17 Май, 2021 09:44 6 531 164

Бойко Рашков: Българският избирател иска промяна и ще я получи

  • бойко рашков-
  • мвр-
  • министерство на вътрешните работи

За никого не е тайна, че всички ръководни длъжностни лица в момента, които оглавяват структури в МВР и в службите за сигурност, са насадени от предишното правителство, коментира служебният вътрешен министър смяната на кадри във ведомството

Бойко Рашков: Българският избирател иска промяна и ще я получи - 1
Снимка: БГНЕС

Служебният министър на вътрешните работи Бойко Рашков увери в сутрешния блок на bTV, че няма ведомствена чистка, а смяна на кадри. Рашков заяви, че българският избирател иска промяна и ще я получи, но тази промяна не може да се реализира без смяна и на ръководители в отделните ведомства.

"Тези двама души, с които се напълниха медиите, са просто на пенсионна възраст и няма нищо по-естествено тогава когато човек е предявил право на пенсия, да бъде изпратен с необходимото уважение“, коментира Рашков.

„Нека да не мислим, че има незаменими хора. Няма такива. Както тези длъжности лица, моето уважение към тях, те са били дълго време в системата на МВР, но както има начало, така има и край при кариерата на всеки един. Така че в това няма нищо не естествено. Аз така се изпратих и с гл. секретар на МВР като благодарих от името на министерството за неговата работа в системата“, коментира той.

"Чистките направиха и ще направят гражданите. Чистките са резултат от гражданското недоволство“, подчерта Рашков. Той съобщи, че много служители на МВР са се разболели, когато служебният министър е стъпил в длъжност „Държавата в момента е без ръководства на службите ни за сигурност. До месец септември те няма да бъдат ръководени от тези, които са назначение по предложение на предишния министър-председател“, добави служебният министър.

„Чистка няма. Има смяна на кадри и ще има такива смени на кадри. За никого не е тайна, че всички ръководни длъжностни лица в момента, които оглавяват структури в МВР и в службите за сигурност, са насадени от предишното правителство“, подчерта той.


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 112 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    208 19 Отговор
    Чакам да арестува Бойко Борисов.

    Коментиран от #13, #33, #35, #59

  • 2 Време

    194 19 Отговор
    беше ! Успех !

    Коментиран от #63

  • 3 м да

    46 227 Отговор
    Истина е, че в България Мафията си има държава.
    Щом един олигарх може да си купи Президента на страната и чрез нефо да влезе дори в управлението на МВР --- Работата е сериозна.

    Коментиран от #157

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Време

    183 10 Отговор
    Е да се сменят директори на РДВР и СДВР

    Коментиран от #48

  • 6 8777

    39 151 Отговор
    Тъкмо ще ги смените и ще сменят и вас

    Коментиран от #36, #40

  • 7 ТаУмВзе

    29 116 Отговор
    Тия тъпотии ги слушам 32 годин вече и те го те! Последна национална Катастрофа.

    Коментиран от #140

  • 8 смешника

    33 174 Отговор
    хахаха, тоя комуняга така се изложи в БТВ тази сутрин, направо жалък клоун ........

    Коментиран от #26

  • 9 🙄🙄🙄🙄

    31 142 Отговор
    Хубаво вземайте сега по 10,000лв и след 2 месеца още по 6 месечни заплати. Знаем и твоята история. Сега уволнявай наред. След това ще ги възтановвт на работа и ние ще плащаме обезщетение. Важното е на Божков и Радев планът да работи. И как пък не си знаел за хората на Божков 😂😂😂. Назначи от теб още 1 ден.
  • 10 1618

    155 16 Отговор
    Всички срещу ГЕРБ! Не може да се остави една дълбоко компроментирана партия, допуснала срастване на мафията с властта свързана с обръчи от фирми на олигарси да се остави да източват парите от Европейските фондове и парите на данъкоплатците! За това при управлението на Борисов се засили социалното неравенство! Борисов и неговото обкръжение настаниха целите си семейства на висши административни длъжности.Така некадърниците приближени на Борисов и Пеевски съсипаха икономиката,а от там и социалната система в България!При неработеща икономика от къде ще дойдат пари за хората останали без работа заради пандемията и за преизчисление на пенсии?За това пък бившата шефка на НАП раздала на себе си и на служителите си хиляди левове бонуси „за добре свършена работа”,а Десислава Трифонова –сестрата на близък до Пеевски раздала 53 хиляди лева допълнителни възнаграждения и в графа „издръжка” 249 хиляди лева, без да е свършила никаква работа! За какво говорим! За ужаса от управлението на Борисов! Всички приближени на Борисов и Пеевски трябва да бъдат тотално уволнени!
  • 11 ревизор

    17 111 Отговор
    Бойко Рашков: Българският избирател иска промяна и ще я получи. С палка по главата.
  • 12 Най важното!

    131 11 Отговор
    АРЕСТ за лицето Бойко Методиев Борисов !
    После всичко си идва по местата !

    Коментиран от #15, #37

  • 13 Има да

    15 51 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Чакаш. Аз не вярвам
  • 14 независима

    152 12 Отговор
    Направи ми силно впечатление как се държаа водещите. Като хиени, които искаха да го разкъсат с неудобни въпроси. Чудно, защо не задаваха до сега такива въпроси на гостите от ГЕРБ? А винаги им ги спестяваха. Защо не питахатака директно предния министър за пачките в шкафчетата, за къщата в Барселона, за полицаите, които пребиха невинни граждани по време на протестите. За Доган, за Пеевски, Домусчиев, защо не се осъди Горанов за 700 милиона и много подобни въпроси.
    Днешното поведение на водещи по-скоро буди съмнение че е по заповед на някой, който е загубил властта и търси начин да злепостави хора от служебното правителство.
    Така водещите трябва да се вържат със всеки свой събеседник, да задават директни въпроси. А не да го правят избирателно към хора, които не принадлежат на ГЕРБ. По същия начин питаха за назначена дама от партията на Божков. И какво значение има, че е от тая партия? Защо не питаха тогава защо има хора в служебното правителство от ГЕРБ, след като народа с отрицателния вот показа че не ги иска? Значи според водещите от една партия може, но от друга - не. Божков има обвинения, но не е осъден. А за разграбване на бизнеса му също може да се повдигнат обвинения на Тиква и Каскет.
    Водещите подхождат по различен начин с хората, в зависимост от коя партия принадлежат, като явно показват зависимостта на медиите от хунтата на ГЕРБ.

    Коментиран от #29, #95, #136

  • 15 Да арест

    16 66 Отговор

    До коментар #12 от "Най важното!":

    Ще има за 72ч пише го на всякъде. За да бъде унищожен от Радев. Но с това Радев само ще загуби.

    Коментиран от #19, #50

  • 16 Бойко срещу Бойко !

    93 12 Отговор
    Залагам на Рашков ! 100 на 💯 !

    Коментиран от #144

  • 17 Хахаха

    28 94 Отговор
    Абе вие, като сл. правителство не сте по волята на избирателя, а по волята на президента. Така че не ми говори, че българския избирател иска промяна. Това вашето не е промяна а чиста подмяна, но даже е и по-лоша, защото вкарвате хора на чисти мутри във властта. Мунчо като говори за всичко лошо от ГЕРБ, по презумцията "виновни до доказване на противното", да каже и В. Божков (на който вярва повече, отколкото на правителството) колко майки е разплакал. Или за него това са мантри на ГЕРБ?

    Коментиран от #54

  • 18 Роб

    14 63 Отговор
    Тези ги слушам 30+ години. Празни приказки от лъжливи политици
  • 19 Божков

    22 72 Отговор

    До коментар #15 от "Да арест":

    Както казах от Моя Фигурант нищо не зависи!
    Каквото му наредя това ще прави.
    Аз управлявам в момента в България.
    Бъдете спокойни!
  • 20 Милия ми той

    3 46 Отговор

    До коментар #4 от "Я па тоА":

    Уж комуниструски , пък азиатски. Ти май не знаеш какво пишеш. Погледни си глобуса на България и одбелижи с молив за 3-ти клас.

    Коментиран от #25, #57

  • 21 THEBULL

    43 27 Отговор
    Казват, че окъденият в ЮАР днес Атанас Михайлов Биков е братовчед на... Тома Биков? Е, голяма работа! Той и Румен Спецов бил 5 г. в Дубай и е “близък” до Божков, НО за близостите в сем. Бикови няма проблем.

    Коментиран от #24

  • 22 Мая

    28 25 Отговор
    Промяната не се крие в редиците на стари ченгета и комунисти
  • 23 XxxL

    18 60 Отговор
    Хайде още едни, дето взеха да се представят за ''народа'', сякаш комунистите малко ни бяха... !
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Сър Пичук

    16 60 Отговор

    До коментар #8 от "смешника":

    Нали!
    Измъкваше се като влажна връв и се опитваше да се кара на журналистите и да им казва какво да го питат и какво не. Много го смях като гледах как се гърчи на въпросите за Черепа и агентката му. Хем беше жалък, хем размахваше пръст и на моменти говореше заплашително. Все едно слушах комунистически функционер от преди 1989г.
    Щял да оправя държавата и правосъдието, но не каза защо резултатите от предишната му дейност в НСС не са изобщо впечатляваща.
  • 27 Джон Ленин

    21 69 Отговор
    КАКВА ПРОМЯНА , БЕ МАЛОУМНИК ??? ВИЕ ИСКАТЕ ВРЪЩАНЕТО НА КОМУНИЗЪМА , ИДИОТИ ТАКИВА ... МИСЛИТЕ СИ ЧЕ ХОРАТА ЗАБРАВИХА КАК ФАЛИРАХТЕ ДЪРЖАВАТА И ОКРАДОХТЕ ЕВРОФОНДОВЕТЕ , ПРЕСТЪПНИЦИ , ТАКИВА ...

    Коментиран от #91

  • 28 Българка

    85 7 Отговор
    Бойко Рашков още днес да прекрати неплатената отпуска на шефа на ДАНС и да го уволни. Да започне масово освобождаване на новоназначените от мутрите калинки и оси в ГДБОП и да продължи масово с шефове и началници в МВР. Всички на пенсионна възраст аут. Трябва изчистване на МВР от компроментирани хора, а и много свиване на разходите за държавни работници. Да остана по-малко, но качествени кадри

    Коментиран от #92

  • 29 Хахаха

    13 62 Отговор

    До коментар #14 от "независима":

    Как пък сега ти направи впечатление държанието на водещите. Не ти ли направи впечатление предишните две години, през които отвсякъде се хулеше (хейтваше по ново му) ГЕРБ и управлението, не ти направи впечатление как Канна Рачева трябваше да си измисля протести в чужбина, за да ги представи като новина, не ти направи впечатление ежедневното представяне на т. нар. протести - този платен цирк, и отброяването на "поредния ден" от тях.
  • 30 То тъй, ама...

    58 5 Отговор
    Както искайте я наричайте. Чиска, преструкториране, оптимизация, смяна на кадри, ... . Но след като, 10г. се е пълнило с калинки и хлебарки (по всички етажи), ще трябват 20г. да ги изринат. А ѝ при няколко месеца на власт - mission impossible.
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Деймос

    46 9 Отговор
    Точно ! За корумпирани МУТРИ работа няма..
  • 33 Много

    6 25 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Ще чакаш.
  • 34 Г-н Рашков

    15 48 Отговор
    Да обясни защо уволнява един кокто е пред пенсия🤔🤔🤔а на мвстото му назначава друг който е в пенсия трудостроен кокто получава пенсия така и заплата. Нещо не се връзва. А забравих да спомена, че бил близък на Радев

    Коментиран от #60

  • 35 ТтТ

    12 23 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Ще имаш да чакаш, наивнико! Тези муцуни не са дошли да ти изпълняват желанията, а да те....
  • 36 55555

    30 6 Отговор

    До коментар #6 от "8777":

    Мислиш, че Славчо и Тошко няма да ви скъсат газовете ли?

    Коментиран от #62

  • 37 То ако

    12 2 Отговор

    До коментар #12 от "Най важното!":

    Казваше Сульо и Пульо, може.Но реално няма,как да стане.
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Бай Курти

    16 39 Отговор
    Че теб ,кога те избра народа ,че говориш от негово име?Старо комунистическо ме ке ре ,щяло да прави промяна.Смях.

    Коментиран от #42

  • 40 не се надявай

    39 1 Отговор

    До коментар #6 от "8777":

    Няма да управлява само веднъж служебното правителство. Да не мислиш, че следващият парламент ще излъчи редовно правителство! Тц! Още веднъж, а защо не и още веднъж служебен кабинет. Влизаме в спирала от избори! Работа, работа, работа го чака служебното правителство! С камъните на онуй по неговата глава.

    Коментиран от #55

  • 41 ЕВИЛО

    7 27 Отговор
    "Всичко лошо" е от последното правителство, предишните бяха супер успешни!!! Ха, ха ха

    Коментиран от #52, #65

  • 42 ти махна

    33 4 Отговор

    До коментар #39 от "Бай Курти":

    ли окончанието "ти" в ника си. Продължаваш да се нанизваш. Не народът избира служебния кабинет, а Президентът го назначава. В известен смисъл пак народът е избрал Бойко Рашков, защото Президента го избра НАРОДА! Дано ти е влязло нещо в кухата глава.

    Коментиран от #56, #68

  • 43 paul61

    44 5 Отговор
    ГЕРБ не са политическа партия , те са просто едни крадци ! Трябва да се съдят и в затвора , там да си харчат парите . А за всички които ги харесват ще кажа че или са много наивни или са крали заедно с тях .За първи път по методите на мафията Бойко корумпира чиновници , лекари , учители и частници с това безконтролно раздаване на пари ! Трябва да е ясно за да получиш трябва да работиш . То не бяха бонуси ,саниране , вдигане на заплати , плащане на 1000 лева и ...и на какво отгоре , на гърба на най бедната държава и на хората дето живеят най малко в Европа . Както каза Слави -не съм жаден за пари , жаден съм за справедливост !

    Коментиран от #49

  • 44 Stivy

    10 32 Отговор
    Бойче,не говори от името на българския избирател,много е просто....За теб никой НЕ Е гласувал!
  • 45 така

    44 2 Отговор
    ГОСПОДИН МИНИСТЪР МАХНЕТЕ ОТ СТРУКТУРАТА НА МВР РАБОТЕЩИТЕ ПЕНСИОНЕРИ ПОВЕЧЕТО ОТ ТЯХ СА НА РЪКОВОДНИ ДЛЪЖНОСТИ ТЕ ВЗИМАТ 1200 ЛЕВА ПЕНСИЯ + 2000 ЗАПЛАТА И СЕ ДЪРЖАТ КАТО НЕДОСЕГАЕМИ А ТОЛКОВА МЛАДИ КАДРИ ИМАТЕ РЕЖЕТЕ ДО ЗДРАВО

    Коментиран от #82

  • 46 РАДИО ЕЛТО

    11 24 Отговор
    Говориш глупости. Българският избирател/Народа/ иска да живее по добре. Да има по високи заплати и пенсии, а не да сме последни в Европа, както е сега. С тази промяна, готови ли сте да дадете на Народа по висок стандарт на Живот? Едва ли. Тогава за какво е тази промяна?
  • 47 В неплатен

    27 3 Отговор
    отпуск не следват заплати, а също така здравното си осигуряване трябва да поемат сами. Освен това, при излизане в неплатен отпуск трябва да е определен заместник. Кои са тези заместнициѝ?! Същите могат да бъдат сменени. Тези господа неплатен отпуск прекратен ли им е служебния достъп до системата на МВР и база данни?!?
  • 48 Jghjh

    4 13 Отговор

    До коментар #5 от "Време":

    Те не могат да сменят директор на РДВР, защото вече няма РДВР.
  • 49 РАДИО ЕЛТО

    13 27 Отговор

    До коментар #43 от "paul61":

    Новите са по големи крадци.
  • 50 не пиши

    12 2 Отговор

    До коментар #15 от "Да арест":

    от два ника, не се харесвай сам и не си отговаряй сам, че много станахте биполярните тук. Кажи сега къде "навсякъде" го пише, че да се ограмотим малко.
  • 51 ГЕРБ

    10 24 Отговор
    Пофантазирайте си , действа разтоварващо. Връща ви във времето , когато като малки сте искали да станете космонавти . Ама не сте станали . Та те така - и сега няма да станете правителство . Ма поиграйте си два месеца , то селото ви няма да избяга.

    Коментиран от #109

  • 52 РАДИО ЕЛТО

    13 19 Отговор

    До коментар #41 от "ЕВИЛО":

    Така е! Кой направи 3000лева долара и фалира държавата?
  • 53 Офффф

    30 2 Отговор
    Водещите много смели станаха внезапно! Чак на бЮрото щяха да се качат! Рязко станаха разследващи, изживели нощен катарзис .
  • 54 хахаха

    4 1 Отговор

    До коментар #17 от "Хахаха":

    ама на тебе. Де чул, де видял и повтаря прочетеното по вестниците и казаното по телевизиите като свое мнение. Ха ха ха!

    Коментиран от #93

  • 55 РАДИО ЕЛТО

    5 16 Отговор

    До коментар #40 от "не се надявай":

    Тия ще напълнят яко губи.

    Коментиран от #66

  • 56 Бай Курти

    3 13 Отговор

    До коментар #42 от "ти махна":

    А бе ,съединител ти ли ще ми казваш ,какво да пиша.Аре у лево.

    Коментиран от #64

  • 57 а ти

    16 0 Отговор

    До коментар #20 от "Милия ми той":

    оТбележи с моливче за първи клас, неграмотник! Какъв глобус на България те тресе, бе! Ти погледни КАРТАТА на България!
  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 зъл пес

    6 10 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Няма да дочакаш
  • 60 брех че

    18 5 Отговор

    До коментар #34 от "Г-н Рашков":

    си "компетентен", бе! Я, кажи кой е новоназначеният, че и близък на Радев, трол скапан! "Свободна Европа" преди два часа :България е без ръководства на службите по сигурност. Все още!

    Коментиран от #98

  • 61 До троловете на сикаджията

    30 5 Отговор
    Те са двама , ама пишат с различни никове - МУТРАТА ОТ СИК Е АБСОЛЮТЕН ПЪТНИК БЕЗ ОБРАТЕН БИЛЕТ И ОТЛЕТЯ С ДВЕСТА , ТЕПЪРВА ЩЕ СТРАДА ЗА РЕКЕТА И ПРОКУРОРА ЗАЕДНО С НЕГО !
  • 62 пфу

    8 12 Отговор

    До коментар #36 от "55555":

    Хахаха,еле па Слави какъв е разкъсвач на газове,мани,мани
  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 аз разбира

    13 2 Отговор

    До коментар #56 от "Бай Курти":

    се. Като виждам колко си тъп. Прекопа ли градината? Разкарай се, боклук скапан!

    Коментиран от #84

  • 65 кака

    6 14 Отговор

    До коментар #41 от "ЕВИЛО":

    Душа прав си,ама тука от дебил нагоре....няма как да ги убедиш в каквото и да било.
  • 66 абе ти

    11 2 Отговор

    До коментар #55 от "РАДИО ЕЛТО":

    жена ли си, бе, че си ми много съмнителен!

    Коментиран от #75

  • 67 jorj

    5 12 Отговор
    Комундели, кръв ще сирене!!!
  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Ива

    23 5 Отговор
    Щом айдуците и рекетьорите от Гроб ревът , значи всичко е наред ! Буда няма да вземе и 5% през юни , няма да ги има мъртвите души и брояча от ЦИК да ги мачка бюлетините !

    Коментиран от #78

  • 70 Тошко

    10 19 Отговор
    С две думи промяната ще я правят бившите милиционери. И сегашните от "Българско лято" на Дубайския ..... не знам как да кажа: беглец или крадец.

    Коментиран от #77

  • 71 Жорж

    22 5 Отговор
    Имах усещане,че интервюто не се води от журналисти,а от ударно дуо от ГЕРБ Тома Биков и Мануил Манев. Директорчето Хикимян явно отчаяно вярва,че вятъра отново ще се обърне.
  • 72 без церемонене

    18 4 Отговор
    Искаме промяна , но искаме и понасяне на отговорност за престъпленията на Шайката и шефа и.

    Коментиран от #81

  • 73 Юлия

    16 5 Отговор
    Водещите бяха отвратително жалки, гнуни подлоги!
  • 74 СИКАДЖИЯТА

    17 5 Отговор
    Да обясни къде е ШИШИ и новото правителство в което Гроб няма как да бъдат да доведе в бг Божков и Цветанов като защитени свидетели ! Сомо за рекета от 67 млн от Мери , мутрата и финансовият му министър трябва да получат по 10 г при Бай Ставри ! А за разграбването на КТБ ?
  • 75 РАДИО ЕЛТО

    11 15 Отговор

    До коментар #66 от "абе ти":

    Жена, мъж няма значение. Милиционерите седнаха на министерските кресла. Сега ще има шоу...и пълнени на джобове.
  • 76 Рашков

    17 5 Отговор
    Само ако знаеш колко много хора трябва да се пенсионират и сменят. Ще съжалиш, че си се съгласил, защото няма да успееш с времето с което разполагате. Доверениците на ГЕРБ на места са до ниво началник сектор и дори обикновени служители в специализирани структури. Кой ще ти ги покаже и как ще ги смениш просто не знам. Все пак пожелавам успех за добрите начинания.

    Коментиран от #80

  • 77 Бай Ставри

    9 11 Отговор

    До коментар #70 от "Тошко":

    Милиционерите сега командват.
  • 78 Мечтай си

    3 7 Отговор

    До коментар #69 от "Ива":

    Ивче. Няма лошо.Но със сигурност няма да е така,както мислиш.

    Коментиран от #83

  • 79 БУДА

    17 4 Отговор
    Е абсолютно доказан престъпник , лъжец и крадец ! Кога прокуратурата ще бъде прочистена от слугите на мафиотите ? Защо не се разследват сигналите от Цветанов и Божков за рекета от Шайката срещу тях ? Къде е ШИШИ ? До кога бухалките от Гроб ще контролират и рекетират частният бизнес , чрез мутренските картели , създадени от тях с цел безскруполно ограбване и насилие ? КОГА ?
  • 80 РАДИО ЕЛТО

    7 7 Отговор

    До коментар #76 от "Рашков":

    Ми те успеха си го имат отдавна. Жена му на Бойко е Нотариус, закачена към ДСК и от там паричките валягт като планински ручей. Гарантиран доход и то, не е какъв да е.....
  • 81 РАДИО ЕЛТО

    11 3 Отговор

    До коментар #72 от "без церемонене":

    Споко,....ще я видиш промяната. Добре ще я видиш, та чак свят ще ти се завие.
  • 82 Го4о

    7 17 Отговор

    До коментар #45 от "така":

    Не може да стане тази работа, защото самия Бойко Рашков е отдавна в пенсионна възраст. Радев ги изнамира тези кадри от миналия век.
  • 83 МУТРАТА ОТ СИК Е БИТА КАРТА

    15 3 Отговор

    До коментар #78 от "Мечтай си":

    БЕШЕ СМАЗАН И ЖАЛЪК ! ПЪТНИК БЕЗ ОБРАТЕН БИЛЕТ Е ! В МОМЕНТА В КОЙТО РАЗКАРАТ ПРОКУРОРА МАФИОТ Е СВЪРШЕН ОКОНЧАТЕЛНО !
  • 84 Бай Курти

    4 8 Отговор

    До коментар #64 от "аз разбира":

    Типично изказване на съединител. Правилно съм те преценил.
  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 Тошко

    7 17 Отговор
    Снощи гледах "Шоуто на Рачков" а сутринта "Шоуто на Рашков". Ха ха ха ха.... очаквам Радев.
  • 87 ГЕРБ

    5 18 Отговор
    Ти ли ще правиш промяна бе СМЕШНИК

    Коментиран от #122

  • 88 ДЖОТО

    15 3 Отговор
    БРАВО!ПОДМЯНА НА ВСИЧКИ МВР-ШЕФОВЕ!В МВР-КАЗАНЛЪК ИМА ЕДНО МИЛИЦИОНЕРЧЕ НА ИМЕ ПЛАМЕН ФИТКОВ-НЕЗАБАВНО ДА БЪДЕ РАЗСЛЕДВАН ЗА ПРОСТАШКОТО МУ ДЪРЖАНИЕ СПРЯМО МЕН ПРЕЗ 2017ГОД.ТЕЛЕФОН ЗА ВРЪЗКА 043180133!!!
  • 89 КРАСИМИР МАРИНОВ

    6 16 Отговор
    А СЛУЧАЙНО ДА ПОГЛЕДНА ПРЕДИ ТОВА ИЗБОРНИТЕ РЕЗУЛТАТИ,С 20%ВДИГАТЕ РЕЗУЛТАТА ЗА ГЕРБ НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ ЗАРАДИ ТЕЗИ СИ НАЗНАЧЕНИЯ И УВОЛНЕНИЯ?! МНОГО НЕАДЕКВАТНИ РЕШЕНИЯ!
  • 90 Иди

    4 16 Отговор
    И след 2 месеца при новото правителство пак ли ще ги сменяме,защото са назначени от вас? Страхотна логика....
  • 91 сатан

    11 6 Отговор

    До коментар #27 от "Джон Ленин":

    А бе стига с този комунизъм бе .. Отдавна не е модерно да плашите с комунизъм Намери друг довод . Малоумници
  • 92 Ама

    9 3 Отговор

    До коментар #28 от "Българка":

    Вие сте си уволнила мозъка много отдавна , и сте го разчистила до такава степен , че от умствената ви дейност е останало само ръмжене и съскане. Имате акъл- море , глава - шамандура , както казва народът.
  • 93 Хахаха

    10 10 Отговор

    До коментар #54 от "хахаха":

    Ами най - малкото, не смятам, че работата на сл. министър на МВР е да анализира резултатите от изборите, че и да дава оценка какво е поискал българския избирател. Аз не поисках това на изборите. Нито съм искал такова нещо, наречено 45-народно събрание - в този му вид и състав, разбира се, нито пък съм искал сл. правителство, най - малкото такова - реваншистко. Така че, имам мнение, градено през годините, и най - малкото като жив свидетел на събитията от 90-те години насам. А този да ми казва в прав текст, че "това иска българския избирател", ами извинявай, но желанията на кандидат-президента и на мутрите зад него не са исканията на българския народ.
  • 94 Даката

    9 13 Отговор
    Искаме промяна ама не от дърти ченгета комунисти
  • 95 сори

    12 6 Отговор

    До коментар #14 от "независима":

    Водещите са зависими от чувалите пари на Герб . Иначе Тиквата не е особенно умен . Но със сигурност знае че с пари всичко се постига Парица царица . Сега е времето водещите да се напълнят с мангизи възползваки се от затрудненото положение на Тиквата който раздава крадените пари като бакалин на тези които го подкрепят и ласкаят . Ще има и там голяма чистка и то по естествен път . Никой няма и да ги кани разни там ......лози .

    Коментиран от #128

  • 96 Анти Борисов

    14 4 Отговор
    Продължавай в същия дух!! Има много калинки за махане!!
    Димитър Георгиев е същият плъх , какъвто беше в "Международно сътрудничество"-МВР!!! Сега е взел неплатен отпуск!!! Спира му се със заповед и на следващия ден му се връчва заповедта за освобождаване!!! Продължението е и в Националната Полиция и в СДВР!!! Директори и зам директори също да освобождават постовете и без това са пенсионери!!!!! МУТРИ СБОГОМ!!!!!!
  • 97 Хаха

    8 15 Отговор
    Планът за доунищожение на средната класа е в ход.Власт на тъпунгерите и сеч на талантливите.Напред към светлио комунизъм!
  • 98 Хахаха

    5 12 Отговор

    До коментар #60 от "брех че":

    Хахаха, "Свободна Европа" е толкова свободна, колкото е безпристрастен Лозан Панов.
  • 99 Аз да подскажа

    13 1 Отговор
    Всички дисциплинарно уволнени в миналото за корупция и възтановени от съда поради някаква причина и понастоящем заемащи ръководни постове да се освободят незабавно!
  • 100 Като ги видиш лицата на промяната

    6 10 Отговор
    И ти става ясно.Шменти капели- филмът,вече 75г.
  • 101 Това е

    2 4 Отговор
    Промяната

  • 102 paul61

    13 8 Отговор
    До коментар 93 - Точно това иска българския народ -Борисов и Гешев вън от управлението и прокуратурата и разследване за престъпления , а ти какво си искал явно ..,си в по малката част от народа дето се поддадоха на корупцията ! И това новото ще го има с пълна сила и в следващия парламент - бъди сигурен !

    Коментиран от #103, #104, #112

  • 103 Радио ЕЛТО

    10 8 Отговор

    До коментар #102 от "paul61":

    Това са лозунги. Народа иска по добър живот, иска висок СТАНДАРТ, като белите държави в ЕС. Иска сигурност и бъдеще на децата. Това иска Народа.

    Коментиран от #108

  • 104 Радио ЕЛТО

    7 11 Отговор

    До коментар #102 от "paul61":

    Сетих се: Сега ще видим дали ще дадете по 50 лева на всички български пенсионери, така както правеше ГЕРБ. С тези пари пенсионерите си помагат да си купят лекарствата, не правят круизи като вас.

    Коментиран от #111

  • 105 bbb

    9 8 Отговор
    Ти ли ще му я дадеш тая промяна бе нафталин
  • 106 позиция

    13 6 Отговор
    Смяна до дупка на всички герберски калинки. От тях нищо не става освен да мислят за корупционни схеми и да изпълняват поръчки. О, и да вонят на корупция. Това е волята на НАРОДА. 12 години СТИГАТ.
  • 107 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 108 Хахаха

    5 3 Отговор

    До коментар #103 от "Радио ЕЛТО":

    Много точно, ясно и кратко си му казал/а какво искаме ние.
  • 109 БАЙ СТАВРИ

    8 3 Отговор

    До коментар #51 от "ГЕРБ":

    А НА ВАС СЪМ ВИ ПРИГОТВИЛ ВИЖ ПИЛОТАЖ , САМО ДА ВИДЯ КОИ ЩЕ СА МИ СТЮАРДЕСИТЕ !!!🎃🎃🎃🎃🎃🎃🎃🎃🎃🎃🎃🎃🎃🎃🎃🎃🎃🎃🎃🎃🎃🎃🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁🖕🖕🖕🖕🖕🖕!!!❤️💖♥️💗💟💓💌💞💕💘💋💔❣️🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬❣️💔💋💘💕💞💝❤️💌💖♥️💗💟💓!!!.

    Коментиран от #149

  • 110 Националист

    8 8 Отговор
    Тези боклуци ме върнаха като усещане в мрачните комунистически години
  • 111 555

    4 8 Отговор

    До коментар #104 от "Радио ЕЛТО":

    Колко мило от Герб . Давали пари по 50лв на пенсионерите за да си купят лекарства и да продължат мизерното си съществуване .А преди тези 50лв изглежда и лкекарства не можеха да с купят с най ниските си пенсии в Европа давани от Герб . Това правителство ще дава по 50 лв но изглежда пост 104 не желае да е така за да има за какво да лае .

    Коментиран от #119

  • 112 Хахаха

    6 5 Отговор

    До коментар #102 от "paul61":

    Това, за което пишеш, че ще го има много от тук насетне е ХАОС. Това ли искаш, защото аз не. И не, не съм част от корупцията - нито като дал, нито като взел. И не, не се подадох (както никога досега) на този див популизъм и тази пропаганда, които се вихрят от последния президентски мандат насам.
  • 113 Ако

    7 5 Отговор
    Ти си промяната, всички по паважа да се гръмнете
  • 114 ПКПредседателка

    2 8 Отговор
    Бойко е най
  • 115 Сменям ли

    8 6 Отговор
    Сменям с хора на Божков, който ни купи
  • 116 Само и единствено

    7 6 Отговор
    За ГЕРБ, г@ьове червени
  • 117 NeXu s

    8 7 Отговор
    И какво сега, вие пък трябва да ни насадите вашите комуняги ли? Ние не ги искаме! Кой ще ви оправя бакиите после? Какви са тези, искащи промяна? 300 лумпена от площада? Пт
    Първата сила на изборите е ГЕРБ, за каква промяна сънувате? Още 2 месеца ви остават и ще ви изметем червените крадливи кадри!
  • 118 paul61

    6 9 Отговор
    до 103 и 108 явно сте от съдружниците на ГЕРБ дето се облажваха за наша сметка , но всяко нещо си има край и не се грижете вие за пенсионерите щото се вижда кога се дават тези 50 лева , а имаше и по 50 лева на глас пак оттам , но това последното мисля че няма да го има на тези избори . А колкото до ВАС ако сте крали ще се наложи да се плаща , а ако не сте ще се наложи да паботите за парите си !

    Коментиран от #121, #123, #143

  • 119 NeXu s

    8 5 Отговор

    До коментар #111 от "555":

    Троле, забравяш, ще при Бсп пенсиите бяха 60 лева! И са толкова, защото от тази партия осигуряваха масово хората на 120 лева! Затова са и такива пенсиите!

    Коментиран от #125

  • 120 безумия

    10 7 Отговор
    Промени искат всички. Само че в момента зад гърба на 2-3 юпита от Запад, сложени за заблуда на общественото мнение, в цялото правителство и всички сфери, особено силовите, се връщат стари комунистически мутри от преди 15-20 години. На мястото на една уволнена калинка се назначават нови две, още по-големи калинки. Това не е промяна, а пълен резил. Това е вземане на властта от едни мутри от други мутри. И за съжаление от най-ретрогрардните комунистически мутри, които унищожиха държавата. Хората по площадите били искали смяна - ама те искаха смяна и на Радев, искаха арест на мутрите-бизнесмени, на Пеевски и т.н. А то просто вторите взеха властта и почнаха саморазправа с първите. Това НЕ Е промяна. И хора се уволняват и преследват след ДОКАЗАНИ нарушения и престъпления, а не както казват новите министри - защото имало данни, защото били чули, защото предполагали или защото така се говорело. Това са министри, а не селски клюкарки. Утре другите нови ще постъпят с тях по същия начин по същите причини - така цирковете и зрелищата за населението продължават, а държавата се забива все по-надолу.

    Коментиран от #159

  • 121 NeXu s

    6 5 Отговор

    До коментар #118 от "paul61":

    За парите си трябва да работите комуноидите! Свърши сладкото симулиране на работа по заводи и "изработване" на петилетка за 3г!
  • 122 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 123 Радио ЕЛТО

    7 5 Отговор

    До коментар #118 от "paul61":

    Иди и го кажи това на българският пенсионер и ще видиш какво ще ти се случи. Кажи им че с тези 50 лева са подкупени от ГЕРБ и слагате край на "подкупа". Смешник.
  • 124 ПЕНСИОНЕР

    11 15 Отговор
    РАШКОВ Е МУТРА НА БОЖКОВ -ГОРКО НА ДЪРЖАВАТА ПОСЛЕ ПАК ГЛАСУВАЙТЕ ЗА МУТ.РЕ.СИ ЧАЛ.ГАРИ И ФАТ.МА.ЦИ!ЕВАЛА ПЛЕБЕИ!
  • 125 Гост

    5 1 Отговор

    До коментар #119 от "NeXu s":

    Хайде да не забравяме как социалният министър ИВАН НЕЙКОВ от кабинета Костов, удари жестоко българският пенсионер. При така наречената пенсионна реформа1999/2000 година ударът беше -ПЕНСИИ с 50% по малки от полагаемото. ЧИСТ ПЛАДНЕШКИ ГРАБЕЖ.

    Коментиран от #126

  • 126 NeXu s

    3 6 Отговор

    До коментар #125 от "Гост":

    Кое е полагаемото според теб? Ако си се осигурявал 40г на 120 лева, колко е полагаемото?

    Коментиран от #141

  • 127 paul61

    6 4 Отговор
    до 112 ако си честен и работлив , не се притеснявай за теб ще има работа и пари , а по голям хаос от това при Бойко -здраве му кажи .
    България не е бедна държава просто много се краде . Ако няма кражби само след година ще се забележи напредък . В България сега нищо не е както в другите държави -даже и плоския данък не е както е приложен другаде ние сме като много икономична кола с малка дупка в резервоара и горивото основно тече навън ...

    Коментиран от #129, #130, #135

  • 128 Гост

    4 1 Отговор

    До коментар #95 от "сори":

    Иди го кажи това на пенсиите, че спират 50-те лева месечна помощ към пенсиите и гледай случка...

    Коментиран от #146

  • 129 Финансист

    8 4 Отговор

    До коментар #127 от "paul61":

    Нека ти припомня троле, че ПЛОСКИЯТ ДАНЪК е дело на БСП. Лично Мая Манолова, тогава зам.председател от БСП внесе предложението за плоският данък ударил най бедните слоеве. ЗАЩО 45-ТОТО НС НЕ ГО ПРЕМАХНАХА....А? Кажи де, защо?

    Коментиран от #132

  • 130 Вярно ли

    7 2 Отговор

    До коментар #127 от "paul61":

    А, да сте чули, че на мястото на уволнения Николай Гешев, поради придобито право на пенсия е назначен друг пенсиониран бивш кадър. Вярно ли?

    Коментиран от #131

  • 131 Гост

    6 2 Отговор

    До коментар #130 от "Вярно ли":

    Питай Мая Манолова.
  • 132 Гост

    3 1 Отговор

    До коментар #129 от "Финансист":

    Тролчето няма да ти каже. Отиде на обяд да яде кюфтета.
  • 133 Митев

    3 4 Отговор
    Абе храбрата милиционерска ми шка Гешев защо сега не нахлуе в Президенството на Република БЪЛГАРИЯ да арестува Радев ?

    Коментиран от #134

  • 134 Гост

    4 0 Отговор

    До коментар #133 от "Митев":

    От какъв зор? На.ирането им е в кърпа вързано.
  • 135 Хахаха

    4 3 Отговор

    До коментар #127 от "paul61":

    Навсякъде по света се е крало, краде се и ще се краде. Важно е да е в нормални граници. А и не разбирам как правите връзката между липсата на кражби и "достойния, честен и принципен" другар - кандидат-президент, и назначеното от него сл. правителство. Така че по-важния въпрос е дали ще остане Държава след тези, още повече, като чета, се надяват да останат доста след предстоящите избори. Както е тръгнало - готвят се да я превърнат на Божков-ария, или Олигахр-ландия. Нещо подобно на сегашна Русия. Да ти припомням ли кой е най-големият и фен у нас?
  • 136 сноу

    3 1 Отговор

    До коментар #14 от "независима":

    Абсолютно си права...двамцата бяха така здраво настървени ,а гавазката чак на кръв налиташе,явно в слушалката някой непрекъснато я ръчкаше в ребрата..В същото време не ми стана ясно що за овчедушие показа Рашков да им повтаря по пет пъти и да им влиза в обяснителен режим ,какво и как ще го прави..Казваш ясно и точно в къси изречения и резюме позицията си и кой разбрал ,разбрал,който не е да е разбрал .
  • 137 Мачкай Рашков,Българският народ....

    5 1 Отговор
    Само чака команда,за да започне оборката на боклука,натрупан за тези мутренски ,бандитски години!Авгиевите български обори са задръстени с боклук и тор за тези три мандата на сатрапа-тиранин и неговите господари от сарайте на Дуган...
  • 138 Благодаря

    1 0 Отговор
    Много съм стар! Кой е тоя Бойко Рашков?! Моля ви напомнете ми!
  • 139 paul61

    1 1 Отговор
    До 129 Не мога да разбера защо пишете за неща с които явно не сте запознати ? Пишете че сте финансист , но явно посредствен ! Идеята на плоския данък е да има необлагаем минимум за минималната заплата например -всичко в повече се облага ! Дадох за пример как една добра идея е опорочена и така за всичко направено 30 години . А вие като месирките крякате без да четете , може би си заслужавате Бойко да ви дои цял живот и да ви подхвърля трохи ?
  • 140 Оптимист

    0 0 Отговор

    До коментар #7 от "ТаУмВзе":

    Нема да се притесняваш!:) Много пъти сме катастрофирали и пак сме оправяли!:) И тоя път ще успеем!:)
  • 141 Актуализация

    2 1 Отговор

    До коментар #126 от "NeXu s":

    Кое било полагаемо при осигуряване на 120 лв . Полагаемото е че тези 120лв тогава по покупателна способност се равняват на 1200лв сега . И затова пенсиите се АКТУАЛИЗИРАТ .. нещо от което бягат досегашните управления особенно това на ГЕрб. И ако говорим за ЦИФРИ през 97год. и 98 год. се осигурявах на 350 000 лв заплата . Тях ги актуализираха веднага а другите не може . От там идват ниските пенсии . Иначе заплати пои 38 000 лв колкото искаш .
  • 142 paul61

    6 1 Отговор
    И още нещо на мен лично Бойко не ми пречи бизнеса ми е в Гепмания и с Бойко и без Бойко ми е все тая , само дето правя разлика как е там и как е тук и виждам как народа оглупява повече отлколкото при бай Тошо . И виждам че тука кйто работи е мачкан , а крадците са на почит .

    Коментиран от #145

  • 143 Хахаха

    4 2 Отговор

    До коментар #118 от "paul61":

    Не ме мисли мен, аз цял живот работя и съм свикнал да се трудя. Притеснява ме факта, че всяко мнение, различно от лумпенско и лятно-паважно, е заклеймено като на човек от герб, или корумпиран такъв. А аз просто изразявам своето мнение - на нормален, работещ човек, имащ самочувствието, че умее да преценява ситуацията в страната. А за съжаление изгледите за бъдещето не са добри, ама хич.
  • 144 Добряк

    2 0 Отговор

    До коментар #16 от "Бойко срещу Бойко !":

    Губиш! Рашков ще си отиде с новото правителство след изборите!:) Подобре се пойнтересувай с какво си изкарва хляба!:)
  • 145 Германец

    2 1 Отговор

    До коментар #142 от "paul61":

    Значи в Гепмания всичко е точ?!:)
  • 146 сори

    3 1 Отговор

    До коментар #128 от "Гост":

    Спират 50 те лева В объркания ти мозък . Служебното правителство заявиха че докато са в управлениет ще продължат да изплащат допълнително 50 те лева . Много ви се иска да не ги изплащат за да има за какво да злобеете но не стана .

    Коментиран от #147

  • 147 Реформатор

    2 1 Отговор

    До коментар #146 от "сори":

    Спират ги! Реформите са болезнени! Няма как!
  • 148 кочО

    3 1 Отговор
    тотална чистка във мвр от горе да долу и служба кос.всички там са мъртви души-подлоги.мвр да се разделе на 3 .1 към съда 1 към армията 1 към министерството на транспорта и съда-бившо кат.пълна чистка и в мвр пловдив.
  • 149 ГЕРБ

    2 1 Отговор

    До коментар #109 от "БАЙ СТАВРИ":

    Вие сте от лесните жени , макар и с мустаци . Които и да са ви стюардесите , самолета все във вашата пещера ще каца. Вашият като не може да се вдигне , винаги ще бъдете бита карта..
  • 150 paul61

    3 2 Отговор
    До 145 - Щом си в Германия сигурно знаеш че не всичко е точно , но тук в България всичко е неточно . И за да ти поясня имам съвместна фирма с немец и още един българин , купувам и доставям стоки от Турция за Германия и получавам добри пари . За съжаление от България не намирам стока която да изнеса на запад . Просто няма и това е плачевно.
  • 151 paul61

    6 2 Отговор
    до 143 - Ако Герб си отидат и спре да се краде бъдещето е розово , просто трябва да спре да се краде ! Никаква политика няма в кражбата няма ляво ,няма дясно . Ние не сме бедна държава просто много се краде !
  • 152 Браво Рашков!

    7 3 Отговор
    Изчегъртай из основи мутренската пасмина !
  • 153 ПЕНКО

    2 3 Отговор
    ТРОШКО ---ДАВАШ ЛИ СИ СМЕТКА ,ЧЕ ИМАШ И СЪУЧИНИЦИ , КОИТО НЕ СА ЗАБРАВИЛИ, КАКВО СИ ТИ !!!!!!!!!!!!!
  • 154 ПЕНКО

    2 5 Отговор
    НЕЗАМЕНИМИ ХОРА ---АМИ ТИ КАКЪВ СИ ????????????
  • 155 Николай

    5 5 Отговор
    Дa aмa oкaзвa се, чe Бойко Рaшкoв нe пoзнaвa нaзнaчeнaтa зa нaчaлник нa кaбинeтa му Eлeнa Пaвлoвa Фичeрoвa-Кaрaивaнoвa. И кaк тaкa нaзнaчaвaш нa тaкaвa oтгoвoрнa длъжнocт чoвeк кoгoтo нe пoзнaвaш. Тя oтгoвaря зa вcички cлужeбни aнгaжимeнти, кoрecпoндeнция и тн. Тa въпрoca e КOЙ му я прeдлoжи/нaбутa или прeпoръчa, зaпoзнa....КOЙ?
  • 156 Ха ха

    5 5 Отговор
    Здрасти, г-н Рашков, аз, като български избирател според вашите думи, наистина искам промяна и ще гласувам за ГЕРБ.
  • 157 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 158 Бойко срещу Бойко !

    3 0 Отговор
    Залагам на Рашков ! 100 на 💯 !
  • 159 АНОНИМЕН

    2 0 Отговор

    До коментар #120 от "безумия":

    И коментара ти не е затрит?! И имаш само 6 минуса за истината! Това не е истина! Навремето като от ЕС даваха на гърците големите пари за инфраструктура, пътища.... те гърците първо и преди всичко строиха качествено и каквото остане го крадяха безспорно! А у нас първо и преди всичко крадат и строят с каквото остане - пример е Софийското метро, магистрали...!
  • 160 А така

    2 1 Отговор
    Рашков е пич на място!
    Давай,дай,разчисти кочината!
  • 161 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 162 Българин

    0 0 Отговор
    Така беше преди 30г, така и последните 30г., така е и сега.Идват на власт , без значение кои и уволняват яко, следващите уволняват тех, а последващите пък следавщите.Едно и също нещо се повтаря до болка 30+ години.За съжаление и много професионалисти са били загубвани при тази абсолютна чистка.Тия сега не са ли само за 2 месеца ? Какво толкова са се впрегнали в метенето.
  • 163 Електра

    1 0 Отговор
    Иска промени, не червени Каунски и Импексови миризливи и крадливи БСПдирасти...
  • 164 Ммдааа

    0 0 Отговор
    То от 30 години я искаме тази промяна, ала комуняги като Рашков все в блатото ни завличат. Тъкмо започнахме с реалното превъоражаване и сериозната борба с руското влияние и московците си активираха орките в България. И то точно тогава, когато трябваше да празнуваме, че влизаме в чакалнята на еврозоната.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове