Last news in Fakti

17 Май, 2021 12:22 9 100 109

Христо Терзийски захапа Бойко Рашков за грубо нарушение на закона за МВР

  • христо терзийски-
  • бойко рашков

Законът много ясно разграничава политическото от професионалното ръководство на министерството. Затова и изчерпателно регламентира хипотезите, при които могат да се прекратят правомощията на Главния секретар на Министерството на вътрешните работи

Христо Терзийски захапа Бойко Рашков за грубо нарушение на закона за МВР - 1
Снимка: Фейсбук

Не исках да коментирам действията на своя служебен приемник в МВР, преди да е имал достатъчно време, за да може да се оцени обективно работата му, но когато, по негово предложение, служебното правителство грубо нарушава Закона за МВР, и то още в първия ден, няма как да не реагирам.

Това написа във фейсбук бившият вътрешен министър Христо Терзийски по повод чистката в МВР и освобождаването на главния секретар.

Ето какво още казва той:

Законът много ясно разграничава политическото от професионалното ръководство на министерството. Затова и изчерпателно регламентира хипотезите, при които могат да се прекратят правомощията на Главния секретар на Министерството на вътрешните работи.

В Решението си за отстраняването на Главен комисар Ивайло Иванов, служебното правителство, тъй като няма как да намери друго основание, се позовава на чл. 36, ал. 6, т. 6 - "тежко нарушение или системно неизпълнение на служебните задължения, както и при действия, които накърняват престижа на министерството".

И служебният министър, и служебният премиер, и Президентът би следвало да знаят, че такова тежко нарушение трябва да е установено по определен процесуален ред - в рамките на извършена служебна проверка с последващо дисциплинарно производство, каквито не са били проведени.

Нямам никакво съмнение, че това закононарушение ще бъде коригирано от съда. Но имам сериозни опасения, че подобни действия на хора, назначени "служебно" на изборни постове, могат сериозно да увредят авторитета на Министерството на вътрешните работи и да повлияят на мотивацията на хилядите достойни професионалисти, които работят в системата. Има граници, които не бива да бъдат преминавани - дори желанието за реваншизъм да е неудържимо.


Поставете оценка:
Оценка 1.4 от 86 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    298 20 Отговор
    Затвор за Терзийски и биячите му.

    Коментиран от #40, #51, #74, #98

  • 2 Захапал

    191 10 Отговор
    си лакътя !
  • 3 Някой си

    255 15 Отговор
    Съда да повика за свидетели тези, които бяха на площада, особенно безпричинно битите и арестувани!
  • 4 1618

    227 12 Отговор
    Кабинетът "Янев",в същия или променен състав, може да останат на власт като експертно правителство с необходимата парламентарна подкрепа!За кратко време доказаха решителност и твърд подход за промяна на олигархичния модел на управление на Борисов!

    Коментиран от #92, #93

  • 5 коко

    216 9 Отговор
    Ивайло-тъпия поглед познавате ли го? Тая карикатура ли беше глав.сек. на МВР? Жалкари!
  • 6 Веселин Мишев

    196 9 Отговор
    Съд И ЗАТВОР За Цялата Хунта На БОЦИ и ШИШИ!!
  • 7 Орел

    166 6 Отговор
    Калинко Терзийски
  • 8 1618

    146 8 Отговор
    Чудесна новина! Борисов и началника на полицията вече са свободни граждани! Единия може да се върне отново в пожарната, а другия- безработен! Да се хване някъде охранител да набие някого, защото той само това може! Освен, че може да бие и обгазява може със същия успех да лъже, както лъжеше по време на протестите! Всичко се връща!Купените съд и Прокуратура от Борисов няма да върнат началника на полицията,а народа няма да върне Борисов! Мястото му е при пожарната!Борисов каза –„Аз съм най- подготвен”! О, да той е най подготвен и компетентен в кражбите, лъжите, манипулациите, рекета , заплахите! Списъка всеки може да продължи……………..

    Коментиран от #31

  • 9 На снимката

    137 7 Отговор
    две гербаджийски мишки , Терзийски малко на плъх мяза даже. Абе как да стане шайката да я разследват , като имат хора на най-важните постове? Другото което е , на протестите , мишката Ивайло се уля в простотия , биха невинни мъже и жени , блудстваха с момиче , пратиха мутри с боксове , което е забранено , е как да не го уволниш този жалък слуга на глупакът от Банкя!

    11 юли , време за свободна и правова България!
  • 10 Българин

    151 7 Отговор
    ТЕРЗИЙСКИ ЗАЩО БИХТЕ ХОРАТА НА ПЛОЩОДИТЕ КАТО ЖИВОТНИ ТОВА КАЖИ И КОЙ НОСИ ОТГОВОРНОСТ.

    Коментиран от #82

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 chi

    113 7 Отговор
    Христо Терзийски е мутра!
  • 13 терзийскиКлоуна

    104 4 Отговор
    ТОЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ го помня като каза , че нямали право да влязат и да проверят чекмеджето - КАТЕГОРИЧНО ИЗЛЪГА , ПОСЛЕ каза на боко за джипките нито пъвото ви , нито втророто ви , нито третеото ви правителство са виновни , МРЪСНА ПОДЛОГААААААААААААА
  • 14 Факт

    92 5 Отговор
    По добре нови хора, отколкото досегашните хора, верни на Пеевски...
  • 15 сара

    98 4 Отговор
    Не били проведени съответните процедури - кой не ги проведе ? кой си траеше като се даваха сигнали за насилие ? Кой ???
  • 16 да бе ама

    83 4 Отговор
    Ицо Коня вече няма думата!
  • 17 сара

    91 5 Отговор
    Кой не реагира и се правеше на ни чул, ни видял като биеха хора, като влачеха зад колоните...кой беше този ???
  • 18 Попов

    76 4 Отговор
    Вярно ли е че тиквата и гешефта, са в отпуск по майчинство? И две години никой не може да ги барне.
  • 19 Маринов

    87 4 Отговор
    Абе чудя се кой беше шофьор на Маргините, докато Радев даваше бойни дежурства с изтребителя да пази небето на България ?
  • 20 мАРИНОВ

    77 4 Отговор
    Този гол ох люв, а и Ицо Носа - наркодилъра от Кюстендил, които са се изтъпначили в униформи и с много генералски звезди, подарени им от Тиквата, не само трябва да бъдат уволнени, а и съдени за покровителство на контрабандата и пълнене на Чекмеджето.
  • 21 Българка

    73 4 Отговор
    Когато разпореждаха да бият противозаконно протестиращите, не се позоваваха на запетаите от закона, а сега рИват. Терзийски трябва да бъде разследван за сдружаване и обслужване интересите на олигарси, да отговаря за нагнетяване напрежението на Росенец миналото лято и ред други закононарушения!
  • 22 Да попитам

    68 4 Отговор
    Тоя не му ли викаха . Ицо Носа ,казват че обича да шмърка магистрали
  • 23 Анализатор

    72 4 Отговор
    Терзийски ,ситуацията изисква радикално лечение, доколкото управлението на ТОКСИЧНАТА ГЕРБ е раково образувание!
    Ето защо се налага операция!
  • 24 Стоян

    59 2 Отговор
    "тежко нарушение или системно неизпълнение на служебните задължения, както и при действия, които накърняват престижа на министерството" - Да пребиваш вързан човек и да не наказваш извършителите ,какви по-големи действия накърняващи прастижа на МВР.А относно доказването ,то целият свят го видя.
  • 25 нннн

    66 2 Отговор
    Гледам анкетата вдясно. 86 процента одобрение на уволненията. Включително неговото.
  • 26 аз съм аз

    35 2 Отговор
    Публикувано във факти.бг: "действия, които накърняват престижа на министерството" има ли някой тулуп/бръсната глава който да не влиза в тази хипотеза?
  • 27 дедо ми

    53 3 Отговор
    Гербаджии да говорят за закон е оксиморон, нещо като дървено желязо.От една седмица всички телевизии са заляти от гербджии да говорят за закон."Сетила се Мара да се побара"-българска поговорка.
  • 28 Румен

    49 3 Отговор
    Грозни в МВР не. Трябва хубави и интелегентни хора, а не тулупи кат Терзийски. Айде на пенсия, и да попаднеш на гладни цигани в полунощ
  • 29 лъжец

    36 3 Отговор
    Хапеш от злоба купичката т е празна какво става с Чекмедже бандита нали е Генерал от МВР кога ще го разжалват -....!?
  • 30 Панов

    49 5 Отговор
    Служебното правителство трябва да остане постоянно.
    Само тогава ще бъде ликвидиран мафиотският октопод ГЕРБ.
  • 31 Съгласен съм с теб

    45 3 Отговор

    До коментар #8 от "1618":

    Само с едно не съм - не обиждай пожарникарите, има изключително достойни и свестни мъже там. Борисов не е мъж, а мекотело. Мястото му е в цсз
  • 32 Съвет

    44 2 Отговор
    Към МВР министърът. Тия с болничните до септември се освобождават веднага. Лесно и бързо решение е незначителна промяна в длъжностната им характеристика, и чау към Банкя да им бърше сополите онова Оли.
  • 33 Стефанов

    45 2 Отговор
    Гербаджийското МВР трябва да бъде изметено тотално.Всички еничари които биеха хората по време на протестите трябва да бъдат съдени.Има достатъчно снимки и материали за да бъдат индентифицирани.А мафиоти и наркодилъри като Терзийски,главният секретар,шефа на жандармерията и т.н.без съмнение трябва да отидат на профилактика при бай Ставри.
  • 34 Джоко

    45 2 Отговор
    При Терзийски ли бяха изловени полицаите дилари?
    При същия ли експерт по точките, запетаите и алинеите полицаите са въоражени като улични бандити с боксове, спрейове и млатят журналисти? На него ли му беше шеф, шофьора на безследно изчезнал шеф във Вис 2?
  • 35 Да,бе

    35 2 Отговор
    Тоя що не си продължи шмъркането на белите пътеки.Тръгнал да захапва.
  • 36 Тенчев

    39 2 Отговор
    Абе храбрата милиционерска ми шка Гешев защо сега не нахлуе в Президенството на Република БЪЛГАРИЯ да арестува Радев ?
  • 37 Томи

    41 2 Отговор
    ОР Терзийски , не се прави на незнаещ какви ги вършеше като оперативен работник в "Икономическа ѝполиция"
  • 38 тоя с катъра

    35 3 Отговор
    Захапал бил- крив@носа герб@п@длого, кой разпореди побоя и пръскането на спрей срещу протестиращите ??? Кой??? Кой разреши вкарването на частни охранители инфилтрирани сред полицаите ,които биха на протестите БЪЛГАРИ с боксове???Кой?
    Кои бяха татуираните "полицаи" на протестите???Кой разпореди на друга подлога Антон Златанов да участва лично в разправата с
    гражданите на България, излезли да кажат колко СТЕ КОРУМПИ РАНИ!? Ние помним!!! Казахме го още на протеста!И ти , и Злата нов не трябва да се разминете с правосъдието! Този път не! Ама разследване от прокуратурата , а не от гешефтурата! А иначе имаш да обясняваш дали си купил идеална част от имот в елитен квартал под Витоша дали си го предоставил срещу построяване на жилище , как си платил, като няма следи и тнт и тнт.. И най- важното - ако това е истина срещу какви УСЛУГИ и на КОГО????
    Много имаш за казване
  • 39 Станчев

    38 3 Отговор
    Борисов и ГЕРБ не могат да приемат мисълта, че вече не са на власт. Това е ясно, но защо по света този процес е нещо нормално, а тук напускането на управлението води до болезнена менструация? Ето защо.
    - Борисов не може да преживее, че президента Радев го бутна от властта. Това направо го убива.
    - Тежко ранен е и от победата на протестите и появата на техни поддръжници в парламента.
    - Оттам и парещата болка, че вече не е господар на цялата държава.
    - Държавната хазна не му е на разположение, не зависи от кефа или отмъстителността му.
    - Не контролира бизнеса: според интереса си и този на аверите му.
    - Не контролира силовите ведомства и тайните служби, които използва като очи, уши и тояга за всеки, който с нещо го дразни.
    - Постепенно се топи чувството му за безгранична власт и недосегаемост. Направо менструални крампи го свиват…
    - Вече не е бащицата, който подхвърля петдесетолевки и му целуват ръце.
    Не е наместникът на Всевишния, който ремонтира църкви и манастири с народна пара. Липсват му скечовете пред икони, с духовни служители, в дома му с деца и свещи.
    - И Мата Хари не вдига телефона...
    - И джипа го няма.
    - Избледняват снимките с Меркел, Тръмп, Ердоган, Путин…
    - Топи се чувството му за могъщество – все по-малко ще го търсят за помощ и за арбитър.
    - Слугуващите медии звучат все по-фалшиво (ако това въобще е възможно), неубедително и дори компрометиращо го.
    - Най-верните и най-шумните му публични защитници подкопават и малкото останало до
  • 40 12345

    29 4 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Интелектуалното ниво на Терзийски е много по ниско от това на Бойко Рашков, малко по високо е от на Винету.
  • 41 раптър

    34 4 Отговор
    40 коментара .... и нито един не е в подкрепа на Терзийски ... и ако това не е консенсус здраве му кажи... Ало , редакцията , изпратете статията и коментарите под нея на БОЙКО РАШКОВ и Христо Терзийски . Може да служи за измерване на рейтинга!!!!!!!!!!!

    Коментиран от #95

  • 42 ЯШАР

    19 0 Отговор
    прислугата да мълчи
  • 43 ЕОИША

    26 1 Отговор
    В МВР има страшно много за чистене. По времето на ББ и ГЕРБ МВР и службите беха превърнати като преторианска гвардия на власта. В МВР се назначиха послушни калинки с най много полиция в целият ЕС
    без ефективност .Така, че чистенето трябва да продължи до началник група във всички структури на МВР и гранична полиция.
  • 44 АЛО ИЗМАМА

    8 24 Отговор
    ПОЛИЦИЯТА СИ РАБОТЕШЕ ДОБРЕ, ПРЕСТЪПНОСТТА НАМАЛЯ. ЩО ТИ СМЕНЯТ? ТИЯ НОВИТЕ СЕГА ЛИ ЩЕ СЕ УЧАТ? МАЙ ДОБРЕ СА НАУЧЕНИ ОТ ТОШОВАТА МИЛИЦИЯ, ТЯ ПЪК ОТ БРАТСКАТА СЪВЕТСКА..

    Коментиран от #48

  • 45 Горан Благоев. Занимаваш хората с

    16 2 Отговор
    Паметника, държавата ни има други по важни дела за решаване!! Правораздаване, Здраво опазване, Образование, Чистота на природата, Спасяване на Горите от Мафията, храните, които ядеме са от най ниско качество!! Стандарта на живот, Трагичен!! Свобода на словото 112място,Демографския срив!! А ти и Иво Инжев Сте Заплакал и за Паметника??? На никой не пречи, освен на такива, като теб и Иво!!! Отвличат вниманието от по важни и на лежащи проблеми за Решаване!!! Ревете по Поръчка, да угодите на някой!!

    Коментиран от #83

  • 46 мдда

    27 3 Отговор
    Терзийски.. още колко хляб има да изядеш докато стигнеш Бойко Рашков...
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 реди

    21 2 Отговор

    До коментар #44 от "АЛО ИЗМАМА":

    ДА, МНОГО ДОБРЕ Е РАБОТИЛА ПОЛИЦИЯТА ПО ВРЕМЕТО НА ГЕРБ- ПРЕБИТИ СТАРЦИ ПО СЕЛАТА, ЕМИГРАНТИ СИ ВЪРВЯТ НА ИНДИЙСКА НИШКА ПРЕЗ ГРАНИЦАТА,КОРУПЦИЯ НЯМА , КУПЕНИ ИЗБОРИ СЪЩО, НАРКОМАНИЯТА ЕДВА ДУША ТАКА ЛИ Е?
  • 49 Минчо Кралев

    8 27 Отговор
    Толкова прости хора е назначил президента,че не назнаят елементарното трудово законодателство,което пак ще рефлектира върху нас обикновенните хора,които ще плащаме глоба след глоба ,защото всички тия своеволия на служебния кабинет ще трябва да ги плащаме от джоба си след,като съдът ги възтанови на работа, всички неправомерно освободени ! ИСКАХМЕ УМНИ И ПОЧТЕНИ ХОРА ДА НИ УПРАВЛЯВАТ,А ТО СЕ ОКАЗА,ЧЕ ТИЯ СА ПО ПРОСТИ ОТ ПРЕДИШНИТЕ!
  • 50 закони а

    21 4 Отговор
    Тия от тулупската шайка много ме забавляват , като се оповават на спазване на закони. Вождът им едва ли поназнайваше , че съществува такова нещо закон , камо ли да го спазва и така цялата Шайка надолу се държеше гачели законът и е врата у полье ,директно го заобикаляше с 200-та. Тия пичове дето трябва да опазват сигурността на гражданите си млатеха наред , а и с дегизирани мутри на полицаи се бяха оборудвали даже. Бранеха си корумпираната власт на Банкянския питек като стой та гледай.
  • 51 ЖОРО ГОЦЕВ

    8 5 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Къде се намира закрития ти ресторант? Разбрах, че е В ЗАНЗИБАР.
  • 52 пунчо

    16 5 Отговор
    За какво го е захапал!!!!!!!!!! Отделно сравняваме кон с кокошка - Рашков е години преди този убавец
  • 53 Милен

    20 5 Отговор
    12 години България беше управлявана от един полуграмотен, самовлюбен и крадлив тип и Шайката му, като мутренска групировка.
    Бяха издигани откровени некадърници и крадци, по единствения критерий - вярни на Главатаря.
    Хубавото е, че дойде КРАЯТ НА ТАЗИ ПАРОДИЯ.
  • 54 Пловдив

    14 3 Отговор
    То, това ведомство е толкова компрометирано, че няма повече какво, да се накърнява в него!
  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Лост

    13 2 Отговор
    А Терзийски като какво лице се кандидатира за депутат?
  • 57 гост

    13 2 Отговор
    Човек продал съвестта и морала си за жълти стотинки!
  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 гаечен ключ

    11 2 Отговор
    Нещо трака герберащината , трябва да и се понатегнат гайките да не скърца. Крайно време е на Тулупа да му се образуват дела по тежки параграфи от НПК и подопечните му ще обърнат резбата.
  • 60 АЛО

    16 2 Отговор
    Защо всички от МВР СТЕ В НЕПЛАТЕН ОТПУСК ДА СЕПТЕМВРИ??? ОТ КАКВО ВЕ Е СТРАХ???
  • 61 Доротея

    11 3 Отговор
    Рашков поне знае, че реда е да се извърши проверка! А помните ли как Бойко решава казуси, минути след като са се случили - Разпоредил съм, незабавно да бъдат уволнени! - народа щастлив, рейтинга на макс! Няма процедури, няма проверки. Тогава Терзийски не се е впечатлявал.
  • 62 Кюф те

    11 3 Отговор
    А ти що не си я подаде?
    Когато те вика президентът есента се пъчеше като петел пред курника!
    Сега рИвеш, га би хората не рИва!
  • 63 ТРЯБВА разследване на медиите !!!

    11 2 Отговор
    Кои са собствениците на Б Т В и Нова телевизия ?! Независимо, че са частни. Кой им дава правото да манипулират общественото мнение!
    С какъв капитал разполагат и кой им налива пари ?! Рекламодателите също ! Журналисти със
    съмнително поведение ! Същото се отнася и за
    БНТ !!! Къде е журналистическата гилдия ?!
    Свобода на словото и печата на 112 място !!!
  • 64 ттт

    8 1 Отговор
    ае махайте се, мутри-калинки, и да не се връщате!
  • 65 Без полиция 👮 не може....

    9 2 Отговор
    Но млади хора, необременени от партийните
    влъхви. С образование и обучение, знаещи езици. Да пазят и служат на народа,да носят с
    Чест пагона ! Трябва реорганизация на МВР !
  • 66 Мим

    10 2 Отговор
    Браво на това ръководство,Дано за краткото време с което разполага да успее да се справи с олигархията и продажните ръководители и шефове на отдели в държавата...
  • 67 Рашков ! Действай смело и решително !

    11 2 Отговор
    С теб сме ! Ако трябва ще помагаме !
  • 68 Шуши

    10 3 Отговор
    Ми навремето Царя по кой член смени главния секретер на МВР и сложи бацо бъдещият шкаф
  • 69 гост

    9 2 Отговор
    Малко им е уволнените в полиция и всички постове в държавата . Искаме справедлив процес за крадливите бивши завинаги гербаджии . Нека парите на данъкоплатците да се използват за икономика, Здравното министерство не заслужава да да получава повече средства , така им е много . Как един доктор да получава от 30000 до 70000 . Това нормално ли е .
  • 70 Права и свободи

    5 2 Отговор
    А фашистките изстъпления на полицаите по претестиращите по време на протестите,беше ли нарушение на закона или по скоро негово крушение!
  • 71 pop

    5 2 Отговор
    един гербав боклук защитава друг гербав боклук..каква изненада..съд и затвор и за двамата..
  • 72 Не ми стана ясно...?!

    4 2 Отговор
    Къде го е...,,захапал"...?!?!
  • 73 VovИ

    5 1 Отговор
    Нещо не разбрах. Къде го захапа? За чипика? ЕГати заглавието. Сега сигурно ще има и разследване и Терзийски също ще стане обвиняем.
  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 Факт

    4 1 Отговор
    Чегъртай!

    Коментиран от #87

  • 76 асад

    1 2 Отговор
    абе тиняк можеш да ме захапеш за .............................
  • 77 Aлтънпармаков

    5 1 Отговор
    Главния секретар бе една карикатура, жалък лакей на Тиквата и заслужава не само уволнение а и съд. Дано не му се размине. Очертават се много избори така че това служебно правителство ще има повече от година време да сложи всички герберски недоразумения на мястото им. Успех!!!!
  • 78 АМи

    4 1 Отговор
    то е установено от гражданите, потърпевши. Това безгръбначно което не изполва служебното си положение, и допусна указания към подчинените си да бият хората, което е допуснало в редиците на МВР да има лица от частни охранителни фирми. Какво повече искате бе, ей
  • 79 На Гербаджиите

    3 1 Отговор
    все не са им достатъчни доказателствата на другите за вината им. Тръгнали да зоват за ред, тия, дето създават безредиците и покровителстват престъпността
  • 80 Ромул

    3 4 Отговор
    Да, при строго процесуален ред се доказва, НО общоизвестните факти няма нужда да бъдат доказвани! Полицията преби стотици невинни граждани. Факт! Отделно остави провокаторите да избягат, което е по-тревожно и от побоищата, защото и доказателство за участие в ОПГ от най-висши ръководители на държавата: премиер, министър на вътрешните работи и т.н.
  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 Шляхтиц

    6 2 Отговор

    До коментар #10 от "Българин":

    Отговорност трябва да носи онзи, който предприе хвърляне на пиратки, стъклени бутилки, домати, риби и какви ли не мръсотии по полицаите и знаковите за Държавата сгради в центъра на Столицата София.
  • 83 Тошко

    2 3 Отговор

    До коментар #45 от "Горан Благоев. Занимаваш хората с":

    Не се опитвайте да пазите паметника на агресора, защото ще бъде взривен като мавзолея на пияндето!!!!
  • 84 реваншизъм

    3 2 Отговор
    Във всяка държава законите трябва да се спазват, независимо дали от ГЕРБ или от Анти-ГЕРБ. Всеки, който се радва на насилие с погазване и неспазване на законите, е идиот. Така някой се радваха след 44 година, когато избиваха уж "народните врагове", но после дойде и техния ред. Тези, които сега се радват на реваншизма и масовото "изчегъртване" на хора и съдбите им, да знаят, че ще дойде и техния ред. Само че, всеки реваншизъм се връща с още по-силен заряд - това надявам се го знаят от личен опит.
    Правосъдие не се раздава с погазване на закона - това го правят само мутрите. Ако ще сменяме едни мутри с други - мерси.
  • 85 Стига

    5 1 Отговор
    Пълна реформа в МВР и ДАНС.Не ни трябват хора само за банкомати и високи пенсии.
  • 86 Иван

    2 2 Отговор
    Снощи по Нова телевизия, имаше репортаж как френската полиция се справя с демонстранти в Париж. Радев немедлено трябва да изпрати другаря Рашков да уволни тамошния главен секретар за системно несправяне с работата.
  • 87 Го4о

    3 0 Отговор

    До коментар #75 от "Факт":

    Да те изджагъртат манафите дано! Теб и тези които защитаваш!
  • 88 О не

    2 1 Отговор
    Каручката гледа по тъпо от Г. Костов бивш главен
  • 89 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 90 Народ

    2 0 Отговор
    Не се коси! Ние ще платим!
  • 91 кочо

    1 1 Отговор
    да се арестува и младен маринов-предишният министър на мвр.
  • 92 ЪРП

    2 2 Отговор

    До коментар #4 от "1618":

    ОГРОМНА ЧЕСТ И ПОЧИТАНИЯ КЪМ КАБИНЕТЪТ "ЯНЕВ" И ПРЕЗИДЕНТ РУМЕН РАДЕВ!!!!!!!!!!!!!!!!
    ТОВА СА ХОРА НА ЧЕСТТА МИЛЕЕЩИ ЗА БЪЛГАРИЯ!!!!!!!!
    БЪДЕТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ!!!!!!!!
  • 93 Смехоран

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "1618":

    Може! Ама, нема!:) София голема!:) Ама, България е по-голема!:) Запасявай се с яйца да ходиш да мяташ по новото правителство!:)
  • 94 Вида

    3 1 Отговор
    Радев трябва да бъде съден за нанесени щети на бюджета на МВР, за организиране на безредици в центъра на София, оценени за милиони лева! Извънреден труд на хиляди полицаи, погром и хвърляне яйца и пиратки по сградите в продължение на почти година с цел да направи настоящия преврат!
  • 95 Шляхтиц

    2 1 Отговор

    До коментар #41 от "раптър":

    В същия стил са коментарите до 80. Всичко това ми напомня пияните и вмирисани "протестъри". Напомня ми още митингите на СДС и свалянето от власт на Тодор Живков. По мое мнение от демокрацията в България спечелиха само безделниците, измамниците, мафиозите и всякакви далавераджии........
  • 96 нНЯКОЙ СИ

    2 0 Отговор
    КАКВИ РЕСТОРАНТИ ТИ СЕ ВЪРТЯТ ИЗ ГЛАВАТА, Я СЕ ВИЖ ПО ЦЯЛ ДЕН СИ В САЙТА ДЪРТ ЧЕРВЕН ТРОЛ. СТАТИЯТА Е ПУСНАТА В 12:22, А ТОЙ С КОМЕНТАР В 12:23ч. СЪВСЕМ ИЗТРЕЩЯХТЕ, БЕ ДРУГАРИ.
  • 97 007

    1 1 Отговор
    Ристо захапа Бойко Рашков за ....шлифера.
    Уважаеми ГЕРБ пазете щърбите си зъби за супата, която ще духате тепърва!
    Бойко Борисов тирирам тирирам....
    САМО ЛЕВСКИ ОЛЕ!!!
  • 98 нНЯКОЙ СИ

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    ПОСТ 96 Е ЗА ТЕБ. / пропуск при писането/
  • 99 onq bez konq

    1 0 Отговор
    Защо не подадеш жалба в съда? Кой ти пречи? Но кажи какво стана с извратените милиционери, които биеха и обгазяваха мирно протестиращите(включително и журналисти)? Пълно мълчание...
  • 100 ПЕНКО

    0 2 Отговор
    БОЙКО РАШКОВ Е САМОВЛЮБЕНО ТА В ТО ! БАБА МУ МУ Е КАЗАЛА , ЧЕ Е "ГОЛЯМА РАБОТА" И ТОЙ ЖИВЕЕ С ТОВА СИ УБЕЖДЕНИЕ !!! А Е ПРОДАЛ СЕ ТАВТОЛЮИН !!! И ПРАВИЛНО ЩЕ ОТИДЕ НА СЪД !!!
  • 101 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 102 ПЕНКО

    1 3 Отговор
    КОИ МИРНИ ГРАЖДАНИ ХВЪРЛАТ НЕЩА ,КОИТО УБИВАТ ПО СТОЯЩИТЕ И НИЩО НЕ ПРАВЕЩИ ПОЛИЦАИ И ЖАНДАРМЕРИСТИ ????? ДА СЕ БЛАГОДАРЯТ ,ЧЕ ТОГАВА БЯХ В ПЕНСИЯ --ЩЯХА ДА РАЗБЕРАТ КАКВО Е ПОЛИЦЕЙСКА РЕПРЕСИЯ НАД ГАДОВЕ - !!!!!!!!! А АКО ЗАГУБИТЕ ИЗБОРИТЕ ???!!!
  • 103 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 104 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 105 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 106 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 107 3768

    2 0 Отговор
    Зaщo нe пoдaдeш жaлбa в cъдa? Кoй ти прeчи? Нo кaжи кaквo cтaнa c изврaтeнитe милициoнeри, кoитo биeхa и oбгaзявaхa мирнo прoтecтирaщитe(включитeлнo и журнaлиcти)? Пълнo мълчaниe...
  • 108 9556

    2 0 Отговор
    Зaщo нe пoдaдeш жaлбa в cъдa? Кoй ти прeчи? Нo кaжи кaквo cтaнa c изврaтeнитe милициoнeри, кoитo биeхa и oбгaзявaхa мирнo прoтecтирaщитe(включитeлнo и журнaлиcти)? Пълнo мълчaниe...
  • 109 инчхай

    0 0 Отговор
    ГЕРБЕРСКИ БОК---И с ПО 20год. СЛУЖБА ВЗЕХТЕ ГЕНЕРАЛСКИ ПАГОНИ ДА СЕ ЧУДИ ЧОВЕК ЗА КАКВОНО ТО Е ЯСНО ЗАЩОТО СТЕ БЛИЗКИ С МУТРАТА
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове