Last news in Fakti

31 Май, 2021 18:36 3 816 98

Дончев за писмото на евродепутатите от ГЕРБ: Това е прозрачност

  • томислав дончев-
  • евродепутати

По-рано евродепутатите от ГЕРБ-СДС изпратиха сигнал до ЕП, в който обвиняват служебния кабинет и президента в „пълзящ опит за преврат“

Дончев за писмото на евродепутатите от ГЕРБ: Това е прозрачност - 1
Снимка: БГНЕС

Писмото, което евродепутатите от ГЕРБ-СДС изпратиха до Европейския парламент и еврокомисарите, касаещо служебния кабинет и президента, е „в полза на информираността на нашите колеги и партньори“.

Това коментира зам.-председателят на ГЕРБ и шеф на предизборния щаб на партията – Томислав Дончев.

„Това е прозрачност. Нека партньорите ни в Европейския съюз, различните политически групи в Европейския парламент, да са запознати като минимум с позицията на нашата група евродепутати или със ситуацията в страната“, заяви Дончев.

По-рано през деня Радан Кънев също взе отношение по въпроса, като написа във „Фейсбук“, че когато той е подал сигнал към европейските институции за корупцията в България, е бил обвинен, че „клепа“ държавата и че е предател.

Попитан за мнението на Кънев, Дончев посочи, че не очаква ЕС да „поклати заплашително пръст или да се скара на някого“ и отново затвърди тезата си, че в случая става въпрос за информиране и прозрачност.

Служебният кабинет

Дончев не пожела да даде оценка на служебното правителство с аргумента, че все още е минало малко време от встъпването му в длъжност.

Все пак не спести наблюденията си относно действията на кабинета.

„Има един силен импулс свързан с реваншизъм. Тези кадрови рокади с такъв замах са даже малко повече и на правителство, което идва и ще управлява 4 години“, посочи зам.-председателят на ГЕРБ.

Според него смяната в ръководствата на публичните институции ще влоши качеството на услугите, които предоставят на гражданите.

Що се отнася до твърденията за подслушване на политици, Дончев по-скоро ги отхвърли с аргумента, че засега не е видял доказателства: „Прилича ми на претопляне на стари манджи. Жанрът с подслушването е с поне 20-годишна давност. И като че ли историята тук се повтаря като фарс или трагедия, защото с избухването на скандала се оказа, че няма доказателства за подслушване“, посочи той.

Проверката в БРР

„Дълбоко не вярвам, че за 3-4 дни или за седмица някой може да осветли или да направи достояние на обществеността какво се е случвало в една банка“, заяви Дончев.

Думите му бяха по повод обявеното от служебния министър на икономиката Кирил Петков, че банката е дала общо 1 млрд. лв. кредити на 8 фирми.

„Ние говорим за 8 кредита от близо 10 хил. раздадени кредита. Второ спекулация е, че става дума за парите на българските данъкоплатци. Привлечените от ББР средства са два пъти повече от капитала ѝ и тя разпределя ресурс, който е даден от други институции, включително и първокласни партньори като Световната банка за възстановяване и развитие“, добави той.


Поставете оценка:
Оценка 1.4 от 81 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    129 8 Отговор
    Сигурно е сладка държавната софра , ма кой да каже ?

    Коментиран от #62

  • 2 Мамин сладък

    129 8 Отговор
    Гепил, гепил че се забравил...

    Коментиран от #11, #58

  • 3 Лозенец

    121 9 Отговор
    ДОНЧООЛУ, ИЗЧЕЗНИ!

    Коментиран от #18

  • 4 Този

    29 60 Отговор
    Е може би единственият качествен човек в Герб но и той виждам как дълбоко преглъща в очакване да загуби постовете си

    Коментиран от #17, #28

  • 5 Лелеееее

    110 8 Отговор
    Това какво значи помоооощ ЕК, ЕС, Меркеееел отиваме си-СТРАХЛИВЦИ!!!!!!
  • 6 Гладен брокер

    86 7 Отговор
    Вие какви сте леки жени не истина.
  • 7 Дончев ва

    96 9 Отговор
    Прозрачност и Гроб=чекмедже банк.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Абе Дончев

    73 8 Отговор
    Къде е Тулупа с Джипката?
    При Бай Ставри или в Симитли?

    Коментиран от #57

  • 10 Хан Аспарух

    66 9 Отговор
    Айде,подлогата изпълзя да брани шефа си.УВАЖАЕМИ МЕДИИ,МНОГО МОЛЯ ДА НЕ МИ ПУСКАТЕ НА ЛАПТОПА РЕКЛАМИ ОТ ТИПА:"РАБОТАТА СВЪРШИ-ВРЕМЕ Е ДА ЯМ ГМО БУРГЕР,И НЯКАКЪВ НИГЪР ДА ПЛЮСКА И ДА МИ СЕ ХИЛИ"!
  • 11 Евростандарт, няма прошка!

    36 16 Отговор

    До коментар #2 от "Мамин сладък":

    Радева, той не гепи, той влиза във владение!
  • 12 Булаир Фружин

    88 10 Отговор
    Сега ли се сетихте за прозрачност? А кюлчетата, мангизите и пищоля? Мишо Бирата? КТБ? Братиньото? Стъки рецидивиста? Му3те викат,,мутрите ни мачкат". Не, народът ви мачка сега.

    Коментиран от #81

  • 13 я ааа

    68 8 Отговор
    Комсомолският секретар от Габрово с другарска критика и самокритика към дрОгарете.
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Фактъ

    81 9 Отговор
    Доживяхме тази пасмина от герб да реве . Какъв преврат бе , кой нахлу в президентството с въоражени полицай ? По чия заръка ,не ли на Боко ? Кажи бе Томиславе ?
  • 16 Добре дошли при бай Марин

    44 10 Отговор
    Всички обичат Томито!!!!....на чеверме.😅😅😅😅😅
  • 17 нннн

    54 8 Отговор

    До коментар #4 от "Този":

    Един българин има в ромската маала. Викат му Томи цигaнинa.
  • 18 Мата Хари

    51 8 Отговор

    До коментар #3 от "Лозенец":

    Томченце Донченче
    имаш ли си шкафченце с чекмедженце?
    Ако имаш, навита съм.
  • 19 ЕК, ЕС див ПЕС

    48 8 Отговор
    А инфо що ГЕРБ не можа да състави правителство.
  • 20 Мъка мъка

    48 6 Отговор
    Томи, информирай ЕП какво се набива на прост човек!
  • 21 Възмутен

    55 9 Отговор
    Този не прибра ли 1млрд. за електронно правителство??? Е вярно, няма електронно правителство,но пък парите добре му дойдоха на сбръчкания картоф!!!
  • 22 Психо от Курило

    8 39 Отговор

    До коментар #14 от "Експерт":

    Вместо под всяка статия да постваш една и съща глупост, вземи си хапчетата и опаковките, и в Курило. Да видим какви пиеш и защо не ти действат. Както казваш , на 11 след гласуването ще разбереш, че много хора не виждат алтернатива на ГЕРБ.

    Коментиран от #26, #73

  • 23 Чук и Гек

    49 8 Отговор
    Стига с тези писма! Изпратете някой колет сужук в Брюксел, да видят хората как се препитава проста партия! Георг защо не реагира тез дни или е оставен дълбока резервна утайка? Бойко му разпореди младежите да бъдат добронамерени и учтиви! Имало дърти месирки и пуйци, които той е назначил да се карат с Радев - Биков, Дончев, всички Десеслави, Варелия, Антони...! Доста са ! Спас Гърнев нещо ми се губи - ковид!? Може би...!?
  • 24 Абе онзи

    50 8 Отговор
    защо квичите като прасета при колене? Не сте ли вие, дето при всяко ново ваше "управление" извършвахте масово "оптимизиране" с уволнения и съкращения, последвани от назначения на ваши "мекерета", докато не завладеете всички позиции. Пряк свидетел съм, а такива са хиляди, на дивотиите и безчинствата, които вършехте.
  • 25 мисир

    31 8 Отговор
    п л а з м о ....ий!!!
  • 26 После Софиянец

    9 46 Отговор

    До коментар #22 от "Психо от Курило":

    Е, как не виждаш алтернатива, Мая Галева, Татяна Крадева, Сбабичкян, Курнела Импексова, Слави Чалгарев и гнома, Ицо Чесното и неговия учител Иван Костоя, руското Възраждане и още мнооого знайни и незнайни крадци, наострили зъби за баницата.
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Тоя

    27 7 Отговор

    До коментар #4 от "Този":

    Мн си се объркал мои човек това е тихия палач на България изпратен лично от СОРОС
  • 29 Тия хора са

    40 8 Отговор
    мръднали.ЗА едноличната ДИКТАТУРА НА ТОЛУПА МЪЛЧАХТЕ ,ЗА ГОЛЕМИТЕ КРАЖБИ СЪЩО.СЕГА СВОБОДНИ СЪЧИНЕНИЯ НА БАНДИТХОДЕТЕ В ЗАТВОРА€НАПРАВИХТЕ НИ НАЙ-БЕДНИТЕ В ЕВРОПА.АЛЧНОСТТА ВИ ГРАНИЦИ НЯМА.СЕГА ЩЕ ОТГОВАРЯТЕ.ПРОКУРОРА НАЛИ Е"ВАШ"РЕКЕТѝОРИ НА БИЗНЕСИ.ДОЙДЕ ВИДОВ ДЕН И МНОГО РЕВЕТЕ БЕ.САМО СТЕ ЗА ЯКИ ТОЯГИ.
  • 30 Мой

    34 8 Отговор
    С всяка дума опротивява все повече дончев.
  • 31 Гост от село

    35 9 Отговор
    А хти наглите ора, вместо да си налягат парцалите да се молят да не ги разследват те по най дол н я начин плюят българия... Е де да види сега Льотчика няма ли да Ви Е. . ..
  • 32 габровец

    47 8 Отговор
    Дончев, би ли осветлил къде отидоха 2 милиарда лева за електронното правителство, нали ти отговаряше за това? 10 години няма електронно правителство, но ги няма и двата милиарда. От ЕС дали ще реагират на много, много такива сигнали за дейността на герб прес последните години.
  • 33 Ти ли ще

    38 8 Отговор
    говориш за прозрачност.Къде са 2млрд. лева за електронното ти правителство НЕКАДЪРНИко.Крийте всички документи от служ.правителство.КЪДЕ ВИ Е ПРОЗРАЧНИЯ ДОГОВОР ЗА РУСКИ ПОТОК ,КОЙТО НИЕ ПЛАЩАМЕ.КЪДЕ Е ПРОЗРАЧНИЯ ДОГОВОР ЗА ЛЕТИЩЕТО.КОИ БЪЛГАРИ СТОЯТ ЗАД ИЗМИСЛЕНИЯ ФРЕНСКИ ФОНД НА НЕГЪРА?????ВИЕ ПОЛУДЯХТЕ ОТ ТАЯ ВЛАСТ И УСВОЕНИТЕ ПАРИ И ВИ ЛИЧИ ОТ ДЕЙСТВИЯТА€ВСИЧКО ИМА КРАЙ ХИТРЕЦИ.
  • 34 Гого

    40 8 Отговор
    Писъците на ГЕРБ издават само едно. Действията на правителството са в правилна посока и отговарят на очакванията на гражданите от протестите. Явно с действията си правителството ги е настъпило по мазолите и затова пищят и като малки деца тичат да се оплачат на татко в Брюксел. А там по добре да си мълчат, както си мълчаха и по време на протестите. Що се отнася до правителството, е давайте все така смело с метлата, защото има мноооого за метене. А що се отнася до ГЕРБ, които реват за единство, братство, прегръдки и други техни глупости бих ги попитал "А къде бяхте до сега? Когато гледахте на другите от високо и даже не искахте да говорите с тях?". Е време ви е да паднете от високото. А това боли. И още ще ви боли. Затото това е само началото.
  • 35 Един заблуден

    25 11 Отговор
    И ти ли бе, мръсник ! На теб поне вярвах.
  • 36 Томиславе

    35 9 Отговор
    Стига бе човек! Не си глупав! Напускай кораба, защото потъва. Имай срам! Като проказваш сам не си вярваш, за това и все ти е тъй тъжна физиономията. Нали, не си сериозен като казваш, че пасивите на ББР били от европейски фондове, ерго не са от бюджета и едва ли не не касаят когото и да било в България? Ама ти сериозно ли бе човек? Айде кажи кой дава гаранция за това? Дали не е България, барабар с бюджета си? Аа? И ако Вълка и Шиши замъкнат париците към Дибай и Южна Африка, кой ще им плаща сметките? БМБ ли? Махай се. Зарежи ги. Умен човек си, нямаш работа в ГЕРБ!
  • 37 Чегърт чегърт

    32 9 Отговор
    Дончев ще ви изстържем на 11-ти
  • 38 фтр хэж

    33 7 Отговор
    ГЕРБ клепат държавата пред ЕС. Как не ги е срам да злепоставят страната ни.

    Коментиран от #45

  • 39 Реалист

    34 7 Отговор
    На тези хора не им ли омръзна да лъжат и мажат, не вярвах че може да съществуват такива безпринципни и долни същества, пиявици мръсни, нямам думи за тази долна клика Греб, най-мръсната паплач събрана в едно сдружение, нямат ли срам тези хора, нямат ли доблест и достойнство, колкото повече коментират и се изказват толко повече се излагат, нямам думи-българският език е много богат, но не намирам думи за тези мръсни и долни продажници!!!!!!!!!
  • 40 Иван

    27 6 Отговор
    Като те изхвърлим от лапането ще е още по прозрачно
  • 41 ххх хххх хх

    31 6 Отговор
    Дончев, защо не съставихте правителство, нали бяхте победителите на изборите. Защо нямате достойнство и на приемете поражението си. Ами пращате лъжливи писма в Ес, да злепоставяте страната. Доносници. Моля другарко, пък Радев ни изгони пионките от властта и искат да ни ревизират управлението. Смешници.
  • 42 Панов

    31 6 Отговор
    За 10 години при ГЕРБ изоставаме по доходи с 33% от Румъния и 147% от Гърция
  • 43 Томов

    22 6 Отговор
    Президента, на база избори и конституция държи една власт - изпълнителна.
    Законодателната е разпусната до избори.
    ГЕРБ по някакви никому неясни причини нямащи нищо общо с демокрацията и правовата държава държи две власти - съдебната и медиите.
  • 44 6592

    24 6 Отговор
    ГЕРБ, АЙДЕ ДА ВИ НЕМА ВСИЧКИ ОЩЕ УТРЕ ! МУТРИ, МИСРКИ, СЕЛЯНДУРИ ВЪН !
  • 45 Човеко

    19 6 Отговор

    До коментар #38 от "фтр хэж":

    Срам може да има адекватен, ерудиран и образован човек. Мисля, че нито един от двпутатите на ГЕРБ съответсва на тази квалификация. Пък и мисля, че тия хора отдавна са посрамили тотално България. Та от това, което правят няма да има никакви последствия.
  • 46 Гост

    25 6 Отговор
    томееее, стига се излага бе! Къде кореспондират прозрачност и герб? Къде точно, че се мъча и не се сещам?
  • 47 дончев

    19 6 Отговор
    "пocoчи, чe нe oчaквa EC дa „пoклaти зaплaшитeлнo пръcт или дa ce cкaрa нa някoгo“ и oтнoвo зaтвърди тeзaтa cи, чe в cлучaя cтaвa въпрoc зa инфoрмирaнe и прoзрaчнocт."
    И за какво беше тази патаклама! Кой ли пък ще ви обърне внимание в ЕС! Пък и баба ви Меркел се покри след далаверата с Боко.
  • 48 Прозрачност било

    25 6 Отговор
    А къде прозрачността на откраднатите от тоя престъпник 2 милиарда лева за въвеждане на електронно правителство...Заради тия гробарски престъпници май се налага въвеждането на военно положение, толкова милиони и милиарди липсват и от министерства и от агенции - за ремонти на язовири, на НДК, за електронни правителства, за магистрали , за научни проекти като непостроения Циклотронен център на Ядрения институт на БАНза 12 милиона източени до стотинка пари ...просто масови кражби и в министерството на каралачанов
  • 49 Sieg

    24 6 Отговор
    Жалки опити на ГЕРБ! Не знам според социолозите какъв рейтинг имат, но в очите на народа са ниско, мноооого ниско.
  • 50 Абе,ей,нали

    25 5 Отговор
    до вчера точно вие,гербаджиите оревахте,че не трябвало да се злепоставя България в ЕС с обвиненията срещу вас,а сега...Видяхте ли колко сте нагли,гадни,долни...Разберете най-накрая- народа се ОТВРАЩАВА от вас.Пфуууу!!!
  • 51 Прозрачност

    19 6 Отговор
    Кажете им за Мата Хари и кюлчетата. Коя е, как са го правили и т.н. това е прозрачност. А Дончев е мисирка
  • 52 onq bez konq

    26 6 Отговор
    Тифлиският банков обир, наричан също Тифлиска експроприация, е въоръжен грабеж, извършен на 26 юни (13 юни стар стил) 1907 година в Тифлис (днес Тбилиси).Грабежът е организиран от група високопоставени болшевики, сред които Владимир Ленин, Йосиф Сталин, Максим Литвинов, Леонид Красин и Александър Богданов, а преки извършители са банда грузински революционери, водени от близкия сътрудник на Сталин Камò. А Бойко? Премиерът на България, Г-н Бойко Борисов е лежал в затвора Панкрац в Чешката република през 1990 г. Прекарал е в този пандиз 8 месеца по обвинение, че е участвал в организирана престъпна група за кражби на автомобили! Борисов е бил съпроцесник с Иво Карамански и още 6 лица от шайката му автоджамбази. След като търкал 8 месеца наровете в затвора в Панкрац, Борисов с цялата банда е екстрадиран със самолет в България, за да бъде съден у нас.
  • 53 Тиквун

    7 7 Отговор
    Тоя дърт Пед......офил още ли не е в панделата!
  • 54 60047

    16 6 Отговор
    Този кога ще каже нещо за откраднатите от тях ГРОБАРИТЕ, Боко Тиквата пари за лихвоточки на 60 000 Българи, вие сте престъпници, това е обир да десетки хиляди, а вие ги зачеркнахте ей така все едно нищо не е имало! Дончев и вие като Боко Тиквата сте срам и позор, всичко изречено от вас е лъжа!
  • 55 chi

    9 6 Отговор
    Дончев, ГЕРБ е капут!
  • 56 бандата на буци

    9 6 Отговор
    Това с прозрачността , убаво Дони , ама там за вас се говори вече на бандити , та е малко сложничко бандити да въвеждат някаква прозрачност и някой да взема отношение по нея , освен да се прави на разсеян , както го обичат това да го правят евробюрократите.

    Коментиран от #64

  • 57 КМЕТА НА СИМИТЛИ

    6 6 Отговор

    До коментар #9 от "Абе Дончев":

    ААААА , С ТОЯ СЕ РАЗРОДИХМЕ ОТДАВНА , ПА НАЛИ И ДЖИПКАТА МУ ПРИБРАХА , СИГУРНО Е ВЕЧЕ НА ПЪТ ЗА БАЙ ВИ СТАВРЕНКО , ЩЕ МУ СТАВА ГАДЖЕ НА НЕГО , СТИГА ТОЛКОЗ МАНДЪРСВАНЬЕ ОМРЪЗНА МИ , КЕ СИ ФАЩАМ НОВО ГАДЖЕ ДА ГО ЛЮЩЯ , АМА ТОЯ ПЪТ КЕ Е ЖЕНСКО , НА МАЙЧЕ ТО СЪМ ВДИГНАЛ МЕРНИКА ИЛИ КАКА КОРНИ !!!🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️!!!.
  • 58 Ммдааа

    5 7 Отговор

    До коментар #2 от "Мамин сладък":

    "Гепил, гепил" и България в такова цветущо икономическо, финансово и геополитическо положение оставил, каквото не е бивало никога, ама ние да си ги плющим опорките пък истината да върви на ... си. А твоите другарчета колкото пъти се докопха до властта, толкова пъти удариха България в дъното.

    Коментиран от #95

  • 59 Ха-ха-ха

    10 7 Отговор
    Пълен смешник.
    Сетила са Мара, нема ,нема.
    От тука на там ,ще гледате като посрани.
    И затвор ви чака.
    ЕС ще ви отговори, така е решил народът.
    Е__ бете си майката.
  • 60 ман

    10 6 Отговор
    ПРОЗРАЧНА Е ГОЛАТА ТИ ТИКВА,ТЪПУНСКИ.
  • 61 Дупло

    6 6 Отговор
    Дунд0,боли ли
  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 разума

    11 7 Отговор
    Г-н Дончев на глупав ли се прави или нас на глупаци иска да ни направи.

    Коментиран от #66

  • 64 Да ама Не

    7 12 Отговор

    До коментар #56 от "бандата на буци":

    Ако някога България е имала някакво влияние в европарлемента то е именно по времето на ГЕРБ, недраги. А от това, че червенобузестите терористи, като Милиончева, Рамаданка и подобните им успяха и там да организират компромати срещу страната ни може да си доволен, но ние българите НЕ.
  • 65 ЛАУРА КЙОВЕШИ

    10 7 Отговор
    Я ЧАКАЙ МАЛКО , КАКВО ЩЕ ИЗПРАЩАШ , ДЪЩЕРЯ ВИ НА ЛЕТИЩЕТО ЛИ ДОНЧЕВ ? , ДА СЛЕДВА ВИСШЕТО СИ ОБРАЗОВАНИЕ , КЪСНО Е ЛИБЕ ЗА КИТКА , КАКВОТО ТРЯБВА НИ Е ИЗПРАТЕНО ОТ КОГОТО ТРЯБВА , КАКВО ЩЕ ЗАМАЗВАТЕ КОРУПЦИЯТА И ГЕНОЦИДА НАД НАРОДА ЛИ ВИ ? , НЕ САМО ЕК ВИ ЗНАЕ НО И САЩ СЪЩО РАЗБРАХА ЗА ГЛУПОСТИТЕ ДЕТО СТЕ ВЪРШИЛИ ПО ВРЕМЕ НА ВАЩО УПРАВЛЕНИЕ !!!!🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬♥️♥️♥️!!!.

    Коментиран от #68

  • 66 Ммдааа

    4 6 Отговор

    До коментар #63 от "разума":

    Дончев е доказан ерудит, а за останалото май си прав, поне що се отнася до голямата част от този форум.
  • 67 с глупост така

    9 6 Отговор
    Томи , да ти обясня Томи , вие вече сте горещи кестени , няма кой да ви вади от огъня с голи ръце. Тези дето ни сварих разбират от тези неща , класически го изиграха , след като се надсмяхте на народа , обикаляхте Родопа , яхахте жипки , въобще куп свинщини , но сега ви накиснаха с ЕП , народът ви мразим , презираме и ненавиждаме , затънали сте до шия в престъпления , няма луд , който да се занимава с '' мъките '' и воплите ви. Вие сте прокажени .
  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 Питанка

    8 5 Отговор
    УБО-НСО още ли обслужва ГЕРБерстията и ДС-МВРо-вците?! Защо не се правят смени на началниците в УБО - те могат да свидетелстват и да доставят множество доказатества за престъпления всякакви?!

    Коментиран от #76

  • 72 дилемата гроб

    9 4 Отговор
    "интелигентните" депутати от гроб нямат друг избор,или на власт и далавери,или в затвор!
  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Да ама Не

    3 1 Отговор

    До коментар #73 от "Експерт":

    Откога Гешев е гравен прокурор и откога ГЕРБ печелят избори? То бива простотия, ама чак пък толкова!
  • 75 ЛАУРА КЙОВЕШИ

    2 3 Отговор

    До коментар #68 от "НаучиСеДаПишеш":

    Я СИ ТИ ГЛЕДАЙ РАБОТАТА , И НЕ МИ КАЗВАЙ НА МЕН АЗ КАКВО ДА ПРАВЯ , КОЙ СИ ТИ? , ВМЕСТО ДА СЕ СРЕДОТОЧИ ТЕ ЗАЩО ОТ 1-ВИ ЮЛИ ЩЕ ВИ ВДИГНАТ МАСОВО ЦЕНИТЕ , А КЪДЕ СА ОТКРАДНАТИТЕ МИЛЯРДИ , КОГО ЗАЩИТАВАШ И КАТО ЛЪЖЕШ НА КЪДЕ ГЛЕДАШ , КЪМ СЛЪНЦЕТО ЛИ? , ЗНИ МНОГО Е ЛЕСНО ДА ПЛЮВАТЕ А НЕ СИ ВИЖДАТЕ ВАЖНИТЕ ГЛЕДНИ ТОЧКИ В ДЪРЖАВАТА И КАКВО ПРЕДСТОЙ ЗА ЦЕЛИЯ ВИ НАРОД , ЗАРАДИ ТЕЗИ МИЛЯРДИ , ТЕЗИ ДО СЕГА КОИТО ВИ УПРАВЛЯВАХА ДО 4-ТИ АПРИЛ , СИ ИЗМИСЛЯТ ИЗКУСТВЕНА КРИЗА , ТА ДА МОЖЕ ОТКРАДНАТИТЕ МИЛРД ДА НАКАРАТ ДА ГИ ВРЪЩА НАРОДА ВИ ПО НАЙ НАГЛИЯ И ДОЛЕН И БРУТАЛЕН НАЧИН ОТ ТЕХНИЯ ГРЪБ , СПОРЕД МЕН ВСИЧКОТО КОНФИСКАЦИЯ ЗАГРАБЕНО , СЪД ПО БЪРЗАТА ПРОЦЕДУРА И ЗАТВОР , ЕХО КРИЗАТА Е ИЗМИСЛЕНА ЗАРАДИ ОТКРАДНАТИТЕ ПАРИ НА ДАНЪКОПЛАТЦИТЕ , КАКВО СПИТЕ ОЩЕ ? , ИЛИ ТАКА ВИ ИЗНАСЯ НА ВАС .!!!🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬♥️♥️♥️!!.

    Коментиран от #80

  • 76 Майко мила

    3 3 Отговор

    До коментар #71 от "Питанка":

    НСО е на подчинение на президента Радев, бе умник! Боже, Боже, колко простотия има по този свят.
  • 77 Ново 200

    6 3 Отговор
    НОЩ-ниците на Тулупа са взимали заплати по 35 хил лв на месец за нищоправене и манипулиране на гражданите в угода на Банкянския крадец.
  • 78 Аз71

    3 2 Отговор
    Квичи на умряло. Некой отива на заколение. Време беше да саборят рая кочина гербеджийска
  • 79 Оня

    0 0 Отговор

    До коментар #8 от "Гост":

    И сам си достатъчен,колкото повече толкова повече,казал тулупа
  • 80 Ммдааа

    2 1 Отговор

    До коментар #75 от "ЛАУРА КЙОВЕШИ":

    От това, което си "написал" разбрах, че граматическите ти проблеми са нищожни пред тези, за които ще ти трябва добър психиатър. Успех!

    Коментиран от #85

  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 Та каква

    3 1 Отговор

    До коментар #81 от "Аз Човек":

    стойност има име продала се на онуй подлото от банкя? Нямаш драга! продал се човек, стойност няма! И онуй в Банкя е същото! Просо е нищо!
  • 83 Изхабен

    6 1 Отговор
    Дончев отначало мислех че само ти си свестен но кога излезна зачиса със цинизмите на банския простак в твое присъствие и ти замълча не си спомнял, може би и т.н. рсзбрах че си мекере. Омърсен си много и яко си я объркал някъде щом тулупа те държи на каишка. Потъваш и вече си противен с твоите брътвежи уж на висок стил а нищо реално не казваш. Скоро друга песен ще пеете.
  • 84 Да бе

    4 1 Отговор
    Европейският доклад за България от септември миналата година: "безконтролен главен прокурор и обезпокоителна медийна среда". На никой от герб не му пукаше тогава. Няма решение, благодарение на герб. Нека сега да пишат и да реват...

    Коментиран от #89

  • 85 ЛАУРА КЙОВЕШИ

    1 0 Отговор

    До коментар #80 от "Ммдааа":

    ММММУУУУДААААА , КАТО ТИ ПРАСНАТ ТОКА ЛЯТОТО НА ТРОЙНИ ЦЕНИ И БЕНЗИНА , СЛЕДВА ЦЕНОРАЗПИСА НА ГОРЕ ЗА ХРАНИ И ЛЕКАРСТВА , ТОГАВА ЩЕ ВИДИТЕ КОЙ ЩЕ БЪДЕ ЗА ПСИХИАТЪР , ТИ СИГУРНО СИ ГЕРБАДЖИЯ ТА ПОДРИПВАШ ,А ? !!!🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬♥️♥️♥️!!!.
  • 86 Ха ха ха

    1 1 Отговор
    Като гледам колко грамотност и чистота на изказа има по този форум се сещам за 80% на мизантропа Иво Христов. Май това число на базата на този форум го е извлякъл. Признавам си, че е прав.
  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 GoToHell

    0 3 Отговор

    До коментар #87 от "Булаир Фружин":

    Баща ти добре е намачкал тази, която те е родила и като те гледам резултата е показателен за което.
  • 89 Да ама Не

    1 3 Отговор

    До коментар #84 от "Да бе":

    Какъв безконтролен Главен прокурор те гони, след като мафията Прокопиев-Божков-Радев в момента така го е блокирала, че на практика не може нищо да направи. И кога ще ви светне, че не в прокуратурата е основната причина правосъдието ни да буксува, а в зависимите съдебни състави, които си правят БЕЗКОНТРОЛНО каквото си поискат и никой не може и копче да им каже насреща. А компроматите срещу страната ни в ЕП са продукт на същите, които от 50 +30 години държат България в тинята.

    Коментиран от #90

  • 90 Брях

    1 1 Отговор

    До коментар #89 от "Да ама Не":

    Ти по голяма глупост за два бонбона от онуй подлото, не можа ли да сътвориш? Я се понапъни малко! Тъпо е, но вярвам, че и с по тъпо ще се справиш!

    Коментиран от #92

  • 91 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 92 Да ама Не

    0 2 Отговор

    До коментар #90 от "Брях":

    В интерес на истината си прав. Част от "съдебните състави, не си правят БЕЗКОНТРОЛНО каквото си поискат", а изпълняват зададените им поръчки. За останалото съм прав и без "за два бонбона", защото просто предпочитам натурален мед с орехи.
  • 93 Буха ха

    1 0 Отговор
    Очакваме абсолютна прозрачност, вкл. на тоалетите от Караянчева, Атанасова, Дариткова и Биков, от Сачева - по добре не.
  • 94 DamnU

    0 3 Отговор

    До коментар #91 от "Кажи честно":

    Всъщност обичам печена тиква с канела, мед и орехи, не съм от ГЕРБ, а от СДС, нито пък съм се обидил, а просто ми е писнала хунвейбинщината ви и това, че съзнателно или не ни връщате в 90-те.
  • 95 Ммнеее

    2 0 Отговор

    До коментар #58 от "Ммдааа":

    Бъркаш другарите! Тия са от вашите приятели, хем дъгата славят, хем свирки надуват. Справка: Плювню, Къдравата Сю и т.н, и т. н., а кмета на Симитли ще ви плющи...
  • 96 Бегай !

    0 0 Отговор
    Ам Гъл е толкова прост ! Още ми е пред очите, където си влачеше опърпаната раничка в Кремъл при Путин ! Тогава руснаците ни се смяха и разбраха,че си имат робот с овчари ! Чакайте уважение ,ама друг път !
  • 97 Това е прозрачност

    1 0 Отговор
    Я покажи чекмеджето а!
  • 98 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове