16 Май, 2021 16:54 11 156 162

Радев: Правителството на Борисов върза ръцете на този кабинет

  • румен радев-
  • правителство-
  • кабинет-
  • бойко борисов

Не искам да мисля, че ще отидем на трети парламентарни избори тази година, каза президентът

Радев: Правителството на Борисов върза ръцете на този кабинет - 1
Снимка: БГНЕС

"Разбира се, че президентът носи отговорност за назначаването на служебното правителство. Така е по Конституция и аз не бягам от тази отговорност". Това заяви в предаването "Неделя 150" на БНР президентът Румен Радев.
Той подчерта, че винаги се е водил от отговорността за бъдещето на България и по този критерий е подбирал министрите в кабинета, без оглед на техните партийни пристрастия:

"Страхът все още не е отхлабил своя обръч и трудно хора се решават да заемат такава позиция точно сега. Тя е натоварена с много отговорност. Все още отишлата си съвсем скоро власт разполага с всички механизми - финансови и властови, но въпреки това има хора, които могат да застанат с лицето и с биографията си и да поемат тази отговорност".

"Моите изисквания съм ги задал в началото, оттам нататък министрите имат пълната свобода да си подбират екипите и как да изпълняват тези задачи".

Държавният глава посочи, че този служебен кабинет е модел за излизане от безпътицата, в която се намира в момента България:

"45-ото Народно събрание показа точно тази безпътица", уточни той.

Румен Радев изказа опасение, че може да се стигне до трети избори за Народно събрание през тази година:

"Не искам да мисля, че ще отидем на трети парламентарни избори тази година. Надявам се партиите да проявят отговорност и да съставят правителство в рамките на следващия парламент. Не е добре да нямаме парламент. България е парламентарна република, тя се крепи на парламента като основен държавен орган, който не само има законодателни функции. Народното събрание контролира изпълнителната власт, една функция, която беше отслабена значително по време на управлението на г-н Бойко Борисов".

По думите на президента има "заложени бомби под това правителство, които са на дистанционно управление":

"Правителството на Бойко Борисов отказа да внесе актуализация на бюджета, което върза ръцете на този кабинет. Той трябва да търси допълнителни възможности. Това допълнително го натоварва. Отишлото си правителство абдикира от една изключително важна задача за управлението на България - да депозира неговия План за възстановяване и устойчивост в ЕК. По този начин отново постави служебния кабинет в една изключително трудна ситуация".

Радев заяви, че в рамките на дни ще бъде взето решение дали Планът да бъде внесен в този вид, като така всички негови пасиви ще бъдат "хвърлени върху служебното правителство", или Планът за възстановяване ще бъде актуализиран.

Пред БНР държавният глава заяви, че националната цел е укрепването на държавността: "Очаквам служебното правителство да направи първата крачка в тази посока".

Качеството на институциите са причина за изтичането на хора и пари извън страната, коментира президентът:

Лозунга "Мутри, вън!", както и заявката служебното правителство да осветли нередности в предходното, президентът Радев обясни:

"След като в страна, макар и член на ЕС и НАТО, министър-председателят спи с пистолет до главата си, въпреки че НСО го пази, това означава, че в тази страна има мутри. След като има шкафчета на управляващи, натъпкани с евра и злато, това означава, че има мутри. Защото, ако това е вярно, тези пари не са от заплати, значи някой трябва да е рекетиран, значи има мутри. След като прокуратура, ДАНС, КФН изпращат да размазват физиономии на неудобни бизнесмени, значи има мутри. Разбира се, че тези хора се притесняват да не би да изплуват злоупотребите им, притеснения, че ще бъдат отбити от потоците на публичните финанси, където досега е имало безнаказано гребане. И най-вече притеснение да не би да се проведат честни избори, защото те могат да доведат до една друга политическа конфигурация".

Президентът беше категоричен, че там, където има свободни медии, корупцията е сведена до минимум и има висок социален стандарт: "Където медиите са смачкани, има корупция и бедност и неравенства".

"Всички очакваме прокуратурата да влезе в своята законова роля. Управляващите до момента са свикнали прокуратурата да бъде гарант за тяхната безнаказаност, но виждаме, че режимът рухва и пред прокуратурата има дилема- - дали да започне работа в интерес на обществото, или да бъде завлечена от този рухващ режим", заяви Румен Радев.

По думите на държавния глава е илюзия да се мисли, че за два месеца може да бъде направена ревизия на управлението на ГЕРБ и Бойко Борисов:

"Нито от служебния премиер Стефан Янев, нито от мен е произнасяна думата ревизия. Това, към което трябва да се стремим, е откритост. Много е трудно тя да се постигне дори и в благоприятна административна среда. Това е огромна по обем дейност, която трябва да бъде проверена. Още от лятото на миналата година, когато започнаха протестите, вървяха различни сигнали за изнасяне, унищожаване и подправяне на документи. Всеки министър в рамките на своята дейност, ако открие такива документи, те трябва да станат публични". Той подчерта, че българите трябва да знаят кой разполага с техните пари.

В предаването "Неделя 150" президентът коментира и промените в Изборния кодекс, въвеждащи задължително машинно гласуване в изборните секции с над 300 избиратели:

"Не казвам, че това е най-доброто, но ние сами се докарахме дотам - да даваме пари, за да повишим по някакъв начин честността и да елиминираме недействителните бюлетини. Машините допринасят много и за намаляване на контролирания вот, защото, когато твоят вот е контролиран, ти трябва да се отчетеш".

Държавният глава поздрави партиите в 45-ия парламент затова, че са посочили стойностни професионалисти за членове на ЦИК:

"Надявам се да използват опита си ползотворно, да се обединят и да не допуснат политически вмешателства. Имат капацитета и амбицията да проведат едни добри избори".

Румен Радев заяви, че е дал ясна оценка и по отношение на Русия, и по отношение на националната сигурност:

"Там компромиси са абсолютно недопустими и трябва да се преследва всяко вмешателство в нашата национална сигурност... След като си пуснал агентите на руските служби безнаказано да тровят български граждани и да взривяват наши складове с военна продукция, както твърдят ДАНС и прокуратурата, да си прикривал техните действия, да си допуснал огромен пробив в националната сигурност, защото не си реализирал политиките зa организация и контрол до класифицирана информация, а службите, отговорни за това, са на пряко подчинение на теб, при това, след като си платил неимоверна цена за "Турски поток", неясно как формирана и платена с наши пари, без да си ни питал, като лиши България от огромни такси, които се дължаха по договор, от "Газпром" и позволи на "Газпром" да завземе всички входно-изходни точки на тръбопроводите, които минават през България, след като допусна по най-елементарен начин България да загуби арбитража и да плати огромни пари заради "Белене", след като години наред допускаш "Лукойл" да не плаща никакъв корпоративен данък - да твърдиш подобни неща е върхът на наглостта".


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 127 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 768

    218 62 Отговор
    Герб имаха ужасно управлениех,хедноличен режим на тиквеникът от Банкя по-точно. Да ги изметем! Време е за промяна към по-добро!

    Коментиран от #119, #128

  • 2 Севда

    77 124 Отговор
    Щото БСП и ДПС не ви върза ръцете, нали?

    Коментиран от #75

  • 3 Все още няма коментари

    157 56 Отговор
    Велик

    Коментиран от #36, #132

  • 4 РЕСПЕКТ

    190 67 Отговор
    Президенте ! Успехи , лични и на министрите ! И само напред до пълна победа !!!

    Коментиран от #33, #94

  • 5 choko

    189 51 Отговор
    герб, затриха малкия и среден бизнес!
  • 6 САНДОКАН

    170 55 Отговор
    Г-н Президент цяла България се надява вие да вържете неговите с белезници
  • 7 Размисли и страсти

    45 13 Отговор
    Природата означава независимост .
  • 8 Кучето Борко

    82 17 Отговор
    И след новите избори няма да се състави правителство.

    Коментиран от #16

  • 9 ГРУ

    76 88 Отговор
    На калпавия водолаз, водораслите му пречели
  • 10 Мим33

    90 29 Отговор
    До колкото е възможно,трябва да се бутнат,тези корупционни практики изградени в цялата държава,от досегашните управници.Успех и всички ,които саботират това,вън....
  • 11 Голямото чакане

    35 66 Отговор
    Голяма тъпня намали да заспивам вече.
  • 12 гадно

    97 50 Отговор
    Точен както винаги.
  • 13 така така

    75 105 Отговор
    Еми Радев... ти не знаеш ли, че служебните правителства по принцип са с "вързани ръце". Какво очакваше след като състави служебно, а не РЕДОВНО правителство?? Или пак някой ти е крив..?
  • 14 Българка

    117 55 Отговор
    Президентът е последователен и обективен в коментарите си. Борисов плю по него, че нямал позиция по въпросите с връзката ни с Русеия и техните агенти. Е сега получи не само отговори , но и въпроси. Ред е Борисов да отговори , а на прокуратурата , ДАНС, ГДБОП да разследват бойковите зависимости и обслужване на чужди интереси.

    Коментиран от #28, #92

  • 15 малко пиночет

    57 24 Отговор
    Глей са Радев , аз да ти обяснявам кво съ праи с ора нарушавали законите , ора крали държавата и народа , ората в междудържавен аспект вършили национално предателство за да си гарантират облаги , некакси не върви , цанили сте се , преценили сте , че го можете , действайте , не приказвайте много-много да ви не оди енергията там.
  • 16 Bar

    24 45 Отговор

    До коментар #8 от "Кучето Борко":

    Нищо, ще чакаме до като само ИТН минават 4%ната бариера. Тогава глей ко стаа

    Коментиран от #52

  • 17 Давид

    37 68 Отговор
    Защо няма пълна национализация. Защо няма военно положение. Народа е тероризиран и ограбен. Защо сме с Америка, която подкрепя геноцида на българите. Защо Радев говори толкова много и нищо не прави. Защо Нинова прави същото. Ето Бойко им е дал поле на действие - унищожи държавата. Защо дремят?

    Коментиран от #22

  • 18 sbs no КОМУНИСТ

    58 77 Отговор
    НА КАЛПАВИЯТ ЛЬОТЧИК---ЧИСТОТО НЕБЕ МУ ПРЕЧИ
  • 19 Нинова

    36 24 Отговор
    Ало държавната администрация! Партията майка ви оЧаква с отворени обятия. Добре дошли блудни синове и дъщери на партията. Последен срок за подновяване на членството е 11 юли. Ай стига се правихте на Тиквеници.:)))
  • 20 Онуфри

    67 74 Отговор
    Фърчилото много бързо даде на задна.Нали искаше властта и беше готов за нея.Сега нещо май стана като приказката ,на калпавия вълната му пречи.Смях.

    Коментиран от #23, #27, #146

  • 21 Радев не се оправдавай

    52 63 Отговор
    На кривата ракета космоса и пречи..........
  • 22 Ти още

    41 15 Отговор

    До коментар #17 от "Давид":

    Ли сънуваш комунизъм.

    Коментиран от #51

  • 23 хамсал

    59 36 Отговор

    До коментар #20 от "Онуфри":

    Никой не е дал на задна! Просто ти се обяснява какъв инджикипляктор е Вожда ти!

    Коментиран от #34

  • 24 Токту

    47 31 Отговор
    "Вести", които са под "шапката" на Нова телевизия, цензурират мненията на хората, ако са срещу ГЕРБ! Моля, институциите да се задействат!

    Коментиран от #89

  • 25 Дерзайте

    57 37 Отговор
    Господин Президент, война без жертви няма. Това което сътвориха самозабравилите се гробари, начело с кратуната, българският народ има да го изстрадва много години. Важното е, че има светлина в тунела и вървим в правилната посока. Хубавите работи бавно стават, а особено при цялото наследство, оставено ни от граб, нещата няма да станат с магическа пръчка.
  • 26 Е ми да

    37 43 Отговор
    На крива ракета космосът и пречи.
  • 27 sbs no КОМУНИСТ

    34 27 Отговор

    До коментар #20 от "Онуфри":

    ТОЙ ОТКРАЙ ВРЕМЕ КАРА НА ЗАДНА С РАЗЧЕКНАТИ ПОЛУОСКИ
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 чорап

    53 50 Отговор
    Фатмака си чака реда за изхвърляне на бунището
  • 31 Пак глупости

    50 53 Отговор
    И лъжи и манипулации.
    Били вързали ръцете на служебното правителство, защото не актуализирали бюджета.
    Ами нали все казваха, че ГЕРБ харчат неразумно, сега тези като харчат разумно, като привлекат инвеститори (нали смениха шефката(, като дигнат събираемостта(смениха шефа на НАП), като намалят корупцията(смениха шефа на полицията) и всичко ще тръгне по мед и масло.
    Отделно от всичко това, имат 2 месеца в които да изхарчат бюджета за цялата година и следващото правителство да го актуализира след 2 месеца ...

    Коментиран от #122

  • 32 Този път

    49 14 Отговор
    Румен Радев с поставянето за служебен премиер на Стефан Янев вече няма как да се крие зад гърба на някой, като „външния“ Герджиков. Този път с този премиер Радев заяви, че това е лично негова отговорност. И всичко сътворено вече ще падне персонално само на неговия гръб. Какви договорки, сделки и прочие е правил в името на втория си мандат е отделна тема, но тя минава точно през това правителство.
  • 33 Като гледам

    35 23 Отговор

    До коментар #4 от "РЕСПЕКТ":

    никак не е изключено скоро да стане така – язък за барута, язък за юмрука.

    Коментиран от #38

  • 34 Онуфри

    15 23 Отговор

    До коментар #23 от "хамсал":

    По голяма инджикипляктор от теб ,едва ли е.
  • 35 Дончев каза че ще изпрати в срок този

    19 12 Отговор
    План на ЕК???? 300страници,които са го работили денонощно"План за," Устойчивост и Развитие"?? Изпратили го Дончев или Не????

    Коментиран от #153

  • 36 Видно е

    22 14 Отговор

    До коментар #3 от "Все още няма коментари":

    Ще си правят каквото им каже Мустафата и това е!
    Никой нищо няма да им каже или направи!
    Народа е много пр ост и вярва като теле на майка си!
    Така , че , даже и да се ос.рат , нищо , няма да има никакви последствия , както беше и с Герджиков , за съжаление!
    Но , такъв е животът , поне с този де.илен народ!
    На този етап!
  • 37 БГ гражданин

    26 22 Отговор
    Какво да се косим,както се казва,никой не може да си надскочи ръста,Радев е марионетка,не сайгонска,още по-лошо,балканска.
    Вярно, че досега умело се преструваше и даже му правеха легенда за руска капия,въпроса е каква обстановка искат да оформят американците тук,какви кадри ще одобри херото.
    Някакви промени са замислили,но в каква насока,скоро ще се проясни.По руското направление е ясно,а по турското може да са изчислили,че наближава времето за турска анексия на България.А те няма да искат да изпуснат такава сладка колония и да я харижат на проблемната Турция.Така че ,маже да си назначат нов елит,леко освежаване на обстановката,за да спре стремглавото сгромолясване на държавността,известна икономическа ,а оттам и политическа стабилизация.
  • 38 3468

    25 9 Отговор

    До коментар #33 от "Като гледам":

    Със сигурност така ще стане.Както винаги.Зора е докато захапят кокала.
  • 39 Ситуацията е

    25 32 Отговор
    Премиер – ЛАКЕЙ, който е вече с изтъркани наколенки .
    Президент – американски прислужник, който се удави в три морета .

    Коментиран от #53

  • 40 Baba бона

    38 29 Отговор
    На грипен фърчилов пак нещо му пречи.
  • 41 Радев

    30 30 Отговор
    Вземаш ена голяма сопа, ген Янев също и бой бой където сварите по мутрите по глава, уши.. , друга оправия с тея навлеци престъпници нама

    Коментиран от #45

  • 42 Пунта Мара

    31 19 Отговор
    Прав е Радев. На 11 юли ще си кажем и нашето мнение
  • 43 Като опитен летец Радев

    25 28 Отговор
    Пикира и после с таран....и гроб разпран..
  • 44 Дотук,

    40 20 Отговор
    това правителство по всичко личи че е копи-пейст на това на Орешарски! Не бива да забравяме, че все пак Орешарски беше на заплата при Васко Черепа, което обяснява присъствието на кадри по един или друг начин свързани с неговото правителство! Примерите за такива кадри се виждат с просто око: началника на кабинета на Бойко Рашков е в ръководството на партията на Черепа. Освен това , като съветник на служебния премиер е назначен Георги Великов, бивш началник на кабинет на Цветлин Йовчев. Ще кажете съвпадение….Тогава погледнете двамата зам. министри на МВР , съученици на Великов от военното училище – Енчо Мирчев и Емил Ганчев и … дотук със съвпаденията! Назначенията на шеф на митниците от времето на Орешарски и културиста прехвърлил задълженията си на малоимотни лица изобщо не е нужно да се коментират, както и “преназначаването” на зам. министър от ГЕРБ, с поведение на първобитен индивид.

    Коментиран от #47, #49

  • 45 Чичо Гошо

    21 8 Отговор

    До коментар #41 от "Радев":

    Не е нужно. Просто да направят следващите избори. И тогава ще се види кой кой е
  • 46 Фатмакоф

    24 27 Отговор
    харесвам млади здравеняци, затова ги назначавам на разни длъжности, зада са ми подръка ...........
  • 47 Предполагам,

    32 14 Отговор

    До коментар #44 от "Дотук,":

    че предстоящите нови назначения също съвсем "случайно" ще бъдат свързани с печалното Орешарско управление.

    Коментиран от #50

  • 48 Българи

    34 27 Отговор
    проумейте го:
    Единствената цел на Зеления чорап е да спечели втори мандат.Дори бившият началник на кабинета му Калоян Методиев вчера директно заяви, че целта на служебния кабинет е вторият мандат.Не му пука за нищо на масона освен да продължи да е на власт и да служи на ложата си и водача гергов.Не с Херо ,Вашингтон и НАТО ще влезе в договорки, ами и и със Сатаната, за да остане на власт.
    Но освен малоумните му блеещи овце все повече хора проглеждат, че и Радев, както Борисов е Проклятие за България.И ролята на сайтове като този е да показват истината за льотчика и да не допуснат оставането му на власт.

    Коментиран от #61

  • 49 Чичак

    16 10 Отговор

    До коментар #44 от "Дотук,":

    Вярвай си. И виж на 11 юли вечер резултатите. Наздраве
  • 50 Така е

    17 5 Отговор

    До коментар #47 от "Предполагам,":

    Никога не е късно да се ос.реш !
    Този процес не е подвластен на времето.
  • 51 Давид

    19 8 Отговор

    До коментар #22 от "Ти още":

    Напротив малчо. Тук не е имало комунизъм а Живков социализъм :) като изключим някой приятелчета дето се правеха на такива дето не са можеше да имаме перфектната система. Имахме перфектното нтр - научно техническо разузнаване с министър председател графописец а сег имаме селски данс и президент с няколко езика и министри с измислени дипломи. Нямаме ли човек даден ни от бог нямаме нищо. Какво мислиш малчо учат освен езици в тези ултрамодерни университети на запад щом не могат една свръх звукова ракета да създадат или лекарство по добро от течния аналгин. И до днес сухото вещество на българския пипер ги бие с пъти в повече :)
  • 52 Кучето Борко

    19 23 Отговор

    До коментар #16 от "Bar":

    Да ти кажа какво ще стане. На следващите избори тези де гласуваха за ГЕРБ ще гласуват както гласуваха преди да се появи ГЕРБ. Но БСП пак няма да може да състави правителство.
  • 53 Точно така

    14 13 Отговор

    До коментар #39 от "Ситуацията е":

    Говориш за Плевнелиев, нали
  • 54 Истината

    18 27 Отговор
    Борисов и Радев са две форми на една същност, което е видно за всеки извън хора на блеещите овце от сектата на льотчика.

    Коментиран от #60

  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 маалата

    28 22 Отговор
    РРадев е калпав П У Й !
  • 57 Преценка

    17 27 Отговор
    Този министерски съвет е тюрлю гювеч създаден и с помощта на един известен Помак – незабравимия некадърник Роско .

    Помака, който плюеше Радев на екс, сега получи удовлетворение като аранжира министри и замове вместо некадърника, евро-атлантическия еничар, триморския прислужник Радев .

    Коментиран от #62

  • 58 Тоя

    32 24 Отговор
    Все некой друг му е виновен.Само празни приказки.Уж служебно правителство, за да гарантира честни избори,а се ангажираха с чистки и реваншизъм.Само празни думи и задкулисие.
  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Е това е

    16 18 Отговор

    До коментар #54 от "Истината":

    Човек.Иначе Бойко не би му гарантирал поста с фиктивния кандидат Цачева.Те си правят играта,а овцете си блеят.
  • 61 Сега ти

    24 34 Отговор

    До коментар #48 от "Българи":

    проумей! Президента е достоен мъж и не го мисли! Неговият втори мандат му е вързан в кърпа! Затова помисли върху себе си! За 20 ст. човек да се излага и да пропилява бъдещето си още преди да е завършил училище, е жалко! И освен, че е жалко, ставаш и за смях!
  • 62 Шок

    4 16 Отговор

    До коментар #57 от "Преценка":

    В Министерството на външните работи се подреди управленски екип само от хора от екипа на Плевнелиев. Новият министър Светлан Стоев е шеф на протокола на Екатерина Захариева. Единият новоназначен заместник-министър е Калин Анастасов – главен секретар на министерството в кабинета Борисов – 3. Другият заместник е Василий Такев – постоянен секретар на министерството в Борисов – 2.

    Най-скандалното назначение е на министъра на отбраната – Георги Панайотов. Това е посланикът в ООН изпратен лично от Росен Плевнелиев. Именно той организира цялата кампания срещу Ирина Бокова като кандидат за генерален секретар на организацията и опозори България пред света. Преди това Панайотов работи в посолството във Вашингтон заедно със Стефан Янев под ръководството на Елена Поптодорова. Той е от най-най-близкия кръг на бившия президент и слагането му на поста на министър на отбраната лично от Радев е необяснимо и шоково за опозиционните среди. Но точно това назначение остана услужливо в сянка от казионните медии.
  • 63 И Т Н LOS ANGELES & CHICAGO

    16 34 Отговор
    Г-н Президент действайте смело и по твърдо !
    Идваме да помагаме голяма група ваши привърженици ! Купили сме си билети !

    Коментиран от #123, #138, #145, #148

  • 64 Питам де

    8 3 Отговор

    До коментар #59 от "6656":

    Мод, нещо за езици, различни от българския?

    Коментиран от #84

  • 65 И още

    11 22 Отговор
    Министърът на финансите Асен Василев, онзи с блесналия поглед, също е от служебния кабинет на Плевнелиев, където беше министър на икономиката. Министърът на труда и социалната политика е заместник министър от кабинета Борисов-1. Има още десетки имена начело на агенции и в политически кабинети, които тепърва ще изкачат.

    Правителството на Радев е редено някъде и от някого заедно с управляващите. Янаки Стоилов и проф. Минеков са само за парлама. Ресурсните и силови министерства са дадени на концесия.

    Радев, Радев…
  • 66 Грую

    34 18 Отговор
    Като гледам ,какви каши забъркват новите управляващи със сигурност ще гласувам за ГЕРБ. Не ,че са идеални но в пъти по адекватни от тези.

    Коментиран от #76

  • 67 Необяснимо

    27 16 Отговор
    БСП подкрепя (все още) брат масон румен за ВСИЧКИТЕ му назначения!!!
  • 68 Най простият президент,

    32 19 Отговор
    който сме имали ,стана лице на тъпата МАФИЯ !

    Коментиран от #113

  • 69 Ам чи

    15 20 Отговор
    СЕГА ИМАШ ВЛАСТА ПОНЕ ДВЕ СЛУЖЕБНИ ПРАВИТЕЛСТВА ТРЪГНИ В ПРАВИЛНАТА ПОСОКА И НАРОДА ЩЕ ТЕ ПОДКРЕПИ ,СТИГА РЕВА ОПЪНИ УШИТЕ НА СЛАВЧО ВАГАБОНТА ДА НЕ ЛЪЖЕ НАРОДА ,ДЕЙСТВАЙ
  • 70 sbs no КОМУНИСТ

    33 14 Отговор
    Рaдeв: Прaвитeлcтвoтo нa Бoриcoв вързa ръцeтe нa тoзи кaбинeт

    /Нe иcкaм дa миcля, чe щe oтидeм нa трeти пaрлaмeнтaрни избoри тaзи гoдинa, кaзa прeзидeнтът/

    С КАКВО МИСЛИШ --ЗА МИСЛЕНЕ СЕ ИСКА ГЛАВА -НЕ ЗАКАЧАЛКА ЗА ФУРАЖКАТА
  • 71 МУТРИ ВЪН

    15 22 Отговор
    България е единствената държава в ЕС,
    без диференцирана ставка за лекарства и храни!
    Българите са най-бедни в ЕС!
    С руска енергийна примка на шията!

    Вицове за "Буда" Борисов.

    Знаете ли, защо Бог е сътворил картофите?

    За да се учи от малък Бойко да дере кожите!
    И като стане премиер,
    да си пълни чекмеджето
    с пачки от одрани кожи!
  • 72 Видя се че

    17 14 Отговор
    Проамериканския, евроатлантическия, триморския нагаждач за кокал, лампазения ибрикчия, пак е с наколенки и послушно изпълнява повелята на една Кюрдска дама с благозвучното име Мустафата !
    Под логата си е под лога, даже и на Ероплан да го качиш .
  • 73 Повече от

    30 13 Отговор
    50% са прокопиеви сектанти! Божков си командва МВР чрез назначени на високи позиции негови кандидат депутати! И в НАП назначили някой си от дубай комшия на Божков!

    Фигуранта както си разду администрацията от 400 човека я направи 2000 като разкара всички и напълни с прокопиеви сектанти и приятелки на жена му! Така правят сега по министерства но забравят факта, че който заведе дело за тези уволнения ще ги спечели и ще му се платят всички заплати за времето когато не е бил на работа!

    Но при смяна на фигуранта всички ще са вън на 100% 😀 Тази секта до няколко месеца ще бяга през глава заедно с червенобузко за нова зеландия а фигуранта ще го оставят да се спасява сам 😀
  • 74 Абе,

    30 15 Отговор
    чехълът Радев има много слабо участие в назначаването, освен подписа. Назначава ги Радевица, с махлено- клюкарския манталитет и лудата си амбиция да командва хвърчилото!

    Коментиран от #82

  • 75 Подсказване

    13 2 Отговор

    До коментар #2 от "Севда":

    По закон, при липса на нов бюджет, месечно се харчи 1/12 от стария!
  • 76 Това доказва,

    16 7 Отговор

    До коментар #66 от "Грую":

    че ГЕРБ са ползвали професионални кадри, които не са могли да премахнат и са имали нужда от тях.
    Има достатъчно такива по всички министерства, които не са партийно обвързани.
    Въпреки всичко по делата им ще ги познаем.
    Нека бъдем бдителни. Ако не оправдаят доверието ни ще ги изметем и тях. И така докато изберем правилните хора.
  • 77 Изведнъж ли…

    14 9 Отговор
    – ВМРО иска ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА!
    Стана ясно след приключилото заседание на Изпълнителния комитет на партията, вчера.

    „Засилване правомощията на президентската институция.

    В тази ситуация историята в Европа го е показала –
    президентската република е много по-добър инструмент (!) за управление, без да се нарушава партийната система.“

    Или …. така са заръчали на (екс) военния министър Каракачанов?!
  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 5565

    13 12 Отговор
    Най интересното е кой ще поеме отговорност, но за съжаление никой. Всеки казва другия е виновен и се въртим около едно и също. Службите разследвали виновни няма и няма, защото всички работят заедно срещу държавата. Играта е една играчите се сменят и така години наред още от преди Царя с "Вервайте ми" та до ден днешен. Изхода е труден с общи усилия и много търпение, но само когато всички го пойскаме.
  • 80 Йорданов

    8 16 Отговор
    Най-скандалното назначение е на министъра на отбраната – Георги Панайотов.
    Това е посланикът в ООН изпратен лично от Росен Плевнелиев.
    Преди това Панайотов работи в посолството във Вашингтон заедно със Стефан Янев под ръководството на Елена Поптодорова.

    Коментиран от #85

  • 81 ММ586

    28 14 Отговор
    Смех! Смех! Г-н Президент! Искате да кажете, че ви трябва втори служебен, след този(разбирай същият служебен ).
  • 82 МУТРИ ВЪН

    12 18 Отговор

    До коментар #74 от "Абе,":

    Бисери за короната на "Буда"

    Вицове за "Буда" Борисов.

    Ако Борисов слуша министрите си,
    очевидно си мисли за пачките в чекмеджето.

    Ако Мис Бикини слуша Борисов,
    очевидно той и говори за повишението на "заплатата" и.

    Ако Борисов слуша Мата Хари,
    очевидно последните хвалебствени новини за него
    по ТВ вече са свършили.

    Ако тъщата слуша зет си,
    очевидно зетят е Иван Гешев.

    Ако Борисов слуша тъщата,
    очевидно това е майката на кмета на Симитли.
  • 83 Радев

    14 17 Отговор
    е еднакъв с Борисов и еднакво вреден, тъй че с неизбежния провал на служебния кабинет ще се оттече в канала, Льотчика след Тиквата.
    Мутри, вън!

    Коментиран от #87

  • 84 2658

    3 4 Отговор

    До коментар #64 от "Питам де":

    Това е Кирилица, майна!
  • 85 Само питам

    20 4 Отговор

    До коментар #80 от "Йорданов":

    И кое му е скандалното?
    Та САЩ са гръбнакът на приятелският НАТО, нали?

    Да не би да искаш да е посланик в неприятелска Русия?
  • 86 Такова тъпо парче

    24 18 Отговор
    как можахме да го изберем за президент ?!
  • 87 МУТРИ ВЪН

    10 17 Отговор

    До коментар #83 от "Радев":

    Бисери за короната на "Буда"

    Вицове за "Буда" Борисов

    Изпитват хлапе в час по математика.

    -Колко прави 4 плюс 8?
    -Шеснасет!

    -А 12 плюс 8
    -Трийси и осем!

    -Станна математика...Татко ти какво работи?
    -Министър в кабинета на чичко Борисов, госпожице!
  • 88 баба Цола

    17 9 Отговор
    Ами Борисов, като ви е вързал ръцете. Вие започнете да развързвате първо от пенсионирания административен апарат, който е в излишък и все още на държавна хранилка. Възел по възел със завидно спокойствие се правят тези неща.
  • 89 Интелектуалец

    9 17 Отговор

    До коментар #24 от "Токту":

    Това са инсинуации. Медиите на Герб са нсй свободните, независими и демократични медии. Например в ПИГ изобщо не трият коментарите просто защото опцията "коментари" я няма. Спряха коментарите като видяха народната любов към Герб и им се наложи да изтриват 90% от коментарите. Така свободно могат да публикуват анализите на красавиците Ива Николова, Калина Андролова и интелектуалеца Стъки.
  • 90 Някоя

    16 11 Отговор
    ,,Абе няма да съберем 180 депутата. Но, аз мисля, че Гешев не ни е проблем, ако спечелим властта, щото мо"е да му орежем правомощията без да променяме Конституцията. Като го напра'име фигурант като Президента, точно к"во ше ни навреди Гешев.
    ...И после да видиме Румен Радев к"во Правителство ше направи. Там трябва да се съветва."
    Думите са на Божков
    Ако фигуранта не е изпълнил всички съвети на Божков, ще има втори, трети СК докато не му угоди.
  • 91 Изчегъртване ГЕРБ завинаги

    15 15 Отговор
    Вържете Другаря Бойко Методиев Борисов и си развържете ръцете да действате!

    Коментиран от #95

  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 Българка

    14 6 Отговор

    До коментар #28 от "12346":

    А ти защо не споделиш мнението си за зависимостите и темата за Лукойл? Явно имаш голяма уста
  • 94 Оня

    19 11 Отговор

    До коментар #4 от "РЕСПЕКТ":

    Успех за Фигуранта ще е да стигне до балотаж есента.
  • 95 Може но

    12 5 Отговор

    До коментар #91 от "Изчегъртване ГЕРБ завинаги":

    Но само ако Сульо и Пульо, като теб имаха думата.

    Коментиран от #98

  • 96 Gowo

    13 13 Отговор
    Правителството на Бойко Методиев саботират България.Комунисти си бяха под кожата която бяха наденали на център демократи.Крадци в овча кожа.Видя се ангажираността им към съдбата на България.Интересуваги само дали те да на власт.За да крадът от евросредства и помощи.
  • 97 Кольо Аврамов

    22 11 Отговор
    А бе тя и усмивката му е злобна на тоя, няма нищо позитивно в този човечец.

    Коментиран от #99

  • 98 Gowo

    10 12 Отговор

    До коментар #95 от "Може но":

    Както кърлеж се ,,изчегъртва "., Така и ГРАБ трябва да бъдат отделени от здравата плът.До колкото все още я има България .След опустошението на БКП и ГРАБ

    Коментиран от #156

  • 99 Gowo

    9 9 Отговор

    До коментар #97 от "Кольо Аврамов":

    Позитивизма който излъчва е в правилните и своевременно действия за ,,изджегъртване" на крадливата и грабливата , измислената от комунистическа олигархия в сянка на Бойко Методиев Борисов .По агентурно име ,,Буда"
  • 100 да не спинкате

    8 14 Отговор
    Радев , не се дръжте като наивници да приказвате , а не да действате. Функциите ви са да защитите държавата и народа. Мутрата сега е стресирана , но действа , формира вътрешна и външна подкрепа. Неговата мускулна сила са парите , досега направо раздаваше държавните , сега вероятно ще посегне и на своите. Вие не сте му блокирали възможностите да оперира с тях , мафията се бори преди всичко с блокиране на финансовия и ресурс , това е стара и известна истина . От тук си продължавайте размислите и изводите сами , ако не искате да изпуснете нещата и Питекът да овладее ситуацията в страната.
  • 101 МУТРИ ВЪН

    10 12 Отговор
    Бисери за короната на "Буда"

    Вицове за "Буда" Борисов

    Попитали Радио Ереван:

    -Защо Борисов трупа златни кюлчета?

    Радио Ереван отговорило:

    -Защото Борисов не издържа на конкуренцията!
    Ромите откраднаха всичката медна жица!
  • 102 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 103 Сестра Галева

    22 15 Отговор
    Наи загубеният президент дето сме имали до сега неможе нищо да направи само да каже някоя глупост и да си дига юмручето пингвин тотален

    Коментиран от #105, #106, #109

  • 104 хаха

    17 7 Отговор
    и Божков похвали чорапа,
  • 105 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 106 Gowo

    9 10 Отговор

    До коментар #103 от "Сестра Галева":

    От утре си на работа .А може и да не си.,,Калинките ги ,,изджегъртват " всекидневно.
  • 107 Го4о

    18 9 Отговор
    Радев, спри да се оправдаваш. Това което си пожелаваше (служебно правителство) вече го получи и номера с "вързаните ръце" би трябвало да си го предвидил много преди да вдигнеш юмрук!
  • 108 Уау

    17 10 Отговор
    Проста тъпа фуражка ! Само глупости ръси !
  • 109 Напротив

    7 15 Отговор

    До коментар #103 от "Сестра Галева":

    Успешно свали по мирен път вашата крадлива милиционерска пасмина с най престъпното управление в цялата история на България.

    Коментиран от #154

  • 110 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 111 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 112 Реалност

    5 6 Отговор

    До коментар #111 от "ТАКА Е,..":

    Ако си впрегнеш енергията в ръсене на простотия за няколко монети в уроците, ще ти е в пъти повече от полза, вместо да излагаш себе си и родителите си!

    Коментиран от #115, #120

  • 113 Бау-бау

    3 8 Отговор

    До коментар #68 от "Най простият президент,":

    Ейййй, вЕрно ли! И в кой клас, го проумя това чутовно становище!?
  • 114 Фотото

    13 6 Отговор
    ЕВАЛАТА на ФАКТИ,..за фотката на... ФАТМАКА-ОЛИ ГОФРЕН!
    На снимката Фатмака пита:
    "АВЕ,...КЪДЕ Е..БАТКО".... ХА-ХА-ХА....
    ПРОДТО...НЕ Е.. ИСТИНА... ХА-ХА-ХА
  • 115 ФАКТ

    4 5 Отговор

    До коментар #112 от "Реалност":

    Коментирай Фактите написани от него а не се опитвай да остроумничиш, защото не ти се получава, тъ'па'ко!

    Коментиран от #116

  • 116 Реалност

    4 4 Отговор

    До коментар #115 от "ФАКТ":

    Ами фактите са ясни на всеки който не е тъпак и нямат нужда от коментар! А ти защо се припознаваш като такъв, не знам!
  • 117 ДРАПА А СЕГА

    15 3 Отговор
    ТОА ОЩЕ НА ТРЕТИЯ ДЕН ЗАПОЧНА ДА ПЛАЧЕ? РАЗБРАЛ ЧЕ Е СЛУЖЕБЕН КАБИНЕТА МУ? АКО ПРОВАЛИ ДЪРЖАВАТА ЩЕ СИ ИМА ОПРАВДАНИЕ.
  • 118 Ще видите

    3 10 Отговор
    ББР е раздала само за една година 948 милиона лева чиста парна 8 човека като 4 от тях са свързани с фирми за дамско облекло маски и калцуни на шиши.
  • 119 Ниновица

    19 7 Отговор

    До коментар #1 от "768":

    Предишния път не гласувах, но тоя път ще завлека цялата рода, само и само да не можете алкохолиците, наркоманите и лумпените да се доберете до властта. А тоя тиквеник - фатмака, започна да се оправдава. Плю, плю а се оказа, че правителството на Борисов трябвало да се погрижи и за временното. Колко е страшно. Ако пак няма правителство, което да актуализира бюджета, пенсионерите ще пребият червения с тенджери и тигани. За по 1000 лева на лекарите изобщо не говорим. Правилно Бойко казваше, че трябва да си спестиш "мазнинка", та като потрябва да я имаш. А толупа само връщаше закони и плюеше. Ама си взимаше заплатата той и цялата кохорта умни "безработни" около него. Да се оправя. Да си купи каска и да си напише завещанието на кого оставя кобилата Деси.
  • 120 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 121 С АКЪЛ БЕ ДЕБИЛ

    14 3 Отговор
    НАЧИ НЯКОЙ ВИ Е ВЪРЗАЛ РЪЦЕТЕ И ЩЕ УПРАВЛЯВАТЕ С КРАКАТА, ТАКА ИЗЛИЗА?
  • 122 Журналиньо

    8 7 Отговор

    До коментар #31 от "Пак глупости":

    Ти чули колко са чуждите инвестиции? Нула, като тебе нула.
  • 123 Го4о

    12 5 Отговор

    До коментар #63 от "И Т Н LOS ANGELES & CHICAGO":

    Чакаме Ви с бейсбол-бухалки още на аерогарата!
  • 124 Анонимен

    7 14 Отговор
    Одобрявам изчегъртването на ГРАБ, но не одобрявам състава на служебното правителство. Трябваше да се потърсят експерти без партийна обремененост. Що се отнася до изборите - мисля, че ще спечели ИТН, които спазиха обещанието си и не влязоха в коалиция с БСП, ДПС и сие.

    Коментиран от #130

  • 125 А бе смешко

    18 5 Отговор
    На крив фатмак и пожарникаря от Банкя му пречи ..... Парашутчика вече стана за смях и на дечицата .
  • 126 НАЧИ...А ОБОБЩИМ:

    18 6 Отговор
    К*Р ЗА ФАТМАКА-РЕЗИДЕНТ,..ГОЕВА У ДЕ'БИЛА ИЗОГЛАВЕН,...К***"Р БРЕЕЕ
  • 127 Реалност

    5 4 Отговор

    До коментар #120 от "ТАКА Е,.. МАЛО'УМНИКО":

    Много ще е жалко ако си приключил с уроците толкова отдавна, а си останал на ниво първи клас! Значи съм прав! Вложи енергията в някоя книжка! Не излагай себе си и родителите си! 😂
  • 128 Т444444

    4 14 Отговор

    До коментар #1 от "768":

    РАДЕВ гарант за политическия мир в българия.
  • 129 Браво

    2 18 Отговор
    Президентът си проправя умело път за президентска република , но за съжаление няма да се получи лесно . А и му остава само още един мандат . Иначе чудесно се справи последния месец .
  • 130 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 131 А бе шапко

    15 5 Отговор
    Шапкаря е вече в оправдателен режим за пораженията , които ще нанесе на България, назначавайки нови псевдодемократични мутри .....
  • 132 Плешивия

    4 15 Отговор

    До коментар #3 от "Все още няма коментари":

    РАДЕВ гарант за политическия мир в българия

    Коментиран от #162

  • 133 Гост

    12 5 Отговор
    Още дълго време льотчик,ама много дълго ще ставаш и лягаш с името на Борисов,даже се съмнявам,че ще го забравиш в този живот.

    Коментиран от #136

  • 134 ЩО РИВЕШ БЕ

    15 7 Отговор
    ТОА ОЩЕ НА ТРЕТИЯ ДЕН ЗАПОЧНА ДА ПЛАЧЕ? ЧАК СЕГА РАЗБРАЛ ЧЕ Е СЛУЖЕБЕН КАБИНЕТА МУ? НАЛИ ВЕЧЕ ИМАШЕ ЕДИН ТАКЪВ, НА ГЕРДЖИКОВ? ЧАК СЕГА ЛИ СТОПЛИ, ЧЕ Е ЗА 2 МЕСЕЦА? И ДА СЕ ГЛАСИ ЗА ПОВЕЧЕ НЯМА ДА МУ СЕ ПОЛУЧИ БЕЗ ПАРЛАМЕНТ. ВЕЧЕ ГИ НЯМА ГЕРБ - ДА СИ УПРАВЛЯВАТ ПО НОВОМУ, ПО МУТРЕНСКИ!
  • 135 НЕ РЪЦЕТЕ

    14 4 Отговор
    ВЪРЗАЛ ВИ Е ТОПКИТЕ.
  • 136 Така е

    5 5 Отговор

    До коментар #133 от "Гост":

    Но няма да се споменава за добро! А все за лошо, все за кражби, все за лъжи, все за подлост, ще се назовава това име!

    Коментиран от #137

  • 137 Гост

    9 4 Отговор

    До коментар #136 от "Така е":

    Страхът е най-големият му ужас и няма да го напусне до есента,после ще му олекне.

    Коментиран от #139

  • 138 ГЕРБ NY

    13 4 Отговор

    До коментар #63 от "И Т Н LOS ANGELES & CHICAGO":

    Чекиджийооооо...дагадухаш!!!

    Коментиран от #144

  • 139 Страх

    7 11 Отговор

    До коментар #137 от "Гост":

    има голям в подлеца Борисов! Ама много голям! А ако започнат да се разкриват игрите и замирише на топло място, може да го видим пантелей пътник като Божков! Лошото е, че в Дубай няма да стане, че оня няма да го чака на софра! Та ще трябва друга дестинация да търси! Но така е! Кой каквото си направи и господ не може да му го направи!
  • 140 Бай Пешо

    14 8 Отговор
    Г-н президент, народът го казъл:"На крива ракета, космосът и пречи"!
  • 141 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 142 румен

    14 10 Отговор
    радев затвора те чака
  • 143 do N 1

    15 8 Отговор
    АМИ РАДЕВ КАЗВА ЧЕ НЕ МОЖЕ ДА ИЗЧЕГЪРКА ГЕРБ ЩОТО СА МУ ВЪРЗАЛИ РЪЦЕТЕ Е ПОСЛЕ ЩЕ МУ ГИ ЗАВРАТ О АД ОТ КЪДЕТО ВСЪЩНОСТ РЯДКО ГИ ВАДИ
  • 144 Реалност

    10 6 Отговор

    До коментар #138 от "ГЕРБ NY":

    Гадно ли ти е, че има достойни хора? Свиквай! 😂
  • 145 ЧОБИ

    9 4 Отговор

    До коментар #63 от "И Т Н LOS ANGELES & CHICAGO":

    БАТЕ ВЗЕМЕТЕ ДВУПОСОЧНИ ЩЕ ВИ ТРЯБВАТ В РАМКИТЕ НА СЕДМИЦА
    /ЗАБРАВИХ ДА ВИ КАЖА ГОВОРИХ С ЕДНИ ХОРА ДА ВИ ВДИГНАТ ДВОЙНО ЦЕНАТА НА БЯЛОТО ЩОТО ДОСТАВКАТА НА ЕДРО ЗА ВАС ЩЕ Е ПО СКЪПА/
  • 146 митака

    8 11 Отговор

    До коментар #20 от "Онуфри":

    Онуфрий ти си само овча вълна.
    Да живее най-достойният български президент генерал Радев!
    Чест генерале!
    Да живее България!

    Коментиран от #157

  • 147 Тираджия

    13 9 Отговор
    Тоя боклук и за старшина на рота не става !! ИНПИЙЧМЪНТ предател руски шпион !
  • 148 Приятел

    4 3 Отговор

    До коментар #63 от "И Т Н LOS ANGELES & CHICAGO":

    Там поддръжници на червените боклуци няма!
  • 149 Матей

    5 6 Отговор
    Напразно се оправдава,по този начин показва своята несигурна позиция,породена от зависимостта му от щатските прищявки.нали който дава парите,той поръчва музиката.Щатите дават и властта и искат концерт по табиет,КЕФ ТИ Шостакович или кеф ти Вагнер,давай партитурите и изпълнението започва.Ако беше чери-башия намясто,друго щеше да чини,ама как да си признае,че изпълнява задокеански поръчки.
  • 150 А бе клоун

    10 5 Отговор
    Както се очакваше шапкарчето става все по жалко, и изпада в поредните нефелни обяснения .
  • 151 МЯУ

    6 1 Отговор
    ТИХО В СТРОЯ ВСЕ БАЦЕ ТИ Е ВИНОВЕН СЕГА СИ НА ВЛАСТ СПРАВЯЙ СЕ БЕЗ ДА СЕ БЪРШЕШ С БАЦЕТО

    Коментиран от #152

  • 152 Не се бърше

    0 2 Отговор

    До коментар #151 от "МЯУ":

    Просто където бръкне, се маже с неговата помия! И това за съжаление ще продължи доста години, защото глупавото ти, подло и крадливо баце, много помия е сътворил и доста години ще я чистим!
  • 153 И аз да кажа

    4 1 Отговор

    До коментар #35 от "Дончев каза че ще изпрати в срок този":

    Не! Бойко каза, че са в оставка, но имат план и да се обсъди и прати в ЕС от името на парламента. Но шебеците от НС така се бяха въодушевили на всяко негово предложение да казват "не!", че не направиха нищо. Хубав- лош, планът е изготвен и предаден, не чувам да се подобрява или да се работи друг; дотук бяха оплювките, сега да ги видим новите сили и експерти- Зайкова, културиста, спортния съдия и оня с фалиралата компания да скопосат по-добър, вместо да се занимават с уволнения и намърдване на "свои хора". Предишното служебно уреди снахата и зетя на Манолова, чувам че сегашните имали готови списъци. Червените са царе в уреждане на своите!
  • 154 И аз да кажа

    4 1 Отговор

    До коментар #109 от "Напротив":

    Нищо не е свалил- случи се най-нормалното нещо, управляващата дълго партия взе най- много гласове при редовни избори, не намери коалиционна подкрепа от формации от уж същото политическо семейство и подаде оставка. Не разбирам тая бурна радост за какво е, нито заканите.
  • 155 Гундяев

    5 0 Отговор
    На тоя ще му набивам обръчите скоро Пак се е разпищовил с това НАТО
  • 156 Пак нещо

    0 0 Отговор

    До коментар #98 от "Gowo":

    Не си разбрал.Може ако съединители ,като теб имат думата.Но ти никога няма да я имаш.Можеш само да дращиш по форумите.
  • 157 Онуфри

    0 0 Отговор

    До коментар #146 от "митака":

    Митак, кога избяга от Карлуково?
  • 158 гост

    0 1 Отговор
    "Cлeд кaтo в cтрaнa, мaкaр и члeн нa EC и НAТO, миниcтър-прeдceдaтeлят cпи c пиcтoлeт дo глaвaтa cи, въпрeки чe НCO гo пaзи, тoвa oзнaчaвa, чe в тaзи cтрaнa имa мутри. Cлeд кaтo имa шкaфчeтa нa упрaвлявaщи, нaтъпкaни c eврa и злaтo, тoвa oзнaчaвa, чe имa мутри. Зaщoтo, aкo тoвa e вярнo, тeзи пaри нe ca oт зaплaти, знaчи някoй трябвa дa e рeкeтирaн, знaчи имa мутри. "Много интересна мисъл,вадят се изводи и се извършват действия въз основа на тях,а след това се добавя" Защото, ако това е вярно",а ако не е вярно,тогава,какво би означавало "Мутри вън".
  • 159 София

    3 0 Отговор
    Какво стана с МУТРИ ВЪН !? Льотчика !?
  • 160 Аз Негодника

    3 0 Отговор
    Ликвидатора на БСП Корнелия...Обезличи и Президенстката институция...Няма да се учудя,ако БСП стане 4 партия и изгуби и президенстките избори...Тя пак да е лидера на БСП...
  • 161 Мутрите викат

    1 0 Отговор
    "Мутри вън". То на кривата ракета все космоса и е крив. Какъвто и да е бюджета на другарите никога няма да им стигне, защото те са свикнали само да крадат и ядат за чужда сметка. Някога обираха мандрите на хората, после с подкрепата СССР поробиха цялата ни държава, а днес надушили милиардите на ЕС отново се активираха. И по собствените им признания те, които създадоха мутрите днес ми се правят на борци срещу мутрите. Забравихте ли какво се случваше из цяла България преди да дойде ГЕРБ на власт? Всекидневните отвличания за откуп, като че ли сме Колумбия а не европейска държава. Баш мутрите днес викът "Мутри вън".
  • 162 Радев- летеца към земята

    0 0 Отговор

    До коментар #132 от "Плешивия":

    И още ще плюя по бойко, но като получа заповеди от господаря от Дубай. Сам не мога да го измисля
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове