Last news in Fakti

24 Юни, 2021 08:38 5 401 33

Рогачев: Не съм изхвърлен от системата на МВР

  • йордан рогачев

Бившият шеф на полицията в Пловдив беше временно отстранен от длъжност

Рогачев: Не съм изхвърлен от системата на МВР - 1

"В момента съм в отпуска за отглеждане на дете". Това заяви пред Нова ТВ временно отстраненият шеф на пловдивската полиция Рогачев.

"Вчерашното ми отстраняване няма общо със случая с марихуаната. Задържани са само двама души, а не седем.", допълни той.

"Не е секретна информацията какво пише в документа по отстраняването на Рогачев. Тук пише, че той идва сутрин на работа, стои на работната оперативка, тръгва си и се връща в края на работния ден. В документа има подробна информация от АПИ."

Тук се намеси адвокатът на Рогачев, който присъстваше на интервюто.

"Това, което вие твърдите не е вярно - това е разследване на един журналист и нищо повече. Г-н Рогачев не се е крил, предал си е болничния. Ще ви бъдем благодарни да отразите, когато се изясни всичко.", каза още той.

"Това, което съм знаел съм го споделил пред разследващите органи. Това мога да кажа. Не съм изхвърлен от системата на МВР.", категоричен е Рогачев.

„Срещу мен няма доказателства. Това, което съм знаел, съм го споделил пред разследващите органи”, заяви бившият шеф на полицията в Пловдив.


Поставете оценка:
Оценка 1.3 от 15 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БЛРС

    66 4 Отговор
    Вече и при животните наблюдаваме изкривявания в поведението. Рогача си седи вкъщи и гледа сърнето, а сърната ходи на работа...
  • 2 БАЙ Х@Й ‼️

    65 3 Отговор
    Правилно казва: "Срещу мен няма доказателства" , а не че е невинен!!! То за това и Ал Капоне е осъден за укриване на данъци , а не за над 200 убийства !
  • 3 Наистина

    58 3 Отговор
    Изглежда мазен гербер !

    Коментиран от #6, #33

  • 4 гадно

    61 2 Отговор
    Кога роди тоя та и бавачка стана гербавите и пола ще си сменят само да са на софрата.
  • 5 смок

    57 3 Отговор
    Истествинно,че не си изхвърлен,просто ще те преназначат на друга длъжност в МВР-то. Карай си бащинството и после може да караш патрулка.
  • 6 Дюнерджия

    49 4 Отговор

    До коментар #3 от "Наистина":

    И то от най-мазните! Все едно се е намазал за пехливански борби. Не можеш да го подхванеш отникъде. Изплъзва се като змиорка. Мазен и хлъзгав, но уплашен. Ще се разплете кошницата на тулупа. Един като започне да говори и нещата ще тръгнат. Ако вече не са тръгнали.
  • 7 🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️Някой си🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️

    41 3 Отговор
    Как бързо се разболяват като ги подгонят калинките....

    Коментиран от #15

  • 8 Jacques Yves Moineau

    47 3 Отговор
    ЖАЛЪК! Дъщеря ми на 12 години се оправдава по-добре.
  • 9 SH BG

    39 2 Отговор
    Ей за т'ва е болно МВР-то - на всички ръководни постове БОКо беше турнал болни и сексуалнонеориентирани... :::)))

    Ха, ха, ха... :::)))
  • 10 Българка

    36 3 Отговор
    Ей, много нагли се оказаха сички калинки и слуги на мафията. Значи е нормално шеф на полицията да отиде сутринта, да изпие едно кафе и да си отиде в къщи без да работи, но да получава тлъста заплата. И когато е нормално отдавна да си изгонен без право изобщо да работиш на държавна работа, сега шефът- борец срещу престъпността пък влиза в ролята на мама, наема адвокат и жално вие. Явно на държавните работници не им е ясно, че не е достатъчно да се водиш по документ, че работиш и от време на време да се мяркаш на работното място, колкото да не ти забравят физиономията, а трябва и реално да работиш. Цинизъм, наглост е шефът на полицията в Пловдив да си наеме адвокат и да се жали
  • 11 Стига вече

    31 3 Отговор
    ХеХе точно след изборите първо се разболява а после веднага по бащинство до Ноември :))). Я стига като не ти се работи с това ръководства защо на тях да им се работи с теб. Хайде чао това определено не е професионализъм.
  • 12 Валя

    29 3 Отговор
    Какво пише в болничния? Бременност и раждане ли?! Стига сте ни правили на идиоти.
  • 13 Фактъ

    21 2 Отговор
    Не е отстранен , но е крайно наложащо .
  • 14 БХОРТЕИ

    18 2 Отговор
    Ами като му видите свинската физиономия и ще разберете за какво иде реч.
  • 15 😁😁😁😁

    0 1 Отговор

    До коментар #7 от "🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️Някой си🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️":

    ,Митко и Наско дали са заминали за Барселона на почивка
  • 16 кочо

    21 2 Отговор
    тово герберско престъпно корумпе е лика прилика и покровител на убиеца на тримата на връх велик ден около връстното иво лудия.Точно с този е говорил убиеца след птп около връстното при което бяха убити трима невинни граждани за да прикрият следите и доказателствата около извършеното престъпление .Нещо по случая да каже .Къде са резултатите от употребата на наркотици и алкохол.Защо вече близо 2месеца няма резултати .Тоя не само трябва да бъде изхвърлен от системата ,но трябва да отговаря пред съда за прикриване на веществени доказателства за извършени престъпления ,
  • 17 Дете

    22 2 Отговор
    гледал , болничен дал , с адвокат дава интервю........ Абе мирише от всякъде !
  • 18 Винкел

    18 2 Отговор
    Типична герберска мутра. От хората на толупа и шиши.

    Коментиран от #19

  • 19 Дааа..

    1 1 Отговор

    До коментар #18 от "Винкел":

    Това е ясно ,, Ко преди време , с кой бяха..би ли помогнал с познанията си .
  • 20 Андрас

    5 1 Отговор
    Айде бегай при Иван Диян Деян Стоян че те чекат в радиосот на дачия.Ама и техното е на края а па има и хора каде ги дебат да ги тепат
  • 21 Който и да съм

    2 8 Отговор
    Абе, вие дето сте писали досега по тая тема, изглежда снощи под един юрган сте спали?
  • 22 ГЕРБ

    13 1 Отговор
    Готови са и да раждат ако трябва
  • 23 ХАХАХАХА

    11 1 Отговор
    Мутретата се поболяха.... Удари ги всички Рашковият щам
  • 24 Ники

    6 1 Отговор
    Крадец рекитьор
  • 25 Никога

    10 2 Отговор
    Не е имало Министър на МВР,като Рашков.Той познава ,цялата им кухня,както и във следствието.Ако е действаш министър цял мандат,ще ги вкара в пътя.От обикновен сержант,до висшия състав.Няма да цепи басма на никого. След четири години,в МВР,ще остане само способните,професионално подготвени служители.Както ги е натиснал,сами ще се контролират.Иначе- на борсата.А там е друга бира- прокиснала!Колкото до рогачевия,изобшо не заслужава коментар .Не само освобождаване- а освобождаване юридически подковано,със доказателства за престъпна дейност,или злоупотреба със служебно положение,като висш ръководител.Над него на практика,е само Главен секретар и Министър.Той коли,той беси в цялата област.

    Коментиран от #28

  • 26 Иван Иванов

    4 1 Отговор
    Айде пикльо бегай при мен ПЕЕВСКИ ще оправи всичко
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 112

    0 0 Отговор

    До коментар #25 от "Никога":

    А един мармот .....
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Служител на МВР

    2 3 Отговор
    Уважаеми г-н. Рогачев. Не се предавай те пред маймуните на Рашков и Е. Ганчев. те за нищо не стават, а са едни некадърници и нишо повече.

    Коментиран от #32

  • 31 ivan

    0 0 Отговор
    а трябва да си изхвърлен
  • 32 Adolf

    0 0 Отговор

    До коментар #30 от "Служител на МВР":

    Лапни го и запей служител смешен. РО6КАТА ША МРЕ.
  • 33 Беновска пита

    2 0 Отговор

    До коментар #3 от "Наистина":

    Рогача в " майчинство"?? Ха ха ха!! А къде е майката?? Да не би да заработва на магистралата,за да храни семейството бе???! Ей,много тарикати се навъдиха в МВР и ДАНС??!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове