16 Май, 2021 22:44 6 789 144

Илиян Василев: Обединението на патериците на ГЕРБ издава отчаянието на Борисов

  • борисов-
  • герб-
  • патриоти

"Оттеглянето на лидерите" е селски трик, смята политическият анализатор

Илиян Василев: Обединението на патериците на ГЕРБ издава отчаянието на Борисов - 1
Снимка: БГНЕС

"Обединението на всички патерици на ГЕРБ - ВМРО, Атака, НФСБ, КОД, Марешки и т.н. само издава отчаянието на Борисов и оценката му че нещата са извън негов контрол. Социолозите срещу заплащане предричат влизането в Парламента, за да могат да балансират партиите на протеста, но нещо много се лъжат".

Това написа в профила си във Фейсбук политическият анализатор Илиян Василев.

"Първо, увеличената активност на гласуване ще вдигне значително броят на избирателите, нужни за 4 процента. Не е никак сигурно, че такива безпринципни коалиции - "да влезнат едни хора" - ще генерират ентусиазъм сред избирателите им.

Напротив. Големият проблем на "патриотите" е че не могат да се впишат в общонародния тласък за промяна и се възприемат като част от Статуквото, от миналото.

Второ, получените на миналите избори гласове включваха голям брой купен и манипулиран вот. Колкото и да сме скептици към възможностите на служебното правителство да го ограничи, някакъв ефект и от машинното гласуване, и от контрола върху купения и контролиран вот, ще има. И той ще засегне основно "патриотичните" сили.

Трето, селският трик с "оттеглянето на лидерите" само показва липсата на въображение и лицемерие. След като генералите отказват да водят битката, как да се ентусиазират войниците?

Каракачанов опитва да използва номера на Борисов, който избутва на преден план като свои представители хора, които не са участвали пряко в управлението му за последните четири години - като Дилов и Митов, които да водят разговора за бъдещето, за да заметат отговорността за миналото. Така и при патриотите, кой може да си помисли че Сидеров, Каракачанов, Симеонов и прочие вожд, ще оставят кандидатите си без тотален контрол?

При патриотите ще се налеят най-много от откраднатите по време на управлението им с Борисов пари. Те за това не слизат и от екрана, въпреки че не бяха парламентарно представени.

Призовавам партиите на протеста да вдигнат подобаващо действително патриотичните каузи на Бълария, включително темите за единството на всички българи, където и да живея, позициите спрямо Северна Македония /за да не си помислят в Скопие, че има някой с друго мнение след идващите на власт/ и разбира се големите теми по които "патреотите" мълчат - за демографията, свързана с изключително високата смъртност от пандемията, за което са отговорни и те, за далаверите с Ердоган на Борисов - които те удобно проспиваха:, допълни Василев.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 111 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ОТ ТУК НАТАТЪК

    96 15 Отговор
    И ДЮСТАБАНЛИЯТА И ПАТЕРИЦИТЕ ........В КАНАЛАААААА!!!!

    Коментиран от #9

  • 2 Иван

    117 22 Отговор
    Каквото и да правят Борисов и ГЕРБ те са тотално компроментирани ! Никакви рокади не могат да им помогнат!ГЕРБ се сриват много надолу! Борисов пада от власт завинаги! Излиза от властта, не за да даде път на младите, а за това ,че е дълбоко и непоправимо компроментиран в България и чужбина! Неговата жажда за еднолична власт е толкова силна, че замъглява преценките му,озлобява го и го изяжда от вътре! Способен е на всичко за да оцелее!

    Коментиран от #141

  • 3 Гост

    86 13 Отговор
    Боювите сол т*шаци се обединяват с една единствена цел, която и на малките деца им втръсна....
  • 4 choko

    53 15 Отговор
    Някой може ли да ми каже, откъде да си поръчам такъв красив "дрон" като на Радев ???

    Коментиран от #113

  • 5 Брендица

    27 46 Отговор
    Къде спахте 13 години разни аналижматори ще ми правят коментари. Айде МАРШ!

    Коментиран от #16

  • 6 Анонимен

    87 20 Отговор
    Ако следващите избори се проведат без сто процентов вот от ромите за ГЕРБ и половин милион невалидни бюлетини, тогава и патериците няма да го спасят Бойко, защото ще има малко депутати.

    Коментиран от #32

  • 7 БСП и ГЕРБ

    57 12 Отговор
    Точна преценка, страх.
  • 8 Шуши

    56 11 Отговор
    Ми те ако неха влезнали предния път на бацо депутатите му падаха със 7-8 и пак същото нещо, да се готви за още едни предсрочни дорде свършат парите за маалите
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 dfu

    18 36 Отговор
    Всеки вижда бившите патерици на герб но малко хора виждат новите патерици, които ше запълнят мястото на ГЕРБ, под претекст, че са против ГЕРБ. Ще ги познаете по политиките, които ще прокарват, особено тия в полза на чужди интереси.
  • 11 Стойко

    54 13 Отговор
    За да гласува човек за подобни патрЕоти на заплащане има 2 причини - да е с психични отклонения, мaзохист мразещ дори себе си или да е купен...
  • 12 гост

    21 60 Отговор
    Е ревете пак ще са първи герб

    Коментиран от #22, #26

  • 13 Прав е гн Василев

    54 14 Отговор
    Мутрите се консолидират, но! Скоро ще разберат какво значи Мутри Вън!
  • 14 кое не е

    47 12 Отговор
    селски трик в ГЕРБ! Вижте им лидера само, вижте им хората, които бяха на ръководни постове, вижте тази, която беше над него как прати Пекин във Виетнам, кого ли не погледнете. Световният неглижизъм е изписан на лицата им, но "работиха, работиха, работиха", ама така, че ни докараха до първите места с отрицателен знак и до последните с положителен. Гласуване му е майката без глас за ГЕРБ. Е, ще има, но до един ще бъдат тип селски бек!
  • 15 заката

    32 10 Отговор
    повече няма да гласувам за Герб ще обръщам палачинката към мутри вън
  • 16 чакай малко

    28 10 Отговор

    До коментар #5 от "Брендица":

    Илиян Василев винаги си е бил на мястото. Прочети "Завръщане в историята". Ако можеш да я намериш!

    Коментиран от #18

  • 17 Какви патриоти са тия...

    24 6 Отговор
    Щом си в политиката, длъжен си да бъдеш патриот. А съдържанието на тази дума, не се изпълва като препашеш чифте патлаци и се увиеш в пояс и цървули. Пещерна работа, подценяват хората и съвременния прочит на патриотизма !
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Мда

    30 10 Отговор
    Тук има една уловка. Напомпаните герб чиновници от средни и високи нива ще се юрнат да "почиват" през Юли, защото така са свикнали. Отливът към герб ще е главно от тях. А чиновниците на ниски нива няма да гласуват за герб, защото са професионалисти и вършат работата на калинките. И така герб ще трябва да се бори за оцеляването - разпад или около 4% на изборите за парламент.
  • 20 ПКП

    22 8 Отговор
    Навремето бай Тошо поднови БКП с Петър Младенов ама никой не повярва...Сега е същото. Някои "умни" Боко, Каракачанов и сие се опитват с трици маймуни да ловят ама не сме 1989г....
  • 21 Реалност

    25 10 Отговор
    Добре казано и с доста истина! А смешниците, наричащи се "патриоти", много жалки! Борят се като удавник за сламка! Единият се бори за власт, със сетни усилия и напъни, а другият за глътка въздух!
  • 22 Надзирател

    22 7 Отговор

    До коментар #12 от "гост":

    Задължително първи на подсъдимата скамейка, заедно с приближените си патерици, бастуни и сие помощни средства. Нови места за лишаване от свобода трябва да строим незабавно, дори и да пуснем всички престъпници на свобода, пак няма да стигнат килиите.
  • 23 няма връзка

    8 0 Отговор

    До коментар #18 от "Брендица":

    с темата и коментара. Говорех за Илиян Василев!

    Коментиран от #71

  • 24 Fenasi Kerim

    3 0 Отговор
    В това видео има една част в която Каракачанов в интервю пред руски журналист казва "нашата армия е много слаба само ще бъде в тежест". Не успях да намеря целия репортаж но за тези думи той заслужава пълно изтриване от политиката.

  • 25 Корнела

    14 5 Отговор
    Рубладжии лягайте да спите. Утре фабриката за фалшиви новини пак ще бълва внушенията на изпраните мозъци от ДС.
  • 26 Гацо Бацов

    7 5 Отговор

    До коментар #12 от "гост":

    Първи по академично гребане у Искъро
  • 27 Виолиста

    12 12 Отговор
    Някой съмнява ли се, че итн сме патерица на дпс?

    Коментиран от #30

  • 28 666

    14 5 Отговор
    Последен опит на ченгетата от ДС и червената мафия да вземат властта без избори. Тези избори ще им бъде края на Антихриста също. България ще бъде свободна!!
  • 29 оня с коня

    17 16 Отговор
    Според И.Василев колкото повече се обединяват "Патериците" на ГЕРБ,толкова повече това издава Отчаянието на Борисов.Ясто е че Обединените патриоти са охарактеризирани със Злобно-пренебрежителното "Патерици" от хора като Василев,но РЕАЛНО те са един НАДЕЖДЕ ПАРТНЬОР на ГЕРБ и зад Тях стоят ДОСТАТЪЧЕН БРОЙ Избиратели за да е гарантирано влизането им в НС.И все пак да каже Василев:Възможно ли е според него "Отчаяният" Борисов да бъде отново ПРЪВ на Изборите и с помощта на Патриотите "отчаяно" да състави Правителство и да Управлява?А има ли според Автора някоя от "НЕотчаяните" Партии със възможностите на ББ и ГЕРБ за Съставяне на Правителство,камо ли пък да управлява Трайно?

    Коментиран от #33, #36, #138

  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Hoho Boho

    11 10 Отговор
    На гробарите никакви патерици и инвалидни колички ще им свършат работа.

    Коментиран от #37

  • 32 На Системи

    9 8 Отговор

    До коментар #6 от "Анонимен":

    В Софиямед ще дадат патерици и за Бойко и за путриотите. Тони Георгиев ще им даде болнични до живот
  • 33 Мда

    6 10 Отговор

    До коментар #29 от "оня с коня":

    Може би няма да има"трайно" управление след изборите, но нека да видим. При първите два мандата на Борисов нямаше трайно управление. Имаше предсрочни избори, а след последния трети мандат управлението на герб претърпя провал. Видяхме го на изборите...

    Коментиран от #46

  • 34 Fenasi Kerim

    13 4 Отговор
    Три дни на русенско варено, домати и хляб. Спах в конски вагон. Това беше последния вагон. Охранявахме противопехотни мини които с влак се караха от Шумен в София. Бил съм караул / охрана на закрито поделение с 120 мтлбета (офицерите им източиха горивото) Джамбазки знае ли как се седи под есенния дъжд примесен със мокър сняг с калашников в ръка в три часа през нощта и как се спи в конски вагон през октомври? Не знае. Но е патриот нали? Аз не съм патриот.
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 колко трябва

    6 3 Отговор

    До коментар #29 от "оня с коня":

    да ти повтарям, че конят ти е куц, което означава, че е уморен. Гледал и си "Уморените коне ги убиват, нали". Защо ли питам като знам, че не си!
  • 37 Hoho Boho

    4 6 Отговор

    До коментар #31 от "Hoho Boho":

    Мутафчийски лансираше идеята за чувалите.
    Има нещо рационално в нея.

    Все пак той е от Герб, разбира ги тия работи.
    Нищо, че е коремен хирург.
    Знае как да ни опази от инфекциозно заболяване.
    Знае какво трябва да направим за да си върнем държавата от мафията...
  • 38 Идва

    13 14 Отговор
    времето в България комунистите начело с рад еф да върнат страната 50г. назад. За това, българи, радвайте се докато имате пари и работа, защото скоро няма да имате.

    Коментиран от #43

  • 39 Смях в залата

    1 2 Отговор
    Тия са бегали отдавна
  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Смях в залата

    5 3 Отговор
    Няма кой да гласува за идиоти
  • 42 гърбавите

    6 2 Отговор
    така и не разбраха, че им разбрахме "работното време". И понеже са много "умни" още не са разбрали, че Факти приключват със статиите по някое време /няма да кажа кое, за да не наруша динамичния им стереотип/, но те продължават да стоят на пост! Започвайте с минусите, че друга работа няма да ви се отвори. Аз съм нощна смяна и имам време да се смея.
  • 43 Щом имахме

    4 1 Отговор

    До коментар #38 от "Идва":

    докато ни крадоха с милиарди, какво остава, ако кражбите паднат на половина! А с 3/4? Забавлявате с простотия!
  • 44 !!!?

    10 13 Отговор
    Този защо чегърта по ГЕРБ вместо да се радва на "промяната" ? С това само доказват, че ГЕРБ е низаобикорим фактор колкото и да твърдят, който са безсилни да отместят !!!?

    Коментиран от #53

  • 45 Руски дипломат – първи секретар

    9 4 Отговор
    Другари. Нашия доверен човек който инсталирахме на д2 дава надежда, че България спира развитието си и ви очаква глад и мизерия/справка 1996-97г./. На есен пак гласувайте за него!
  • 46 оня с коня

    15 14 Отговор

    До коментар #33 от "Мда":

    Мисля че е съвсем НЕЛОГИЧНО да наричаш 3-я Мандат на Борисов "Провал",след като бе ПЪЛЕН,а на Изборите бе на Светлинни години ПРЕД ОСТАНАЛИТЕ Партии.Това по самосебеси значи само Едно:Че МНОЗИНСТВОТО от Бълг. Избиратели са ДОВОЛНИ от Управлението му и РЕШИТЕЛНО го подкрепят!Нооо...,това си е Моята Логика,ти си имаш Своя.

    Коментиран от #49, #50

  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 ужааааас

    8 4 Отговор

    До коментар #46 от "оня с коня":

    цели 12 грешки в едно изречение! Е не сте ли като вожда си необразовани. Че крещиш, крещиш, ама кой те е учил да пишеш съществителните с главни букви в изречението. Не в началото на изречението, а В изречението. В пълен потрес съм от тази неграмотност!
  • 50 Логика

    11 7 Отговор

    До коментар #46 от "оня с коня":

    Къде чадо я видя логиката в тази простотия която си надробил?! Изкара мандат с клизма, лъжи и манипулации! Спечели избори с корпоративен, манипулативен и купен вот! Да знам, че не вярваш! Но то като логиката ти! Идват избори, които имат изгледа да са поне малко по честни! Та малко от малко, ще им видиш реалният резултат! Е твоята "логика" най вероятно ще сътвори друг турлю гювеч, но така си избрал все пак! А и мнозинството Българи, не са 20% от 50% гласували! Но карай! Кво ти дреме! Важното е турлю гювеч да има!

    Коментиран от #52

  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Hoho Boho

    7 8 Отговор

    До коментар #44 от "!!!?":

    Хихихи!

    Този път си прав!
    ГЕРБ ВЕЧЕ НЕ СА НИКАКЪВ ФАКТОР.

    Те са минало..:))

    Коментиран от #62

  • 54 Фичо

    9 9 Отговор
    Борисов си заминава и слава Богу. Ама къв тоз Василев бе, къде анализираше и какво последните 10 години, че не се сещам. И какви партии на протеста, кви 5 лева. Марш. Всички трябва да се изринат, ама тотално- Бойко, Слави, Хр. Иванов, Мая М, Черепа, Радев, Плевналиев. Тотална чистка
  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 НАДЪХВАТЕ ЛИ СЕ ПЕ'ДЕРУ'ГИ ФАТМАШКИ

    11 10 Отговор
    НАДЪХВАТЕ ЛИ СЕ..?!?!?😂
    БАЦЕ ПАК ШЕ ВЕ ИЗТРЕСКА С..200,.. НАПРАВО ПРЕЗ.. ГАЩ'ИТЕ!
    ДА ГО ДУХ'АТЕ, БОК'ЛУЦИ ГНУ'СНИ...
  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Кой знае

    5 3 Отговор
    дали оня обитатрл на д2 няма да избяга с хеликоптер в русия?
  • 59 оня с коня

    4 7 Отговор
    Ясно че напираш да ми напишеш една Двойка по Граматика в Бележника,ама имаш ли Финансова възможност да си Платиш Гяволъка щото Всяко нещо си има Цена?:)

    Коментиран от #70

  • 60 Ей не се найедохти

    1 1 Отговор

    До коментар #51 от "Ахъ":

    То само йедене йедене. Айди....
  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Фичо2

    5 5 Отговор
    А , тва бил агент Сашо. Дето ходатайстваше на ония от “Борец или Боец / палещите маски/ , да ги приемат в Софийска болница с Ковид, докато ние простите лежахме и се задушавахме в провинциалните лечебни заведения на Северна България . Тотална чистка.
  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 Гудбай дубай

    5 0 Отговор
    Абе, чичо васко ще се върне ли това лято в бг?
  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 Брендица

    6 4 Отговор

    До коментар #23 от "няма връзка":

    Как да няма връзка, че всичко е преиначено?! Илиян Василев какъв анализатир се бара като всички де. 13 години никой се не сети да повдигне народа. Сега ше ми умуват. След дъжд качулка му се вика на това поведение включая политиците😂 абе карикатури български

    Коментиран от #79

  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 Топло

    1 0 Отговор
    Където е топло там е васето.
  • 76 Набор 69

    9 4 Отговор
    Като гледам как вървят нещата в парламента, май след изборите пак ще е Боко на власт.
  • 77 Пак ли не

    1 0 Отговор

    До коментар #74 от "Виж":

    разбра, че освен другото няма нищо за тях и преди и после не знам защото ти не написа, а трябваше вчера да пътуваш не е ли така?

    Коментиран от #80

  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 Запознат

    3 0 Отговор

    До коментар #9 от "МУТРИ ВЪН":

    Щото ти па си мноо убав
  • 84 Защо мислиш

    1 2 Отговор
    като той не мисли за теб? А то вече нищо, че другите са с тях и като почнаха от далече нищо няма да стане пак, ама нали то стана както вече ще се случи.
  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 Защо

    2 4 Отговор

    До коментар #86 от "Трио дроб":

    Кеф ми е да се забавлявам с платената двойка на лъжливият подлец Божков, ръсеща лъжи и простотия за 20 парока!

    Коментиран от #91

  • 90 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 91 Не е така

    1 0 Отговор

    До коментар #89 от "Защо":

    защото той не може, а ти не можеш.

    Коментиран от #94

  • 92 А ни позна

    4 4 Отговор

    До коментар #87 от "Така":

    Така ти е казал лъжеца и подлеца Божков да цапаш за 20 кирливи парока!

    Коментиран от #95

  • 93 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 94 Не може

    1 2 Отговор

    До коментар #91 от "Не е така":

    Божков да е почтен, но може да е подлец!
  • 95 Нали беше

    1 0 Отговор

    До коментар #92 от "А ни позна":

    пак така и ти не поиска нищо, защото той няма вече да реши за тях.

    Коментиран от #97

  • 96 20 парока

    1 1 Отговор
    Каза да заспиваш!

    Коментиран от #99

  • 97 Но ти реши

    1 2 Отговор

    До коментар #95 от "Нали беше":

    да ни покажеш, че Божков е подъл и лъжлив нещастник и ние го разбрахме!

    Коментиран от #100

  • 98 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 99 Кажи му

    2 3 Отговор

    До коментар #96 от "20 парока":

    на подлеца Божков, чи ни стае! Забавно е с момата му!

    Коментиран от #102

  • 100 Защо всеки

    1 0 Отговор

    До коментар #97 от "Но ти реши":

    път, пишеш преди да кажеш нещо със тях, а не последното?

    Коментиран от #103

  • 101 не ме

    6 3 Отговор

    До коментар #93 от "Брендица":

    интересува пол, възраст, религия и пр. Въпросът е, че не си си направила труда да потърсиш информация за Илиян Василев. Никога не е бил мълчалив и никога не е спестявал критиките си към ГЕРБ. Интернет е огромно пространство. Винаги можеш да намериш информация преди да си решила да се изявяваш като критик.

    Коментиран от #108

  • 102 За тях

    1 0 Отговор

    До коментар #99 от "Кажи му":

    той знае, че ти се искаше, но няма да те бъде.

    Коментиран от #105

  • 103 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 104 ти нещо

    1 2 Отговор

    До коментар #90 от "Не пак отново":

    обърка словореда и нищо не се разбира!

    Коментиран от #117

  • 105 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 106 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 107 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 108 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 109 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 110 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 111 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 112 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 113 Знам от кой

    5 2 Отговор

    До коментар #4 от "choko":

    От Делян Пеевски ,
    можеш да си поръчаш и Главен Прокурор!
    и Съдийски състав с определена присъда!
    За посочен човек!
    Лотария заедно със собственика и!
    А бе всичко , но не по банков път , а кеш и без фактура!
    За предпочитане е по 500 евро пачки ,
    ако е проблем може и кюлчета злато!
  • 114 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 115 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 116 Едно

    1 0 Отговор

    До коментар #105 от "Но се":

    и също пишеш, а искаше ония да каже за теб, че вече не е така както му се искаше, но ще се отличи.
  • 117 Къде е

    1 1 Отговор

    До коментар #104 от "ти нещо":

    онзи дето все иска, а после пак той вика защо...
  • 118 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 119 Защо ви

    1 2 Отговор
    няма, преди да дойдеш след него и пак излезе че не е така?
  • 120 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 121 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 122 Божи

    1 1 Отговор
    Ало, някой който не е взел надник има ли?
  • 123 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 124 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 125 Hoho Boho

    1 0 Отговор

    До коментар #124 от "Hoho Boho":

    Както и де е! Вече се стъмни. Скоро ще си лягам.
  • 126 КиризПерде

    4 3 Отговор
    На БОКо му предстоин изкачването на голем "баир" и закачи толкова много освинени и осмърдени ДС-патриотарстващи "ремаркета", джипката ще издъхне и ще падне в пропастта! А ТКЗСарско-чекисткият номер с некандидатирането на "лидерите", е желанието БОКо да вземе някой от тях за кандидат-вице-президент на есен - най-много се натиска ДС-Ванче караПрас с искания за увеличване правомощията на президента и президентска република!
  • 127 B.M.P.O.

    3 2 Отговор
    За първи път ДС-Ванче караПрас се яви на избори сам, без коалиция, на 04.04.2021г. Иначе досега всеки, който се е коалирал с него все и изпадал и от властта и от политиката: Иван Костов (включи през 1997 4бр. ДС-МВРо-вци в листите на СДС срещу USD 4M в брой, които после му плюха в суратя), Симо Кобурга (щеше да използва партията и стр=уктурите на ДС-МВРо), БЗНС-Бакърджиев, Лидер-Ковачки, Трактористкото Яне, Дудука, Вальо-релсата със СубСидерката, БОКо тиквата е на ръба ..... ! караПрас е ДС-КАРЪКА в българската политика!
  • 128 Амиии

    7 4 Отговор
    Щом дроплите Мая Галева и Татаяна Вечната Дева може да минат за нови лица, то статукво не съществува.
  • 129 Ежко Бежко

    3 9 Отговор
    Гледам всички сме против ГЕРБ ама никой не коментира Възраждане. Костадинов е най ерудирания политик в момента. Говори добре, има визия за България, именно демографската криза е преоритет. Какво повече искаме от политик, та не го харесваме , даже 4 % не може да събере? Стига сте се дърляли за глупости. Възраждане е партията на измъкването от дупката в която сме. За Илиян Василев мога само да кажа че е продажна душичка и е жалко да му дават думата по медиите, но това е положението. Мислете и пак мислете. Изборите наближават.
  • 130 УМНАТА, НАРОДЕ!

    5 3 Отговор
    Глосуваш за "патрЕотите" - пълниш касичката на Бойко.

    Коментиран от #137

  • 131 И този

    2 5 Отговор
    Клати на Бою каламбаците. А бе недейте рева на чужд гроб.Защото не знаете ,къде му е главата и къде....
  • 132 Куку

    4 3 Отговор
    Др.Василев,когато яловите ИТН,ДБ,ИМВ не могат и не знаят как,ще дойдат патриотите.
  • 133 121212

    5 1 Отговор
    Рублоядните комунисти не познават И чувството за срам!Те са убедени, че са предопределени на клетъчно ниво да бъдат флагмани на Истината, Властта, Прогреса...
  • 134 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 135 жжжжжж

    0 2 Отговор
    а бе дс. та нали не влязоха в парламента ? какви купени гласови? дай фактите . само с опорки не става. Р. блок какви бяха ? ду рак.
  • 136 Ако сега

    1 1 Отговор
    не мислиш, винаги утре е рано, защото той не е това ако беше другото пак не може.
  • 137 НАРОДЕ НЕ СЕ ПОДВЕЙЖДАЙ

    2 5 Отговор

    До коментар #130 от "УМНАТА, НАРОДЕ!":

    по внушенията на ДС. Итн, бсп, дпс, имв, дб са едни и същи комунисти. Гласуваш за ристо бойкикев = гласуваш за меди доганоф.
  • 138 ИМПЕРИАЛИСТ

    1 0 Отговор

    До коментар #29 от "оня с коня":

    Сляп ли си и не виждаж ли, че докато МОЧА се пъчи на сред София няма да се оправим! Разбира се...един паметник сам по себе си не може да е виновен за нищо, но е показател за реалното положение с властта в държавата ни...
  • 139 Иван

    3 1 Отговор
    Нямам доверие на този човек – Илиян Василев откакто защитаваше публично доказан престъпник като Цецо Василев от КТБ!
  • 140 Ммдааа

    2 0 Отговор
    Московците здраво са се уплашили, че безвъзвратно изпускат България от орбитата си и като за последно са активирали цялото си русофилско "войнство". Нали агент Сашо?
  • 141 Да ама не

    0 2 Отговор

    До коментар #2 от "Иван":

    А после се събуждаш и разбираш, че това е само сън. ГЕРБ не е само Борисов товарищ. И не се опитвай да прехвърлиш злобата от болната на здравата глава.
  • 142 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 143 ЗАРАЗНО ЗЛО

    1 0 Отговор
    Мерзавец, как една каунска патерица разсъждава не ми е интересно. Все едно Чичолина да се прави на бледо копие на Мая Костинбродска.
  • 144 аз съм Веска

    0 0 Отговор
    СЕЛСКИ ТРИК Е .ЧУНКИМ НЕ ЗНАЕМ КОИ СА .КАКВО ГИ ПРИТЕСНЯВА ДА ЗАСТАНАТ С ЛИЦАТА СИ .ДОБРИТЕ ХОРА НЕ ОМРЪЗВАТ !
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове