5 Юни, 2021 00:25 3 766 35

Арман Бабикян: С нашите пари слушат нас, за да пазят себе си

  • арман бабикян-
  • подслушване-
  • бабикян

"Размерът на корупцията в България руинира и националната ни сигурност, а оттам и сигурността на съюзниците ни", заяви пиар експертът и политик

Арман Бабикян: С нашите пари слушат нас, за да пазят себе си - 1
Снимка: ФАКТИ

"Слушали са ни хората. Не знам защо някой иска да ни върне във времето на комунизма - че съседите може да чуят, не разказвай този виц в училище. С нашите пари слушат нас, за да пазят себе си. Вместо да ни пазят от чуждия шпионаж. В САЩ за много по-дребно си отиде президент, а тук говорим за мащабно слушане". Това заяви Арман Бабикян в предаването "ЕвроДикоФ" по телевизия Евроком за подслушването на опозиционно настроени политици и граждани, сред които е и самият той.

В разговора с водещия Диков той изреди целия път, по който се стигна до санкциите на САЩ към видни български олигарси - в случая Делян Пеевски и Васил Божков. По думите на Бабикян, американското посолство първо е подкрепило протестите на българските граждани срещу корупцията на ГЕРБ и бездействието на главния прокурор, след това е дошла позицията на американските сенатори за липсата на върховенство на закона у нас, като предпоследна стъпка, преди санкциите, се е явявал критичният доклад на Държавния департамент за България.

Пиар експертът и политик каза, че му допадат някои от действията на служебния вътрешен министър Бойко Рашков.

За служебния икономически министър Кирил Петков, Бабикян заяви: "Води се окопна война срещу него".

"Има места, на които се справят. Финансовият министър иска да работи добре, очаквам добри неща и в енергетиката", заяви още той по отношение на работата на служебния кабинет "Янев". "Ние не сме адвокати на това правителство", допълни Арман Бабикян.

"Ние трябва да си свършим работата, армии освободителки не чакаме. Размерът на корупцията в България руинира и националната ни сигурност, а оттам и сигурността на съюзниците ни", заяви още Бабикян.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 36 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ххх

    12 13 Отговор
    Всичко е навързано перфектно, дори не вярвам за 3 месеца тези смели “министри” да бутнат Баце. Все пак от както започнаха протестите “той” няма присъствен ден в НС, а само в МС и то онлайн, даваше кикове на джипката…

    Коментиран от #7

  • 2 КОНТРАТА

    20 18 Отговор
    Бабикян да пита чичо Сорос спонсора му защо краварите 12 години крепят Боко Борисов дето ги подслушва с общесвени средства !

    Коментиран от #8

  • 3 С парите ни

    30 9 Отговор
    Си накупиха имоти за по 1 милион и нагоре. Направиха бизнес който се капитализира с обществени поръчки за милиони. Накрадоха се.

    Коментиран от #6

  • 4 Лавренти Берия

    11 9 Отговор
    От Козяк така ги учат диктаторите да подслушват менторите на Борисов са на К16!
  • 5 5474

    15 7 Отговор
    Много се радвам, че започва разбулването на истините за управленито досега! Искам да обърна внимание на сектора здравеопазване. Ако трябва ще покажа документи.
    Чрeз здрaвeoпaзвaнeтo ГEРБ нe caмo ce oпитвaт дa мaнипулирaт oбщecтвeнoтo мнeниe нo и крaдaт бeзoглeднo.
    Прeди пoвeчe oт гoдинa Нoвa ТВ пoкaзa мeхaнизъм зa oтклoнявaнe нa eврoпeйcки cрeдcтвa oт ръкoвoдcтвoтo нa МБAЛ "Cв. Aннa " Coфия. Д-р Близнaкoв дирeктoрa нa бoлницaтa ce хвaли, чe дoкaтo e пoд крилoтo нa д-р Мocкoв, Борисов щe гo пoкривa. Крaдeц дa cи в тaзи държaвa. Дoкoлкoтo ce чувa, ceгa щe ce oпитa дa ce cкриe при Мaя Мaнoлoвa, зaщoтo и тя билa oт Дупницa. Тaкa ce хвaли! Полиция и прокуратура прикриват престъпления на Близнаков и Москов, а върху тях трябва да се разпростре закона "Магнитски"
  • 6 анонимен

    12 9 Отговор

    До коментар #3 от "С парите ни":

    Ненакрадоха се
  • 7 Бацето ти

    7 7 Отговор

    До коментар #1 от "Ххх":

    е бутнато вече! Не се прави на "дръж ми шапката", че не знаеш от кого.
  • 8 никой не

    7 9 Отговор

    До коментар #2 от "КОНТРАТА":

    го крепи вече! Отвсякъде му биха шута.
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Жива да ни бях

    20 10 Отговор
    Ти да видиш. Подпухналото пиянде Бибиткян плащал пари на държавата. Кога бе сюнгер?
  • 13 Докога ???

    19 11 Отговор
    Ще слушаме глупостите на Бабикян ??? Откъде се появи този индивид ??? Само плямпа ли плямпа... А този таф..к нищо не е направил за тази държава, абсолютно нищо, освен да бълва помии всеки божи ден. Е г-н Бабикян, само с плямпане на глупости нищо нямя да постигнеш !!! Много си жалък и отвратителен.
  • 14 Чочо

    12 4 Отговор
    Много ми е чудно,колко умници има в България,като ги слушам какви честни неопетнени,а по всички класации последни.Явно тия от Европата нещо на будалкат.Неможе при толкова спецове да сме последни.
  • 15 Абе

    18 7 Отговор
    Тоя Бабикян, сигурно като си легне да спи само Бойко сънува. На тоя простак, всяка трета дума му е Бойко. Егати смешника.
  • 16 Трезво мислещ българин

    13 5 Отговор
    Бабикян, кой ще те слуша теб и твоите глупости?
  • 17 РЕАЛИСТ

    10 7 Отговор
    Бабикян, никой не ви е виновен. Ако бяхте се обединили всички опозиционни партии, както направиха в Израел, за да свалят Натаняху, сега ГЕРБ щеше да е вече минало, а не да им гледаме още гнусните физиономии. Вие ревахте, с тоя искаме, с оня не искаме, а в Израел се коалираха дори с арабската партия на Абас, като нашто ДПС, но целта е постигната. Game over за Натаняху след 12 години управление.
  • 18 фаворит

    16 3 Отговор
    Да се подслушват , бе...всички в парламента станаха милионери....от къде тия пари ...колко им е заплатата , а колко харчат всеки месец за издръжка на семействата си , храна , маркови дрехи , обзавеждане на вили и апартаменти , почивки в скъпи курорти , частни училища,образование в чужбина ...тези разходи някой следи ли ,за да обяснят , защо разходите са повече от заплатите, а коли и имоти да не говорим .Покрай ГЕРБ не трябва да се забравят и другите политици .
  • 19 Мъдю

    14 5 Отговор
    Мазен арменски толуп,който не е внесъл и един лев данъци на държавата,борец срещу корупцията.Ха,ха.И 80 процентовите се подмокрят ,като четат и слушат простотиите му.А всъщност всичко е на лична основа,че на времето Боко го отряза и не го допусна да цоца от същите тези пари за ,които говори.
  • 20 И КВО ПРАЙМ

    9 5 Отговор
    КОЙ КОГО И КАК ГО ПОДСЛУШВАТ, ОЩЕ НЕ ЗНАЕМ....ДОКОГА ЩЕ Е ТАКА....ДРУГАРИ
  • 21 Сестра Галева

    8 2 Отговор
    Слугите на черепа са постоянно по тв да ни убеждават как всичко е корупция навсякъде в България,от както Гешев подгони червените олигарси кои в затвора кои избяга в чужбина и почнаха всичко да е корупция навсякъде а те станаха наи голмите борци на корупцията а Гешев колко им стъжни живота
  • 22 Дъвки лимонада страгали

    8 1 Отговор
    Барби Това Арменския поп ли ти го каза Марш в Ермения да гониш Азери
  • 23 Другия с коня

    10 2 Отговор
    Този Арменец още ли не е в затвора за организиран Бунт срещу законно избрана власт????По член 95 от НПК - от 10 до 20 години или Доживот....Пътник си ,Арменец мазен....
  • 24 ПОДСЛУШВАНЕТО...МИРАЖ ЗА ПОЛИТИЦИТЕ

    7 2 Отговор
    Генерал Атанасов, кой кога и защо е подслушвал незаконно....незаконно....незаконно....какъв генерал си щом не даваш доказателства....само да не са като тези на Хаджигенов...
  • 25 БАБИКЯН....КАКВО СТАВА

    8 2 Отговор
    Много шум за нищо......кой кого подслушва незаконно...чакаме отговори....другарю бабикян
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 ТИ НЕ НИ МИСЛИ

    4 2 Отговор

    До коментар #27 от "Изчегъртаните тъпаци вият на умряло!":

    ПАК ЩЕ ТРЕСНЕ БСП КОМУНДЕТАТА НА ИЗБОРИ...И ВИ ПАК ШЕ ГРУХТИТЕ...ОТДАВНА СТЕ СВИКНАЛИ
  • 29 ЧОБАН

    5 2 Отговор
    С НАШИТЕ ПАРИ СЛУШАТ ВАС ЗАЩОТО ИМА СЪМНЕНИЯ ЗА КУПЕН ВОТ /САМ ЧЕРЕПА ГО ЗАЯВИ / КО ШИ КАЙШ СИГА
  • 30 ИСМВ София Център

    3 5 Отговор
    Много страсти от Герберасти....
    Но захвърлени са веч в храсти!
    А, здрасти! Яжте пасти!
  • 31 Гербави тръстики плиткоумни

    1 5 Отговор
    Паричките ви свършват и Вие сте дотук! Боклук!

    Коментиран от #33

  • 32 БАБИКЯН

    4 0 Отговор
    ТЕБ ПЪК КОЙ ТЕ ПОДСЛУШВА.......ОСВЕН ХАДЖИКЯН И ГАЛЕВИЦА, НЕМА КОЙ ДРУГ
  • 33 ТАКА СИ МИСЛИШ

    6 3 Отговор

    До коментар #31 от "Гербави тръстики плиткоумни":

    БАЦЕТО ПАК ШЕ ВИ ТРЕСНЕ НА ИЗБОРИТЕ...ГУШКАЙТЕ С ЧАЛГАРИТЕ И СЕ ЦУНКАЙТЕ С ДПС КАТО НА ОРЛОВ МОСТ.....
  • 34 бля бля

    2 2 Отговор
    Някои пишман политици се вземат много насериозно; не виждам защо се правят на интересни за службите? До преди година не се знаеха имената на някои от тях, а днес вече са... подслушвани? Дали това не е номер да се издигнат в очите на хората?
  • 35 Ами да,

    4 2 Отговор
    слушаха те Как мляскаш в скъп ресторант по време на протеста и плащаш с парите на черепа.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове