Last news in Fakti

1 Юли, 2021 12:23 6 239 29

Майка се отказа от децата си, за да проституира, бащата влиза в затвора

  • майка-
  • деца-
  • проституиране-
  • затвор

Преди да избяга внезапно от дома и семейството си, майката задига парите, оставени от съпруга ѝ за двумесечния наем на квартирата, картата, в която превеждат пенсията на майка ѝ и дори лаптопа на сина си

Майка се отказа от децата си, за да проституира, бащата влиза в затвора - 1
Илюстративна снимка, Shutterstock

Жестока драма се разиграва във варненско семейство. Майка се отказа официално от двете си деца, за да проституира, а бащата до дни влиза в затвора, след като преди години поема вината за извършено от съпругата му престъпление.

Двете малки деца остават на грижите на възрастната им баба, която освен, че е съсипана от постъпката на своята дъщеря, не знае как ще успее да се справи финансово с отглеждането на внучетата си в предстоящата една година.

Преди да избяга внезапно от дома и семейството си, майката задига парите, оставени от съпруга ѝ за двумесечния наем на квартирата, картата, в която превеждат пенсията на майка ѝ и дори лаптопа на сина си, предоставен му от училище, за да може да учи дистанционно. Всички у дома са не просто разочаровани, а шокирани и отчаяни.

Съпругът, за който вече стана въпрос, всъщност преди време потърси помощ от медията ни, като сподели, че отчаяно търси работа. Тогава на молбата му откликнаха добри хора, някои помогнаха със средства за квартирата, тока и водата, други с хранителни продукти за децата, а трети му предложиха работа. Към всички тях той многократно изказа своята благодарност.

Мъжът доскоро е работил като готвач в крайбрежен ресторант, като е вземал по две смени, за да може да се грижи за семейството си. Преди дни обаче със сълзи на очи сподели за поредния удар, нанесен от жената, за която твърди, че обича безкрайно. Толкова, че да поеме вината ѝ за присвояването на голяма сума пари, да продаде след това имотите си, за да покрие липсата им и да изтърпи присъда от една година лишаване от свобода. За всичко това съпругата му се отплаща с обяви за сексуални услуги в интернет, бягство от дома и обир. Най-жестокият удар всъщност е нанесен върху собствените ѝ деца, от които се отказва официално.

Ето какво сподели пред репортер на Varna24.bg нейната майка, на чиито грижи остават двете невръстни деца в следващата една година:

"Досега беше добре, беше нормално всичко, вървеше като във всички семейства. Зет ми се грижеше за семейството, работеше непрекъснато за да задоволи нуждите на децата. В един момент за глупост него го осъждат за една година лишаване от свобода. Питате за причината?

Лоши постъпки от страна на дъщеря ми. Ако трябва да ги изброявам не мога. Така стана, че тя прави белите, той поема грижите и ангажимента. В един момент тя напуска семейството и ни оставя без обяснения.

Дъщеря ми написа писмо, в което се отказва от децата. Родила съм я, не очаквах това от нея. Когато го прочетох не повярвах. Тя като е тръгнала от вкъщи е взела всички пари за наем, ток и вода, моята карта за пенсията, други документи, дори лаптопа на детето, който му дадоха от училище за временно ползване докато учи онлайн.

Не зная къде е дъщеря ми, не се обажда, блокирала ми е телефона, не мога да я намеря или да говоря с нея. Защо, не знам...

Зет ми влиза в затвора, заради голяма сума, която тя е присвоила преди време. Тези, които са загубили парите, искат отговори. След като не може дъщеря ми да отговори, те се отнасят към съда. За да остане тя да се грижи за децата, той поема вината ѝ. Не дава обяснение дъщеря ми за какво е изхарчила тези пари.

Потърсих съдействие от вас, за да може, ако има добри хора, докато зет ми го няма, да ни помогнат да прекараме тази една година. След като той се върне, няма да има проблем. Отчаяна съм. Не зная как ще изкараме докато сме сами, как ще преживеем.

Аз съм на 69 години, ще поема грижата за децата, социалните служби се съгласиха, че има условия да се грижа за тях, не е проблем. Те са свикнали с мен, от малки ги гледам, защото майка им и баща им работеха дълго в чужбина. На квартира съм, нямам собствен дом и подслон. Децата са отличници. Добри са, не са буйни, не са конфликтни, тихи и скромни деца са.

Децата знаят истината. Големият разбира, знае всичко. Малката не може да го асимилира. Не може да си представи, че тати или мама ще липсват. Не може да приеме това, че скоро ще останем сами. Не ми тежи, само да можем да преживеем тази една година докато зет ми го няма. Моята пенсия е 400 лева. Толкова е квартирата ни само. Нужни са пари за ток, вода, за храна. Поне 1000 лева на месец ще са ни нужни за всичко. Ще се постараем да се справим с това, което имаме.

Питате ме дали искам да кажа нещо на дъщеря си? Никога не съм очаквала до там да се подведе, може би някой ѝ влияе. Имаше неприлични снимки в интернет. Потресена съм. Какво да ѝ кажа, че ни направи за смях. Тя не е помислила за децата. Ние възрастните ще го преживеем. Но децата...Как да обясниш на това дете, че майка му е някъде...", сподели през сълзи от унижението възрастната жена.

Двете малки деца, които дойдоха на срещата със своята баба, разказаха, че и досега баща им основно е полагал грижи за тях и те ще го чакат с нетърпение да се завърне при тях.

Всеки, който има желание и може да помогне, може да се свърже с Мария Владимирова на тел. 089 747 0822


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Турбо

    6 30 Отговор
    Социалисти,какво да ги правиш.

    Коментиран от #17

  • 3 Съдба

    36 2 Отговор
    Да обикнеш Пар,цал!

    Коментиран от #4

  • 4 Спиро

    31 16 Отговор

    До коментар #3 от "Съдба":

    То в Бг други има ли? Аз затва си взех чужденка и бегах от чалгата и мутрите
  • 5 БиБи

    11 2 Отговор
    Да не е на моят приятел майка му Ирена. А той не ми е приятел де, не се познаваме, грешка!
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Перо

    25 5 Отговор
    Майката да и бере грижите,щом е възпитала такъв боклук! В САЩ въпроса е решен с отнемане на децата,от социалните служби,затвор,без право да ги вижда до 21 г.възраст и глоба от $100,000,защото данъкоплатеца ще плаща издръжката на децата,на покварените родители.
  • 8 само за буци е

    26 3 Отговор
    Да съберем 5 000 лева и да му я подарим на Буци , тая е супер Мата Хари , ще му аранжира шкафчетата на празни.
  • 9 Сссс

    14 6 Отговор
    Гербоидни избиратели, нищо чудно.!
  • 10 Зеро

    36 2 Отговор

    До коментар #6 от "Али Раза":

    Много правилно са сложили статията в рубриката "България", а не в "Крими" или "любопитно"! Истината е жестока и това не е единичен случай...
  • 11 Дали

    29 5 Отговор
    Е, и? Нали крадлата е дъщерята, след като това се знае, да я намерят и тя да излежи присъдата си , а мъжът да се върне, да работи и да си гледа децата, а не да търсите подаяния.
    Безсрамно е да се прати невинен човек в затвора. А дали е невинен?
    Може пък и двамата да не са стока и сега бабата да е измислила схема как да предизвика съжаление и да прибира пари от наивници. Бабата да се хване да чисти апартаменти, къщи, входове. Ние нямаме по 2 деца, защото нямаме нито баби, които да ни помагат, нито пари, затова гледаме поне едно дете да отгледаме и да изучим. Писна ми държавата да отглежда паразити.

    Коментиран от #14

  • 12 Бенка с Косъм

    12 9 Отговор
    Сигурно е от балета на Слави

    Коментиран от #16, #22

  • 13 Мюмюн

    28 0 Отговор
    Това е тъжно. Гадно. Както казват хората: една жена може да вдигне един мъж до небесата! Но също така, може да го стъпче и в калта! Няма любов-има интереси и нужди.
  • 14 Механик

    15 0 Отговор

    До коментар #11 от "Дали":

    В тази си част, където споменаваш ,че е правилно тая да я издирят и окошарят, си много прав.
    Лошото е, че бащата и той ще попадне под ударите на зкона за лъжесвителстване и подвеждане на следствието. За тия неща със сигурност ще лежи повече от 1 година.
  • 15 дрога

    21 1 Отговор
    Явно е наркозависима.Няма друго обяснение на харчовете.Бабата и съпруга няма начин да не знаят.
  • 16 0808

    18 2 Отговор

    До коментар #12 от "Бенка с Косъм":

    ... бабата да блокира картата и мине на ваучер (той е 6-7 лв), зетят да започне работа в пандиза (2 дни =3 дни), а крадлата има кой да е накаже. ТОЙ не забравя. За лаптопът ще вземе ако го продаде 300-350 лв. Има вероятно 10 год син, значи не е по млада от да речем 34 години, трудно ще пробие и в най-древната професия..жал ми е за малките..

    Коментиран от #28

  • 17 ХАЙДЕ

    12 0 Отговор

    До коментар #2 от "Турбо":

    да престанеш с простащините,а? Трагедията няма цвят, нито партийност. Но простотиите и простаците са от твоите...
  • 18 Мина

    15 1 Отговор
    Няма майка, която така да обрисува дъщеря си за пари.
    Колко входа трябва да намери бабата да чисти, за да изкара 1000 лева. Ние в София плащаме 45 лева на месец за почистване на вход 3 пъти месечно. И въпреки това трудно се намира такава работа. И все пак да си представим психиката на тези деца - без родители и без пари, дори за едно сокче. Те не могат да си изберат съучениците - има и много богати деца.

    Коментиран от #20

  • 19 синоптик

    12 0 Отговор
    Голяма част от проститутките са зависими от дрога.
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Аз съм на 42 и немал жена ни деца

    10 7 Отговор
    Ни котка ни рибка ни куче😂😂😂😂 в бегето е лудост да имаш жена и деца виждате защо....ако някога мога да имам жена чужденка и деца родени извън бг тогава ше имам семейство иначе не

    Коментиран от #23

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Живея в софия

    3 0 Отговор

    До коментар #23 от "444":

    Квартал бояна
  • 25 И от 3 години не съм виждал

    3 2 Отговор

    До коментар #23 от "444":

    Гола женска само по порното зяпам
  • 26 Само на сабя го карам

    4 2 Отговор

    До коментар #23 от "444":

    Лъскам 1 2 пъти седмично да не се хабя
  • 27 дерлее

    4 1 Отговор
    Като ще лежа режа и тиквата и си отивам спокоен в затвора ....
  • 28 ВикиЛексъсОсло

    9 1 Отговор

    До коментар #16 от "0808":

    Дете - майката-проститутка от ромското гето до Игнатиево/село Слънчево община Варна - е откраднала банковата карта ДСК-Виза - където се превеждат пенсиите на огромна част от пенсионерите вече. Не знайно защо крият медиите името на населеното место с.Слънчево до Варна - раят на ромите.
  • 29 гмеж или сган

    4 1 Отговор
    Това като отказването на Ирена Кръстева от собствения си син Делян Шиши ли е ?
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове