Last news in Fakti

27 Май, 2021 12:57 6 584 83

Кирил Петков за ББР: Пълно безобразие... оттук нататък ще има рестрикция – нищо повече от 5 млн. (ВИДЕО)

  • кирил петков-
  • ббр-
  • българска банка за развитие

Министърът на икономиката и заместникът му Калина Константинова са внесли нов устав за Българската банка за развитие към Българската народна банка

Кирил Петков за ББР: Пълно безобразие... оттук нататък ще има рестрикция – нищо повече от 5 млн. (ВИДЕО) - 1

Както вече ФАКТИ съобщи, министърът на икономиката Кирил Петков уволни двама от тримата членове на Надзорния съвет на Българската банка за развитие – Митко Симеонов и Велина Бурска. Петков определи като пълно безобразие огромните кредити в общ размер на 946 млн. лева, които те са отпуснали на едва осем големи фирми, индиректно свързани със съмнителни лица от родната олигархия.

Министърът на икономиката подчерта, че тези средства трябва да бъдат отпускани и да повишават конкурентноспособността и иновациите на малките и средни предприятия и да вдигнат стандарта на живот в страната, защото са на данъкоплатците, защото ББР не е търговска банка.

"Когато погледнах данните, тази концентрация от топ осем клиента, получили 946 млн. кредити, и това, което ми беше докладвано тази сутрин – че от средствата, дадени към частни клиенти извън банковия сектор и извън държавните институции, от 1,9 млрд. лева раздадени средства, 1,8 млрд. лева са в топ 20.

"Това за мен няма нищо общо с тази визия, която аз се надявам ББР да има. Това за мен е пълно безобразие. Много съжалявам, че хората, които са били отговорни за тази концентрация, за тези най-големи кредити не са сред нас (бел. ред. визирайки членовете на Надзорния съвет на ББР Митко Симеонов и Велина Бурска) .Истината е, че задачата на тази банка не е да се конкурира въобще с търговските банки. Има търговски банки за това. Всеки един от нас си плаща данъците с идеята тази банка да повдига, да повишава конкурентноспособността и иновациите на малките и средни предприятия. Да вдигаме стандарта на живот, от тях зависи стандартът на живот, а едновременно с това да ограничим всякакъв начин тези средства да отиват в грешната посока", аргументира се министърът на икономиката.

"Затова ние с зам.-министър Калина Константинова внесохме към Българската народна банка нов устав, с който слагаме 5 млн. максимален кредит, който тази институция да може да дава. Обръщам се към зрителите – банката оттук нататък ще има рестрикция – нищо повече от 5 млн. лв.", заяви категорично Петков.

"Моля Ви, независимо кой е на моето място като принципал – тази банка е на всеки един от нас. Трябва да следим, ако някой някога реши отново да вдигне този лимит", предупреди министърът.

"Другото, което е пълно безобразие – хората, които са сложени да пазят публичния интерес, освен вас (бел. ред. обръщайки се към председателя на Надзорния съвет на ББР Стамен Янев), не щяха да дойдат. Ние им дадохме пълното право да обяснят как и защо са решили тези осем компании да получат тези средства. Това за мен е недопустимо – липса на прозрачност, липса на отговор на покана, която ние сме отправили в писмо с три реда. След тази среща ще дам нареждането за уволнението на Митко Симеонов и Велина Бурска", възмути се Кирил Петков.


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 72 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 честен ционист

    115 8 Отговор
    Икономиката на Кочинката е една птицекланница, една маслобойна и един завод за хляб, другото е внос от Турция.
  • 3 браво момче

    164 6 Отговор
    Личи ти, че си много ядосан и с право. Ти си отражение на нашия яд и гняв. И си прав - "тази банка е на всеки един от нас".
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Ким Чен Ун

    91 3 Отговор
    Северно Корейски доживотен трудов лагер: Работи се всеки ден,ставане в 6.00 часа,закуска царевична каша,на обяд същото. В 21.00 часа вечеря-супа от трева.И така-който оцелее! Да заповядат виновните при нас!!!
  • 6 Кой ще дебне

    85 7 Отговор
    Дъщерята на изритания по-рано днес шеф на ДАНС Димитър Георгиев работи в най-важното управление на БНБ „Банков надзор“ с тлъста заплата от над 4000 лева на месец, т.е., поне 80 000 лв. на година
    Освен влияние върху най-богатите българи и чуждите финансови институции, позицията в БНБ носи и други приятни плюсове – огромна заплата над 4000 лв. (кметът на София получава 2900 лв. или 34 800 лв. годишно), като тя се получава не 12, като на кмета, не 13, а 20 (ДВАДЕСЕТ) пъти годишно.

    Коментиран от #63

  • 7 Абсолютни

    104 7 Отговор
    престъпници са вършили престъпно и незаконоъъобразно раздаване на стотици милиони на известни хиени ! Пълна ревизия и съд на двете страни !!!

    Коментиран от #42

  • 8 пиджей

    81 9 Отговор
    ето това е начина. но досега чекистите не допускаха такива хора. евала, американски възпитаник, браво!

    Коментиран от #45

  • 9 гост

    70 3 Отговор
    като си почнал давай......със сигурност има още за уво......
  • 10 Харвард умник

    11 68 Отговор
    И като е сложил таван на заема 5 млн, просто ще се увеличи броят на заемите.

    Коментиран от #19, #21, #26

  • 11 Много

    50 2 Отговор

    До коментар #1 от "цървулан":

    добър ник си избрал! Отговаря напълно на евтината драсканица от теб!
  • 12 коки

    57 6 Отговор
    После да не питате къде са отишли парите за пенсия, и откъде Баце е натрупал милиарден влог
  • 13 asd

    16 30 Отговор
    "оттук нататък ще има рестрикция"

    Хахахахаха! По ганьовски! Те завлякля стотици милиони... "ама били уволнени"..."ама щяло да има рестрикции"...
    Леле леле какви сте безгръбначни тикви.

    Коментиран от #46

  • 14 РаботенЗакусчик

    11 40 Отговор
    Еххх,ама и ти колко си прост! Тарикатите няма да вземат 1 млрд. през осем фирми ,а през двеста малки по 5млн. и далаверата пак ще върви.
  • 15 Викайте следващите

    50 5 Отговор
    Извикайте шефа на бнб и банков надзор, за какво е банковия надзор? Какво надзирава? Как се рат мухите по прозорците на бнб??!?!!

    Коментиран от #18, #23

  • 16 Гайтански

    29 4 Отговор
    да де, ама мангизите ги няма! Кам Шиши?
  • 17 Behemoth

    24 2 Отговор

    До коментар #1 от "цървулан":

    Аз бих ти скъсал цървулите...няма да мине без това ...
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 правилно

    9 5 Отговор

    До коментар #10 от "Харвард умник":

    Оборотът прави печалбата! Така се прави!
  • 20 Че си цървулан

    31 4 Отговор

    До коментар #1 от "цървулан":

    Никой от форума не се съмнява.Но отправяш директна заплаха за саморазправа към представител на висшата изпълнителна власт.А това е много опасно цървулане.Не е на дядо ти кошарата,да плашиш шилетата.По IPще те заковат като пирон в кисело мляко.Следва подписване на декларация.Та да не се случи случка,че ти сам да го пазиш в бъдеще.Отдалеч.Иначе,при бай Ставри.И то за дълъг период.
  • 21 Ти па преливаш

    23 3 Отговор

    До коментар #10 от "Харвард умник":

    Ще има и лимит за заемополучателят,това не е законспирирано чекмедже, а осветена банка,балканските шмекендии вече не са вървежни..
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 asd

    17 6 Отговор

    До коментар #15 от "Викайте следващите":

    Да извикали били ..."банков дрисзор"... ХАХАХАХАХАХА!

    "Дъщерята на изритания по-рано днес шеф на ДАНС Димитър Георгиев работи в най-важното управление на БНБ „Банков надзор“ с тлъста заплата от над 4000 лева на месец, т.е., поне 80 000 лв. на година.

    Още по-странно е, че Александрина е назначена в банката като експерт през 2016 г., както сама е написала с гордост на своята стена във фейсбук. Тя започва образованието си в единствения упоменат от нея университет Нотингам Трент през септември 2015 г. А го завършва, след като вече е назначена и то в отдел Човешки ресурси на БНБ – през юли 2017 г."

    Нея ли да извикат бе питек?

    Коментиран от #34

  • 24 Росен

    30 5 Отговор
    УжасТ! Той искал информация ма те не му давали, а вътрешният одит не работел! Кой гербер ще се изока, че се рушат институциите! Това не е институция, а купчина гюб ре.
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Един от журито

    16 3 Отговор

    До коментар #10 от "Харвард умник":

    А като лимитът е по ЕИК (Булстат). Кой сега е "умникът"? Не и ти!
  • 27 2 калинки по-малко

    24 6 Отговор
    Мачкайййй. ДОЛУ ГЕРБ. Къде е Бойко
  • 28 pbdan

    24 4 Отговор
    " Мнoгo cъжaлявaм, чe хoрaтa, кoитo ca били oтгoвoрни зa тaзи кoнцeнтрaция, зa тeзи нaй-гoлeми крeдити нe ca cрeд нac (бeл. рeд. визирaйки члeнoвeтa нa Нaдзoрния cъвeт нa ББР Миткo Cимeoнoв и Вeлинa Бурcкa)" - министре, не говори за тях като за умрели, все пак ти си ги уволнил и ги дай на прокуратурата. Дали ще ги видим пак на някоя сладка службица в друга банка?

    Коментиран от #31

  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 бюрократ

    5 24 Отговор
    хей маймуно кога беше на храста кога се качи на дървото я слез защото за да станеш човекомислещ трябва да минеш през всички етапи на развитие, а не от дървото та чак на бюрото,ако ме разбираш.

    Коментиран от #52

  • 31 Пунта Мара

    20 4 Отговор

    До коментар #28 от "pbdan":

    Долу ГЕРБ
  • 32 Чичо дядко история за горяните

    5 19 Отговор
    Редактиране
    Новоустановилият се комунистически режим, с помощта на Червената армия, налага терор и репресира опозиционно и реакционистки настроените към режима. До 5 октомври 1944 г. без съд и присъда, главно чрез централно организиран терор, са избити хиляди хора. Следва стихиен терор без реакция на властта до декември 1944 г.[2] От 1946 година започва преследване и на коалиционните партньори в Отечествения фронт – земеделци, социалдемократи, членовете на политическия кръг „Звено“. Екзекутирани са дори политически ръководители и депутати. През 1946 г., за статиите „Нашата войска“ и „Защо ме изкушавате, лицемери“ социалдемократът Кръстьо Пастухов е осъден на 5 години затвор. През август 1949 г. той е удушен в затвора.[2] Един от осъдените на смърт и екзекутирани през 1947 година е Никола Петков – лидерът на земеделците. Освен това властта действа за премахване на всички некомунистически партии. През 1947 година е забранена със закон БЗНС „Никола Петков“ и всичките ѝ лидери са арестувани. Последната опозиционна партия – Социалдемократическата (БРСДП (о)) е унищожена през 1948 година, като цялото и ръководство и парламентарна група са вкарани в затвори и концлагери. Политическите репресии са насочени и към селячеството и тяхната политическа организация като към основен извор на недоволство срещу комунистическото управление. През април 1948 г. земеделският лидер на БЗНС „Врабча-1“ Димитър Гичев е обвинен в съдействие за „организиране на въоръжени чети“ за б
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Значи и нея да викат

    8 5 Отговор

    До коментар #23 от "asd":

    Има трима Гувернюри, единия е баш питека по надзора, тук няма размиване на отговорности, пределно ясни са...
  • 35 112

    29 4 Отговор
    А бе, пускам БНТ, БиТиВи и Нова тв и нито една не предава на живо!!!А става дума за това как нашите пари са били разпределяни на Чекмеджан, Шиши и Вълка.Що така бе, Кошлуков? Медиите? 112
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Бацо

    12 2 Отговор
    От къдя на къдя бре, как ще се пълни шкафа
  • 39 боко ПКП

    14 4 Отговор

    До коментар #1 от "цървулан":

    Още една герберска хранилка се заканва, но цървула герберски си е цървул!
  • 40 Този къде е ?

    7 3 Отговор
    Управление „Банков надзор”
    Радослав Миленков e подуправител, ръководител на управление „Банков надзор”, и член на Управителния съвет на Българската народна банка, избран на 22 март 2019 г. от 44-тото Народно събрание за шестгодишен мандат.
  • 41 Милчо

    17 4 Отговор
    Правилно! 5 млн е разумно.Трябва да се изхвърлат и корумпираните изпълнителни директори

    Коментиран от #51

  • 42 стоян

    7 14 Отговор

    До коментар #7 от "Абсолютни":

    До 7 ком =Тия пари не ги подаряват бе другарю -трябва да се връщат с лихви -Ако ти трябват пари иди и на теб ще дадат -залагаш апартаментчето -срещу лихва

    Коментиран от #50

  • 43 Иво

    15 6 Отговор
    Г-н министър, закрийте ББР ! Това е ненужна структура, пораждаща корупция и разхищение!!! В България има достатъчен брой частни търговски банки !

    Коментиран от #47, #48

  • 44 БНБ е наясно с всичко

    11 2 Отговор
    Управление „Банков надзор” Радослав Миленков e подуправител, ръководител на управление „Банков надзор”, със следните дирекции, Инспекции,Дистанционен надзор Специфични надзорнибдейности, Надзорна политика, Надзорна правна дейност, Ит одит и Макропруденциален надзор и финансова стаблност. Та кой от видовете надзор е работил при ББР?
  • 45 ....

    16 4 Отговор

    До коментар #8 от "пиджей":

    Начина е съд и затвор ефективен за престъпна безстопанственост, та да помисли три пъти следващия дали да се съгласява на комисионната, щото не се лъжете тези не са го правили това заради нищо
  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 asd

    7 6 Отговор

    До коментар #43 от "Иво":

    Закривай си направо цялото блато!

    Всичките сте такива корумпета там! Само лаете докато не ви се удаде случай да пълните чекмеджетата!
  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 един

    16 5 Отговор
    Тези уволнени членове на НС на ББР трябва да се дадат веднага на прокуратурата! В противен случай след месец-два ще ги видите на мениджърски позиции в някой търговска банка!

    Коментиран от #53

  • 50 ГОС ДИНЕ

    13 5 Отговор

    До коментар #42 от "стоян":

    НО ИДВА ЕДНО ВРЕМЕ СЛЕД
    5,10 Г. И ТЕ СПИРАТ ДА БЪДАТ ОБСЛУЖВАНИ.УЖ НЕМА ПАРИ ВСИЧКО СЕ ПОТУЛВА И КРАЙ.
    АКО ПОРОВЯТ ЩЕ ИЗЛЕЗНАТ
    МНОГО ИНЕРЕСНИ НЕЩА. И ТИ
    ГИ ЗАЩИТАВАШ. ТОВА СА ПО 200
    300 МИЛИОНА. КАК СЕ ВРЪЩА.

    Коментиран от #54

  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 запознай се

    17 4 Отговор

    До коментар #30 от "бюрократ":

    с биографията му , бе, неграмотник. Работил е за Макайн Груп, 6 /шест/ милиардна компания, която инвестира и управлява мащабни производствени проекти в Северна Америка и Европа. Сега е в България да спасява И нещастници като тебе!

    Коментиран от #55

  • 53 asd

    5 4 Отговор

    До коментар #49 от "един":

    Аууууу! Ще ги уплашиш още малко с Гешефтурата!
    Или пък с някои неподкупни и борещи се за справедливост съдии може би?
    ХАХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХА

    Коментиран от #78

  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 маняци

    6 12 Отговор

    До коментар #52 от "запознай се":

    Да, той Велчев така ни спаси, че още връщаме заемите, айде няма нужда от великите юпита и в България си имаме кадри!
  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 маняци

    5 21 Отговор
    Тук виждам един куп много елементарни и ограничени хора! Този смешко имитира дейност и ви хвърля прах в очите и вие кълвете, като шарани, само за това ставате.
    Тези типове хвърлят "помия" и се мъчат да интригантстват с всичко, до което се докопат!

    Коментиран от #58

  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 pbdan

    4 3 Отговор
    ББР е правила все едно да откриеш лафка в училище, а да я ползваш като склад на едро. Идва детенце за една вафла, а ти му казваш, че вафлите се продават по 500 в кашон.
  • 61 един

    14 3 Отговор

    До коментар #48 от "маняци":

    В тоя държава наистина живеят тъпи същества, които не могат да разберат, че: 1/ ББР не акумулира и разпределя ресурс от частни клиенти, а разпределя публичен ресурс, чиято цел е той да достигне до максимален брой стопански агенти при максимална ефективност и прозрачност за обществото;2/ В икономиката действа т.нар. мултипликатор - т.е едно е да кредитираш 8 фирми с 1 млрд.лв., съвсем друго е този ресурс да се предостави на 8000 фирми!!! Тук се абстрахираме от обстоятелството, че кредититите на ББР са с по-добри ценови параметри от тези, които малките фирми плащат на банките.

    Коментиран от #64, #66

  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Абе куца ти математиката

    2 2 Отговор

    До коментар #6 от "Кой ще дебне":

    4х12= 48 хилки, не 80000 както си написал, но въпросът е принципен и трябва всички калинки да бъдат изметени .
    Тая паплач е за смяна ,всички и ремонт на заплатите им, дори и новите ,не може да имат такива.
  • 64 маняци

    4 10 Отговор

    До коментар #61 от "един":

    Това за мултипликатора ми хареса, смешно ми стана, браво!
    Викаш да се мултиплицират парите, ей така от самосебе си!?
    Има ли списък, кои фирми на кой са? Дайте да го видим този списък, колко са фирмите????
    Казват, че са дадени на фирми, които са индиректно свързани с собственици на 8 фирми, всъщност, на колко фирми са дадени тези пари????
    За съжаление олигарсите в България не ги е създал Бойко, а и олигарсите имат не една, а много фирми, което е жалко, но това получихме от прилагането на руския модел в "демократична" България!
  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 маняци

    3 7 Отговор

    До коментар #61 от "един":

    Банките дават пари срещу гаранция!
    Колко човека могат да гарантират няколко стотин милиона в България???
    Това не е банка за раздаване на ПОМОЩИ, не е БЧК, това си е банка!
    Всеки може да кандидатства за кредит!!!!
  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Фаро

    4 2 Отговор
    По прости сметки 3-4 герберски калинки мачкат 1500-2500 човека на едно работно място всички са ядосани,но тайно ни вопъл ни стон гледат безобразията и мълчат.Защо бе хора,какво толкова печелите от техните далавери?Не е ли редно да има повече уволнения за назидание?Всички в тая банка са знаели и никой не е докладвал.Същото положение е във всяка институция
  • 70 Фаро

    8 2 Отговор
    Защо Бойко Пеевски и Доган още не са арестувани?В нормална държава отдавна да са в затвора
  • 71 Булаир Фружин

    9 2 Отговор

    До коментар #62 от "маняци":

    Да, ама не. ББР трябва да отпуска пари точно на бедняци, а не на олигарсите, които са в схема с възлюбената ти Тиква. Затова се казва банка за развитие, а не за подпомагане на монополите. Най-голямата лъжа в този свят е Лесе фер – принципът на пазарната икономика. Това нещо не съм го видял да работи никъде по света. Навсякъде едни мутри правят пари от обикновените хора, ако държавата не се намеси. При нас хубавото е, че повечето са абревиатури и лесно се разпознават: СИК, ВИС, ДАНС, ДАР, МВР...
  • 72 Ще има ли

    5 1 Отговор
    отговорност за Надзорния съвет? Банковия надзор защо те е котгролирал процеса?
  • 73 Айдуци долни

    12 2 Отговор
    Тролове недни, защитаващи крадливата клика ГЕРБ, защо не цвилите в защита на господарите си - престъпници!?!
  • 74 мани мани

    8 2 Отговор
    затвор няма ли? само уволнения :) само с уволнения ли се разминават разбойниците? :D смях! раздадоха си милиардите лв. и после уволнение :)
  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 До маняци

    5 2 Отговор

    До коментар #48 от "маняци":

    Според теб колекторче със кредитче от 75 милки също е бизнес,който носи принадена стойност- печалба за държавата,а? ББР не е търговска банка ,бе фич! Според твойта логика, щом плащал лихви, всичко е ОК.Но защо не кандидатстват в търговските банки за същия обем кредит? Нали са обезпечени? Да,но там първо лихвите са кожодерски.Ще му излязат през носа.Отделно,че за кредитна линия от 150-200 милки,ще му искат поне дубъл обезпечение.Иначе кинти йок! Тук получава 150 милки при 3% лихва.Най нищожния,нисък процент в България.Не вярвам да си от тяхната черга,за да ги защитаваш така яростно.Те в нашите сайтове не пишат.Нито ги четат.Това си е чиста проба злоупотреба с мойте,твойте,нашите пари.Който и ти плащаш през данъците си.
  • 77 Пълна

    3 2 Отговор
    данъчна ревизия на освободените надзорници вече като физически лица, това ще даде отговор как са "взимани" решенията, между впрочем и на всички други освободени от ръководните им постове
  • 78 ГЕШЕФТУРАТА

    2 1 Отговор

    До коментар #53 от "asd":

    И ТЯ СИ ОТИВА. КАКТО И ТИ.
    АУУУ. МИ Е ПОЗНАТО. ТАКА
    ВИДЯТ ГЛАДНИТЕ ВЪЛЦИ. А
    ДА ПОПИТАМ ДЕ Е ГАЙТАНСКИ
    ВЪЛКЪТ.

    Коментиран от #79

  • 79 asd

    0 2 Отговор

    До коментар #78 от "ГЕШЕФТУРАТА":

    ...речИ слабоумният ганьопитек, който си избира Тиква повече от 10 години.

    За колко дена шъ тъ Управят този път, мързелив тиквопитек?
    Хахахахахахахаха!
    30 години слабоумниците като теб повтарят ..." сега ше видят те! дайте ги на прокуратурата! съд!"
    И после пак с рОк в ъза...
  • 80 ТЕЗИ

    2 0 Отговор
    надзорници да се дадат на прокуратурата,да се разследват имотите им тук и в чужбина,банковите сметки.Те не пазят парите ни ,а се облагодетелстват от позицията си.Когато има пример-ИМА СЪД,тогава и колегите им ще си помислят как ще действат с държавни пари.

    Коментиран от #82

  • 81 КИРЧО СВИРЧО

    0 1 Отговор
    С МОИТЕ 30 ФИРМИ ШЕ ДРЪПНЕМ ПО ПЕТ МИЛИОНА...
  • 82 НОВО ПЕТ

    0 0 Отговор

    До коментар #80 от "ТЕЗИ":

    ДАЙ ГИ......МАЙ САМО СИРАЗПОРЕЖДАШ
  • 83 ХХХ

    0 1 Отговор
    Така става когато зад банката и двамата от управителния съвет стоят ДПС и Вл. Горанов - затова си позволяват да се държат нагло. Това са хора със самочувствие на недосегаеми. Надявам се, министърът е разбрал това. Битката ще бъде тежка, но ще победи. Само след пълна реформа на съдебната система, няма да има недосегаеми.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове