18 Юни, 2021 19:14 6 695 126

Бойко Рашков: Борисов трябва да бъде разпитан

  • стъки-
  • бойко рашков-
  • бойко борисов-
  • разпит-
  • бизнесмен

Поводът - сигнал до Рашков от бизнесмен, който твърди  че лидерът на ГЕРБ му е оказвал натиск да не уличава негов министър в корупционна схема

Бойко Рашков: Борисов трябва да бъде разпитан - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият премиер Бойко Борисов трябва да бъде повикан на разпит. Това обяви в ексклузивно интервю за NOVA вътрешният министър Бойко Рашков. Поводът - сигнал до Рашков от бизнесмен, който твърди че лидерът на ГЕРБ му е оказвал натиск да не уличава негов министър в корупционна схема.

Бивши прокурори привикани за писмени сведения в МВР

По същия сигнал вече са разпитани бивши прокурори на ръководни постове, а в полицията се е явил и бившият земеделски министър Мирослав Найденов. На извънредна пресконференция, по-рано през деня Бойко Борисов обяви, че целта на всички атаки бил единствено той.

Бившите магистрати и настоящ следовател са били призовани в полицията по повод сигнал до министър Бойко Рашков. В него бизнесмен се оплакал, че бившият премиер му е оказал натиск да не уличава министър от правителството. Случаят по думите на Рашков не бил разследван.

„Факти за оказано давление върху този свидетел от страна на Борисов този човек да оттегли показанията, които са били доказателство за уличаване на един от министрите тогава в корупционно престъпление”, посочи Рашков.

Въпреки, че официално от МВР името на Борисов не беше споменато, лидерът на ГЕРБ предположи, че целта е именно той.

„Става въпрос за някакъв сигнал от 2009 година. Нито го знам този човек, нито го познавам. И сега разиграват целия този панаир, целия този цирк, не срещу прокурори, следователи или бизнесмени. Целта съм аз. Никога от моята уста такива изречения, че ще пращам някой някъде, не са изричани. Нямам спомен никакъв”, обясни експремиерът.

„Някой се страхува, и то много, от факта, който ще бъде установен оттук нататък”, смята вътрешният министър.

Според източници на NOVA в полицията случаят е свързан със старо разследване срещу Мирослав Найденов, който беше земеделски министър в първото правителство на ГЕРБ. Самият Найденов е бил вчера в полицията.

„Бях викан по-скоро за сведение, не знам дали мога да използвам думата „разпит”. Не мога да коментирам за какво точно. Мога да кажа само, че трябваше да отговарям на абсурдни твърдения, целящи да дискредитират един бивш премиер”, смята той.

Не е изключено Борисов също да бъде призован по проверката. Самият той прогнозира, че щяло да се случи седмицата преди изборите.

„Аз не надзиравам работата на оперативната служба по проверката. Ако тя прецени, че това е необходимо, той трябва да бъде призован и разпитан. Мисля обаче, че тази проверка няма да бъде пълноценна, ако не бъде подложен на разпит”, заяви Рашков. Според него вътрешни хора в МВР опитват да пречат на проверката.

„Прекият ръководител на оперативния работник, на който е възложена проверката, е направил необходимото да осуети призоваването и разпита на една следователка от Националната следствена служба. Ще извърша много внимателна проверка какви са мотивите на този пряк началник да възпрепятства изясняването на въпрос чрез разпит на действащ магистрат”, каза още вътрешният министър.

Бившият градски прокурор на София Николай Кокинов каза, че е бил питан за случай отпреди 10-12 години, за който нямал спомен. А бившият заместник-главен прокурор Бойко Найденов нито потвърди, нито отрече информацията бил ли е в полицията. Бойко Рашков заяви, че когато проверката приключи, ще я предадат на компетентните органи, включително прокуратурата.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 89 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бойчо

    79 24 Отговор
    Чист съм като девича сълза!!!

    Коментиран от #110

  • 2 Аззззз

    99 30 Отговор
    Не . Трябва затвор до живот и всеки ден лилави с парафин да го порят . И ще му е малко .

    Коментиран от #45, #114

  • 3 JEFF

    117 32 Отговор
    Задължително с детектор на лъжата. Борисов и добър ден да каже, пак трябва с детектор да се провери. Никога повече ГЕРБ !
  • 4 бечев

    66 26 Отговор
    Само с разпит ли ще мине другарят Борисов? По добре не му губете ценното време!
  • 5 Предсои

    82 20 Отговор
    много дълъг разпит , това са десетилетия !!!
  • 6 Последния Софиянец

    101 28 Отговор
    Арест за Тиквата най сетне.

    Коментиран от #57

  • 7 Че защо

    86 24 Отговор
    Да не бъде разпитван, да не е с два...достатъчно търпяхме и търпим.. Днес една мутра влезе в министерството на спорта, вчера в телевизия... Управляващи какво става!? Какво правят престъпниците и мутрите по улиците!

    Коментиран от #90

  • 8 Боко

    63 22 Отговор
    Няма виновни,бе Тулупи-моя човек Гешев си пие виното и живее като Турски Бей. Аз сега трябва да си "изпера" милиярдите-Работа имам...не ме закачайте...ПЕРА ЗДРАВО...Бягайте,да събирате капачки...

    Коментиран от #96

  • 9 Страх тресе кочината

    55 24 Отговор
    На Бойко с 200. Бай Ставри
  • 10 324

    60 23 Отговор
    Няма да стане Рашков! Баце ще влезне да му оперират 4 я минискус!

    Коментиран от #83

  • 11 илийката

    30 37 Отговор
    Не го даваме!

    Със Стъки ще направим жива верига около къщата на Борисов в Банкя!

    Коментиран от #74

  • 12 Кака Сийка

    56 26 Отговор
    Трябва отдавна да е в ареста, заедно с гешеф.
  • 13 6666

    50 23 Отговор
    Тия за нищо нямат спомен. Откровени тъпаци. Да се чуди човек такива дебили как са заемали такива постове.
  • 14 факт

    49 24 Отговор
    Боко е лъжец, два пъти вече осъден за лъжи и клевети.
  • 15 мутра на радев

    29 44 Отговор
    Пишете си тук тролчета на бившия миналогодишен платен протест.
  • 16 Рашкопросташко

    29 39 Отговор
    ти лично пребивал ли си български турци като им сменяхте имената. Верно ли е че си се гаврил с част от тези хора, да ти си бивш човек.

    Коментиран от #17, #20, #25

  • 17 324

    26 17 Отговор

    До коментар #16 от "Рашкопросташко":

    Дали е бил с Баце? Що не питаш Толупа.?
  • 18 а не може ли

    29 26 Отговор
    направо да го арестувате ?

    Коментиран от #109

  • 19 истината

    34 26 Отговор
    Случай отпреди 10-12 години, точно колкото е на власт Борисов, е как искате да е разследван през това време, сам ли да се разследва, при това герберясване на цялата държавна администрация, съд, прокуратура, МВР и т.н.т. За това властта периодично трябва да се сменя и да се правят проверки на предните управлявли, както сега. Добре че дойде служебното правителство, да им извади мръсните работи на яве.
  • 20 Бойко Разбойко

    20 18 Отговор

    До коментар #16 от "Рашкопросташко":

    Аз съм правил тия неща!
  • 21 Матей

    21 27 Отговор
    Само с хвърчащи и несъстоятелни обвинения ли ще му излизат за допотопни истории?Не могат ли да хванат нещо по-съществено и незаобиколимо,да го тикнат в следствения арест,дето вкарваше олигарси за ограбване.Като го награбят,а той е единствения и незаменим фюрер на герб,групировката ще отпадне на изборите.А това е съществен момент по пътя за възстановяване на държавността.

    Коментиран от #27

  • 22 Фактолог

    21 18 Отговор
    Разпит.
    Бойко Рашков: От къде са еврата и кюлчетата в чекмеджето?
    БМБ: Лягам да спя. Сънувам евра и злато. Ей така сънувам аз, за народа, не за мен. Събуждам се – гледам чекмеджето пълно със съня! Ето така стана! Направи добро, изяш (...) Ето така става.
  • 23 цървулан

    39 28 Отговор
    Дайте власт на злобен комунист,и после гледайте сеири.Ще ви излезне на носа това служебно правителство.
  • 24 Перо

    22 24 Отговор
    Толупът трябва да отиде бързо при бай Ставри! Като си излежи присъдата и върне откраднатите пари,да се обяснява на арменския поп!
  • 25 Ходжа Сланинков

    14 6 Отговор

    До коментар #16 от "Рашкопросташко":

    Не знам. Мене ме поливаха с пожарникарски маркуч.
  • 26 Другия с коня

    22 12 Отговор
    Разпитват ги за подслушваните политици през 2005 та от БСП и президента Първанов - БСП по докладна до президента от подполковника от НСО Николай Марков...Също и за поправката в НПК от Мая Манолова и Татяна Дончева - Ванко1....Както и за поръчаното оборудване на АЕЦ Белене от служебното правителство на Орешарски ....
  • 27 зъл пес

    34 13 Отговор

    До коментар #21 от "Матей":

    Е ако чакаш тия да ти върнат държавността,жална ни майка.Вие хора слепи ли сте,или ви облъчват с нещо?Цял свят се бори за демокрация,вие се радвате че у нас я рушат.Да ви имам акъла прост.
  • 28 Рашков,

    14 28 Отговор
    Давай момче

    Коментиран от #111

  • 29 Задължително

    13 19 Отговор
    От мата Хари. И арестуван

    Коментиран от #101

  • 30 Счупи тъпомера

    13 23 Отговор
    Вече трябваше да е арестуван, ей осъзнайте се, че всичко ври и кипи, да няма камъни по вашите глави.
  • 31 Ха ха ха

    30 27 Отговор
    Служебния клоун на радеффф с нова недъгава клоунада , но нали си е комуноид ... какво друго да се очаква от него .
  • 32 Б.Х

    26 26 Отговор
    Правилната реплика е: Борисов трябва да бъде арестуван.!!!!!!!.....

    Коментиран от #38

  • 33 Сигнал до Рашков

    13 15 Отговор
    Когато пиша коментар кода е винаги 5454 или7878 или5555 или подобни. Против герб съм. Защо. Моля за отговор
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Боко с розовата ризка

    26 15 Отговор
    Той Бойо си знае и затова оше днес взе да реве, как шели да го разпитват и пак да се кълне, като циганин в "най-милото си" Колко долно може да падне тоя тyлyп не е истина просто, жалkаp!
  • 36 гост

    17 13 Отговор
    Не ядосвайте човека, че ще прати МММейците да ви набият.
  • 37 Behemoth

    14 11 Отговор
    Честен кръст...да ми умрът унуките...не близвам и няма къща!
  • 38 Б.Х

    5 15 Отговор

    До коментар #32 от "Б.Х":

    Хей тролчета , които ми слагате минуси. Елате да ме оборите очи в очи. ...... Ама не ви стиска.....
  • 39 радко шишарко

    26 19 Отговор
    Да не стане пак като оня селяк илчовски. Или подслушването. Търсите под вола теле, до сега нищо не намерихте срещу борисов. Мръсни червени боклуци
  • 40 Анти трол

    17 14 Отговор
    Грипеновите атакуват...
  • 41 иванчева

    20 12 Отговор
    Рецептата Буцката я знае , десет часа с белезници на публична място , две години в ареста и после ще му дадем да си чете обвиненията , след като си е дочел Винетуто.

    Коментиран от #108

  • 42 Пич

    22 11 Отговор
    Мишките играят хоро , когато котката в няма...!!! Но притеснените им физиономии показват , че много ги е страх да не се върне... Смешно е , защото на всички е ясно , че това не може да има други цели , освен предизборни...!!! Загадката за мен е , за кой играят дъртите комунисти...!!!??? Социолозите от веднъж започнаха да се опитват да повлияят на изборите , като помпат реитинга на Славчо... От коментарите в социалните мрежи виждам , че това не е така... Повечето българи не го харесват. Дали пак не ни готвят изборни измами... Първите ми разсъждения опростиха схемите на Държавна сигурност , и реших , че БСП ще стане коалиционен партньор на Славчо , не че искат , но " е името на народа " . После направих преоценка , и се сетих , че Черепа , Мая и Христо са безспорно доказано творения на Държавна сигурност. И какво излиза - гласуваш за протеста , получаваш Държавна сигурност... Знам че младите привърженици на протеста ще подскочат , но вземете помислете , главите са ви за това...
  • 43 Лейка

    20 16 Отговор
    Г-н Рашков, или правете нещо или не. Той не трябва да бъде разпитван за Нищо! Директно в затвора за това което сътвориха 13 години! Явно малко хора помнят Кьовеши какво направи с много борба и чест.
  • 44 Пловдив

    21 18 Отговор
    Методиев Борисов трябва, да бъде арестуван, веднага...!!! Това тъпо и необразовано, нагло, лъжливо и крадливо банкялийско говедо, има поне десет, доказани престъпления!!!

    Коментиран от #52, #54, #106, #124

  • 45 Съпровод

    5 9 Отговор

    До коментар #2 от "Аззззз":

    Много си прав!!!!
  • 46 РЕСПЕКТ

    17 16 Отговор
    НАЙ НАКРАЯ ,БРАВО ,РИБАТА ОТ КЮЛЧЕТО СЕ ВМИРИСВА
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 зъл пес

    22 9 Отговор
    Дай на простолюдието зрелища и хляб,и той ще те боготвори.Утайката на обществото е най-лесна за манипулация.Като гледам какво пишете тук,спокойно може да се включите в тая група.
  • 49 Ерих Фон Клинкерхофен

    18 5 Отговор
    Ами разпитайте го, кой ви спира?
  • 50 Милиционер

    23 13 Отговор
    На тоя ще му изскочат очичките от злоба, че горитнаха и му отнеха достъпа до секретна информация. Абсолютен червен абдал от хунтата на зелените чорапи.
  • 51 зъл пес

    15 5 Отговор
    Ей факти,много триете бе.Явно и благодарение на вас сме на последните места за свобода на словото.Брех какво гъзолижене .
  • 52 лайкучка

    10 3 Отговор

    До коментар #44 от "Пловдив":

    Леко,не се напъвай толкова,ще се усереш.
  • 53 В.В.П.

    12 15 Отговор
    Борисов,се е вмирисал от 10 г..Хамелеон,работейки за мафията и номенклатурата...От време на време ,пази обществото от ,,,комунизма,,,.да се разследват банкови сметки,негови приятели,кръг,,близки,офшорки ,и др...Заслужава си. ,щото ще се конфискува някой млд...
  • 54 Ерих Фон Клинкерхофен

    17 3 Отговор

    До коментар #44 от "Пловдив":

    Ами действайте другари - арестувайте го, кой ви спира? Има някаква мода в този сайт и в коментарите към статиите да се призовава към някакви действия, но никой да не предприема нищо. Аз, като доста възрастен господин, видял и чел много, мисля че това е изключително показателно за обществото ни.
  • 55 6767

    11 0 Отговор
    Това ми е кода в момента гн. Рашков. От кр. 4767 промениха го за селунди. Има слушалки в коментРите
  • 56 някой

    18 8 Отговор
    Имаше комисия разследваща правителството на Борисов,нищо не откриха. Сега има слъжебно правителство която трябва да проведе честни избори но и то се занимава само с Борисов и до сега нищо не намериха. Боклука фигуранта на Божков се разбра че няма да намери нищо срещу Борисов но не се спира.
  • 57 кьорфишек

    16 5 Отговор

    До коментар #6 от "Последния Софиянец":

    Ух,айде бегай в банята да си биеш една от кеф.
  • 58 Гост

    16 6 Отговор
    Ми извикай го на разпит де,ма то за тая работа си трябват топки.
  • 59 ГЕРБ

    20 8 Отговор
    Рашков внимавай че каквото почукало такова се обадило.КАРМАТА НЕ ТИ Е ДОБРА.Чувал ли си за вудо.
  • 60 Бай Ставри е обнадежден !

    3 12 Отговор
    Хайде, че вазелина се разтече.....

    Коментиран от #66

  • 61 А Раша

    16 4 Отговор
    е направо за затвор.Злобно малко човече с очи на пор.
  • 62 Свидетел на обвиненията

    8 15 Отговор
    Има достатъчно доказателства за арест на
    лицето Бойко Методиев Борисов !
  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 И какво

    11 3 Отговор
    Ще го питаш.Дали жена ти не му е ходила на гости ли.?
  • 65 Чакаме го с буйна страст !

    6 10 Отговор
    Тоз Гербераст ! Група загорели пандисчии от
    Северното крило на ЦСЗ !
  • 66 Що се радваш

    6 4 Отговор

    До коментар #60 от "Бай Ставри е обнадежден !":

    Да не отиваш при него.
  • 67 Анонимен

    14 5 Отговор
    Верен или неверен, по този случай е безпредметно да се прави проверка, защото е изтекла давност. Това е разхищение на ресурси на полицията. Очевидно се цели черен пиар, защото дело няма как да излезе.
  • 68 Те само това си могат

    16 7 Отговор
    Костинброд 2 тече с пълна сила!Показва обаче на умните и мислещи хора, че безсилието на реваншиста сталинист Рашков, не може да им повлияе на избора😂😂
  • 69 Какъвто ми е закръглен.... Ще има много

    6 7 Отговор
    Работа Работа Работа
  • 70 Рошков

    15 6 Отговор
    Пак е сънувал
  • 71 Рошков

    16 7 Отговор
    Осъзнаваш ли,че си жалък в напъните си?
  • 72 не е

    7 7 Отговор
    само това. ИЗВЪНРЕДНО: Рашков вика Бойко Борисов и Пламен Георгиев на разпит за "Ало, Ваньо" и кюлчетата. В най-скоро време предстоят разпити на Бойко Борисов и Пламен Георгиев заради "Ало, Ваньо" и кюлчетата. Това потвърди пред Сашо Диков служебният министър на МВР Бойко Рашков.
    Предстои изслушване на Бойко Борисов по двата казуса.


    Пламен Георгиев ще бъде викан само във връзка със скандала "Ало, Ваньо", тъй като по това време е бил наблюдаващ прокурор.


    Тези проверки ще се проведат по правилата на закона, а не по правилата на слугинското поведение на българската прокуратура към управлението в България, което си отиде на 4 април. Това не може да бъде прокруатура, посочи Рашков.
    Очаквайте подробности тази вечер в 20 часа в "ЕвроДикоф".
    Онуй е знаел, че ще бъде разпитван, затова беше и днешната пресконферанция беше в стил " Трябва ли всички като Стъки да правим? Явно това е начинът". Е все отнякъде трябваше да се започне. Все си мисля, че няма да отиде на този разпит.
  • 73 бойко борисов

    4 5 Отговор
    Залагам за другия Бойко....
  • 74 че той не

    4 6 Отговор

    До коментар #11 от "илийката":

    е в къщата си в Банкя. Цяла България знае само ти не!
  • 75 Батальона се строява...

    6 7 Отговор
    За ПОСЛЕДЕН път....към кауша...
  • 76 Василева

    15 7 Отговор
    Защо този човек не се е жалвал 2013-2014 година когато на власт беше Орешарски ,а сега?Тогава Борисов не беше на власт,както не е на власт и сега.Защо се жалва сега ,а не тогава.
  • 77 Ангела Меркел

    9 8 Отговор
    Бибитко хептем е изперкал !
  • 78 ПОМПЕЙ

    9 9 Отговор
    Скоро Бойко Разбойко ще пропей !!!
  • 79 гост

    11 9 Отговор
    ма не знам защо ги разпитвате направо там край София дигайте бесилките и да се знае, че 9ти септември 44г си е дошъл какво ше си играем на жмичка -тоя Рашков жив милиционер направо не мога да повярвам, че в 21 век комунистите са на бял кон- жалко за убитите без съд и присъда жалко за хората загинали на Белене - Слави да им носи греха!!!
  • 80 Бацо

    3 10 Отговор
    Е позор бързо на затвор
  • 81 Василева

    12 3 Отговор
    Защо искате арест само за Борисов.За арестуване са Виденов,Костов,Нинова,Станишев,Орешарски,Овчаров ,Рашков и много други облажили се от високите постове в държавата.
  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 1234

    3 3 Отговор

    До коментар #10 от "324":

    До 324 четвъртия мускул не беше ли кръглия мускул тях ги лекуват във затворени помещения със решетки ха ха ха
  • 84 Рошков

    6 2 Отговор
    На кафево!
  • 85 РАШКОВ СЪС СЕДЕМТЕ АПАРТАМЕНТА

    11 4 Отговор
    АМИ РАЗПИТАЙ ГО....БАЦЕТО Е В БАНКЯ......И СИ ПИЕ РАКИЙКАТА....АМА НИКОЙ НЕ ГО....ТЪРСИ
  • 86 Ужас!

    7 7 Отговор
    Лов на вещици!
  • 87 Рошков

    12 4 Отговор
    Декларира своята съпричастност с народа чрез притежанието на скромна недвижима собственост за 2млн евро.Браво дрОгари
  • 88 Аз Човек

    14 8 Отговор
    Рашков прекали Комуняга зъл не се спираш и понеже Нищо Нищо Нищо нямате против Борисов вече се връщате години назад Рашков ще подпали ш България РАЗБЕРИ го Преминаващ всякакви граници и

    Коментиран от #93

  • 89 БАЦЕТО СЪМ

    9 4 Отговор
    В БАНКЯ СИ ПИЯ РАКИЙКАТА И СИ МЕЗЯ....НИТО РАДЕВ, НИТО РАШКОВ СА ИДВАЛИ....ЩО ТАКА...ШУБЕ ЛИ ГИ Е.....
  • 90 Хахаха

    11 2 Отговор

    До коментар #7 от "Че защо":

    Да, наистина какво става. Цяла година безделници затварят София, миналата седмица същите безделници влязоха в съдебната палата. Защо никой не им го натика в дивия?
  • 91 баба ти от бг

    2 1 Отговор
    естествено , че трябва да приключи тази грузик подигравка с Почтенния Български Народ !!!!!
  • 92 666

    13 5 Отговор
    Напразни са напъните на хунтата и Сатаниста да арестуват Борисов. Не могат да арестуват 800000 българи.
  • 93 Хахаха

    7 3 Отговор

    До коментар #88 от "Аз Човек":

    Още малко остава за да постигнат целта си - да запалят гр. Война.
  • 94 Явно

    3 3 Отговор
    Продължава сагата с човека на филета
  • 95 РАШКОВ, АМИ АРЕСТУВАЙ ГО

    7 5 Отговор
    ВЪТРЕШЕН МИНИСТЪР СИ.....КВО ЧАКАШ....АМА НЕ ТИ СТИСКА...ЩО ТАКА БЕ РАШКОВ......БАЦЕТО НЕМА ДА ВИ НАБИЕ

    Коментиран от #100

  • 96 барса

    7 5 Отговор

    До коментар #8 от "Боко":

    Боко,върви да опереш на мис Бикини вмирисаните килоти!
  • 97 XAAXAAAXA

    9 5 Отговор
    Муньо ще Вдигне ли пак Юмрука?😁
  • 98 Бай Ставри

    3 5 Отговор
    Разпитвайте го след първата брачна нощ.Всичко ще си каже жената.
  • 99 Я па тоА

    9 3 Отговор
    Тоз трябва да го номенират за нобелова награда по умствена детронация
  • 100 КАМАРАД

    7 2 Отговор

    До коментар #95 от "РАШКОВ, АМИ АРЕСТУВАЙ ГО":

    ВЕРНО Е ПЪРВО ЩЕ ГИ Е Е НА ИЗБОРИТЕ А БОЯ ПОСЛЕ
  • 101 ЧОБИ

    2 1 Отговор

    До коментар #29 от "Задължително":

    МАТА ХАРИ ДА ГО АРЕСТУВА И 72 ЧАСА М ЕТИ ДОКАТО ПРИЗНАЕ АКО НЕ СТАНЕ А АЛЕН

    Коментиран от #103

  • 102 НЕ ДУМАЙ !

    7 2 Отговор
    Хахаха, твърдял, някой си. И аз твърдя много неща. А доказателства има ли??? Дело завел ли е??? И защо тръбите на воля недоказани неща???
    Що за беззаконие е това. Засрамете се!!!
  • 103 БОБИ

    5 1 Отговор

    До коментар #101 от "ЧОБИ":

    АКО МАТА ХАРИ СЕ УМОРИ РАШКОВ ЩЕ Я ЗАМЕСТИ
  • 104 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 105 4️⃣4️⃣5️⃣5️⃣

    3 5 Отговор
    БМБ ще бъде опраскан с 200

    Коментиран от #107

  • 106 Ако Сульо

    5 0 Отговор

    До коментар #44 от "Пловдив":

    Като теб казваше,може.Но реалността е друга.Копай си картофите на село и не се занимавай с неща,които са ти пълна мъгла.
  • 107 Гледай

    5 3 Отговор

    До коментар #105 от "4️⃣4️⃣5️⃣5️⃣":

    Теб да не опраскат с 300.Веднага ще си смениш мирогледа.
  • 108 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 109 Ами не

    5 1 Отговор

    До коментар #18 от "а не може ли":

    Може другарю.Няма го член първи от конституцията.Няма и 200000 хилядна руска армия на Дунав.И ти можеш само да драскаш тук.
  • 110 ТтТ

    2 4 Отговор

    До коментар #1 от "Бойчо":

    Марийке, мани ги тези черни очила! И без това ти е тъмно пред очите!
    Ако за това си учила, знай, че си на журналистичедкото дънно!!!
  • 111 гост

    4 1 Отговор

    До коментар #28 от "Рашков,":

    Мааалко е попрехвърлил момчешката възраст,ама нейсе.
  • 112 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 113 ДоуниКепеуета

    3 4 Отговор
    Нищо няма да излезе от това разследване,докато сикаджиста и Цвъки Молитвената закуска не бъдат окаушени.Хората се страхуват от тях и то с основание .
    Само да припомня:над 150 неразкрити поръчкови убийства и десетки отвличания по времето,когато двамата безчинстваха из МВР-то.

    Коментиран от #115

  • 114 Мечтата

    4 3 Отговор

    До коментар #2 от "Аззззз":

    На червения дебил.
  • 115 Припомни и

    4 1 Отговор

    До коментар #113 от "ДоуниКепеуета":

    По ,кое време окаушиха Наглите,Крокодила и т.н.Но едва ли .
  • 116 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 117 🎃⛏️🎃⛏️🎃⛏️

    2 2 Отговор
    🎃⛏️🎃⛏️🎃⛏️🎃⛏️🎃⛏️🎃⛏️
  • 118 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 119 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 120 Няма време

    3 3 Отговор
    Служебното правителство на Радев с Рашков бързат и възкресяват старите ченгеджийски номера от времената на тоталитаризма..!!! Подхвърлят се в чекмеджетата едни кюлчета и евраци и върви да обясняваш с писмени сведения в МВР ,корупционната схема на сестра си...!!!
  • 121 РАШКОВ СЪС СЕДЕМТЕ АПАРТАМЕНТА

    1 3 Отговор
    АМИ РАЗПИТВАЙ...САМО СЕ КАНИШ И САМО ТРЯБВА...АЙДЕ СВЪРШЕТЕ И ВИЕ НЕЩО ПОЛЕЗНО......
  • 122 БАЦЕТО СЪМ

    1 3 Отговор
    В БАНКЯ ЧАКАМ КАУНА И РАШКОВ ДА МЕ ПРИБЕРАТ...НИКОЙ НЕ ИДВА...ШУБЕ ГИ Е ОТ МЕН...
  • 123 арест

    3 3 Отговор
    Не само разпитан, но и арестуван. Той се ползва с имунитет, понеже е кандидат за депутат и това- арестуването- не може да стане веднага. А беше казал, че няма да се кандидатира за депутат, но явно страхът го гони.
  • 124 половината НК

    4 2 Отговор

    До коментар #44 от "Пловдив":

    Да му изискат криминалното досие от затвора в Панкрац, Чехия. В мутренските години- рекет, откупване на коли, побоища, изнудване, контрабанда, наркотици. Като сложим и премиерството- половината от Наказателния кодекс е осъществил.
  • 125 самоГЕРБ

    0 0 Отговор
    Да викат ББ на разпит, броени дни преди изборите, ще бъде най-големото предизборно активно мероприятие на служебното правителство!
  • 126 4️⃣4️⃣5️⃣5️⃣

    1 0 Отговор
    С неговите камъни по неговата глава! Марш в следствения арест за 2 - 3 години!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове