Last news in Fakti

11 Юни, 2021 07:06 14 481 176

Татяна Дончева: Гешев ще бъде отстранен и ще стане обвиняем

  • татяна дончева-
  • иван гешев-
  • пеевски

Да се очаква от сегашния висш състав на прокуратурата да разследва Пеевски, е наивно. Кой да го направи?, попита Дончева

 Татяна Дончева: Гешев ще бъде отстранен и ще стане обвиняем - 1
Снимка: БГНЕС

”След смяната на Висшия съдебен съвет главният прокурор Иван Гешев ще бъде отстранен, а след това ще стане и обвиняем”, заяви Татяна Дончева, адвокат и лидер на ”Движение 21” пред ”Сега”.

"Да се очаква от сегашния висш състав на прокуратурата да разследва Пеевски, е наивно. Кой да го направи? Сийка Милева с образование от ЮЗУ в Благоевград?! Или двете следователчици - заместнички на главния прокурор, със семплите си възможности? Но аз знам, че в прокуратурата има и млада генерация, която е по-подготвена", съобщи Дончева.

"Гешев не се съобразява с общественото мнение, в цивилизована страна той вече трябваше да си е подал оставката - особено след новите протести. Но той, очевидно, не е такъв човек. Той се опита да взриви представянето на българските кандидати за европейската прокуратура, оглавявана от Лаура Кьовеши. Предложи неподходящи кандидатури, просто защото са му удобни", подчерта Дончева.

Тя прогнозира, че "ако протестните партии - "Изправи се! Мутри вън!", "Демократична България" и "Има такъв народ", получим на изборите достатъчно парламентарна подкрепа, можем да преминем към предсрочно прекратяване на мандата на този ВСС, което ще отключи процедурата по прекратяване на мандата на Гешев. Да, ще коства няколко месеца, но това е пътят, по който трябва да се върви. Има и друг вариант, онези, които го наложиха, без да отчитат, че милиционерското му образование не позволява да влезе в обувките на гл. прокурор, да го посъветват да подаде оставка. Няма нужда от гърчене в стил "Защитниците на Брестката крепост".

Татяна Дончева призова към търпеливост и последавателност, за да има промяна. "12 години до най-високо равнище са поставяни неподходящи хора - те са вече цяла мрежа от съпротивляващи се. Въпросът с кадровия потенциал - не само в съдебната система, е ключов. Защото са поставяни прости хора с ботуши и след тях остава само утъпкана, съсипана земя.", заключи Дончева.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 192 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Трезво мислещ българин

    120 210 Отговор
    То тогава вие трябва да сте директно в затвора , за свършеното през годините.

    Коментиран от #71, #122, #155

  • 3 Обикновен човек

    117 228 Отговор
    Дончева да внимава Гешев да не я направи нея обвиняема, защото определено има за какво.

    Коментиран от #54, #94, #107, #112

  • 4 Не знам защо

    35 165 Отговор
    но около нея мирише на Сачева 😏

    Коментиран от #120

  • 5 Ха ха ха

    106 176 Отговор
    Тази червена лелка продължава да се прави на демократ .....
  • 6 КОТарАК

    234 90 Отговор
    един от малкото разумни наши политици , и винаги знае какво говори. досега не е бъркала никога в преценката си , при по-голяма подкрепа на изборите точно това и ще стане

    Коментиран от #21, #102

  • 7 GitHub

    126 21 Отговор
    А не Сиийка вдичко си знае и може. Страст в съдебната система тя разпалва...
  • 8 Николай

    118 33 Отговор
    Публикувано във факти.бг: ”След смяната на Висшия съдебен съвет главният прокурор Иван Гешев ще бъде отстранен, а след това ще стане и обвиняем”, заяви Татяна Дончева,

    Коментиран от #16

  • 9 Изтрещяла си

    79 127 Отговор
    Няма бивша комунистка бабче , та и ти няма как да се пребоядисаш.

    Коментиран от #43

  • 10 ЛЕОН

    67 107 Отговор
    И тази стара чанта някой я е излъгал че от наглите мутри зависи нещо!
  • 11 ДОНЧЕВА

    51 63 Отговор
    КАЖИ НЕЩО ЗА....ГАНЧЕВ

    Коментиран от #131

  • 12 Подкрепям

    158 50 Отговор
    Изцяло казаното от Татяна Дончева, макар и да нямам нищо общо със социал-демократичната и ориентация! Гешев е ренегат-корумпиран-сервилен-празнодумен-съботиращ-истинската-прокурорска-дейност личност. Която следва да бъде заличена от позитовния смисъл на публичноста и да премине към негативния такъв, съд, присъда и то сериозна и затвор! Ако един убиец заслужава 20-30 години, тоя човек заслужава 3 пъти по толкова поне! Съчетани с усилен труд в полза на обществото!
  • 13 Долни хора

    60 71 Отговор
    Долни хора са това уж бившите болшевички .
  • 14 Николай

    58 10 Отговор
    Висшият съдебен съвет (ВСС) е висш административен орган на съдебната власт в Република България, установен в конституцията от 1991 г. В края на 1991 г. е избран първият му състав.
    ВСС се състои от 25 членове с най-малко 15 години стаж като юристи, от които минимум пет години като съдия, прокурор, следовател или хабилитиран учен по право. От този състав на съвета членове по право са председателят на Върховния касационен съд (ВКС), председателят на Върховния административен съд (ВАС) и Главният прокурор, назначени с указ на президента на републиката. Единадесет членове на съвета се избират от Парламента и единадесет членове се избират пряко от всички съдии, прокурори и следователи – 6-а съдии, 4-ма прокурори и 1 следовател. Мандатът на изборните членове на ВСС е петгодишен и те не могат да бъдат преизбирани за два последователни мандата.
  • 15 БСП....ДОНЧЕВА

    53 48 Отговор
    Другарката Дончева пак вещае....има много ако......
  • 16 Николай

    57 71 Отговор

    До коментар #8 от "Николай":

    Ха сега юристката, комунистка Татяна Дончева да ми обясни как ще смени висшия съдебен съвет.

    Коментиран от #36

  • 17 Николай

    50 7 Отговор
    През 2013 г. се разразява скандал с един от членовете на ВСС, Камен Ситнилски, бивш заместник-главен прокурор. Повод за скандала са записи от специални разузнавателни средства, от които се разбира, че прокурори в близки отношения със Ситнилски са лобирали за избирането му за член на Висшия съдебен съвет. Започването на процедура за отстраняване на член на ВСС е безпрецедентно в историята на този орган дотогава.

    Коментиран от #23, #24

  • 18 стига

    61 32 Отговор
    Трябва да се потърси отговорност на всички по веригата, Цацата, Гешо, "шефове" на ДАНС, МВР, Министри и в армията. Всички безхаберници по веригата на съд. Превърнаха държавата и живота ни в кочина. Умира пилот пенсионер, а те поднасят съболезнования. Кой му позволи да лети като е пенсионер? Кой му повери техника за 100 ци милиони? След като няма нальот, кой му позволи да изпълнява сложна задача? Кой ще бъде наказан а не съболезнования.

    Коментиран от #35, #89

  • 19 Дегербев

    75 30 Отговор
    Герберастите слагаха крайно неподготвени хора- мързеливи, некадърни, без подходящо образование, дошли от села и паланки. Когато основаваха партията си на 3 декември 2006г. имаше и някои читави хора, но те напуснаха погнусени от милиционерската атмосфера и мутризацията на тая партия-сбирщина.
  • 20 Миризлив пор

    43 39 Отговор
    Тази пък е адвокат и говори куп популистки глупости. Трябва да е на ясно че няма значение Какво е общественото мнение, юридически делата се явяват на база доказателства и действащите закони. Ако общественото мнение решаваше нещата вървим към "народен съд".
  • 21 Ха ха ха

    41 26 Отговор

    До коментар #6 от "КОТарАК":

    Я помисли малко, а поправката Ванко 1

    Коментиран от #32

  • 22 Магнаурската

    50 16 Отговор
    Трябва да се въведе промяна в закона за съдебната власт: За съдии, прокурори и следователи се назначават лица, завършили спец. Право в юридически факултети на университети. така ще отпаднат тия от Магнаурската школа в Симеоново. Прости и нахални хора .Те напълниха съдебната система- съдии, прокурори, нотариуси, адвокати.
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Паралийски

    33 11 Отговор

    До коментар #17 от "Николай":

    Ситнилски провеждаше конкурсите за прокурори и младши прокурори, имаше си тарифи и той ги спазваше прилежно.

    Коментиран от #31

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 :))

    24 16 Отговор
    "... "12 години до най-високо равнище са поставяни неподходящи хора - те са вече цяла мрежа от съпротивляващи се. Въпросът с кадровия потенциал - не само в съдебната система, е ключов. Защото са поставяни прости хора с ботуши и след тях остава само утъпкана, съсипана земя.", заключи Дончева...." ****** Резнато като със скалпел !
  • 28 Отвратителна

    34 32 Отговор
    Отврат , миришеща на нафталин, с омазнена червена партийна книШка ,в задния джоб .....
  • 29 Симеоново

    33 14 Отговор
    Трябва да бъдат изхвърлени хората от Симеоново от съдебната власт и адвокатурата.

    Коментиран от #103

  • 30 Бай Курти

    39 38 Отговор
    То ,ако Гешев ще е обвиняем вие другарко сте за разстрел.Не е сигурно дали ще прескочите 4 процента,камо ли да имате мнозинство.Явно дългите сексуални пости,се отразяват зле на мозъка.
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Ха ха ха

    39 17 Отговор

    До коментар #21 от "Ха ха ха":

    Комунистите никога не обичат да мислят и да си спомнят за собствените си престъпления .

    Коментиран от #44, #138

  • 33 гошо

    35 20 Отговор
    Адвокат на престъпниците

    Коментиран от #60

  • 34 Николай

    32 24 Отговор

    До коментар #31 от "Николай":

    Та другарката Дончева да ФнимаФа с изказванията....щото много бързо могат да и скроят шапка...

    Коментиран от #38

  • 35 Ами то ясно

    31 22 Отговор

    До коментар #18 от "стига":

    Кой.Който управлява .Другаря Радев и сие.Елементарно е.
  • 36 ххх

    20 3 Отговор

    До коментар #16 от "Николай":

    Досега всички ВСС с изключение на един мандатите им са прекратявани.
  • 37 Разум

    34 17 Отговор
    Да ви напомням ли кой подкрепяше ГЕРБ мафиозите през цялото това време?
    САЩ и ЕС.
    Затова протестите трябва да са пред САЩ и Герм. посолства.

    Друга опасност за България се задава:
    Хриcтo Ивaнoв и Дeмoкрaтичнa Бългaрия ca Aмeрикaнcкaтa пaртия в Бългaрия. Прoвeрeтe Хриcтo Ивaнoв кoй му дaдe пaри дa учи в CAЩ, кoй му дaвa пaри и зa други дeйнocти в мoмeнтa. Прoвeрeтe гo кoлкo пъти хoди в Aмeр. пocoлcтвo, c кoгo ce cрeщa и кoй му дaвa нaрeждaния. Хриcтo Ивaнoв ce e прoдaл зa 30 cрeбърникa.

    Коментиран от #132

  • 38 Айде

    8 5 Отговор

    До коментар #34 от "Николай":

    бе!?Обратното може и да стане!
  • 39 Т Дончева, Вие Юристите трябва, да

    26 13 Отговор
    Измисли те механизма за смяня, на Гешев и Калинки те около него!! Казуса е сложен, но не невъзможен!! Обикновените хора може да си свърши ме работата на Изборите, а вие Вашата!! Успех!! Бивш Седесар, ако някой има претенции какъв съм,!! Обикновен човек!!

    Коментиран от #46

  • 40 БСП за България и Радев

    27 23 Отговор
    Дончева, айде първо ти дай пример и в затвора, а после Гешеф. Няма такава нагла стара мома като тази адвокатка на мутри и престъпници. Да поставя условия на госпожица Нинова все едно е мутра! Браво Нинова, ти каза ясно: Мутри Вън! И нищо чудно тоя да са извън парламента
  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Чичо Гошо

    18 9 Отговор

    До коментар #9 от "Изтрещяла си":

    Вярно е. Само Бойко е бивш комунист

    Коментиран от #64

  • 44 324

    8 6 Отговор

    До коментар #32 от "Ха ха ха":

    Те пък "демократите" се скъсаха да си припомнят собствените, дори книги написаха и от това пари взеха.
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Реалист

    27 23 Отговор

    До коментар #39 от "Т Дончева, Вие Юристите трябва, да":

    Леле...да гласуваш за тая престъпна комунистка и да лъжеш че си бивш седесар...трябва ти специализирана медицинска помощ

    Коментиран от #57

  • 47 Е стига де

    26 22 Отговор
    Супер много се дразня от използване на реплики от сорта на"общественото мнение е", "хората това искат" и подобни. Не мога да разбера как си позволявате такива обобщения на базата на исканията на 50-100 човека в момента и на база около 5 процента представителство в предходния Парламент...

    Коментиран от #50

  • 48 Жоре слънцето

    23 27 Отговор
    Танче...разкажи им играта! Вярвам в теб!
  • 49 gggw

    24 21 Отговор
    много е точна както винаги.

    Коментиран от #56

  • 50 gggw

    15 7 Отговор

    До коментар #47 от "Е стига де":

    а ти от протестите ли съдиш за общественото мнение?? правиха се не едно или две социологически проучвания
  • 51 1234

    16 5 Отговор
    30 г нищо такова не се е случило и следващите 30 също... Българина е просто същество и това е !
  • 52 ЖлъченМЕХУР

    25 19 Отговор
    Дали пък Дончева да не стане ГЛАВЕН ПРОКУРОР ? Ще стане интересно , много интересно за бойковците , хунтаджиите и шайкаджиите ! Толкова хора го искат.
  • 53 Дебилчев

    21 22 Отговор
    На тая мокрия сън, боже, прибери си верисиите
  • 54 ъжх эфгт

    7 2 Отговор

    До коментар #3 от "Обикновен човек":

    Това заплаха ли е? И за какво?
  • 55 Дърдончева

    24 10 Отговор
    пак се хвърли на амбразурата, защото на галева изцепките не хванаха дикиш, а пък отровните са се свряли в кучи гз в пълна депресия заради резултатите след 11.07.
  • 56 Дебилчев

    16 8 Отговор

    До коментар #49 от "gggw":

    Точна, но по комунистически, да не забравяме гледната точка, преди Гешев друг някой да е работил, колко са за "именувам се" през тези 30г, много избираема гледната точка
  • 57 фгг

    15 3 Отговор

    До коментар #46 от "Реалист":

    Не е важно кой кокъв е, а какво казва и прави.

    Коментиран от #118

  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 MGewehr

    20 14 Отговор
    Тая мякаща целячка на каква основа я цитират или да разсмиват публиката само!

    Коментиран от #61

  • 60 истина

    14 6 Отговор

    До коментар #33 от "гошо":

    Адвокатите просто си вършат работата. Те не се идентифицират с хората, които защитават и техните постъпки.
  • 61 амааа

    7 8 Отговор

    До коментар #59 от "MGewehr":

    А ти кой си бе, на какво основание дращиш тук.
  • 62 Светослав

    15 10 Отговор
    Тази за какво се бори. За нея ли бяха казали преди време да напусне всс

    Коментиран от #65

  • 63 оффф

    5 4 Отговор

    До коментар #58 от "Асан":

    А ти кой си бай Асан от Горно Нанадолнище.
  • 64 Чичо Данчо

    10 14 Отговор

    До коментар #43 от "Чичо Гошо":

    Ех,той Буци още пази членската си книжка на БКП и вярно- комуниста си остава комунист...!НО!На Буци дядо му е убит от комунистите и ще простим на Тиквуня комунистическата заигравка на млади години...😉!
  • 65 хохнол

    5 4 Отговор

    До коментар #62 от "Светослав":

    А за тебе не бяха ли казали, че си трол и по цял ден чукаш по кланиатурага по десетки постове един след друг да плюееш и клеветиш, който ти наредят за шепа парички.

    Коментиран от #70

  • 66 Сигурно

    19 7 Отговор
    вече са пипнали софтуера на машините, щом Дончева е така убедена, че ще влезе в парламента.

    Коментиран от #79

  • 67 цървулан

    25 11 Отговор
    А ти Дончева,адвокат на Мултигруп,кога ще бъдеш съдена?

    Коментиран от #77, #80

  • 68 зъл пес

    23 8 Отговор
    Новите протести на смешника Гошо Тъпото?23-30 лумпена ли ще ни решават бъдещето?
  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 пфу

    3 4 Отговор

    До коментар #65 от "хохнол":

    А ти ли ще кажеш кой какво да прави?
  • 71 ТтТ

    10 4 Отговор

    До коментар #2 от "Трезво мислещ българин":

    Точно!
    А забелязваш ли, че Марийка журналистката е кореспондент на сициал- комунистите?
  • 72 лайкучка

    23 15 Отговор
    Червената кудкудякаща кокошка да спре да се прави на велика.Само голямото викане й е на нея.Първа трябва да си в списъка за съдене.Мултигрупска подлога.

    Коментиран от #82

  • 73 Пловдив

    21 4 Отговор
    Голяма част, от съществата във ВСС, също са, за затвора!
  • 74 Тумбев

    13 7 Отговор
    От Симеоново излизат неподготвени за юристи хора
  • 75 Гената

    15 17 Отговор
    Танче, права си да жигосваш наглите питомци на Мангнаурската школа в Симеоново, но покрай тях плюеш и по останалите правни факултети в страната ?! Знаеш дабре, че там преподават същите тия "корифеи" от СУ. за да припечелят по някоя пачка отгоре. Но да ти припомня, че когато ти си учила в Алма матер, в "право"-то се влизаше след обстойно милиционерско проучване и няколко препоръки на партийни величия от всякакъв ранг. Тъй, че, по-кротко, къзъм !

    Коментиран от #90

  • 76 ИСМВ Liverpool, England

    14 21 Отговор
    Давай Татяна, мачкай герберугите!
    Тъпи и прости селяндури с потури!
  • 77 эжфф

    12 13 Отговор

    До коментар #67 от "цървулан":

    За какво да бъде съдена? Дай причина.

    Коментиран от #126

  • 78 Бой по ГРОБ на всички фронтове !!!

    11 15 Отговор
    Изчегъртване Изчегъртване Изчегъртване
  • 79 фофорка

    7 15 Отговор

    До коментар #66 от "Сигурно":

    Неее вече е сигурно, че герберската ЦИК няма да манипулира вота с десетки хиляди компрометирани и надраскати хартиени бюлетини, около 15%, при нормално максимум 4%.
  • 80 жорката

    6 7 Отговор

    До коментар #67 от "цървулан":

    Адвокатите просто си вършат работата. Те не се идентифицират с хората, които защитават и техните постъпки.
  • 81 Татяна Дончева е печена !

    10 18 Отговор
    Мачкай герберастите,мачкай !!!
    Да останат без дъх !

    Коментиран от #109

  • 82 Теменужка

    5 7 Отговор

    До коментар #72 от "лайкучка":

    Е не може само мисирките да слушаме.
  • 83 ИСМВ София Център

    7 17 Отговор
    Ще бъдем трета политическа сила!
    След ИТН и ДБ и заедно ще домачкаме и
    разпльокаме тиквите от ГРОБ ! Кеф !!!
  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 Фен на МУТРИ ВЪН

    12 18 Отговор
    Оставка на Гешефт веднага,ама веднага...
  • 86 Увяхнал Гербер

    7 9 Отговор
    Смърди! Да се изхвърли на боклука!
  • 87 Само Левски

    9 15 Отговор
    Танче,на прав път си...бой за гербавите Нискочели каскети....
  • 88 Електра

    23 13 Отговор
    Докога бе хора, една дърта, грозна, дебела, и ялова стара мома, ще ни казва кое как ще става тука бе...

    Коментиран от #92

  • 89 оня

    8 10 Отговор

    До коментар #18 от "стига":

    Някой има ли нальот въобще? Няма кинти за керосин, а за шкафчета има:))
  • 90 Женята

    8 12 Отговор

    До коментар #75 от "Гената":

    Дрънкаш пълни глупости. Завършил съм право в СУ през 1988 год. и никой не ми е искал партийни препоръки, когато кандидатствах.

    Коментиран от #145

  • 91 Мутро

    19 5 Отговор
    теб кога ще те съдят защото си мутра и адвокат на мутрите.
  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 Боряна Георгиева

    9 22 Отговор
    Цялата фамилия ще гласуваме за ИЗПРАВИ СЕ!
    МУТРИ ВЪН! От все сърце 💓❤️💓!

    Коментиран от #106

  • 94 гост

    9 1 Отговор

    До коментар #3 от "Обикновен човек":

    Много лаят тия , понеже са кандидат-депутати и имат имунитет.
  • 95 Гешев е пътник....

    5 11 Отговор
    Таня,изпрати го....по живо и ЗДРАВО....
  • 96 Ти да видиш...

    8 6 Отговор
    Предлагам главния прокурор, да се избира и номинира от адвокатската колегия, защо да не и адвокат... предлагам във всеки следствен арест, цик да открие филиал, да може всеки следствен да си подаде документите за депутат и партия..
  • 97 ROCK and roll boy 🤣✋😂

    5 10 Отговор
    А, бе къде е Бойко Разбойко ?

    Коментиран от #127

  • 98 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 99 Тредстоун

    19 7 Отговор
    Поредната лъжа на тая клявка . Въобще цялата им платформа на тия от исмв е изградена върху лъжи , които сами хвърлят в пространството , после почват да разсъждават върху тях и накрая произнасят и присъдата , смешници неадекватни.
  • 100 Ванчето

    11 4 Отговор
    Какво против ЮЗУ има Дончева? Министър Кацаров също го е завършил, Янка Такева и тя
  • 101 Звук от чагъртане

    8 6 Отговор
    Приятно за слушане и гледане
  • 102 Браво

    11 17 Отговор

    До коментар #6 от "КОТарАК":

    на Татяна Дончева! точен коментар за мафиотското управление на българия от хора събрани от кол и въже ..... Каскета-мутра Вън! Да изчегъртаме Мутрите!
  • 103 Демокрация

    13 2 Отговор

    До коментар #29 от "Симеоново":

    По същата логика да изхвърлят и тези от СУ защото преподавателите от там преподаваха в Симеоново. А може и от Свободния във Варна и Югозападния.Професор Каменова от Пловдивския и те преподаваше там.Абе накратко давай наред.А доста хора от Симеоново когато закриха факултет ДС се прехвърлиха в СУ с академични справки и имат дипломи от СУ.Това е до 1995г.Пътеите юристи от други университети са през1996г. До тогава СУ и Симеоново от 1989 до 1995г.Тези от рабфака на СУ като Атанасов и Цецка може да ги питате за мнението им
  • 104 Едно е сигурно

    19 9 Отговор
    Мутрите на Мая и Дончева заминаха. Както и Сл. Тр. който също изчезна от реалния мир. Остават БСП и Демократична България, подкрепени от Доган. Но не стигат за нищо. Въпросът е ще стигнат ли депутатите на ГЕРБ и патриотите, за да наврят където трябва преторианците на Румен Радев, като Рашков, Стойчо Кацаров, Минеков и пр. тоя път обаче прошка няма да има. Ще им го върнат със същата карта. Отделно, че и Радев заминава без подкрепата на ДПС.
  • 105 От всички партии....

    8 19 Отговор
    Най печената е ИСМВ ! Силно вярвам в тях !
    Хиляди софиянци сме зад тях ! Успех в дочагъртането на ГЕРБЕРАСТИТЕ !!!
  • 106 Torbalan

    18 5 Отговор

    До коментар #93 от "Боряна Георгиева":

    Никой от познатите ми няма да гласува за тая пародия , това са политически трупове, които ще играят статистици в парламента и ще си взимат заплатката , която предвидливо си вдигнаха в смешното минало народно събрание и субсидията , ако влязат разбира се.
  • 107 Ти да видиш...

    17 3 Отговор

    До коментар #3 от "Обикновен човек":

    Обикновените хора, изобщо не ги интересува кои ще бъде главен прокурор... единствените на когото пречи фигурата на главния прокурор са престъпващите закона...и то не обикновените кокошката а хора с власт и позиции...
  • 108 А,бе !

    6 21 Отговор
    Гербавите тикви,май още не вдяват, че си
    отиват в небитието и още дават на заето...
  • 109 Николай

    20 6 Отговор

    До коментар #81 от "Татяна Дончева е печена !":

    Направо е препечена, леко прегоряла, стара мома....тя семейство не е създала иска държава да управлява
  • 110 хаха

    26 7 Отговор
    Щом Дончева мрънка срещу Гешев, значи той е правилният човек.
  • 111 ГЕШЕВ...МАЧКАЙ ПРЕСТЪПНИЦИТЕ

    23 7 Отговор
    Щом Дончева ти скача, май яко си настъпил другарите от...БСП

    Коментиран от #113, #125

  • 112 Мислител

    18 4 Отговор

    До коментар #3 от "Обикновен човек":

    Ти Танчето не я мисли. Тя е адвокатка. Верно , че е мутреса и компрометирана, като политик!
  • 113 Хи их хи

    5 8 Отговор

    До коментар #111 от "ГЕШЕВ...МАЧКАЙ ПРЕСТЪПНИЦИТЕ":

    Засега само Баце се явява в ролята на настъпаната жаба!

    Коментиран от #115

  • 114 Питащ

    21 2 Отговор
    А след изборите кой ще посмее да разследва Божков, Арабаджиеви, Бобоков, Миньо Стайков, Цветан Василев и .....
    Всичките подобни "честни" бизнесмени ще бъдат оправдани и обявени за репресирани. То и Пеевски не се знае дали ще отиде, където му е мястото

    Коментиран от #146

  • 115 КАТО ГЛЕДАМ КОИ СА В КАУША

    2 1 Отговор

    До коментар #113 от "Хи их хи":

    МАЙ ГРЕШИШ....
  • 116 Глас от бардака

    18 6 Отговор
    Aйдe и тaзи мaдам Чeрвeн фeнeр нe прoпуcнa дa cи изхoди виcoкoпринципнитe рaзмиcли и cтрacти...

    Oтрoвнoтo дуo мадам Ванкова–Дoнчeвa и cecтрa Гaлeвa–Манолова кoлкoтo пoвeчe ce зaкaнвaт дa ce изпрaвят, тoлкoз пo-прoтивнo нaвeдeни ни ce дупят oт тв eкрaнa 😁
  • 117 АМОН

    4 15 Отговор
    НЕ УВАЖАВАМ ДОНЧЕВА , НО ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ТОВА Е ПЪТЯТ КОЙТО ТРЯБВА ДА СЕ ИЗВЪРВИ ЗА ДА СЕ ОТСТРАНИ ПЪРВО ВИСШИЯТ СЪДЕБЕН СЪВЕТ , А ПОСЛЕ И САМИЯТ ГЕШЕВ.

    СМЯНАТА МУ С ПОДОБНО НА НЕГО ЛИЦЕ Е НЕ САМО НЕУМЕСТНА , НО И НЕРАЗУМНА.

    СЪД И ПРОКУРАТУРА СА АВГИЕВИ ОБОРИ КОИТО ПРЕДСТОИ ДА БЪДАТ ИЗЧИСТЕНИ!!

    Коментиран от #119

  • 118 Българин

    6 2 Отговор

    До коментар #57 от "фгг":

    Какво прави??? Нищо. На думи всички са велики
  • 119 гледамнапред

    7 5 Отговор

    До коментар #117 от "АМОН":

    Да ги сменим! Всичките! Ама за новите извикайте Кьовеши да ги избере! Обаче, като чета някои пишат, че и тя е взела пачки и кюлчета!
    Що? Ми щото се е снимала с Гешев!
    Та мисълта ми е, че новите, които ще изберем, нищо чудно да осъмнат с някой протест пред висшия съдебен съвет някой хубав ден! Щото в БГ-то всичко може да свърши, но не и недоволните!
  • 120 Пенсионер

    5 12 Отговор

    До коментар #4 от "Не знам защо":

    Дачева, може да не е красавица, но е умна, интилигентна, не мъца и не говори на диалект.

    Коментиран от #172

  • 121 Баба Меца

    21 3 Отговор
    Тантарянче Вътре с двата бута си душа Голям смях ще падне Адвокатката на мафията пръв борец за справедливост и демокрация
  • 122 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 123 Амин

    4 6 Отговор
    От твоите уста в Божиите уши.
  • 124 истинко

    3 11 Отговор
    Точно казано Татяна!
  • 125 прокурора гушев

    5 8 Отговор

    До коментар #111 от "ГЕШЕВ...МАЧКАЙ ПРЕСТЪПНИЦИТЕ":

    Не мога, един не съм осъдил за толкова години. За сега мачкам само стола, очертава се после и поссъдимата скамейка да омачкам.
  • 126 Дай причина и

    3 5 Отговор

    До коментар #77 от "эжфф":

    За Борисов.С доказателства а не ЕЖК.
  • 127 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 128 Златкокюлчо Чекмеджийски от гр. Банкя

    5 10 Отговор
    Рано или късно и видов ден идва!!! Ще видим колко чекмеджета е смотал и гешефтара....
  • 129 тето

    7 4 Отговор
    Не я плювайте че в тоя комунистически сайт такива като нея и майчето са на почит .... болна работа
  • 130 malkija

    3 2 Отговор
    И като се събуди къде ще са крачетата?
  • 131 постоль

    4 0 Отговор

    До коментар #11 от "ДОНЧЕВА":

    Ако беше присъствал на делото срещу Ганчев, щеше да знаеш!
  • 132 Дай ми Бг

    10 1 Отговор

    До коментар #37 от "Разум":

    Ти по добре кажи има ли някой отказал тез сребърници,но иначе си прав Ристо е сороско гд но мекере
  • 133 Кико

    8 3 Отговор
    Така ли ти каза Черепа! Той ти е казал и да се кандидатираш за Мис Свят, не няма да стане скъпа!
  • 134 Павел Пенев

    10 4 Отговор
    Дончева защо не си отидеш в Трявна,да пиеш кафе в центъра до църквата,да ядеш бяло сладко и да си правиш лаф с пенсионерите? Какво си се хванала за шлифера на защитниците на Брестката крепост.От кого се защитаваха тези съветски бойци– от западните нацисти–днешни демократи към които си се пришила. Засрами се.
  • 135 ава

    11 5 Отговор
    Тая озлобена стара дъртофелница да се кротне, че има много записи и с нея и среща с баш мутри. Пикаещия във фонтани пияница Румен петков добре я описа в едно интервю. Много са долнопробни мутрите в поли, тая и грозното и противно недоразумение Мая Манолова.
  • 136 ПЕНКО

    7 3 Отговор
    ПИГИ -МУЛТАК ---И МУЛТАК ПИГИ --- СЪС САМОЧУСТВИЕТО :- "АЗ КАЗАХ " !?!?!?!?!?
  • 137 Цецо

    9 3 Отговор
    Татяно, чавка ти е изпила акъла.
  • 138 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 139 васик атанасова

    10 2 Отговор
    ТАЗИ Е НАМРАЗИХ КАТО ПРОМЕНИ ЗАКОНА И ПУСНА СРЕЩУ ПАРИ
    ВАНКО 1 ОТ ЗАТВОРА
    СЕГА Е ГЛЕДАМ ПАК СЕ КУРДИСАЛА В ПАРЛАМЕНТА
    АЙДЕ ДА СИ ЗАМИНАВА !
    ДАЙТЕ ПЪТ НА МЛАДИТЕ ХОРА

    Коментиран от #141

  • 140 Дончева! "От твоите уста в Божиите уши!"

    6 5 Отговор
    Тогава народа ще каже :"Тирана падна, всички да се напием, тези, където не пият, да го направят насила!! "Е казал някой по подобен повод!!
  • 141 МУТРАКЕСИТЕ

    8 2 Отговор

    До коментар #139 от "васик атанасова":

    ДА ПЪЛЕН БОКЛУК Е,ВАНКО МОЖЕШЕ ДА Е СВОДНИК И НА НЕЙНАТА ДЪЩЕРЯ, ДАЛИ ЩЕШЕ С МАНОЛОВА ДА ПРОМЕНЯТ ЗАКОНА И ТО В КОЯ ПОЛЗА А. БОКЛУК ГОЛЯМ Е. АДВОКАТКИТЕ НА ПРЕСТЪПНИЦИТЕ.
  • 142 Всевишния

    5 1 Отговор
    Чул те Господ!
  • 143 cpv

    7 3 Отговор
    А ти ще го заместиш,защото си много красива,комуниска такава!
  • 144 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 145 Дебилчев

    3 1 Отговор

    До коментар #90 от "Женята":

    Дончева не ти е набор, назад във времето само партийни другари в някои специалности, а некадърните през рабфак като не могат по официалният път
  • 146 Дебилчев

    7 3 Отговор

    До коментар #114 от "Питащ":

    То, затова е борбата, да няма разследвани, уж изчегърквали Герб/всъщност се борят да няма осъдено олигарси/, партиите на протеста са една голяяяяяма ГНУСОТИЯ
  • 147 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 148 мисирка

    2 2 Отговор
    Каскет Каренин е Радост!!!
  • 149 ДоуниКепеуета

    8 0 Отговор
    Ако всички Айдуци(бивши комуняги и доносници на ДС) идат в затвора,няма да има кой да ни управлява,бре хора!
  • 150 Toko

    8 1 Отговор
    Много ми е смешно когато разни банички миришещи на нафталин искат властта !!!

    Коментиран от #157

  • 151 ЕХХХЕ

    7 2 Отговор
    СИЛНО СЕ НАДЯВАМ ДА СИ ГЛЕДАШ ПЕНСИЯТА ВИДЯХМЕ ТЕ КАКВО МОЖЕШ
  • 152 МОМЕ

    7 2 Отговор
    ОПРАВИ СИ ТИШИНАТА В СПАЛНАТА ЧЕ ЖИВОТА ТИ ОТМИНА
  • 153 АУУУ

    7 2 Отговор
    ИСКА ТИ СЕ ДА КОМАНДОРИШ И СЕ ВОЗИШ В ХУБАВА КОЛА Е ВРЕМЕТО ТИ ОТМИНА
  • 154 ИСМВ София Център

    3 8 Отговор
    Скоро ще изчегъртаме тъпите и прости
    Герберасти до един! Почваме на 12 юли!

    Коментиран от #156

  • 155 Аз Човек

    9 2 Отговор

    До коментар #2 от "Трезво мислещ българин":

    Дончева ти и БКП отдавна трябваше да сте обвиняеми и в затвора нагла дърта комунистка
  • 156 Аз Човек

    4 4 Отговор

    До коментар #154 от "ИСМВ София Център":

    Ти пък умник Чистачо на президенството гледай ти да не пропаднеш
  • 157 Аз Човек

    5 4 Отговор

    До коментар #150 от "Toko":

    Не само искат властта но и има хора които гласуват за тези Дърти комундели това е плачевно
  • 158 абе остави

    5 2 Отговор
    И по селските общини Слави е наслагал едни перашки, та свет се не види. Как ще гласуват за ИТН хората като гледат кой представлява партията. Били от БСП, ГерП, Цецо и сега ...за ИГН.
  • 159 Аз Негодника

    7 3 Отговор
    ИМА САМО ЕДИН НАЧИН ДА КРАДЕТЕ БЕЗНАКАЗАНО...ВАШ ГЛАВЕН ПРОКУРОР НА КАИШКА...
  • 160 достойнство

    9 4 Отговор
    ТАЗИ ЯВНО Е ИЗПАДНАЛА В УМОПОМРАЧИТЕЛЕН АМОГ ЗАЩОТО ХОРАТА В ЕВРОПА РАЗБРАХА КОЙ -КОЙ Е.РАЗБРАХА ЧЕ ТИ СИ МУТРЕСА КОЯТО Е СЛУГУВАЛА НА КОМУНИСТИЧЕСКАТА МАФИЯ.ПРОМЕНЯЛА СИ ЗАКОНИ ЗА ДА НЕ ВЛЯЗАТ ЕМБЛЕМАТИЧНИ ПРЕСТЪПНИЦИ В ЗАТВОРА И НИКОГА НЕ ТЕ Е ИНТЕРЕСУВАЛ БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД.РАЗБРАХА ЧЕ ГЕШЕВ Е ПЪРВИЯТ ГЛАВЕН ПРОКУРОР АРЕСТУВАЛ ЕМБЛЕМАТИЧНИ ОЛИГАРСИ ОГРАБВАЛИ БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД ОЩЕ ОТ 1990г.ПЛАЧЕШ ЗАЩОТО ТЕЗИ КОИТО ТЕ СЪЗДАДОХА И ФИНАНСИРАХА ЗАПОЧНАХА ДА ОТИВАТ ТАМ КЪДЕТО ИМ Е МЯСТОТО В ЗАТВОРА .ВСЕ ОТ НЯЛОЙ ТРЯБВАШЕ ДА СЕ ПОЧНЕ.ЗАЩО ТИ НЕ ВКАРА НЯКОЙ ОЛИГАРХ В ЗАТВОРА ДОКАТО БЕШЕ ДЕПУТАТ ОТ УПРАВЛЯВАЩА ПАРТИЯ
  • 161 Чегърт–чегърт

    11 4 Отговор
    Ако Кьовеши смяташе Гешев за нелигитимен, тя разполага най-малко с 1001 начини и поводи да не му идва на крака в София.

    Чегъртаджии, толкова ли ви е непостижимо да схванете нещо толкова елементарно и самоочевидно 😁
  • 162 Биби Кинг

    2 2 Отговор
    Од двайсе години чекаме тихоспалната Тана да ми сгане маркуча, ма вместо това стана Барцелонагейд! Виновен ли сам?
  • 163 Браво

    2 5 Отговор
    Татяна-ясно,точно и категорично.Няма заобикалки,няма хънта мънта,от 9 извора вода да се носи и да неразбереш какво искат да кажат някои безродни политици като ПАТРИПОТКИТЕ.
  • 164 До коментар 22

    5 2 Отговор
    Тези от школата да нямат факултет по право.Да го изучават като дисциплина,но не и да го упражняват като професия-това е смешно.От няколко места се бълват псевдоюристи.Това не е работа за безмозъчни.
  • 165 Гешо каскета

    3 4 Отговор
    За невежите, прочетете в Уикипедия за гешев и ще разберете що за птица е! Татко му е бил катаджия в МВР.
  • 166 Стойчо

    5 2 Отговор
    Юристконсултът на Мултигруп /мутрите/ каза ясно и точно какви са намеренията на мутрите.
  • 167 ПСИХОТО ТЕ ЗОВЕ

    5 2 Отговор
    ДОНЧЕВА ,ЛЕКАРА ТЕ ПРЕДОПРЕДИ РЕОВНО ДА СИ ВЗЕМАШ ХАПЧЕТАТА ,А ТИ НЕ ТА НЕ..ВИЖ НА КАКВО СИ ЗАПРИЛИЧАЛА И ПАК СЕ ОТПЛЕСНА ,ЗАПОЧНА ДА СИ ГОВОРИШ С ИЗВЪНЗЕМНИТЕ...НЕ ЗАБРАВЯЙ ХПЧЕТАТА ЗА ДА НЕ ЗАПРИЛИЧАШНА СЕСРТА ГАЛЕВА..
  • 168 КОМУНОИДА СИ

    6 2 Отговор
    ДОНЧЕВА НЕ СЕ ОПИТВАЙ ДА СЕ КРИЕШ, И ТИ КАТО МАЯ СИ СЛУГИНАЖ НА МУТРИТЕ ОЛИГАРСИ ОТ КОИТО ЦОЦАТЕ ЯКО...ТИ КАТО БЕШЕ В ПАРЛАМЕНТА ,ЗНАЕМ КАКВО НАПРАВИ И КАКВО НЕ НАПРАВИ..
    НЕ ГО МИСЛИ ГЕШЕВ .ТОЙ СИ ЗНАЕ РАОТАТА..МОЖЕ И ТЕБ ДА УЛОВИ ЕДИН ДЕН ..ВПРОЧЕМ ТИ ОТДАВНА СИ ЗА КАУША.
  • 169 Бай Ставри

    5 1 Отговор
    За мутрите в едно с РР е въпрос на живот и смърт да не допуснат ГЕРБ да направи правителство. Защото Гешев забавя, но не забравя.
  • 170 5577

    5 1 Отговор
    Господа редактори. Прочетете първата дума на тоя сайт. Или се прекръстете 'ЩЕ'. Факти искам. Какво е станало. Новина искам. ФАКТИ ФАКТИ
  • 171 Тези от Симеоново стават за Служебни

    1 1 Отговор
    Защитници, като Адвокати, и за там трябват хора!! Но до Там!!!
  • 172 По надеждна

    0 3 Отговор

    До коментар #120 от "Пенсионер":

    е смяната Дачева и по обиграна 👍
  • 173 Обединение

    3 2 Отговор
    Единен фронт срещу корупцията, наглостта и беззаконието -това е изходът! Нов, стабилен парламент, в който да работят компетентни хора, твърди и безкомпромисни действия. Наказания за виновниците! Иначе ще продължаваме да копаем под дъното, което сме достигнали.
  • 174 Гост

    2 2 Отговор
    Танче,като начало да вземеш да смениш дилъра си,ти предлагам.После да имаш диплома от ЮЗУ е доста по престижно от дипломка от НБУ като Хаджигенов който е от вашето котило,пълно с неграмотници,да не говорим за руската диплома на сестра Галева!
  • 175 След като

    2 2 Отговор
    Гешев прибра мутрите на топло,за Дончева не останаха клиенти и затова се е озъбила . Жива да я ожали човек.
  • 176 Татяна

    2 0 Отговор
    възхищавам ти се,че говориш директно и не ти пука.КОЛКО СА КАТО ТЕБ??????И най-важното имаш визия за предстоящето,а тези дето те плюат са хора,които не излизат с лицето си,безгръбначни паразити залепени за някой,защото сами не могат да си оцелят за-ника да се избършат.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове