5 578 89

Президентът изказва съболезнования на близките на майор Валентин Терзиев

Радев подчертава, че майор Терзиев е изпълнявал отговорно и професионално задачите си

Президентът изказва съболезнования на близките на майор Валентин Терзиев
Снимка: БГНЕС

Държавният глава Румен Радев изказва съболезнования на семейството, близките и колегите на майор Валентин Терзиев, който загина в района на зенитен полигон "Шабла" при изпълнение на тренировъчен полет.

Президентът подчертава, че майор Терзиев е изпълнявал отговорно и професионално задачите по защита на неприкосновеността на въздушното пространство на България по време на службата си във Военновъздушните сили и до последния си тренировъчен полет.

Ще запомним майор Терзиев като прекрасен човек и професионалист, който винаги е олицетворявал добродетелите на българските военни летци.

Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 58 гласа.

Свързани новини

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • 1 Бацо

  68 20 Отговор
  Ни докара до там да губим самолети в мирно време

  Коментиран от #9, #77, #80

 • 2 Бацо

  54 14 Отговор
  Е позор тикай го в затвор
 • 3 Светла

  92 0 Отговор
  му памет ! Да бди над България там Горе........
 • 4 Браво генерале

  101 14 Отговор
  Ти си единствения който не обвини майора в човешка грешка.

  Коментиран от #36

 • 5 ха ха коментар

  72 12 Отговор
  Какви самолети,то сума си народ измря в мирно време благодарение на Борисов и НОЩ.
 • 6 Поклон

  102 0 Отговор
  Поредният ни орел, останал за винаги в небето. Лети майоре, лети и пази небесата на Родината, както си го правил приживе!

  Коментиран от #88


 • 7 ШиШиШиШи

  55 10 Отговор
  Кой го свали ??? Ще научим ли истината ?

  Коментиран от #19, #31

 • 8 Ирена

  48 12 Отговор
  Опасенията на Борисов се оправдаха. Вместо лодки и туризъм НАТО и САЩ превръщат плажовете и морските ни курорти във военна зона.
 • 9 То на тебе да се наакаш БАЦО ще ти е вин

  20 29 Отговор

  До коментар #1 от "Бацо":

  Ако го нямаше БОЙКО ....със кой щяхте да се оправдавате ????

  Коментиран от #47, #69

 • 10 pit

  50 9 Отговор
  В учението учението се използват бойни муниции, което предполага, че самолетът е свален от „приятелски“ огън на американските терористи.
 • 11 тхйт

  13 18 Отговор
  Изака ли съболезнования?!?
 • 12 Истината

  25 29 Отговор
  за падането изтребителя МИГ-29 и гибелта на летеца, трябва да се търси в това кой е летецът. Пилотът на самолета, майор Терзиев(на 47 години) е бил много опитен и трениран пилот.Били са му поверявани отговорни и трудни летателни мисии като например прелитането на група изтребители на пределна малка височина на военните паради в София по случай Гергьовден, 6-ти май. Но…Толкова опитен летец, професионалист, на 47 години все още си стои майор, когато на неговата възраст трябва да е минимум полковник! Като сравнение: неговият колега Мунчо Шпаклата с грипените, на 45 години беше вече генерал и всеобщ НАТОвски любимец.Макар да е доста по-некадърен и нефелен като военен летец. Да, ама не – Мунчо си е връзкарче, а загиналият майор Терзиев 100% не е!

  Коментиран от #14, #34

 • 13 Абе ФИГУРАНТ кажи си ....

  33 18 Отговор
  Че свалиха НАШИЯ пилот по погрешка .....не увъртай и не замазвай нещата !!!
 • 14 Майор

  30 9 Отговор

  До коментар #12 от "Истината":

  Терзиев не е бил връзкар, следователно без протекции, и се е счело, че на никого няма да липсва и никой няма да рови много-много след гибелта му. И нашите ибрикчии-г.зомий ници са го дали курбан на янките да си го „похарчат“, както намерят за добре – да използват българския самолет и пилота му като жива мишена заради максималното доближаване условията на учението до реалните бойни условия. Подготовка за предстоящата война с Русия и нахлуването в Крим.

  Коментиран от #15, #54, #58

 • 15 Запознат

  33 8 Отговор

  До коментар #14 от "Майор":

  Още от времената на Студената война янките използват съветски(руски) самолети за учебни цели и обучение на своите пилоти. Така че какво тук значи един стар туземски самолет и живота на българо-туземския му пилот?! Ами едното нищо! Много жалко за загиналия пилот станал жертва на мръсни политически игрички! Съболезнования за семейството му!
 • 16 Признай си

  44 5 Отговор
  Използвали са нашия самолет , като мишена ....сега и черната кутия ще скрият ....за да няма улики и следи !!!
 • 17 Къде сме ние?

  31 7 Отговор
  Ами ние сме потопени в три морета (от американския Лакей). Американците разположиха военен потенциал край Варна – уж за учението „Защитник на Европа 2021“. Всъщност янките изграждат в „Родни Балкани“ край морската столица база, в която ще разположат ракети „Иджис“, които да възпират руска ракетна атака, и крилати ракети „Томахоук“ (покриващи Крим). След инсталирането край Варна на ракетите на Пентагона американците ще превърнат Черноморието ни в плацдарм срещу Крим.
 • 18 ФНК

  47 1 Отговор
  Народа трябва да знае какви са причините за да си отиде един млад във силата си боен офицер летец и кои носи отговорноста? Жалко, че си отиде един достоен български офицер.
 • 19 Статистика

  9 21 Отговор

  До коментар #7 от "ШиШиШиШи":

  Не е нужно някой да го е свалил за да се разбие на парчета в морето. Летял е с над 900 км. ч. при тази скорост удара с водата е като удар в бетон, много ясно че ще е на парчета! А президента е летял съвсем скоро на тези над 30 годишни Миг-29 и много добре знае колко са проблемни, за това не допуска причината да е пилотска грешка. На всички Миг-29 рано или късно се появяват пукнатини във вертикалните стабилизатори, за това редовно се ремонтират. Подсилват ги с стоманени планки, на живо или на снимките с висока резолюция ясно се виждат. Това е един от многото технически проблеми заложени още при проектирането.

  Коментиран от #22, #85

 • 20 Пеев

  30 4 Отговор
  Нямаме армия, нито велика сила зад гърба си, защото краварите ще ни продадат на Ердоган за минута. А нашите „турци“, защо мислите бяха викнати при Ердоган? В ход е плана за разделяне на БГ. А от мой познат авиоинжинер подразбрах, че учебната им мишена май не е била за изпробване на зенитни ракети, а на американските системи за блокиране на електрониката. Ето защо това пилота няма никакви радиопредавания и изчезва от екрана ей така. Нека ви разправят от А1 и от доставчици на и нет услуги, че проблемите им били от пожар в София и срив на облак! Ей това сме за тях пушечно месо!
 • 21 Какво щеше да стане ако това беше се

  14 15 Отговор
  СЛУЧИЛО ПО ВРЕМЕ НА УПРАВЛЕНИЕТО НА БОЙКО ...???? ЩЕШЕ ЛИ ДА ИМА ПРОТЕСТИ ЗА ОСТАВКА НА ВСИЧКИ ВИНОВНИ ???? И АКО ТОГАВА ЩЕШЕ ДА ИМА ПРОТЕСТИ ........ЗАЩО НЯМА СЕГА ....???? ИЛИ НА ТИЯ ИМ Е ПОЗВОЛЕНО ВСИЧКО ...???? И ВСИЧКО СВЪРШВА СЪС ИЗВИНЕНИЕ НА ФИГУРАНТА ????

  Коментиран от #61

 • 22 Стъкмистика

  14 4 Отговор

  До коментар #19 от "Статистика":

  Не се прави на адвокат и не защитавай престъпниците , които се гласят да замажат следите и да се изкарат невинни !!!

  Коментиран от #35

 • 23 Иван

  21 7 Отговор
  Нашите зелени чорапи „похарчиха“ курбан българския летец, за да угодят на американците . Впрочем тях не са ги питали, но може би американците са им казали, че е станал сакатлък . Тъй като зелените чорапи нямат нищо под шапката, за това са удобни като прислужници като „генерали на НАТО“ !
 • 24 Стив

  14 13 Отговор
  Президент и Премиер да си подават оставките – така се поема отговорност, а не с ли з ане на американски за.ници !

  Коментиран от #26

 • 25 Въпрос

  29 2 Отговор
  Никой от експертите и политиците, не даде ЯСЕН отговор – ЗАЩО българската бойна авиация е ПРИЗЕМЕНА така грозно и позорно!!! Защо се гаврят с живота и уменията на прекрасните ни умни летци, прекрасни млади български мъже?! Спомена се експертната версия за „несъвместимост в параметрите“ между натовските самолети и МиГ 29! Ами защо тогава на „натовското учение“ са поканени изтребители МиГ 29 от съседна Сърбия?!
 • 26 Краси

  16 1 Отговор

  До коментар #24 от "Стив":

  Дано се хранят и да преглъщат спокойно, и българските политици, и военните ни началници…. Но не им пожелавам оттук нататък съвестта им да спи спокойно.
 • 27 Да каже

  17 7 Отговор
  президентът Радев, ако има капка национално достойнство и чувство на дълг към народа, необходима ли е на Бедна България: 1. Бутафорна армия, въоръжена със старо желязо, 2. Членството в НАТО, 3. Пактът „Три морета“. Нека да се намерят и трезвомислещи глави в България, които да инициират референдум по излизането на България от НАТО и за обявяване на пълен военен неутралитет от страна на Република България.

  Коментиран от #29

 • 28 Нашата

  24 1 Отговор
  държава е пред саморазпад и това ще е прецедент в световната история. Държава, която губи функционално и оперативно възможности заради корупция и безхаберие на най-високо ниво. За да се спасим, е нужна тотална смяна на социалноикономическия строй, да се откъснем от пипалата на световния жандарм и от лицемерието на ЕС. Всички бивши соц. държави между Русия и Европа са на същото дередже! Дали някой не управлява този процес?
 • 29 Ей русифили

  1 11 Отговор

  До коментар #27 от "Да каже":

  лудите и тъпанарите у затвора. Той Първанов се опъваше, ама клекна.

  Коментиран от #83

 • 30 БГ гражданин

  11 12 Отговор
  Още по-противни от факта, че в мерака си да остане на власт Радев поставя личните си интереси над националните, са лъжите, че Три морета не били нищо лошо. Достатъчно анализи излязоха за това Триморие, че е военен антируски проект, обосновани подробно от специалисти, но тоя продължава да дърдори безумия, защото разчита именно на тия промити мозъци, които ядат доматите с колците и които вярват на тоя изпечен лъжец. Треска го тресе Льотчика, че това Триморие ще му коства втория мандат, но ако в тая държава има разумни хора, ще го пратят наесен да си гледа Деса извън президентството.
 • 31 Само Бог

  26 1 Отговор

  До коментар #7 от "ШиШиШиШи":

  знае истината. Тъстът на брат ми беше военен летец по време на социализма. Това е най- рисковата и отговорна професия, и всички негови които са летели, умряха много млади, от разни загадъчни болести. Както и той самият. Въпреки, че не са загинали. Така, че поклон пред смелостта и мъжеството на тези достойни воини.
 • 32 Бездарници

  6 21 Отговор
  Всеки ден умират стотици българи. Айде стига с тоя плач.
 • 33 Гагарин

  13 7 Отговор
  Радев и тоя червен селянин премиера да кажат истина за смърта на пилот
 • 34 питай

  7 0 Отговор

  До коментар #12 от "Истината":

  Каракачанов защо е останал майор въз основа на тази негова заповед З А П О В Е Д на МИНИСТЪРА НА ОТБРАНАТА 22.11.2017 г. № ОХ-1199 гр. София СЪДЪРЖАНИЕ: Обявяване на „Модел за кариерно развитие на военнослужещите в Министерството на отбраната, структурите на пряко подчинение на министъра на отбраната и Българската армия“ На основание чл. 26, т. 6 и чл. 31, ал. 1 от Закона за отбраната и въоръжените сили на Република България, ЗАПОВЯДВАМ: Обявявам „Модел за кариерно развитие на военнослужещите в Министерството на отбраната, структурите на пряко подчинение на министъра на отбраната и Българската армия“ (Приложение). МИНИСТЪР НА ОТБРАНАТА КРАСИМИР КАРАКАЧАНОВ
 • 35 Долу БКП

  8 13 Отговор

  До коментар #22 от "Стъкмистика":

  К'ви чорапи бе, те са с непрани от 30 години смръдливи партенки!
 • 36 Да той ще е и един от всички които ще

  14 8 Отговор

  До коментар #4 от "Браво генерале":

  Замажат свалянето и убииството на нашия пилот !!!!

  Коментиран от #55

 • 37 Aaaaaa

  17 4 Отговор
  Аме*иканците го убиха!
 • 38 Селянин

  8 3 Отговор
  ДЗИ ше плаща ли самолета
 • 39 Биби Кинг

  5 4 Отговор
  Каде е блак бокса бе Зловрадеф?
 • 40 123

  14 4 Отговор
  Радев също работи за Глобалистите като Боко.
 • 41 Аз Негодника

  10 2 Отговор
  Робота Федя и служебният кабинет на Костов изказват съболезнованията си,и благодарят на НАТО че не простреляха повече, български самолети...Нищо не става от тия парцали...
 • 42 ХАН КРУМ

  9 2 Отговор
  ЧЕТА ЧАСТ ОТ КОМЕНТАРИТЕ И СЪМ УДИВЕН–БЪЛГАРИ ЛИ ГИ ПИШАТ? АКО Е ТАКА,ОБЯСНЕНИЕТО ЗАЩО СМЕ НА ТОЗИ ХАЛ Е ПРОСТО И ЛОГИЧНО.
 • 43 обикновен

  23 1 Отговор
  Не изказавайте съболезнования, а кажете как и кой стреля по самолета! Или нямате мъжество да дабравите как ви инструктираха от "новите братя"? Черната кутия щяла да се прецака от моркста вода?! Това да не ви е компотен буркан, бе ? Какво да и се прецака? Информацията в нея се пази на магнитни носители, а не сладко-кисел сос! Ееее, таковате се и това си е! Държава-колония и протекторат на едни евреи сме станали!
 • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

 • 45 наблюдаващ

  22 2 Отговор
  Светла му памет на пилота! Пилотите са достойни и смели мъже!
 • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

 • 47 Големкурев

  11 3 Отговор

  До коментар #9 от "То на тебе да се наакаш БАЦО ще ти е вин":

  Ако го нямаше тиквата живота в тая държава щеше да е по хубав и с около 2 милиона повече население!

  Коментиран от #49

 • 48 ВЪЖЕ И САПУН

  19 8 Отговор
  СВАЛИ СИ МАСКАТА, румене, МИЖИТУРКО! СТИГА СИ СЛУГУВАЛ НА евр@и и м@сони! ОТ МАСКАДЬОРСТВАНЕ ПРЕВЪРНАХТЕ ДЪРЖАВАТА В МЕЧТА: ВСЕКИ МЕЧТАЕ ДА Я НАПУСНЕ!
 • 49 зъл пес

  3 2 Отговор

  До коментар #47 от "Големкурев":

  Е мой братовчед заедно със семейството си замина за Америка през 1999г.Кажи ми баламурник,кой е виновен за заминаването му?Аман от умници.На крив таковата,вуната му пречи.
 • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

 • 51 Странно

  10 0 Отговор
  Кауна откога сложи маска ???? Нали "вирос няма" на Шипка? Мравояда и той изведнъж цъфна с маска. Сега ми се правят че са за мерките ли за да се обърка някой да гласува за тях ли.

  Коментиран от #84

 • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

 • 53 Филип

  5 2 Отговор
  Приказвате глупости, свален бил..Акъл нямате! Самолета е отказал, това е истината. Няма да е кажат машината е отказала..Просто ако излезнат с официално становище, че машината е проблем и е загинал толкова добър кадър- майор Валентин Терзиев ще стане страшен скандал. На Радев му е ясно че самолета е отказал, за това днес каза от тук нататък ни инт съдбата на пилота, щеше им се да намерят тялото и да го изпратят достойно, но това май няма как да стане ,след като са намерили биологичен материал, нщ не е останало ,здраво от него. Тва е ,стига сте гадаели, амортизираната стара машина е предизвикала катастрофата, просто пилота е един от най добрите ни и точно той изтегли ,късата клечка, ако беше някои новобранец щяха да кажат пилотска грешка, но нямат съвест, няма и да кажат че е самолета . Сега ще се правят че търсят още 2 дни и ще кажат няма я и кутият и така. Както казаха днес с тези самолети и техники , курбан ги пращат !!!
 • 54 АУУУУУ

  1 1 Отговор

  До коментар #14 от "Майор":

  значи си майор ......ха ха ха.... много скромно ...трябваше да си пишеш ник с поне генерал лейтенант ...ха ха ха

  Коментиран от #59

 • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

 • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

 • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

 • 58 Ех ,,Майоре"...

  1 1 Отговор

  До коментар #14 от "Майор":

  Ама нещо прекаляваш с гледането на филми...!По- яваш,молим те...🤣😂😆!
 • 59 БАУУУУ

  1 1 Отговор

  До коментар #54 от "АУУУУУ":

  ,,...трябваше да си пишеш ..." А аз бих му казал-,,Трябваше да си пиеш... хапчетата редовно"...!!!
 • 60 Румпелщилцхен

  6 1 Отговор
  Нашите пилоти са може би последните ни истиски герои. Летят с изпочупена техника, но го правят за Родината ни. Мога да ги сравня само с руските пилоти в началото на Втората световна война, когато те летят със селкостопански самолети и биплани срещу модерните немски изтребители. Толкова години кирливи и гнусни политици се подиграваха със съдбата на Армията ни и я съсипаха.
 • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

 • 62 Нощен полет

  4 0 Отговор
  Самолетите бяха ремонтирани за да има България еърполисинг в небето да се охранява срещу навлизането на самолети нарушители защо ВВС са участвали в тези учения които по характер са подготовка за водене бойни действия с използване на боеприпаси за учебни стрелби а не на еърполисинг
 • 63 Маde in Bg

  5 0 Отговор
  Та ,а сега да кажете поради каква причина загина доблестният наш пилот и се разби един наш МИГ21 ??? Ма не минават тия ,че не се знае! Най малко нашите "съюзници" от НАТО имат такива яки сателити, че не може да се скрие причината за тази трагедия 🤬
 • 64 Маde in Bg

  1 1 Отговор
  МИГ 29
 • 65 Аси

  6 1 Отговор
  ПОКЛОН ПРЕД ПАМЕТТА МУ
 • 66 генелицемерус

  6 0 Отговор
  Горкото момче,за кого и за какво се жертва ? Пратиха го на смърт - изказват сега съболезнования и продължават да си взимат заплатите. Виновни няма.Не могат да намерят ни пилот, ни самолет ни кутии. Но заплатите вървят ,получават се редовно.

  Коментиран от #72

 • 67 MGewehr

  0 0 Отговор
  Пo врeмe нa oбучeниeтo cи зa oфицeр e приeт в БКП, кoeтo тoгaвa e зaдължитeлнo уcлoвиe. Ocтaвa в пaртиятa дo дeпoлитизaциятa нa Въoръжeнитe cили прeз 1990
 • 68 MGewehr

  0 0 Отговор
  Пo врeмe нa oбучeниeтo cи зa oфицeр e приeт в БКП, кoeтo тoгaвa e зaдължитeлнo уcлoвиe. Ocтaвa в пaртиятa дo дeпoлитизaциятa нa Въoръжeнитe cили прeз 1990
 • 69 РАДИО ЕЛТО

  0 2 Отговор

  До коментар #9 от "То на тебе да се наакаш БАЦО ще ти е вин":

  СЪС ПУТИН , МНОГО ЯСНО
 • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

 • 71 Българин

  0 3 Отговор

  До коментар #70 от "sbs no КОМУНИСТ":

  И какво го чака, още един мандат ! А тикват и такива като теб , затвор !

  Коментиран от #73

 • 72 Pilot

  1 2 Отговор

  До коментар #66 от "генелицемерус":

  Причината за теагедията е малкият нальот поради липса на пари ! А пари няма,защото ни управляват тикви и тъпа.ци !
 • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

 • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

 • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

 • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

 • 77 sbs no КОМУНИСТ

  0 0 Отговор

  До коментар #1 от "Бацо":

  БАЦО Е ВИНОВЕН ЧЕ НЕ ТЕ Е ПОСАДИЛ В ЗАДНИЯТ ДВОР НА ГРАДИНКАТА ----Щ.Щ.Д.
 • 78 Нощен полет

  5 0 Отговор
  Защо не се закупиха Ф16 от Португалия или ЮрофайтърТайфун от Италия които щяха да бъдат дислоцирани в България след няколко часов полет защо се дадоха пари в брой за самолети които не съществуват а до производството им им както се казва я камилата я камиларя
 • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

 • 80 Пенсионер

  1 1 Отговор

  До коментар #1 от "Бацо":

  Ако не помните, попитайте за тези преди него. То не бяха банки, електроцентрали, приватизация,войска...Хиляди съсипани неща. Борисов със сигурност има вина, но най- голямата му е че нямаше наказани, както обеща в началото. Иначе нямаше забогателите да са по-богати и по-нагли. И господ да дойде - българите сме крадливо и недисциплинирано племе. Вечна му памет на починалия летец.
 • 81 Този коментар е премахнат от модератор.


 • 82 АЛЛ

  2 0 Отговор
  Кажете кой го свали !!!!
 • 83 Не съм

  2 0 Отговор

  До коментар #29 от "Ей русифили":

  русофил, но и американофил и натофил като теб няма да бъда НИКОГА. Аз съм нормален българин и желая мирен и нормален живот на себе си и на децата си.
 • 84 пРезидентът

  4 0 Отговор

  До коментар #51 от "Странно":

  е с маска, за да скрие нас.аното си лице пред народа. Първо, той знае истината за трагедията с пилота повече от всеки в тая държава, защото е станала с негово участие и съгласие. Второ, този двуличен лицемер чак сега вече се усети колко далеч е стигнал в безумния си поход към президентския пост в ущърб на националния интерес и че няма връщане назад. Това, че няма да види втори мандат е малкият му проблем. Големият му проблем е, че той и децата му ще изплащат цената на това жертвоприношение по най-високата цена.
 • 85 СМЕРШ

  0 0 Отговор

  До коментар #19 от "Статистика":

  Всяка техника си има срок на експлоатация. Ползването й след този срок е на собствен риск. Материалите имат едно свойство, наречено „умора на материала“. Конкретно за изтребителите, не знам дали знаеш, но при пълен форсаж може да се стигне до ускорение от порядъка на 7, дори 9 ЖЕ, което ще рече, че ако при 1 ЖЕ машината тежи между 10 и 12 тона, според това дали има ракети или не, то при това претоварване тежи между 70 и 90 тона... Няма материал, който да е вечен и да издържа постоянно на такова свръх претоварване. Не съм пилот, просто разбирам поне малко от основите на физиката. Допускам, че пилотът е форсирал с пълна тяга изтребителя, за да може да изпълни поставената задача и в резултат на възникналото моментно ускорение от порядъка на 6-8 ЖЕ някоя част буквално се е разпаднала, което е довело до мигновена катастрофа. Може и самият двигател да се е разглобил във въздуха, ако не е отремонтиран както трябва. Същият физичен принцип важи и за таралясниците на по над 20 години, които карат повечето българи, в някакъв момент просто се разпадат под напора на физичните сили и закони.

  Коментиран от #86

 • 86 Jeep

  0 0 Отговор

  До коментар #85 от "СМЕРШ":

  На теория казаното е вярно. Още повече, че това не е пътнически самолет и за много неща не се гледа броя часове, а броя излитания и кацания и на определен брой например всички нитове по крилата се сменят с нови. Проблемът е, че моного се замита и много странно се държат някои хора, а изказванията с кутията и солената вода бяха върха. Вярно, че сегашното образувание не струва, но все още има умни и мислещи хора, които не вярват на всяка лъжа.
 • 87 Aйша

  0 0 Отговор
  Убиец-червен ! Защо не се обади за Байрактар(по НАТО)? Пилота да спасим (със сензори за темперетура,движение,..)! Комустическото ЕГО погуби Пилота (ако не криять друго)!
 • 88 Деса сутиена

  0 0 Отговор

  До коментар #6 от "Поклон":

  Пенсио застряль между вековете !С тефтери пропаганди до ГАААААААА ,А ?
 • 89 НАГЪЛ

  1 0 Отговор
  САМО С ТЕАТРАЛНИ ФРАЗИ НЕ СТАВА, КОЙ ЩЕ ПОЕМЕ ОТГОВОРНОСТА БЕ ФИГУРАНТ С......Н, ДОКАТО СЕ ПРВИТЕ НА ПОЛИТИЦИ НЯКОЙ Е ЗАЧЕРНЕН ЗА ВИНАГИ. ЕГАСИ ЛИЦЕМЕРА.........................

Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa или ca нaпиcaни изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg ще бъдат премахнати.