19 Юни, 2021 18:50 3 796 67

Атанас Зафиров: Да бъдеш "някакъв" не предполага криене в джипове, тежки охрани и назидания в социалните мрежи

  • атанас зафиров-
  • бсп-
  • слави трифонов

Трифонов скоро ще разбере каква е разликата между 130-годишна партия с истинска обич на обикновените хора и измамната любов на телевизионните фенове

Атанас Зафиров: Да бъдеш "някакъв" не предполага криене в джипове, тежки охрани и назидания в социалните мрежи - 1
Снимка: БГНЕС

"Политикът Трифонов в контролирана среда и непровокиран от нищо си позволи квалификации по адрес на председателя на БСП Корнелия Нинова, а и към членовете на партията, наричайки ни “никакви”. Аз, за разлика от г-жа Нинова, не съм завършил Класическата гимназия (по това си приличаме с Трифонов) и затова ще си позволя като член на БСП и един от 80 000 пряко засегнати, да му отговоря с една мъдрост от бургаския строителен техникум:

“Човек, удряйки се по пръстите с чук, винаги проговаря на майчин език”. Това написа във фейсбук заместник-председателят на БСП и водач на листата на "БСП за България" в Сливен Атанас Зафиров.

"Трифонов днес сам се удари с чука и много скоро ще разбере каква е разликата между една 130-годишна партия с истинска, неподправена обич на обикновените хора към водача, от една страна, и нетрайната, измамна любов на телевизионните фенове, готови да пристанат на всеки нов устат екранен месия, от друга", добавя той.

"Да бъдеш народен водач, да бъдеш ”някакъв”, не предполага криене в джипове, тежки охрани и назидания в социалните мрежи. Това е до време - после спираш да бъдеш интересен и влизаш в графата “други”. Особено пък, като си го извел и в предизборен слоган!", пише още в позицията на Зафиров в социалната мрежа.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 34 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Уххх

    45 24 Отговор
    Още 20 дни ще ви слушаме глупостите
  • 2 дрънкайте

    48 34 Отговор
    плюйте и после се чудете защо ви падат процентите. Абе как една дума не издумахте против Борисов, а все другите партии са ви в устата, подляри долни. Да не би да сключихте вече споразумението зад гърба на избирателите си!
  • 3 ДА ПОЕСНЯ

    61 32 Отговор
    Трифонов не е политик , а чалгата и болен човек наркоман.

    Коментиран от #14

  • 4 Изумен

    57 14 Отговор
    Вчера криминалния и осъждан индивид Станислав Недков , известен като Стъки с 20 тинейджъри на възраст 15-18 години половината от които ромчета , състезатели от федерацията му , влезе в министерството на спорта ! С тях бяха и псевдо -журналистите от жълто-кафявия сайт Пик- Недялко Недялков Йорданов , по известен като Недялко офшорката , Ива Николова ,по известна като баба Яга и Звездомира Мастагаркова , известна като Мастурбаркова! Та тези лица поискаха сметка от министъра за изнесените данни за средствата получени от държавния бюджет за федерацията му! По късно дойдоха полицаи които поискаха личните карти на тези няколко лица и ромче от групата припадна и бе извикана линейка! В кафявия сайт ПИК излязоха със статия :" Полицията малтретира тези двадесетина деца и едно от тях припадна". В уж огромната федерация на лицето Стъки са тренирали над 600 състезатели и средствата отишли за тях а на протеста пред министерството дойдоха 20-на! А както питат мнозинството от гражданите по форуми , новинарски сайтове и социални мрежи , защо въпросното лице не е арестувано за хулиганство! Все едно някой от нас са събере родата и близките си общо 20-на души и да нахлуем в някое министерство без разрешение и да не ни арестуват?!
  • 5 Стига

    42 6 Отговор
    с тоя страхопъзльо и психопат , че не е и смешно , а трагично !
  • 6 ФЕН

    30 16 Отговор
    То народа толкова ви обича ...та чак мусе реве от ВАС!
  • 7 Антон Кутев с цифри

    40 7 Отговор
    Когато мускулите надвишават интелекта често пъти стават грешки. За да се предпазим от тази хипотеза ще разпиша точно сумите, които БФ ММА е получила през последните години:


    2018 г.: по програма за развитие на спорта 177 000 лв.
    2019 г.: по същата програма 192 000 лв.
    2020 г.: по същата програма 180 000 лв. Но са добавени още 30 000 лв. “средства по наредба”
    2021 г.: по програма за развитие на спорта 180 000 лв., с добавени “средства по наредба” 40 000 лв.
     
    Тези средства правят сбор от 799 000 лв. за 4 години.
     
    Към тях отделно трябва да се прибавят повече от 220 000 лв., които организацията е получила по програмата за превенция на зависимостите.
     
    Това означава, че общата сума, която е получил и разплатил за четирите години човекът, когото не знам защо наричат Стъки е повече от милион и 50 хил.лв.
  • 8 Антон Кутев ще приключва мутрата

    47 5 Отговор
    И сега идват няколко важни въпроса:
    В кои държави на Европа този спорт се финансира от държавата?
    Нахлуването в телевизионни студия и държавни учреждения спорт ли е и кога ще получи държавна субсидия?
    Ако тази държава не се управляваше от Кралев и Борисов прекалено дълго време, дали двадесет ММА бойци биха дръзнали да нахълтат в държавно учреждение?
    Това трябва да приключи сега!
     
    Антон Кутев

    Коментиран от #15

  • 9 Шмрък

    38 11 Отговор
    Чалгаджиите ,сиреч простите хорица си избраха нов Месия,след като разлюбиха Борисов ще гласуват за Трифонов.
  • 10 Александър Симов -журналист

    38 8 Отговор
    Такъв храненик като Стъки отдавна трябваше да дава отговори пред прокуратурата.

    Само си представете в какво е превърнал страната Бойко Борисов - паяжина от държавни паразити, смучещи алчно и ненаситно средства, един адски коктейл от питекантропи, които са си осигурили лично благосъстояние на наш гръб.Един нищо и никакъв Стъки е бил захранен с 1 милион лева. Трябва ли да се учудваме тогава на имотните сделки на Владислав Горанов, на безобразията в ББР, на източените язовири с техния прелестен и затревен пейзаж, на свръхбогатите директори на болници и техните съдебни плонжове?
    В друга държава обаче, вместо да разиграва телевизионни маймунджулъци, такъв като Стъки отдавна трябваше да е обект на интерес от страна на прокуратурата. Вместо да се прави на кандидат за президент, той трябва да дава отговори, защото безобразията на предишната власт всеки ден излизат като гной, която беше напът напълно да убие държавата.
  • 11 Реалист 11

    4 9 Отговор
    Корона вируса и пандемията са големи измислици и манипулации от хора, които са божии напъсти !
  • 12 olo

    22 6 Отговор
    П р и н ц и п н а разлика между Тлъстата Тиква и Дългата Тиква--няма .
  • 13 Последния Софиянец

    20 5 Отговор
    По заглавието помислих че става дума за Боко Тиквата.

    Коментиран от #21, #28

  • 14 това

    19 6 Отговор

    До коментар #3 от "ДА ПОЕСНЯ":

    "поЕсня" веднага ми казва, че си неграмотен гербер. Освен това съм на 100% сигурен, , че друсаш гюбеци след първата ракия. Освен това съм на 100% сигурен, че ще отидеш на концерта на Слави, защото е безплатен. Освен това, най-големият чалгаджия в тази държава е лидерът ти, защото в ,жипката няма други дискове, освен чалга, а Ивана му е любимата певица. А, да , и сръбска чалга слуша.
  • 15 Началников

    20 4 Отговор

    До коментар #8 от "Антон Кутев ще приключва мутрата":

    Във всяка нормална държава Нетков щеше да бъде съден за тероризъм ,незаконно проникване в държавно учереждение ,заплаха на длъжностни лица и по почти цялото НПК

    Коментиран от #20, #23

  • 16 Реалност

    17 19 Отговор
    Колкото и да се напъвате и плащате на тролове срещу Слави, истината е, че това което казва за вас, е реалност, а не негова измислица! След като сами сте се докарали до това положение, с подлост и плащане на тролове, няма да си върнете позициите, а ще слизате още по надолу! Не е трудно за осъзнаване, ама и останалите подлеци, като вас действат и се чудят защо им спадат резултатите! Хората виждат лъжите ви и подлостта ви!!

    Коментиран от #26, #50

  • 17 Що все

    18 10 Отговор
    Плувате . Оправете първо себе си и после давайте акъл . Докато комунизма не напусне пределите на България , оправия няма да има !
  • 18 и тоя

    12 12 Отговор
    още не е разбрал , че партиите НЕ СА техните лидери а идеите които споделят членовете им !! това е още едно доказателство , че между герб,бсп и дпс разлика НЯМА...там няма демокрация и различно мислене а само вярност към лидера. аз не гласувам за слави а заради това , че партията ИТН изразява моите виждания за реални реформи и промяна в политиците

    Коментиран от #38

  • 19 Айде още

    16 10 Отговор
    един пън от "столетницата" да се изкаже.
    Ми като сте на 130 години що дадохте властта на НДСВ и ГЕРБ, бе?
    Като сте на 130 години ква е ползата от вас?
    Дори и опозиция не бяхте щото заедно зурлите в копанята.
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 и аз така

    11 7 Отговор

    До коментар #13 от "Последния Софиянец":

    помислих в първия момент, пък то се оказа, че най-големият им трън в очите е Слави. А това показва страх. А това говори, че се сгромолясват. Като е "засегнал" лидерката им тя що ще до заем ухилена до ушите и с китката в ръка да го пита каква му е позицията за Македония. В момента тя е никоя и няма право да дава политически изявления, нито да задава политически въпроси, че сътвори голям гаф. И накрая Слави си шофира неговия си джип, а тя що ще в служебна кола, охранявана от НСО.

    Коментиран от #27, #29

  • 22 Муахаха

    15 5 Отговор
    "...неподправена обич на обикновените хора към водача..."
    Толкова ви обичат неподправено, че отидохте на трето място.
    Стойте си там, статуквеници.

    Коментиран от #33

  • 23 А Ми

    7 14 Отговор

    До коментар #15 от "Началников":

    Във всяка нормална държава ,проститиращите от миналото лято трябваше да са в затвора

    Коментиран от #45

  • 24 Следващия път по добре другари М.Волф

    6 8 Отговор
    Комунистите ще не се возят във волги и лади а се возят на мерцедеси и баварци а висшите членове на партията в ситроени и ланд ровери за майчиния език се следи при раждане защото родилките проговарят на майчиния си език по време на раждане комуниста да гледа 17 мига от пролетта там има такъв епизод Слави ако беше патриот щеше партията да се казва има български народ и.т.н.

    Коментиран от #53

  • 25 Скапани комунета

    12 7 Отговор
    Винаги ще крадате до дупка . Така сте от 130 год . и такива ще си останете.
  • 26 Исмв

    14 12 Отговор

    До коментар #16 от "Реалност":

    Ще го видим и тоЗ мискин Славуца ,и ще го изпратим с камъни

    Коментиран от #37

  • 27 и аз така

    4 1 Отговор

    До коментар #21 от "и аз така":

    да се чете до Заев, че се ядосах на клавиатурата чак от този "умник-плювалник"!
  • 28 Софиянец

    6 2 Отговор

    До коментар #13 от "Последния Софиянец":

    До къде я докара с оставката на каскета.Подаде ли я вече?За Борисов ,недей рева.Гледай фърчилото.

    Коментиран от #32

  • 29 Последния Софиянец

    13 2 Отговор

    До коментар #21 от "и аз така":

    Нека всички карат джипове като на Слави,ама от свои пари,а не народни.

    Коментиран от #42

  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 оня

    7 2 Отговор
    Промяна може да се осъществи единствено без статуквото - ДПС, ГЕРБ и БСП:)) Стига стари к.у.р.в.и:))
  • 32 Последния Софиянец

    7 1 Отговор

    До коментар #28 от "Софиянец":

    Гешеф го държим под обсада и не може да контраатакува.

    Коментиран от #47

  • 33 сега се

    9 5 Отговор

    До коментар #22 от "Муахаха":

    запътиха още надолу. Тези не млъкнаха! Партиите на протеста им казаха "не с вас" и сега се дерат, че се късат". "Неподправена обич", хахахааааа! Аз освен псувни по техен адрес не чувам.
  • 34 Шопо

    12 7 Отговор
    Слави и Мутрата са като братя-близнаци ! Еднакво тоталитарни !!!
  • 35 Ха Добър ден,ами,че

    19 4 Отговор
    БСП много отдавна не е лява партия. Всъщност тя е партия на олигарсите и едрите приватизатори който са се настанили удобно вътре в нея и си кютат спокойно ЛАЙФА ,представяйки се на старите бабички и дядовци за техни ЗАЩИТНИЦИ.
    Вълци облечени във овча кожа всред стадото.
    Гнездо на Професионални потомствени Паразити и Котило на мафиоти.
    БСП е майката на Гражданите за Европейско Развитие на България.
    БСП е част от неоспоримо Неосъщественият в продължение на 31 години преход към светлото бъдеще.
    БСП е срам и прокоба за Родината ни.
  • 36 СТЪКИ ЩЯЛ ПРЕЗИДЕНТ ДА СТАВА

    12 4 Отговор
    А МУТРАТА ОТ СИК ПАК ЩЯЛ ДА УПРАВЛЯВА , СМЕХ , СМЕХ , И ЗАЩО СИКАДЖИЯТА Е КАФЯВ ? АМАН ОТ КВАДРАТНИ ГЛАВИ И КАКИ КАТО УБАВИЦАТА ОТ ПИК !

    Коментиран от #43, #44

  • 37 първо го виж

    2 0 Отговор

    До коментар #26 от "Исмв":

    Тогава говори. Ти дете имаш ли да попитам извън темата?
  • 38 Отговори

    11 9 Отговор

    До коментар #18 от "и тоя":

    Какви ги говориш Чалгар и визия за развитие на България Африкански Новата Цола онзи дебелобузестият Слуга на Слави Простак до Простак Злобари до Злобари Отвращават ме тези техни Ламтежи но като има Балъци нека да ги правят още повече милионери
  • 39 ВСИЧКИ

    6 0 Отговор
    СТЕ ХАЯРСЪЗИ БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЕ !
  • 40 Бай Курти

    10 4 Отговор
    Този шо па р май нещо много си повярвал.Обидили били Импексова.И той ,като Борисов на амбразурата.Цигуларя не ми е любимец и никога няма да гласувам за него,но е за предпочитане пред вас.
  • 41 Тоя

    10 9 Отговор
    О неразумни уроде. ДОКОГА.Появи се един човек като Слави да се опита да направи животът ни по достоен и се намериха веднага долни твари да го оплюят.Ами живейте в мизерия и да ви прекарват с 200
    Уникално проста Нация.

    Коментиран от #52

  • 42 точно така

    9 4 Отговор

    До коментар #29 от "Последния Софиянец":

    Този джип на Слави не е купуван с народни пари, а Нинова плюейки по него /както и подопечните ѝ/ го прави от държавните коли.

    Коментиран от #49

  • 43 Професора

    4 13 Отговор

    До коментар #36 от "СТЪКИ ЩЯЛ ПРЕЗИДЕНТ ДА СТАВА":

    През юли Борисов се връща на кормилото на държавата! А през есента пращаме шофьора на самолет в историята! Президент ще е Станислав Недков -Стъки! Ще имаме про-Европейски,про-Атлантически президент приеман и канен в цял свят с почести! Навсякъде ще бъде уважаван! Не като льотчика в международна изолация! Премиер -Борисов! Президент - Стъки! Тогава започват народните веселия и тържества!

    Коментиран от #56, #62

  • 44 Отговори

    8 7 Отговор

    До коментар #36 от "СТЪКИ ЩЯЛ ПРЕЗИДЕНТ ДА СТАВА":

    Слави е Мутра и част от Статуквото от 90 год управлява политиката така че не ми разправяйте какъв Оправач Чалгаря ДПС =ИТН заедно гласуваха за безброй секции в чужбина Турция тези които не знаят Български ще гласуват това ли му е доброто
  • 45 във всяка

    8 2 Отговор

    До коментар #23 от "А Ми":

    нормална държава за две нахлувания Стъки-то ти трябваше да е изял 100 тояги на голо в някое подземие на полицията.

    Коментиран от #51

  • 46 гост

    6 9 Отговор
    браво на Замфиров не съм от БСП ма като слушам за Слави как се представил пред студентите в Пловдив и най вече как е пристигнал ,като типична мутра от 90 год. малките нямат памет за нещата тогава но ние още помниме ,чак се учудвам че има въоръжена охрана и все пак ако той е мутра Нинова е председател на сто годишна партия и каквато и да е тя най малкото е жена

    Коментиран от #58

  • 47 Бай Курти

    2 4 Отговор

    До коментар #32 от "Последния Софиянец":

    Значи протестта излезе ялов.Щом няма оставка.

    Коментиран от #60

  • 48 Сали

    5 5 Отговор
    Преди гласувах за. Слави но се оказва въздух под налягане За това искам служебния кабинет да продължи да работи. Браво на ПРЕЗИДЕНТА
  • 49 Отговори

    5 4 Отговор

    До коментар #42 от "точно така":

    Ти откъде знаеш да не си счетоводител На Чалгаря че така ревностно го защитаваш безделник за шепа стотинки драскаш Лъжи
  • 50 1998

    3 1 Отговор

    До коментар #16 от "Реалност":

    Ако бяхте реалисти , вие щяхте да имате много искания, но нямаше да искате властта. Сега ако вземете власт всички негативи ще са върху вас,а то друго освен негативи няма да има Все едно кой ще е -тая държава няма да се оправи Утре и вас ще гонят и плюят

    Коментиран от #55

  • 51 Отговори

    4 5 Отговор

    До коментар #45 от "във всяка":

    Никой никъде не е нахлува л защо лъжете плюете злобеете Защо не потърсите сметка на Маята търкаля се като биволица с онези отрепки нагли къде ли не или не ви стиска Антита

    Коментиран от #59

  • 52 Отговори

    5 7 Отговор

    До коментар #41 от "Тоя":

    Чакай Слави да те оправи викай го най добре у вас да те оправи че да си доволен научи се да бъдеш отговорен учи развива й се търси възможности и не чакай на оправачи
  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Гумен Гадев Пликчев

    4 2 Отговор
    Гроб=БСП последователите им лапнишарани
  • 55 Реалност

    4 3 Отговор

    До коментар #50 от "1998":

    Когато четеш, вниквай в написаното! Аз не агитирам за Слави, а казвам кой какво прави и за какво плаща! Това са факти, а не агитация за Слави! Ако така ти изглежда, то значи, реалността в момента, е в негова подкрепа! А това не трябва да те дразни!
  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 ДРИС

    11 3 Отговор
    ЧОВЕЧЕ,ТИ НЕ РАБЗРА ЛИ ЧЕ И СТОЛЕТНИЦИТЕ УМИРАТ.ВИЕ ОТ БСП,ГЕРБ ДПС СТЕ МАФИОТСКИ СТРУКТОРИ,КОИТО ОПРОПАСТИХА БЪЛГАРИЯ,НА КАКВО СЕ НАДЯВАТЕ?
  • 58 и като такава

    4 2 Отговор

    До коментар #46 от "гост":

    се вози на служебна държавна кола и я охраняват от НСО. Нещо по въпроса? Защо не си чака обществения превоз като проф. Минеков?
  • 59 я стига

    4 4 Отговор

    До коментар #51 от "Отговори":

    Нали го гледах как нахлу при Виктор Николаев, че се наложи да му каже, че ще извика охраната и го изгони. Това, че висиш само тук и не гледаш преки предавания си си виновен само ти.

    Коментиран от #61

  • 60 ялов

    3 2 Отговор

    До коментар #47 от "Бай Курти":

    ама вождът ти отиде в небитието! Ако беше малко по-умен и беше подал оставка, можеше и да се е върнал вече. Сега е НЕ-ВЪЗ-МОЖ-НО!

    Коментиран от #67

  • 61 Отговори

    3 1 Отговор

    До коментар #59 от "я стига":

    Преки тъпотии и манипулации не гледам не мога да понасям лъжите клеветите които се говорят по Тв и незнам защо трябва да се заклеймява постоянно човек който иска да докаже правотата си

    Коментиран от #63

  • 62 LOSHIA

    0 1 Отговор

    До коментар #43 от "Професора":

    Като че ли на тебе трябва да ти се спретне едно яко,ама много яко веселие!
  • 63 Е нещо

    2 0 Отговор

    До коментар #61 от "Отговори":

    си противоречиш! Ужким мразиш лъжите, пък си техен разпространител по форумите и то за дребни! 😃
  • 64 Стара чанта

    3 3 Отговор
    Насе, Насе, фащай мистрията и `оди да бачкаш ! Ама по- сладко е у Парламента, наль така ?! Само се дърлиш, лъжеш- мажеш, отваряш речника с най- нецензурните думи ..... - и нищо не се бачка ! КОЛКО тежко, стресиращо и ОТГОВОРНО било да си депутат.....Понятие си нямаме, нали ?!
  • 65 Минало свъшено

    3 2 Отговор
    БСДП през 1924 е имала мнозинство в парламента на Царство България защо не е съставило правителство а е направило атентата 1925 в църквата за да убие царя се питат историците в България
  • 66 Вече съм се подмил..............

    0 1 Отговор
    Чакам Славчо да мъ упрай
  • 67 Грешиш

    1 0 Отговор

    До коментар #60 от "ялов":

    Боко си изкара пълен мандат,другарю.И ти можеш само да му дрънкаш каламбаците тук.И до там.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове