Last news in Fakti

16 Май, 2021 12:12 11 727 249

Президентът обясни има ли топла връзка между кабинета му и Васил Божков

  • румен радев-
  • васил божков-
  • бойко борисов-
  • олигархия

"От 11 години кой е на власт? Олигархията е на Борисов. Тук има железен закон - всяка олигархия се стреми да започне да работи със следващото управление, каза Радев

Президентът обясни има ли топла връзка между кабинета му и Васил Божков  - 1
Снимка: БГНЕС

Президентът Румен Радев за първи път коментира завихрилия се скандал около твърдението, че има топла връзка между служебния кабинет и партията на обвинения в 19 престъпления и укриващ се в Дубай бизнесмен Васил Божков - "Българско лято".

Припомняме, че политологът доц. Огнян Минчев хвърли бомба, като заяви, че Елена Павлова Фичерова-Караиванова, която стана началник на кабинета на вътрешния министър Бойко Рашков, е кандидат за депутат от партията на Божков.

"От 11 години кой е на власт? Олигархията е на Борисов. Тук има железен закон - всяка олигархия се стреми да започне да работи със следващото управление.

Някакви сънища чувам - прочетох писания. Няма как олигархията на Божков и на когото искате, да стане олигархия на Радев. Ние имаме различна ценностна система, те даже не се пресичат. Моята и на предишния премиер. Там има изкуство всички собствени грехове да се прехвърлят на другите", категоричен бе пред БНР държавният глава.

Радев подчерта, че България няма друг шанс, освен политическо единение.

"С болка се съпоставяме спрямо другите държави, винаги сме на последно място, но трябва да търсим причините за това. До идването на Борисов имахме сходни икономически траектории с Румъния, даже бяхме по-добре, след това - да видим данните", коментира още той.

"Когато има политически риск от експроприация на бизнеса, било то от държавата или от олигархични кръгове около управляващите, когато има вмешателство в работата но регулаторните органи, когато законодателството е абсолютно непредвидимо и когато съдебната система не може да защити хората да правят конкурентен, открит и честен бизнес, виждаме какви са резултатите - не са в наша полза.

Тези неща трябва да променим. България има огромен потенциал. България има прекрасни хора и дадености, но това, което не сме имали, е адекватни институции, които да дадат възможност на тези хора да разгърнат своя потенциал тук - в България", изрази мнение президентът.

"След като в страна, макар и член на ЕС и НАТО, министър-председателят спи с пистолет до главата си, въпреки че НСО го пази, това означава, че в тази страна има мутри. След като има шкафчета на управляващи, натъпкани с евра и злато, това означава, че има мутри.

Защото, ако това е вярно, тези пари не са от заплати, значи някой трябва да е рекетиран, значи има мутри. След като прокуратура, ДАНС, КФН изпращат да размазват физиономии на неудобни бизнесмени, значи има мутри. Разбира се, че тези хора се притесняват да не би да изплуват злоупотребите им, притеснения, че ще бъдат отбити от потоците на публичните финанси, където досега е имало безнаказано гребане.

И най-вече притеснение да не би да се проведат честни избори, защото те могат да доведат до една друга политическа конфигурация", скочи остро Радев.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 203 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Все още няма коментари

    294 55 Отговор
    Велик

    Коментиран от #8, #29, #113, #161

  • 2 Будалата

    223 46 Отговор
    Мачкай ГЕРБ.

    Коментиран от #81, #119, #142, #145, #239

  • 3 🙄🙄🙄🙄

    84 236 Отговор
    Фактите говорят красноречиво Фигуранте

    Коментиран от #37, #104, #109, #144, #151

  • 4 Дъртият ◻◻◻◻◻◻◻1️⃣0️⃣1️⃣◻◻◻◻◻◻◻

    221 66 Отговор
    Аз и жената и децата и шуреят и братовчеда и жената на братовчеда и балдъзата и мъжът на балдъзата и тъста и тъщата и гаджето на дъщерята ще гласуваме за Румен Радев президент втори мандат.

    Коментиран от #34, #87, #95, #153, #240

  • 5 1618

    244 43 Отговор
    От ГЕРБ по крадлива, манипулативна, лъжлива, диктаторска партия няма в България!ГЕРБ са първи по рекет и полицейщина!Използват НАП, ДАНС и полицията за разплата с „неудобните”! Защо се страхуват от разследване и бягат от него като от чума?Свикнете с мисълта, че никой няма да ви позволи да управлявате и да крадете от Европейския съюз и от българските данакоплатци за собствено благополучие!

    Коментиран от #149, #150, #162

  • 6 Браво

    229 46 Отговор
    право в десятката. Президентът трябва всеки път да опровергава внушенията на хунтата

    Коментиран от #9, #146, #237

  • 7 Ох Баня

    160 34 Отговор
    Еииииий, с кофите заливате вече. Това ли е свобода на словото.? Някви да имат трибуна и да си пишат глупости? Радев пак ще е Президент.

    Коментиран от #13

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Дааааа

    37 110 Отговор

    До коментар #6 от "Браво":

    Постоянно се опитва да скрие истината. Ясно като бял ден.

    Коментиран от #171

  • 10 нннн

    152 29 Отговор
    Слушах го. Е, друга класа е!

    Коментиран от #96

  • 11 Последния Софиянец

    131 26 Отговор
    Поздравления за нашия съратник от Протеста Тодор Стоянов назначен лично от Румен Радев за министър.Само той в министерството на регионалното развитие се опълчи на мутрите.

    Коментиран от #18, #193

  • 12 Уйке

    158 37 Отговор
    Като винаги точно, ясно и право в целта! Браво г-н Президент!
  • 13 Моля

    8 32 Отговор

    До коментар #7 от "Ох Баня":

    Кога, къде и как 🤣🤣🤣

    Коментиран от #61

  • 14 Бай Курти

    38 76 Отговор
    И теб ще видим ,какъв "гергьовски дъжд " си .Да се плюе е лесно .

    Коментиран от #26, #211

  • 15 страхотен

    124 19 Отговор
    Борисов създаде олигархичния модел. Нормално и закономерно е олигархията да го унищожи, заради рекет и изнудване за пари. Ако си е мислел, че тази олигархия ще го гали като тримата папи по главата, го е подвел ограниченият му мозък. Кюлчетата и пачките са до време. После следва тричане. Все така и все напред, господин Президент! На платени "политолози" вярват тези, които искат да чуят казаното.
  • 16 ТаУмВзе

    25 70 Отговор
    Най сетне от Козяк изобретиха ефикасна кукла! Браво. А мутропитека в Белене Кога, господин ефикасен президент? Събуди се Робе, пържат ни пак.

    Коментиран от #45

  • 17 Респект

    94 37 Отговор
    Г-н Президент, имате пълна подкрепа от мен! За да я има България, трябват такива хора, като вас - чисти с визия и воля, за да се изгради отново държавността върху руините на комунизма и неговите лакеи - Герб.

    Коментиран от #25

  • 18 Е що не

    30 25 Отговор

    До коментар #11 от "Последния Софиянец":

    Сложи теб за министър??? Жалко храни триото цялото лято напразно

    Коментиран от #24

  • 19 Назначил е протежето

    30 63 Отговор
    на Божков, защото му вярва и не се обижда на Фигурант.
  • 20 ти да не

    35 4 Отговор

    До коментар #8 от "онколог":

    си болен, че си се назовал с този ник?! Дано се излекуваш!
  • 21 Ахмет

    80 35 Отговор
    Велик и достоен човек, браво Радев
  • 22 Хахаха

    36 58 Отговор
    Теб те използват в момента, но откъде да го разбереш. Точно ти даваш държавата на олигархията. Като не си им нужен вече ще отидеш на бунището на историята.
  • 23 Респект

    70 25 Отговор
    Конкретни и незавоалирани думи на място ! Самата истина !
  • 24 Последния Софиянец

    37 8 Отговор

    До коментар #18 от "Е що не":

    Аз си имам бизнес.Никога не съм бил на държавна хранилка.

    Коментиран от #77, #134, #216

  • 25 Браво

    11 25 Отговор

    До коментар #17 от "Респект":

    И колко ти плащат?
  • 26 като те чета

    30 3 Отговор

    До коментар #14 от "Бай Курти":

    винаги махам от ника ти окончанието "ти". Я прочети какво се получава! Сам се нанизваш, но пък може и да ти е хубаво.

    Коментиран от #86

  • 27 МИСИРСКО

    72 17 Отговор
    ИМА СНИМКА ДОРИ КАК ТИКВАТА ПРЕГРЪЩА ЧЕРЕПА , НО ТОГАВА ЧЕРЕПЧЕТО ПЪЛНЕШЕ ШКАФА , А С ПРЕЗИДЕНТА НЕ СЕ ЗАНИМАВАЙТЕ ,.....КРЕСЛИВИ СЛИВИ !!!!
  • 28 гост

    26 73 Отговор
    Фатмак прост
  • 29 Свинчо

    21 57 Отговор

    До коментар #1 от "Все още няма коментари":

    Велик червено тиквеник
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Зла поличба

    16 5 Отговор
    Новото строителство последните 11 години е построено върху стари гробища, а собствениците на тези терени побързаха да се освободят от тях и да вземат парите малко с хитрост, защото знаят че не е на хубаво да се строи на място на гробища. Това всяко духовно лице от различни религии, врачки, астролози ще ви го кажат. Не случайно измират толкова много хора и предимно млади
  • 32 на бат бою

    39 8 Отговор
    За кво му е пистолетът , като спинка като чипкан агнец . Какво да го стелят тоя , бримчиш го с двеста и му оставяш пет лева до главата , да се не чуди какво става като се събуди с мокър задник.
  • 33 Българка

    66 12 Отговор
    "Oт 11 гoдини кoй e нa влacт? Oлигaрхиятa e нa Бoриcoв. Тук имa жeлeзeн зaкoн - вcякa oлигaрхия ce cтрeми дa зaпoчнe дa рaбoти cъc cлeдвaщoтo упрaвлeниe."
    Олигарси като Иван Ангелов -Пилето, дори Васил Божков са били меко казано в топли връзки с Борисов,Доган, Пеевски и закриляни от Цацаров и Гешев. Бизнесът е бил подлаган системно на рекет. И докато са плащали такса спокойствие 20-30% за чекемеджетата са си мълчали. Така ние българите сме ограбени с милиарди, които не са влизали в бюджета, ав сметките и джобовете на мутрите. Основните олигарски са Пеевски, Доган, Борисов явно и с поставени лица.КОгато тия мафиото обаче поискат половината бизнес покорните бизнесмени скачат и от ортаци, стават обвиняеми от бухалките на мафията.

    Коментиран от #41

  • 34 Сомалийския пират

    16 4 Отговор

    До коментар #4 от "Дъртият ◻◻◻◻◻◻◻1️⃣0️⃣1️⃣◻◻◻◻◻◻◻":

    С две думи половината махала.

    Коментиран от #88

  • 35 Докато тези мутри са на свобода...

    44 5 Отговор
    Държавата е обречена на нищета,бедност и на изчезване от картата.Ние сме във война,или мутрите или Народа и Държавата...Ако и сега мутрите успеят да завладеят държавата,трябва да се замислим сериозно,дали ние сме народ който заслужава да има държава.....Има два пътя или мутрите в затвора,или народа на жълтите павета с дряновици в ръце....
  • 36 топлата

    52 9 Отговор
    връзка беше между Божков и Борисов. Интернет гъмжи от снимки на двамцата - прегърнати и с пурите в ръка. Сега едната мутра иска да отмъсти на другата мутра, че много пари му опапа. Простичко обяснение.
  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Българка

    41 12 Отговор
    Мафиот може да бъде уличен, обстрелян най-добре от друг такъв, защото му знае мръсните тайни. Може би било меко казано интересно Божков да влезе в следващо НС. Може да е престъпник, но е доказал се умен играч и бизнесмен. Той е съградил печеливш бизнес, а Борисов само разрушава и рекетира. Борисов, Доган, Пеевски, Гешев, Цацаров и Ко съградиха мафиотско управление, където беззаконието е законна норма

    Коментиран от #131

  • 39 нико

    49 18 Отговор
    ПРАВО КУМЕ В ОЧИ . БРАВО РАДЕВ само напред и нагоре . Самолета Заден ход НЯМА > Пожарния маркуч се огъва НА ВСЯКА СТРАНА , ЗА ТОВА НАШИЯ ДЪРЖАЧ НА МАРКУЧА ГО ИЗПУСНА А ПРЕДИ ТОВА ОПЛЕСКА МНОГО ОКОЛО СЕБЕ СИ .
  • 40 онколог

    11 24 Отговор

    До коментар #30 от "Дпктор Гигълс":

    Явно ти си от комунистите!
    "Лекуваш" по комунистически.

    Коментиран от #47

  • 41 пешо ахмака

    28 9 Отговор

    До коментар #33 от "Българка":

    С извинения но бизнеса в България е едно от най- крадливото племе. Крият данъци, осигуровки и постоянно реват за държавна помощ че нямат пари. Иначе собствениците си карат новите скъпи автомобили и имат по 20 30 имота. Земеделците не остават и те назад. Вместо да си застраховат земите като падне някое природно бедствие и се нареждат на държавната помощ. Видиш ли беднички били горките.
    РАДЕВ не прави нищо, което да не се очаква. С чужди пионки не можеш да въртиш схеми.Трябват ти наши послушни хора, които да ти вършат работа.Отиват си едните идват другите. Лицата се сменят само.

    Коментиран от #44

  • 42 А аз искам да направя топла връзка със

    17 12 Отговор
    Мая Манолова

    Коментиран от #53

  • 43 Пурко

    16 25 Отговор
    Не се заблуждавайте братя Българи! Божков вече се е договорил с Боко и Гешев и ни разиграват чудесен политически гротескен спектакъл за пореден път! Не им вервайте за Бога!!!

    Коментиран от #51

  • 44 онколог

    12 11 Отговор

    До коментар #41 от "пешо ахмака":

    Явно ти си комунистически Тролчо!
    Ти комунистите бизнесмени ли наричаш?

    Коментиран от #178

  • 45 а на мен

    11 3 Отговор

    До коментар #16 от "ТаУмВзе":

    ми става готино като виждам как се пържиш в собствената си МАС! Смъкни го това шкембе, бе! Много се дебелее от алкохол!
  • 46 Сандо

    12 17 Отговор
    Никакво значение за България няма дали има човек на Черепа или не.Значение има Президента и новото правителство чии интереси ще защитават!И засега еднозначно може да се каже:на нарежданията от Козяк.Дано ме оборят,но там почти всички по някакъв начин са свързани с американците или Сорос.Извод:сменят се слугите,Господаря остава,воля Господарска-воля Божия,няма мърдане!
  • 47 я дай

    14 0 Отговор

    До коментар #40 от "онколог":

    определение за "онколог", че селяндурите /не селяните/ не могат да боравят с терминология, да не говорим за медицинска! Седи си на буланата от миналия век и не се обаждай, че си смешен!
  • 48 Крис51

    33 5 Отговор
    Докога ще вадят Божков като коз? Като е такъв престъпник, защо година и половина не могат да внесат обвинителен акт в съда? Вместо да разследват тези разпечатки, които той публикува, как е теглил през ден по над милион и твърди, че ги е предавал на Борисов, през Шехерезада, която държала да ходи да му отказва през ден. Така и не се разбра как точно се е случвало това. Ужким за всички суми, теглени в брой над 10 хиляди, се уведомява ДАНС, а те нещо се направиха на разсеяни. Освен това парите, доколкото стана ясно, са му носени, не ги е теглил лично в банката. Излиза, че или службите ни не стават за нищо, или са си затваряли умишлено очите за разни неща. Не виждам трети вариант.

    Коментиран от #56

  • 49 българин

    22 3 Отговор
    Институции като прокуратура, ДАНС, НАП и др. винаги са обслужвали
    някого!
    Винаги!
    Не се заблуждавайте, че е бил само ББ!

    Коментиран от #167

  • 50 РАДЕВ САМО

    30 25 Отговор
    РАДЕВ, ТИ СИ СПАСЕНИЕТО. НЕ ВЯРВАМ НА ДРУГИ. ПРИВЕТ От
    Мед. Рудник Бургас. ОБЕДИНЕТЕ
    НИ.
  • 51 браво

    13 2 Отговор

    До коментар #43 от "Пурко":

    Разбира се, че е политически театър. "Те нямат представа как ще се врежем в тях", рече Онуй и не се досеща, че е толкова прозрачен!
  • 52 Хаххахаха

    19 14 Отговор
    А с Релетников имате ли топла връзка,или и там няма?
  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Суха съчка

    11 17 Отговор
    Всичко е прах в очите не може да има промяна това е капитализъм .

    Коментиран от #57

  • 55 Тепърва

    9 10 Отговор
    Ще се учиш да обясняваш.
  • 56 Пепо

    19 6 Отговор

    До коментар #48 от "Крис51":

    Я се огледай за трети вариант, подсказвам: Божков много, ама много лъже !

    Коментиран от #67, #98

  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Въпросът е

    21 12 Отговор
    Защо Бойко изправи срещу Радев на президентските избори Цачева и така му гарантира 100% победа?Това е въпросът?

    Коментиран от #68, #198

  • 59 за доблеста

    24 14 Отговор
    ЧЕСТ И ПОЧИТАНИЯ,Г-Н ПРЕЗИДЕНТ! разобличете гербавата мафия докрай!
  • 60 ШАПКИ ДОЛУ ПРЕД

    27 22 Отговор
    ПРЕЗИДЕНТА И ЧОВЕК РУМЕН РАДЕВ, НАЙ ДОСТОЙНИЯ БЪЛГАРСКИ ПОЛИТИК. БЪЛГАРИЯ ВЯРВА НА ВАС, МНОГО ЗДРАВЕ И ЩАСТИЕ ВИ ПОЖЕЛАВАМ ГОСПОДИН ПРЕЗИДЕНТ.

    Коментиран от #62, #70

  • 61 Чрез

    13 2 Отговор

    До коментар #13 от "Моля":

    президенски избори- 2021 , в България
  • 62 Ти еднолично не си България

    15 21 Отговор

    До коментар #60 от "ШАПКИ ДОЛУ ПРЕД":

    Аз НЕ ВЯРВАМ В ТОЗИ ЧОВЕК
  • 63 Др Дулитъл

    23 7 Отговор
    Каквито и опорки и на колкото медии, социолози, експерти, тролове, журналя и цигани да плащаш трябва да му стане ясно на Бойко Методиев, че хората вече не ги е страх да заявят волята си. Още повече че за първи път след 30 години ще има честни избори на които ще лъснат зчасти на ГЕРБ и БСП. След последното място на което сме по стандарт в Европа незнам колко трябва да си прост и нагъл за да имаш претенции да доказваш некадърността си отново...
  • 64 Суха съчка

    12 17 Отговор

    До коментар #57 от "Мокра пръчка":

    И преди ББ и след ББ всичко ще е същото само ВБ ще се върне в София.
  • 65 Пич

    16 15 Отговор
    Кое точно не разбрахте !!!??? От Божковта хранилка - на президентската хранилка . То е едно и също , защото и двамата остават на Божковта хранилка . И вие не виждате проблем !!!??? Поклон пред мисловните ви способности.

    Коментиран от #74

  • 66 НАМА ТОПЛА

    19 21 Отговор
    ИМА ГОРЕЩА ВРЪЗКА , М/У ФИГУРАНТА И ЧЕРЕПА !!!

    Коментиран от #69, #101

  • 67 Хайде

    3 3 Отговор

    До коментар #56 от "Пепо":

    напиши този трети вариант.
  • 68 Медуса

    8 1 Отговор

    До коментар #58 от "Въпросът е":

    Отговорът е прост: За да си върти колелото на смъртта и от него който оцелее-оцелее! Нали Ви обеща Работа!

    Коментиран от #75

  • 69 Има

    10 5 Отговор

    До коментар #66 от "НАМА ТОПЛА":

    Има да! В медиите за глупаци е направо верига тази връзка!
  • 70 Я не сваляй мойта шапка

    8 9 Отговор

    До коментар #60 от "ШАПКИ ДОЛУ ПРЕД":

    Защо говориш от мое име ???? Казвай каквото си искаш , но го казвай за себе си !!!!
  • 71 маалата

    15 24 Отговор
    Червения президент РРадеви неговата военна хунта ще ни върнат десетилетия назад! Учете руски език!

    Коментиран от #76

  • 72 Чики-Рики

    25 11 Отговор
    Гражданинът Бойко Борисов да си ,, прибере,, клакьорите Биковци,Минчевци,Деса ,,Дуловска ,, и онзи Георг ,също и ,,Гълъба,, Антоний и всякакви знайни и незнайни лизачи и лъжци!.....А,забравих Агент ,, Стефан,, , Спас ,,пиянката ,, ,и тях да си ги взима!
  • 73 АБЕ

    14 21 Отговор
    ФИГУРАНТ , КАЖИ ЗА ВРЪЗКАТА ТИ СЪС РЕШЕТНИКОВ ....ТОПЛА ЛИ Е .....СТУДЕНА ЛИ Е.....ИЛИ НЯМА ВРЪЗКА ????

    Коментиран от #242

  • 74 Майстор

    9 2 Отговор

    До коментар #65 от "Пич":

    Дай схема? Какво значи Божков хранилка и после на президент хранилка. Искаш да кажеш, че е работил за Божков, който му е плащал двойно да си клати краката и после отива при президента, да получава същите пари пак с клатене на краката???

    Коментиран от #215

  • 75 На мен

    4 4 Отговор

    До коментар #68 от "Медуса":

    Никой не ми е обешавал ,и на обещания не вярвам.
  • 76 Не се

    13 2 Отговор

    До коментар #71 от "маалата":

    притеснявай! Достатъчно е да спреш да се продаваш за жълти монети и притесненията ти ще изчезнат!
  • 77 Защо

    9 8 Отговор

    До коментар #24 от "Последния Софиянец":

    Тогава ревеш,като вдовица за ......,знаеш какво.
  • 78 Хайде излъжи ни

    14 19 Отговор
    Президенте, имаш ли връзка със РЕШЕТНИКОВ? Или и тя е кото със БОЖКОВ?
  • 79 ИМПИЙЧМЪНТ

    13 17 Отговор
    Чааак до Кремъл стига връзката за обувки или по точно от там започва Леко разклонение Белград и Дубай
  • 80 ЧЕ..КВА ТОПЛА "ВРЪЗКА" ДА ИМА?!?!?

    20 22 Отговор
    ФАТМАКА Е..СЛУГА И ПО'МИ'ЯР НА РУСЛЯМСКИТЕ СЛУЖБИ И НЕГОВИЯТ БОС -- ЕЛ ЧАПО , ДУБАЙСКИЯТ МИЛИАРДЕР! ФАКТ!!!
    А ЩО СЕ КАСАЕ ДО.."ЧЕСТНИТЕ ФАТМАШКИ ДС-ИЗБОРИ",...ЩЕ СЕ УБЕДИТЕ САМИ!!😂 ФАТ'МАКА ТОТАЛНО ЩЕ ..УС'ЕРЕ..ПЕЙЗАЖА!!! САМО ГЛЕДАЙТЕ.. ВНИМАТЕЛНО....КАКВО ШЕ СЕ..СЛУЧИ😂
  • 81 Баламата

    4 8 Отговор

    До коментар #2 от "Будалата":

    Мачкай, че друг корав като него няма да се намери...
  • 82 Жорж

    21 12 Отговор
    Дебат между Президента и Боко би изглеждал като състезание на Ферари с тротинетка.

    Коментиран от #85

  • 83 Електра

    11 19 Отговор
    Кауна кога е свършил нещо полезно, и кога не е лъгал. Слугинажа от Хоризонт по БНР със С. Вилицова е с космически мащаби, то не беше свирене и смукане в ефир, то не беше чудо. А бе пълна програма, гнусно и жалко, от такива слагчи, срам ми е от такива журналистки...
  • 84 Време е

    19 20 Отговор
    АЙЛЯКЧИЯТА - ФИГУРАНТ , ДА ПЛАЩА НА БОЖКОВ !!! ТА НАЛИ ЧЕРЕПА ФИНАНСИРА ПРОТЕСТИТЕ , СЕГА ТРЯБВА ДА МУ ВРЪЩАТ ПАРИТЕ ! ИМА ГОПЕЩА ВРЪЗКА .....ДАЖЕ ИМА ЦЯЛА ВУЛКАНИЗАЦИЯ !
  • 85 Спор няма...

    20 20 Отговор

    До коментар #82 от "Жорж":

    ФАТ'МАКА Е ДОКАЗАН ДЕБ'ИЛ, МУХ'Л'ЬО И РОГОНОСЕЦ!
    ТОВА Е ВСЕИЗВЕСТЕН ФАКТ

    Коментиран от #140

  • 86 Бай Курти

    8 13 Отговор

    До коментар #26 от "като те чета":

    Ти така ли практикуваш,че си толкова навътре в нещата?Но ,какво да се очаква от червено ме ке ре.
  • 87 Любопитен

    7 10 Отговор

    До коментар #4 от "Дъртият ◻◻◻◻◻◻◻1️⃣0️⃣1️⃣◻◻◻◻◻◻◻":

    А на профилактичен преглед при Психиатър ходили ли сте
  • 88 Дъртият ⏺⏺⏺⏺⏺1️⃣0️⃣1️⃣⏺⏺⏺⏺⏺

    9 0 Отговор

    До коментар #34 от "Сомалийския пират":

    Имаш чувство за хумор. Ако е махала, няма да ти пиша на ,,ASUS 4508 ,, за 3000 лв . Чиста пара.

    Коментиран от #92, #93

  • 89 ШО СЕ ОБЯСНЯВАШ МА.. ФАТМАК

    15 13 Отговор
    ВЪН ...ДС-МУТРИТЕ, ШПИОНЬЕТЕ И ФАТМАЦИТЕ-ОЛИ ГОФРЕНИ ОТ.. ДУНДУРКОВ 2!
    ВЪЪЪЪН, БО'КЛУ'ЦИИИ ШУМКАРСКИ.....
  • 90 Много, много лъжи

    22 19 Отговор
    Тоз зелен чорап бълнува😂 Какви кюлчета, какви шкафчета?! Нали си на такава позиция, която ти позволява да имаш най-малкото достоверна информация! Докажи, че това е истина , а не десарска манджа с грозде😂.Борисов, ако почне да ви съди за всяка лъжа, ще ви се види тясно в БГ. А какво ще кажеш, за това, че наистина те сгащиха, за това, че си назначил любовница на два щата, затова че твои хора са доносници на чужда държава. А сега дори нямаш никакви скрупули да използваш предателя Цветанов, за да ти помогне за втори мандат с Три морета! Вълк си в овча кожа! Досега защо мълча като риба, а сега само лъжеш простите хора за да ти дадат цялата власт! 😈😈😈

    Коментиран от #125

  • 91 Госあ

    15 12 Отговор
    Радев трябва да започне изчегъртването със замах !

    Коментиран от #205

  • 92 Дъртият преборил К19 през ноември и деке

    14 4 Отговор

    До коментар #88 от "Дъртият ⏺⏺⏺⏺⏺1️⃣0️⃣1️⃣⏺⏺⏺⏺⏺":

    Днес си купих ,,Балантайнс,, за 16 .50 супер уиски. С дюза и вносител . Утре ще взема още една бутилка от билла. И суджук на елко много върви с балантайнс.

    Коментиран от #94

  • 93 Дъртият #️⃣#️⃣#️⃣1️⃣0️⃣1️⃣#️⃣#️⃣#️⃣#️⃣

    0 2 Отговор

    До коментар #88 от "Дъртият ⏺⏺⏺⏺⏺1️⃣0️⃣1️⃣⏺⏺⏺⏺⏺":

    Защото ще е вече откраднат.

    Коментиран от #100

  • 94 Там

    4 0 Отговор

    До коментар #92 от "Дъртият преборил К19 през ноември и деке":

    Е истината.Всичко друго е пунта мара.
  • 95 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 96 Джоро

    3 7 Отговор

    До коментар #10 от "нннн":

    да!Селска!
  • 97 Курбанколи Пардимагомедов

    10 6 Отговор
    Ако имахме малко от малко рабоботеща съдебна система,която да натисне и осъди Тулупа и му конфискува офшорните сметки и такива негови които са на подставени лица,той от мъка щеше да се самоубие или умре.Е...х мечти....
  • 98 Да Пепо

    11 8 Отговор

    До коментар #56 от "Пепо":

    От бандит какво маже да се очаква? Хайде, да ни е честито на следващите избори. На последните успяхме да вкараме донякъде простотията в парлямента, сега е ред на новите избори да вкараме и мафията за да бъдме щастливи всички.
  • 99 Не знам

    7 2 Отговор

    До коментар #8 от "онколог":

    какво определение да ти дам ,но ми звучиш като БМБ "вожда" който се бори срещу комунистите а ние живеем във Феодализъм . Разминаването е огромно един феодал не може да говори за комунизъм защото не е преминал към капитализъм . Мисля че не си подготвен да коментираш подобни публикации . Пожелавам успех и се образовай преди да се изказваш 👍
  • 100 Дъртият обича живота

    5 2 Отговор

    До коментар #93 от "Дъртият #️⃣#️⃣#️⃣1️⃣0️⃣1️⃣#️⃣#️⃣#️⃣#️⃣":

    Много обичам живота . 94 ходих на море във Варна и в ресторант вагона изпих 4 бири Шуменско и като слезнах на гарата извиках силно,,Обичам те Варна,, и ме арестуваха за 3 часа в районното на мвр.
  • 101 59627

    6 4 Отговор

    До коментар #66 от "НАМА ТОПЛА":

    И връзката е кгб
  • 102 ОСТАВКА

    13 12 Отговор
    НА АЙЛЯКЧИЯТА - ФИГУРАНТ ! ОСТАВКА НА ПОДСТРЕКАТЕЛЯ - МЕТЕЖНИК !! ОСТАВКА НА ЛЪЖЕЦА , СЪД И ЗАТВОР !!!

    Коментиран от #105, #130

  • 103 Перо

    13 9 Отговор
    Божков каза,че е дал рушвет на тиквата 65 млн.лв.,да промени закона за хазарта и държавата е ощетени с над 700 млн.лв.данъци. Това е факт и само олигофрени могат да свързват Божков с Радев! Даже Менда СД скри в дън земя!
  • 104 чеге

    13 8 Отговор

    До коментар #3 от "🙄🙄🙄🙄":

    Да наистина ФАКТИТЕ ГОВОРЯТ ! Погледни само отзивите и подкрепата за Радев в този форум тук и ще ти стане ясно какви са ФАКТИТЕ МУТРО !
  • 105 Ама

    11 2 Отговор

    До коментар #102 от "ОСТАВКА":

    той си я даде! Сега глупака Борисов е обикновен гражданин!

    Коментиран от #122

  • 106 Дъртият *️⃣*️⃣*️⃣*️⃣*️⃣1️⃣0️⃣1️⃣*️⃣*️⃣◻◻

    10 12 Отговор

    До коментар #95 от "ТИ направо":

    Говориш неистини на бас по 1000 лева че Румен Радев ще бъде отново избран за президент втори мандат.

    Коментиран от #114, #121

  • 107 ЕХАА

    11 10 Отговор
    Абе Льотчик ....вземи тресни една РЕЧ, как са прай' МЕТЕЖ !!!
  • 108 !!!?

    16 12 Отговор
    Фигуранта се измъкна като мокра връв на дипектния въпрос от журналистката на БНР - вярно ли е това което каза финансовия министър Ананиев когато е бил в служебния му кабинет !!!?

    Коментиран от #112, #137

  • 109 Именно, именно

    11 5 Отговор

    До коментар #3 от "🙄🙄🙄🙄":

    Говорят фактите, да! И всички факти са против досегашните управляващи! Който не вижда това, или е като тях, или е с промит мозък. Други причини няма
  • 110 Шамара

    7 9 Отговор
    Чакайте малко, само един месец е минал и виждате какво става ! Какво да кажем след година, колко други горещи връзки ще изскочат?!
  • 111 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 112 Дъртият ⏺⏺⏺⏺⏺1️⃣0️⃣1️⃣⏺⏺⏺⏺⏺

    10 13 Отговор

    До коментар #108 от "!!!?":

    Румен Радев президент втори мандат. Това е ,колкото и да квичите.
  • 113 Избирател

    7 2 Отговор

    До коментар #1 от "Все още няма коментари":

    Много отдавна класовата борба премина в свободна такава,даже заприлича на кеч.

    Тръшкат се ,блъскат се ,изхвърлят се от ринга и всичко това за Нейно величество Публиката-балък !
    Зяпа публиката ,зяпа… и накрая все налапва стръвта.
    После я сготвят на бавен огън,с много подправки и … я дават на кучетата.
    Подиграват се с нея.
  • 114 Ми ся

    8 11 Отговор

    До коментар #106 от "Дъртият *️⃣*️⃣*️⃣*️⃣*️⃣1️⃣0️⃣1️⃣*️⃣*️⃣◻◻":

    Ми ся' Фигуранта ша' гледа втори мандат кат' тебе !!! Само, че през крив макарон , ако не вярваш , погледни да видиш кво' са вижда !!!!

    Коментиран от #117

  • 115 Дъртият ⏹⏹⏹⏹⏹1️⃣0️⃣1️⃣⏹⏹⏹⏹⏹⏹

    2 2 Отговор

    До коментар #95 от "ТИ направо":

    Май не ти стиска.
  • 116 пфу

    6 10 Отговор
    фактииии при вас свобода на словото,йок.Триете ми коментари против фатмака.
  • 117 Дъртият ⛔⛔🚫⛔1️⃣0️⃣1️⃣⛔⛔⛔⛔

    5 0 Отговор

    До коментар #114 от "Ми ся":

    Тъпо .
  • 118 Павел Пенев

    7 4 Отговор
    Защо казаното от Радев не се чува и вижда по медиите? Защото трябва и те да бъдат изметени.Това не са журналисти а глутница гладни хиени готови да разкъсат всеки който не им плаща за медийния рекет.

    Коментиран от #126

  • 119 Борихме се

    10 4 Отговор

    До коментар #2 от "Будалата":

    срещу холерата, за да дойде чумата. У нас освен соросоиди и либерал-глобалисти други до власт не се допускат. В контекста на предстоящия горещ или студен сблъсък на НАТО с Русия не е важно от коя партия си, а да имаш правилната евро-атлантическа ориентация. Затова не се чудете на назначенията. Приоритетът е друг. Ще видите резултатите от гласуването с машините и венецуелският софтуер, който избра Байдън, какви плодове ще роди при нас. Единствената задача на 45-тото НС беше да осигури машинното гласуване и пълен контрол над резултатите от избори. Повечето даже и не разбраха, че си отиде и последната надежда за честни избори. Вече процентите ще се определят директно от Козяк.

    Коментиран от #123

  • 120 Бах

    7 16 Отговор
    Президента Радев е единственият честен политик от 30 г. насам . Подготовката за Президентска република е направена . Вече е в ход нейната реализация . В рамките на година и половина това трябва да стане с референдум . И същевременно е нужно бързото построяване на няколко нови затвори по европейски правила за да не смърдят после техните обитатели !
  • 121 цървулан

    9 6 Отговор

    До коментар #106 от "Дъртият *️⃣*️⃣*️⃣*️⃣*️⃣1️⃣0️⃣1️⃣*️⃣*️⃣◻◻":

    Е голем келепир от него.Само си взима хилядарките,и нищо насреща.Пък вие продължавайте да го обичате.Цървули.

    Коментиран от #139

  • 122 ПСИХИАТЪР

    2 2 Отговор

    До коментар #105 от "Ама":

    Идвай да се прегледаш ....ставаш зле !

    Коментиран от #128

  • 123 Нашите

    7 5 Отговор

    До коментар #119 от "Борихме се":

    просто обслужиха чужди интереси. С машинното гласуване ни включиха в глобалисткия експеримент за обяздване на масите. 30-т години упорито глобалистите си отглеждаха послушна фермерска администрация /до колониална така и не узряхме/. Ще мине време и ако това зло не бъде пометено, нашите Стефчовци ще пеят стара песен с нов мотив – „И ний сме дали нещо на света!“
    Дядо Иване, всичко е оплетено като свински черва! Светът се нуждае повече от всякога от нов Александър Македонски, който да разсече Гордиевия възел! Иначе минаваме в графа „Разход“.
  • 124 Чуденка

    9 10 Отговор
    Моля плачещите за ББ да отговорят как се съмва без него, как изгрява слънцето без неговите "мъдри мисли". Как се работи без "професионалните" му съвети и инспекции навсякъде и за всичко?

    Коментиран от #135, #174

  • 125 ККК

    9 7 Отговор

    До коментар #90 от "Много, много лъжи":

    Тоя боклук започна яко да се о**сира! За един месец само!?
  • 126 Бах

    7 3 Отговор

    До коментар #118 от "Павел Пенев":

    Прав Сте . Единствено БНР не се е продало на хиените от целият политически спектър !
  • 127 Глас откъмто ЦСЗ - лявото крило

    5 5 Отговор
    Бай Ставри става нетърпелив....и е
    много палав....
  • 128 Ама

    2 1 Отговор

    До коментар #122 от "ПСИХИАТЪР":

    Туй прозрение за колко монети получи! Ако за 20 ст. се ставаше психиатър......? Истината понаболява тия дето не я практикуват! За туй трай и свиквай! 😂
  • 129 Да си спомним глада

    12 6 Отговор
    Министрите са членове на българско лято. Миналата година сам Божков написа, че летеца трябва да бъде съветван. Съветват го и сестра галева и слави. Дубай ще бъде основно гнездо на министри. Горката България, чака я диктатура. Жан и той изплува идва хиперинфлация. Ще ни приберат спестяванията.
  • 130 Припомням че

    5 11 Отговор

    До коментар #102 от "ОСТАВКА":

    Президентът Румен Радев вдигна юмрука пред камерите и призовава „Мутри вън“, а зад камерите прави назначения и договорки с ГЕРБ.

    За никого не остана съмнение, че Радев игра двойна игра, защото серията от бързи негови действия в акредитирането на гербери на дипломатическа служба в чужбина разкри, че той е човекът на ГЕРБ в президентството.

    Радев гръмко обяви преди време, че ГЕРБ ще фалшифицират изборите, а сам се опроверга като назначи във всички ключови посолства по света кадри от висшия ешалон на ГЕРБ – управляващата партия, която ще организира и прави изборите в чужбина. Тоест вотът зад граница на практика се контролираше от ГЕРБ, тоест нищо ново, напротив – потвърждава се и подозрението, че се осъществи фалшифицирането на последните, а и на предстоящите избори, а сам президентът е помагач за поредната машинация.
  • 131 Рап

    6 2 Отговор

    До коментар #38 от "Българка":

    Какъв печеливш бизнес....? Истината е тази,че много нарасна печалбата на Божков и Борисов реши да го контролира. Хората са казали калпав народ калпаво управление и управници!
  • 132 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 133 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 134 Дъртият

    6 2 Отговор

    До коментар #24 от "Последния Софиянец":

    Вярно ли е че онази калинка трифонова вземала по 38 000 лева чиста пара на месечна база?
  • 135 Шамара

    8 4 Отговор

    До коментар #124 от "Чуденка":

    Чакай малко и скоро ще разбереш как се съмва на гладен тарбух, как се плащат сметки и левчетата в банката са станали жълти стотинки !

    Коментиран от #148

  • 136 Борис

    10 5 Отговор
    Радев си знае приказката за краставицата и все нея си повтаря.
  • 137 Въпрос

    9 7 Отговор

    До коментар #108 от "!!!?":

    Половината министърчета на тримореца радев са от НПО-тата на чичко Сорос.
    Този факт никого ли не плаши?

    Коментиран от #141

  • 138 Gowo

    3 7 Отговор
    Ето как точно и последователно изложи истинската обстановка в България.Без заплахи.Без изкривяване.А на мутропитека едно изречение не е вързва.Започва с едно , посредата вкарва друго и накрая истерично цвилене.Това е разликата между речта на Радев и на Мутропитека
  • 139 Дъртият

    4 1 Отговор

    До коментар #121 от "цървулан":

    Вярно ли е че онази калинка трифонова вземала по 38 000 лева на месец?
  • 140 Овцете

    8 3 Отговор

    До коментар #85 от "Спор няма...":

    от стадото на пастира Радев не разсъждават, те само блеят колко велик е той.
  • 141 Gowo

    1 2 Отговор

    До коментар #137 от "Въпрос":

    Тревожи те тебе.На измислени съниша
  • 142 Колкото

    7 6 Отговор

    До коментар #2 от "Будалата":

    и да се обяснява на празноглавите фенове на натовския генерал, че той защитава американските интереси, защото само с тяхна помощ ще има втори мандат, те продължават да козируват на измамника.Ако не са русофили, е нормално, но ако са русофили и вярват на льотчик Радев, значи са идиоти.
    И да повторя, че в съобщението на сайта на президентството умишлено е скрита информацията от декларацията на форума на НАТО, която Радев е подкрепил, че НАТО осъжда руските саботажи в Чехия и България.
    За да не разберат избирателите му чии интереси защитава.
  • 143 Мим33

    6 9 Отговор
    Много е прав Радев,че това нещо с тези мутри ,трябва да се изчисти,но за краткото време,ще е много трудно Важното е ,че доколкото може ще помогне на следващия парламент да продължи чистката и България най после да тръгне напред,да изплува от дъното....
  • 144 И каза Президента

    7 9 Отговор

    До коментар #3 от "🙄🙄🙄🙄":

    След като в страна, макар и член на ЕС и НАТО, министър-председателят спи с пистолет до главата си, въпреки че НСО го пази, това означава, че в тази страна има мутри. След като има шкафчета на управляващи, натъпкани с евра и злато, това означава, че има мутри. Защото, ако това е вярно, тези пари не са от заплати, значи някой трябва да е рекетиран, значи има мутри. Така президентът Румен Радев обясни пред Българското национално радио лозунга ”Мутри, вън!” и заявката служебното правителство да осветли нередности.

    "След като прокуратура, ДАНС, КФН изпращат да размазват физиономии на неудобни бизнесмени, значи има мутри.
  • 145 Разбира се,

    5 4 Отговор

    До коментар #2 от "Будалата":

    че Радев е американско протеже защото ако беше обратното и беше заплаха за американските интереси в БГ никой нямаше го държи на този пост и по скоро биха го самокатострофирали със самолета.
  • 146 Американците

    5 4 Отговор

    До коментар #6 от "Браво":

    взеха властта. При Борисов – платноходки и газопровод, при Радев – есминци на ВМС на САЩ в Черно море и „тюлени“ край Варна.

    Генералското правителство на президента Румен Радев не е знак за диктатура и хунта, а военен кабинет по време на военно учение на НАТО.
  • 147 Последният замък

    1 0 Отговор
    Който е гледал филма, ще ме разбере !!!
  • 148 Мда

    4 6 Отговор

    До коментар #135 от "Шамара":

    Печените пилета свършиха в Банкя. Даже Георг вече не ходи там, няма манджа. Ти да не си от преторианците на Георг?

    Коментиран от #152

  • 149 Радев

    10 6 Отговор

    До коментар #5 от "1618":

    спазари подкрепата на ДПС срещу постове в служебния кабинет. Подкрепата за втори мандат срещу постове в служебното правителство е спазарил Румен Радев, според отлично информирани източници от смесените региони.
    Най-накрая се изясни защо Радев от месеци не споменава и дума за ДПС и ролята им в политиката. В самите структури на ДПС е спуснато да подават имена за областни управи, социални служби, ВиК, горски стопанства.

    Оказа се вярно, че Радев е готов на всичко за втори мандат.

    Продаде първото служебно правителство на задкулисието, което докара Борисов-3 на власт, а сега го прави и с второто.
  • 150 Виждаме как

    7 6 Отговор

    До коментар #5 от "1618":

    триморският еничар се развива пред очите ни – от американска подлога стана американо-турска подлога?
  • 151 Радев

    7 3 Отговор

    До коментар #3 от "🙄🙄🙄🙄":

    има ЛИЧЕН принос към съдържанието и прилагането на известната сентенция:
    Политиката била втората древна професия, която не се различава много от първата ….
  • 152 Шамара

    12 5 Отговор

    До коментар #148 от "Мда":

    Аз съм от тия, които помнят 1000% инфлация, купони за бензин, режим на ток
    вода и долар 2000 лв. Също съм от тези, които изгледаха деца в тези условия!

    Коментиран от #168

  • 153 факт

    4 1 Отговор

    До коментар #4 от "Дъртият ◻◻◻◻◻◻◻1️⃣0️⃣1️⃣◻◻◻◻◻◻◻":

    И НАШАТА РОДА!
  • 154 Г-н Румен Радев

    8 17 Отговор
    Е един доблестен и честен човек !
    Ще доведе нещата до края ! А именно
    КРАЯТ на гербавите МУТРИ ! ОКОНЧАТЕЛНО !

    Коментиран от #159

  • 155 Шопа

    11 6 Отговор
    Фигуранта, трябва ли изобщо да го слушаме?
  • 156 Публичният

    8 8 Отговор
    морален образ на президента Румен Радев вече 4 години респектира голяма част от българите. Този образ събира одобрение и от ляво, и от дясно, особено в контраст с ГЕРБ и Бойко Борисов, при които думичката „морал“ концептуално не съществува.

    Внимателен анализ на изминалите 4 години начело с Радев в президентството, обаче, показва, че има нещо гнило на „Дондуков“ 2. За случайно забравилите тук е моментът да припомним, че пилотът Радев стана президентът Радев именно единствено благодарение на широката подкрепа на Социалистическата партия и в частност – на лидера й Корнелия Нинова.

    Още след встъпването си като държавен глава, Румен Радев започна да дава сигнали, че търси постепенна, но крайна еманципация от хората и партията, които го поставиха на една от най-високите длъжности в държавата. С времето, а и особено през последната една година, този факт стана видим за почти всички наблюдатели, с изключение единствено на твърдите привърженици на БСП. Те и до днес убедено вярват, че Радев е техният президент, че той е ляв човек и русофил, че той е страстно загрижен за бъдещето и просперитета на левите хора в България.
  • 157 Истината

    4 5 Отговор
    всъщност е многопланова, а президентът Радев умело жонглира с нея пред очите на хората, които го избраха за президент. Защото фактите са красноречиви сами по себе си.

    На първо място Радев не е русофил, както мнозина си мислят. Тук трябва да отбележим, че проправителствените медии вършат огромна услуга на Румен Радев, като постоянно го заклеймяват за „човек на Москва“, за „защитник на славянството“, за „руски генерал“.

    Нищо от въпросните твърдения обаче не е истина. Радев е всеотдаен защитник на концепцията „Три морета“, която пък по философия е една от най-антируските инициативи в Европа днес.

    Второ, няма руски генерал, завършил висше военно американско училище. Или дори да има такъв, нашите американски партньори никога нямаше да позволят той да стане президент.

    Трето, любовните заигравки и евтини флиртове между Румен Радев и десните у нас вече са напълно прозрачни и само човек, който ползва бинокъла наобратно, така както го ползваше доскорошният ни министър на отбраната Красимир Каракачанов, може да бъде сляп за този факт.
  • 158 За всички

    10 3 Отговор
    кристално ясно е, че на последните парламентарни избори, както и на тези, които предстоят през юли, Радев откровено симпатизира и защитава всички политически формации с изключение на БСП и на ГЕРБ, разбира се.

    Далеч обаче не така стоят нещата с другата системна партия ДПС, към която в последно време Румен Радев тихомълком направи серия от реверанси, може би разчитайки, че с тях ще умилостиви партията на Ахмед Доган и съответно – ще получи подкрепата на нейните привърженици на задаващите се наесен президентски избори.

    В същото време вече е кристално ясно, че в политиката Румен Радев разпознава като „свои хора“ аморфната маса от избиратели, подвизаващи се днес под името „Има такъв народ“. Нещо повече – според хора от близкия кръг на президента, Радев не крие тази своя симпатия, а дори разказвал, че на последните парламентарни избори не бил гласувал за БСП, а за партията на Слави Трифонов.
  • 159 Жигули

    10 5 Отговор

    До коментар #154 от "Г-н Румен Радев":

    Предател и шпионин не се вързват с доблестен и честен човек . Такъв като този са разстрелвали хората от името на народния съд
  • 160 Подобни

    9 5 Отговор
    действия със сигурност излизат извън моралните граници, в които се очакваше, а и трябваше да се движи Румен Радев. Защото няма как да претендираш за морал, при положение, че от четири години ти не си спрял с провокациите спрямо тези, които те избраха за президент.

    Нещо повече: вече е абсолютно ясно, че с опита за вкарване в бъдещото служебно правителство на лица от вътрешната опозиция на БСП, всъщност Радев се опитва да забие последния пирон в ковчега на разядената от интриги и скандали социалистическа партия. Интриги и скандали, зад които прозира дългият пръст на държавния глава.
  • 161 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 162 Ъъъ, ами БСП и ДПС? Ами Вньо Костов?

    2 0 Отговор

    До коментар #5 от "1618":

    Те най се позабравиха?
  • 163 За обективния

    8 4 Отговор
    наблюдател е абсолютно ясно, че с това си действие президентът всъщност забива нож в гърба на БСП и лидера Корнелия Нинова, тъй като за предстоящото фиаско на служебния кабинет отново негативите ще паднат върху БСП, а пък президентът ще може да се измъкне от създадената от него ситуация с думите „Аз дадох шанс на онези, които ме избраха“.

    Реално обаче, едно подобно твърдение би било крайно лицемерно и напълно невярно. Вкарвайки хора от вътрешната опозиция на БСП в служебното правителство, Радев напълно осъзнато доубива и увеличава разделението в Социалистическата партия точно преди новите парламентарни избори.

    Едва ли някой има съмнение, че през следващите два месеца ние ще станем свидетели на куп скандали, интриги и провали на поредния служебен кабинет на Радев, а в крайна сметка като основен виновник за неговия провал ще бъде посочена именно Столетницата.

    Коментиран от #224

  • 164 Казуар

    7 15 Отговор
    Президентът Радев е по интелигентен от Борисов. А около Борисов се образува кръг от платени клакьори които го защитават въпреки че манталитетът му е на селски кмет.
  • 165 Укротяване на опърничавата

    7 10 Отговор
    Герберска сган. Слагаме я в тефлонов тиган.
    Най вече в личен план !!! Клан клан недоклан !

    Коментиран от #170

  • 166 Време е

    9 10 Отговор
    за проглеждане. Радев не е и никога не е бил президент на БСП. Радев е един неопитен в политиката мъж, който се бори за власт и всячески бленува за втори мандат. И това не е гледната точка, от която идват атаките към Радев от страна на ГЕРБ. Там „играта“ е друга и в някакъв смисъл дори логична. На фона на Борисов и ГЕРБ Радев би могъл да изглежда като морален и загрижен за всички български граждани политик. От гледна точка на БСП, обаче, неспиращите предателства и интриги на Румен Радев към социалистическата партия го карат да изглежда единствено като поредния властолюбив предател.

    В този ред на мисли, пред БСП стои огромно предизвикателство, а то е да успее да постави точните и ясни граници между себе си и действията на президента Румен Радев и да убеди своя електорат, че Радев е мимикрия, но не и истина. Време е симпатизантите на БСП да излязат от паралелната реалност на това какво искат и на това какво действително имат. Именно от това действие ще зависят и резултатите на предстоящите парламентарни избори, и резултатите от последващите президентски избори, и бъдещето на БСП като партия, и нормалното развитие на България като суверенна държава.

    Коментиран от #222

  • 167 Банкя Студио

    6 10 Отговор

    До коментар #49 от "българин":

    Тук съм напълно съгласен! Добавката само е че ББ беше обслужван с плеймейтки, кюлчета и гласове. По голямо духане на никой досега не беше правено, както и от страна на 4-та власт... Веско Маринов дори възпя МВР и ГЕРБ по концерти... Социалистически реализъм се казва...

    Коментиран от #206

  • 168 Мда

    10 5 Отговор

    До коментар #152 от "Шамара":

    Нищо не помниш. Доларът беше 3000 лв., както и да е. Забрави да споменеш, че освен глад ще има студ. На 12 Юли де, след изборите, когато герб си отиде завинаги.

    Коментиран от #249

  • 169 Запомнете

    8 4 Отговор
    всеки, който отиде служебно за повече от един месец при краварите облъчват го психотронно съгласно програмата им „контрол на мозъка“.

    Какъв русофил какви шест пет е президента Радев той се подчинява на Мустафата и от там идва депешата да разцепи БСП.

    Коментиран от #175

  • 170 Истина ви казвам

    8 4 Отговор

    До коментар #165 от "Укротяване на опърничавата":

    Сган се вие от площадите за жълти стотинки предавате България.СРАМ‼‼‼‼‼‼
  • 171 И каза истината

    5 11 Отговор

    До коментар #9 от "Дааааа":

    След като в страна, макар и член на ЕС и НАТО, министър-председателят спи с пистолет до главата си, въпреки че НСО го пази, това означава, че в тази страна има мутри. След като има шкафчета на управляващи, натъпкани с евра и злато, това означава, че има мутри. Защото, ако това е вярно, тези пари не са от заплати, значи някой трябва да е рекетиран, значи има мутри. Така президентът Румен Радев обясни пред Българското национално радио лозунга ”Мутри, вън!” и заявката служебното правителство да осветли нередности.

    "След като прокуратура, ДАНС, КФН изпращат да размазват физиономии на неудобни бизнесмени, значи има мутри.
  • 172 Всички

    3 12 Отговор
    ръфат БСП, защото защитава нашите майки и бащи – пенсионерите !

    И триморският ПРОамерикански генерал и зидарина Сви нар Гочето, да не говорим за хунтата и за Боко Простака, всите вкупом са врагове на България и затова БСП им е трън в зад ника .
  • 173 питам аз

    16 4 Отговор
    НЕ този, а Божков в момента реди постове на службите, ти си само ФИГУРАНТ, всичко е ясно...
  • 174 Запетая

    10 4 Отговор

    До коментар #124 от "Чуденка":

    Статията е за ФИГУРАНТА....теб нещо те стяга чепика, ТА пишеш за Бойко , много сте объркана патерици на АЙЛЯКЧИЯТА ????

    Коментиран от #179

  • 175 Помним

    5 1 Отговор

    До коментар #169 от "Запомнете":

    Че предателите трябва да бъдат съдени. И жалко че е отменено смъртното наказание
  • 176 Въпрос

    9 4 Отговор
    Триморският генерал да не е бил вербуван, когато беше в родината на янките ?
    Само питам, нищо лично
  • 177 Не е луд този,

    9 4 Отговор
    който яде баницата, а този, който му дава.Всеки нагъл демагог, какъвто е радев, ще се възползва от ситуацията, че наивните избиратели на бсп не проумяват, че партията им е прелъстена и изоставена.Морал при него няма, не само че не е благодарен на бсп, че единствено заради нея стана президент, а подло й заби нож в гърба, самоиздигайки се за втори мандат и вбивайки клин между членовете й.
    Та поведението на радев си е съвсем нормално, но тия от началниците и избирателите на бсп, които боготворят един измамник, са напълно поб ъркани.
    Льотчикът убива партията им, те му помагат в това.
    А ако бяха нормална партия, щяха да си номинират за кандидат президент нинова или някой друг, да изхвърлят радев и да се покажат достойни пред обществото.
  • 178 пешо ахмака

    2 0 Отговор

    До коментар #44 от "онколог":

    Явно засегнах някоя твоя болна тема. Веднага започна да обиждаш.
  • 179 Гоце

    3 2 Отговор

    До коментар #174 от "Запетая":

    Всички са такива нали заради техния електорат слагат машините за да не правят недействителен вот
  • 180 Затворник

    4 1 Отговор
    Време е боклука да бъде изхвърлен
  • 181 ВВС генерал* ППО генерал°

    5 2 Отговор
    Чисто и просто, като къпан гербер !
  • 182 Видяхме как

    12 4 Отговор
    на третия ден от встъпването си в длъжност като служебен министър председател, Стефан Янев изприпка официално при американския посланик Херо Мустафа. Не, че неофициално преди това “мамата” на правителството на Радев не е американската.

    Обсъдили били “въпроси, свързани с текущата политическа ситуация и перспективите в това отношение”.

    Ние щат на USA ли сме, аджеба? Не, че това не е риторичен въпрос. Това, че сме се надупили на американците е ясно, това че договорките в наредения мач са направени отдавна и това личи вече и от самолет, ама за какъв национален суверенитет и независимост рецитирате иначе, бе?!

    Коментиран от #189

  • 183 Кадилак мачка зазка

    5 3 Отговор
    Мекотело
  • 184 Не мога

    10 4 Отговор
    да разбера, защо се учудвате? Нима някой си мисли, че всички тези назначения не са били съгласувани с Козяк? Нима лицата, които се махат/уволняват също? У нас няма независимост и суверенитет, всичко е под контрола на дядо Сам и няма случайни хора по върховете на държавата, прокуратурата, съда, полицията и т.н.!
  • 185 Хамериканците

    8 1 Отговор
    са разбрали, че най силното оръжие е Икономиката. Затова се опитват да държат своята в кондиция и…, да завладяват чуждите, където трябва и по круто и ако трябва с военни бази и действия…
    И се правят на демократи.
    Ако мислите, че са дошли от обич при нас, да ни спасяват, жестоко се лъжете.
    Те са като стършел ите, които влиза в пчелни кошер…
    Избиват пчелите и им вземат децата.
    Не, не е за да ги отглеждат, а за да ги занесат за храна на своите деца.
    И на нас ни взимат ВСИЧКО, за да хранят техните си деца.
    Спим. Предаваме се. Разединяваме се. Караме се. Не се разбираме.
    Всички тия неща трябва да преобърнем.
    Иначе, и тази България си отива…

    Коментиран от #196, #218

  • 186 Не зная

    9 4 Отговор
    дали сме щели да ставаме 16-та република на СССР, все пак бях юноша по това време и нито съм го мислил, нито ми е било на нивото според възрастта, но сега, ако бяхме 52 или 53 щат то пак добре, може би и много добре според „демократите“ с партийни книжки, но уважаеми, НИЕ СМЕ КО-ЛО-НИ-Я !!!! КОЛОНИЯ за токсичен отпадък и извратен антисоциален експеримент, на още по-извратен и болен мозък. Без съмнение и колебание!
    Гордея се,че подозирайки що за ренегат е триморският слуга на САЩ не гласувах за Радев.

    Коментиран от #214

  • 187 Дори Дубай се срамува и той има внуци

    15 4 Отговор
    Срамно е децата ни да пеят "Върви народе възродени...", а министър на културата да е човек носил ковчези, хвърлял яйца по герба и други низости. Безсрамие е
  • 188 Ако някой

    11 5 Отговор
    си мисли, че списъкът на служебното правителство най-малко не е съгласуван с посолството , а най-вероятно е подготвен в Дубай, ако някой си мисли, че изтичването на служебния премиер при посланника не е било съгласувано с Радев, то той просто няма понятие от всичко у нас. Даже не се споменава за мястото на срещата, защото не срамът, а позорът е пълен. Нивото на един премиер е по-високо от това на един посланник, но ние държим да покажем , че сме колония с губернатор, а местните аборигени все пак са нужни за трансфер на интересите. Всеки българин трябва да е потънал от срам от тази среща, от преминаването на турски военни през наша територия.
    Сега на ясно ли сме защо Нинова оттегли мълчаливо подкрепата за изправарващия мерак на Радев.
  • 189 Какво

    9 3 Отговор

    До коментар #182 от "Видяхме как":

    очаквате от „човек“, който носи зелени чорапи и е назначен от „човек“, който още не е събул зелените чорапи??
    Никой не може да помогне на дебилите лутащи се безцелно из пущинака,наричан кой знае защо България! Всичко вече отдавна е приключило за тази територия.
  • 190 Гербер стяга го чепика....

    2 4 Отговор
    А,бе,направо се попика....
    Всите са си лика прилика...
  • 191 ?????

    6 4 Отговор
    Божков: Сега протест до дупка и го мачкаме Бойко. Виж го вчера плачеше, оправдаваше се, лъже, подсказват му лъжите. Давам ти материали какво да пишеш. Моли се. Иска от работодателите помощ.Мъж: Да. Разбира се.Божков: Така че сега трябва докрай! Бойко, Гешев. Нали Бойко имам предвид цялото им правителство и Гешев.Мъж: Да, да.Божков: И после да видим Румен Радев какво Правителство ще направи. Там трябва да се съветва.(12 юли 2020 г. (неделя) обвиняемият Васил Божков провежда разговор с лице, за което са налице данни от справка на ДАНС, че е Огнян Стефанов)
  • 192 КРОКОДИЛА

    7 2 Отговор
    ДА ДА ДА - КОМУНИСТИЧЕСКАТА МАФИЯ - ВИ НАПАДА - ЛЕКА ПОЛЕКА .
  • 193 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 194 Някой слуша ли го?

    11 3 Отговор
    Пак ли сричаше като първолак или като десетокласник от факултето? Ей, мандата му мина и не се научи да говори
  • 195 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 196 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 197 Вече има нова опорка !

    1 1 Отговор
    Но ние търсим една норка и офшорка !!!
  • 198 Т444444

    3 6 Отговор

    До коментар #58 от "Въпросът е":

    Защото просто е прост и мързелив и невеж завистлив отмъстителен с мозък който е ленив и не може нито да се обучава нито пък има някакви интереси освен да краде пачки и кюлчета златни около него за всеки случай.
  • 199 Герберастите си лаят....

    4 11 Отговор
    Но Румен Радев си върви.....
    И пак ще бъде първи....
  • 200 Руси Карагьозов

    14 3 Отговор
    Кога БЪЛГАРИЯ е била по добре бе фигуранте -при управлението на Жан Виденов ли или при Станишев дето се лизаха и извиняваха на турците ли бе палячо ?! Шефът ти на НАП ЖЕНА МУ РАБОТИ ВЪВ ФИРМАТА НА БОЖКОВ В ДУБАЙ,А КАРАИВАНОВА Е ОТ ПАРТИЯТА НА ПРЕСТЪПНИКА БОЖКОВ,КОГО ЛЪЖЕШ БЕ ДОЛЕН ХАСКОВСКИ ЦЪР ВУЛ ЕЛЕКТОРАТА СИ ЛИ, ТЕ ПРОСТИЧКИ ХОРА МОЖЕШ ДА ГИ ЛЪЖЕШ НА ПРЕДИЗБОРНАТА КАМПАНИЯ,НО ТУК ТИ ЧЕТАТ ЛЪЖИТЕ И ДРУГИ ХОРА,КОИТО ПОЗНАВАТ СПОМЕНАТИТЕ ?!
  • 201 Умиращият лебед

    2 8 Отговор
    Преди да затвори очи ,
    Герберът само си мучи.
  • 202 От Дубай :

    2 4 Отговор
    В София от герберите само лай !
    БАЙ ! БАЙ !
  • 203 ужас

    1 4 Отговор
    Георги Марков-Николай се е ваксинирал в Унгария със Спутник.
  • 204 Стан

    1 1 Отговор
    Браво.
  • 205 ДО УМЕН ГОСТ

    6 1 Отговор

    До коментар #91 от "Госあ":

    ПРОСТОТИЯТА е свещен дар на природата, без нея не може. В живота има прости и умни, простите трябва да го разсмиват, а умните да градят в полза на обществото. Да "изджагъркаш", това е толкова простовато и нелепо изказване, че дори като метафора звучи просташки. БКП "токсична", управлява с репресии цели 45-години - днес забранена със закон за криминалното си минало - някой до сега да я е "изджагъркал" от властта? Днес нейните наследници - синове, дъщери и внуци - как си представят да "изджакъркат" ГЕРБ?, след като до неговото рамо твърдо стоят 840 000 избиратели, тъй наречения пламенно от тях суверен?! Ще ги избият в комунистическите лагери на смъртта - както избиха 60 000
    невинни българи без вина след 09.09.1944г. - забрави, днес вече времето е друго. Ако трябва да използвам просташката метафора "изджагъркване", то би следвала да бъдат "изджагъркани" всички некадърни партии от последния 45-ти некадърен парламент - който ние, суверена, сътворихме! Народа казва : " На каквото си постелиш, на такова ще полегнеш!". Хайде да ни е честито просташкото "изджагъркване"! Политиците ли са ни глупави, или суверена-избиратели?! Кой е по-глупав? Безпорно, последните!
  • 206 Радев

    7 5 Отговор

    До коментар #167 от "Банкя Студио":

    по примера на Берлускони е разпускал редовно с цяла свита плейтмейтки в т.н. бунга-бунга партита, организирани от Карбовски.

    Срещу значително заплащане журналистът е гримирал и публичния имидж на президентшата, която така и не бе възприета добре от обществото.

    Говори се, че на тези секскупони са направени и видеа, които ще бъдат представени на публиката в съответния момент.

    Коментиран от #207, #213

  • 207 Точно

    2 2 Отговор

    До коментар #206 от "Радев":

    Да, за Емил Радев е сигурно.

    Коментиран от #220

  • 208 Василева

    11 3 Отговор
    След като за пръв път от 30 години ще има честни избори,значи Радев е избран на фалшифицирани избори организирани от правителството на Борисов.

    Коментиран от #209

  • 209 Точно така

    7 5 Отговор

    До коментар #208 от "Василева":

    Избран е и въпреки измамата на герб!
  • 210 Го4о

    11 2 Отговор
    не искаме обяснения а действия.... вън божковци от властта
  • 211 оня

    2 0 Отговор

    До коментар #14 от "Бай Курти":

    По добре си пий хапчетата:))
  • 212 Грешка

    8 5 Отговор
    е да се вярва на такива като Радев 🐑
  • 213 Ей такава

    4 8 Отговор

    До коментар #206 от "Радев":

    простотия за деца, ме убеждава в подлостта на гербавите боклуци! Няма как човек като прочете подобна простотия, да отиде и да не гласува срещу герб!

    Коментиран от #223

  • 214 ЧУЙ

    4 1 Отговор

    До коментар #186 от "Не зная":

    Попиканко, то се знае, че не знаеш, чети за да знаеш.
  • 215 Пич

    8 3 Отговор

    До коментар #74 от "Майстор":

    Не той , а тя . Говорим за Елена Караиванова , която беше кандидат за депутат на Божковта партия. А сега - началник на кабинета на вътрешния министър !!!??? Който трябва да гони Божков !!!??? А дали си клати добре краката , както казвате , бих предположил , че заради това я повдигат .
  • 216 Да бе

    3 2 Отговор

    До коментар #24 от "Последния Софиянец":

    Смешко, твоя бизнес го виждаме всеки божи ден по 20 пъти, а спри се малко, че голям Бизнесмен стана вече!
  • 217 Кобург Сакски

    8 5 Отговор
    Тиквочът е по-малко зло от Резидентът! За по-малко от 100 дни тоя последния ще "оправи" майка България. Вервайте ми!
  • 218 Спокойно

    2 3 Отговор

    До коментар #185 от "Хамериканците":

    ве пич, на кой му пука за тебе!
  • 219 Киро

    5 4 Отговор
    Фигурантеееееееее идва Гешев‼

    Коментиран от #221

  • 220 Анонимни

    8 4 Отговор

    До коментар #207 от "Точно":

    свидетели са готови да разкажат пред широката публика пикантни истории за българския президент Румен Радев, който организирал сходни празненства в резиденция „Калина“.Традиционно събитията започвали културно с вечеря, след което в една от стаите се развихряли истински оргии с едни от най-известните секструженички в страната, наричани за по-звучно плеймейтки. Танцьорки, манекенки, силиконови мадами и момичета от кориците били водени в държавната резиденция от личния шут на Румен Радев Мартин Карбовски, който дори участвал в „бунга-бунга“ партита. Радев предпочитал неговите секс-робини да бъдат маскирани като известни личности по подобие на италианския развратник Берлускони. Дори понякога самият той влизал в някоя роля, за да забавлява гостенките си. Не рядко са били размахвани и камшици за по-непокорните.
    Слуховете за голям скандал в резиденцията в началото на годината се потвърждават, но истината този път не е свързана с любовни приключения на първата дама, а на самият президент. Да, имало е семеен скандал, влачене по стълбите и заминаване на Радева в САЩ за месеци. Но това се е случило след като е заварила мъжа си в оскъдно облекло с няколко мадами в собствената си спалня. Свидетели на свадата коментират, че дори в ромските махали не са чували такъв цветист език от жена. Радева нападнала мъжа си със зъби и нокти, а той я извлякъл за косата и я захвърлил в градината. В отговор на унижението първата дама мигрирала незабавно в САЩ при сина си от Георги Сви
  • 221 Иде

    5 4 Отговор

    До коментар #219 от "Киро":

    Иде иде Кире, у СЦЗ иде! И бай Ставри как чака тая подлога Гешев и фигуранта Борисов, бедна ти е фантазията! И кой ши ти дава после двайсетте стотинки, не знам!
  • 222 Абе Гьон

    2 2 Отговор

    До коментар #166 от "Време е":

    Тия глупости сънуваш ли ги или някой ти ги"нашепва" посред нощ!? Хайде свикайте още 20 конгреса и 30 пленума, белким разберете, в. кой век живеем
  • 223 Интернет

    9 4 Отговор

    До коментар #213 от "Ей такава":

    пространството завря след обвиненията на дизайнерката Миглена Каканашева-Мегз.
    Тя обвини в прав текст журналиста Мартин Карбовски, че е изнудвал нея и други жени за секс.

    В цялата публикация беше намесено и името на президента Радев, с когото Карбовски имал „делови отношения“, свързани с политическите цели на държавния глава.

    Сега свидетели разкриват пред „Вестоносец.нет“, цитирани от „Трибюн“ и други подробности около заверата.

    Източник на изданието е разкрил, че Карбовски е развил бизнес с предлагане на секс услуги на известни господа, между които и самият Румен Радев. Срещу съответната сума Мартин Карбовски му осигурявал не само оплюване на Бойко Борисов, но и „специални услуги“. Споменават се дори „бунга-бунга“ партита във вила „Калина“ като тези на италианския политик Силвио Берлускони.

    Коментиран от #226

  • 224 Ти сега

    4 5 Отговор

    До коментар #163 от "За обективния":

    за кой си се загрижил-за Фигурато или за комунягите. Хабиш се, те са едно и също.
  • 225 Българин

    10 5 Отговор
    А как да тълкуваме думите на самият Божков от миналото лято,че те е превърнал в свой фигурант и каквото каже това ще правиш?!Отговори на българите.Те чакат отговор!
  • 226 Кое

    4 4 Отговор

    До коментар #223 от "Интернет":

    не разбра драги ми смехурко? Тук не си в детската градина! Айде порасни, пък поне да не се излагаш толкова! Тази простотия крещи: Аз съм мома на подлеците от герб! Плащат ми щото съм глупава и се продавам! Не гласувайте за подлеците от герб! Те нямат достойнство и си служат с простотии! И ние разбрахме смехуране и ти обещаваме, че за герб няма да гласуваме! Благодарим ти!
  • 227 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 228 Го4о

    10 4 Отговор
    Не искаме обяснения (не сме деца) искаме действия! Изхвърляне от правителството всички приближени на Божков престъпни елементи, културисти, сътрудници и т.н.!
  • 229 Анти Борисов

    7 5 Отговор
    Фисш пилотож в управлението на държавата!!!! Достоен ЧОВЕК , достоен ПРЕЗИДЕНТ!!!!!
  • 230 Го4о

    5 8 Отговор

    До коментар #227 от "Браво на Радев!":

    А Фигуранта какво го чака? Представяш ли си, ако не питай Гешев!

    Коментиран от #231

  • 231 Кой

    5 1 Отговор

    До коментар #230 от "Го4о":

    Кой да питаме? Подлогата на Доган? Не ни разсмивай! И него го чакат в ЦСЗ с отворени обятия! Въпрос на малко време е! Забавно е да ви се четат простотиите за 20 ст.! Евтинджа простотия! 😂
  • 232 свършит

    0 0 Отговор
    вече намо токива обучини хора!
    сегашните уж инж са голо вода !!
  • 233 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 234 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 235 Аз Негодника

    4 5 Отговор
    СРУТИЩЕТО БСП...ПРЕЗИДЕНТА НА БСП ...И НЕЙНИТЕ ОЛИГАРСИ...
  • 236 Разплетен чорап

    7 4 Отговор
    Радев, вземай си хвърчилото и тръгвай при Божков в Дубай. Всички вече разбраха че си му фигурант.
  • 237 ИМПЕРИАЛИСТ

    5 4 Отговор

    До коментар #6 от "Браво":

    Шaпкaритe ca мнoгo oбигрaни в плямпaнeтo... Cпoмних cи кaзaрмaтa, кaк тaкивa кaтo нeгo, нaдъхвaхa рaзчeтитe прeди бoйни cтрeлби,...a пък cи oргaнизирaхa бaнкeти c хрaнaтa отмъкната oт aртeлнoтo.
  • 238 име

    5 5 Отговор
    велик фигурант е радев. куклата на черепа.
  • 239 Явно си

    0 2 Отговор

    До коментар #2 от "Будалата":

    Връзката му е телефонна Защо не гопризовещ да доиде пред съда Или при новооткрыто правителство от бсп Самолетите грипет още ти са в главата / не комисионното/
  • 240 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 241 БоцкО

    0 0 Отговор
    Кой знае колко Trol4eta има тука! #НекаГиСпрем
  • 242 Истината2

    1 0 Отговор

    До коментар #73 от "АБЕ":

    Абе вие още ли не разбрахте ,че вече си отивате от властта,вие от престъпната шайка на Главната мутра.Тая мутра работеше по мутрениски модел,облечен в закон.Рано или късно ще си получи заслужена почивка в затвора..А лъжеш е Господ като пали свещи и целува ръцете на попа.Но всичко ще му излезе от носа.За ограбването,лъжите,всички престъпления.
  • 243 Истината2

    1 1 Отговор
    А президента Радев да бъде жив и здрав,все така смел и справедлив.За да я има България и да се върнат всички хора напуснали родината.Ние всички гласуваме за най умние, най точен човек и политик Радев.
  • 244 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 245 Електра

    1 0 Отговор
    Каунското правителство, изградено с Импексови БСПелерасти и слуги на червените олигарси, за два дена сътвори толкова много скандали и корупция, колкото при Орешарски за 1 година...
  • 246 Аз Негодника

    0 1 Отговор
    Това което ще си спомняме, от мандата на президента е,че партията БСП използва президенстката институция за лична партийна употреба...ПРЕЗИДЕНТА НА КОРНЕЛИЯ...Протестите на ДБ - ПАРТИЯТА НА ИВАН КОСТОВ и футболните агитки на БОЖКОВ...При 2 милиона столица,не видяхме и 200хил...Направиха няма и 5% престиращи,едва ли не ,цялата държава искала Иван Костов и БСП да се върне на власт....
  • 247 ТОПЛА ВРЪЗКА

    1 0 Отговор
    НЯМА какво да се обясняваме, народа вижда - направо да си кажем - топлата връзка са парите на Божков, те са от голямо значение за червения ешалон - стремително насочвайки се с всички възможни средства към управлението на държавата. Какво са 11 г. пред 45 г. комунистическо управление ?! Олигархията на Борисов свърши - да погледнем наляво - започва новата олигархия, и тя вече е в служебното правителство. Г-н Радев, абсолютно сте прав като казвате - " Тук има железен закон - олигархията...! ". Но, ние питаме къде е промяната, честността за която говорите - или това е само прах в очите на народа?! Учредителката на "Българско лято", /партията на Васил Божков/ г-жа Фичерова е в министерството на вътрешните работи под ръководството на министър Бойко Рашков - факт! Какво да се обясняваме повече пред фактите. Обществото, наречено суверен, има с право своите съмнения за честни избори! Какво е чест, честни - това вече в България е клише, без смисъл и значение...! Г-н Радев, не се заблуждавайте - българския народ не е дебилен, не е инфантилен - не можете да бъдете достотъчно убедителен! Желая Ви успех!
  • 248 124

    0 0 Отговор
    Никаква милост за мутрата Борисов! Доживотен затвор искат хората.
  • 249 124

    0 0 Отговор

    До коментар #168 от "Мда":

    Никога повече жайката ГЕРБ. И няма какво да плашиш с глад.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове