Last news in Fakti

9 Юни, 2021 09:04 4 342 117

Проф. Кантарджиев: Огорчен съм! Пенсионирането ми е самоцел с лични мотиви

  • тодор кантарджиев-
  • кантарджиев

Протестите в негова защита продължават

Проф. Кантарджиев: Огорчен съм! Пенсионирането ми е самоцел с лични мотиви - 1
Снимка: Нова ТВ

„Моето пенсиониране беше самоцел и лични мотиви. Всеки ръководител, идващ в министерството, първата му работа е да обединява центрове и да закрива такива. Ама нали трябва нещо да се покаже на обществото, че се върши“. Това каза пред NOVA проф. Тодор Кантарджиев по темата за излизането си в пенсия.

Той приема новината за своето пенсиониране с недоумение: „Точно лекарите по време на епидемия не очакваме да бъдем сменяни, но стават такива неща“.

„Вчера бях лично при министъра и това, което ме омерзи, беше обяснението“, казва още проф. Кантарджиев.

„Много съм Ви благодарен, моля Ви, пазете се! Хора, които не разбират от вашата работа я оценяват неправилно“, обърна се към подкрепящите го проф. Тодор Кантарджиев.

Протестите в защита на специалиста продължават. Ден след като той беше изпратен в пенсия, негови колеги продължават да настояват това решение да се преразгледа.

„Този човек е направил много за Института и за здравеопазването. Това не е редно да приключи така и ние държим той да бъде върнат на поста си. Това е човек, който е лекар, който е учител, който е учен, който е направил невероятно много и който живееше с професията си”, казват колеги на проф. Кантарджиев.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 44 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БАЙ Х@Й ‼

    119 17 Отговор
    Аман от оплаквачки‼ Веднъж защо оставяли пенсионери на държавна работа, друг път защо пенсионирали пенсионери‼

    Коментиран от #41, #48, #67

  • 2 Огорчавай се колкото щеш

    111 9 Отговор
    Герберастията е болест,всеки свързан с нея е бацил.
  • 3 хъхъ

    115 6 Отговор
    Време е да си почиваш. А ако си толкова добър като лекар, нищо не пречи да работиш на граждански договор към някоя болница, може да преподаваш на студенти и какво ли още не...защо толкова искаш да си началник?

    Коментиран от #15, #73, #90

  • 4 ЗАКОН

    70 1 Отговор
    ЛОШ ЗАКОН НО ЗАКОН КАКТО СА КАЗАЛИ РИМЛЯНИТЕ.ДА ГО ОСТАВЯТ НА ГРАЖДАНСКИ ДОГОВОР КАТО Е ТОЛКОВА ЦЕНЕН
  • 5 1212

    96 7 Отговор
    Аре стига си ревал, като затворихте всичко и останахме 300 000 безработни да си ни чул да ревеме и да мрънкаме? Отвори си частна клиника и практикувай, нали си много добър... аман от мрънкачи...

    Коментиран от #107

  • 6 Лакея на ГЕРБ

    94 6 Отговор
    Абе стига сте пускали статии за този лакей на ГЕРБ.И аз съм огорчен и милиони други като мен че дебили като него, ни плашеха денонощно как няма да стигнат чувалите за трупове.Още тогава,нормалните хора го казаха,че за всички от НОЩ ще дойде видов ден.Каквото си надробил това ще сърбаш.И кажи на хората с какво си заслужил титлата професор,че нещо не се сещам да съм чел някъде извън България за теб.
  • 7 Шабан

    78 3 Отговор
    Смешен плач, все едно са му взели дипломата или забранили да практикува професията. Оставал бил на улицата, бла бла, глупости на търкала.
  • 8 Шок и ужас

    76 2 Отговор
    Цялата шайка от НОЩ са за затвора, има текстове в закона, които добре описват престъпленията им. Всяването на паника в продължение на над една година, както и блокираните лечебни заведения доведе до невиждана смърност наистина, но не от Ковид, а заради инфаркти, инсулти и нелекувани заболявания. Този рев, който виждаме говори добре за страха им.
  • 9 МНЗ ПЕДУПРЕЖ

    7 60 Отговор
    ЧОВЕКА Е СПАСИЛ ХИЛЯДИ ЖИВОТИ, А ТОА ДЕТО ГО УВОЛНЯВА САМО НИ Е СКАСЯВАЛ ЖИВОТА И НИ Е ПОМАГАЛ ДА ГО НАПУСКАМЕ! СТОЙЧО КАЦАРОВ Е БАЩАТА НА СИСТЕМАТА НА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ У НАС И ТЯ Е МНОГО ВРЕДНА ЗА НАШЕТО ЗДРАВЕ!

    Коментиран от #58

  • 10 Пацо Бацов

    48 4 Отговор
    Бай Шиле,свърши ти рахатлъка!!
  • 11 Деймос

    50 4 Отговор
    А, кой е отговорен за насаждането на КОВИД ИСТЕРИЯ в България , и оттам на много починали хора ?? Все репресирани ..., а тази методика , а тази статистика ..
  • 12 късметлия

    51 4 Отговор
    Той поне се пенсионира и ще взима тавана на пенсията, а много българи вече изобщо не доживяват неговата възраст или с 40г. стаж взимат 300-400лв.
  • 13 НОЩ

    50 3 Отговор
    По добре да те пенсионират, отколкото да те разследват за умишлено всяване на паника, чрез брифинги путиливизора.
  • 14 РАШКОВ...НА 66 ГОДИНИ

    10 45 Отговор
    ЧАКАМЕ И НЕГОВОТО НЕМЕДЛЕННО ПЕНСИОНИРАНЕ

    Коментиран от #33

  • 15 Кантарджиев

    38 2 Отговор

    До коментар #3 от "хъхъ":

    Защото там ми е лапачката и не правя нищо!
  • 16 Ревльо

    49 3 Отговор
    Голямо реване щом си супер специалист, има повече от 20 частни болници има повече от 20 политически партии все ще си намериш работа, на държавна работа щом навършиш години трябва да си тръгнеш достойно. Има кой да те замести нали все казваме че бъдещето е в младите.

    Коментиран от #71

  • 17 хихи

    44 3 Отговор
    КАНТАР СТИГА СИ РЕВАЛ КАТО ВДОВИЦА ЗА ...Й!))
  • 18 Санди

    29 2 Отговор
    Около 5 милиона останали българи по- тези земи също са огорчени от тези които ти плащат.Кой е по-огорчен а?Харчи сега извънредна парса и не се оплаквам да не ти натиснат делийт-а.
  • 19 МНЗ ПРЕДУПР

    3 35 Отговор
    ЧОВЕКА Е СПАСИЛ ХИЛЯДИ ЖИВОТИ, А ТОА ДЕТО ГО УВОЛНЯВА САМО НИ Е СКЪСЯВАЛ ЖИВОТА И НИ Е ПОМАГАЛ ДА ГО НАПУСКАМЕ! СТОЙЧО КАЦАРОВ Е БАЩАТА НА СИСТЕМАТА НА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ У НАС И ТЯ Е МНОГО ВРЕДНА ЗА НАШЕТО ЗДРАВЕ! ДОКТОРИТЕ СТАНАХА БАКАЛИ.

    Коментиран от #40

  • 20 Паисий

    29 3 Отговор
    Ако не могат да намерят заместник на пенсионер, мани, мани...искали да го връщат, мани-мани... Така ли подготвят кадри?!
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Мммм да

    7 36 Отговор
    Харесвам проф.Кантарджиев. Уволнението му, според мен, беше грешка. Друг е въпросът, че беше употребен и това е логичен ход. Да, няма незаменими хора, но има незабравими такива.

    Коментиран от #24

  • 23 Дададаад

    37 3 Отговор
    Тоя да отива да си кара пенсията. Орева държавата. Май циври щото няма да е началник вече, а? Ами младите кога ще се развиват? Отваряй си кабинет като си толкова гладен и си гледай пенсията.

    Коментиран от #32

  • 24 Дъртия с мускала

    33 2 Отговор

    До коментар #22 от "Мммм да":

    Не е уволнен, а пенсиониран. Викаш да го оставят да си началства до 90 г. А?
  • 25 Ми ся

    5 17 Отговор
    Ми ся', здравния министър мой и да не е ходил във първи клас и дан' не знай да смята !!!!! От де да знай тоз господин ЯНЧЕВ , ЧЕ 75 г. Са повече от 64 г. ....затуй допуснал малка грешка ....и НАЗНАЧИЛ за своя съветничка тинейдрърка на 75 Г. .....млада е хубава е !!!! Кво искате виииии ????

    Коментиран от #37

  • 26 изчезвай

    24 2 Отговор
    пълно изчегъртване на герберастката чума !!!

    Коментиран от #38

  • 27 Аз от БЕХ

    26 0 Отговор
    Абе не разбрахте ли, че няма да го върнат този сом....
  • 28 Санди

    22 1 Отговор
    Около 5 милиона останали българи по- тези земи също са огорчени от тези които ти плащат.Кой е по-огорчен а?Харчи сега извънредна парса и не се оплаквай да не ти натиснат делийт-а.
  • 29 Пенчо

    28 1 Отговор
    Факта, че от година и нещо трябва вече да е в пенсия, и че не е подготвил междувременно заместник, не говори добре за него като ръководител.
  • 30 Ива

    21 1 Отговор
    Нема нищо ще ти мине
  • 31 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    22 2 Отговор
    Слушах,внимателно,гледах не внимателно интервюто по бтв.Оказа се,че 16г се е лекувал във Франция от тежко заболяване....Вероятно на държавни пари ,не го попитаха...оказа се,че иска още да стои директор макар да има такова заболяване,което само по себе си би трябвало да инвалидизира...Лично аз,когато докараха царя в бг тайно и подмолно за ДЕцата неусетно... направих така щото ТЕ, децата ми да не останат Роби на такива,като този ТУК в бг и да носят на гърбът СИ,Други,същии като този!Говоря за Шуробаджанащината,която не позволява на кадърния да ВОДИ СТадото,а само да НОСИ на Гърбът си родените да управляват!Да е жив и здрав ще има добра пенсия дай бог да не го разследват за причинените смърти на много хора от стресът наречен ЩАБ в,който той участваше макар и не на първа линия........
  • 32 Даааааааа

    4 16 Отговор

    До коментар #23 от "Дададаад":

    Точно туй прави не можещия да смята МИНИСТЪР ЯНЧЕВ !!!! ДАВА ПЪТ НА МЛАДИТЕ ДА СЕ РАЗВИВАТ !!!! ДА РЕЧЕМ МЛАДИ КАТО НА 75 г. СЪВЕТНИЧКА .....СЪВСЕМ МЛАДА ЖЕНА Е ....НЯМА ЛОШО НЕКА СЕ ДОРАЗВИВА АКО МОЖЕ ????
  • 33 Смешник

    22 3 Отговор

    До коментар #14 от "РАШКОВ...НА 66 ГОДИНИ":

    Сигурно си от ГЕРБ и си доста Кууух.Рашков е министър и е назначен от премиера(там ограничения няма) а този престъпник с бяла престилка е на трудов договор в болница и по закон трябва да се пенсионира,а след това ако го искат да работи като лекар но не на ръководна длъжност и не срещшу 50 000 лева.За това реве този престъпен манипулатор на ковид аферата.По твоята логика и Байдън трябва да го пенсионираме и да не е президент.

    Коментиран от #44

  • 34 Афера

    15 2 Отговор
    Огорчавай се на себе си, че си дядка
  • 35 Булгар

    19 2 Отговор
    Огорчен бил.Смешко .На мислещите хора им се плаче от лакейския измислен вреден щаб.Колко време им слушахме глупостите.Другите двамца кога.Тия службици доживотни ли са.
  • 36 РАШКОВ СЪМ

    3 18 Отговор
    НА 66 ГОДИНИ СЪМ.....ЧАКАМ И МЕН ДА МЕ ПЕНСИОНИРАТ...АМА НАЛИ СЪМ ВЕРЕН....
  • 37 добре

    2 4 Отговор

    До коментар #25 от "Ми ся":

    Как няма да я назначи като двамата със Стойчо са на едно мнение относно грипа ковид. Имам чувството, че Кожухарова нещо не е на център, лично мнение, познавам я отдавна.
  • 38 Пълна скръб сте без ГЕРБ.....

    2 13 Отговор

    До коментар #26 от "изчезвай":

    Погледнете се само и ще се убедите във това !!!
  • 39 Крушевска

    22 1 Отговор
    Някой му беше лепнал прякора "разсърдения мустак"! Верно! Стига си ревал - всеки се пенсионира (ако доживее!), едни лесно, други трудно, едни по собствено желание, други с нежелание.. но факт! Като си кадърен, имаш желание и сили, работи на частно!!
  • 40 Афера

    7 1 Отговор

    До коментар #19 от "МНЗ ПРЕДУПР":

    Не говори глупости. А стия главни букви си май роднина на дядката, а
  • 41 бл.134 в Зап. парк

    6 3 Отговор

    До коментар #1 от "БАЙ Х@Й ‼":

    Дайте му още 5 милиона ,да си харче и да замълчи
  • 42 23456

    2 16 Отговор
    Да му ядат месото на Доктора тия дето го махнаха.
  • 43 Факти

    23 2 Отговор
    Този прекалява. Ами тогава никой не трябва да излиза в пенсия
  • 44 Клоун

    1 15 Отговор

    До коментар #33 от "Смешник":

    Това за КОВИД аферата ИДИ го кажи на СЛАВИ и на ФИГУРАНТА ........!!!!!
  • 45 Дюмне

    21 0 Отговор
    Филмът "Сиромашко лято" с Парцалев. Това е този
  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 вуйна

    19 0 Отговор
    Снимката,която сте сложили показва много добре профанската му същност
  • 50 Някоя си

    18 0 Отговор
    От онзи ден мустака е помръкнал! Започват разследвания,как е успял да спести 600 хил. лв и 15 или 30 хилядарки на месец е взимал?
  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Бай Шиле.. ПИЯНИЦАТА

    12 2 Отговор
    Стига рева.. Га 'краде не ревеше
  • 53 123

    11 1 Отговор
    Много боли няма лапачка
  • 54 А сега

    14 1 Отговор
    Ще реве по Нова Телевизия и след ваканцията ще е почтен гост на Забравеното шоу на Храчков !!!!
  • 55 Разбрал

    15 1 Отговор
    Феодален старец плаче за заплата плюс пенсия- Подобни изкопаеми клоуни не трябва да бъдат тема.
  • 56 стига ривал бе

    19 1 Отговор
    Абе не мога да разбера кво толкова е станало с това прословуто пенсиониране , кво толкоз му е причинено на този дето иначе отнасяще хиляди псувни за поведението си и изявите си в онуй нещо НОЩ , назначено от и да служи на целите на Тулупа , дето ама хич не бяха чистоплътни , както всичко около него . Толкоз му се иска на този Кантарджиев да е на държавна службичка , че голямо огорчение го е налегнало сега . Някой да му е забранил да работи , не му е , да си намери някаква работа и да работи , нещо , което всъщност не правеше до сега , заемаше пост и демонстрираше не съвсем вменяемо поведение. Колко хора бачкат и не могат въобще и да си помислят за пенсиониране , защото ни прецакват с тази пенсионна система и иначе 148 лева и пей сърце умирайки в мизерия.
  • 57 Санитарката

    11 1 Отговор
    Ако беше санитарка немаше да риве бай Шиле - иска да лапа и пенция и директорска заплата 5 бона 😁🎃🚾🇻🇳
  • 58 Да имаш факти

    6 0 Отговор

    До коментар #9 от "МНЗ ПЕДУПРЕЖ":

    - или само плюем по познати направления? И на мен ми обещаваха, че ще продължат присъствието ми още няколко месеца /по независещи от мен причини се появи ситуация, в която трябваше да се свърши голям обем работа/ - но - дойде датата и по съответните правила... Работата я свършиха други. Няма незаменими, а и такъв е законът. Още повече, че в случая става дъма за АДМИНИСТРАТИВЕН пост ,не за медицински. Професорът може да продължи да е лекар, консултант, преподавател... Началник НЕ Е професия.
  • 59 нннн

    14 0 Отговор
    Ама спрете се, де! Оревахте орталъка! Дай Боже всекиму да стигне до пенсия, и то максимална.
  • 60 ббб

    10 0 Отговор
    Кантарджиев, стига рева отивай на село да си почиваш, пенсионер герберски! Прилагаш на бойко номерата вечно да се оправдаваш с други
  • 61 Виновни

    10 1 Отговор
    са медиите, тъй като са притежание на Борисов и Пеевски, и така отклоняват вниманието от мафията, грабежа и безобразията, които сътвориха. А пенсионирането е съвсем законен акт.
  • 62 РАШКОВ...НА 66 ГОДИНИ

    0 7 Отговор
    ВЕРЕН СЪМ НА ПАРТИЯТА....
  • 63 БАЙ ШИЛИ

    11 1 Отговор
    БАЙ ШИЛЕТА И ГОДЖИТА В ЗАТВОРА.
  • 64 100

    2 14 Отговор
    Като са тръгнали да пенсионират, да пенсионират и пилота дето се прави на президент.

    Коментиран от #68

  • 65 Бу бу

    15 0 Отговор
    Застлани като мъж и кажи:
    "Приемам пенсионирането, щом нямат нужда от мен."
    Това властта е сладко нещо
  • 66 РАШКОВ..НА 66 ГОДИНИ

    0 7 Отговор
    МЕНЕ КОГА..


    .
  • 67 Реалист

    1 9 Отговор

    До коментар #1 от "БАЙ Х@Й ‼":

    Може да е за пенсиониране, но моментът не е подходящ. Повече прилича на лично или некомпетентно уволнение.

    Коментиран от #91, #111

  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Палячо

    13 0 Отговор
    Голям шегобиец беше в щаба, а се оказа малка ревла.
  • 70 Нека следващия пенсиониран да е ония

    10 1 Отговор
    Псевдо генерал, който се правеше на интересен всеки ден по ТВ.

    Коментиран от #84

  • 71 Не се ли сещаш

    1 3 Отговор

    До коментар #16 от "Ревльо":

    че въпросът е принципен?!Министърът демонстрира сила!Нали ни обещаваха да са принципни.Това е направено умишлено и демонстративно.

    Коментиран от #81

  • 72 Сланина и Зурла

    11 0 Отговор
    ИЗЧЕЗВАЙ УРОДЪ!!!ПОБЪРКАХТЕ ХОРАТА ,СЯ ЩЕ МИ РЕВЕШ!!ИЗЧЕЗНИИИ
  • 73 ММММММ

    13 0 Отговор

    До коментар #3 от "хъхъ":

    Защо ли?Ами защото в НОЩ е бил на хонорар с Венци М за по 30 бонки,приятелю.Видяхте ли разбивката му-имал 600 бона на влог.Демек,няма доказване на тези доходи,вземани хонорари в пликчета.Кътал,кътал,колко да е кътал?600 бона,как ще ги докаже?Айде стига сте ревали за тоя пиздюк,има много грях да изкупва...
  • 74 Пешо

    10 0 Отговор
    Чичото с чантата, който има излъчване и интелект на счетоводител от ТКЗС пасваше страхотно на Боко.
    Времето му отмина
  • 75 ММММММ

    10 0 Отговор
    30 хил на месец,да съм точен.
  • 76 Катраня

    14 1 Отговор
    Катранджиев, занеш ли колко бях огорчен аз миналата година по това време, когато ме караше да се маскирам като нинджа? Знаеш ли колко бях недоволен, че който и сайт да отворя, което и радио да пусна или ТВ, от всякъде ти и колегите ти ме убеждаваха колко съм болен, как ще мра яко, колко няма да има чували за труповете и как те ще се търкалят по площадите?
    Защо тази година по същото време, почти никой не говори за измислената ви пандемия? КАкво стана? Отидохте си вие, отиде си и пандемията, нали?
    За това пък сега, навсякъде си пак ти с твоите сополи и сълзи, за това как си се пенсионирал? И аз искам да се пенсионирам, пак според законите дето ги правите вие, ще се пенсионирам на куково лято!
    Марш на село да садиш лук. Все още не е късно за есенен лук!
    Престани да плачеш като вдовица за _____ !
  • 77 Проф. Мангъров

    10 0 Отговор
    Бай Шиле гладен нема да останеш - ела при мене да бачкаш в Ковид отделението 😁🎃🚾🇻🇳
  • 78 Спасов

    10 0 Отговор
    Нахалство и безочие!
  • 79 Бай Шиле

    10 0 Отговор
    А беше ли огорчен Бай Шиле, когато затваряше бизнеси и училища и стотици хиляди останаха без работа, а децата не ходеха на училище? Тогава беше духовит и ръсеше майтапи.
  • 80 Перо

    3 7 Отговор
    Проф.Кантарджиев беше единствения читав в мутренския щаб. Умееше да обяснява на хората на достъпен език риска от епидемията и начина на предпазване. Другите бяха читатели и преразказвачи от интернет по специалност и болест,от която нищо не разбират,а говореха с латинска терминология и плашеха умишлено хората,поради некадърност. Изглежда,че пенсионирането му е лична или политическа вендета,лично на министъра на МЗ д-р Стойчо Кацаров. Просто,който е приемал сътрудничество и помощ на мутрата гори за сътрудничество с мафията. Знаеше с кого има работа,защо индиректно влезе в мутренската система?
  • 81 деде

    7 0 Отговор

    До коментар #71 от "Не се ли сещаш":

    Ами хунтаджиите и обслужващият ги персонал да не са коледни играчки та в памук да ги държат. Режимът им беше репресивен и отстраняването им трябва да е радикално и даже съпроводено с търсене и на наказателна отговорност.
  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 Тома неверни

    7 0 Отговор
    Каква трагедя, сърцето ми се къса!
  • 84 Дора

    0 5 Отговор

    До коментар #70 от "Нека следващия пенсиониран да е ония":

    Не ти пожелавам да се разболяваш, но ако стане,може само да си мечтаеш да попаднеш в ръцете на този генерал.Омръзна ми да се изказват против успели личности!Тогава,когато в Италия,Испания,Португалия нямаше места в моргите, здравната ни система издържа,благодарение на специалистите.

    Коментиран от #86, #92

  • 85 Палячо експерт

    5 0 Отговор
    Така е, когато си играеш с огъня, трябва да си готов да си изгориш! А този рИвач,когато е ял кИфтетата за чужда сметка, защо нИ рИва?
  • 86 генерал Сартана

    4 1 Отговор

    До коментар #84 от "Дора":

    И какво ще направи гробаря-генерал, като му попаднеш в ръчичките - ще изреже вируса със скалпел или ще донесе чувала за трупове.

    Коментиран от #106

  • 87 Паразитни болести

    5 1 Отговор
    30 бона вземал по 1000 лева на ден бюджетна пара - да не вземе да пукне сега от огорчение 😁🎃🚾🇻🇳
  • 88 Мутри вън

    5 0 Отговор
    Пенсионирането става когато си навършил определена възраст, така че стига е плакал. Ако има нужда от него да го назначат за консултант. Път на младите е нужен. Пък и ако беше толкова кадърен нямаше да имаме три вълни и толкова умрели от вируса когато беше член на НОЩ.
  • 89 разследване

    11 0 Отговор
    Вчера , по повод страшно завишените цени на ПСР тестовете в България се появи информация, че частните лаборатории са се откривали с одобрение на същия този Кантарджиев. Та питането е дали влоговете на въпросния, за които публикуваха информация, на стойност половин милион лева са само , както сам е писал "от заплати"????? С какво живеят тези хора - с въздух ли и има ли в България КОНПИ и прокуратура? Доктори в държавни институции - милионери! Яко разследване трябва!
  • 90 aaaaaa

    3 0 Отговор

    До коментар #3 от "хъхъ":

    ТОЧНО.....НО НЯМА ДА ИМА ЛАПАЧКА ОТ 20-НА "ХИЛКИ" КАКТО ОТ НЕПОТРЕБНАТА "НОЩ"
  • 91 За тези

    2 1 Отговор

    До коментар #67 от "Реалист":

    на които е дошлао времето за пенсиониране, моментът НИКОГА не е подходящ. Такъв е законът - но не той е проблемът, а инстинктивното нежелание на всеки от нас да признаем очевидното - времето ни е минало. ИСТИНАТА Е, ЧЕ ТРЯБВА МЛАДИТЕ ДА ЗАЕМАТ МЕСТАТА НИ - аза нас остава да изживеем оставащото време - светът е толкова голям, има толкова места, които не сме видели и толкова радост , която трябва да изживеем...
  • 92 Кой го беше

    6 0 Отговор

    До коментар #84 от "Дора":

    сазал - "Достигнал до върха на своята некомпетентност". Генералът /знаем за кого става дума" е блестящ коремен хирург - но му беше вменено и той се беше съгласил - да играе ролята на епидемиолог. Вие лично бихте ли се съгласили епидемиолог да ви резецира елементи от стомашно-чревния тракт? Ето тук е въпросът... Звучи също като пожарникар, който инспектира строителство на пъкища и пътни съоръжения.
  • 93 Катранджиев и цалата Шайка ежедневно

    7 0 Отговор
    Опсихясваха народа и нагнетяваха страх, умишлено, преднамерено, Това им беше "работата" да може да бъдат уплашени протестиращите през лятото, да бъдат уплашени хората да не отидат да гласуват през Април на изборите!! Това са Голямите заслуги на НОЩ!!! Но къв Борисов!! Да отива на работа в ГЕРБ, той си работеше за тях!!
  • 94 СТИГА

    4 2 Отговор
    Стига рева бе, търтей!
    Отивай да лекуваш болните, а не да лапаш от държавната ясла!
    Всички ли от ГЕРБ и БСП сте такива наглеци?
  • 95 Заплатата, бако, заплатата ...

    5 0 Отговор
    ... е зора. Вечен и незаменим е присъщо на императорите. Да искаш вечно да си в място, което ти е било, като дом, а то да е работното ти място е присъщо на тези с чуство за незаменимост. Нямаш нужното чуство за достоинство, ако не можеш да приемеш, роптаеш по решение на овластени, по твое мнение, дори и неправи. ДА СИ МИСЛИЛ КАКВО СИ ПРАВИЛ И ДА СИ НОСИШ ПОСЛЕДСТВИЯТА. Щом желаеш работи и след пенсиониране.
  • 96 Пунта Канна

    1 8 Отговор
    Да не ти пука професоре. Важна е оценката на хората, а не на комплексари като Стойчо Кацаров и неговите кукловоди.
  • 97 ОГОРЧЕН

    8 2 Отговор
    Огорчен бил!
    И аз съм огорчен,
    се с Мутафчийски, Борисов и Гешев
    още не сте в панделата!
    Гнус ме е!
  • 98 Пенсионер

    9 0 Отговор
    Кантарджиев,орева цяла България! Стани един пазач на болница за 300 лв.,Както са други пенсионери...да си купят лекарства,кисело мляко и хляб.ЗНАЕШ ЛИ КОЛКО ПЕНСИОНЕРИ СА ПРИНУДЕНИ ДА РАБОТЯТ,ЧЕ С ЕДНА ПЕНСИЯ НЕ СЕ ЖИВЕЕ!
  • 99 Баш Гост

    6 0 Отговор
    Професора да си ходи в къщи, че заради такива работещи пенсионери като него, трябва да се пенсионираме на 100 години.
  • 100 Хаха

    6 0 Отговор
    А когато слугуваше на безкнижника и дрънкаше глупости, за да Му угоди не беше "огорчен" бай шиле, нали?! Сега голяма "драма", че пенсионират цял бръмбар на безкнижника! Пенсионирането ти е най-малкото, което можеше да направи министъра! Трябва да бъде следствен за всяване на паника, заедно с безкнижния и цялото нощ!
  • 101 абе

    6 1 Отговор
    Га обслужваше простия Тулуп не разправяше , че си много огорчен , нали ?
  • 102 Гневен бургазлия

    4 1 Отговор
    И ние сме огорчени от вас Гербери кратливи.. Ама никой не ни чува.. Аре взимайте си съдраните килоти и въш от политиката... След вас трябва да дойдат супер спецове че да оправят кашите които набъркахте!

    Коментиран от #104

  • 103 Въх верно ли

    2 1 Отговор
    Абе ц...л.. И като направи едно интерею при Храчков и си мислиш че ще те оневиним ли бре крадливи ц..... И... Аре беж че затвора ти е малко!
  • 104 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 105 Родина мащеха

    2 2 Отговор
    Как да имаш сигурност, вяра и желание за живот в България, как да милееш и да се гордееш с това че си българин, след като в продължение на 40 години активен трудов стаж непрекъснато се доказваш като знания, умения, труд и човечност ? Cлед като в продължение на 33 години градиш и превръщаш Националния център за заразни и паразитни болести в образцово научно звено с най-отлични постижения и с безспорен международен престиж ? Cлед като въпреки че самият ти си в рискова група от Ковид-19 в продължение на над година работиш извънредно и бeз зaплaщaнe (!) в небезопасна среда, не само през деня, но често и през нощта в името на оцеляването на българската нация от смъртоносната пандемия ? И след всичко това eдин дeн изниквa някaкъв невзрaчeн чиновник c нaй-бaнaлнa кaриeрa, кoмутo ca възлoжили зa eдни 60 дни дa пoтъркa eднo миниcтeрcкo крecлo и който ни в клин, ни в ръкaв ти заявява, че лесно заменимият си точно ти и с една химикалчица за секунди поставя точка на всичко, което си постигнал досега и което осмисля цeлия ти живот. Тoвa ли трябвa дa бъдe Бългaрия зa тaкивa пoчтeни хoрa и зacлужили дeятeли нa нaукaтa и oбщecтвeнoтo здрaвe, кaтo прoфecoр Тoдoр Кaнтaрджиeв ? Oтгoвoрът зaвиcи oт вcички нac.

    Коментиран от #108

  • 106 Дора

    1 0 Отговор

    До коментар #86 от "генерал Сартана":

    За твое сведение,лекарите преди да специализират,учат обща медицина.Работата на НОЩ ,беше да овладее положението.Ти ,ако мислиш,че си застрахован от болести--е не си.И на мен не ми беше приятно да ми се промени живота,но вярвам на специалистите.Общите приказки против всичко и всички са за неудачни ци. Народопсихология,какво да се прави.
  • 107 амджика

    1 1 Отговор

    До коментар #5 от "1212":

    Га яде кюфтетата не рева .
  • 108 фъс

    5 1 Отговор

    До коментар #105 от "Родина мащеха":

    Така,така.Я му виж интервюто от 2019г,края какво казва:"един обикновен,безопасен грип,който всички знаят как се лекува".2020г вече:"Много е опасен!Трябва да се спазват най-строгите мерки!Маски,дезинфекция,затваряне на у-ща и т.н.,ще има много жертви".И за тези си лъжи в НОЩ му даваха по 30 хил лв месечно.Айде,сполай ти с 3 лв в джоба.

    Коментиран от #109

  • 109 Абе фъсня

    2 3 Отговор

    До коментар #108 от "фъс":

    1) Кой в целия свят знаеше през 2019 г. какво точно представлява Ковид–19 ? Правилно: А-Б-С-О-Л-Ю-Т-Н-О—Н–И–К–О–Й. Кантарджиев тогава просто е споделил това, което е било известно на научните специалисти към момента, а ти сега се напъваш да го изкараш мошеник, какъвто всъщност си самият ти.

    2) Колко още национални медии, колко още отговорни институции и колко още пъти трябва да ти набиват в кухата глава, че К-А-Н-Т-А-Р-Д-Ж-И-Е-В—Н-Е—Е—В-З-Е-Л—Н-И-Т-О—Л-Е-В—З-А-Р-А-Б-О-Т-А-Т-А—С-И—В—Н-О-Щ, за да престанеш да тиражираш тези дебелашки лъжи за космическите му хонорари и прочее изсмукани от пръстите ти фантазии за печалбарство ?

    На такива човекоподобни като теб трябва доживотно да им се отнеме достъпа до интернет, за да не могат да заразяват околните с бездънната си тъпотия и наглост.
  • 110 БАЧУ

    2 0 Отговор
    За приказките по времето на "пандемията",не ти се полага и пенсия,а за създадения хаос от тебе,мУФТАДЖИЙСКИ и др."специалисти" ЗАТВОР.
  • 111 БАЙ Х@Й ‼

    3 0 Отговор

    До коментар #67 от "Реалист":

    Кога е подходящ момент? Като стане на 90 ли ? А после защо нямало места за младите, а разни пенсии се напикаване в креслата ! Никой не му пречи да РАБОТИ като лекар !
  • 112 Джери

    2 0 Отговор
    Я този да не плаче толкова! Всичките "новини", които ни съобщаваше по телевизиите бяха публикувани в наши и чужди сайтове, далеч преди да засуче мустак. Освен това защо стене? Може да бъде преназначен като пенсионер на свободно място /задължително непривлекателно/ в института. А ако е толкова ценен да бъде така благороден и д пръска знания безплатно. Все пак не е в частна фирма.
  • 113 кочо

    2 0 Отговор
    Г-Н КАНТАРДЖИЕВ ВИЕ КАТО ЛЕКАР СТЕ ПОЛОЖИЛИ КЛЕТВА ДА ЛЕКУВАТЕ ХОРАТА НАЛИ.ПОЛИТИЦИТЕ ВИ НАУЧИХА ДА ГИ ЛЪЖЕТЕ .ЗАЩО. ТЕЗИ ХОРА ВИ УВОЛНИХА.СЕГА ОСТАВА ДА СИ СЛОЖИТЕ ВЪЖЕТО .
  • 114 Драйфус

    2 0 Отговор

    До коментар #48 от "Стига рева":

    А дали може да лекува,как мислиш?

    Коментиран от #116

  • 115 Десо

    2 1 Отговор
    Кантарджиев,имаш млади колеги,много по кадърни от теб,дай им път.Или и ти като твоя ментор се влюби в себе си!И не си мисли,че колегите ти искат да се върнеш,това са постановки!
  • 116 mnbvc

    1 0 Отговор

    До коментар #114 от "Драйфус":

    Рачков-Пръдлето е виновен,че мувдигна рейтинга и тоя се уака,като е навършил години за пенсия да си стои в къщи ,а като му е мил института да си го посещава всеки ден ако иска,но явно заплатката е интересна ,или няма да му стига за памперси.Аман от тоя стига сте ни занимавали вече с него,и три дни му бяха много.
  • 117 БОЙКО Е ПОДЛОГА НА САЩ

    1 0 Отговор
    КАНТАРЖИЕВ НЕ Е ПОДЛОГА НА ТИКВАТА ! НЯМА ДА ГО ОЧЕРНИТЕ !
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове