11 Юни, 2021 10:25 1 924 28

Василева, ИТН: Компромисите са необходими, но не задължителни

  • виктория василева-
  • има такъв народ

Тя добавя, че формирането на правителство винаги зависи от конфигурацията, която изборите определят

Василева, ИТН: Компромисите са необходими, но не задължителни - 1
Кадър Нова тв

Мотото на нашата кампания този път е „Време е за друго”. Време е за много други неща. Ново говорене, друг вид отношение към политиците, друго отношение на хората към институциите и на политиците към закона. Това заяви в ефира на „Здравей, България” по Нова ТВ главният секретар на „Има такъв народ” Виктория Василева.

Тя добавя, че формирането на правителство винаги зависи от конфигурацията, която изборите определят.

„Винаги сме казвали, че такова с партиите на статуквото БСП, ДПС и ГЕРБ – няма как да се случи. Ако другите партии имат достатъчен ресурс за съставяне на правителство ще е добре”, обясни тя.

Според нея компромисите са необходими, но не са задължителни.

„Българските граждани ще имат възможност да кажат какво правителство очакват и какви хора искат да ги управляват. Всичко това на 11 юли”, казва Василева.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ТаУмВзе

    17 10 Отговор
    Компромис ли е да гласуваш за учиндолския чалгар и да получиш Тошко рошавия?

    Коментиран от #17

  • 2 Слави

    14 20 Отговор
    Успех на ДБ и ИТН ! Най-голямо желание за промяна се вижда при тях. Събрали са стойностни хора, които си разбират от работата. С малко помощ от по-опитни кадри, като Мая Манолова и Татяна Дончева и нещата могат да тръгнат. Писна ни 30 години едно и също.

    Коментиран от #7, #20, #21

  • 3 лала

    10 6 Отговор
    лала
  • 4 Мн Силен съветник

    9 13 Отговор
    В ИТН. Поздравления! Дано да прължава Все така..
  • 5 тони

    16 11 Отговор
    ТАЯ ОЧИЛАТА ЧАЛГАРКА СИ МИСЛИ, ЧЕ БАЛАМУРНИЦИТЕ, ГЛАСУВАЛИ ЗА НЕЯ ЩЕ ПОВТОРЯТ.ДА..........АМА НЕ!!!
  • 6 Пурко

    14 5 Отговор
    Компромис е да си траеш когато една цяла държава е превърната в пошла кючекцийница смучеща като кутртизанка наргилета по турски табиат!
  • 7 русенец

    11 6 Отговор

    До коментар #2 от "Слави":

    Такива като теб не трябва да имате избирателни права. Трябва на избори да се допускат само интелигентни, а лапнишараните да им се забрани да гласуват, че ми писна 30 години такива да ме забиват в дъното!
  • 8 Българка

    9 13 Отговор
    На 11.07 трябва всички масово да излезем и да гласуваме за партиите на промяната ДБ, ИСМВ, ИТН. Само така ще можем да разчитаме за промяна, а не подмяна
  • 9 Славян

    10 2 Отговор
    Ако същата пасмина влезе и в новия 46-ти парламент, със сигурност отиваме на втори предсрочни избори. Което може и да е за добре!
  • 10 Тези

    8 4 Отговор
    Съвсем ни вземат за каракуди! Или всичко- или нищо! ..Искате да има Правителството,няма проблем.Но ще стане,ако ни дадете пълната власт.Поне130 депутаски места.Това,как ще управляваме след това,разни програми- в коша.Първо властта- цялата власт.Другите само за пълнеж,ако ние решим! Преди вкарахме 20 адвокатски кантори.Малко са,трябват поне 50 адвокати и още толкова лобисти.Тогава ще ви покажем как се управлява.
  • 11 SH BG

    7 4 Отговор
    Вижда се "новото" в определянето на вашите листи, рекета към кандидатдепутатите ви, и отлива на разочарованите от отношението към тях ваши представители по места...!!! :::)))

    Вихри се жестока борба зад кулисите на редактираната от сценаристите ви партия...!!!

    Ха, ха, ха... :::)))
  • 12 Пич

    11 6 Отговор
    Вие се доказахте като невъзпитани , арогантни , и неспособни да поемете отговорност... И най вече вероломни измамници... Излъгахте народа с референдум , който развявахте като знаме години пред наивниците , които ви вярваха , докато не получихте възможност да претворите думите си в дела... Тогава видяхме кои сте - дребни душици с дребни сметки , но за големи парици...
  • 13 Инфо

    3 5 Отговор
    Ще има касиране на изборите, което ще даде възможност на служ. Правителство да довърши с изчегъртването на направеното от.. (не иска да ги споменавам даже). След което на есен ще има избори две в едно и ония ще бъдат тотално изметени! 22(число)година ще бъде едно добро начало за новата история на българския народ.
  • 14 гост

    8 2 Отговор
    Вярно ли госпожата е била секретарка на Доган ?
  • 15 sam66

    6 2 Отговор
    Тошко Йорданов ли е визията за новото говорене?
    Добре е ИТН да си дават сметка за тези които ги представляват.
    В листите на партиите пак - НСА, НАТФИЗ... Иии пак сме в играта,
    приятели.
  • 16 Асан

    2 2 Отговор
    Коя е тая ПКП
  • 17 DRIS

    3 2 Отговор

    До коментар #1 от "ТаУмВзе":

    МНОГО ГОЛЯМ КОМПРОМИС Е ДА ТЕ ВИЖДАМЕ ТУК!!!!!!!!!!
  • 18 щаб за честни избори в България

    1 5 Отговор
    Боко в затвора.. Номер 23 за да си върнем България
  • 19 Който и да съм

    3 1 Отговор
    Поздравления!Вие открихте топлата вода! Сега ли разбрахте, че трябва нормално да се говори било с най обикновени хора, политици и т.н. Нормално, те и СДС-то навремето, като взеха власта викаха "ВРЕМЕТО Е НАШЕ" и си мислеха, че летоброенето започва с тяхната победа! И къде са сега?
  • 20 куку

    4 0 Отговор

    До коментар #2 от "Слави":

    Бе, вие добре ли сте? Верно, че днес официално се открива предизборната кампания, ама!? Каква Мая, каква Татяна -това ли са лицата на промяната? Не може да бъде! Луд ставам! А има още един месец!
  • 21 преживял

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "Слави":

    На тебе само последното изречение е вярно! И това е нещо! Но, не се заблуждавай - новия бардак със стари к..ви ще бъде пак същото!
  • 22 Аз Негодника

    4 1 Отговор
    Чалгаря пак се прави на ударен с циВулка...Замисъла на партия ИТН още в началото, е като партията ДОНОР на гласове,в покрепа на олигархията...Кариерното му израстването е благодарение на тях,и е съвсем нормално той да продължи да работи с тях...Хората да не се заблуждават че той ЛИЧНО ще оправи държавата...Той си се скри още в началото,сега се дистанцира от партията си,точно по тази причина,партията му ще е донор на гласове за КОСТОВ и приятели БСП.ДПС...Нищо лично просто БИЗНЕС...Едно време КОСТОВ го натири да си прави шоуто от едно мазе... Но днес,той е готов за коалиция с неговата партия ДБ...Разбира се с условието,да сменят главния прокурор,с техен за да могат да забогатеят от тая коалиция...Което е и основната им цел...
  • 23 Мечо Кух

    1 7 Отговор
    Като псувате тъй злостно по Слави, все едно е изнасилил сестра ви, кажете вие от коя партия сте и защо? Много добре знаете, че ИТН ще намерят честни и кадърни хора, колко бавноразвиващ трябва да си, че да очакваш софи Маринова и Азис да бъдат издигнати за министри? Партиите от статуквото още не могат да си обяснят, акк така ИТН с много по-малък опит, ресурс и структури, ще ги изпревари на изборити - ами много просто - кой нормален би гласувал за герб, освен ако не очаква някаква лична изгода? За ДаБългария е чсно че са на служба в американското посолство, тва имат "програма" не означава, че ще работят за БГ и народа

    Коментиран от #28

  • 24 Чалгапитеци

    6 0 Отговор
    Поредното сиво и празнословно лице от Славевата свита....
  • 25 Народът

    3 1 Отговор
    Вие разбрахте ли за какво говореше тая кокошка от ИТН?Никой нищо не разбра.Едно шикалкавене и нищо конкретно.Програма нямат!Но най-важното беше,че ако нямат 150 депутата правителство няма да правят.Така знае баба и дядо,но от чалгари какво може да очакваш?!Едно голямо НИЩО!
  • 26 67889

    1 0 Отговор
    Тая е ученичка на Бисеров, тоя криминал обиколил партии, последно в дпс
  • 27 КуКу Къш

    2 0 Отговор
    Не мога да имам уважение към хора, които имат вождове като Станислав Трифонов, Бойко Борисов, Ахмед Доган, Волен Сидеров, А. Атанасов, Хр. Иванов, Копейкин, Марешки и т.н.
    Един интелигентен и самоуважаващ се човек никога не би допуснал да го командва някой като изброените, като списъкът съвсем не е пълен.
  • 28 Дебилчев

    0 0 Отговор

    До коментар #23 от "Мечо Кух":

    Знам, че опростачиха не едно поколение, а какво ЩЕ намерят се видя в предходния парламент, злобни безпардонни като джуджакът
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове