8 Юли, 2021 05:51 8 507 32

Росен Миленов: Пректът "Борисов" приключи

  • росен миленов-
  • бойко борисов-
  • ахмед доган-
  • делян пеевски

Доган не е просто персона, а модел

Росен Миленов: Пректът "Борисов" приключи - 1
Снимка: Фрог нюз

"Година след събитията на „Росенец“, днес нека първо поздравим Доган, че може да реди политическия пъзел с дългата си ръка. Той е многолик – както в политическо изражение на вътрешната сцена, така и в международното позициониране. Някой жестоко се лъже като казва, че Доган не е изразител на руски и източни интереси. Конюнктурно той е олицетворение на всякакви интереси, които падат над политико-олигархичния модел на България. Доган не стига само до персоната. Доган е моделът".

Това коментира пред Фрог нюз бившият служител на ДАНС Росен Миленов.

„Преди доста години имаше един случай, когато бутаха три стени и отгоре един навес (барбекюто на Доган) и един щеше да го вкарва в затвора – казваше се Бойко Борисов. Така дойде във властта. Доган му помогна като каза, че той разпределя порциите. Затова казах, че Доган много умело с дългата си ръка реди политическия пасианс в България. В момента наблюдаваме DejaVu.“

Година по-късно, равносметката на Миленов за събитията на „Росенец“ е следната:

„Резултатът от протестите на „Росенец“ е, че вече го няма балона „Борисов“. Изчерпа се. Просто проектът „Борисов“ приключи. Борбата с модела обаче продължава. Да не се окаже само, че има нови проекти на този същия модел ала „Доган“. Тогава какво правим? Ако се окаже, че тези хора, които бяха една година на улицата, са били използвани, тогава на някого трябва да му бъде счупена главата“, предупреди той.

Що се отнася до това дали е възможно да настъпи така очакваната промяна в България, Росен Миленов предпочита на изчака резултата от изборите на 11 юли.

„Нека да видим резултата и тогава вече можем да коментираме, защото 30 години се нагледахме на празни обещания, а след това – пак от същото. Хора, които са протестирали преди 30 години, сега на площадите казваха: „Тогава ние вярвахме, че нещата ще се случат до 3-4 години“. Е, още не са се случили. Въпреки това гражданите трябва да гласуват и да търсят резултата. Той е много важен. Всичко друго е прах в очите – пием по една студена вода всички и продължаваме напред. Много трябва да се внимава, защото нещата са опрели до кокала. Тези токсини са проникнали навсякъде. Махаш единия плевел, а отдолу вече са покълнали много други. Затова казвам, че Доган е много повече от персона. Този модел е съставен от са хиляди орди от хиени. Навсякъде са“, категоричен бе той.

„Какъв резултат да гоним? Ами например да имаме задържани лица от калибъра на Борисов, на Пеевски, на Кирил Домусчиев. Не 28, а 150 магистрати колят и бесят в съдебната власт. Лъжат тези, които казват, че са 28. Това са мишките. Така са се окопали в тази капсулирана и затворена система, че няма пробив. Общо 15 000 – това е съдържанието на „модела“ в България. 15 000 души държат една сума от 200 млрд. Ето това са собствениците на България. Така че трябва много да внимаваме дали не са си подготвили друг проект. И пак казвам – резултатът е много важен. Трябва да има задържания, но не на кокошкари, а на хората, които фактически разрушиха държавността, ограбиха и изпоскаха публичните средства, а впоследствие се възпроизвеждат в нови прикрити проекти“, завърши Миленов.


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 93 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 МАНС

    15 76 Отговор
    Господина е уволнен от МАНС уид ми за корупция.
  • 2 Мозерке и ти си от Тия Които Нищо не

    39 8 Отговор
    Направиха за Държава и Народ!!! Плете те си собствената Кошница!! Разскарай се!!!
  • 3 Ботев

    24 5 Отговор
    Е и ...Човечеството от как съществува така се ръководи и управлява ... от персони, стъпили върху богатства, върху несметни богатства...дори в територии, които смятаме за диви . Африка например...и сега ще променим този начин на съществуване...нали...Блажени сме...
  • 4 мммм

    14 42 Отговор
    Ти кой беше,бе мъжки ?

    Коментиран от #30

  • 5 Сссс

    60 5 Отговор
    Много се дразня от величаенето на някои персони! Ако това беше истина, ако те сами са токова умни, дали не биха имали против България да е просперираща, а те да си въртят бизнеса и политиката в тяхна угода, а? Та от 12 години чета какви гении са доган и шиши,, а Тиквата колко е харизматичен, хитър и т. н лично аз нито мисля, че беят и дебелото са гении, нито Боко хитър. Те са маши на чужди интереси, чиито цели е загробването на България.

    Коментиран от #31

  • 6 Да бе

    32 1 Отговор
    Аман от орди и орки, борещи се да докопат кокала!
  • 7 Готин Джендър

    10 46 Отговор
    Росен е готин визуално, но конспиративните му теории граничат с нуждата за специални хапчета.
  • 8 Росене

    21 13 Отговор
    Подготви ли се друг проект и той се казва ДЪЛГИЯ

    Коментиран от #27

  • 9 Centurion

    20 15 Отговор
    Проекта Борисов приключи,сега е ред на новият проект Слави!!!Старите кукловоди и новите мюрета!!!То бива тъпи хора,ама чак толкова не съм предполагал!От Комарджията насам е една и съща схема, и минава,А Слави и ИТН е нейното продължение.Пак ще има излъгани очаквания и разочарование!!!Хората са слепци които не разбраха ,че гласувайки за едни дават власт на съвсем други които са в сянката!!!

    Коментиран от #18

  • 10 Ю.кортес

    22 8 Отговор
    Естествено че са си подготвили друг проект.Кога сте чули,за тия 30 години Дългия да е казал критика за доган.
  • 11 САТЪРА НА ХАНА

    27 2 Отговор
    РАПОНА Е САМО БУШОН ........ АЗ ИСКАМ ДА ПРИКЛЮЧА ЦЯЛАТА ЕЛ.ИНСТАЛАЦИЯ - СИК , ЦОЛО ВУТОВ , ДОМУСЧИЕВИ , БОБОКОВИ , ЧЕРЕПА , ПРАСЧО , ОНЯ С ТЕЦОВЕТЕ И Т.Н И Т.Н
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Мозерке и ти си от Тия Които Нищо не

    4 2 Отговор
    Направиха за Държава и Народ!!! Плете те си собствената Кошница!! Разскарай се!!!
  • 14 САТЪРА НА ХАНА

    10 8 Отговор
    ПРОБЛЕМА С НОВИЯ ПРОЕКТ Е ЧЕ АЯТОЛАХА МУ , ОТ МНОГО УПОТРЕБА НА НАРКОТИЦИ - АМФЕТАМИН ( КРИСТАЛ МЕТ ) ИМА ВЕЧЕ НЕОБРАТИМИ НЕРВНИ УВРЕЖДАНИЯ НА ДВИГАТЕЛНАТА СИСТЕМА ........ ............... А И УМА МУ Е, НЕ КАТО НА ФРАНКЛИН ДЕЛАНО РУЗВЕЛТ , А КАТО НА ФРАНКЛИН ЧАЛГАНО РУЗВЕЛТ :))
  • 15 Борисов

    9 5 Отговор
    отива в затвора.
  • 16 Каква драма,

    22 1 Отговор
    проекта "борисов" приключил и ни натрисат новият проект "слави". Не мога да проумея що за прост народ сме и от спасител на спасител да скачаме. Първо беше костов, после дойде царя, тройната коалиция, тиквата и сега дългия. Прост народ - слаба държава!

    Коментиран от #22

  • 17 Престъпникът

    14 5 Отговор
    Борисов няма да се измъкне. Ще се самоубие в затвора.
  • 18 Ооо тролче

    1 1 Отговор

    До коментар #9 от "Centurion":

    Тролиш ли 😆😆😆😆

    Коментиран от #20

  • 19 немеца

    13 1 Отговор
    Проекта ИТН е ясен като времето навън! Сменят лицата, а кукловодите същите...
  • 20 Centurion

    7 0 Отговор

    До коментар #18 от "Ооо тролче":

    Представи си НЕ!Споделям си виждането и мнението по въпроса!Има една сентенция която гласи ,че Всеки които не е заразен от общата лудост ,се обявява за луд!
  • 21 Росене

    15 0 Отговор
    Абсолютно прав си! Всички трябва да гласуваме!
  • 22 Значи викаш

    3 0 Отговор

    До коментар #16 от "Каква драма,":

    Да не гласуваме за Слави
    ....така Боко остава на власт!? Дай мнение за кого

    Коментиран от #24

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Гост

    1 2 Отговор

    До коментар #22 от "Значи викаш":

    Ами няма за кого! Ако си забелязал, на последните избори близо 60% не гласуваха изобщо!
  • 25 Готин Джендър

    3 7 Отговор
    Искам да се любиме с Росен. Грях ли е това при това лице и тези страстни устни от които излизат сладки политически локуми?
  • 26 big

    4 0 Отговор
    Истината е, че промяна трудно ще се реализира. Така наречените партии на протеста и ИТН, според мен не са в състояние да го направят. Причината е проста, значителна част от "новите" лица и "лидери", са стари и били активни участници в политическия живот досега. Една значителна част от тях са били членове на ГЕРБ или техни съмишленици, така че малко или повече те пак са им техни заложници.
  • 27 гласувайте

    1 1 Отговор

    До коментар #8 от "Росене":

    Откажете този порект!
  • 28 истината

    2 0 Отговор
    Не пиши фалшиви неща, трол такъв.
  • 29 пешьо

    1 0 Отговор
    Този за кого работи? Или той е от т.нар. независими.
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Умник

    1 2 Отговор

    До коментар #5 от "Сссс":

    Кажи какво направи кауна освен лъжи да вземе втори мандат А мечтата на. Всеки бивш да махнёт този нето го е хванат в корупция
  • 32 Петров

    1 0 Отговор
    ГЕРБ след като изгубиха изборите ще се опитат да предизвикат Гражданска война. Държат още доста структури, но не могат да си върнат властта по мирен път.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове