Last news in Fakti

19 Юни, 2021 16:30 4 545 67

Спряха издирването на черната кутия на падналия МиГ-29

  • шабла-
  • черна кутия-
  • изтребител-
  • миг-29

Когато времето позволи операцията по издирването на черната кутия ще бъде възобновена

Спряха издирването на черната кутия на падналия МиГ-29 - 1
Снимка: БГНЕС

Заради лошите метеорологични условия временно е прекратена операцията по издирването на черната кутия на изтребителя МиГ-29, който се разби в морето край Шабла.

До момента беше установено, че самолетът е паднал на 18 километра навътре в морето от нос Шабла. На голяма дълбочина бяха открити части от колесника и от двигателя. Специалисти на борда на минния ловец "Цибър" обследваха района с помощта на дистанционно управляеми апарати за подводен оглед.

Когато времето позволи операцията по издирването на черната кутия ще бъде възобновена, съобщиха от Министерството на отбраната за БНТ.


Поставете оценка:
Оценка 1.5 от 12 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Kkk

    57 0 Отговор
    БРАВО!!! КУЧЕ И КОТЕ ДА СИ В БЪЛГАРИЯ ЩЕ ТЕ НАМЕРЯТ...ЧОВЕШКИЯ ЖИВОТ ТУК НЕ ЗНАЧИ НИЩО!
  • 2 Голямото чакане

    28 20 Отговор
    Да се прекрати дейността на ВВС. И да се пренасочват към бюрата по труда или към полето. Един чеп за зеле не става от ВВС на територията с изтребители на 34 години. Жалко за старите кучета.

    Коментиран от #6, #67

  • 3 стар летец

    59 2 Отговор
    " Много е трудно да търсиш черна котка в тъмна стая, особено ако в тая стая няма котка" (стара, латинска поговорка)
    Невъзможно е да се намери "черна кутия" в Черно Море, особено ако "съюзницте" са е поcpaли и са я скрили. ( нова поговорка от армейския жаргон)
    Изобщо и с тая кутия стана като с оня, дето го търсиха с дронове и "кобри" 30 дни ,а то се оказа, че пича бил в съседната стая и се е самозастрелял с ловна пушка от към гърба.
    За шилетата ние, летците, не знаем. Ние знаем, че всичко се покри по най-нагъл начин и, че е това покриване участваха наши управници и командири от най-високо ниво.

    Коментиран от #15, #40

  • 4 ДаЗдраПерМа

    28 2 Отговор
    кутията излъчва сигнали около месец част от тях са видими светлинни сигнали, радиосигнали и ултразвук които могат да бъдат приети на не по дълбоко от 400-500м

    Коментиран от #12

  • 5 Фалшивия женерал

    18 0 Отговор
    Като спре да грее слънцето пак ше търсиме😂😂😂😂😂
  • 6 стар летец

    49 1 Отговор

    До коментар #2 от "Голямото чакане":

    Ами тия изтребители дето ги поръчахте и платихте, и дето ги няма все още и няма и да ги има, те на колко са години? Не са ли набори на Миг29?
    И още нещо. Който не храни армията си, храни чужда. А чуждата армия не е тука, за да пази нашите интереси, а за да ползва територията ни.

    Коментиран от #9, #36, #41

  • 7 Генерал пони

    28 0 Отговор
    Ше я дирим кутията зимата че сега е време за море и биричка на плажа е там зимата кат стане хладно ше дирим пък мое и да не дирим че сички ше са забравили вече важното е генералската заплатка да върви другото псета го яли😂😂😂😂
  • 8 браво

    17 0 Отговор
    Към 6 часа като пекне слънцето, пак да започнете!
  • 9 Ти и беге армия да храниш

    17 3 Отговор

    До коментар #6 от "стар летец":

    Тя нема ама никакъв шанс срещу коя и да е чужда за сашовската не споменавам изобщо...така че ше стане че хем чужда ше храниш хем своя а държавата ше е пак пробита лейка
  • 10 Бумеранг

    30 0 Отговор
    Сега пък черната кутия ще почне да ви "издирва"!
  • 11 РУСКИ ЛЕТЯЩИ КОВЧЕЗИ

    5 37 Отговор
    КВА Е ТАЯ ЧЕРНА КУТИЯ ДЕТО НЕ ИЗПЛУВА НА ПОВЪРХНОСТТА...КАКВА Е ТАЗИ СТАРА СЪВЕТСКА ГРОХНАЛА ТЕХНОЛОГИЯ......ЖАЛКО ЗА...ПИЛОТА

    Коментиран от #13

  • 12 Това

    10 4 Отговор

    До коментар #4 от "ДаЗдраПерМа":

    не е самолет в гражданската авиация! Поради естеството си на работа, на изтребителите черните кутии не излъчват сигнали!
  • 13 Ами

    25 7 Отговор

    До коментар #11 от "РУСКИ ЛЕТЯЩИ КОВЧЕЗИ":

    кажи на онуй тъпото от Банкя, което ти подхвърля по някой бонбон да си му проводник на тъпотията, че черните кутии не изплуват, не зависимо от каква националност са! 😂

    Коментиран от #26

  • 14 Значи

    40 0 Отговор
    Нито Тялото намерили,нито черната кутия. В Българската Армия се пада един Генерал на един Войник! Голи като пушки,без техника-само кражби,корупция,далавери но СМЕ В НАТО!!! И ВОЙНА С РУСИЯ ЩЕ ВОДИМ!!! Днес е Задушница-да почива в мир Душата на ЛЕТЕЦА!
  • 15 Ем ко да прават управниците?

    22 1 Отговор

    До коментар #3 от "стар летец":

    По изгодно е за тех да траят да земат едни извинения от саш във вид на пари и други далавери и да обвинят пилота или некои от механиците или направо да кажат е на самолетите са верно негодни умират пилоти спираме полетите с тех и купуваме още самолети за ваше добро ние модернизираме армията народа в екстаз урааааааа имаме самолети велики сме тва са нашите политици мислят за родината и се почват едни милиарди плащания за нови фърчила саш доволни че земат паре родните политици доволни ше има грабене от самолетите народа щаслив че попаднал на истински българи политици дето възражадт армията .....другото положение е ко политиците да сажат ето нато погрешка свалиха самолета ала бала и кво става?оставка настроения против саш нато настроения против политиците...както виждате тва не е изгодно за никой
  • 16 Централен софийски затвор

    18 4 Отговор
    З милиарда лева Боко тиквата и шкембе войвода преведоха на федералната банка на САЩ на 12.08.2019 година. Чисти народни кървави пари за 8 изтребители ф16 блок 70 на чертеж, които трябва да пристигнат през 2025 /2026 година.

    Коментиран от #21

  • 17 Виктор Орбан.

    19 2 Отговор
    Унгария закупи на лизинг през 2009 година 14 изтребители грипен с пълно въоръжение ракети с лазерно насочване ,ракети земя въздух и ракети въздух въздух на вноски от шведската фирма производител СААБ за 60 милиона долара за изтребител и ще ги изплати до 2026 година май месец.
  • 18 митака

    28 1 Отговор
    Днес е "Черешова задушница" и нека душата на пилота намери покой!
    Вечна памет на един истински българин, м-р Валентин Терзиев! Чест!

    Коментиран от #34

  • 19 През 2019 г.

    8 5 Отговор
    в Азербайджан е имало подобен случай с МиГ-29 - учение през нощта, самолетът внезапно изчезва от радара. След почти месец откриват останките от самолета и черната кутия на около 70 км. от брега. Една от версиите е била, че самолетът се е сблъскал с птица (или ято птици), при което пилотът губи контрол над управлението на самолета. Четох, че такива сблъсъци могат да се случат (обикновено при излитане или кацане) и в някои случаи могат да доведат до фатални последствия.

    Коментиран от #65

  • 20 Виктор Орбан.

    19 2 Отговор
    В Унгария за всяка новородено бебе държавата дава на семейството, което се осигурява по 15 000 евро за първо и по 30 000 евро за второ дете.
  • 21 Домати с лук

    11 1 Отговор

    До коментар #16 от "Централен софийски затвор":

    А дано, ама на дали.
    Тя американската администрация се смени, та за въпроси се обръщайте към Тръмп.
    Парите ще ги плаща не този който ни набута в тази сделка.
  • 22 Братя Аргирови

    3 6 Отговор
    В нашата фирма шефа не взема пенсионирани фатмаци за охрана.
  • 23 Йо Несбьо

    25 2 Отговор
    Според мен просто лъжат, че я търсят, подиграват обществото, за да не научи никой истината, която вероятно е, че пилотът е бил свален. После ще я намерят и ще се оправдават, че се е повредила в солената морска вода. Можехме да имаме нормална армия, флот и ВВС, но всичко живо краде, а и нямаме икономически потенциал. Какво пречеше да изберат стария "Грипен, да се акумулират пари, със спестеното да се модернизира армията и да не се натоварва държавата? Ние изобщо нямахме нужда от Ф-16, а от прост, евтин, съвместим с НАТО самолет. Разбирате ли, че дори Ф-35 да бяхме купили, армията ни не е в състояние да ни защити, освен срещу Сърбия и РСМ, които няма и да помислят за нападение.

    Коментиран от #25

  • 24 Хм...

    7 2 Отговор
    Търсят с помощта на дистанционно управляеми апарати за подводен оглед. Могат ли да открият кутията по този начин, ако се намира затрупана под останките? Радиомаякът е закрепен от външната страна на кутията, което, съдейки по някои статии, не изключва възможността при удара/взрива да се отдели от корпуса на черната кутия и да падне на друго място.
  • 25 един от стадото

    7 0 Отговор

    До коментар #23 от "Йо Несбьо":

    точно. Симулация. Черната кутия не показва само разговори. Тя не е диктофон и ''магнет' само. Записва и координати, скорост, проблеми с техниката и др. Никога няма да бъде ''намерена''. Нафтата свърши за флота
  • 26 НЕ ИЗПЛУВАТ САМО РУСКИТЕ КУТИИ

    2 13 Отговор

    До коментар #13 от "Ами":

    ТЕ И СИГНАЛ НЕ ИЗДАВАТ.......СТАРИ СЪВЕТСКИ ШКАФОВЕ...ОТИДЕ СИ ПИЛОТА И НЯМА ДА РАЗБЕРЕМ ....ЗАЩО

    Коментиран от #28

  • 27 Така се случва

    17 1 Отговор
    Нашите ВВС се опитват да замажат скандала, който са сътворили заедно със сърбите. Как през юни времето ще им е виновно, за да не открият черната кутия
  • 28 Ами

    9 4 Отговор

    До коментар #26 от "НЕ ИЗПЛУВАТ САМО РУСКИТЕ КУТИИ":

    Кое не разбра? Чети! С простотията на онуй тъпото от Банкя не печелиш! Освен ако нямаш за цел да го закопаваш! 😃
  • 29 Ферди

    16 0 Отговор
    И да я намерят и да не я намерят,все тая.Ако се крие нещо,то ще си остане скрито за обществото.Всеки ден си затваряме очите за какво ли не.
  • 30 Пич

    6 5 Отговор
    Интересно , защо се трае по информацията , която разпространи полк. Марков , че резидента е разпоредил да спре търсенето на черната кутия ...!!!??? На него пък са му били наредили американците...!!! Какво крият...!!!??? И вярно ли е...!!!???
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 пешо

    16 1 Отговор
    може и основателно да са спрели. ако знаят, че кутията е "у когото трябва".
    така и няма да научим дали човекът не си отиде, ставайки жертва на чутовните умения на новите ни чорбадижии. зер, те са такава класа в отстрелването на сватби и погребения, та един авион в учебен полет ще им се опре.
  • 33 Румен

    7 5 Отговор
    Пускайте Мата Хари. Тя ще намери черната кутия. Звънете на тиквата да даде заповед
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Реалност

    2 12 Отговор

    До коментар #31 от "АМОН":

    Останките на площ от 1кв./км. категорично отричат версията за сваляне! Търси други причини!
  • 36 Не, не са

    4 0 Отговор

    До коментар #6 от "стар летец":

    Набори на МИГ 29.Какъв стар летец си ,като не знаеш.
  • 37 Мишо Бирата

    13 0 Отговор
    Много им се иска да намерят черната кутия, НО НЯМАТ ЖЕЛАНИЕ
  • 38 яко ни лъжат

    12 0 Отговор
    НАЩЕ НАТОВСКИ СИЛИ СПРЯХА ИЗДИРВАНЕТО ЩОТО НЕ ИМ Е ИЗГОДНО. ЧАКАТ КУТИЯТА ХУБАВО ДА СЕ НАСМУЧЕ С ВОДА И ДА СКРИЯТ ИСТИНАТА.
  • 39 Ч кутия

    9 0 Отговор
    Кутията няма да се намери , а дори и да се намери, колкото видяхме данните от радара ,толкова ще видим и данните от кутията.
  • 40 дрон беге

    3 0 Отговор

    До коментар #3 от "стар летец":

    поговорката за котката е китайска,на Конфуций,но нали си стар ас,малко си поизветрял,без докачение,моля!
  • 41 Ленин

    3 1 Отговор

    До коментар #6 от "стар летец":

    Кой е твоят интерес,да лапаш тавана на пенсията нали,докато бедни българи гладуват като във Абисиния.Знаеш ли къде е Абисиния на картата,дървен философ?
  • 42 Шаран БГ

    7 0 Отговор
    Черна кутия няма да се открие!
    –– Ако е имало такава, на когото му е трябвала , отдавна я е прибрал,
    –– Или всичко е било курдисано - точно тя да стане на молекули при "аварията".
    Вече се изпразних веднъж. ИСТИНАТА ПРИ ТАКИВА СЛУЧАИ Е НЕЩО МНОГО ОТНОСИТЕЛНО ! Едва ли е нужна на обикновените хора и няма да стане достояние на обществеността !

    Вероятно отговорните господа ще измудрят нещо, с което да ни "замажат очите" !!!
  • 43 ХА ХА ХА

    8 5 Отговор
    ПИТАЙТЕ ФАТМАКА БЕ....ТОЙ ЗНАЕ НАЙ - ДОБРЕ КЪДЕ Е ТАЯ ОМАГЬОСАНА КУТИЯ ??? ЩО МЪЛЧИ КАТО П......КА ДА КАЖЕ ИСТИНАТА ПИНГВИНА !!!

    Коментиран от #44, #46

  • 44 Ми ......

    7 5 Отговор

    До коментар #43 от "ХА ХА ХА":

    ФАТМАКА знае къде е но са му обещали втори мандат ...да се прави на утрепан !!!!

    Коментиран от #47

  • 45 123456

    2 6 Отговор
    Така казаха от Масква, да не се намери! Може пък други да имат нещо за показване без кутията, ученията се следят и от други. Ще бъдат показани когато трбра.
  • 46 Е какво знае

    6 4 Отговор

    До коментар #43 от "ХА ХА ХА":

    тоя нещастен фатмак в Банкя? Само лъжи бълва по цял ден и на глупаци плаща да лъжат! Нищо не знае банкянскит пингвин!
  • 47 Няма шанс

    3 2 Отговор

    До коментар #44 от "Ми ......":

    за повече мандати банкянският фатмак! Аут е вече завинаги тоз лъжец!
  • 48 БГ гражданин

    6 3 Отговор
    Към Чорап №1 с позеленял цвят :
    Налице са косвени доказателства, че натовци са свалили самолета на майор Терзиев и са убили българския летец-изтребител.
    Това е видно от реакциите на Атлантическия съвет и на натовския еничарин-ексвоенен министър Ненчев.

    Чрез тази трагедия те разчистват територия за предателската идея българското въздушно пространство вече да бъде охранявано от американци.
    Сиреч окупацията да затвори цикъла-сухоземни бази, въздушни бази, морски координационен център…

    Коментиран от #56

  • 49 Стойтагледай

    5 4 Отговор
    Честит рожден ден на Румен Радев!
    С пожелание за по-малко торбички и повече отговорност!
    И по малко проблеми с дубай, за да не излезнат всички записи от голата истина Бунга бунга парти, което карбовски засне случайно.
    За това слуша, че записите са по лоши от назначенията..

    Коментиран от #50, #51

  • 50 Детска радост розови бонбонки!😀

    2 0 Отговор

    До коментар #49 от "Стойтагледай":

    Поздрав от тъпото от Банкя!😀
  • 51 Мунчо

    4 3 Отговор

    До коментар #49 от "Стойтагледай":

    Шпаклата…

    Онзи същия Мунчо от онова срамното порно видео, дето ги челастреше с език онези двете, охкащи и ахкащи ромски девойки.

    Никой не би искал да е на мястото на Мунчо, дори самият Мунчо.

    Защо?

    Ами защото сума ти и хора са го гепили яко за мъ.ята. С компромати.

    Предимно порно, а и други компромати.

    Не само Бокито, ами и янките и руснаците, че и „кадровиците“ на Мунчо.

    Коментиран от #52

  • 52 Кои все пак

    4 2 Отговор

    До коментар #51 от "Мунчо":

    са тези мунчови „кадровици“?
    Те са двама - колят, бесят, назначават, а Мунчо ги слушка, не смее да гъкне. А смее ли?

    Тези двама са Пламен Узунов и Николай Копрински.

    Като обобщение може да се каже, че мунчовците и мунчовщината не е само български „патент“ – в целия уродлив неолиберален капиталистически свят, такива явления са едва ли не нещо в реда на нещата.

    Нарича се лобизъм, което по същество си е жива корупционна практика.
    А ние в България видяхме това точно от „там“, сиреч от Запада.

    Десетилетия наред лелеяният от нас Запад!

    Живеем в един глобален свят пълен с мунчовци, мунчовците нямат националност, те са навсякъде.

    Планетата на мунчовците…

    Коментиран от #53, #55

  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Ама много

    6 5 Отговор
    сте тъпи тия от стадото на Льотчика! Мразите ДПС, а не видите, че точно Зеления чорап се од.пи на Турция.

    Секциите в Турция бяха 35, сега са 151, а това го направи хунтата на Радев с новия изборен кодекс.

    Щото Льотчика се надява тия гласове от Турция да идат за него на изборите наесен.

    Националният предател Радев заедно със Слави, Маяма и Гнома се подложиха на Турция.

    Коментиран от #59

  • 55 По-страшното е,

    4 3 Отговор

    До коментар #52 от "Кои все пак":

    че има безброй много български политици, хванати за топките с хомо компромати.

    Като серГЕЙЧО, кака Янка(дето щеше уж да уволнява Боко), Рада Дълбоката или Славуца, да речем.
  • 56 Недялко

    4 3 Отговор

    До коментар #48 от "БГ гражданин":

    Мисля си, че Чорапа съвсем зеленяса !

    Коментиран от #57

  • 57 Абсолютно

    3 4 Отговор

    До коментар #56 от "Недялко":

    си прав.
    Тая с.ан, за която мошеникът Радев е икона, в последно време съвсем подивя, видно от кл....та, който е в долната половина от ФБ.

    Значи тия радевите ид.оти яко са ударени по муцуните, усещат заплахата за Чорапа, че може да не остане на власт, което пък искат мнозинството тук, и квичат на умряло.

    Ако това бяха само безобидни писания, които не заплашват масона, изобщо нямаше да се мяркат тук, но треска ги тресе, че Масонът може да се оттече наесен.

    Коментиран от #58

  • 58 Дончева

    4 2 Отговор

    До коментар #57 от "Абсолютно":

    заяви, че Радев създава впечатление, че заради приятелството си с Узунов е готов да жертва втория мандат, което пък води до извода, че има нещо по-силно дори от неистовия мерак за власт, което кара Льотчика да го брани.

    Какви ли мръсни тайни има между двамата масони?

    Коментиран от #60

  • 59 Айде пак

    3 2 Отговор

    До коментар #54 от "Ама много":

    детска радост розови бонбонки! Абе няма ли сайтове за деца да драскате детски глупости!😀
  • 60 Не може ,

    5 3 Отговор

    До коментар #58 от "Дончева":

    не може фалшивият президент да уволни Узунов!

    Узунов е капия на американците със точно поставени задачи и Радев е никой пред него , за да го уволни!

    А на американците не им пука кой какво казва и си мисли на подмандатната територия временно наречена България!

    Кучетата си лаят , кервана си върви!

    Коментиран от #62

  • 61 Оглушителният

    4 4 Отговор
    вой на ид.отите, които издигат в култ един лъжец и измамник, е извънредно полезен като демонстрация как льотчикът е в ролята на онова миризливо нещо, около което се събират мухите.

    Когато кажеш на ид.отите, че Льотчикът и Тиквата са едно и също, освирепяват и озверяват, защото са неспособни да проумеят нищо извън мантрата, че Зеления чорап е винаги прав, дори когато греши.

    Президент Радев – идолът на лумпените в България, която предостави на лизинг на Америка в името на кокала, но които лумпени са във възторг от тоя факт.

    Коментиран от #63

  • 62 Темата

    0 4 Отговор

    До коментар #60 от "Не може ,":

    е за паднал изтребител дечко! Не е за детски глупости платени от подлеци и предатели на България! 😂 С детската простотия, вторият мандат на Радев е в кърпа вързан! Ай чиститу!😂
  • 63 Ами никой

    4 4 Отговор

    До коментар #61 от "Оглушителният":

    от мразещите Радев, а те са много, не би могъл да му навреди повече, отколкото той самият си го прави с подобни скудоумия.

    Радев отдавна тръгна по пътя на Тиквата.Всичките му публични и задкулисни действия са фалш, лицемерие и демагогия.А разликата между него и Борисов е чисто количествена, а не качествена – Тиквата е автентичен, натурален негодник, Льотчика – двуличен и изпечен селски хитрец.

    Абсолютно еднаква е еволюцията им и неизбежния й финал.

    Някога рейтингът и овчият възторг към Тиквата бяха много по-мощни от сегашните към Радев.

    Днес от тях са останали само трохи и по последни данни от днес само 26% е доверието към него.

    Абсолютно същото го чака и Зеления чорап, но Борисов се срина след 10-12 г., а никой няма да чака тоя измамник толкова.

    Много скоро ще се спука тоя сапунен мехур, колкото и
    много да са промитите мозъци, които го възхваляват.

    Коментиран от #64

  • 64 Волене успокой се!

    1 2 Отговор

    До коментар #63 от "Ами никой":

    Благодарим ти, че ни показваш, че Радев е достоен мъж, но и без твоето тролене ни беше известно! Та благодарение на подлите предатели на България, които плащат на деца по форумите за лъжи и простотии, Радев му е сигурен вторият мандат! Ай чиститу!😂
  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Няма смисъл

    1 1 Отговор
    Да я търсят в морето кутията е свалена
    Още преди да излети самолета.Това го знаят
    Дори децата в детската градина. Просто
    Майор терзиев е уцелил лоши времена за
    Полет когато неговия бивш командир си
    Оправя сметките с цяла българия.
  • 67 Юлия

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "Голямото чакане":

    В България само евреите радикали говорят за закриването на армията. Знам го от личен опит. На вас всичките пари във вселената няма да ви наядат, като хиени сте. Лакомията ви е безгранична.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове