • 21 Черен Петър

    53 8 Отговор
    Може и да не потъва, не знам, НО ЯКО СЕ НАГЪЛТВА С ВОДА, което рано или късно ще го потопи! Вежди, днес изтърси нещо, дето ми напомня силно боса ти! Че симпатизираш ли, член ли, не разбрах точно, но бил с гроб от 20 години...И един такъв смирен, кротък, което ме наведе на мисълта, че от много време насам е трезвен сутрин...
  • 22 5835

    51 6 Отговор
    Много се радвам, че започва разбулването на истините за управленито досега! Искам да обърна внимание на сектора здравеопазване. Ако трябва ще покажа документи.
    Чрeз здрaвeoпaзвaнeтo ГEРБ нe caмo ce oпитвaт дa мaнипулирaт oбщecтвeнoтo мнeниe нo и крaдaт бeзoглeднo.
    Прeди пoвeчe oт гoдинa Нoвa ТВ пoкaзa мeхaнизъм зa oтклoнявaнe нa eврoпeйcки cрeдcтвa oт ръкoвoдcтвoтo нa МБAЛ "Cв. Aннa " Coфия. Д-р Близнaкoв дирeктoрa нa бoлницaтa ce хвaли, чe дoкaтo e пoд крилoтo нa д-р Мocкoв, Борисов щe гo пoкривa. Крaдeц дa cи в тaзи държaвa. Дoкoлкoтo ce чувa, ceгa щe ce oпитa дa ce cкриe при Мaя Мaнoлoвa, зaщoтo и тя билa oт Дупницa. Тaкa ce хвaли
  • 23 Ахаах

    57 5 Отговор
    Когато някой тулуп ми каже, че в герб имало умни хора, веднага си спомням за белия хакер и за пекинската патица. И корабът герб е потънал още 2012 година. До сега са само изгъзици и платено присъствие в политиката, благодарение на пари от Германия! Скоро кранчето ще секне с двеста...
  • 24 Ку ку

    21 28 Отговор

    До коментар #20 от "сори":

    Ама Веждито не дялка монументи, а миниатюри и ги продава чрез Сотбис...Та така с парите му! И да знаеш какво наддаване пада за неговите творби! Произведенията на Микеланджело пасти да ядат...

    Коментиран от #28, #64

  • 25 Папурко

    55 6 Отговор
    Нагъл та нагъл, другаря Веждьо..Веждьо Радишев. Един от апологетите на Възродителния процес. Даже Цвъки не ми е толкова омразен колкото тоя смрадливец.
  • 26 Вешин

    45 6 Отговор
    Ще потъне бъди сигурен. .ха,ха,ха...
  • 27 Къде ще идеш

    59 6 Отговор

    До коментар #1 от "Културовед":

    Вежди я разкажи на Българския читател,
    по какъв начин ти върнаха парите от
    умишлено фалираната банка
    на Ахмед Доган, КТБ,
    и кой беше стратега на цесията?
    Че много от Българските граждани,
    не познават Делян Пеевски така ,
    както ти го познаваш?
    И не се прави на "ощипана мома",
    нали си "еркек" и не си предател?
  • 28 Али J

    26 5 Отговор

    До коментар #24 от "Ку ку":

    Ами бе..да не верваш. Ти па са изцепи мааа.
  • 29 JEFF

    32 4 Отговор
    Не, няма такъв блок и това е лошото. Всички се съобразяват с ГЕРБ, надявам се да не е задълго.
  • 30 гост

    35 5 Отговор
    Хайде и този господинчо на амбразурата. Слугите на тиквата са юрнаха през глава да обикалят студия и ефири и да ни обясняват колко зле ще стане след тях и как никой друг не може да се справи с управлението на държавата. Разбираемо е че боли вече да не си на хранилката и да взимаш 30-40 000 лв. заплата и нищо да не правиш, но народа просто повече не може да ви търпи и ще ви го покаже отново на изборите!
  • 31 Маргинал

    36 4 Отговор
    Потъва Яко. Още не са се сетили да го обявят за подвидница.
  • 32 Алкохолика

    29 3 Отговор
    Внимавайте с коментарите против колегата! Да не се налага да се глобяваме!
  • 33 Пич

    9 28 Отговор
    Следваща битка ще бъде между ГЕРБ и БСП . Обединените патриотични партии ще влязат в парламента , и ще са с ГЕРБ . БСП също си създадоха алтернатива в лицето на Виденов , който ще дръпне леви гласове. Отново следва обединение , т.е. покачване на процентите. Новите ще загубят , защото хората са отвратени от нивото на привържениците им. Погледнете само какво представляват повечето от коментарите тука. Хора от по ниско ниво от тези , просто няма . Така че първото място ще е или за ГЕРБ , или за БСП . Но дали някой от тях ще успее да излъчи правителство , не мога да прогнозирам.

    Коментиран от #60

  • 34 Стига ревност, стига злоба

    8 43 Отговор
    Ма много обичаме да плюем и завиждаме...Много от вас изобщо не проумяват, че такива като Веждито, сирак, от нулата, единствено с таланта си е спечелил толкова пари, колкото вие само в сънищата си.Ако някой има съмнение за далавери, нека с документите да отиде в медия, която с радост ще ги публикува.А да научете се, че когато имаш доказателства неоспорими, най-добре да ги внесеш в прокуратурата...Всичко останало е фейк стил бабикян, или чешане на езиците....

    Коментиран от #43, #47, #75

  • 35 Мултак_вис2

    34 5 Отговор
    ВЕЖДИ РАШИДОВ ЦЯЛ ЖИВОТ Е ПОДЛОГА НА КГБ
  • 36 Еееее

    26 4 Отговор
    повече от това , няма накъде , на дъното е , ама то ти кога ли си казвал истина , че сега ?
  • 37 pop

    28 4 Отговор
    жалка малка душичка..
  • 38 ...

    6 2 Отговор
    На майка майка ми е ромка. Да живее баба ми.
  • 39 Тиии

    23 4 Отговор
    колко си гнусен !!!
  • 40 Простака сред простаци,се чувства...

    35 4 Отговор
    Като почетен МУЛТАК,сред мултаци...Важно е да има за пиене и ядене,народа да гледа тъпо и жално през стъклото,как простаци се прегръщат с мултаци!
  • 41 гробище

    27 4 Отговор
    ръждясалото корито гробище потъна във фекални води заедно с крадливите пирати на него
  • 42 махни

    12 3 Отговор
    не-то и всичко ще е точно!
  • 43 микеланджело

    22 4 Отговор

    До коментар #34 от "Стига ревност, стига злоба":

    това,че е сирак не го прави умен,нали? за да вярва на мултаци и гробарци,говори за някаква зависимост,или по- лошото,за умствена недостатъчност!

    Коментиран от #51

  • 44 Уйке

    27 4 Отговор
    Вежди,скоро капитана ще бъде арестуван и корабът ще се разбие ,а плъховете някои ще се разбягат,други ще се удавят!
  • 45 вождът

    24 4 Отговор

    До коментар #18 от "Царо":

    изчезна. Мисирковите телевизии дават стари записи с него.
  • 46 77777

    20 4 Отговор
    Пак се е размечтал!!!
  • 47 Има хиляди сираци,но почетен ...

    22 4 Отговор

    До коментар #34 от "Стига ревност, стига злоба":

    МУЛТАК,е само този нагаждач и подлога на господарите с парите и кюлчетата...Защо на него му възстановиха милиончетата веднага от фалиралата КТБ,имаше и други тарикати с пари в пирамидата на ДПС?
  • 48 Лудница

    13 4 Отговор

    До коментар #20 от "сори":

    Той е платил за 400 хиляди лева данаци, това са му заплатите за 4 години нормално е всеки си плаща данъците от заплати, ами другите другарю, къщи имоти коли контрабанда пари от частния бизнес къда са?Една ревизийка от чужди ревизьори примерно японци ще приемете ли?
  • 49 Хехе

    25 4 Отговор
    Наздраве,Мултак,Предател и Подлого! Като изтрезнееш,ще разбереш,че кораба ГЕРБ отдавна е потънал!
  • 50 ссссс

    17 3 Отговор
    Корабът на герб не потъва - няма как кораб да потъне два пъти :)
  • 51 Пич

    10 7 Отговор

    До коментар #43 от "микеланджело":

    А Вас какво ви прави умен !!!??? . Дайте ни примери за изключителни Ваши постижения , за да ни смаете така , че да се чудиме какво да ви кажеме !!!
  • 52 Щирлиц

    17 0 Отговор
    България да се управлява от българи.
  • 53 Още един плъх

    18 3 Отговор
    Тя България ще потъне от герберските калинки, той (Рашидов) за за кораба им се загрижил!
    Апропо: Веждито да се пообразова малко - всеки кораб, рано или късно потъва.
    Но той нали е плъх, явно има още сиренце на йораба, което да гризка.
  • 54 доживях да

    28 4 Отговор
    чуя, че другарят Рашидов нарича "кораб" изкорубената лодка на ГЕРБ!
    Другарят Рашидов дължи обяснение как си спаси милионите от КТБ. Иначе другаря Рашидов е побойник. Ама, че е лош този Гугъл :" На 29 ноември 2001 г. Вежди Рашидов, заедно с общинския съветник от СДС Емил Додов се сбиват с полицай, след като колата на Рашидов е паркирана неправилно пред Столична община. Полицаят е със счупен нос, а инцидентът е заснет от екип на телевизия „Евроком“ и от охранителната камера на общината. На следващия ден те са арестувани и прокуратурата завежда дело за лека телесна повреда на полицай и хулиганство. На 5 април 2002 г. прокуратурата прекратява делото срещу Вежди Рашидов с мотива, че престъпленията не са извършени. И това по времето на Сакскобургготски. Срамна история отвсякъде си ти!
  • 55 ТО ОТДАВНА СИ ПОТЪНАЛ в УИСКИ

    22 4 Отговор
    А ВОЖДА ПЪТУВА С ДЖИПКАТА КЪМ ДЪНОТО БЕЗКРАЙНО!!!
  • 56 21 22

    4 6 Отговор
    НЕ ФУРМИТЕ БЕЗ БОЖКОВ НЕ СА АТРАКЦИЯ НЕМА ДАЛАВЕРА ЯЗЪК ТОВАЕЕ ЧОВЕЧЕ УМЕН СИ РАБОТЛИВ НЕ СЕ ИЗЛАГАЙ КАТО ПРАСЕ МИР ТУМБАКА
  • 57 Рашидов е платил (За400 000)???данаците!

    14 2 Отговор
    10% Плосък данък на тази сума е 40 000лв!!!Толкова е Пратил!!! МАНИПОЛИРА!!!
  • 58 Ох Баня

    11 3 Отговор

    До коментар #1 от "Културовед":

    Питай " Патриотите" защо го подкрепяха.
  • 59 069

    12 3 Отговор
    На този никога няма да му забравя грозните изцепки. И това ако е култура... Тя никога не е потъвала, защото от самото начало все си е била на дъното. А за министър на културата е просто някаква грозна шега на природата.
  • 60 Да еааа!

    2 1 Отговор

    До коментар #33 от "Пич":

    КАКЪВ ПИЧ СИ ЛИЧИ ПО КОМЕНТАРА ТИ

    Коментиран от #82

  • 61 Ако не потъва

    7 2 Отговор
    "корабът на ГЕРБ" то ако следваме логиката на вашите разсъждения демографската криза на българите ще се задълбочава . Не знам да се смея 😃 или да плача 😞 . Национални предатели 🧐
  • 62 раптър

    15 3 Отговор
    Пиянгур ,гади ми се от тебе! Винаги си бил нагаждач! От бай Тошово време! Партии любими аз съм със таз, която е на власт - това е твоето верую
  • 63 mi6osp

    9 3 Отговор
    Корабът на ГерБ не потъва, но пресъхна морето от крадени пари, в което плаваше,
  • 64 Майкъл

    9 3 Отговор

    До коментар #24 от "Ку ку":

    Изповедта на един луд и заслепен,от унищожаването на културата и историята на България!!!
  • 65 Ъхъ

    6 3 Отговор
    Ма той потънал ма...
  • 66 Споко

    6 3 Отговор
    Корабът не потъва....потъват плъховете в трюма....
  • 67 ...слез...

    5 3 Отговор
    ...и си прибери версията...той не знае къде се намира...
  • 68 Жорж

    5 3 Отговор
    Ако направим аналогия с класическата поза в секса ГЕРБ в момента са отдолу,но продължават интензивно да мърдат.Мърдайте така само увеличавате удоволствието.
  • 69 носмърди

    10 3 Отговор
    Лай.ата не потъват.....!
  • 70 Главен

    12 3 Отговор
    Мутропитек
  • 71 Помнете

    13 3 Отговор
    Когато яде чеверме,а ние гладувахме...!!!
  • 72 Ако има прокуратура

    12 2 Отговор
    Да се разследва как така взе два милиона от поставената под запор КТБ! Лесно е, и ясно, че държавата ще си прибере обратно двата милиона, които да използва примерно за увеличение на пенсиите.
  • 73 Мутри вън!

    11 4 Отговор
    АЛКОХОЛИ И МУТРИ!
  • 74 dnbf

    6 3 Отговор
    Току виж си чул ако вземе да потъне то плъховете последно напускат ама вашия е бетер от Титаник нагли мръсници
  • 75 Човече, ти си луд

    12 2 Отговор

    До коментар #34 от "Стига ревност, стига злоба":

    Или такива са ти спуснатите опорки!
    Нима е останал нормален човек в държавата ни, който да вярва на тази прокуратура с каскет!!!
  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 наздраве

    7 3 Отговор
    Веждичка , спри ракията , престани да се излагаш . Наблюденията ти за '' много умни и интелигентни хор в ГЕРБ '' включват ли ПКП-ка , Дуловската тапицерка , Смолянската рептилка , Тома общия , Манев милиционера и да ви не изброявам всичко интелекти. Най малкото за това , че нямаш собствено ''АЗ '' и без да съм детайлно запознат с творчеството ти бих ти казал , че творец не си.
  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 Бургас

    4 2 Отговор
    В рамките на 10 минути,2 вертолета се предислоцира от Безмер в Сарафово.
  • 82 Пич

    2 1 Отговор

    До коментар #60 от "Да еааа!":

    Това , че не сте съгласен , не значи че сте прав . Ако бяхте умен , щяхте да предоставите някакви аргументи. С какво не сте съгласен ? Споровете не се водят като във ваше село , с надвикване през нивата !!!
  • 83 Стягат

    4 2 Отговор
    Се за бой май.
  • 84 ДЖОТО

    4 4 Отговор
    КОРАБА ПОТЪНА,АМА НИКОЙ НЕ ИСКА ДА ВИ СПАСИ!!!ХИ-ХИ-ХИ!
  • 85 Нестава

    4 3 Отговор
    Кораба потъна отдавна и няма да потегли тоя не истрезнява
  • 86 Умен

    6 5 Отговор
    Мръсен, долен, подъл циганин!
  • 87 Васил

    3 6 Отговор
    Той не потъва защото е на дъното.
  • 88 Беше казал, че щял да се замоубива ако

    4 5 Отговор
    Не му дадат парите от КТБ!!! Цяла София знае тази история!!!
  • 89 МУЛТАКЪТ ИМА ХАЛЮЦИНАЦИИ Винаги съм каз

    2 7 Отговор
    МУЛТАКЪТ ИМА ХАЛЮЦИНАЦИИ

    Винаги съм казвала, че алкохолът не прощава! И с напредването на ЕГН-то, прошката става все по-невероятна. Явно под влияние на алкохолните изпарения и музата на Спиртос, главният мултак на държавата заяви, че в ГЕРБ имало едни образовани, качествени и интелигентни хора. Наистина, чудя се защо, ако има такива, ги държат в пълна нелегалност? И как пък мултакът ги установи - на по чашка вечер, питайки ги дали го уважават?

    Присантимантите на мултака се знаят. Явно и за компанията на Карамански е смятал, че това е един образован, интелигентен /е, може и да е бил/ и качествен човек. Особено, когато го черпи на маса и го цунка по челото!

    От друга страна, прасетата си харесват другите прасета. Обичат си калната и мръсна кочина, където се чувстват у дома си. За тях пеперудите са непонятни....

    Елена Гунчева
  • 90 Вежди, от Кораба са останали Отломки

    6 7 Отговор
    Да плуват във водата!!! Дъски, греди, празни бурета и по някой Удовник, хванал се за тях, а бряг не се вижда, в Дълбокото сте!!!
  • 91 Млад човек

    4 6 Отговор

    До коментар #2 от "РЪМПЕЗИ":

    Ало,турчина Рашидов!! " Корабът" вече е ПОТЪНАЛ!! Ало " Ръмпези"!! Никой не конфискува потънал кораб! Схващаш ли бе тикво!! Ха ха ха ха!!
  • 92 Павел Пенев

    4 6 Отговор
    Корабът на ГЕРБ е пробит от всякъде.Добре е да се качите и вие от ДПС на него официално и тогава да потъне.
  • 93 dfu

    3 6 Отговор
    Не му следя изявите на тоя, но най-запаметяващият момент, който имам за Вежди Рашидов е през 90-те, голямата мизерия, когато с голяма радост Александър Томов му подари една въшлива килимявка за рожденния ден, а през прозоците на ресторанта надничаха смачкани и гладни пенсионери. :)
  • 94 Смях

    1 6 Отговор
    Щом мултака го казва,значи блажени трябва да са му вярващите!
  • 95 Помним

    2 5 Отговор
    Ало Рашидов, хората не са забравили какви игрички въртеше. За да станеш депутат, а после министър докара няколко автобуса в Кърджали с хора да гласуват за теб. Никой не те искаше в този град. Знаем че сте способни на далавери, хеля па ти
  • 96 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 97 Ю бряяяя

    5 4 Отговор
    Минеков е най културния културен министър носещ ковчези и замерящ с яйца държавните учреждения
  • 98 Хасан от ДПС

    2 5 Отговор
    колега, като гледам ти потъваш , виж си носа , целия е червен от алкохола
  • 99 Гост

    3 2 Отговор

    До коментар #1 от "Културовед":

    В качеството си на какъв давате тези оценки?На анонимник ли?
  • 100 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 101 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 102 заката

    0 2 Отговор
    ти си потънал бее пиянде с откраднати те пари от държавата
  • 103 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 104 вили

    0 2 Отговор
    плъховете първи напускат потъващия кораб Герб който го караше Цветан Цветанов
  • 105 баба мара

    1 1 Отговор
    от пияници акъл не вземаме кога се натаралянка пак бе Вежди
  • 106 АТАНАСОВА СЪМ

    1 3 Отговор
    КОРАБА НА ГЕРБ Е РАЗБИТ НАПЪЛНО ДО ОСНОВИ ДА ЖИВЕЙЙЙ БЪЛГАРИЯ
  • 107 Ну погоди

    2 2 Отговор
    Господ му даде сигнал и не си взе поука това алчно същество ама следващия път гласеца няма да му се чуе втоеи шанс няма в тоя живот щом си крадлив ще се мъчиш и в корана го пише Веждьо.
  • 108 Анализаторр

    1 1 Отговор
    Това да не е Ноевият ковчег натоварен с калинки? Само за подбрани калинки по двойки. ;)
  • 109 Този кабинет ще Открива и нов

    1 1 Отговор
    Изтрезвител, Рашидов!! За сведение, няма да е наказателен Отряд а ще почиства от Търтей и Калинки Кошера!!!
  • 110 КРАДЦИ

    0 0 Отговор
    вежди е подлога на доган и бойко
  • 111 темеруга

    0 1 Отговор
    Приcъcтвиeтo нa жeнa в eнeргeтикaтa ce oтрaзи в oпитa ми дa „пoдрeдя къщaтa“ нa бългaрcкaтa eнeргeтикa дa имa някaкъв рeд и миcля, чe тoзи рeд дaвa рeзултaти."
  • 112 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 113 тони

    0 0 Отговор
    трябва да потане
  • 114 Рашидов тези дни се правеше на Пророк

    0 0 Отговор
    И Нзидателно даваше препоръки, а не различаваш Червеното от Зеленото!! Оня Горе, реши да те Коригира малко
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове