28 Май, 2021 15:51 2 993 88

Румен Радев се срещна с италианския президент в двореца „Куиринале“ в Рим

  • румен радев-
  • серджо матарела-
  • рим-
  • ватикан

Разговорът се проведе в рамките на тридневното посещение на държавния ни глава във Ватикана и Италианската република

Румен Радев се срещна с италианския президент в двореца „Куиринале“ в Рим - 1
Снимки: Президентска пресслужба

С президента Серджо Матарела обсъдихме как България и Италия да продължат сътрудничеството си в сферите на икономиката, инвестициите и търговския обмен, въпреки известния спад миналата година. Важно е как в условията на пандемия ще работим заедно. Това заяви пред журналисти държавният глава Румен Радев след среща с италианския си колега Серджо Матарела, която се състоя в президентския дворец „Куиринале“ в Рим. Разговорът се проведе в рамките на тридневно посещение във Ватикана и Италианската република.

С Италия ни свързват повече от 140 години дипломатически отношения, заяви българският държавен глава. Той изтъкна значимостта на Италианската република като партньор на България в рамките на ЕС и НАТО и допълни, че страната е трета по търговски обмен и четвърта като инвестиции у нас. „През 2018-2019 г. ние постигнахме почти 5 млрд. евро стокообмен. Надявам се отново в следващите години да стигнем тези нива“, заяви Румен Радев. Той посочи, че Италия представлява интересен модел за България за възстановяване на туризма, защото и за двете страни този сектор формира много съществена част от брутния вътрешен продукт. В отговор на въпрос за зелените сертификати за пътуване, които се обсъждат в ЕК, президентът посочи, че е важно да се реши какви ще бъдат точните процедури по тяхното прилагане.

Румен Радев се срещна с италианския президент в двореца „Куиринале“ в Рим

По време на срещата между двамата президенти е обсъдена и темата за Плана за възстановяване и устойчивост. В момента в Италия се извършва преглед на Плана, за да съответства със стратегическите цели и приоритети на страната и да заработи най-ефективно. „В това отношение можем да черпим опит, защото и ние сме в такъв процес“, заяви Румен Радев.

Двамата президенти са обсъдили и темата за опазването на външните граници на ЕС. „Предизвикателствата не са отминали нито за Италия, нито за Малта, Гърция, Испания“, заяви Радев. Той отново подчерта необходимостта ЕС да изготви оперативен план, който да се задейства при кризисни ситуации. „Да не забравяме, че това, което се случи миналата година с Гърция, по поречието на р. Марица, на много по-голям фронт може да се случи и у нас“, заяви президентът.

На срещата обясних много ясно българската позиция за Западните Балкани и това, че ще имаме напредък по въпросите за разширяването, когато и самите страни демонстрират ясно, категорично, необратимо воля за напредък, заяви Румен Радев в отговор на въпрос. Той посочи, че президентът Матарела е изцяло солидарен с нашата позиция. „Всички искаме да видим възможно най-бързо тези страни по техния европейски път. Но има ясни критерии за членство - Копенхагенските критерии. Всяка страна трябва да покаже, че ги изпълнява устойчиво и необратимо. Всички оценяват това, което напоследък прави България – активизиране на диалога, различни инициативи“, заяви Румен Радев.

Българският държавен глава добави, че служебното правителство работи с правителството на Република Северна Македония в различни сфери за задълбочаване на сътрудничеството между двете страни. Румен Радев даде за пример плановете на София да дари ваксини срещу COVID-19 на Скопие, както и идеята за организиране на държавно подпомогнати програми за образователен обмен на млади хора между двете страни, чрез който да се насърчава и туризмът. „Ако ние успеем да постигнем това, то ще бъде най-важната крачка за преодоляване на десетилетната пропаганда, инсинуации и противопоставяне на хората от нашите две страни. Ако ние съберем нашите млади хора заедно, сигурен съм, че това ще неутрализира всякаква пропаганда“, категоричен беше Румен Радев.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 23 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Радев е ГЬОНСУРАТ

    17 47 Отговор
    Радев да каже как източва язовир Тича със собствения си ВЕЦ

    Коментиран от #24, #25, #29, #55

  • 2 Объркали сте се

    13 18 Отговор
    Само че Двореца май се казваше Куртово Конаре.Нещо бъркате

    Коментиран от #11

  • 3 Последния Софиянец

    7 19 Отговор
    Радев връщай се че рекета пак почна.Днес пак ми пратиха НАП и Агенция по храните в заведението.Сигурно заради обсадата на ДАНС във вторник.

    Коментиран от #41

  • 4 копи пейст

    10 43 Отговор
    БРAВO БE РAДEВ..........
    1."БЛAГOДAРEНИE" НA ТEБE....минимaлнaтa Рaбoтнa зaплaтa нaрacтнa:
    2009 г.- 220 лв.
    2020 г.- 650 лв!
    УВEЛИЧEНИE ТРИ ПЪТИ!
    2. CРEДНA рaбoтнa ЗAПЛAТA:
    2009 г. - 520 лв!
    2020 г. - 1371 лв!
    Пoвишeниe ДВA и ПOЛOВИНA ПЪТИ!
    3.Минимaлнaтa пeнcия -
    2009 г - 140 лв.
    2021 г. - 300 лв. + 50 лв
    УВEЛИЧEНИE ДВA ПЪТИ и ПOЛOВИНA!
    4.Бeзрaбoтицaтa:
    2009 г - 14.8%!
    2019 г.- 3.8%!
    НAМAЛEНИE ТРИ ПЪТИ!
    5. БРУТEН ВЪТРEШEН ПРOДУКТ нa Бългaрия
    2009 г - 52 млрд. лв!
    2020 г - 128 000 000 000 лв.
    Зa 10 гoдини Бългaрия e cтaнaлa ДВA ПЪТИ ПO БOГAТA !
    6.Зa 70 г при ДРУГИТE ПРEЗИДEНТИ ПРEДИ ТEБE ce пocтрoихa EДВA 360 км мaгиcтрaли!!!
    ТИ зa 12 гoдини ПOCТРOИ 560 км мaгиcтрaли!
    ДВA ПЪТИ ПOВEЧE oт кoлкoтo вcички ocтaнaли зa 70 г !
    8.Зa 12 г ce пocтрoихa ПOВEЧE Мeтрo-път и ПOВEЧE Мeтрo-cтaнции oт кoлкoтo зa 80 г, oт кoгaтo e нaпрaвeн Първият "Прoeкт зa Мeтрo нa Coфия"!

    Коментиран от #6, #7, #13, #15, #40, #42, #79

  • 5 Фигуранта

    14 24 Отговор
    екскурзиянта и екскурзиянтката за последно да оползотворят заминаващия си мандат ......

    Коментиран от #14, #53

  • 6 Последния Софиянец

    22 7 Отговор

    До коментар #4 от "копи пейст":

    Живей ти с 650 лв бе тарикат!
  • 7 asd

    19 5 Отговор

    До коментар #4 от "копи пейст":

    Това на един смс ли успя да ти го прати инкасото или листовки започна да раздава, геп-ераст кухоглав?
  • 8 перничанин

    11 22 Отговор
    На снимката , ако няма текст бих казал другаря Тодор Живков и италянския му колега. Тоя обаче е много по-лош.

    Коментиран от #16

  • 9 стана ли

    22 10 Отговор
    16 часа. Стана. Работното време на тъпите гербаджии започна. Сега ще видите писанки с по 10 граматични и пунктуационни грешки в едно изречение. Докъде се докарахме, Боже, мой! Тъпи и необразовани хора да си пуснат пипалата в държавата. Повече няма да коментирам. Само ще чета и ще поправям грешките. Тъпанарите да считат, че е с червен химикал.
  • 10 Фактъ

    26 11 Отговор
    Вчера папата днес с президента на Италия , президента Радев се ползва с авторитет и доверие . Той затова шебека от Банкя , като дребнав и примитивен интригант се активира по Севда тв и злослови по негов адрес .

    Коментиран от #67

  • 11 пред че

    14 0 Отговор

    До коментар #2 от "Объркали сте се":

    се пише запетая!
  • 12 Ха ха ха

    13 25 Отговор
    Ал Бънди се изтъпанчил и изпъчил като х*й ! Ха-ха-ха-ха-ха, много посредствен политик и човек, който таи много злоба У себе си ! Бегом в казармата да козируваш и шофираш самалЙОта зелен чорап !

    Коментиран от #17

  • 13 това не е

    19 5 Отговор

    До коментар #4 от "копи пейст":

    работа на Президента, а на министерски съвет, считай Боко! Необразован простак си ти.
  • 14 пише се

    14 2 Отговор

    До коментар #5 от "Фигуранта":

    екскурзиантка, а не с я!

    Коментиран от #36

  • 15 наблюдаващ

    16 5 Отговор

    До коментар #4 от "копи пейст":

    Защо спамиш! Къде е сравнението на вътрешният дълг? Нарочно ли не го слагаш, да не се види, че вместо по богати, сме станали по бедни! Решили сте явно да го удавите тотално Борисов с подобни глупави ходове!
  • 16 три грешки

    14 1 Отговор

    До коментар #8 от "перничанин":

    в поста! Преди "бих" има запетая, италиански, а не с я, обаче е вметната дума - запетаи от двете страни!

    Коментиран от #86

  • 17 липса

    9 1 Отговор

    До коментар #12 от "Ха ха ха":

    на две запетаи!
  • 18 Послание

    8 14 Отговор
    от папата за продажника със зелените чорапи:

    Дяволът, радев, живее чрез егото, чийто джоб е само подробност. В джоб не се крият само пари, а и ръце, които не са разтворени и крепят топките на личния интерес.
  • 19 Фактъ

    17 4 Отговор
    Чекмеджето от зайчарника е активирал герберастията . Искайте му повече бе , не го жалете , излагате се с тези стотинки на коментар .
  • 20 Гумен

    6 16 Отговор
    гадев нека чуе това:

    Егото е еманация на най-големия грях – Гордостта, която във вселенски смисъл не е онази гордост, която в земно разбиране е повод за … гордост. Тя е горделивост, поставяне личното щение над Бог, включва ревността, високомерието, контрола, вкопчването, и още, и още… Егото е онази Гордост, която е личното ни оръжие за самоубийство. А после се питаме – о, Боже, защо ни убиваш…

    Коментиран от #23

  • 21 С действията

    5 13 Отговор
    и политическотоси поведение пРезидентът дава знак в две посоки: 1. Домакинството на „Три морета“ е знак към козяците относно това колко яростен ястреб е, и 2. Жестът към Стево Пендаровски да го качи „на стоп“ до Ватикана за да отбележат заедно деня на българската писменост е знак към Брюксел, който казва, че е готов на компромис с българската история и е съгласен РСМ да бъде приета в ЕС на тази цена в името на един втори мандат. Твърде вероятно е след спечелването на втори мандат с явното или не толкова явното одобрение на Брюксел и САЩ ще му дадат зелена светлина за създаването на нов политически проект, който да измести герберастите. Този политически проект задължително ще бъде проНАТО и проЕС. Въпреки ясните знаци, които дава, феновете му все още вярват, че той е правилният човек, че той е този, който (ще) работи на ползу роду. Учудващ е фактът, че тези хора не искат да отворят очите си и да видят истината за техния любимец. Именно те ще му подарят втория мандат.
  • 22 така м

    8 14 Отговор
    Румен Гадев се срещнал... този е като изтърсак. къде не го сееш там никне.
  • 23 Кака Мара

    9 2 Отговор

    До коментар #20 от "Гумен":

    А то тва го изпрати в Банкя и добави още една точка- ку.валъка и ще стане точно
  • 24 пурко

    16 2 Отговор

    До коментар #1 от "Радев е ГЬОНСУРАТ":

    Вече облъчването от тв не помага - налагат се и лъжливи внушения от тролове.
  • 25 1356

    14 2 Отговор

    До коментар #1 от "Радев е ГЬОНСУРАТ":

    Аман от болни мозъци , сигурно си малката тиква

    Коментиран от #30

  • 26 Дъртият ⏺⏺⏺⏺⏺1️⃣0️⃣1️⃣⏺⏺⏺⏺⏺

    13 5 Отговор
    На първо време Румен Радев трябва да освободи 50 000 чиновници и да ги пренасочи към бюрата по труда или към полето.

    Коментиран от #49

  • 27 ЕХАА

    6 18 Отговор
    ФАТМАКА НЯМА ЛИ ВЕЧЕ ДА СЕ ЗАВРЪЩА ВЪВ БЪЛГАРИЯ ???? ХОДИ ИЗ ЕВРОПА КАТО РАМАТИЗ .....!!!!!

    Коментиран от #31, #34

  • 28 Жалко за старите кучета

    0 4 Отговор
    Нямали да стане пет часа че ми писна от простотия не се издържа вече и да си ходя вкъщи. Тази седмица няма край. Труден е живота.
  • 29 хтррп

    15 2 Отговор

    До коментар #1 от "Радев е ГЬОНСУРАТ":

    Как не те е срам да пишеш такива лъжи за Президента. Могат да те съдят знаеш ли.

    Коментиран от #33

  • 30 6531

    9 4 Отговор

    До коментар #25 от "1356":

    А ти сигурно си ниско платено чалгаджииче !!!!

    Коментиран от #32

  • 31 Оптимиста

    15 3 Отговор

    До коментар #27 от "ЕХАА":

    Ще ходи където си иска .
  • 32 Никога

    14 2 Отговор

    До коментар #30 от "6531":

    не съди по себе си и по подлеца Борисов за останалите!

    Коментиран от #35

  • 33 Прртх

    5 19 Отговор

    До коментар #29 от "хтррп":

    А теб не те ли е срам да ПЛЮЕШ по всичко хубаво което е направено от БОЙКО ??

    Коментиран от #37

  • 34 пнмрп

    12 2 Отговор

    До коментар #27 от "ЕХАА":

    Нали това му е работата на президента или не знаеш. Президентът представлява държавата в международните отношения и сключва международни договори!

    Коментиран от #38, #44

  • 35 Никога не казваш никога

    5 11 Отговор

    До коментар #32 от "Никога":

    ВИЖ КАК знаеш и признаваш , ЧЕ ти дават пари за да хвърляш ПОМИЯТА си с/у ГЕРБ и БОЙКО !!!!

    Коментиран от #39

  • 36 Фигуранта

    7 3 Отговор

    До коментар #14 от "пише се":

    Екскурзия се пише с Я, накрая, така че .........
  • 37 Кое

    5 1 Отговор

    До коментар #33 от "Прртх":

    е това хубаво? Подхвърлените стотинки не са хубаво! 😂
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Е щеше

    12 2 Отговор

    До коментар #35 от "Никога не казваш никога":

    да си прав, а за мен много добре, ако имаше кой да ми дава за истината! До колкото знам, подлеца Борисов плаща за лъжи, а не за истина! 😂
  • 40 оффф

    11 2 Отговор

    До коментар #4 от "копи пейст":

    Ти някое дете ли си бе. Отвори уикипедията и виж какво работи президента в България, елементарно е. Президентът нито има правомощия да вдига заплати, нито да строи пътища, нито да разпределя бюджета на страната. Той е представителна фигура. Не го ли учите в училище това.
  • 41 😂😂😂

    8 3 Отговор

    До коментар #3 от "Последния Софиянец":

    Ако беше цунал ръка на дон БокоТиквоне, вместо да му протестираш пред къщата в Банкя, сега нямаше да те проверяват от НАП и БАБХ. Докат боса Тиква има пара в шкафа, всички работят за него. Сгряваш ли, ласт софиянче 😂
  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Хи хи хи

    5 11 Отговор

    До коментар #34 от "пнмрп":

    Мааааалиииииийййй .....льотчика и международни договори ....ти тотално си изтрещял !!! Бегай на преглед !!

    Коментиран от #47

  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 хххххх

    9 0 Отговор

    До коментар #38 от "ЕХАА":

    Нещо си се объркал, май от скука си седнал да пишеш тука, явно нямаш с кой да си говориш, вместо са пишеш глупости, прочети повечко информация и ще ти се избистрят нещата. А това къде е истинната и къде е манипулация, трябва сам да прецениш. Кое е фейк и кое е достоверно вече опира до тмоя интелект на какво ниво е.
  • 47 хахахо

    10 2 Отговор

    До коментар #44 от "Хи хи хи":

    Не подценявай професията на пилот, щото ако те сложат теб да управляваш боен самолет, ще напълниш шортичките си.

    Коментиран от #51, #52

  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Аааааа не

    6 9 Отговор

    До коментар #26 от "Дъртият ⏺⏺⏺⏺⏺1️⃣0️⃣1️⃣⏺⏺⏺⏺⏺":

    НА първо време АЙЛЯКЧИЯТА - ФИГУРАТ , трябва да ни освободи от присъствието си и да си хваща пътя !!!!

    Коментиран от #50

  • 50 Освободил ни е

    8 3 Отговор

    До коментар #49 от "Аааааа не":

    В банкя е глупавият айлякчия фатмак! Само споко!
  • 51 Трезво мислещ българин

    3 8 Отговор

    До коментар #47 от "хахахо":

    Само че него са го сложили да управлява държава,нещо с което той явно не може да се справи.

    Коментиран от #54

  • 52 Льотчик

    7 8 Отговор

    До коментар #47 от "хахахо":

    ЗАТУЙ НА ЕСЕН ЩЕ ГО СЛОЖИМ НА ФЪРЧИЛОТО И ЩЕ СИ ХВАНЕ ПЪТЯ .....ДАНО ДА НЕ Е ЗАБРАВИЛ ЗА ФЪРЧИ......АКОЕ МОЖЕЛ НЯКОГА !!!!
  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Кой каза

    9 2 Отговор

    До коментар #51 от "Трезво мислещ българин":

    Да не е подлеца Борисов за няколко монети? Че на лъжци и крадци, не вярваме!

    Коментиран от #59

  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Тоя

    2 8 Отговор
    Не спря да ни излага навън ....да пращат ДАНС , да го доведът !!!

    Коментиран от #62

  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Ти защо

    1 6 Отговор

    До коментар #54 от "Кой каза":

    Си сменяш постоянно ника и отговаряш на всеки , без някой да ти иска мнението ? Дотягаш на всички в в форума !

    Коментиран от #64

  • 60 Трезво мислещ българин

    7 8 Отговор
    Добре ,че е този сайт "Факти"",че да има кой да величае смешника Радев.

    Коментиран от #61

  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 боко

    3 4 Отговор
    e, тоя ся ще се находи за сметка на бг данъкоплатеца
  • 64 Заради вас

    8 3 Отговор

    До коментар #59 от "Ти защо":

    го сменям! А на кой досаждам, освен на платените от подлеца Борисов! За мен е удоволствие да го правя! Да разобличаваш подлеца и лъжата е супер!
  • 65 Трезво мислещ българин

    3 7 Отговор

    До коментар #61 от "Защо триеш":

    А за левите ,които след 1989г имаха на няколко пъти възможност да управляват и благодарение на тях България затъна още повече ,нищо не казваш?

    Коментиран от #66, #68, #70, #71, #74

  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 Бай Стою касапина

    3 6 Отговор

    До коментар #10 от "Фактъ":

    И тоя авторитет му се появи чак на петата година. Егати авторитета!
  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 ТОШКО

    6 0 Отговор
    Да, ама Бойко е ходил в Брюксел и е ял сахер! Значи е по-голем политик!
  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 дъртия

    3 5 Отговор
    ТОВА ВЪШКАВО (министри въшкари ) ПРАВИТЕЛСТВО ПРАВИ ВСИЧКО НО НЕ И ПОДГОТАВКА НА ИЗБОРИТЕ ЗА КОЕТО Е НАЗНАЧЕНО !

    Коментиран от #75, #76

  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 Нещо

    4 3 Отговор

    До коментар #73 от "дъртия":

    не си разбрал явно! Че аз като гледам, само това правят! Има надежда за по честни избори!

    Коментиран от #77

  • 76 Иван

    1 1 Отговор

    До коментар #73 от "дъртия":

    Ти нали си готов? Кво ти пука...
  • 77 дъртия

    0 5 Отговор

    До коментар #75 от "Нещо":

    КАКВО ОЗНАЧАВА * ЧЕСТНИ ИЗБОРИ * не според теб разбира се
    а по принцип ?!

    Коментиран от #80

  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 Глупав въпрос

    3 0 Отговор

    До коментар #77 от "дъртия":

    Купен вот, корпоративен вот, манипулативен вот, подмяна и поправка на изборни списъци, невалидни бюлетини и т.н.!
  • 81 дъртия

    3 4 Отговор
    АХА значи ТЕЗИ ПРОТЕСТЪРИТЕ ДЕТО БОЖКОВ ГИ КУПИ НЯКАК СИ ЩЕ БЪДАТ * ИЗЧЕГЪРТАНИ * ?! НАПРАВО се УСПОКОИХ !!!
    ТАЯ ДЪРЖАВА Е ПЪЛНА С НАИВНИЦИ ! ИМАЛО Е, ИМА и ЩЕ ИМА КУПЕН ВОТ !

    Коментиран от #82

  • 82 Е защо

    2 3 Отговор

    До коментар #81 от "дъртия":

    ми градиш коментар, около глупава жълта опорка? Нямаш ли лично мнение? Така няма как да видиш, какво прави правителството!

    Коментиран от #84, #85

  • 83 Петроф

    3 0 Отговор
    Боже, колко много и злобни тролчета е родила България. Господи прибери си вересиите за да не се опитват да чернят малкото достой ни сред нас.
  • 84 дъртия

    3 2 Отговор

    До коментар #82 от "Е защо":

    НИКОЙ ОТ въшкарите министри непоказа поне едно документче за престъпления на бившите управници ! ХРАЧЕНЕ, ПЛЮЕНЕ, ЗЛОБА, НАГЛОСТ !... КОЛКО СТЕ ЖАЛКИ ЗАЕДНО С МУНЧО ДЕТО ВИ НАЗНАЧИ !
    ВЪПКАРИ

    Коментиран от #87

  • 85 БЪЛГАРОФИЛ

    4 1 Отговор

    До коментар #82 от "Е защо":

    НАЗНАЧЕНОТО ПРАВИТЕЛСТВО ИЗПЪЛНЯВА ЗАПОВЕДИТЕ НА радев -
    * РАЗЧИСТЕТЕ МИ ПИСТАТА ЗА ВТОРИ МАНДАТ * !!!

    Коментиран от #88

  • 86 перничанин

    1 0 Отговор

    До коментар #16 от "три грешки":

    Благодаря за поправките ще се старая повече. Поне грешка в оприличаването на фърчилото не съм допуснал.
  • 87 За мислещ

    0 0 Отговор

    До коментар #84 от "дъртия":

    човек, не продал достойнството си, дори нямаше нужда някой да му казва! А пък с нещата които излизат.....! Та какво документче искаш? Може би: декларирам, че участвам в корупционна схема за еди колко си! Звучиш по детски смешно! Няма нужда от излагане! 😂
  • 88 Ами

    0 0 Отговор

    До коментар #85 от "БЪЛГАРОФИЛ":

    той ги е назначил, неговите заповеди ще изпълняват! Кои заповеди да слушат? Твоите ли? 😂 За разлика от предишното служебно правителство, когато беше неподготвен и бсп в ролята си на патерица на герб и дпс му дадоха правителство и той им се довери и остана излъган, сега нещата са различни! Човека беше подготвен!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове