Last news in Fakti

14 Юли, 2021 06:50 7 379 47

Инджов: Без крачка назад от Трифонов, отиваме на трети избори

  • иво инджов-
  • избори-
  • слави трифонов

ГЕРБ и БСП полека-лека ще си отидат, смята политологът

Инджов: Без крачка назад от Трифонов, отиваме на трети избори - 1
Снимка: БГНЕС

Ако от ”Има такъв народ” не направят крачка назад и не ревизират състава на правителството, приоритетите и не започнат да говорят в конкретика как ще се преборят с корупцията, как ще бъде ревизиран Висшият съдебен съвет, какво ще се случи с главния прокурор, Съвета за електронни медии и генералния директор на БНТ, отиваме към трети парламентарни избори.

Това прогнозира в предаването "Денят с Веселин Дремджиев" по ТV+ и TV1 Иво Инджов, доцент по журналистика във ВТУ "Св. св. Кирил и Методий" и експерт по политически комуникации, цитиран от Фрог нюз.

Според него начинът, по който партията на Слави Трифонов предложи правителство, не е начинът, по който да се даде на българия един работещ кабинет. "Не може със стари политици да се прави ново начало", смята Инджов.

Инджов е убеден и, че БСП и ГЕРБ "лека-полека ще си отидат, ще се маргинализират и ще станат като днешното СДС". ГЕРБ оттук нататък ще се свива, маргинализира, това няма да се случи толкова бързо, колкото стана с НДСВ, защото те изконсумираха много власт, все още имат структури и областни кметове. БСП остава свита до своя предимно много възрастен електорат и няма свежи сили. Председателят на БСП Корнелия Нинова дължи обяснение на хората с леви нагласи, защото за първи път БСП е с такъв скандално нисък резултат, смята той.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 43 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Което

    19 14 Отговор
    е неминуемо и най - доброто !
  • 2 Има такъв Чалгар

    30 6 Отговор
    Вика ли му Цар Слави Трифонов Велики

    Коментиран от #17

  • 3 НИКАКВО НАЗАД

    15 44 Отговор
    ДЪРТИТЕ,ОРТОДОКСАЛНИ КОМУНДЕТА СА В ШОК....СЛАВИ ГИ РАЗБИ НЕ САМО НА ИЗБОРИТЕ.......

    Коментиран от #11, #30

  • 4 Тоест

    4 18 Отговор
    как по-точно ще идете на трети избори? Като бламирате правителството? По конституция едно правителство минава с обикновено мнозинство. Заедно с Корнелия и Мая имате към 30%. Как ще го направите?

    Коментиран от #13

  • 5 НИНОВА ДА ПОДАВА ОСТАВКА

    18 21 Отговор
    С ТИЯ 13.5% НА ИЗБОРИТЕ....ЗАКОПА БСП

    Коментиран от #33

  • 6 Иванова

    44 6 Отговор
    Време е Президента да иницира референдум за забрана на партиите,като зло за България
  • 7 Шопо

    17 6 Отговор
    Министър на културата требе да е Цветелина Грахич !!!
  • 8 оня с коня

    25 15 Отговор
    Сто пъти тук се изтъкна от различни политици,Политолози,Полит. Комисари и всякакви други политически подлоги че ГЕРБ вече НЕ функционира,че е погребана завинаги,че няма да помирише Власт и тн. И изведнъж Доцента по Журналистика заявява,че ГЕРБ "ПОЛЕКА ЛЕКА " си отива.Ами АКО РАЗМИСЛИ и НЕ СИ ТРЪГНЕ,а напротив - отново вземе властта?А това "полека лека" КАКЪВ ПЕРИОД от време е според Доцента - 2,3,5...Години?затова и Личното ми мнение е,че човек дрънкащ подобни приказки НЕ МОЖЕ да притежава титла "Доцент" - просто не я заслужава!
  • 9 Сссс

    31 4 Отговор
    Е това ще е триумфалното завръщане на Тиквата! Трябваше да се очаква такъв ход от самовлюбени псевдо патриотар Слави! Интересно как хората не могат да преценят какъв характер е човек, който е бил 20 години пред очите им? Или това, че му харесват песните не значи, че става от него политик.
  • 10 ПРАВИТЕЛСТВОТО НА СЛАВИ

    6 30 Отговор
    МЛАДИ, АМБИЦИОЗНИ, С ПРОЗАПАДНА ОРИЕНТАЦИЯ ХОРА.....БСП В ШОК.....И ОТ ИЗБОРНИЯ РЕЗУЛТАТ И ОТ НАСТЪПВАЩАТА МЛАДА ВЪЛНА В УПРАВЛЕНИЕТО НА...ДЪРЖАВАТА

    Коментиран от #14, #15

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 НАРОДА РАЗПОРЕДИ

    6 21 Отговор
    СЛАВУЦА И БАЦО ДА УПРАВЛЯВАТ...БСП КОМУНЯГИТЕ СА В ТИХ УЖАС....НИКОЙ НЕ ГИ БРЪСНЕ ЗА С.....
  • 13 Първо нема

    18 5 Отговор

    До коментар #4 от "Тоест":

    правителство,второ никой няма да подкрепи мутрочалгаря освен ДПС чиято рожба е ,но и тогава няма да събере необходимите гласове.Така и Доган,и Славчо догански отиват на бунището а след тях и другите псевдо протестанти.....
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 БАЙ Х@Й ‼️

    17 0 Отговор

    До коментар #10 от "ПРАВИТЕЛСТВОТО НА СЛАВИ":

    Чукча само пише , чукча писател не читател ! Чети бе - Никито ДЕСЕТ години бе в три правителства и раздеде БТК, Бултартабак и що можа! Младите и амбициозни - от секретарка , през съсипалите учебници по литература и смучещи енергетиката от "америк уж за БГ", до консул в офшорна зона .... ама то май и на сЛАФЧО фирмата е там !

    Коментиран от #23

  • 16 Ясновидец

    11 3 Отговор
    Никой не допуска че целта на ИТН е да бъдат опозиция. Но избирателя на 2 пъти ги слага да управляват. Накрая ще си постигнат целта, това ще стане.
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Шуши

    19 3 Отговор
    На есен трети, догодина четвърти, баце пика газ, Радев ще управлява

    Коментиран от #43

  • 19 ДемократЪ

    12 1 Отговор
    Слави с какво показва, че иска да прави истинска Демокрация?!
    Без Лустрация и Съдебна Революция няма Демокрация!
    Оставете Слави по ”юнашка фланелка”, вижте неговата декорация
    и си мечтайте за истинска Демокрация!!!
  • 20 Размисли

    18 0 Отговор
    Колко бездуховна, изпразнена от гордост и идеали нация сме, при положение че изборът се свежда между този който нарече председателят на парламента ПКП (а тя се хили), и онзи който запя “ще ти скъсам гъ...” Къде са духовните водачи, примерите за подрастващите, къде се скри убогата псевдоинтелигенция? Накъде отиваме като нация, като народ?
  • 21 Последния Софиянец

    8 4 Отговор
    Той Слави точно това иска.Наесен с песен,да наваксаме десет депутати които не стигат на партиите на протеста за мнозинство.

    Коментиран от #31

  • 22 Stiv

    3 3 Отговор
    Доцента,да се научи да уважава създателя си! Доцента се е вперил в личните си изяви и не забелязва умните студенти , които “лека полека” ще го архивират. Доцента , който за първи път видях с измачканата ризка, е НИКОЙ в полето на PR
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Демократично общество

    6 1 Отговор
    В основата на всичките ни беди е липсата на правосъдна система у нас, Не напразно професионалният доносник Доган е сложил ръка на цялото правосъдие чрез поставяне под зависимост така наречените ни висши магистрати. Без правосъдие,държавата е в застой-държавни поръчки и еврофондове се крадат наполовина, ,а народа е обезверен-не гласува ,което точно иска престъпната власт!
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 ДС много грижливо си отгледа Слави.Какво

    14 1 Отговор
    ДС много грижливо си отгледа Слави.Какво ни предлага този шоумен - чалгар!!! Полет в космоса...
  • 27 резервист

    12 1 Отговор
    Слави и компания се държат като слези от небето херувимчета, които се чудят защо всички не ги познават. Тезата че след като дълги години са влизали в домовете ни чрез шоуто, следва да се гласува сляпо доверие е глупава. Хората трябва да се водят а не да се карат! Който не ни харесва не е дорасъл за ново начало, така ли?
  • 28 Тракиец

    4 1 Отговор
    Още един тъпанар.Къде ги намите такива.
  • 29 Редактор

    3 0 Отговор
    България с малка буква!? Моля оправете текста. Друго засега няма ;)
  • 30 Подкрепа за Борисов

    4 1 Отговор

    До коментар #3 от "НИКАКВО НАЗАД":

    Слави е Никой Просто тук Няма Истински Българин.който да има Българска Партия с Честни Здравомислещи Българи желаещи да Развиват България
  • 31 Подкрепа за Борисов

    2 2 Отговор

    До коментар #21 от "Последния Софиянец":

    Ти си голям Подлизурко Нали беше с Маята с Маджото с Отровите Божковист платен забрави ли какви дивотии драскаше против Борисов Сега се обърна да целува Чалгарите Затова България се Разрушава ПРОСТИ Българи Слаба Държава
  • 32 Нормален

    5 3 Отговор
    Трети избори? - вече няма никакво съмнение, че ганчовците са окончателно психясали. ЕС трябва да спе парите за БГ, защото те неспирно се харчат за избори
  • 33 Нищо подобно

    2 4 Отговор

    До коментар #5 от "НИНОВА ДА ПОДАВА ОСТАВКА":

    Нинова управлява чрез Радев! И иска това да продължи поне още три четири пъти със служебен кабинет.
  • 34 Много точно

    5 2 Отговор
    Буламач - това е истината. И друго - помните ли детската игра , при която децата се хващат за ръце, правят кръг, който все повече се разширява и се пее - балонът се надува, надувайте момчета, да стане на парчета, това се повтаря до мига, когато ръцете на децата се изплъзват, всички падат и в един глас викат
    "пук". Та - балонът наречен ИТН , май е на път да се спука.

    Коментиран от #40

  • 35 Димитров

    3 1 Отговор
    Първо трябва открито да се представят основните приоритети и след това конкретните хора,които ще ги реализират!
    Как да подкрепиш хора,без политики в отделните сфери?
  • 36 Буха ха

    5 0 Отговор
    Подкрепа на принципа “вЕрвайте ми”
  • 37 АУУУУУ

    7 3 Отговор
    АЗ КАЗВАХ ЛИ ЧЕ ЩЕ СТАНЕ СТРАШНО АКО СЛАВЧО ПОБЕДИ..... ЩЕ РЕВЕТЕ ЗА БОРИСОВ ....НЕ ДAЖE И ЗА СТАЛИН ЩE РEВEТE..... ТОЯ Е ОЩЕ ПО-ЗЛЕ..... И СКОРО СЛЕД НЕУДОБНИТЕ ПОЛИТИЦИ ДА СЕ ГОТВЯТ И НЕУДОБНИТЕ ЖУРНАЛИСТИ ...... ОЩЕ НЕ СМЕ ДОШЛИ НА ВЛАСТ И ВЕЧЕ ЗАПЛАХИТЕ ТРЪГНАХА ..... И ПРИ ТOВA ЗAПЛAХИ OТ ТOШКO , OЩE НE CМE УCEТИЛИ "CПРAВEДЛИВAТA РЪКA ю
    " НA CЛAВУЦA ......МАЛЕЕЕЕ КАТО ВЗЕМЕМ ЖЕЗЪЛА НА ВЛАСТТА КАКВО ЩЕ СТАВА..... БЪЛГАРСКИ ЛУКАШЕНКО ......ХА ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ !!!!!!
  • 38 Така де

    3 0 Отговор
    Съвсем правилно авторът е написал "българия" с малка буква!
  • 39 сноу

    4 1 Отговор
    Ако ще и на 33 избори да ходите участта на България е банкянска простотия,учиндолска цигания или дръндарска филУсофия.
  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Шуши

    0 1 Отговор

    До коментар #18 от "Шуши":

    Мила,много рано си започнала с алкохола.
  • 44 Васил

    0 0 Отговор
    Браво на Доган добре върти мобаетите
  • 45 Валантамин

    0 1 Отговор
    Ура имаме си правителство на НДСВ за още 4години все така с подкрепата на ДПС ,ГЕРБ ,БСП
  • 46 Ангел

    0 1 Отговор
    Разбира се комунягите и Русия ще подкрепат Министър председателя Николай Василев излъчен от Слави и Доган.Успехи
  • 47 ТРИТЕ ЧИБА

    0 0 Отговор
    НЯМА НИКАКВА КРАЧКА НАЗАД ПРИ СЛАВИ , ТОЙ ЗАТЪНА В ТРЕСАВИЩЕТО НА ПРЕДАТЕЛСТВОТО ....... ЗА МИНУТИ СТАНА ПОЛИТИЧЕСКИ ТРУП В 11 00 Ч ОНЗИ ДЕН , НЕКА БОЙКО И ДОГАН ДА ГО ВАДЯТ ТА ДА СЕ ОТЪРВЕМЕ И ОТ ТРИМАТА ПРЕДАТЕЛИ ПРЕСТЪПНИ И КРАДЦИ !
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове