Last news in Fakti

22 Юни, 2021 21:25 6 943 43

Атанас Стефанов: ГЕРБ ерозира, Жан няма шанс

  • избори-
  • герб-
  • тренд-
  • жан виденов

Избирателната активност остава близка до предишните избори - 48%

Атанас Стефанов: ГЕРБ ерозира, Жан няма шанс - 1

"Регистрира се стопяване на разликата между ГЕРБ и "Има такъв народ", картината е динамична, така, че за седмица може да има допълнителни изменения", това каза в предаването "Денят на живо с Наделина Анева" по NOVA NEWS Атанас Стефанов, политолог в социологическа ангенция "Тренд".

Проучването на Агенция "Тренд" е по поръчка на "24 часа", попитани са 1003 респонденти чрез интервюта "лице в лице" в периода 11-18 юни.

Той добави, че при ГЕРБ има ерозия на резултата, докато при "Има такъв народ" обратнто - покачва се. За ГЕРБ политологът смята, че има твърдо мобилизирано ядро, което няма да се промени.

Очаква се завишен резултат от вота в Турция, което ще е в полза на ДПС, а за БСП може да се твърди, че ще бъдат на трета позиция, която трудно би се променила нагоре или надолу.

Според него формацията на Жан Виденов няма да има никакъв шанс при консолидацията на традиционната левица, БСП и формациите около тях.

За съставянето на правителство Атанас Стефанов вярва, че най-голям шанс за това имат "Има тъкав народ" и партии на протеста с подкрепа на БСП.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 39 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 El boko

    79 9 Отговор
    Аве, къде ппГРОБ е на първо място, бе?!

    Коментиран от #18, #19, #23

  • 2 choko

    67 7 Отговор
    Колко пъти да Ви казвам да НЕ вярвате на платени "проучвания"!!
  • 3 Фатих

    69 11 Отговор
    ГЕРБ потъна, Боко ще му отнемем жипките!
  • 4 ТаУмВзе

    45 6 Отговор
    Танасе, платените ти сметки са грешни.
  • 5 гочоолу

    9 26 Отговор
    Ашколсун,ето,такива новини да четем,наслада за очите след порнхъб!
  • 6 Тошко

    37 7 Отговор
    Жипко бибинкоф на затвор на затвор
  • 7 Шуши

    24 5 Отговор
    От бою изпаднаха 15-20 депутата за три месеца и то на съмнителните прогнози
  • 8 Нейко Томов

    38 8 Отговор
    Неминуемо ГЕРБ ще бъде на първо място преди всички други независимо от всички социологически проучвания
    ГЕРБ ще бъде на първо място по лъжи и измами корупция кражби извъртания безочие безсрамие наглост и каквото още ви дойде наум все от този род и ще са все на първо място
  • 9 Батко

    25 3 Отговор
    Анр те ИТН на предните прогнози бяха твърдо трети, че и четвърти пък отвяха Корнела, ся ще отвеят и бацо шкафския
  • 10 мислещ

    16 2 Отговор
    Ъъ, излиза, че партията "други" е почти трета сила. Май някой пак се опитва да представи опозиционните сили с 15-ина процента надолу.
  • 11 Хасан

    20 3 Отговор
    Само аз ли виждам на 1-во и 2-ро място мутри и чалга?

    Коментиран от #12

  • 12 choko

    11 0 Отговор

    До коментар #11 от "Хасан":

    Каква невероятна комбинация, а? хихи
  • 13 Маргинал

    24 5 Отговор
    Тиквата стана на Тиквеник. Не можеш от сготвена Тиква да направиш жива Тиква. Природен Закон.
  • 14 розово

    10 3 Отговор
    Имаше един цар който заради властта заприлича на шоумен.Сега имаме един шоумен който си мисли че е цар. Има такъв народ който чрез гласуване може да сътвори такова чудо.
  • 15 Борис

    21 5 Отговор
    На 11 юли пп. герб се погребва началото мина най трудно е в началото преди да гласувате си помислете за гласъси като за глас за освобождаване на държавата от хората на бойко всеедно има война и сме под робство само че от хора на доган и бойка
  • 16 CaizerSoze

    25 5 Отговор
    А знаете ли 24 часа колко евросубсидии с помощта на Боко взимат? Тяхно проучване хахах!

    Коментиран от #21, #34

  • 17 Избирател

    16 4 Отговор
    Е, ерозира ами то изобщо не е трябвало да го има айде десетина загубени години няма как лош късмет но както се казва всеки си заслужава управлението! Все пак много се задържа. Никой няма да си спомня след време за тях. Иначе гербаджиите ще хвърлят шапката докато са живи с авантата от това време докогато са били на власт!
  • 18 аджинамкойси?

    8 22 Отговор

    До коментар #1 от "El boko":

    хаджигеноф е едно Голямо Изпрж...Нение! Има ли едно спечелено дело,някой знае ли?Да си оди на Село! Втори път няма да ни излъже!

    Коментиран от #26, #40

  • 19 Гласувайте смело против ОПГ

    25 7 Отговор

    До коментар #1 от "El boko":

    Вярно е ще има много паплач на герберастката хранилка, ама чак пък толкова!? ГЕРБ плащат добре за фалшиви проучвания за да си мислят колебаещите се, че има шанс пак да се върнат във властта! НЕ хора Диктатора е бита карта, вижте го само, как квичи, а това е показателно! Не се страхувайте, него го е повече страх от вас!
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Гочо Венелинов

    1 10 Отговор

    До коментар #16 от "CaizerSoze":

    Не е вярно ние просто го обичаме и не ни работи за пари 24 часа !
  • 22 Доротея

    7 6 Отговор
    Веднага възстановете всички унищожени коментари! В противен случай ще получите страшната магия! Обитателите на форума имат своето право на информация и сме съгласни всички обидни към нас коментари да се публикуват без цензура! Реалността и критиката помагат!
  • 23 е как

    11 3 Отговор

    До коментар #1 от "El boko":

    няма да е на първо място като проучването е на "Тренд" /ако въобще има такова, защото било по телефона и то са отговорили 1003-ма човека, ах каква голяма маса хора/ , а е поръчано от проправителствения вестник 24 часа
  • 24 ако резултатът

    4 5 Отговор
    от Турция се повиши, да се надява Нинова на трето място. Директно изхвърча на четвърто, независимо, че Жан Виденов няма за влезе в парламента, ама ще ѝ дръпне от гласовете. Така че, "Тренд" да си промени класацията.
  • 25 Миро

    14 3 Отговор
    Герб са едни сладурчета наивни. Живеят с някаква овча умна мисъл че ще управляват още 100 години. Свърши това. Идват други гладни хиени .
  • 26 ей такива

    12 4 Отговор

    До коментар #18 от "аджинамкойси?":

    фекалии като тебе не разбраха защо беше оня ковчег на протестите. Погребаха символично ГЕРБ. Сега вече не е символично, така че разкарай се.
  • 27 1618

    12 3 Отговор
    Тази е поредната купена , продажна агенция! ГЕРБ няма да бъдат повече първа политическа партия! За това Борисов и неговата шайка злобеят, жалват се, манипулират,лъжат, защото знаят какво ги очаква!
  • 28 ПАК СИ

    7 8 Отговор
    Има такъв народ нали ги видяхме на предишните избори - едно големо нищо и нещо като ГЕРБ.
  • 29 ЧАТЛАКА

    1 1 Отговор
    Абе тия немогат ли да гледат на жената на МИДА ИНТЕРЕСНО МИ Е КО ШЕ ПОКАЖЕ,..........
  • 30 ФАКТ

    1 11 Отговор
    слави никога няма да позволи да има коалиция между неговата партия и Бсп..да не е луд нещо..той коалира ли се с тази комунисти партията му реално си заминава..по много причини....по удачно е да се коалира с Дпс дори..от колкото с герб и бсп..а и като цяло ако иска Европа да продължи работата си с нас..и да ни отпуска пари..Слави трябва да забрави за коалиция с Бсп..защото в Европа не искат комунисти на власт..за тях това е основното..освен това Европа няма нищо против Дпс..като партия..а и в крайна сметка тя е партия на различните етноси в България,,а в това няма нищо лошо..защото тези хора живеят в БЪлгария работят за България..а и са близо 1/4 от населението ни..ДОРИ СИ МИСЛЯ ЧЕ ТОВА НАСАЖДАНЕ НА ОМРАЗА КЪМ ДПС..Е ЛЕКО ВРЕДНО ЗА ДЪРЖАВАТА НИ..ЗАЩОТО РЕАЛНО НИЕ ПОКАЗВАМЕ ОМРАЗА КЪМ ЕЛЕКТОРАТЪТ ИМ..КОЕТО ПЪК ВОДИ ДО ОМРАЗА ОТ ТЯХНА СТРАНА..А ТОВА НЕ Е МНОГО УДАЧНО..В КРАЙНА СМЕТКА..ТЕ МОЖЕ ДА СА ТУРЦИ КИТАЙЦИ ПОМАЦИ РОМИ..НО ПОВЕЧЕТО ОТ ТЯХ СА РОДЕНИ ТУК ,,,СЛУЖИЛИ СА БЪЛГАРИЯ И РАБОТЯТ ЗА БЪЛГАРИЯ,,И Е МАЛКО НЕНОРМАЛНО ДА МРАЗИМ ЕДИН ВИД СВОИ СИ ХОРА..ТОВА ЧЕ ИМАТ РАЗЛИЧНИ РЕЛИГИОЗНИ ВЪЗГЛЕДИ НЕ ГИ ПРАВИ ПО РАЗЛИЧНИ ОТ НАС..ПОНЕ ТАКА Е РЕДНО ОТ ГЛЕДНА ТОЧКА НА ЛОГИКА И ПОГЛЕДНАТ НА НЕЩАТА БЕЗ ОМРАЗА..,,ПРОСТО НЕ МИСЛЯ ЧЕ ОМРАЗАТА МЕЖДУ НАС СИ НЕ ВОДИ ДО НИЩО ДОБРО ЗА СТРАНАТА НИ..А И ТОВА СЕ Е ДОКАЗАЛО И ПРЕЗ ГОДИНИТЕ ...НО ВСЕКИ СИ ИМА ПРАВО НА МНЕНИЕ..С ОМРАЗА ИЛИ БЕЗ..
  • 31 Тренд

    10 2 Отговор
    и поръчка от 24 часа! Коментарите са излишни! Проучване за глупаци!
  • 32 ФАКТ

    5 5 Отговор
    ,,,А АКО РЕЗУЛТАТИТЕ РЕАЛНО СЕ ОКАЖАТ ФАКТ КАТО ТАБЛИЦАТА ПОКАЗАНА ПО ГОРЕ..ТОВА НЕ Е НИКАК ДОБРЕ ЗА СТРАНАТА НИ..ЗАЩОТО ОТНОВО ЩЕ ДОВЕДЕ ДО НИЩО..СЪЩОТО КАТО ПРЕДИШНИТЕ ИЗБОРИ..НИКОЙ НЕ ИСКА НИКОЙ..ДОРИ СИ МИСЛЯ ЧЕ АКО ГЕРБ И ИТН КАТО ПЪРВИ И ВТОРИ СЕ КОАЛИРАТ..С МИНИСТЪР ЧОВЕК ОТ ИТН...ЗА ДА МОЖЕ ДА КОНТРОЛИРАТ КРАЖБИТЕ НА БОРИСОВ..НО ВСЕ ПАК НЕ ВЯРВАМ ТОВА ДА СТАНЕ..РЕАЛНО ПАК ЩЕ СИ ОСТАНЕМ БЕЗ ПРАВИТЕЛСТВО..АЗ НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА..САМО СЛЕД КАТО ИЗЛЕЗНАХА ТОЛКОВА МНОГО КОМПРОМАТИ ЗА БРУТАЛНИТЕ КРАЖБИ НА ГЕРБ..КАК ХОРАТА КОИТО ГЛАСУВАТ ЗА ТЯХ ВСЕ ОЩЕ ГИ ХАРЕСВАТ..ТЕ НЕ РАЗБИРАТ ЛИ ЧЕ ТЕ ПОЛОВИНАТА И ПОВЕЧЕ ПАРИ ОТ ЕВРОПА КОИТО СА НИ ДАДЕНИ..СА ОТКРАДНАТИ И РАЗДАДЕНИ НА ОПРЕДЕЛЕНИ ЛИЦА..ВМЕСТО ДА СЕ ДАДЕ ЗА НАРОДА..ВМЕСТО ДА СЕ ВДИГНЕ МИНИМАЛНАТА ПОНЕ НА 900 ЛВ....РЕАЛНО ПАРИТЕ СА КРАДЕНИ ПРЕЗ РАЗНИ ФИРМИ КОИТО ПРАВЯТ ПЪТИЩАТА..ИЛИ РАЗДАВАНИ НА ЧАСТНИ ЛИЦА ДА СИ ВЪРТЯТ БИЗНЕС И ДА СИ ДЕЛЯТ КИНТИТЕ С БОРИСОВ..ВМЕСТО ТЕЗИ ПАРИ ДА ОТИДАТ ЗА ПАРИ ЗА НАРОДА..И ДРУГОТО КОЕТО БОРИСОВ МИНАЛАТА ГОДИНА КАЗА ЧЕ НЕ МОЖЕ ДА ВДИГНЕ МИНИМАЛНА ПОВЕЧЕ ОТ 650...ЛВ...Е КАК ТАКА НЕ МОЖЕ..ПАК Е ДАВАЛ МИЛИАРДИ НА НЕГОВИ ХОРА..АМИ ЕТО ЗА ТОВА НЕ МОЖЕ..ЗА ДА МОЖЕ ДА СИ ВЪРТЯТ ТЕХНИ СИ ДАЛАВЕРИ..ДА НЕ ГОВОРИМ ЧЕ В НАЙ БЕДНАТА ДЪРЖАВА В ЕВРОПА МИНИМАЛНАТА ЗАПЛАТА Е 1000 ЕВРО..А ПРИ НАС Е 650 ЛВ..ТОВА Е СМЕШНО..ДА..ПОВЕЧЕ ОТ ПРЕДИ 10 ГОДИНИ..НО Е МОГЛО ДА БЪДЕ МНОГО ПОВЕЧЕ..АКО СЕ Е КРАЛО МАААЛКО ПО МАЛКО..А ТО СЕ Е КРАЛО НА ПОРАЗИЯ...И ДО КОГА ЩЕ ТЪРПИТЕ ТОВА БЕ ХОРА..ВМЕСТО ДА ЖИ
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Още малко ви остана

    5 3 Отговор

    До коментар #16 от "CaizerSoze":

    Машинното гласуване ще ги за копае завинаги
  • 35 ГЕРБ 2021

    3 3 Отговор
    Единствения начин чалгарите и бсп да спечелят толкова гласове е като подменят флашките. Българи, погледнете корумпираното правителство на Радев, и добре си помислете, искате ли ги тези нагли крадци за още 4 години. Гласувайте за ГЕРБ за да се оттървем от фалшиви протестиращи и фигуранти които борят корупцията като крадат за световно. Справка: Спецов, Рашков и други.
  • 36 Поне

    4 1 Отговор
    "Наведи се мутри вътре" да не влезе с гнусната селянка маяма и гнусния арменски тирол. На адвокатчето пък му дайте някое министерство, че да се успокои.
  • 37 Аз Негодника

    2 0 Отговор
    Това е същото социологическо проучване от изложеното,една седмица,след изборите на 4 април...Защо ни се дава стара манджа,за нова,не знам...Но със сигурност е ПЛАТЕНО...Също като с протестите...Още повече че в някой социологически агенции,има кандидати да депутати от ИТН...Което е смешно и ЖАЛКО...Да се рекламираш през. ИЗМИСЛЕНИ ПРОУЧВАНИЯ...КОЙТО МОЖЕ. НАКРАЯ ДА ТИ ИЗИГРАЯ ЛОША ШЕГА....ПАРТИЯТА ИТН ГЕНЕРИРА УЖАСЕН СПАД В ПРОЦЕНТНО ОТНОШЕНИЕ...И ТЕ ГО ЗНАЯТ...ТЕ И ЗАТОВА ГИ ДАВАТ ТЕЗИ ЛЪЖЛИВИ ПРОУЧВАНИЯ...МЪЛЧАНИЕТО ВЪРШЕШЕ РАБОТА. В МОМЕНТА В КОЙТО БЕШЕ НАРУШЕНО ОТ ИТН...ПРОСТОТИЯТА ИМ Е УНИКАЛНА...И МНОГО .МНОГО РАЗОЧАРОВАЩА...ЕДИНСТВЕНИТЕ ПАРТИИ КОЙТО РЕАЛНО ЩЕ УВЕЛИЧАТ ПРОЦЕНТИТЕ СИ СА ГЕРБ И БСП...ДРУГОТО Е ЧАЛГА ТУРБО ЛЪЖА
  • 38 Анти Борисов

    1 2 Отговор
    СБОГОМ ГЕРБЕРАСТИ!!!
    За вас нискочели мутри остава единствената алтернатива , която е път към СЦЗ!!!
    СВОБОДАТА ИДВА,И НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА Я СПРЕ!!!
    ДИШАЙ СВОБОДНО БЪЛГАРИНО!!!!
  • 39 Анти Борисов

    0 2 Отговор
    СБОГОМ ГЕРБЕРАСТИ!!!
    За вас нискочели мутри остава единствената алтернатива , която е път към СЦЗ!!!
    СВОБОДАТА ИДВА,И НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА Я СПРЕ!!!
    ДИШАЙ СВОБОДНО БЪЛГАРИНО!!!!
  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Без Негри в БГ

    2 1 Отговор
    Освен Възраждане друга истинска патриотична партия няма според мен.
  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Аз Негодника

    0 0 Отговор
    РЕАЛНО ПРОТЕСТИТЕ.БЯХА ПОДКРЕПЕНИ И ОТ 300 000 ВЪРНАЛ СИ ОТ КОВИД КРИЗАТА В ЧУЖБИНА...ТРЯБВА ДА ОТЧЕТЕМ И ФАКТА ЧЕ НА 4 АПРИЛ ГЛАСУВАЩИТЕ В ЧУЖБИНА БЯХА В ЛОКДАУН...НЕ РАБОТЕХА...А СЕГА ЩЕ РАБОТЯТ...КОЛКО ОТ ТЯХ ЩЕ ПРЕДПОЧЕТАТА ДА СИ ПОЧИНАТ. И КОЛКО ДА ГЛАСУВАТ...СЛУЖЕБНИЯ КАБИНЕТ БЕЗ ДА ИСКА ОТВОРИ ДОСТА ФАКТИ ЗА ЗАВИСИМОСТИТЕ НА НЯКОЙ ПАРТИИ.И ОЛИГАРСИ...ТОВА СЪЩО ТРЯБВА ДА СЕ ОТЧЕТЕ...И ПОСЛЕДНО МАШИНИЯ ВОТ.ЩЕ ОТКАЖЕ ДОСТА НАРОД ДА ГЛАСУВА...ИЗБ.АКТИВНОС 30 - 37%
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове