21 Юни, 2021 12:51 3 503 62

Петко Георгиев: Диагнозата на държавата е разпад

  • петко георгиев-
  • корупция

Българската корупция е специфичен феномен. Тя ходи само по опозицията

Диагнозата на държавата е разпад. Сега, по изключение, властта е в ръцете на гражданите. Това каза пред "Здравей, България" по "Нова телевизия" журналистът Петко Георгиев относно състоянието на страната и скандалите, които излизат за бившето управление.

Той се възмути, че въпросните скандали са с давност 12 години. Защити тезата, че нещата нямаше да са такива, ако на мястото си бяха следствието, прокуратурата и съда. „Диагнозата за разпад е, когато нещо се влачи 12 години“, допълни той.

По думите му, децата щяха да прокопаят с лопатки интерконекторната връзка досега. „За да се подреди държавата, трябва да има висок граждански и медиен контрол. Не трябва да се позволи да се затлачи системата. Сега е период на битка за интерпретациите. Информационното поле се доминира от кризисен пиар. Това е прицелено към колебаещите се хора, които досега са гласували за ГЕРБ. Когато фактите са неудобни, те не се опровергават, те се подменят с алтернативни факти. Един язовир кой го е източил?! От този батак трябва да се излезе.

Българската корупция е специфичен феномен. Тя ходи само по опозицията. У нас няма корумпиран политики. САЩ казват - ето това са хората. А службите искат факти. Защо им плащаме? Къде са тези служби, ако не могат 20 години да решат основен проблем на държавата?! Те са конструирани така, напълнили са се с такъв персонал и са под такъв контрол, че да не могат да го направят никога. Не може да се установи истината.

Политическата, законодателната и изпълнителната власт се държи от една партия през последните 10 години. Всъщност върховенство на закона няма. Затова биха предпочели хората да потърсят връзки, смята Георгиев.

Според него „пресоляването“ е и от двете страни. „Съотношението е 2 към едно за ГЕРБ. Съотношението в медиите е 4 към 1. Кризисен пиар е: „Моето министерство, моите хора“. Е това нормално ли е?

Рядко, по изключение гражданите имат властта в ръцете си. Сега властта е в нашите ръце. Трябва да внимаване кой иска да я вземе. И хората да не вярват на евтини клишета и на пропагандни ходове“, посъветва той.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 39 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дааааааа

    43 5 Отговор
    Трябва да се потърси сметка за това.

    Коментиран от #3

  • 2 хмм

    36 11 Отговор
    Държавата е под контрола на Глобалистите. Правителството са техни подставени лица.
  • 3 Братя Аргирови

    62 18 Отговор

    До коментар #1 от "Дааааааа":

    Никога повече ГЕРБ Никога повече ГЕРБ Никога.

    Коментиран от #40

  • 4 духайдуду

    35 12 Отговор
    България ще се взриви,ако американците продължат да я притискат и размазват.
  • 5 :))

    11 28 Отговор
    Ученическият му прякор беше "Петко Дръвника"--обаче има и просветления :))

    Коментиран от #31

  • 6 ПИТЪНКА

    40 5 Отговор
    А БЕ КО СТАНА СЪС САМОЛЕТА???? МИГ 29 НЕЩО ЯКО СЕ МЛЪКНА ПО ВЪПРОСА И МИСИРКИТЕ НЕ СМЕЯТ ДА ПИТАТ... КО СТАВА С ЧЕРНАТА КУТИЯ????? ВРЕМЕТО УБАВО ,МОРЕТО ТАВА.???????

    Коментиран от #20

  • 7 русенец

    33 6 Отговор
    Държава нямаме от 30 години. Сега ли откриваме Хамерика или сега ни опря яйцето на г*за? Споко, софиянци! Ще се оправите.

    Коментиран от #17

  • 8 множ

    31 11 Отговор
    Службите са работили единствено в интерес на управляващите в случия 12 години за ГЕРБ. Техната информация е ползвана за разчистване на враговете на ГЕРБ, в услуга на ГЕРБ в услиге на върхушката на ГЕРБ и лично за ББ и не в полза на държавата и народа. Службите се напълниха със всякакъв вид калинки. В полииите също. Резултатът е такъв.
  • 9 Българка

    24 11 Отговор
    Върховенство на закона няма, защото прокуратурата, начело с Гешев действа като ОПГ и вместо да преследва мутрите и мафията ги защитава. До сега 12 години ни управлява разбойническа шайка, която прокарваше лобиски, удобни за крадене и заобикаляне на законите закони. Бойковото управление направи беззаконието законно . След спешна реформа гражданите очакваме правосъдие, виновниците в затвора, а имуществото им конфискувано! Никога повече ГЕРБ-ДПС на власт!

    Коментиран от #32

  • 10 разпад

    13 20 Отговор
    на държавата искат само мръсните комуняги
  • 11 Наблюдател

    23 4 Отговор
    Много е прав!
  • 12 Социолог

    14 4 Отговор
    И аз така мисля. Очаквам служебното правителство да обяви статут на провалила се държава, като Свазиланд.

    Така резила на нищожествата, които управляват ще е пълен.

    ;)
  • 13 Сарандев

    9 20 Отговор
    Кой е тоя Петко Георгиев и с какво неговото мнение е меродавно?
  • 14 Не ви ли се струва познато?

    9 7 Отговор
    ПРЕДИ 1333 ГОДИНИ ИМАЛО ЕДНА СИЛНА, ДОБРЕ УРЕДЕНА И БОГАТА ДЪРЖАВА С БОГАТ НАРОД. ПРОСТИРАЛА СЕ Е НА СЕВЕР ОТ ЧЕРНО МОРЕ МЕЖДУ ВОЛГА И ДНЕПЪР. КАЗВАЛА СЕ Е ВЕЛИКА БЪЛГАРИЯ. НЕЙНИЯТ ВЛАДЕТЕЛ ИМАЛ ПЕТИМА СИНА: БАТ БАЯН ( БАТЕ БАЯН), КОТРАГ, АСПАРУХ, АЛЦЕК И КУБЕР. ЗНАЕТЕ ИСТОРИЯТА СЪС СНОПА СТРЕЛИ. ОБАЧЕ, КОГАТО СТАРИЯТ ПОЧИНАЛ, БАТ БАЯН НАТИРИЛ МАЛКИТЕ СИ БРАТЯ И МЛАДИТЕ БЪЛГАРИ И С ОСТАНАЛ САМ ДА "РЪКОВОДИ ДЪРЖАВНИТЕ ДЕЛА"! НЕГОВИТЕ ОСНОВНИ ЗАДЪЛЖЕНИЯ БИЛИ ДА СЪБИРА ДАНЪЦИТЕ И ДА ПРОВЕРЯВА ДАЛИ ХУБАВИТЕ МОМИ И МЛАДИ БУЛКИ СПЯТ ЗАВИТИ ПРЕЗ НОЩТА ...... ИСТОРИЯТА Я ЗНАЕТЕ - БРАТЯТА СЪЗДАЛИ НОВИ ДЪРЖАВИ, НО НИКОЙ ПОВЕЧЕ НЕ ЧУЛ ЗА ДЪРЖАВАТА НА БАТЕ БАЯН!

    Коментиран от #16, #19

  • 15 Грък

    6 14 Отговор
    Усещам, че тоя Петков Георгиев ще ми бъде поредната мъжка бугарска любовница.
  • 16 плод-зеленчук

    6 5 Отговор

    До коментар #14 от "Не ви ли се струва познато?":

    За тикви и кратуни не ме агитирай!
  • 17 Рони

    6 3 Отговор

    До коментар #7 от "русенец":

    Каквото за софиянци това и за Русе и всички останали градове и села,така,не прикачвам със задника си

    Коментиран от #22

  • 18 дедо Флашко

    1 4 Отговор
    Йес,съмбоди бетър кол дъ полис!
  • 19 абе я не

    11 7 Отговор

    До коментар #14 от "Не ви ли се струва познато?":

    ме връщай 13 века и половина назад. Мен ме интересува кой докара България до национална катастрофа за едни 10-11 години.

    Коментиран от #42

  • 20 Типично герберско

    5 4 Отговор

    До коментар #6 от "ПИТЪНКА":

    Това ви остава, опити да отклоните и разводите дискусиите с такива коментари "къде е брат ми?"
  • 21 Емо

    12 7 Отговор
    Банкянският тулуп Онуй отново надигна като охлюв глава и не зашемети с умотворенията си. Отново със стайлинг, предизвикващ повдигане и отвращение у всеки нормален човек, Онуй ни уведоми, че заради служебното правителство не се къпем в пари от Европа. То все едно досега се къпехме! Може пък и да е имал предвид себе си, той определено си е скатал някое и друго чекмедже и къща.

    Онуй разчита на това, че електоратът на ГЕРБ се състои от дебили и захлебващи покрай трапезата. Затова безнаказано може да си плещи глупости и да не се страхува, че хората ще го наритат. Както виждаме, разни нискочели са го наобиколили и му слушат простотиите.
  • 22 русенец

    2 3 Отговор

    До коментар #17 от "Рони":

    Не, не си прав. Ако беше за София това, което е и за другите градове в страната, то или щяхте да сте изчезнали както нас, или щяхте да сте поумнели. така, че хубавото тепърва ви предстои. Лошото е, че сте сами. Успех!

    Коментиран от #39

  • 23 Буха ха

    10 4 Отговор
    държавата има две опции: показва среден пръст на Америка или арестува тези които са ДАВАЛИ и тези които са ПОЛУЧАВАЛИ подкупи. Мишлето Каскет избира трети вариант, крие се в дупката и се надява че неговите господари ще спечелят изборите.
  • 24 Следящ

    4 3 Отговор
    Петко Георгиев безспорно е интелигентен, но е категоричен привърженик на ГЕРБ по подобие на Иван Кръстев. Мнооого внимателно с такива конформисти !!!
  • 25 Без Народен Съд - резултат няма да има !

    6 3 Отговор
    СМЪРТНАТА ПРИСЪДА следва да се възвърне ! Конфискацията , Национализацията и Доброволното ВЪЗВРЪЩАНЕ на Присвоеното да е Единственото условие за снижение на наказанието ! А с НАРКОТИЦИТЕ - Президента на Филипин Дутерте работи твърдо - ликвидиране на място производителите и дистрибутерите. ДРУГ ПЪТ НЯМА ! ЗАСРАХА Народ и Държава !
  • 26 ПЕНКО

    3 6 Отговор
    БЪЛГАРИТЕ ПРАВИЛНО СА КАЗАЛИ : " БАРАБАР П Е Т К О С ..." !?!?
  • 27 ИЗРОДИ безчинстват без чувство за

    2 3 Отговор
    НАЦИОНАЛА Социална Политика ! Сиреч - НАРОДА е изхвърлен от грежата и ангажимента на Държавниците. НАЦИОНАЛИЗАЦИЯТА и Смъртната присъда следва да се Установят единствено чрез НАРОДНА ВЛАСТ ! Без К/ЪВ - трансфер в политиката и националната системата ПРОМЯНА няма да има !
  • 28 Няма ли Опасност от СТРОГО наказание

    3 1 Отговор
    Престъпника не мени Убежденията и Действията си !
  • 29 гост

    1 4 Отговор
    Този диагностик кой му дава заплата и за какво ??Да ръси неща които децата знаят и да ни залива със словесни безсмислици! Да взема кирка и да отива да създаде нещо реално защото мисловно не може
  • 30 А народа продължава да търси

    2 1 Отговор
    " Кой ще УПРАИ ПОЛОЖЕНИЕТО ? " А ИЗХОДА е - чрез НЕВОЛЯТА ! Ще се събуди ли наш Ганчо или сам ще се ЗАТРИЕ ?
  • 31 Мнение

    0 4 Отговор

    До коментар #5 от ":))":

    Като му гледам тъпата физиономия и му слушам тъпите разсъждения, трябва да му е Чукундура...

    Коментиран от #33

  • 32 Аз Човек

    5 3 Отговор

    До коментар #9 от "Българка":

    Защо пишеш постоянно лъжи каквито са ти удобни пропаганда болшевишка България от 30 год се управлява от Комунистите Конституцията е дело на Комунистите и всичките закони до тук са правени от Комунистите Колко е Лесно Борисов е Виновен Хубаво А БКП А ДПС А Маята А Дончева А Отровите Божковист и А Радев Кремълска подлога А Чалгаря част от Статуквото от 90 год Всичките тези СТАРИ Мутри сега яко яко крадат Разграбват какво ще ми изливате тука отровите си само върху Борисов сега ще разберете що е Комунизъм

    Коментиран от #35, #36

  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Министър на Финансиите ? !

    4 5 Отговор
    Господи Кради Горанов ? Дойде беден, смачкан като посран а си отиде Знатен и АСЛАН ! Ти да видиш чудо на чудесата ! И само той ли ? От 1989-та насам на съд всички до един. Държавата бе НАРОДНА а днес е частна ! Още ли не знаем в кого е " Черен Петър " ?
  • 35 Ти лудия

    2 3 Отговор

    До коментар #32 от "Аз Човек":

    Пак с коментар в защита на вожда ти. Тиквата е върл комунист, напусна службите за да не се деполитизира и сега драпаш, мутрата да дегизираш като десидент. НЯМА ДА ТИ СЕ ПОЛУЧИ!!!!
  • 36 Ти лудия

    3 1 Отговор

    До коментар #32 от "Аз Човек":

    Знаеш ли какво е комунизъм? От къде да си купя? Яде ли се, какво?
  • 37 Кочан

    3 5 Отговор
    Социализмът, това е корупция.
    Още е живо поколението което помни.
    Кандидатстваш в университета и забелязваш че някой с по-нисък успех е класиран в специалността за която си кандидатствал, но не е имало места. Отиваш да питаш, поглеждат: "Ами да! Пише абпфк. Активен борец против фашизма и капитализма.
    Връщаш се разстроен в къщи, и ти казват че не са ти говорили за това, за да не се изтървеш някъде и да си осакатиш живота.
    После научаваш че абпфк получавали "народна пенсия". Че вземали с предимство жилище и т.н. а ти работи и чакай ...

    исти
    Идва от кому-н-ист, спор-т-ист и т.н.
    Истите се водеха на работа и получаваха заплата, но не ходеха на работа. От време на време работниците научаваха че някой именит спортист работи в тяхната бригада и се надяваха да го видят когато получава заплата ...
    Така преминаваше и военната им служба.
    Така завършваха и висше образование ...
    Затова сега специал-истите разнасят славата на България.

    Арт-ист
    Също като спорт-ист. Минеков, Слави артисти от нашето време

    Опортюн-истите отиваха при бригадира и срещу фиксирана сума около четвърт от заплатата уговаряха да не се явяват. Така един опортюн-ист работеше на две, три места без да ходи на работа и да взема по-голяма заплата от тези които работят.
    Един от примерите е Десислава Радева ...

    Коментиран от #59

  • 38 мерси ...

    6 2 Отговор
    Аз споделям мнението че властта е добре да се сменя, но:
    Точно този който нарича Бойко "джипко бибитко" се разхожда с три джипа и 9 мутри охрана.
  • 39 Фози

    3 0 Отговор

    До коментар #22 от "русенец":

    Май пак са ви обгазили от Румънско ? Те софиянци почти не останаха в София ! Пълно е с хора от цяла България !
  • 40 Партиец

    0 1 Отговор

    До коментар #3 от "Братя Аргирови":

    Ем, че те голяма част другите партии, депутати се преляха в ГЕРБ.
  • 41 Радев къде е

    2 2 Отговор
    Прави ли ви впечатление че лицето Румен Радев се покри да речем след падането на самолета. От авиобазата където е бил командир ... Много вероятно е познавал лично загиналия пилот. Не изрази едни съболезнования ... Това е защото е страхлив и безотговорен. Страх го е че журналисти може да му зададат въпроси.

    Коментиран от #52, #58

  • 42 После Софиянец

    2 0 Отговор

    До коментар #19 от "абе я не":

    Защо 10-11 години, преди Боко сме били много добре ли???? Явно си малък и не си видял "хубавия" живот по времето на Виденов или "спокойния" живот при мутрите на Луканов, или си от "оправените за 800 дни" при Царо, та управлението на Боко ти се вижда лошо. Стига глупости, не защитавам Боко, но преди него тия бяха много,много по-зле. Всеки иска да е по-добър живот, проблема е че тия които ни обещават светло бъдеще, повечето са стари провалени муцуни + хора на престъпници, като Черепа и Цветанов.
  • 43 Уйке

    1 1 Отговор
    Борисов планираше да изгради един,, хилядолетен РАЙХ, " в който той да е фюрер и за това беше вербувал службите, медиите и цялата пропаганда на политолози, социолози, и цялата администрация! Е и нормално е при тази алчност и грандомания за власт, да свърши като един друг строител на магистрали! Няма вечни диктатори!
  • 44 Без К/ЪВ

    0 1 Отговор
    НЯМА да мине !
  • 45 Съд и Т/ЕПАНЕ !

    1 0 Отговор
    Легално с присъда ! С пожелание само в Талетната се ходи !
  • 46 С блага дума ?

    1 0 Отговор
    Забрави ! С ЕКЗЕКУТОР само ще се промени ! Троскута се чисти с мотика ! Гангрената със Скалпел ! Мафията с Присъда и ЕКЗЕКУЦИЯ ! Демократично със Съд , Присъда и командировъчно да му Прощава греховете Господ ! Само Господ Бог ПРОЩАВА а народа не е Бог и затуй при него ги отправя !
  • 47 БЕЛЕНЕ е било Санаториум !

    2 0 Отговор
    Комунистите са били много НЕЖНИ и МИЛОСТИВИ и затуй до тук я докараха ! Твърдо КАТЕНАЧО и на съд пред ВСЕВИШНИЯ !
  • 48 Народен СЪД !

    0 0 Отговор
    Нищо друго не е ЕФЕКТИВНО ! А аз бих изпълнил с удоволствие след обявяване на присъдата от Съда ЕКЗЕКУЦИЯТА им !
  • 49 Окото ми няма да мигне !

    0 0 Отговор
    Стопиха и Засраха - Народ, Държава и Имане ! Жалост в мене да не търсят !
  • 50 В черепа !

    0 0 Отговор
    И Бог да го Съди и да му Прощава !
  • 51 Вече схигнахме до Делене на ЗЕМЯТА ни

    0 0 Отговор
    С История от 1,350 години !? И ние спим , търпим , МЪЛЧИМ ! ? Зомбита ли станахме или сме Урочасани ?
  • 52 ГАФА със самолета и пилота

    0 0 Отговор

    До коментар #41 от "Радев къде е":

    Е в Графа ! " Френдли фаяр " други френдове в небето и в морето няма ! Командването от Графа е виновно за Екзекуцията на своя колега ! Нека опровергаят със записите от радио обмена с който разполагат ! Но ?! Минаваме тънко с "Френдли фаяр " ! Колко мило , чак да се разплачеш от нежност, умиление и чувства ! Командира на Графа е в центъра на ГАФА !
  • 53 Аз Негодника

    1 0 Отговор
    Голи пропаганди.Без конкретни факти...Още един слагач,се изказва в полза, на кариерното си развитие...
  • 54 Нормално явление при бездарно

    0 0 Отговор
    Държавно престъпно и безотговорно управление !Не само Армията е пародия , всичко у нас вече е ТРАГЕДИЯ ! Ние КАТАСТРОФИРАХМЕ като държава и народ ! В Позора ни , всеки един има принос , макар и нищо да не правим.
  • 55 За Гафа в Графа обвиняват днес

    0 0 Отговор
    Чапаев ! Е как да преминем на поезията от Ботев : " С куршум поздравиш и със сабя помилваш !". При Соца такива изгъзици нямаше. Нальота за един месец беше около 25 часа а днес майора е налетял едва 17.5 часа за половин година ? ! С пръдня боя , моряк без вода и авиатор без висини НЕ СТАВА ! НАРОДА ТРЯБВА да хване сам Бика за Рогите в свои ръце ! Сред народа има родолюбиви ЛЮДИ !
  • 56 Сър Пичук

    1 0 Отговор
    А бе, Петко!
    Българската корупция ходи навсякъде, но за да се бори трябва нормално работеща съдебна система.
    Хората нямат нужда от подобни саркастични "умнотии", а от сериозен и задълбочен анализ на причините и източниците за корупцията. Не искат или не могат да го направят нашите журналисти?
    Хайде да ви помогна:
    - много закони и процедури са направени така, че да стимулират корупцията. Кой ги е съставил и приел така? Защо?
    - липсват системни превантивни мерки, както и текущ контрол във ведомствата, които са податливи на корупция.
    - законите срещу корупцията освен, че са неадекватни, не се и прилагат. При сегашната политическа система и зависимост на съдебната власт от политиците е изключено корупцията по висшите етажи да бъде преследвана и наказвана.
    - голяма част от служителите на МВР също са корумпирани и зависими.
    Накратко, борбата с корупцията трябва да се води по друг начин, да има публичност на имущественото състояние на всички държавни служители, да се забрани на политици да имат частна дейност (както и на техните най-близки роднини), заащото това е крещящ конфликт на интереси, да се наказват най-строго не само корумпираните, но и корумпиращите и отварящите политически, съдебен, прокурорски и не знам още какъв чадър над тях и т.н.
    Това трябва да правите г-да журналисти, а не да се подхилквата саркастично и да ръсите "умнотии".
  • 57 Тука много "умнотии"

    0 1 Отговор
    Прочети и ако не си разбрал, втори път. 80% от коментирате не са разбрали за какво иде реч. Но и те не са виновни с това герберско образование какво да се очаква.
  • 58 Коцкара

    0 1 Отговор

    До коментар #41 от "Радев къде е":

    В къщи кажи че си командирован, чакай изненада, може да го видиш на живо.
  • 59 Кочанчо

    0 2 Отговор

    До коментар #37 от "Кочан":

    Сега е корупция. Ти се нядяваш че помнещите не ползват интернет и не чатят. Не лъжи по младото поколение. По време на соца имаше познанство но герберастите добавиха корупция в невиждани размери имения, кюлчета, кого си тръгнал да лъжеш?
  • 60 Ммдааа

    1 0 Отговор
    И като гледам кои ще сформират следващото правителство ме напира такъв възторг, че вече оглеждам имоти на около 3000км от София. Проблемът не ни е Борисов сам по себе си, а това, че към момента от него по-добро сме нямали. Дайте ми по-добра алтернатива и аз първи ще я подкрепя.
  • 61 истинко

    1 0 Отговор
    Ха ха ха! Всички кредити през чекмеджето на Борисов и с активното участие на дебелото момченце Пеевски, а Божков да си пуши пурите с... Магнитски! Кво от това че са в черния списък на МАГНИТСКИ! Комунистическо-мафиотско-ДС-агентурниците от ГЕРБ, ДПС, антиПатриотите и слугата им Магарешки направо им се свива дюзата като чуят за Радев! Трябва да ви е ясно - кражбите свършиха! Както се казва във вица - Кой е..ал - еб..л - кака се ожени! Идва време да връщате откраднатото! Боли но пък ако ГЕРБ-ДПС се отпуснат може да им стане хубаво! Между другото - малкия и средния бизнес са тези които държат тази страна все още жива! Не такива като Домусчиев, Маргините, Литекс, ВОЛФ и т.подобни. тарика..и!
  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове