Last news in Fakti

11 Юни, 2021 09:20 3 306 55

Командирът на ВМС: Ключово е да намерим черната кутия на изтребителя

  • вмс-
  • военноморски сили-
  • кирил михайлов-
  • изтребител-
  • черна кутия-
  • миг-29-
  • валентин терзиев

От операция за търсене и спасяване на изчезнал пилот вече е само операция за търсене на останки от самолета, призна контраадмирал Кирил Михайлов

Командирът на ВМС: Ключово е да намерим черната кутия на изтребителя - 1
Кадър: БНТ

Ключов етап в операцията по търсене на останките от изтребител МиГ-29 е намирането на черната кутия. Намирането е от значение, тъй като в нея се намира информация, без която трудно ще бъдат анализирани причините, довели до инцидента. Това заяви в сутрешния блок на БНТ контраадмирал Кирил Михайлов, командир на ВМС.

По думите му става ясно, че операцията ще приключи едва след като бъдат уточнени причините за инцидента.

"От вчера, както беше вече съобщено, ние преминахме в нов тип операция. От операция за търсене и спасяване на изчезнал пилот вече е само операция за търсене на останки от самолета и откриване на черната кутия. Към момента продължават действията по търсенето", допълни контраадмирал Михайлов.

Михайлов обясни, че рано тази сутрин във водите са открити два нови контакта, които в момента се изследват дали имат връзка с инцидента. Към операцията са се присъединили и представители на Института по океанология на БАН, които също ще изследват района със специализирана техника. Районът, който трябва да бъде обследван, обаче е изключително голям.

Разследването продължава, но Михайлов заяви, че не може да се ангажира с поставянето на конкретни срокове.

"Трудно е да се каже конкретен срок. Всичко зависи от състоянието на самата черна кутия и сблъсъка на самолета във водата. Най-вероятно той се е разпаднал на множество парчета", добави той.

"Към момента разчетите ни за обследване на районите, които са определени, показват, че някъде в следобедния час на съботния ден ще сме покрили първоначално определените райони за търсене. Всичко зависи от това колко останки ще намерим на дъното, колко време ще ни отнеме обследването им, тъй като времето ще е променливо в района", каза още контраадмирал Михайлов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 сектант

    35 6 Отговор
    мина 1 седмица а тоя сега говори за търсене на черни кутии - ясна е работата - пак ни лъжат

    Коментиран от #25

  • 2 SAAB

    49 2 Отговор
    Нищо няма да бъде намерено........а ако да , то ще е в състояние на негодност.......щото НАТО е решило ......пилотска грешка !
  • 3 Копейкин президент на столипиново

    1 21 Отговор
    Браво
  • 4 ТаУмВзе

    26 3 Отговор
    Гащници, и гащите не може да си намерите, камо ли черната кутия.
  • 5 Хлъц..

    43 3 Отговор
    Само не разбрахме,на кого е Контраадмирал? Сигурно брои лодките по Панчаревското езеро,като част от флота.У нас,пагонджиите с лампази са половината от армията.
  • 6 кака

    7 31 Отговор
    Откакто фуражката е на политическия небосклон,се случиха много нещастия в България.Чудя се какво толкова му харесват онези които му симпатизират,нито говореното му като хората,нито пък кой знае колко симпатичен на външен вид,очички като на хищник,присвити и злобни.Един господ знае какво се върти в кратуната му.

    Коментиран от #12, #29, #39

  • 7 1234

    31 2 Отговор
    Адмирал звучи гордо, но всъщност е девалвирало до старшина.... относното Контрата само сутрин при бръснене.. а преди 1989 не беше така
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 БАЙ Х@Й ‼

    21 2 Отговор
    "Черните" кутии не са черни , а най- често оранжеви!

    Коментиран от #13

  • 10 Ре-контра адмирал

    33 0 Отговор
    Докато търсите ''черната'' кутия, се оглеждайте и за една в ярко червен цвят /или оранжев/. Да не я пропуснете. А и обикновено, за безопасността на информацията тя трябва да има солидна структура. За производството и се използва титан или високоякостна стомана. Има си топло и водоустойчив слой.

    Коментиран от #17, #18, #23

  • 11 Време

    19 0 Отговор
    е да я търсите някъде в секретните отдели на НАТО
  • 12 за кого

    3 2 Отговор

    До коментар #6 от "кака":

    говориш, простак-есо!
  • 13 Челси

    1 5 Отговор

    До коментар #9 от "БАЙ Х@Й ‼":

    Като твоя г@ з
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Кире

    12 0 Отговор
    Вчера казаха, че района на търсене е изключително голям - 40 квадратни километра. Това е квадрат със страни малко по-голями от 6 км. Според мен не е толкова трудно да бъде претърсен.

    Коментиран от #24

  • 16 нещо се тули

    23 0 Отговор
    Бе кава е тая морска вода бе.....ка тъй една кутия ще се развали от тая вода....То все едно в киселина се е накиснала та не мое изкара 4 дена..?!
  • 17 Ади сега

    15 0 Отговор

    До коментар #10 от "Ре-контра адмирал":

    Номера от селски вечеринки. ''Тука беше, де остана''. Далдисвайте яко и не се услушвайте. Ще дойдат водолазите от 'Максуда' и ще я намерят до час.
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 СЛОНА

    14 0 Отговор
    ПРАТЕТЕ НАТО ДА Е ТЪРСИ,НАЛИ СА МИРОТВОРИТЕЛИ

    Коментиран от #22

  • 20 Centurion

    28 0 Отговор
    Щом ще изследват голям район,значи самолета е станал на парчета във въздуха,което пък подкрепя версията ,че е ударен с ракета.Ако самолета падне цял във водата останките ще са на по малък периметър.Пилота е убит от добрия алианс НАТО!!!

    Коментиран от #53

  • 21 АМОН

    27 1 Отговор
    КОГАТО И ВОЕННТЕ СКРИВАТ ИСТИНАТА НЕЩАТА НЕ СА ДОБРЕ.

    Самолетът е бил ВЗРИВЕН над водата от удар нанесен му от ракета ЗЕМЯ - ВЪЗДУХ.
    Каква е тя - НАША или на БРАТЯТА НИ ПО ОРЪЖИЕ е въпрос на който чакаме отговор.

    Освен НАШИТЕ комплекси в учението участват и американски от системата М1097 Авенджър /ОТМЪСТИТЕЛ/ !!!!

    ОСТАВА НЕИЗЯСНЕН ОТГОВОРА - Участвали ли са в стрелбите американските ЗРК - "М1097 Авенджър".

    ЗА КАКВО СА СИ "ОТМЪСТИЛИ" НА ПИЛОТА ОТ БНА КОЙТО ИЗОБЩО НЕ Е ПРЕДПОЛАГАЛ ПОДОБЕН "ПРИЯТЕЛСКИ" ОГЪН!!!

    КАЖЕТЕ СИ ГОСПОДА ГЕНЕРАЛИ - стреляно ли е с ракети СТИНГЪР установени на М1097 Авенджър или ДА?!!

    МОЖЕ ЛИ ТАКОВА БЕЗОБРАЗИЕ ДА ПРЕХВЪРЛИТЕ ВИНАТА НА НАЙ ДОБРИЯТ БЪЛГАРСКИ ЛЕТЕЦ ИЗТРЕБИТЕЛ , ЗАГИНАЛ ЗАРАДИ "БРАТСКИЯ" АМЕРИКАНСКИ ОГЪН !!!

    Коментиран от #31

  • 22 АМОН

    20 0 Отговор

    До коментар #19 от "СЛОНА":

    Какво да търси НАТО бе приятел, когато американците с техния ЗРК с наименованието М1097 Авенджър /ОТМЪСТИТЕЛ/ участваха в стрелбите и вероятността ТЕ ДА СА СВАЛИЛИ БЪЛГАРСКИЯ САМОЛЕТ Е ОГРОМНА!!

    ДА КАЖАТ ИСТИНАТА ГЪРМЕЛИ ЛИ СА ЯНКИТЕ с М1097 Авенджър В НОЩА КОГАТО БЕ ВЗРИВЕН САМОЛЕТА ОТ БНА С КОМАНДИР НАЙ ДОБРИЯТ БЪЛГАРСКИ ЛЕТЕЦ !!!!

    СТИГА СА ПЪШКАЛИ!!
    ДА КАЖАТ ИСТИНАТА ЗА ПРИЯТЕЛСКИЯ ОГЪН ПО ДВИЖЕЩИЯТ СЕ САМОЛЕТ ИЗВЪРШЕНА ПО ПРЕСТЪПНО БЕЗОДГОВОРЕН НАЧИН.

    НИЕ АБУРИГЕНИ ЛИ СМЕ , ЧЕ ДА НИ ЛЪЖАТ!!
  • 23 BG селянин

    3 0 Отговор

    До коментар #10 от "Ре-контра адмирал":

    Изчерпателно описание!!!
  • 24 никой

    22 0 Отговор

    До коментар #15 от "Кире":

    Има едни джаджи в самолетите,без да ги назовавам, с които самолета се свързва с радара/диспечера/ и се знае курс,височина и т.н.Никой не казва в момента в който е изчезнал от монитора,на каква височина е бил.Не били знаели, ха !

    Коментиран от #51

  • 25 АМОН

    22 1 Отговор

    До коментар #1 от "сектант":

    СРАМ И ПОЗОР Е ДА НЕ КАЗВАТ ИСТИНАТА ЗА ГИБЕЛТА НА НАЙ ДОБРИЯТ НИ ЛЕТЕЦ.

    КАЖЕТЕ ИСТИНАТА БЕ!!
    ИМАЙТЕ СРАМ ОТ ПАМЕТТА НА ЗАГИНАЛИЯТ БЪЛГАРСКИ ЛЕТЕЦ !!!

    КАЖЕТЕ ЗА АМЕРИКАНСКОТО УЧАСТИЕ В МАНЕВРИТЕ СЪС ЗРК М1097 Авенджър.

    СТРЕЛЯЛИ ЛИ СА В НОЩА НА СВАЛЯНЕТО НА САМОЛЕТА НИ ИЛИ ДА!!!
  • 26 фуражки

    22 0 Отговор
    Когато намерят само една останка от самолет /дори без черната кутия/, може да се установи дали по нея има следи от взривни вещества, съдържащи се във всяка ракета. По тях се разбира чие производство е ракетата, а от там и евентуално кой е свалил самолета. Такива останки са намерени, установен е биологичен материал /което е много по-трудно/, но за останалото се мълчи срамно. Но явно целта пак е да крият какво е станало, а не да го разкриват. Кутията няма да покаже нищо, защото или ще я изкарат негодна, или и тя изведнъж е замлъкнала при взрива. По нея се разбират причините, когато има повреда, пилотска грешка и т.н., защото тя записва всички разговори, параметри на полета, странични обстоятелства. При врив тя не помага нищо.
  • 27 ще намерите

    23 0 Отговор
    на майките си оная работа. Свалиха човека,като го ползваха за пушечно месо. Това излиза извън всякакви граници. Кравите ще стрелят ние ще сме техни мишени. Съболезнования на близките и бог да прости летеца.
  • 28 Антон

    20 0 Отговор
    Е какво излиза - предположенията че самолета е взривен във въздуха се оказват вярни. Очевидно самолета е пръснат на хиляди парчета, намериха и биологичен материал от летеца. Отворете снимки в нета на паднали самолети - макър и смачкани, огромната част от тях е цяла. А тук дори не го намират , няма и как де, не могат, т.е. не искат да намерят черната кутия, още повече че по думи на военните търсят в определен квадрант, а не в целия океан примерно. Както военния така и политическия скандал ще бъде жесток, ако се разбере истината, по тази причина очаквам: 1. Самолета няма да бъде изваден под предтекст че е много скъпо. 2. Черната кутия няма да бъде намерена или ще се окаже повредена от морската вода, вече ни подготвят за това. 3. Вината ще се пренесе на загиналия летец като пилотска грешка. Заключението: пилотска грешка в комбинаци с малък нальот и зле ремонтирана техника. Случая ще бъде засекретен и толкова
  • 29 бил е мишена

    16 0 Отговор

    До коментар #6 от "кака":

    Експерти: Миг-ът на майор Терзиев се е взривил и разпаднал на парчета във въздуха.Изтребителят МиГ-29, управляван от майор Валентин Терзиев, най-вероятно се е взривил, преди да падне в Черно море. Това е версията, по която работи разследването, след като останки от самолета бяха открити да се носят в морето на 11 км югоизточно от Шабла.
    От четвъртък към откритите предмети се прибавиха и останки, определени от началника на отбраната адмирал Емил Ефтимов като “биологичен материал”. Снощи майор Валентин Терзиев бе официално обявен за загинал. След като е намерен биологичен материал, е възможно самолетът да се е взривил над водата, а не да се е забил в морето заради грешка или объркване на пилота, коментираха пред “24 часа” авиатори.
    Ако взривът е станал във въздуха, за каквото говорят разпръснатите останки и откритият биологичен материал, много вероятно причината да е взрив на ракета. Чия е ракетата?????

    Коментиран от #30

  • 30 Последния Софиянец

    1 10 Отговор

    До коментар #29 от "бил е мишена":

    Стига си ровил. Важното е сега черната кутия да не бъде намерена и да се спасят така хиляди животи като избегнем войната. Каквото станало, станало

    Коментиран от #46

  • 31 Диоген

    14 0 Отговор

    До коментар #21 от "АМОН":

    Странното мълчание от страна на Задокеанските ни ,,партньори" както и пълното безразличие в ,,намирането" на черната кутия говори красноречиво...

    Коментиран от #50

  • 32 Ген. Радев

    5 0 Отговор
    Черната кутия е оранжева
  • 33 Zim

    16 0 Отговор
    Най-странното е как започнаха да ни убеждават, че за 3-4 дена във водата черната кутия ще стане неизползваема!?! Тя е конструирана да издържа на изключително големи натоварвания като взрив, удар, натиск и т.н., а и излъчва постоянен радио сигнал, по който лесно може да бъде локализирана и по нея и останките от самолета. Защо ни говорят, че не могат да чуят радио сигнала, а и че щяла да се разпадне от морската вода - нещо не се връзва?!?

    Коментиран от #35, #37, #38

  • 34 И стана тя

    16 0 Отговор
    Учение с бойни стрелби, през нощта, участват българи, сърби, вероятно американци, тече и военно учение дачия 2021 в Румъния, пак с американци и други натовски държави, и на всичко това имаме: пръснат на парчета самолет, с изчезнала изведнъж връзка със самолета, с биологични останки от нашия пилот, който е опитен, но видите ли не обърнал внимание че самолета стремително лети към водата, наши военни вече говорят за възможно повредена черна кутия…..и на всичко това ще говорите че самолета бил калпав, а летеца допуснал грешка. Господа военни - НЕ ВИ ЛИ Е СРАМ??? Това е бил ваш колега, приятел, наш съгражданин. Да почива в Мир!
  • 35 Отровното трио

    2 5 Отговор

    До коментар #33 от "Zim":

    Пич, трай си. Ясно е че е имало нещо, но повярвай ми, още не сме изчегъртали гербавите, една война е най-малкото което ни трябва. Правилен ход на правителството да обяви кутията за негодна или въобще да не я намери
  • 36 БСП за България и Радев

    1 12 Отговор
    Спрете с интерпретациите. Мир на праха му. Ако е имало нещо като взрив или е бил свален, Генерал Румен Радев лично щеше да го обяви и дори сам да се качи на самолета и да води отмъстителната контраатака. Но това е нещастен случай, неволна грешка
  • 37 МАФИЯ НА ББ

    11 0 Отговор

    До коментар #33 от "Zim":

    ЯКО НИ ЛЪЖАТ. КУТИИТЕ НА ПАДНАЛИЯ ФРЕНСКИ САМОЛЕТ ОТ РИО-ДЕ ЖАНЕЙРО ЗА ПАРИЖ, ГИ ТЪРСЕХА МЕСЕЦИ И БЯХА ОТКРИТИ НА 4000 М ДЪЛБОЧИНА В АТЛАНТИЧЕСКИЯ ОКЕЯН КЪДЕТО СОЛЕНОСТТА НА ВОДАТА Е МНОГО ПО-ГОЛЯМА ОТ ТАЯ НА ЧЕРНО МОРЕ. СОЛЕНОСТ В ЧЕРНО МОРЕ 6-7 % А СОЛЕНОСТ НА ОКЕЯНА, АТЛАНТИКА 25%. ИМА СУПЕР ГОЛЯМА ВЕРОЯТНОСТ ВСИЧКО ДА СЕ ПОТУЛИ. ЗАЩО???? БИЛ ЛИ Е МИШЕНА И КОЙ Е СТРЕЛЯЛ ПО МИГ29 НА М-Р ТЕРЗИЙСКИ??????

    Коментиран от #44

  • 38 4️⃣4️⃣5️⃣5️⃣

    4 0 Отговор

    До коментар #33 от "Zim":

    Предварително ни подготвят за това, че няма да я намерят. А те нямат намерение да я намерят,защото трябва да я приложат като доказателство.

    Коментиран от #40

  • 39 aaa

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "кака":

    командван от БСП...
  • 40 ФАЩ И ОТАН

    7 0 Отговор

    До коментар #38 от "4️⃣4️⃣5️⃣5️⃣":

    Публикувано във факти.бг: Ми те и нашия МиГ-29 свалиха. По същия безкрупулен начин, както бомбардираха безсмислено София .

    Коментиран от #41

  • 41 4️⃣4️⃣5️⃣5️⃣

    8 0 Отговор

    До коментар #40 от "ФАЩ И ОТАН":

    Не очакваш да се извинят, нали? Както не се извиниха за бомбардировките над София, над Пловдив, над Враца, над Карлово и още други български градове! Нито на японците за атомните бомби над Хирошима и Нагасаки!
  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Самолета са го думнали. ...

    3 0 Отговор
    И сега дрънкат глупости.Ако бе над Атрантика разбирам а то на няколко десетки километра в морето при положение че всичко се следи.....
  • 44 Отровното трио

    1 2 Отговор

    До коментар #37 от "МАФИЯ НА ББ":

    ГЕРБ и Тиквата са виновни, не нашите партньори от НАТО. Какво ви става Българи??? Защо се обърнахте срещу Генерал Румен Радев???
  • 45 Вън БГ от НАТО

    4 0 Отговор
    Имаме атомна централа......правим си няколко атомни бомби и си решаваме сигурността спрямо съседите...технологиите са познати.не е тайна.
  • 46 Centurion

    8 0 Отговор

    До коментар #30 от "Последния Софиянец":

    Няма такъв филм,това не е игра на пясъка.Тези грешки трябва да са предвидени и да се прави всичко за да се избянат.Живота на състава е по важен от някакво загубено учение.Тук има виновни за смърта на един пилот,и трябва да има наказани,не става въпрос за дисциплинарни производства,а за ефективен доживотен затвор на тежък режим.Престъоно нехайство и небрежност ,отне живота на този мъж. Кутия и да има,ще спазят срока,за да кажат ,че не подлежи на нищо и материалите в нея унищожени от водата.Така тихо,тихо ще се измъкнат,и след година ще са забравили,ще се смеят,а едно семейство остана без баща!
  • 47 МО ДЕКРЕТ

    7 0 Отговор
    Шабла определено стана Чернигишево 2 но тоя път със смърт.ЗАПОВЕД ОТ МО--- Наще пилоти на МИГ 29 веке да знаят. НЕ СЕ ИЗНЕНАДВАЙТЕ АКО ВИ ГОНИ АМЕРИКАНСКА РАКЕТА ПО ВРЕМЕ НА УЧЕБЕН ПОЛЕТ. Посолството на Съединените американски щати в България ЩE поднесAТ съболезнования за смъртта ВИ!!!! КРОКОДИЛСКИ СЪЛЗИ И ЦВЕТЯ СПОРЕД СЕЗОНА.
  • 48 Буха ха

    8 0 Отговор
    МИНИМАЛНИТЕ изисквания не бяха ли черната кутия да оцелее поне един месец в солена вода на дълбочина много много по голяма от 70 м??? Май ни подготвят за нещо...
  • 49 Идиоти

    5 0 Отговор
    Обадете се на Русия, ще погледнат какво се вижда от сателитите в момента на инцидента и за един ден ще намерят кутията. Ама чакай, те американците също имат сателити, сигурно вече са погледнали какво се вижда, та ние ли ги чакаме да ни кажат или те чакат да ги питаме? Или може би сме възприели американското военно правило “don’t ask, don’t tell”
  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Така

    4 1 Отговор

    До коментар #24 от "никой":

    е, аз мисля че е свален от "приятелски огън". От същите тия приятели, които нахлуха на хората в цеха погрешно. Ама няма да си признаят, защото много ще им се събере.
  • 52 територия

    3 0 Отговор
    око за око иначе с краварите друга оправия няма
  • 53 МИХАЙЛОВ

    3 0 Отговор

    До коментар #20 от "Centurion":

    ...ДА САМОЛЕТА МИГ - 29
    Е БИЛ ПРИХВАНАТ И СВАЛЕН
    С МНОГО МОЩНА
    РАКЕТА - ЗЕМЯ - ВЪЗДУХ
    / НАЙ - ВЕРОЯТНО "ПЕЙТРИЪТ"
    НА САЩ, КОИТО СЪЩАТА НОЩ
    СА ПРОВЕЖДАЛИ СТРЕЛБИ
    В РУМЪНИЯ БЛИЗО ДО
    БЪЛГАРСКАТА ГРАНИЦА /
    ...ХИЛЯДИ ШРАПНЕЛИ
    ТО ТАЯ РАКЕТА
    СА СЕ ПРОБИЛИ
    С ОГРОМНА СКОРОСТ САМОЛЕТА
    И СА РАЗКЪСАЛИ ОБШИВКАТА
    НА РЕЗЕРВОАРИТЕ
    И СА УБИЛИ ПИЛОТА ЗА МИГ,
    СЛЕД КОЕТО ЦЕЛИЯ САМОЛЕТ
    СЕ Е ВЗРИВИЛ И РАЗПАДНАЛ,
    ПРИ КОЕТО ПИЛОТА Е РАЗКЪСАН
    НА СТОТИЦИ ПАРЧЕТА
    ОЩЕ ВЪВ ВЪЗДУХА...
    ...ВНЕЗАПНОТО МУ УБИЙСТВО
    Е ПРИЧИНАТА
    ПИЛОТА ЗА ВЕ УСПЕЕ
    ДОРИ ЗВУК ДА ИЗДАДЕ
    ЗА ПОСЛЕДНО...
    ...АКО БЕШЕ УДАРЕН САМОЛЕТА
    С НЯКОЯ ОТ МАЛКИТЕ
    ПРЕНОСИМИ ЗЕНИТНИ РАКЕТИ
    КАТО СТИНГЪР ИЛИ ИГЛА,
    САМОЛЕТА НЯМАШЕ
    ДА СЕ ВЗРИВИ ТОЛКОВА БЪРЗО,
    А ПИЛОТА ЩЕШЕ ДА ИМА
    ИЗВЕСТНО ВРЕМЕ
    ЗА ДА КАТАПУЛТИРА
    И ДА СЕ СПАСИ
    И ДА СЪОБЩИ
    ИЛИ ПОНЕ ДА ИЗКРЕЩИ НЕЩО...
    ...ВНЕЗАПНОТО ЗАМЛЪКВАНЕ
    НА ПИЛОТА БЕЗ ДА КАЖЕ НИЩО
    И ВНЕЗАПНОТО ВЗРИВЯВАНЕ
    НА САМОЛЕТА ВЪВ ВЪЗДУХА
    ОЗНАЧАВА САМО ЕДНА -
    - ПРЯКО ПОПАДЕНИЕ
    НА РАКЕТА ПЕЙТРИЪТ НА САЩ
    СЛЕД ГРЕШНО ПРИХВАЩАНЕ
    ОТ ОПЕРАТОРИТЕ НА САЩ
    НА НАШИЯ МИГ - 29
    КОИТО СА ГО ПОМИСЛИЛИ
    ЗА УЧЕБНА ЦЕЛ...
    ...НАЩЕ ВОЕННИ ЗНАЯТ ВСИЧКО
    АМА ОТ САЩ ИМ Е ЗАПОВЯДАНО
    ДА СИ МЪЛЧАТ И ДА ЛЪЖАТ...
  • 54 Marinov

    0 0 Отговор
    Генерале, ясно че Самолета е бил ВЗРИВЕН във въздуха а кажете Истината КОИ, КАК и ЗАЩО взриви Самолета???
  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове