15 Юни, 2021 16:09 1 316 36

Корнелия Нинова пред КНСБ: Борбата с бедността е абсолютен приоритет за нас

  • корнелия нинова-
  • кнсб-
  • бсп

В следващия парламент ще внесем конкретни предложения в подкрепа на младите семейства, децата и пенсионерите, убеждава председателят на БСП

Корнелия Нинова пред КНСБ: Борбата с бедността е абсолютен приоритет за нас - 1
Снимка: Пресцентър на БСП

Председателят на БСП Корнелия Нинова проведе среща с КНСБ. Двете страни обсъдиха предизборната програма на левицата и Меморандум на КНСБ за социално-икономическо развитие на България 2021 - 2025 г. Участниците в срещата се обединиха около необходимостта от провеждане на целенасочена политика за повишаване на доходите.

"Борбата с неравенствата, бедността и демографската катастрофа са абсолютен приоритет за нас. В следващия парламент ще внесем конкретни предложения в подкрепа на младите семейства, децата и пенсионерите." заяви Корнелия Нинова. Те обхващат необлагаем минимум от 500 лв. за всяко дете на работещи родители. Помощ за раждане в размер на 6500 лв. на дете на родители, които са работили и са си внасяли осигуровките последните 2 години, безплатни детски градини и ясли, безплатни лекарства за деца до 14 години.

"За възрастните хора отново ще се борим за преизчисляване на пенсиите и за намаляване ставката на ДДС на лекарствата на 9%. Предвиждаме мерки за повишаване на заплатите, така, че да няма работещи бедни"., подчерта лидерът на БСП.

Двете страни обсъдиха необходимостта от реформи в здравния сектор, ВИК сектора, транспорта.


Поставете оценка:
Оценка 1.4 от 9 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 херо

    15 1 Отговор
    не се прави на каквато не си
  • 2 Милата тя

    15 0 Отговор
    Вие тази воина я храните и подържате. Проблема с гладните ще ва изяде.
  • 3 Ами тази

    16 1 Отговор
    отдавна се пребори с бедността,като открадна една голяма държавна фирма. Сега иска да открадне още.
  • 4 Верно

    15 1 Отговор
    казва Корни, всички да са бедни, само Другарите да богатеят!!!
  • 5 БСП в канала

    14 0 Отговор
    Борбата е ние да сме бедни, а тя и тия около нея богати.
  • 6 Баня

    10 1 Отговор
    Пълни лъжи. Това е неосъществимо. На всеки , безплатен полет до Марс няма ли.
  • 7 Сделано в СССР

    11 2 Отговор
    А ще отмените ли незаконните еко стикери, които гласувахте с ГЕРБ ? Ще отмените ли бизнес за 300 млн. на съпартиеца си Петър Кънев ? БКП-КПСС = БСП ДПС ГЕРБ мафията в България !
  • 8 Ох Баня

    12 0 Отговор
    Обещават че ши на опраят, ама друг път. Стига лъжи. Защо няма детски добавки за нормално бели работещи с деца , а циганите дори не се редът на гишета а направо в сметките им? Долни сте, много долни. Всичките до един и до сега.
  • 9 русенец

    13 0 Отговор
    Толкова пролетарии-милиардери, колкото има в БСП (болшевики) , няма и в най-дясната западна партия. Аман от демагогии!

    Коментиран от #18

  • 10 Баня

    5 2 Отговор
    Ще даваме пари на циганите за да не крадът и убиват- Бойко Борисов.
  • 11 А на безработните майки

    5 0 Отговор
    Какво ще осигурите
    Вие изобщо знаете ли как живеят безработните?
  • 12 Жоре

    4 0 Отговор
    Обещавам да обещавам да обещавам на всеки по много! Да ви обещая ли да ви обещая?
  • 13 уфффф

    3 0 Отговор
    За всичките години от прехода взехте властта три пъти и докарахте народа до просешка тояга. Дръжте си приоритетите за глупаците, които ще ви повярват.
  • 14 Хи хи хи Браво

    4 0 Отговор
    Борбата с бедността била приоритет за тях. Смешници, хората вече над 30 години гладуват и мизерстват, българина го наричат работещия бедняк, а тези се гаврят

    Коментиран от #26

  • 15 Ленин има ролс ройс

    3 0 Отговор
    Така е комунистите със зъби и нокти се борят за личното си богатство пропагандирайки мизерия сред народа
  • 16 Centurion

    3 1 Отговор
    Добре е да напишете ,че тези 6500 са за родени българчета,щото не можете се отървете от циганори.Те и без това са твърде много и популацията трябва не само да де ограничи,а да се намали на половина.
  • 17 гост

    4 0 Отговор
    Те откакто е купила "Техноимпекс" е преборила бедността,ами ние да му мислим.
  • 18 истината

    6 0 Отговор

    До коментар #9 от "русенец":

    Така е. Нашите социалдемокроти са милиардери и бизнесмени - лъжци. На запад те са обикновени хора, борещи се за социалните права на пролетариата (най-ниската класа - работническата). А нашите оядени дори не знаят за какво са в парламента и дружно гласуваха закони с ГЕРБ и ДПС в полза на бизпеса. Освен това най-парадоксалното е, че БСП, които уж са социалдемократи, въведоха плоския данък, коъто ощетява бедните работещи и облагодетелства големия бизнес. Това е сбъркано. Никоя лява партия по света не прави такива неща против работниците, НИКОЯ!!!
  • 19 Павел

    4 0 Отговор
    Корнелке с каква бедност се бориш ти бе?!
    Къде са парите от партийната ви каса, изчезнали били, но не било ясно кой и как е задигнал хахаххахаха Това звучи като плоска шега, но е истиа за съжаление! Как ще бориш бедността, като окрадете държавата, така както касата, а като гледаме имотното ти състояние, е ясно че знаеш как да се облагодетелстваш за сметка пак на този беден народ... но ако някой ти вярва е вреден първо за себе си, после и за нас....
  • 20 истината

    3 1 Отговор
    Като ще се борите с бедността, въведете необлагаем годишен минимум за бедните работещи и въведете Прогресивният данък, както беше до 2008 година у нас, и като е в Германия. Така ножицата между бедните и богатите няма да е толкова голяма.

    Коментиран от #22

  • 21 БСП МИЛИОНЕРИТЕ

    2 0 Отговор
    И НИЕ СЕ БОРИМ С....БЕДНИТЕ...ЩАВИМЕ ГИ ЯКО
  • 22 КАК ДА ГО НАПРАВЯТ

    2 0 Отговор

    До коментар #20 от "истината":

    КАТО СА ТРЕТА ПОЛИТИЧЕСКА СИЛА В ПАРЛАМЕНТА....

    Коментиран от #33

  • 23 ЦЕНИТЕ ЯКО НАГОРЕ

    2 0 Отговор
    ПРАВИТЕЛСТВОТО СПИ...БСП СЪЩО
  • 24 дедо Медо

    2 0 Отговор
    Преди години имаше една интересна книжка на Юрген Рот, ако се не лъжа. Там бяха доста добре описани делата на ''боркинята с бедността'' и далаверите и заедно с Георги Гергов...Има я все още из нета...и не само нейните фусти бяха изнесени...там бе и ''пикаещия'' в шадраваните ..и още много други, дето в момента ''борят'' статуквото. Ама си ни е овчи народа, та пак ще си надене хомота за едни 10-15 години...Честито на печелившите....
  • 25 ИМПЕКСА

    2 0 Отговор
    АЗ ПАРИЧКИ СИ ИМАН......ДА МУ МИСЛЯТ БЕДНИТЕ БЪЛГАРИ
  • 26 маргинал

    3 0 Отговор

    До коментар #14 от "Хи хи хи Браво":

    Аз съм с леви убеждения , но на ТОВА БСП -глас не давам от доста време . Щели да се "борят с бедността" -същите ,като тях -богаташи ,милионери и приватизатори ...Хайде ...де...На тая крушовенска копанарка бих повярвал, когато всеки т.н. "маргинал" ,като мен ще може да се сдобие с "нещичко" от рода на "Техноимпекс" -дори и да е на повече от 26-7 годишна възраст ...или пък стане "Член на борд на директорите" на нещо голяма от рода на ..."Лукойл-Нефтохим" ...
  • 27 ЦЕНИТЕ ЯКО НАГОРЕ

    4 0 Отговор
    Така БСП се грижи за своите милионери
  • 28 БСП МИЛИОНЕРИ

    3 0 Отговор
    СЕ БОРЯТ С БЕДНОСТТА.......ТИЯ СЕ ОКАКАХА
  • 29 2222

    2 0 Отговор
    Комунистите обичат бедните , затова ги правят два пъти по бедни !
  • 30 XAAXAAAXA

    2 0 Отговор
    Бсп - най-джендърската партия под прикритие, при червеноидите топките са там където никой не очаква да са, клуб на на артисти, джихадисти, конформисти, терористи, мафиоти- журналисти, набожни атеисти, крадливи филантрописти. И родоотстъпници.
  • 31 Страничен

    2 0 Отговор
    Туквунчо ще ни се стори като благодетел ,ако комундетата докопат властта!
  • 32 Бля-бля ...

    2 0 Отговор
    Комунистите са безбожници,крадци, доносници, развратници, терористи и руски шпиони.
  • 33 Борба

    1 0 Отговор

    До коментар #22 от "КАК ДА ГО НАПРАВЯТ":

    Има много начини за борба на социално слабите и онеправданите.Примери по света много.Мирните протести на Махатма Ганди, мирните походи и бойкоти на Мартин Лутър Кинг .Но затова са необходими хора са
    можертвени с идеали.БСП през годините не е показала това
  • 34 селтак

    2 0 Отговор
    ВЕРВАЙТЕ МИ!
  • 35 chi

    1 0 Отговор
    И като първа стъпка си увеличихте заплатите в парламента! На кого да вярвам?
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове