Last news in Fakti

18 Май, 2021 06:55 5 816 28

Без промени в ръководните постове на Вътрешното министерство

  • бойко рашков-
  • мвр-
  • съвещание-
  • дирекции

Над три часа продължи съвещанието при служебния вътрешен министър Бойко Рашков на директорите на главни дирекции в МВР и директора на столичната полиция

Без промени в ръководните постове на Вътрешното министерство - 1
Снимка: БГНЕС

Над три часа продължи съвещанието при служебния вътрешен министър Бойко Рашков на директорите на главни дирекции в МВР и директора на столичната полиция. Обсъдена е подробно работата на всяка от структурите и състоянието на щата ѝ, предаде БНТ.

Бившият главен секретар на МВР Ивайло Иванов по-рано днес напусна сградата на министерството и обяви, че е научил от медиите за освобождаването си.

Няма промени на ръководните постове на Вътрешното министерство - няма освободени, пенсионирани или сменени. На оперативка с директорите на главни дирекции са обсъждани текущите задачи и това, което вършат в момента отделните звена, както и това, което трябва да направят, за да осигурят нормалното протичане на изборите на 11 юли.


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 17 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Поп Кръстю

    13 103 Отговор
    Пълен провал във всички министерства от башибозука на Радев. Птеродактила от "Дондуков" 2 и служибния кабинет за два месеца ще докарат страната до национална катастрофа и тотален хаос на предстоящите избори.

    Коментиран от #3

  • 3 Попче бе

    51 7 Отговор

    До коментар #2 от "Поп Кръстю":

    Нямаш ли си попадия наоколо,че да ти излющи два шамара за сквернословията?! Не рипай толкова отрано заран,Радев ще те докопа за брадата скоро,не може всичко за една седмица..
  • 4 Прах в очите

    58 5 Отговор
    Цялото ръководство на МВР трябва незабавно да се смени.Само един ли е виновен за побоя над протестиращите,обгазяването на възрастни хора и боксовете с които бяха въоръжени бандитите в полицейски униформи.Отделно във всяко селище,където има гета,полицията активно участваше в закупуването на вота на патладжаните,които дори и не знаят какви избори има и кой избират.

    Коментиран от #5, #7

  • 5 Така е

    28 3 Отговор

    До коментар #4 от "Прах в очите":

    Но за десетина дни е утопия нещо , което вирее цели десетилетия необезспокоявано , да бъде изкоренено и изчистено !

    Коментиран от #6

  • 6 Прах в очите

    23 3 Отговор

    До коментар #5 от "Така е":

    Съгласен съм че не става всичко наведнж,но същия този Б.Рашков даде изявление онзи ден,че хората искат промяна и ще я получат,а вчера на съвещанието всичко било наред, и ако нарочиме един от престъпниците,за да си измиеме ръцете за пред хората не е приемливо.МВР на мутрата от Банкя участва активно в корупционни сделки по отнемането на бизнеса,Измами с недвижими имоти,трафика на наркотици,трафика на цигари и всичко мутренско за което се сетиш.

    Коментиран от #15, #26

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Просто човек

    19 2 Отговор
    Хаджиев защо не е сменен?!

    Коментиран от #11

  • 9 Я гледай

    10 7 Отговор
    Бойко Борисов вече не е премиер, министъра е служебен, главния секретар е сменен, но всички назначени началници по линия на ГЕРБ и ДПС (кой от кой по корумпиран) с некомпетентните им, но вярни протежета остават да служат на служебното правителство, за да проведат честни избори. Е това не вярвах, че ще го видя. Само и само да си върви далаверата и трафика може да се кланят и да служат и на арменския поп, а арменския поп радостен, че ги държи в страх от смяна да си мисли, че ще да му верни. А може пък вместо шефовете на служби да се е уплаш министъра?
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Мъка мъка

    5 5 Отговор

    До коментар #8 от "Просто човек":

    А защо ? То от такива смени сме на това дередже .Ако има за какво добре но само заради смяна на политическа конюнктура стига
  • 12 chi

    17 4 Отговор
    Рашков, ако не накажеш биячите все едно, че нищо не си направил!
  • 13 ОСТДА

    12 7 Отговор
    Нема ли смени нема и да има и промени . Язък за надеждата. Баци си ги е назначил шефовете на дирекции в МВР , и Баце ще си ги командва от Банкя. Същото е за другите шефове на служби които избегаха в отпуск разписан от Баце. Промени към рестарт на системата нема да има.
  • 14 Умен

    10 2 Отговор
    Смяна и промяна. Всички гербаджийски мекерета в затвора!

    Коментиран от #18

  • 15 ННСС

    5 1 Отговор

    До коментар #6 от "Прах в очите":

    Нещо мое да се уплашил от мисирките на БТВ и гумите омекнаха. Един министър на МВР проф. Петканов преди 20 години каза, още тогава, че МВР е в будна кома, но от тогава до сега е само в кома. Промени са наложителни и може би Бонев ако беше вътрешен министър до сега всичко некадърно,пенсионери, гербаджии да е сменето.
  • 16 ?????

    4 4 Отговор
    кви промени ве след два месеца си отиваш
  • 17 Българка

    6 2 Отговор
    Да бъдат пенсионирани всички в пенсионна възраст. Стига са кадрували на наш гръб.
  • 18 червен маймуняк

    0 5 Отговор

    До коментар #14 от "Умен":

    Бог да пази България от руските мекерета и неокомунисти!
  • 19 Ал Буинди

    4 2 Отговор
    И сега ква стана тя? Тоя много омекна още от началото. Казвах аз че от тоя нищо няма дса излезе, ама....ТЕЧЕ ПОДМЯНА, А ЗА ПРОМЯНА....ИМА ДА ЧАКАТЕ. КАЗВАХ ВИ ЧЕ ТОЯ КА..АЛ НЕ СТАВА ЗА НИЩО, АМА НА ВИ СЕГА. И за какво ядохте само боя? КАЗАНО Е -ГАРВАН ГАРВАНУ ОКО НЕ ВАДИ. Сваляне от длъжност, разследване и ако си чист- няма от какво да се страхуваш. Ако не си-кауша и по бързата процедура. Ама ''чистички'' едва ли има затова нададоха такъв вой. Не се ли измете стълбището от хоре до долу, кел файда от приказки. За жалост, прост ние народа. Прост и много наивен. Със стари кобри нов бардак....е не става и не става. Аксиома!!!!!!!!!!!
  • 20 Ал Бунди

    3 1 Отговор
    Мдаааааа..още ще ви дърмолят под колоните на МС. Още....и виновни няма да има.Наивен ни е народа...наивеееен. И прост, ма много прост!!! Какви издънки ще има на тези избори, бедна ви фантазията. Честито ви Тиквоч- 4.
  • 21 ИИЯ

    3 0 Отговор
    Промени и смени се правят първите 1-2 седмици на служебно правителство. Не се ли направят през това време, така си остава и всичко си е пак по старому и пак старите управници печелят. Народа напразно ръкоплеска.
  • 22 Перо

    4 0 Отговор
    Всичко от началник на отдел до зам.-министър и приравнените в МВР,ДАНС и прокуратурата трябва да бъдат уволнени и разследвани за престъпна дейност и нерегламентирани контакти с криминални типове.Иначе саботажа и престъпността няма да спре. Не може да се гонят цели,поставени от обществото и да се съобразяваш с мнението на лица от бившия режим,предизвикал искането за смяна на модела,поради корупция и всеобхватна престъпност.
  • 23 Рашков

    4 0 Отговор
    Крачка назад ли правиш?Спукана ти е работата!

    Коментиран от #25

  • 24 И какво докладваха?

    2 0 Отговор
    Дали някой стана и каза : - „Аз съм директор ама не мога да се справя с текучеството на кадри. През последните години щата ми е съкратен на места почти двойно и въпреки това имам и незаети места, което кара останалите да искат да се местят на по лека служба. Засега удържам фронта, като не разписвам заявленията за преместване на тези които нямат връзки и никой не ми се обажда за тях. Добре че дойде коронавируса и поне читавите служители спряха да напускат МВР и айдуците понамалиха кражбите. Има служители които само пречат ама не мога да разкарам, защото са на тоя и ония близки и роднинии и само ги баламосвам и пращам за началници по места, да не ми седнат на мястото. Всяка далавера в която не участвам е корупция с която не мога да се справя. Нещо и вие не управлявате бюджета както трябва и все няма пари за необходимата техника, консумативи и ремонти. Освен това част от служителите си позволяват да искат промени в законите по европейски тип, които могат да засегнат вашия бизнес, бизнеса на вашите колеги в министерски съвет или този на нашите общи приятели....” ?
  • 25 Ал Бунди

    3 0 Отговор

    До коментар #23 от "Рашков":

    Не бе, приятел..просто и на тоя му бяха големи приказките, ама бързо клекна в бъзето. Истината е казана от Сервантес преди доста векове-''Свободата , Санчо, е на върха на меча и за нея се воюва цял живот''...ама де го Санчо. Санчо спи дълбоко, спи и гледа през прозореца. Нали я знаеш оная, за бардака... Е, за кой ли път думите на народа се оказват пророчески?
  • 26 Един,по един. В колона по един!

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "Прах в очите":

    Те всички ,които са гузни и правили врътки с бандюгите,ще се самосъкратят.То това което са правили,е публична тайна..Няма нищо което да не е записано и снимано от мафиозките контролни служби.Всичко се знае за всекиго и след това се командва от мафията...Цветан мезонет асансьора е пример за тази дейност...Всички са зависими от някого,всички си имат господари!
  • 27 Видно е

    0 0 Отговор
    Бойко Рашков чисти библиотекарите. Говори се, че съветник на Янев бил Венци Великов-баш библиотекар. Библиотекарите са половината руски/ Шаренкова и сие/ а другите американски агенти. Рашков, внимавай. Да не се окаже, че работиш против Радев и да не си подадеш оставката като професор Радулов от ИТН Славчо. Началник на политическия кабинет бил Н Цонев. Само това е достатъчно да бъдеш внимателен Рашков. Има хора до Радев, който може да се наложи скоро да арестуваш. И ще бъде жалко за ентусиазма ти. А си добър и честен човек. Просто малко се поогледай, защото народа има нужда от такива като тебе.
  • 28 Павел Пенев

    0 1 Отговор
    Ясно, и този клекна на тиквата.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове